Brugernavn: Kodeord:
Hvad er din stilart? // Martialarts.dk
Hvad er din stilart?
MMAshop.dk
Denne tråd er vist 6105 gange og besvaret 61 gange

(Du skal være logget ind for at kunne abonnere på tråde)
3/6-2006, 13:56Antal indlæg: 12
Online 0d 11t 15m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


Hvorfor har du valgt din stil, og hvad er det ved den du godt kan lide?

Jeg kunne godt tænke mig at høre hvad folk her på forummet bedst kan lide ved deres respektive stilarter
3/6-2006, 14:59

NFSAntal indlæg: 4787
Online 87d 16t 20m
KBH N
www.forsvardigs...
www.forsvardig...


Brunt forumbælte
(3000+ indlæg)


Kyoshi ID #227629
Udvikling, Forståelse og Ånden, Shotokan Karate


---
www.forsvardigselv.wordpress.com
3/6-2006, 18:06

Antal indlæg: 4375
Online 35d 9t 40m


Brunt forumbælte
(3000+ indlæg)


Ghostdog ID #227644
Man for lov til at slå på hinnanden
Der er ikke alt muligt harakrisna hokuspokus
Der er alle afstande
MMA

Hvad med dit valg ???


---
Dem der gerne vil bokse med politiet, de brokker sig sgu ikke over hverken peber, hunde eller knipler - Det er alle dem, som politiet gerne vil bokse med der brokker sig. Kærgaard. *dette indlæg er skrevet med alle sædvanlige MA.dk forbehold.
3/6-2006, 19:00

NissenAntal indlæg: 1592
Online 7d 20t 45m
Odense
--
www.fightercen...


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


Nissen ID #227649
Hoved-grunden til mit valg af stilart ligger nok i at havde det godt med den træning jeg laver og de folk jeg træner med (meget pædagogisk det ved jeg godt), men samtidig må jeg også indrømme at da jeg gik til stævner og den slags var det da også for at kunne klare mig godt i sportskamp.
Samtidig er det da også for at kunne klare mig respektivt i tilfælde af en eller anden gennemsnits bølle evt. fik den ide at overfalde mig.

Alt i alt er MA min hobby og ikke en passion i mit liv, jeg kan dog svært leve uden, men jeg ændre nok mening med tiden når jeg har nogle flere års MA på bagen.


---
Den ultimative stilart findes ikke...
4/6-2006, 1:07

Martin

Antal indlæg: 60
Online 0d 4t 55m
NV
Mai gei wong DK


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


Beaker ID #227685
Det givende ved Wing Chun er for mig (ud over gode kammerater, stemning osv.)processen til et bedre resultat, at der hele tiden er noget der kan blive bedre.

Så frustrerende det kan være at træne, så meget mere giver det også til sidst. (og det kan være rigtig frustrerende ).

Men også at man kan se meningen med det man laver og at niveauet hele tiden stiger så man bliver presset mere og mere. . .


---
Mimimimimimimimi og mi
4/6-2006, 1:41

MetteAntal indlæg: 563
Online 8d 11t 14m


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


Miss B ID #227686
Har valgt WT primært fordi det er et efektivt selvforsvars system.
Det har frustreret mig at jeg oplever at være bange for at hvis nogen antaster mig, og jeg giver dem en flad -at de så vil slå igen.. og jeg ikke har flere skud i bøssen.

Derudover har jeg godt af noget social motion, som ikke inkluderer en formålsløs jagt efter en bold, jeg alligevel ikke kan ramme..

Men indtil videre er jeg kun nået til fumlestadiet..


---
Under alle andre omstændigheder ville det hér have været meget frækt. - David
4/6-2006, 5:36Antal indlæg: 1808
Online 9d 15t 37m
360gym.dk


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


SirRender ID #227687
Krav Maga fordi det giver de mest enkle løsninger, hvis man er på spanden... og fordi vi har det vildt sjovt til træning... og fordi det er fed motion... og fordi der ikke er nogen 'skallesmækkere'... og fordi... og fordi...


