Brugernavn: Kodeord:
'Islamisk Trossamfund' bag kampagne // Martialarts.dk
'Islamisk Trossamfund' bag kampagne
The Brazilian Jiu Jitsu Globetrotter
Denne tråd er vist 2809 gange og besvaret 47 gange

(Du skal være logget ind for at kunne abonnere på tråde)
5/1-2006, 11:52

NickAntal indlæg: 7713
Online 17d 20t 19m
Ashihara Karate...
wikileaks.org


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


En artikel om hvem der egentlig står bag den forholdsvis massive udenrigspolitiske opmærksomhed, der er kommet på baggrund af Jyllands-Postens provokation.

Det handler - som altid - om positionering og magt. Og altså politik: hvem skal tegne de danske (europæiske) muslimer? Hvilken religiøs opfattelse skal dominere - en konservativ eller en frigjort? Og så videre...læs selv:

Information.dk skrev:
’ISLAMISK TROSSAMFUND’ STÅR BAG MUHAMMED-KAMPAGNE

Islamisk Trossamfund har med stor dygtighed organiseret langt størstedelen af den kritik, som i den seneste tid er haglet ned over Danmark på grund af Jyllands-Postens kontroversielle Muhammed-tegninger.

Der siger trossamfundets leder, imam Ahmed Abu Laban til Information, og flere forskere, det har fulgt sagen tæt, bekræfter, at Islamisk Trossamfund har været den absolutte hovedkraft i kritikken af såvel Jyllands-Posten som den danske regering. En kritik, som de i øvrigt vurderer, at den konservative religiøse forening står temmelig alene med.

Det var Islamisk Trossamfund, der bad en række ambassadører rejse sagen om Jyllands-Postens Muhammed-tegninger over for statsminister Anders Fogh Rasmussen. Det var Islamisk Trossamfund, der orkestrerede en massiv bølge af protester fra den islamiske verden, og det var efter alt at dømme også Islamisk Trossamfund, der tog initiativ til en kampagne, der har oversvømmet Udenrigsministeriet og danske ambassader fra hele den islamiske verden med stort set enslydende kædebreve, hvor afsenderne protesterer over Jyllands-Postens tegninger.

»Det er os, der har taget kontakt til ambassadørerne for at få dem til at gå ind i sagen, og det er os, der har sendt delegationer afsted til Egypten, Libanon, Syrien og Tyrkiet,« siger den palæstinensisk-fødte imam Ahmed Abu Laban, der fortæller, at delegationerne har fået en grundig briefing fra ham, før de tog afsted.

Seniorforsker Hanna Ziadeh fra det Dansk-Egyptiske Dialog-Institut i Cairo har fulgt sagen på nærmeste hold og bekræfter, at Islamisk Trossamfund er ophavsmand til størstedelen af balladen om Muhammed-tegningerne.

»Islamisk Trossamfund spiller så absolut hovedrollen i denne sag. Og uanset, hvad man mener om deres kritik, så må man sige, at de har ført deres kampagne med stor dygtighed. Det er imponerede, hvor mange velplacerede politiske og religiøse ledere, de har fået i tale,« siger han.

Hanna Ziadeh påpeger, at det er lykkedes for Islamisk Trossamfund at få så mange topfolk i tale, fordi de provokerende danske Muhammed-tegninger er en sag, som de arabiske regimer kan bruge til at profilere sig på i deres egne lande.
Religionshistoriker Karen-Lise Johansen Karman fra Århus Universitet er enig i, at det er Islamisk Trossamfund, der spiller førsteviolin i sagen om Muhammed-tegningerne.

»Det er bemærkelsesværdigt, at det kun er Islamisk Trossamfund, der ytrer sig i denne sag,« siger hun og vurderer, at trossamfundet står ret alene« med sin skarpe kritik og peger på, at hverken de store tyrkiske og pakistanske menigheder, foreningen Muslimer i Dialog eller de forskellige ungdomsorganisationer har blandet sig i kritikerkoret.

»Det er entydigt Islamisk Trossamfund, der har råbt op, og de er ikke repræsentative for det muslimske samfund i Danmark,« siger hun med henvisnings til, at trossamfundet på Dortheavej i Københavns nordvest-kvarter kun tæller nogle få tusinde muslimer, som er mere mellemøstligt orienteret end de fleste indvandrere i Danmark.

De århusianske imamer, som har deltaget i Muhammed-kampagnen har ifølge Karen-Lise Johansen Karman også tidligere arbejdet tæt sammen med Islamisk Trossamfund.

Den radikale folketingspolitiker Naser Khader mener også, at Islamisk Trossamfund står langt mere alene med kritikken, end den internationale reaktion lader tro.

»Det er kun Islamisk Trossamfund, der råber op. Det praler de også af i det arabiske miljø. Det her handler ikke kun om Muhammed-tegningerne. Det handler om, hvem der skal have magten i det muslimske samfund i Danmark. Det er kamp om de muslimske sjæle,« siger Naser Khader.

»Når Islamisk Trossamfunds talsmand Ahmed Kassem siger, at han taler på 1,2 milliarder muslimers vegne, så er det noget vrøvl. Kassem repræsenterer kun Islamisk Trossamfund, men det er tydeligt, at trossamfundet har givet de islamiske lande indtryk af, at de repræsenterer danske muslimer generelt.«

Risiko for bagslag
Både Hanna Ziadeh og Naser Khader mener, at Muhammed-sagen kan give bagslag for de danske muslimer, hvis Islamisk trossamfund, fortsætter sin kampagne.
»Det kan komme til at gå ud over muslimerne i Danmark, fordi mange ser forsøget på at piske en stemning op i den islamiske verden som en form for illoyalitet over for Danmark,« siger Naser Khader. Han forklarer tavsheden fra resten af det muslimske samfund skyldes, at mange mener, det har for store omkostninger at blande sig i diskussionen, fordi den drejer sig om religion.

Hanna Ziadeh mener også, at Islamisk Trossamfund risikerer at gå for langt.
»Sagen har givet Islamisk Trossamfund et power-kick i egne rækker, men det kan sagtens give bagslag for danske muslimer generelt, når folk hører, at trossamfundets udsendinge har misinformeret f.eks. egyptiske medier om situationen i Danmark,« siger han og mener også, at der er en vis risiko for, at kampagnen kan inspirere til angreb på f.eks. danske turister i Mellemøsten.

Det danske Udenrigsministeriet oplyser, at de danske ambassader i den muslimske verden har modtaget »en lind strøm af henvendelser vedrørende Muhammed-sagen de seneste måneder, heriblandt en del henvendelser, der har karakter af enslydende kædebreve. Ministeriet har ikke har haft mulighed for at undersøge, hvem der står bag kampagnen.«

Islamisk Trossamfunds talsmand Ahmed Kassem afviser, at hans forening står bag en international kædebrevs-kampagne.

»Vi har indsamlet 17.000 underskrifter i Danmark, men når der kommer private protester fra den islamiske verden, må det skyldes mediedækningen af sagen«, siger han. »Det kan selvfølgelig godt være, at der er nogle hjemmesider på internettet, hvor man kan sende en standardprotest, men det er ikke noget, vi har iværksat,« forsikrer han. Islamisk Trossamfund åbner dog snart en dansk-engelsk-arabisk hjemmeside om Muhammed-sagen.---
Ej fjærter mus som hest uden røv revner
5/1-2006, 12:17

YssingAntal indlæg: 6501
Online 25d 13t 5m
http://www.kic...


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


yssing ID #191180
Tja, det er nok ikke så slemt som først antaget.
Men det er noget pis når Danmark ligges for ahd på lige fod med USA og Israel (Hanna Ziadeh egne udtalelser) Udover det har Islamisk Trossamfunds også direkte løjet om Danmark, eks. at påstå at Danmark vil lave en censuceret udgave af koranen.

Det er også noget pis hvis danske turister bliver udsat for vold på grund af Islamisk Trossamfunds handlinger.

Mon ikke Islamisk Trossamfund blot gør afstanden fra muslimerne til Danmark endnu større. Selv om mange muslimer slet ikke ønsker det?

