Brugernavn: Kodeord:

"Filipino Kali"

Profil | Debatindlæg

Denne profil er vist 3219 gange


Navn: Andreas

Sidst online: 30/9-2017, 9:43
Online tid: 1 dage, 0 timer og 43 minutter
Email: pukulan144@gmail.com
Website:
Messenger:
Telefon:
Klub: LK Silat
By: København
Stilart: Pencak Silat - Kali
Alder: år
Højde: cm
Vægt: kg
Citat:

Beskrivelse:

Denne Silat er uden tvivl et af de mest komplette systemer der eksisterer. Den indeholder både høje og lave positioner, slag, spark, brydning, kast, realistisk gulvkamp, arm og benlåse, forsvar mod våben, kamp mod flere modstandere, Internal træning, samt meget mere.

For at klargøre kroppen til Silat kampen, er store dele af træningen styrke og konditionering der opbygger sener, muskler og led samt fremmer mobilitet, behændighed og udholdenhedskapacitet. Gennem at træne og lære at bruge Silat kamp positionerne og de komplekse bevægelsesmønstre stilen indeholder, opnås der en stor bevægelsesfrihed og kernestyrke.

Hvis du vil lære effektivt selvforsvar og samtidigt godt vil udfordre din krop og dens komfortzone, samt at lære muskler at kende du ikke anede du havde, så er denne stil lige noget for dig.

For at kunne arbejde med kroppen og udvikle dens potentiale, foregår store dele af træningen udendørs. Et af vores første Power principper er "Grounding" og det læres bedst i kontakten til naturen. Derfor træner vi i Københavns parker eller omkringliggende skove. Vi klæder os efter årstiden og har selvfølgelig tøj på der kan tåle at blive beskidt. Denne Silat stil har en meget holistisk indfaldsvinkel, så du absorbere viden og kunnen hurtigere, hvis du har et åbent sind og et minimum af forventninger til dig selv.

Klubben er ikke en forening, men en lille privat "Backyard" klub der har eksisteret i langt over 20 år og hvor der bliver lagt stor vægt på det sociale aspekt. Der bliver undervist mindre grupper, makkerpar og enkeltpersoner. Aldersgrænsen for at træne er 18 år.

Copyright 2001-2017 by MartialArts.dk | Kontakt: graugart@gmail.com
Chart.dk