---
-- If you fuck up, fuck up good!
4/6-2006, 10:52

YanAntal indlæg: 312
Online 0d 17t 8m
Lyngby
WKL Practical W...


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


yan ID #227696
Jeg har valgt Wing Tsun efter jeg i en del år havde trænet Okinawa Karate. Jeg stødte på WT ved et tilfælde under mine studier og fandt det meget interessant. Det var dog først nogle år senere jeg fik prøvet det af og var solgt til det.

WT er præcis det jeg søger da det indeholder K.I.S.S (keep it simple stupid) princippet til håndtering af reele problemer men samtidig har den intelligente side fra chi-sau som med tid og hård træning kan intergreres i kamp.


---
Change is inevitable, growth is optional.
4/6-2006, 11:11

Dennis HAntal indlæg: 4347
Online 6d 17t 25m
WTCenter
Hambenberg.dk


Brunt forumbælte
(3000+ indlæg)


Dennis H ID #227701
lidt c/p....
flækkede min minisk, knæskal og skinneben da jeg røg i forsvaret - hvilket stoppede min thaikarriere (har gået 3 år til thaibox) og jeg troede faktisk aldrig jeg kom til at gå til MA igen grundet det tog over 2 år før jeg igen overhovedet kunne gå på mit ben - det lærte mig udmyghed....


jeg var så på diskotek og så en lille "pige" (kvinde/whatever) stå som udsmider hvor hun skulle smide en rimeligt stor stodder ud.
han angreb hende dog da hun prikkede ham på skulderen og bad ham forlade stedet og hun forsvarede sig, efter mig mening, alt for sygt - noget jeg faktisk ikke troede var muligt - jeg spurgte hende hvad hun gik til og svaret var WingTsun.
det tog mig dog lige 1 års tid før jeg endte nede i Roskilde WT hvor jeg prøvede en kamp mod en som hed bjørn - vi aftalte dog lige at han ikke måtte slå mig, men jeg godt måtte fyre alt på ham jeg ville, spark og slag, det lød som en rimelig god deal for mig hvor kampen dog endte til hans fordel - jeg var flad og han var urørt - han brugte simple passive reaktioner og "klistrede" sig til mig....
nogen vil sikkert sige "blah blah , du var langsom osv." men dengang sloges jeg virkeligt meget og har aldrig tabt en kamp på gaden, hvoraf man sagtens kunne finde en 4-7 slåskampe hver torsdag, fredag og lørdag, selv i bussen hjemad... jeg mente nu ikke jeg var en slagsbror, men bare var uheldig at være på det forkerte sted på de forkerte tidspunkter med de forkerte venner - alt forgik i selvforsvar, jeg startede, heller ikke dengang, noget selv.


og lige pludselig står man overfor en som man slet ikke kan ramme...

så jeg meldte mig ind, efter en snak med min sisuk, Sifu Riis (han var faktisk slet ikke glad for jeg ville starte dengang )

jeg tvivlede på systemet i lang tid hvor det desværre blev bevist for mig af jeg tog fejl - jeg er den type der gerne lige vil afprøve om en eller anden teknik virkeligt virker men det gør så altså også tit ondt derefter, rendte rundt med flækket læbe den første 1 år tror jeg (tak tue)


første gang jeg brugte WT mod en overfaldsmand, jeg havde gået ca. 1 år, var da en HArocker gav en af mine venner en skalle og bagefter angreb mig - jeg brugte overhovedet ingen anstrengelser eller styrke til at klare opgaven, han var færdig før han overhovedet ramte asfalten hvorefter han lå og græd, jeg nåede ikke engang at blive sur/gal eller udløse adrenalin

WT lærer man at være blød, følge med strømmen, klæbe, bruge modstanderens kraft og tilføj sin egen, om ikke at være der hvor modstanderen slår, bryde centerlinjen - det er så anderledes som det kan være
man behøver ingen styrke, ingen kondi, ingen smidighed - dog skal det siges at det er selvfølgelig en fordel, men teknik er nu en god ting det er så flexibelt, for mig, at det kan være - og man kan enda udøve det med skader uden at det skader skaderne, jeg vil enda tro at en person som sidder i kørestol kunne få udbytte af systemet.

har også lært at hvis folk går ind i mig med vilje, kalder mig diverse ting, hælder øl ud over mig osv. kan det klares med et smil og en samtale end med en knytter - heller skifte bluse med øl på, end med blod på.

før troede jeg i et overfald at jeg skulle give mig 100% - nu vil jeg lægge ud med 10% fordi hvis jeg laver en fejl og kører med "fuld pakke - 100%" så vil fejlen være fatal for mig hvilket jeg ikke har "råd" til.

