Brugernavn: Kodeord:

"sudsakhon"

Profil | Debatindlæg

Denne profil er vist 10320 gange


Navn: Sudsakhon

Sidst online: 13/5-2018, 12:18
Online tid: 9 dage, 10 timer og 31 minutter
Email: skriv en pm
Website: www.metacafe.com/watch/3142641/muaythai_ani
Messenger:
Telefon: ask
Klub: http://www.workoutstudio.dk/
By: ChonBuri
Stilart: Muay Thai
Alder: 45 år
Højde: 180 cm
Vægt: -70 kg
Citat: http://www.youtube.com/watch?v=7COViMDS0Q0

Beskrivelse:

Tiltræder fra oktober 2008
Thai Environmental German Services Co.,Ltd.
10/10 Huaipong-Nongbon Road Nongprue Bang Lamung
ChonBuri, 21000, Thailand
som afdelingschef..
Virksomheden ligger 60 km syd for Pattaya.
kan kontaktes på: +66800977190
________________________________________________________________________________

Har dyrket kampsport i +37 år:

Muay Thai: (27 år+++ and counting )

Jiu Jitsu: 2.Dan (1. dan fra Aikodan Jiu-Jitsu, traditionel JJ. Lidt i stil med SFM)
Kung Fu (Hong Chuan). H.P. Skarring, København. Så´n ca. fra 1983. Det var noget med dyr :-)
(har lige opdaget stilen stadig eksisterer(Frederikssund). Godt gået!!Er man til kung-fu er dette en superstil, der bør prøves!!!)
Kick boxing ....men vi brugte vis nok mest muay thai teknikker....
Amatør boksning: ca 6 år, men har ikke bokset kampe (aldersgrænse ;-( )
MMA: helt ny. Er så småt gået i gang med at få klø på gulvet! (Og det får jeg....Mange!!)

Thaikampe...ca. 60 professionelle i Thailand. og 6-8 kampe i danmark, Sverige og Tyskland.
Vandt swedish open 1992.(+fighterpokal)

Mit ringnavn er Jai-sue, som betyder "fighterhjerte". Det er givet pga. min kampstil, der efter thailandsk opfattelse repræsenterer deres egen identitet. Det er nogle nationale følelser vedr. krigene med burmeserne, der minder om de vi i DK husker fra vores krige med Prøjserne omkring 1864.

Min muay thai stil er old-school.
Det er ikke en stil, som er bedre eller dårligere end anden, men vedrører kampstilling/bevægelse, slag/sparke dynamik og ringtaktik.

Jeg trænede 1/2 år i Sityodtong camp ved Pattaya Thailand og har da også haft de "obligatoriske" kampe på Best Friend bar og Marine Bar, mod nogle ikke altid så imponerende modstandere. (Sådan noget ender brat når de opdager at man vinder lidt for mange kampe= penge. Så er det lige pludselig en bokser de i hast har skaffet fra Lumpini eller Rajdamnoen man møder.)
Sityodtong camp er et godt sted at udvikle sine evner, men man skal have trænet nogle år først ellers interesserer de de sig ikke for dig. (Du kan få lov at betale for at fjolle lidt rundt med grundteknikker).

Jeg var hos SitBangkae, Phetkasam i Bangkok i ca. 1 år hvorefter vi (6 thaier fra campen og mig)rejste rundt (mest Esaan, østlige Thailand)og boksede for (små)penge på markedspladser, lokale events, lokale stadions osv.Det gik der over et år med. Det var dengang (1988)en attraktion at have en farang (hvid)i ringen. Indsatsen var 2 dagslønninger og jeg har bokset mod mange som ville imponere deres venner/kærester. Har også fået klø. Ingen vægt klasser, man boksede mod alt og alle.(Nu er de ikke alle så voldsomt tunge/høje dernede, men min kampvægt dengang var også kun 59 kg./180 cm.) Der var mange, som kunne slå en proper næve og kæmpede som var det deres liv som indsats. Vi boksede også mod lokale fightere, som skulle have deres skills testet inden de blev sendt til storbyen. Var en regulær boksebold for pengene. Sådan et liv er der mange, som lever. En gang i mellem vokser der en stjerne ud af rækkerne.
Jeg fik mere med hjem end 100% Thaistyle muay thai. jeg taler, læser og skriver flydende thai idag (+ 2 thai dialekter)
Jeg vendte siden tilbage til Thailand for at arbejde og blev der yderligere ca. et år..
Trænede igen i BKK, men boksede ikke kampe.