5/1-2006, 12:28

Daniel K. K.Antal indlæg: 285
Online 3d 6t 11m


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


Daniel K K ID #191185
Efter at Islamisk Trossamfund har haft en delegation i bl.a. Egypten, er medierne dernede begyndt at tale om, at der i Danmark kører en anti Islam kampagne, at regeringen vil lave en censureret udgave af koranen, samt at der er planer om at lave en islam-kritisk film! Det er jo LØGN, og efter min gør de det kun for at skabe HAD mod Danmark og danskerne! Dem der står bag denne "kampagne" burde straffes, og er der nogle imellem, som ikke er danske statsborgere, skulle de ikke have lov at vende tilbage til Danmark!


---
Hvem er General Faliure og hvorfor læser han min harddisk?
5/1-2006, 12:31

YssingAntal indlæg: 6501
Online 25d 13t 5m
http://www.kic...


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


yssing ID #191186
Daniel >> Desværre benytter Islamisk Trossamfund sig jo af den ytringsfrihed som alle her. Men som især Islamisk Trossamfund har noget imod, da der jo ikke kun siges og skrives pæne ting om alle.
5/1-2006, 12:40

Daniel K. K.Antal indlæg: 285
Online 3d 6t 11m


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


Daniel K K ID #191189
Yssing>> Findes der ikke nogle paragraffer, som taler om, at det er forbudt at lægge folk for had! Ved godt vi har ytringsfrihed, men derfor skal vi stadig stå til ansvar for det vi siger! Du kan jo også godt gå hen til én og sige: "Jeg slår dig ihjel!", men så kan du jo alligevel blive straffet for dødstrusler, selvom der er ytringsfrihed!


---
Hvem er General Faliure og hvorfor læser han min harddisk?
5/1-2006, 12:47

Kalle Hviid

Antal indlæg: 3814
Online 39d 16t 12m
Kbh


Brunt forumbælte
(3000+ indlæg)


Tvebak ID #191198
Jeg var inde og høre debatten med Valith Abdul Pedersen "Vs" Flemming Rose omkring de 11 tegninger (den 12 forestillede jo ikke Muhammed , men det er gået henover hovedet på nogen).
Og hvor Rose i mine øjne tydeligt fremstillede sigselv som en provokatør, og Imam Pedersen kom med nogen virkelig fornuftige argumenter så var der også nogen fremlægninger af Islamisk trossamfunds arbejde i bla Ægypten og en enkelt representant som rejste sig og med sine ord gjorde det helt tydeligt at han ikke havde forstået en hat af hvad debatten egentlig gik ud på (IMO).
Men jo mere tid der går jo mere virker hele sagen som en storm i et glas vand...heldigvis.


---
For training just wear loosely fitted clothes and a smile.
5/1-2006, 13:01

rené v

Antal indlæg: 798
Online 11d 13t 55m


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


rené v ID #191206
til alle troende og religioner
5/1-2006, 13:09

NickAntal indlæg: 7713
Online 17d 20t 19m
Ashihara Karate...
wikileaks.org


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


Nick ID #191209
Islamisk Trossamfund er i deres fulde ret til at føre 'forsvar' for deres religiøse opfattelse. Også selvom det muligvis i virkeligheden drejer sig om en form for arabisk 'nationalisme'. Hvis det indebærer, at de forsøger at positionere sig selv ved at inddrage udlandet (og derved gøre sagen 'større'), så må de om det. Sådan er det at føre politik.

Det er dog særdeles uheldigt og dybt kritisabelt, hvis Islamisk Trossamfund lader halve og hele løgne flyde til udlandet, for derved at gøre sagen ENDNU 'større' - og deres egen positionering endnu kraftigere.

- Jyllands-Posten har provokeret MED VILJE, for provokationens skyld. Jyllands-Postens stunt er under al kritik.

- Anders Foghs afvisning af bare at mødes med arabiske/muslimske ambassadører/ledere er et diplomatisk fejltrin af rang (han behøvede ikke undskylde, blot mødes og tale om sagen, det er diplomati).

- Islamisk Trossamfund forsøger at udnytte sagen for egen vindings skyld. Det er moralsk helt uacceptabelt, og meget pinligt, hvis det er sandt, at de bevidst misinformerer. Det kræver en form for handling!---
Ej fjærter mus som hest uden røv revner
5/1-2006, 13:12

Nico

Antal indlæg: 5064
Online 3d 18t 53m


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


nico ID #191214
Folk bør især lægge mærke til Imam Abu Laban fra Islamisk Trossamfund, som i de danske medier udadtil fremstår som venlig og mild forsoner, der opfordrer til dialog. Samtidig står han bag den massive løgnekampagne mod danmark og danskere generelt i mellemøsten, særligt ægypten. Det er op til enhver at drage deres egne konklusioner.
5/1-2006, 13:19

Kenneth

Antal indlæg: 59
Online 0d 4t 41m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


TAoSoFKoS ID #191217
Har de ikke valgt nogle extremt dårlige lande at prædike i?? Egypten og Syrien er ikke ligefrem pragteksempler på tolerance.
Jeg synes det virker som om de PRØVER at piske en stemning hos danskerne imod muslimer..
5/1-2006, 13:26

NickAntal indlæg: 7713
Online 17d 20t 19m
Ashihara Karate...
wikileaks.org


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


Nick ID #191222
NICO:

Abu Laban er svær at greje. For mig at se taler han tydeligt med to tunger...men jeg er ikke helt sikker. Måske taler han både til 'os' og sit 'bagland'. Og så kan det (til tider) være nyttigt at tale med to tunger - ellers vil baglandet ikke høre.

Måske er han bare fandens utroværdig og en gemen løgner med dårlige hensigter, som han ikke tør stå frem med. Og så skal det frem i lyset. Lad os håbe, at det kommer frem nu...

Men det er nu påfaldende, at det var Abu Lababs søn, Taimullah Abu Laban, der på Vestre Borgerdyd Gymnasium opfordrede til at deltage i debatmøde med Hizb-Ut-Tahrir...ingen skal bilde mig ind, at sønnens religiøse opfattelse ligger langt fra sin faders.---
Ej fjærter mus som hest uden røv revner
5/1-2006, 13:31

Anders B.Antal indlæg: 2037
Online 16d 15t 22m
Hvalsø/Roskilde
Hiyakudori Kobu...
www.jinenkan.d...


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


Shinden ID #191225


---
In the end skill is not enough!
5/1-2006, 14:17

NinjaNinna

Antal indlæg: 40
Online 0d 9t 12m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


NinjaNinna ID #191244
Nick:

Jeg har undret mig over, hvorfor manden flere gange har insisteret på at tale engelsk, når han udtaler sig på tv.

Måske har du ret.
5/1-2006, 14:23

Anders B.Antal indlæg: 2037
Online 16d 15t 22m
Hvalsø/Roskilde
Hiyakudori Kobu...
www.jinenkan.d...


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


Shinden ID #191246
og når vi er ved det, selvom det er et sidespring prøv at læs dette:

http://www.fahmy.dk/dansk_ikke_vantro.html---
In the end skill is not enough!
5/1-2006, 15:01

YssingAntal indlæg: 6501
Online 25d 13t 5m
http://www.kic...


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


yssing ID #191255
Daniel >> Jeg tror nu nok man kan ligge folk for had, med måde. Men man må ikke opfordre til lovovertrædelser. Som Hiz But Tharir (eller hvordan det staves) har opfordret til at dræbe jøder eller Glistrup der har opfordret til at snyde i skat. Det er ulovligt og den slags udtalelser kan man straffes for.

5/1-2006, 15:31

Nico

Antal indlæg: 5064
Online 3d 18t 53m


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


nico ID #191270
Nick skrev:
Måske er han bare fandens utroværdig og en gemen løgner med dårlige hensigter, som han ikke tør stå frem med. Og så skal det frem i lyset. Lad os håbe, at det kommer frem nu...

Men det er nu påfaldende, at det var Abu Lababs søn, Taimullah Abu Laban, der på Vestre Borgerdyd Gymnasium opfordrede til at deltage i debatmøde med Hizb-Ut-Tahrir...ingen skal bilde mig ind, at sønnens religiøse opfattelse ligger langt fra sin faders.


Jeg synes det er et klassisk eksempel på misinformation af fjenden. Nu har han vedkendt at han udover de venlige og tolerante ord også står bag den løgnagtige propanda i udlandet som nok mere end noget andet har hævet Danmark og danskeres fare for at blive udsat for terror og hævnaktioner.

