Brugernavn: Kodeord:

"Southern Praying Mantis"

Profil | Debatindlæg

Denne profil er vist 1172 gange


Navn: Chow Gar

Sidst online: 12/8-2017, 20:50
Online tid: 0 dage, 9 timer og 44 minutter
Email: sampet5555@gmail.com
Website: southernmantis.co.uk
Messenger:
Telefon:
Klub: Southern Mantis Martial Arts Association
By: København
Stilart: Southern Praying Mantis
Alder: år
Højde: cm
Vægt: kg
Citat: I said traditional, not mainstream.

Beskrivelse:

Chow Gar Tong Long 周家螳螂 er en af de 4 skoler i Southern Praying Mantis.

Southern Praying Mantis er lidt af en sjældenhed i kampkunst kredse. Det er en typisk traditionel Syd Kinesisk Hakka stil. Hvilket vil sige det er en meget kraftfuld og agressiv stil med oprejst krop.

Teknikkerne består af små korte, hurtige og eksplosive bevægelser beregnet til nærkamp og udviklet til at kunne bruges i de snævre omgivelser som fandtes i en Hakka landsby. (Se billedet)

Det er en meget praktisk stil, der ikke er blevet modificeret til en sport. SPM er helt uden høje spark, akrobatik og meget atypisk Kung Fu generelt, helt uden graciøse bevægelser.

SPM har modsat flere af de andre Mantis systemer, ingen egentlig relation til Praying Mantis insektet andet end af navn.

Der bliver lagt stor vægt på at styrke og opbygge kroppen, både indvendig og udvendig. I forlængelse af styrke træningen, er helse aspektet en stor del af SPM, hvilket gør at den kan trænes af alle uanset alder. Er du feks. nået lidt op i årene og har skader fra forkert træning i andre stilarter, kan du med stor fordel påbegynde træning i SPM.

______

Da min træningspartner, som jeg har trænet sammen med on/off i 5-6 år er flyttet udenlands, søger jeg en eller flere voksne personer, der vil træne Southern Praying Mantis.

Da jeg stadigvæk kun er elev, er dette hverken er en klub eller en træningsgruppe. Så du skal være indstillet på også at ville rejse til England og deltage i træningen der. SPM er et traditionelt familie system og kontakten til vores Sifu er vigtig.

Copyright 2001-2017 by MartialArts.dk | Kontakt: graugart@gmail.com
Chart.dk