Har taget bifag i thai på Københavns Universitet samt tolkeeksamen fra Handelshøjskolen, og har et bierhverv som tolk for kommuner og retsvæsen.
Oversætter dokumenter og breve fra thai/dansk og omvendt, samt juridisk rådgivning.

Hvor træner jeg i Thailand??
Jeg er i Thailand ca. 1-3 måneder hvert år og har kontakt med flere fede gyms i Thailand. Men da en af mine nære venner (Changpuerk Kiatsongrit) er på Sitpholek lige udenfor Pattaya så der træner jeg når jeg er på de kanter.
Træner også på Fairtex og var på et sponseret træningsophold i deres nye gym i ca. 5 uger sommeren 2007 og har fået lovning på endnu et sponseret ophold på Fairtex sommeren 2008.


Erhvervsarbejde:
I Danmark har jeg har arbejdet med lægemiddelforskning (nervemedicin)i mange år (har hovedfag i organisk kemi fra Københavns Universitet) og som kemilærer ved en erhvervsskole. (Lille løn, men meget frihed og en hel masse fritid. )
Er i denne nyvundne frihed i gang med at læse jura først 1 1/2 år i Århus og resten på SDU....


Muay Thai i Danmark:
Jeg trænede nogle år hos Toy i Sod Prasert da han startede i begyndelsen af 1990´erne.
Jeg har haft et par thaikampe i Sverige. (alle vundet + fighterpokal)
(øh...nej....tabte en semikontakt kickboksekamp...diskvalificeret pga. for hård kontakt....så´n nogle pivedyr...så ka´ de lær´ det ka´ de!!!)

Hvad laver jeg for tiden? (indtil september 2008)

Aktiv hjælpetræner på kampholdet i BK Kvik (Ballerup Bokseklub http://www.sitecenter.dk/ballerupbo... ).
Træner der ren bokse sparring.
Er altid frisk på sparring. Jeg er nok ved at være i livets efterår for aktiv boksekarriere, men jeg hjælper gerne nye talenter frem (både boksning og muay thai) dels ved coaching og dels ved aktiv sparring.
(Har DABU boksetrænerlicens)


Har indgået aftale med www.csa.dk om at træne muay thai-kampholdet.

På dette kamp-orienterede hold vil alle med interesse for stående kamp (og MMA´ere, der vil finpudse sit stående game)med fordel kunne melde sig. Træningen vil basere sig på flere elementer med hovedvægt på sparring, kamp-teknik/strategi og coaching. Jeg lægger ikke vægt på hvor "rå" man kan være til træning og hvor mange sparrings-partnere man kan sende i gulvet, men på differentieret undervisning med henblik på forbedring af teknikker og "ring-erfaring". Både kammeratskab og klub-ånd går hånd i hånd med talentudvikling, så der er plads for både nye og mere erfarne. Det bliver hårdt, sjovt og udviklende...

Sparringshold kan ses på www.csa.dk
Vi går ca. 15-20 omgange pr. træning (4 gange om ugen).
Der arbejdes desuden med kamp-relaterede finpudsninger af teknikker.
Udstrækning foregår udenfor holdtræningen så det ikke tager kamp-tid.
Derudover anbefales det at følge det videregående "kickboksning" hold.

Jeg er blevet optrænet i Cubansk boksning som specialinstruktør.
Cubansk bokse stil er benarbejde og slag fra skæve vinkler. Forskellen til europæisk boksning er analog til forskellen i muay thai her og i Thailand.PS: HVEM ER DEN RIGTIGE SUDSAKHON????

Sudsakorn" is one of the best-known parts of the classic Thai legend "Phra Aphai Manee". Written by the late poet Sunthorn Phu in the 1800s, it depicts the adventures of a young boy in search of adventure and of his father.
Sudsakorn is the youngest son of Phra Aphai Manee and his mermaid mother
After Sudsakorn´s father leaves in search for his brother, the young boy is raised by Prachao Ta, a hermit who teaches him magic.
Sudsakorn leaves the island in search of his father astride Ma Nin Mungkorn, the onyx coloured half dragon-half horse who can even run over water.
Mandatory reading for all Thai elementary school kids, the popular adventure was made into an animation series by Channel 7 a few years back under the title "Ja Jing Ja".
Sudsakorn is traditionally known to wear tiger skin, and he grows up with the hermit, .
The island has long been interpreted as being Koh Samet, the island off Rayong, but Kraisorn has taken a new approach and located it in the Andaman Sea, as Phra Aphai Manee´s story relates to the kingdoms of Langka (Sri Lanka) and Java.Copyright 2001-2019 by MartialArts.dk | Kontakt: graugart@gmail.com
Chart.dk