Sønnen er i øvrigt senere blevet bortvist fra gymnasiet, da han blev ved med at holde politiske taler selv efter afskaffelsen af 'bønnemøderne'.
5/1-2006, 15:33

NickAntal indlæg: 7713
Online 17d 20t 19m
Ashihara Karate...
wikileaks.org


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


Nick ID #191271
Ninna:

Abu Laban har selv givet udtryk for, at han formulerer sig bedre på engelsk end på dansk, og at handerfor - for at kunne formulere sig nuanceret - vælger det engelske. Derfor synes jeg sådan set, at det er helt i orden, at han gør sig på engelsk, når han taler i mederne.

Men jeg er stadig næsten-overbevist om, at han i en eller anden grad taler med to tunger...---
Ej fjærter mus som hest uden røv revner
5/1-2006, 15:41

NickAntal indlæg: 7713
Online 17d 20t 19m
Ashihara Karate...
wikileaks.org


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


Nick ID #191279
NICO skrev:
Jeg synes det er et klassisk eksempel på misinformation af fjenden.

Forstår hvad du mener, men vil nok ikkw tge ordet 'fjenden' i min mund...

Uden sammenligning i øvrigt, har det alle dage været nødvendigt for palæstinensiske ledere (læs = Arafat) at tale på én måde til baglandet, og på en anden måde til fjenden (Israel, diverse mæglere). I en konfliktsituation vil det ofte være nødvendigt (desværre) at tale med to tunger, hvis man vil lyttes til to steder.

Dog er vi ikke nu i en konfliktsituation. Men Islamisk Trosamfund ønsker måske at skabe en konsliktsituation, som de kan mele egen kage på...og det er skidt og utilgiveligt.


---
Ej fjærter mus som hest uden røv revner
5/1-2006, 22:22

Antal indlæg: 4375
Online 35d 9t 40m


Brunt forumbælte
(3000+ indlæg)


Ghostdog ID #191356
Nick, du kalder det politik, men hvis man direkte spreder løgne om DK, til andre dele af verden, må man da være landsforræder hvis man har statsborgerskab og en form for terroristisk handlindsmand, da det jo er bevist for at skabe splid.
Er man uden statsborgerskab, er det en klar terroristisk handling, da sådane løgen kan både skabe direkte terro og global splid mellem mulslimske & ikke muslimske lande.


---
Dem der gerne vil bokse med politiet, de brokker sig sgu ikke over hverken peber, hunde eller knipler - Det er alle dem, som politiet gerne vil bokse med der brokker sig. Kærgaard. *dette indlæg er skrevet med alle sædvanlige MA.dk forbehold.
5/1-2006, 23:11

Antal indlæg: 5510
Online 23d 2t 36m


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


asddcas ID #191367
Lækkert!


---
Du viser ganske tydelige klovnetendenser /---/ Kvinden er som en diamant, og en diamant viser man ikke bare frem for alle
6/1-2006, 12:03

NickAntal indlæg: 7713
Online 17d 20t 19m
Ashihara Karate...
wikileaks.org


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


Nick ID #191451
Ghostdog skrev:
Nick, du kalder det politik, men hvis man direkte spreder løgne om DK, til andre dele af verden, må man da være landsforræder hvis man har statsborgerskab og en form for terroristisk handlindsmand, da det jo er bevist for at skabe splid.

Jeg kalder det politik, at Islamisk Trossamfund forsøger at positionere sig i Dannmark.

Jeg kalder det uheldigt, dybt kritisabelt, skidt, utilgveligt, hvis Islamisk Trossamfund lader halve eller hele løgne flyde for at styrke denne positionering.
---
Ej fjærter mus som hest uden røv revner
6/1-2006, 12:20

Mogens Rye

Antal indlæg: 981
Online 3d 19t 1m
Frederiksberg
Frederiksberg J...


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


Bankers ID #191460
Ghost-dog..Jeg er helt enig. Men nu fatter jeg heller ikke helt hvorfor de der utilfredse muslim fiduser bliver i Danmark..

Det kan da ikke være fordi de rager kontanter ned på hylden fra det Danske social-system vel..

Jeg synes Staten skulle udvise storsind, sætte militærets Hercules ind, og flyve alle muslimer som ikke kan li' lugten i bageriet til Saudiarabien eller Irak..

De som vil blive burde skulle aflægge ed på at kende og efterleve den Danske grundlov..---
At kaste med Roland er tungt...Meget tungt..Men sjovt og ikke så tungt som tidligere...Siger han har tabt 10kg...Phew
6/1-2006, 12:36

Anders B.Antal indlæg: 2037
Online 16d 15t 22m
Hvalsø/Roskilde
Hiyakudori Kobu...
www.jinenkan.d...


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


Shinden ID #191468

Nu er det altså ikke så mange muslimer der er utilfredse....en undersøgelse viser at tallet er 8-10000 ud af ca 150000, det er bare altid dem man hører, derfor er det godt at sådn ef fyr som hr Khader udtaler sig igen og igen


---
In the end skill is not enough!
6/1-2006, 13:50

YssingAntal indlæg: 6501
Online 25d 13t 5m
http://www.kic...


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


yssing ID #191480
Bankers >> uanset hvem det er, så mener jeg bestemt også det er dybt kritisabelt at man i den grad prøver at underminere det land man nu engang har valgt at bosætte sig i.

Så ser jeg kun en vej, en enkelt billet ud derfra. Og hvis militæret endda er så flinke at stille deres Hercules fly til rådighed, så er det kun bedre.

Jeg kommer aldrig til at forstå hvorfor en større eller mindre flok mennesker kan samles om at underminere det land de bor i.

De kan bekæmpe systemet på samme måde som alle andre; lave et parti eller stille op for et parti og gøre et politisk korrekt stykke arbejde. Det er den eneste måde der dur.
6/1-2006, 14:01

NickAntal indlæg: 7713
Online 17d 20t 19m
Ashihara Karate...
wikileaks.org


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


Nick ID #191485
Bankers skrev:
Ghost-dog..Jeg er helt enig. Men nu fatter jeg heller ikke helt hvorfor de der utilfredse muslim fiduser bliver i Danmark..

De er utilfredse med Jyllands-Posten og utilfredse med, at statsministeren ikke vil efterkomme deres krav om at diskutere sagen.

Det kunne (for aktualitetens skyld) vel også gælde for abortmodstanderne - de er utilfredse med lovgivningen som de betragter som tilladelse til mord, og de er utilfredse med, at politikerne tillader dette (efter deres opfattelse) barbari.

Når abortmodstanderne samarbejder med amerikanske (rabiata?) abortmodstandere mhb. på bl.a. blodigt, propagandistisk undervisningsmateriale (der sidestiller abort med holocaust og racemord) er det vel ikke landsforræderi?

Pointe: utilfredshed og forsøg på at miskreditere forhold i sit eget land, har ikke nødvendigvis med landsforræderi at gøre.

Og vigtigere: landets evne til at kunne rumme den slags 'modstand' viser en hel del om hvorvidt landet er en demokratisk retsstat, eller mere slægter totalitære styreformer på.


---
Ej fjærter mus som hest uden røv revner
6/1-2006, 19:18

Karsten JensenAntal indlæg: 857
Online 5d 10t 9m
Århus
ingen pt


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


Silverflame ID #191562
BRUGER skrev:
til alle troende og religioner


Hørt!!


---
I move faster alone
8/1-2006, 20:21

Antal indlæg: 5510
Online 23d 2t 36m


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


asddcas ID #191961
Så er der svar fra Jyllandsposten. via: http://www.jp.dk/meninger/ncartikel:aid=3481698

JP skrev:
Leder: Muslimers ansigt

INDEN FOR de seneste døgn er der på to fronter sket en opsigtsvækkende udvikling i sagen om Morgenavisen Jyllands-Postens profettegninger.

Det har vist sig, at Islamisk Trossamfund under sin såkaldte informationsvirksomhed i Mellemøsten har kolporteret lodret forkerte påstande om danske forhold for at ophidse sine venner i arabiske diktaturer: om Jyllands-Postens ejerforhold og uafhængighed og om en påstået censureret dansk oversættelse af Koranen, som er en alvorlig synd ifølge islam. Desuden praler imam Abu Laban over for dagbladet Information med, at det var ham, der fik ambassadører fra de muslimske lande til at rejse sagen over for statsminister Anders Fogh Rasmussen. Han har desuden advaret om, at der er risiko for politiske mord i Danmark, hvis ikke man bøjer sig for islamiske tabuer.

