Brugernavn: Kodeord:

"Claus K. Pedersen"

Profil | Debatindlæg

Denne profil er vist 6067 gange


Navn: Claus Knudsig Pedersen

Sidst online: 23/6-2010, 23:02
Online tid: 0 dage, 11 timer og 27 minutter
Email: kenpodanmark@gmail.dk
Website: www.kenpodanmark.com
Messenger:
Telefon:
Klub: Holstebro Kenpo selvforsvars studio
By: 7500 Holstebro
Stilart: Ed Parkers Kenpo
Alder: 47 år
Højde: cm
Vægt: kg
Citat: "I hear and I forget, I see and I remember, I do and I understand" "Due to budget constraints the light at the end of the tunnel has been temporarily disconnected." - Unknown

Beskrivelse:

Jeg træner Ed Parkers American Kenpo.

Mit navn er Claus K. Pedersen . Jeg er 47 år og har de sidste mange år været involveret i forskellige former for organisationsarbejde inden for Landbrug/Handel - jeg er Lamburghiniforhandler, samt faglærer på Århus teknisk skole (Vagt & Dørmænd, kommunikation & konflikt.) - og Karate/Taekwondo. Jeg er uddannet landmand samt komunikationsformidler. Mine hobbyér inkludere bl.a : Historie ( Vikingetiden i Norden ) , DVD-samling (Mange!) , Comicbøger ( Endnu flere!) samt Musik ( Keyboard ).Jeg startede med Koreansk Karate - Taekwondo/Moo Duk Kwan- i 1974 under Choi Kyung An 8. Dan sort bælte , hvilket jeg trænede indtil 1990 . Jeg har fra 1982 og indtil 2001 siddet i Hwa Rang Do , Holstebros Taekwondo klub´s bestyrelse som både formand , næstformand , kasserer & alm medlem . Desuden har jeg igennem en årrække været medlem af Dansk Taekwondo Forbunds bestyrelse for Region Nord . Jeg er gradueret 2.Dan i TKD og 1. Dan i Moo Duk Kwon . Herudover har jeg siden 1983 trænet en del andre stilart såsom Hapkido , Kickboxing & Isshinryu Karate.Jeg blev introduceret til Kenpo Karate under et besøg i U.S.A. i 1986 af R. J. Maccullen . Og åbnede i 1990 Danmarks første Kenpo skole i Holstebro . Stilen vi praktiserede var på daværende tidspunkt var "Tracy" Kenpo hvilket i dag bedst kan beskrives som "Tresser" Parker Kenpo . Jeg er gradueret 3.dan under Al Tracy 10. Dan .I maj 1996 fik vi chancen for at deltage i Europamesterskabet i Nördköbing i Sverige og vi blev her medlem af E.K.K.A. . Dette medførte at vi skiftede til Ed Parker systemmet , vores nuværende system . Senere samme år blev vi også medlem af verdensorganitationen A.K.K.S. og i 1997 blev jeg udnævnt til National Director for Danmark . 1999 fik jeg overdraget værtskabet for E.M . i Danmark , hvilket viste sig at være både min og klubbens til dato største kenpomæssige opgave .Min Kenpo uddannelse/træning er gennem årene forgået i bl.a U.S.A. , Ireland , Sverige & Jersey samt selvfølgelig Danmark. Jeg er i dag elev under Ed Downey, 7.Dan, Ireland. Foruden Downey har jeg gennem de sidste 8 år også trænet fast under Richard "Huk" Planas, 10.Dan & John Sepulveda, 9.Dan. Disse tre instruktører forfremmede mig i marts 2003 til 4.Dan.
I maj 2008 blev jeg gradueret til 5.dan af Edward Downey, John Sepulveda, Sigung LaBounty & Bob WhiteHvad er Kenpo og hvor stammer det fra ?Den nu afdøde Ed Parker var grundlæggeren af den moderne form for Kenpo , vi i dag praktisere under navnet American Kenpo. Som ung trænede han vesterlandsk boksning ( Hans far var Boxing Commissioner på Hawaii ) , Judo , Traditionel Kenpo under William Chow og senere undersøgte han mange forskellige systemmer og stilarter indenfor kampkunst . Opvokset som han var på Hawaii’s rå gader havde han ikke manglet muligheder, for at finde ud af hvad der virkede og specielt hvad som ikke virkede i en rigtig selvforsvarssituation . Bl.a fandt han at mange gadesituationer tit involverer mere end en modstander. Han så behovet for et system der ville virke på både en og flere modstandere.Resultatet af hans fysiske træning og et mix af kunstnerisk og analytisk tankegang frembragte til sidst stilarten American Kenpo . Et system opbygget på en logisk katalogisering af bevægelser og deres grundlæggende anatomiske principer .Set ud fra et rent bevægelsesmæssigt synspunkt er Kenpo en fussion mellem bevægelser fra Kinesiske Boxing, Japansk JiJitsu & Karate, Vesterlandsk Boksning og forskellige andre stilarter . Disse bevægelser er samlet i teknik kombinationer , der kan anvendes som forsvar mod et hvert tænkeligt angreb .Systemmet Kenpo ("Nævens lov") er samlet i 9 hovedformer - Kata - og 157 teknik kombinationer baseret på forskellige kategorier af bevægelses- og power-principer . Disse former og teknikker lærer eleven de forskellige regler og concepter indenfor selvforsvar på samme måde som sprog under-visning benytter sig af alfabetet, ordbøger , og gramatiske regler . Denne undervisningsmetode lærer eleven at tale ( eller i dette tilfælde at forsvarer sig ) flydende og spontant .American Kenpo er et "lukket" system , d.v.s. at når eleven har lært de fysiske og principele infomationer kan han/hun bevægelse sig flydende fra et slag til spark til greb til låse til...... uden afbrydelser.Det er et system designet ud fra et "sund fornuft" synspunkt og fri for unyttige traditioner .Ed Parker’s Kenpo Karate i DanmarkDen første af Kenpo-Danmarks klubber blev grundlagt i 1990 og vi er i dag medlem af D.I.F. samt verdens største Kenpo organisation A.K.T..S. (American Kenpo Trainings Systems) & E.K.K.A. ( Det Europæiske forbund).Vores hovedformål er at undervise i moderne selvforsvar og at få unge som ældre til engagere sig i en sund og positiv aktivitet .

Du finder Kenpo-Danmark klubber i Holstebro, Haderslev og Fredericia. Derudover kan du træne Kenpo i flere andre byer bl.a. Otterup.

Copyright 2001-2019 by MartialArts.dk | Kontakt: graugart@gmail.com
Chart.dk