Brugernavn: Kodeord:

"Filipino Kali"

Profil | Debatindlæg

Denne profil er vist 3391 gange


Navn: Andreas

Sidst online: 12/12-2017, 20:59
Online tid: 1 dage, 2 timer og 7 minutter
Email: pukulan144@gmail.com
Website:
Messenger:
Telefon:
Klub: Satria Fighting Arts
By: København
Stilart: Silat
Alder: år
Højde: cm
Vægt: kg
Citat: Return to Zero.

Beskrivelse:

Denne Silat er uden tvivl et af de mest komplette systemer der eksisterer. Den indeholder både høje og lave positioner, slag, spark, brydning, kast, realistisk gulvkamp, arm og benlåse, forsvar mod våben, kamp mod flere modstandere, Internal træning, samt meget mere.

For at klargøre kroppen til Silat kampen, er store dele af træningen styrke og konditionering der opbygger sener, muskler og led samt fremmer mobilitet, behændighed og udholdenhedskapacitet. Gennem at træne og lære at bruge Silat kamp positionerne og de komplekse bevægelsesmønstre stilen indeholder, opnås der en stor bevægelsesfrihed og kernestyrke.

Hvis du vil lære effektivt selvforsvar og samtidigt godt vil udfordre din krop, både fysisk og din komfortzone, samt at lære muskler at kende du ikke vidste du havde, så er denne stil lige noget for dig.

Klubben er ikke en forening, men en lille privat "Backyard" klub der har eksisteret i langt over 20 år og hvor der bliver lagt stor vægt på det sociale aspekt. Der bliver undervist mindre grupper, makkerpar og enkeltpersoner.

Copyright 2001-2017 by MartialArts.dk | Kontakt: graugart@gmail.com
Chart.dk