Det er den samme Abu Laban, der for fem år siden i et interview med Jyllands-Posten stemplede USA's jagt på terrorist Osama bin Laden som tegn på Vestens islamofobiske propaganda, og han tilføjede, at bin Laden var et godt menneske med en asketisk livsførelse. Tidligere havde han som forsvar for islamisters mord på syv kristne munke og en række udlændinge i Algeriet erklæret: »Måske spreder turisterne aids i Algeriet, ligesom jøderne spreder aids i Egypten.«

Det er altså manden bag disse udtalelser og initiativer og hans allierede, der brøler op om muslimernes krænkede følelser, selv om deres menigheder kun tæller en lille gruppe af de muslimer, der bor i Danmark. Og det er denne mand, som 22 pensionerede ambassadører og en række andre naive og arrogante debattører har ladet sig trække rundt i manegen af i en grad, så der meget snart kan blive kø ved håndvasken.

Abu Labans og hans allierede har efterhånden bevæget sig så langt væk fra det fundament, som det danske samfund bygger på, at det nærmer sig det groteske. Læg hertil at han selv og hans forbundsfæller finder det naturligt, at fremmede, muslimske landes ambassadører optræder som talsmænd for danske muslimer. Det er en grov krænkelse af de muslimer, der ser sig selv som del af det danske samfund. Ved at acceptere at muslimske lande kan tale deres sag, siger man: muslimer er ikke en del af det danske samfund, de er fremmede, de kan godt lade lande i Mellemøsten tale på deres vegne.

Nu er det heldigvis blevet for meget for en gruppe danskere med muslimsk baggrund. Folketingsmedlem Naser Khader, it-konsulent Nadi Khan og professor Moustapha Kassem har samlet foreløbig 40 mennesker i et netværk, der skal vise den danske offentlighed og trosfæller, at der findes andre muslimer med andre holdninger, end dem Abu Laban og hans folk bringer til torvs. Ophavsmændene håber inden månedens udgang at have samlet 100 mennesker. De er trætte af, at danske muslimer skal repræsenteres af radikale stemmer. Desuden ønsker de at optræde som rollemodeller for unge mennesker med muslimsk baggrund på jagt efter identitet i Danmark.

Betydningen af dette initiativ kan dårligt overvurderes. Det er opmuntrende tegn, som kan være med til at skabe en mangfoldighed af muslimske ansigter i den offentlige debat. De har ikke været synlige før, fordi mange moderate muslimer føler sig intimideret af mere radikale elementer, der hænger trosfæller ud som dårlige muslimer, hvis de ikke ser nogen modsætning mellem deres tro og et moderne, sekulært samfund som det danske. Men nu er der nogen, der viser vejen, og de fortjener vores støtte og opbakning. Denne kulturkamp om muslimske sjæle kan få afgørende indflydelse på det danske samfunds udvikling i de kommende år.

Abu Laban taler med to tunger – han vil ikke Danmark noget godt.

Han vil hverken demokrati eller ligestilling. Det er tankevækkende læsning. Naser Khader er heldivis ikke ligeså nem at narre som salonsocialisterne der synes at alt er fint og fryd og gammen.

Nick skrev:
- Anders Foghs afvisning af bare at mødes med arabiske/muslimske ambassadører/ledere er et diplomatisk fejltrin af rang (han behøvede ikke undskylde, blot mødes og tale om sagen, det er diplomati).

Man må vel nærmest være modstander af ren ytringsfrihed for at kunne tænke sådan. Det er ikke en stråmand det er bare et faktum, for det er konsekvensen af de ting du tror på. Ytringsfriheden er ikke til diskussion. Det betyder at der nogen gange bliver sagt ting, jeg synes er grimme og at der nogen gange bliver sagt ting du synes er grimme. Det betyder at alle kan sige hvad de vil - under hensyn til den gældende lovgivning om f.eks. injurier. Man må altså ikke sige at Ole er en tyv, hvis det ikke passer, for det kan jo skade Ole - hvilket er urimeligt.

Konsekvensen af at tænke anderledes er at selve demokratiet ikke kan bestå. Demokrati er desværre ikke en selvfølge, så det er ret vigtigt, at vi holder fast i det. F.eks. skal vi beskytte demokratiet fra eventuelle flertalsbeslutninger om diktatur, tusindårsriger, Islamiske stater og andre konstruktioner der ikke tillader enhver at sige sin mening og afgive stemmer. De stemmer vist ikke så meget i de Islamiske stater gør de?

Sørgeligt at nogen der bor i Danmark med vilje lyver om vores land for at skabe problemer for egen vindings skyld. Mega trist at de fleste der er venstreorienterede ikke kan forstå at det er alvorligt. Anders Fogh Rasmussen har klaret denne sag perfekt. Det ville være en TOTAL falliterklæring at mødes med nogen som helst om den slags. I det hele taget mener jeg ikke vores ministre skal kunne afkræves forklaringer om noget som helst af tilfældige Ulande.

Jeg har nu - som altid – en fin løsning på rede hånd: Vi sender en flok socialistiske pædagoger (eller RUC’ere) ned til de pågældende Ulande og beder dem udbrede kendskabet til: Kristendom, ligestilling, demokrati og ytringsfrihed. Det skal nok gå godt, for de er samtale og dialog er jo netop vejen frem


---
Du viser ganske tydelige klovnetendenser /---/ Kvinden er som en diamant, og en diamant viser man ikke bare frem for alle
8/1-2006, 22:38

NickAntal indlæg: 7713
Online 17d 20t 19m
Ashihara Karate...
wikileaks.org


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


Nick ID #192012
K-T skrev:
Abu Laban taler med to tunger – han vil ikke Danmark noget godt.

Ja, nu har jeg jo flere gange påpeget, at Abu Laban ser ud til at tale med to tunger...men det er da fint at du gentager mig

K-T skrev:
Han vil hverken demokrati eller ligestilling. Det er tankevækkende læsning. Naser Khader er heldivis ikke ligeså nem at narre som salonsocialisterne der synes at alt er fint og fryd og gammen.

Hvem er det der synes, at alt er fryd og gammen? Nu finder du jo igen på noget der ikke passer, K-T. Det er så uklædeligt...


K-T skrev:
Man må vel nærmest være modstander af ren ytringsfrihed for at kunne tænke sådan. Det er ikke en stråmand det er bare et faktum, for det er konsekvensen af de ting du tror på.

Nu har jeg aldrig fundet din viden om samfundsforhold overvældende solid, men man er nu ikke modstander af ytringsfrihed fordi man ærgrer sig over, at ens statsminister ikke har format til at mødes med nogen, der har et ønske om at drøfte et meget samfundsrelevant emne. Format er at mødes, høre på synspunkter, og svare herefter. Det er helt trivielt. Hvilket et stort samlet dansk ambassadørkorps også mente. Og de ved dog noget om kulturmøder og kulturelle problemstillinger. Men de er måske også modstandere af ytringsfrihed?

K-T skrev:
Sørgeligt at nogen der bor i Danmark med vilje lyver om vores land for at skabe problemer for egen vindings skyld. Mega trist at de fleste der er venstreorienterede ikke kan forstå at det er alvorligt.

Det ved du jo ikke noget om (de venstreorienterede). Men jeg skal da gerne belære dig lidt om nogle venstreorienterede synspunkter på sagen:

Enhedslisten skrev:
Enhedslisten anerkender fuldt ud Jyllandspostens ret til at bringe disse tegninger i ytringsfrihedens navn


Enhedslisten skrev:
Enhedslisten mener, at den bedste måde at bekæmpe de politiske islamister er integration og dialog med muslimske grupper, samt afstandtagen fra fanatiske synspunkter såsom Hizb ut-Tahrir


Enhedslisten skrev:
Som venstrefløj er Enhedslisten stærke forsvarere af ytringsfriheden...ligesom vi også bekæmper religiøst og/eller politisk betinget vold og trusler, der kan medføre selvcensur og frygt.


Enhedslisten skrev:
Når vi støtter religionsfrihed, så gælder dette også frihed fra religion. Derfor må religionen være et spørgsmål for den enkelte om dennes individuelle forhold til sin gud og ikke en samfundsindretning ud fra en bestemt religion. Sekularisering er at adskille religion og politik!


