Brugernavn: Kodeord:
At drive forening // Martialarts.dk
At drive forening
MMAshop.dk
Denne tråd er vist 1990 gange og besvaret 2 gange

(Du skal være logget ind for at kunne abonnere på tråde)
7/4-2006, 21:58Antal indlæg: 620
Online 14d 16t 40m


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


Hvordan driver I jeres forening? Kører I med 5-årsplaner? Visioner nedfældet? Værdigrundlag?

Mit judohold på midtfyn startede i 2002 som en prøveafdeling af Midtfyns JiuJitsu Klub. Året efter blev vi officielle men har aldrig formået at komme med i bestyrelsen, andet end jeg som træner og en forældre-repræsentant.

Vi har kæmpet meget mod JJ-folkene manglende lyst og mod til at opstille mål, til at investere nogle penge i trænere og flere medlemmer. Generelt mente de vist det er bedst at tingene bare kører af sig selv.

Jeg mener man skal dels have lyst til at drive forening. Måske opstille nogle mål, og delmål og evaluere på disse. Så kan man lære af sine fejl - for dem begår man jo nok, da man næppe kan nå alle sine mål. Og lærer man af sine fejl, har man måske en chance for at få opfyldt flere delmål en anden gang, med den bunke læring i bagagen.

I vores forening har det været umuligt indtil i lørdags, hvor vi fik ændret vedtægterne og straks fik overtal af mig selv og judoforældre i bestyrelsen. Vi har drømme mål og visioner, modsat de JJ-folk som har siddet der i 20 år og sjældent været til stævner, fællestræninger, seminarer, mm. Og det må være nogle ting som er med til at drive værket.

Hvad siger i ? Er der samarbejde, stilstand eller modvilje i jeres foreninger? Hvordan tackler I det? Vi vil lægge op til samarbejde med JJ selvom vi er i overvægt, men det ene af deres 2 tilbageværende best.-medlemmer har allerede meddelt sin afgang ved udgangen af året.

Det skal siges at penge ingen hindring er hos os - overhovedet
8/4-2006, 12:58

Daniel K. K.Antal indlæg: 285
Online 3d 6t 11m


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


Daniel K K ID #215259
I de klubber jeg har trænet i, synes jeg ikke, der har været de store problemer med samarbejde eller visioner.

Det er godt at høre, at I har fået lidt mere at skulle have sagt i jeres klub, så I kan få gjort noget ved den stilstand, det lyder som om I har haft. Held og lykke!

Jeg synes, det er vigtigt, at klubben har nogle mål og delmål, så der er noget at arbejde hen imod. Man skal have noget at gå efter for at opnå succes.

Nogle mål/"problemstillinger" for klubben kunne fx være: hvordan gør vi klubben mere kendt (annoncering m.m.), hvordan tiltrækker vi nye medlemmer, hvor mange turneringer vil vi som minimum stille op til i år, hvad kan vi gøre for at gøre det sociale miljø i klubben endnu bedre, osv osv.---
Hvem er General Faliure og hvorfor læser han min harddisk?
9/4-2006, 20:18

Michael HansenAntal indlæg: 245
Online 2d 1t 44m
København S.
Amager Kung Fu ...
http://www.ama...


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


Mikeh ID #215469
tjaa.... Bla. Træningslejre. fester, sammenkomster i klubben, filmaftenener som er kampsports relaterede osv. Er noget der bygger på det sociale netværk .


---
My Lifestyle Determines My Deathstyle

The Brazilian Jiu Jitsu Globetrotter

Svar på indlæg
Emne:

Brugernavn:

Kodeord:


;-) = :tvp = :eek =
:-D = :pimp = :-P =
:\ = :smokin = :rofl =
:( = :lol = :ninja =
:) = :oel = :freak =

Citat:
Billede:
Youtube:

[quote=bruger]Citat[/quote]
[img]http://www.x.dk/billede.jpg[/img]
[youtube](youtube video id)[/youtube]
Tekst:

Preview


Copyright 2001-2018 by MartialArts.dk | Kontakt: graugart@gmail.com
Chart.dk