Brugernavn: Kodeord:

Fællestræning på tværs af stilarter
af Martin Vedernes


Så løb fællestræningen af stabelen nede i Mikenta Gym. Vi var 11 stykker, der mødte op fra forskellige stilarter. Stemningen var utrolig afslappet, og alle var der for at lære noget af hinanden. Der var virkelig en rummelig attitude over for andre systemer. Først lavede vi en kort introduktion af hvem vi var, for så at varme op stille og roligt.

Så overtog Arnis stilarten. Vi "fægtede" lidt rundt med stokke og knive. Legede med tanken om hvad man kunne gøre og ikke gøre.

Kække mig tog så en skumgummiudgave af en stok og "nakkede" sagesløse deltagere. Det gik fint lige til jeg stod over for Thomas fra Shootfighting. Der lærte jeg så hvad udtrykket "at shoote" indebar. Trods stok og smarte moves, forsvandt mine ben under mig før jeg nåede at reagere. Sådan kan det også gøres :)

Nord shaolin blev så repræsenteret af Abdul og undertegnede. Først viste Abdul en kata. Dvs. en masse sammensatte bevægelser, for at give et indtryk af teknik i dette system.

Vi plukkede så nogle teknikker ud som alle kunne afprøve mod hinanden. Man kunne tydeligt se at når man kunne sit eget system, er det nemt at lære nyt. Jeg syntes i hvert fald det gik hurtigt. Mit nostalgiske hjerte fik mig så til at flette lidt karate ind til sidst.

Svedige og tørstige, fik vi så at vide "at nu skulle vi virkelig svede", da JKD skulle introduceres af Christian fra Performance Gym (Jeg var allerede godt træt og troede det var løgn). Jeg kan kun sige én ting: Det er s.. hårdt at lave clinch og grappling. Jeg måtte give op flere gang, fordi jeg ikke kunne få luft. Men ok, det var simpelthen totalt sjovt at bruge kroppen på den måde.

Shootfighting blev så, på lidenskabelig vis, introduceret bagefter. Det var en fed træning og jeg må sige at det var dejligt at se folk have så stor en lyst til at vise netop deres system.

Alle var enige om at dette her skulle vi gøre igen. Mikenta Gym har de fedeste lokaler, og vi kan bare arrangere fællestræning igen dernede. Så et stort tak til Mikenta for deres gæstfrihed.

Jeg håber på at der vil blive stor opbakning til et lignende arrangement i fremtiden.

Mikenta Shaolin Dragons Shootfighting Performance Gym Jeet Kune Do Danmark
---
Denne artikel er læst 5049 gange
Tilbage | Udskriv artikel
Copyright 2001-2018 by MartialArts.dk | Kontakt: graugart@gmail.com
Chart.dk