Enhedslisten skrev:
Derfor støtter vi også en ophævelse af blasfemiparagraffen, da man frit skal kunne diskutere, kritisere og gøre grin med religiøse personer og skrifter uden, at staten forbyder det. og uanset, at det kan virke provokerende på nogle, som Jyllandspostens Muhammed-tegninger gør det.


Enhedslisten skrev:
Enhedslisten er imod at give religionen og i særdeleshed de religiøse ledere særrettigheder, som mennesker med andre livsanskuelser i samfundet ikke har.


Enhedslisten skrev:
Enhedslisten har kun foragt tilovers for reaktionære udenlandske regeringers indblanding i diskussionen. Ingen af de regeringer, der protesterede mod Jyllandspostens tegninger er ligefrem kendte for deres støtte til ytringsfriheden eller beskyttelse af deres etniske og religiøse mindretal, men kendte og frygtede for det modsatte.


Enhedslisten skrev:
For Enhedslisten er kampen mod diskrimination og forsvaret af ytringsfriheden to sider af samme sag. Derfor fordømmer Enhedslisten også på det kraftigste mordtruslerne fra en reaktionær islamisk ungdomsbevægelse mod tegnerne.


Er du ved at lære, at man skal vide noget om det man skriver om, før man råber op?


---
Ej fjærter mus som hest uden røv revner
8/1-2006, 22:49

Kalle Hviid

Antal indlæg: 3814
Online 39d 16t 12m
Kbh


Brunt forumbælte
(3000+ indlæg)


Tvebak ID #192015
KristianT: Sagen er jo netop faktisk at DK har en ret unik defination af ytringsfrihed i forhold til andre demokratiske lande.
(Blandt andet derfor er DK jo storleverandør af nazistisk propaganda som ytringsfriheden feks ikke tillader trykt i feks Tyskland).

Som sagen bliver ført kommer den både til den europæiske menneskerettighedsdomstol og de danske domstole.
Og faktisk har man de sidste par år kunne observere at de danske domstole bliver mere og mere "europæiserede" i deres domsafsigelser.
Man kunne måske forudse en redefination af grænserne for ytringsfrihed som er mere i tråd med den generelle holdning til emnet i Europa som følge af denne sag.
Det bliver i hvert fald spændende at følge.


---
For training just wear loosely fitted clothes and a smile.
8/1-2006, 22:54

NickAntal indlæg: 7713
Online 17d 20t 19m
Ashihara Karate...
wikileaks.org


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


Nick ID #192018
K-T: Jeg skal lige nævne, at jeg beklager min lettere nedsættende tone, men det er svar på tiltale. Tal/skriv ordentligt, så gør jeg det også.


---
Ej fjærter mus som hest uden røv revner
9/1-2006, 21:50

Antal indlæg: 5510
Online 23d 2t 36m


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


asddcas ID #192293
Nick
K-T: Jeg skal lige nævne, at jeg beklager min lettere nedsættende tone, men det er svar på tiltale. Tal/skriv ordentligt, så gør jeg det også.

Det er i orden – den kender jeg fra mange sammenhænge. Det sker nemt, når man er i sine følelsers vold. Det var nok også lidt for provokerende af mig at skrive en pædagoger eller RUC’ere skulle gøre noget.

Nick skrev:
”Hvem er det der synes, at alt er fryd og gammen? Nu finder du jo igen på noget der ikke passer, K-T. Det er så uklædeligt...”

Det er alle dem der i udgangspunktet mener, at vi da lige kan mødes og snakke med ulandenes repræsentanter som føler sig støt over pressefrihed i den Danmark.

Hvad bliver det næste; at justitsministeren skal mødes med nogen der følger sig religiøst støt over at vi ikke tillader stening eller omskæringer af piger? Er der også noget vores statsminister skal mødes og snakke med nogen om synes du? Eller hvad med at vi diskutere om det er pigers egen skyld at de bliver voldtaget, hvis de går uden slør? Er det også noget vi lige skal tage en snak om i rundkreds? Eller hvad med blodpenge på Nørrebro – skal vi også snik-snakke om det? I lider af en ideologisk tilstand, hvor i tror man kan snakke sig til fornuft med de ufornuftige – hvor klog er man så?

Det er hvad jeg forstår ved ”fryd og gammen”; at man ligegyldigt hvad altid bare er indstillet på at føre ”dialog”. Men hvad er der egentligt at føre dialog om? De ”Islamiske” stater vil ikke have at man bringer billeder af Muhammed, men i Danmark har vi valgt at have pressefrihed der betyder at man kan gøre det.

Det er en meningsdivergens der, efter min mening, er kendetegnet ved en sådan grad af uenighed at den ikke kan udredes gennem snik-snak. Jeg mener faktisk slet ikke der skal føres en dialog eller samtale omkring disse ting. De er ikke indstillet på at indfører pressefrihed i deres egne lande, og vi er heldigvis ikke endnu klar til at indfører det modsatte hos os – sådan er det bare.

Man skulle orientere de pågældende lande om at vi føler os støt og krænket over dem, og at vi ser med meget stor alvor på, at man i de pågældende lande ikke har: ytringsfrihed, ligestilling, demokrati, religionsfrihed og alt muligt andet godt. Det kan de ligeså godt få at vide med det samme.

Nick skrev:
Det er helt trivielt. Hvilket et stort samlet dansk ambassadørkorps også mente. Og de ved dog noget om kulturmøder og kulturelle problemstillinger. Men de er måske også modstandere af ytringsfrihed?

Det er ikke korrekt. Der var tale om pensionerede ambassadører der valgte opføre sig særdeles uheldigt (http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2005/12/20/021221.htm), men udover denne slåfejl, kan man bare bemærke, at de heller ikke har forstået, at der er nogen ting der ikke skal gås på kompromis med. Vi lefler ikke for tilfældige ulande. Som Venstres udenrigsordfører Troels Lund Poulsen har betegnet deres kritik som: "meget forfejlet og trist”. Jeg er 100 % enig. Jeg ved faktisk ikke, hvad de håbede på at opnå - men jeg er stødt over at de blander sig (men det er jo ytringfrihed).

Så er der dine lidt sjove pointe omkring Enhedslisten (jeg ønsker dog at straks at tilføje at SF, S og R også er partier der overvejende styres af dobbeltmoralske salonsocialister).

Enhedslisten er et parti der er MOD ytringsfrihed. Det skriver de under overskriften: ”Ytringsfriheden gælder for alle” (http://www.enhedslisten.dk/nyhed.asp?nyhed=9202)

Enhedslisten skrev:
Tværtimod støtter vi religionsfriheden og retten til at udøve sin religion uden at skulle blive forhånet eller ringeagtet, sådan som det slås fast i racismeparagraffen, som Enhedslisten ønsker bevaret. Grænsen for ytringsfriheden går netop ved forhånelse og ringeagt overfor bestemte personer og/eller persongrupper.

....

For Enhedslisten er kampen mod diskrimination og forsvaret af ytringsfriheden to sider af samme sag. Derfor fordømmer Enhedslisten også på det kraftigste mordtruslerne fra en reaktionær islamisk ungdomsbevægelse mod tegnerne.

Enhedslisten er ALTSÅ mod ytringsfrihed; det bliver ikke bedre af, at de skriver, at de kæmper imod diskrimination, for det gælder altså ikke ubetinget for folk der synes noget andet end dem selv kan man læse. Hertil kan man tilføje at det som altid er lige meget hvad Enhedslisten gør eller synes ellerfantasere om, for de har ingen indflydelse og de stiller ingen realistiske forslag.

Jeg er personligt tilhænger af rigtig ytringsfrihed – også selvom det betyder at nogen siger noget jeg synes er grimt. Det er jeg villig til at ofre for et samfund, hvor enhver kan sige det han tænker og synes. Det andet tror jeg bare giver diverse ekstremister noget at føle sig særlige over.

Men hey! Hvorfor er der ikke nogen fra Enhedslisten (f.eks. med eksamen fra RUC) der har tilbud at tage en dialog med ulandsrepræsentanterne? så kunne de sidde i rundkreds og pludrer med dem der også er imod ytringsfrihed

@Tvebak:
Enig! I dine pointer, men uenig i, at vi i Danmark skal indskrænke ytringsfriheden yderligere.

Det er meget unikt at alle har lov til at ytre sig - vi er der næsten.---
Du viser ganske tydelige klovnetendenser /---/ Kvinden er som en diamant, og en diamant viser man ikke bare frem for alle
9/1-2006, 22:06

NickAntal indlæg: 7713
Online 17d 20t 19m
Ashihara Karate...
wikileaks.org


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


Nick ID #192301
Racismeparagraffen sigter mod mindretalsbeskyttelse - at du ikke kan se et behov for mindretalsbeskyttelse er så din holdning.

At du forsøger at sammenkæde forsvaret for racismeparagraffen med anti-ytringsfrihed er (igen) noget eklatant vrøvl.

K-T skrev:
Men hey! Hvorfor er der ikke nogen fra Enhedslisten (f.eks. med eksamen fra RUC) der har tilbud at tage en dialog med ulandsrepræsentanterne? så kunne de sidde i rundkreds og pludrer med dem der også er imod ytringsfrihed

Hver gang jeg tror, at du rent faktisk indeholder fornuft, viser du det modsatte. 'Klovn' er egentlig et passende ord

K-T skrev:
Det er i orden – den kender jeg fra mange sammenhænge. Det sker nemt, når man er i sine følelsers vold. Det var nok også lidt for provokerende af mig at skrive en pædagoger eller RUC’ere skulle gøre noget.

Sikke du forsøger igen og igen og igen...du magter simpelthen ikke at føre debat, uden at skulle forsøge at provokere, hva'? Sørgeligt.

Du burde bruge tiden på at sætte dig ind i stoffet, i stedet for dine pinlige provokationer.

God læselyst


---
Ej fjærter mus som hest uden røv revner
9/1-2006, 22:24

Kalle Hviid

Antal indlæg: 3814
Online 39d 16t 12m
Kbh


Brunt forumbælte
(3000+ indlæg)


Tvebak ID #192304
Kristian-T: Jeg siger ikke hvad vi skal, eller ikke skal heller overhovedet.
Men jeg synes det er lidt interressant at debatten tager den for/imod mere/mindre ytringsfrihedskarakter som den gør.
Husk på at lov 77 om ytringsfrihed siger "Under ansvar overfor domstolene" og sagen er lige (mig bekendt) blevet afvist og anket og altså ikke afgjort.
Potentielt bliver udgangen at de 11 tegninger var et enestående tilfælde som for fremtiden ikke tillades i DK qua frihed under ansvar.
Det er i hvert fald noget der burde få folk til at tænke lidt over tingene synes jeg.


---
For training just wear loosely fitted clothes and a smile.
9/1-2006, 23:05

andersAntal indlæg: 245
Online 4d 10t 9m
www.andexxx.co...


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


ande1 ID #192310
dialog med dem dersens islamister?...yeah right.
De skal gøre hvad vi siger ellers kan de fise hjem.
9/1-2006, 23:07

Master BalkanAntal indlæg: 10683
Online 143d 12t 45m
AAlborg
Practical Tai C...
www.taichiskol...


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


balkan ID #192311
Jeg kan simpelthen ikke se hvorfor det på noget tidspunkt skulle være okay at fornærme andre folks tro bare fordi man har lyst. Ligesom ren ubeskåret frihed har ren ubeskåret ytringsfrihed sine begrænsninger.
Tja, alle ekstremer har sine begrænsninger og ren ubeskåret ytringsfrihed er et ekstremum.

At jeg syntes reaktionen fra islamisk trossamfund er dybt tåbelig og at det er en storm i et glas vand er en helt anden sag. Dog skal det igen siges at jeg ikke ser noget som helst tab i at sige "Vi undskylder meget hvis vi trådte nogen over tærerne, det var ikke ment som en fornærmelse. Men: Vi tror på vores ytringsfrihed og vil derfor ikke trække noget tilbage."

Helt ærligt, hvis jeg seriøst kaldte din mor en luder eller what ever ville du sgu også gerne ha en undskyldning og du ville ha ret til en.


---
Jeg er en gang vundet DM i KBH/Malmö. <--- Verdens klogeste mand
9/1-2006, 23:46

Antal indlæg: 5510
Online 23d 2t 36m


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


asddcas ID #192323
Nick skrev:
At du forsøger at sammenkæde forsvaret for racismeparagraffen med anti-ytringsfrihed er (igen) noget eklatant vrøvl

Lad mig uddybe: Ytringsfrihed er når du kan sige lige hvad du vil, kun under ansvar over for domstolene; således at man ikke sige: "Karina er en hestetyv", hvis ikke man kan sandsynliggøre, at hun rent faktisk har stjålet en hest; for det kan jo skade andet end hendes forfængelighed.

Enhedslisten vil gerne have en paragraf der ikke tillader borgerne at ytre sig frit. Det betyder vel alt andet lige at de er mod ytringsfrihed? Ytringsfrihed er vel ikke noget man kan være en lille smule for - nogen gange måske - hvis der ikke er nogen der bliver surer eller kede af det. Den er absolut.

Jeg kan stadig ikke forstå, at det ikke nogen fra Enhedslisten (eller andre salonsocialister) der har taget en dialog. De kunne da bare sige til pressen: "Vi snakker gerne med ambassadørerne og forklare dem hvordan tingene foregår i Danmark", men det skete ikke. Det ville da være det eneste naturlige at gøre, hvis man var dialog orienteret. Men det er jo fordi de foretrækker en fantasi dialog? ellers ville de vel bare gøre det? (nej det bliver vist ved snakken og at andre skal).

Tvebak skrev:
Potentielt bliver udgangen at de 11 tegninger var et enestående tilfælde som for fremtiden ikke tillades i DK qua frihed under ansvar.

Det mener jeg ikke er tilfældet. Jeg mener at domstolene har afvist sagen, og jeg mener slet ikke, at der skal ændres noget som helst her i landet, med afsæt i at der er nogen der ikke kan tåle, at man laver nogle tegninger.

Det er et skråplan. Hvis enhver kan opstille ulogiske særinteresser i "religion" - så må det i alle fald ikke kunne bruges til at indskrænkes andres frihed. Det er min holdning. Her i landet har vi en art tradition for at bryde tabuer med vilje særligt i kunsten (Jesus på korset med erigeret lem, udstoppede hundehvalpe, guldfisk i blendere osv). Sådan gør vi her – andre steder myrder de bare dem der gør det – her får de støtte af staten. Det synes jeg egentligt er ret godt.

"Ej jeg bliver altså støt over at i kysser på gaden - og at din kæreste går i korte skørter"

BAHHH! Det er kun tåber der gider tage en dialog om det. I ulande kan det være at den slags er et problem, men ikke her. Vi er Danske og om sommeren ligger pigerne (heldigvis) med brysterne frit fremme. Pigerne har har også lov at sige, hvad de vil og få et job og gå i bukser! JA ER DET IKKE SINDSSYGT! GÅ I BUKSER MIDT PÅ FORTORVET! Danske piger kan også bare gå i svømmehallen uden ledsager hvis de vil! Bare der nu ikke er nogen der bliver stødt. Vi må hellere tage en dialog... Ja – eller stene os selv ihjel for at være imødekommende? Var det noget?

Balkan skrev:
Helt ærligt, hvis jeg seriøst kaldte din mor en luder eller what ever ville du sgu også gerne ha en undskyldning og du ville ha ret til en.

Jeg har ikke for vane at svare på den slags, men igen, hvis det betød noget for mig, så måtte det over domstolene. Det er min holdning. Andre har lov til deres – det er en del af ytringsfriheden i Danmark.


---
Du viser ganske tydelige klovnetendenser /---/ Kvinden er som en diamant, og en diamant viser man ikke bare frem for alle
10/1-2006, 0:10

Master BalkanAntal indlæg: 10683
Online 143d 12t 45m
AAlborg
Practical Tai C...
www.taichiskol...


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


balkan ID #192333
Så det er fuldstædigt tåbeligt at undskylde hvis man træder nogen over tærene? Got it...


---
Jeg er en gang vundet DM i KBH/Malmö. <--- Verdens klogeste mand
10/1-2006, 8:49

NickAntal indlæg: 7713
Online 17d 20t 19m
Ashihara Karate...
wikileaks.org


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


Nick ID #192359
K-T skrev:
Enhedslisten vil gerne have en paragraf der ikke tillader borgerne at ytre sig frit. Det betyder vel alt andet lige at de er mod ytringsfrihed? Ytringsfrihed er vel ikke noget man kan være en lille smule for - nogen gange måske - hvis der ikke er nogen der bliver surer eller kede af det. Den er absolut.

Læs og lær.

K-T skrev:
Lad mig uddybe: Ytringsfrihed er når du kan sige lige hvad du vil, kun under ansvar over for domstolene; således at man ikke sige: "Karina er en hestetyv", hvis ikke man kan sandsynliggøre, at hun rent faktisk har stjålet en hest; for det kan jo skade andet end hendes forfængelighed.

Og domstolene siger, at der er indført mindretalsbeskyttelse af et flertal i folketinget, som dem der ytrer sig må stå til ansvar for. Det er neget banalt, K-T.


K-T skrev:
Jeg kan stadig ikke forstå, at det ikke nogen fra Enhedslisten (eller andre salonsocialister) der har taget en dialog.

De har ikke fået en henvendelse - det har statsministeren.

Hvorfor skriver du sådan nogle bøvede ting?


---
Ej fjærter mus som hest uden røv revner
10/1-2006, 12:57

Ole

Antal indlæg: 4287
Online 10d 10t 55m


Brunt forumbælte
(3000+ indlæg)


Ole ID #192422
Laban burde smides ud af Danmark. Rose har jeg kun medlidenhed til overs for, han er en sølle type, der via medierne kan komme lidt i søgelys, som tidligere straffet er der jo osse grænser for hvad man kan få af arbejde, men Imam er åbenbart et job han kan klare.
---
Officers never run...it panics the troops ! Cit: Svensk MJ i BSN
10/1-2006, 20:36

Antal indlæg: 5510
Online 23d 2t 36m


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


asddcas ID #192546
Nick skrev:
Og domstolene siger, at der er indført mindretalsbeskyttelse af et flertal i folketinget, som dem der ytrer sig må stå til ansvar for. Det er neget banalt, K-T.

Ja - det er ret banalt at Enhedslisten ikke er tilhængere af ytringsfrihed. Det skriver de jo selv. Man må dog beundre, at de skriver det under overskriften: "Ytringsfriheden gælder for alle" - det synes jeg egentligt er ret morsomt.

Nick skrev:
De har ikke fået en henvendelse - det har statsministeren.

Hvorfor skriver du sådan nogle bøvede ting?

Nick - du er nok ikke så vant til selv at skulle gøre noget eller selv at tage ansvar, for så ville du vide, at det er svært at få andre til at realisere sine egne idéer, især når dem du snakker til virkelig synes dine idéer er meget dårlige.

Enhedslisten kan da (heldigvis) ikke motivere Statsministeren til at realisere deres egne drømme om dialog med ekstremister.

I/De skal være meget mere pro-aktive, hvis det skal lykkes. Du skriver selv at Enhedslisten ønsker en dialog: Hvad er det der forhindre Enhedslisten i at invitere til dialog (andet end at de selvfølgelig ikke gider).

Jovist - de pågældende ulandsrepræsentanter ville hellere snakke med statsministeren, men det betyder vel ikke at Enhedslisten (og de andre der hyler og skriger) ikke bare kan lave et møde med dem, og forklare dem, at de bestemt også er kede af at det og at i Danmark bruger vi altså ikke det her med bare at lukke munden på pressen mv. Det må da være helt naturligt, for nogen der ønsker at tage en dialog, at de bare tager den? Hvorfor, Nick er det at almindelig sund fornuft ikke bider på dig?

Hvorfor kan du ikke regne ud at når den siddende regering IKKE gider tale med dem; så er den eneste måde du kan få en dialog med dem på ved selv at tage den. Det kan kun ske hvis dem der vil dialog SELV TAGER DEN. Det er logik for burhøns, hvis du spørger mig.

Problemet er det vi kender fra snart sagt alting: Alle de pæne kulturradikale ”tænkere” (forfatterne, kunstnerne, café latte drengene og pigerne, de pensionerede ambassadør (engle), salonsocialisterne og alle de andre hyklere) IKKE SELV GIDER GØRE NOGET SOM HELST

De vil bare være dem der tænker store pæne teoretiske tanker som andre så kan implementere

Manner – skuffelsen vil bare blive større og større mens i trækker hele samfundet ned i en til tider alt for styg højrerdrejning. I får det stik modsatte af de i ønsker, fordi i ikke kan stoppe jeres evindelige hykleri.

Tag nu fat! Vis nu vejen! De eneste idéer I pt. harer at ANDRE skal i sving. Det er aldrig jerselv, der skal gøre noget. I stiller (som du) altid kun to forslag:

1) Det andre synes er helt forkert! (Det er forkert at regeringen ikke vil mødes/stramme reglerne/stoppe skatten)
2) I andre skal gøre noget andet! (Regeringen skal mødes/lempe/starte)

Det vil selvsagt ikke virke – kun folk der er umådeligt naive kan ikke se det.

Hvad med at I selv kom i gang? så man kan se at i tror på det? I kan da ikke alvorligt gå og vente på at alle os der synes noget andet I gør, skal handle som i ønsker, fordi i klynker og hyler!!! Det kommer jo ikke til at ske.

Motiver dog i stedet dine politiske socialist venner til at lave en ytringsfriheds-workshop med de pågældende U-Landes repræsentanter, skriv til SF og Enhedslisten og forfatterne og alle de andre der ikke selv gider at gøre noget.

Måske kan du få dem til at møde frem en enkelt dag, hvis TV-Avisen kommer...---
Du viser ganske tydelige klovnetendenser /---/ Kvinden er som en diamant, og en diamant viser man ikke bare frem for alle
10/1-2006, 23:04

NickAntal indlæg: 7713
Online 17d 20t 19m
Ashihara Karate...
wikileaks.org


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


Nick ID #192573
Du er en debat-klovn af rang, K-T, og jeg spilder min tid på at læse dine dilettantiske og stærkt useriøse udgydelser. Det værste er næsten, at du ofte misforstår hele sagskomplekser helt grundlæggende, så ethvert svarindlæg man bringer, bør starte med en korreksion af alle dine (bevidste?) misforståelser, før end man kan tale om det faktiske.

Mange har sagt, at det er spild at bruge tid på dig. Jeg må nu indse, at de har og har haft ret. Og lad mig nu lige slå fast, så vi ikke havner i misforståelser: min exit skyldes ikke dit høje debatniveau, men din absolutte mangel på samme - quoed erat demonstrandum.

Adios, fortsat go' aversionslyst!


---
Ej fjærter mus som hest uden røv revner
11/1-2006, 0:51

Master BalkanAntal indlæg: 10683
Online 143d 12t 45m
AAlborg
Practical Tai C...
www.taichiskol...


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


balkan ID #192585
Jeg er efterhånden enig, nick, de skyklapper kan man sgu ikke sådan lige trænge igennem...
K-T, de venstreorienterede er nu engang de mest aktive og udadvendte i den henseende, men faktum er at disse folk vil tale med repræsentanter fra REGERINGEN!!! De vil ikke i dialog med en eller anden fra et eller andet snoldet lille parti, de vil i dialog med dem der kan flytte på noget.
Der er sgu en grund til at utroligt mange indvandrere stemmer på enhedslisten og SF og det er ikke fordi de selv er socialister, tværtimod ligger den tankegang de fleste udenlændinge ret fjern.


---
Jeg er en gang vundet DM i KBH/Malmö. <--- Verdens klogeste mand
11/1-2006, 7:50

NickAntal indlæg: 7713
Online 17d 20t 19m
Ashihara Karate...
wikileaks.org


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


Nick ID #192591
Tilføjelse til mit senetse indlæg:

Helt afgørende for ulysten til at debattere med dig er selvfølgelig også, at du spækker dine indlæg med tarvelige provokationer - det er konsekvent og gennemgående.


---
Ej fjærter mus som hest uden røv revner
14/1-2006, 9:20

Antal indlæg: 5510
Online 23d 2t 36m


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


asddcas ID #193334
Så vil du nok heller ikke have en tudekiks

Nej mere seriøst. Du må nok tone følelserne lidt ned. Det her er mere fornuftens domæne.

Hvis du bliver stødt over det her med f.eks. "salonsocialister" så er jeg ked af det, men det er jo blot en differentiering mellem selv-branding/marketing socialisterne og de rigtige socialister (der faktisk mener og gør det de taler om).


Ytringsfrihed:

Hvis man ikke kan ytre sig frit om alting, så er der ikke ytringsfrihed, men en art indskrænket ytringsfrihed.

Det du (og mange andre) ikke kan forstå er, at når Enhedslisten f.eks. gerne vil opretholde en paragraf der ikke tillader borgerne at ytre sig frit, så betyder det faktisk at:

Enhedslisten er mod ytringsfrihed.

Der er vist ikke så mange andre måder man kan fremlægge den sag på.


Dialog - rundkreds og forståelse:

Så er der hele snakke om dialog og forståelse: Jeg mener det er uheldigt at dem der vil debatten og dialogen ikke selv ønsker at tage den. Det er det jeg kalder hykleri.

Hvis de venstreorienterede salonsocialister virkelig mener at man skal sidde ned og tage sig en god snak med udemokratiske regimers repræsentanter, så må de da række hånden frem og gøre det - alt andet er jo bare marketing.

Selvom de ikke sidder i regering, ville de da kunne forklare, hvordan tingene fungere her i landet. Men det GIDER de slet ikke, for det ville kræve at de SELV GJORDE NOGET.


Slutteligt kunne man passende bemærke, at det faktisk er kommet frem at "ISLAMISK TROSSAMFUND" eller deres venner(?) faktisk havde lidt ekstra billeder med... men det er jo som du skriver bare "Uheldigt og dybt kritisabelt". Ja det er det - hvad synes du vi skal gøre ved det? eller rettere, hvad synes du vi andre skal gøre ved det - hov ups du ville jo ikke skrive mere
---
Du viser ganske tydelige klovnetendenser /---/ Kvinden er som en diamant, og en diamant viser man ikke bare frem for alle
14/1-2006, 11:22

NickAntal indlæg: 7713
Online 17d 20t 19m
Ashihara Karate...
wikileaks.org


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


Nick ID #193353
Jo, jeg skriver når det passer mig, K-T

1. Jeg har fra starten af (FØR de ekstra muhammed-billeder kom frem) argumenteret for, at Abu Laban talte med to tunger. Nu ser det ud til, at sagen er endnu værre.

2. Du bliver ved med at vade rundt i, at 'vesntrefløjen' skulle tage et møde med de muslimske repræsentanter, som ville mødes med statsministeren...det er ikke værd at kommentere. Det er for åndssvagt...

3. Enhedlisten er for 'racismeparagraffen' lige som et flertal af folketinget er det. Det har at gøre med mindretalsbeskyttelse. At du råber op om 'mod ytringsfrihed' på den baggrund er næsten til at dø af grin over - for igen tænker du dig ikke om, men forsøger med vold og magt at få sværtet EL (og mig). Det er fantastisk med de krumspring!

K-T skrev:
Nej mere seriøst. Du må nok tone følelserne lidt ned. Det her er mere fornuftens domæne.

Igen er vi vidne til dit konge-argument: iscenesætte mig som den koleriske og følelsesladede (på grund af dig? K-T, for fa'en ...) og dig selv som den velovervejede...det er meget flot, men også meget trivielt...og naivt, forstås

K-T skrev:
Hvis du bliver stødt over det her med f.eks. "salonsocialister" så er jeg ked af det, men det er jo blot en differentiering mellem selv-branding/marketing socialisterne og de rigtige socialister (der faktisk mener og gør det de taler om).

Du skal nok få ret i noget en dag. Men du er og bliver et grinagtigt sidekick når du ytrer dig som om du havde faktuel viden.

Adios


---
Ej fjærter mus som hest uden røv revner
14/1-2006, 12:48

the crow

Antal indlæg: 10
Online 0d 4t 43m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


thecrow ID #193368
[nick]
"- Jyllands-Posten har provokeret MED VILJE, for provokationens skyld. Jyllands-Postens stunt er under al kritik.

- Anders Foghs afvisning af bare at mødes med arabiske/muslimske ambassadører/ledere er et diplomatisk fejltrin af rang (han behøvede ikke undskylde, blot mødes og tale om sagen, det er diplomati)."

Det er meget vigtigt at lave "provokationer" ala Muhammed tegningerne.
Det skaber en debat der viser om ytringsfriheden stadigt eksisterer, eller om khalifatet allerede er lusket ind af bagdøren.
Det er min helt ærlige mening at JP's tegninger ikke vil kunne lade sig gøre om 30-40 år, derfor er det vigtigt at debattere og udfordre ytringsfrihenden mens den stadigt eksisterer
14/1-2006, 12:48

Antal indlæg: 5510
Online 23d 2t 36m


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


asddcas ID #193369
HOV - nu skriver du jo alligevel!

Jeg mener hvad jeg skriver, hvis du forholdt dig mere logisk til sagen selv ville du nå længere.

Du kan stadig ikke indse, at hvis man er for racismeparagraffen; så er man mod ytringsfrihed. Det er logik for burhøns - Da denne paragraf indskrænker samme. Det er ret hårdt, at du ikke kan se det...

Faktum:

Enhedslisten er mod ytringsfrihed.

Det skal du ikke være ked af. Det er bare sådan det er. De skriver det selv på deres hjemmeside. Om det så er en god idé er en helt anden diskussion.

Jeg kan regne ud at det nok kan virke provokerende, at jeg betegner store grupper af venstreorienterede under fælles betegnelses "Salonsocialister". Jeg gør det alene for at kunne skelne dem der bruger socialismen som en art personlig-branding/marketing og dem der rent faktisk er socialister.

Nick skrev:
Du bliver ved med at vade rundt i, at 'vesntrefløjen' skulle tage et møde med de muslimske repræsentanter, som ville mødes med statsministeren...det er ikke værd at kommentere. Det er for åndssvagt...

Ja da - hvis man gerne vil have en dialog, så må man da tage den. Så skal man da ikke lade sig stoppe af at andre ikke vil tage den. Det er super simpelt: Repræsentanterne ville gerne tale med Anders Fogh, men han ville ikke tale med dem. De venstreorienterede valgte så IKKE at invitere til en alternativ dialog - hvorfor gjorde man ikke det? Ville det ikke være naturligt? Eller er det fordi de heller ikke gider at snakke med dem?


---
Du viser ganske tydelige klovnetendenser /---/ Kvinden er som en diamant, og en diamant viser man ikke bare frem for alle
14/1-2006, 12:57

NickAntal indlæg: 7713
Online 17d 20t 19m
Ashihara Karate...
wikileaks.org


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


Nick ID #193370
CROW:

HELDIGVIS for JP, har Islamisk Trossamfund trådt gevaldigt i nælderne, og gjort sig selv til eksponenter for en fuldkommen uacceptabel adfærd.

Indtil da, stod JPs rene provokation som et forhånende tiltåb mod muslimer i Danmark generelt. Og det er dét jeg synes er/var upassende.

Et forhånende tilråb, som de ressourcestærke nok skulle kunne finde ud af at håndtere med tilbagelænet ro og himlende øjne, men som en masse andre mere marginaliserede muslimer sandsynligvis ville opfatte som en hetz mod dem, som magthavernes blåstempling af, at muslimer i Danmark er andenrangs mennesker. Det har de trods alt hørt mage gange før fra den politiske top.

Derfor bryder jeg mig ikke om JPs provokation.

Men jeg er glad for, at Islamisk Trossamfund har taget fokus, og fået almindelige muslimer til at sige fra over for den slags religiøs dogmatik. For den slags skal...well, 'nedkæmpes' er måske ikke det rette ord, men...i den dur.---
Ej fjærter mus som hest uden røv revner

The Brazilian Jiu Jitsu Globetrotter

Svar på indlæg
Emne:

Brugernavn:

Kodeord:


;-) = :tvp = :eek =
:-D = :pimp = :-P =
:\ = :smokin = :rofl =
:( = :lol = :ninja =
:) = :oel = :freak =

Citat:
Billede:
Youtube:

[quote=bruger]Citat[/quote]
[img]http://www.x.dk/billede.jpg[/img]
[youtube](youtube video id)[/youtube]
Tekst:

Preview


Copyright 2001-2018 by MartialArts.dk | Kontakt: graugart@gmail.com
Chart.dk