Jeg træner derudover styrketræning, da jeg godt vil styrke mine muskler og submission wrestling da det er sjovt og en god måde at tabe sig på

håber det var lidt indsigt


---
Som havet kun har én smag, smagen af salt, har min lære kun én smag, smagen af frihed.- Buddha Shakyamuni
4/6-2006, 11:17

Master BalkanAntal indlæg: 10683
Online 143d 12t 45m
AAlborg
Practical Tai C...
www.taichiskol...


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


balkan ID #227703
Jeg copy paster lige noget af Dennis for at forklare hvorfor jeg holder så meget af tai chi. (Doven? Ja ).

Med TCC lærer man at være blød, følge med strømmen, klæbe, bruge modstanderens kraft og tilføj sin egen, om ikke at være der hvor modstanderen slår, bryde centerlinjen - det er så anderledes som det kan være
man behøver ingen styrke, ingen kondi, ingen smidighed - dog skal det siges at det er selvfølgelig en fordel, men teknik er nu en god ting det er så flexibelt, for mig, at det kan være - og man kan enda udøve det med skader uden at det skader skaderne, jeg vil enda tro at en person som sidder i kørestol kunne få udbytte af systemet.


---
Jeg er en gang vundet DM i KBH/Malmö. <--- Verdens klogeste mand
4/6-2006, 11:22

Jonathan

Antal indlæg: 562
Online 1d 2t 3m
bangkok


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


Deadlykata ID #227704
Muaythai ..fordi jeg elsker at kæmpe/den hårde træning + jeg har et stort hjerte for Thailand og dets kultur.
4/6-2006, 13:38

John LundgreenAntal indlæg: 7576
Online 20d 7t 59m
Amanogawa, Vejl...
www.amanogawa....


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


Monty ID #227711
Amanogawa Ryu Modern Martial Arts:


1) Fordi det er hamrende effektivt selvforsvar, baseret på JiuJitsu, Karate, Kung Fu og Iaido.

2) Det er bredspektret træning af forskellige afstande (kast/kontrolteknikker/slag/spark) og niveauer (stående/siddende/liggende/forfra/bagfra/fra siden), forskellige bevægelsesmønstre (lineært/cirkulært/hastighed/effekt), og forskellige baggrundsteorier (kinesisk/japansk/amerikansk), med og uden våben (kniv/tonfa/bo/katana).

3) Fordi klubben fungerer kanongodt, med mulighed for at træne under flere forskellige instruktører.

4) Gode traditioner og værdier.

5) Mulighed for at træne alle hverdagsaftener, uden at binde sig til eet hold.

6) Kontingentet betaler samtidig træning af Kenpo Karate og Fitness Kickboxing.---
Hofte, hofte, hofte !
4/6-2006, 17:00Antal indlæg: 8
Online 0d 1t 2m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


the box ID #227728
jeg har valgt boksning, fordi der er meget kamptræning, fordi man skal tænke og reagere hurtigt,fordi man bliver stærk.
og så er det også fedt
4/6-2006, 20:25

RasmusAntal indlæg: 96
Online 0d 15t 27m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


Razz ID #227746
Ashihara Karate. Det er dynamiskt, hård træning og fordi jeg godt kan lide det traditionelle aspekt af karate.


---
Strike First... Strike Hard... Show No Mercy- COBRA KAI
4/6-2006, 23:06

Thomas la CourAntal indlæg: 2748
Online 29d 2t 49m
Valby
www.hoernellog...


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


la Cour ID #227775
MMA:
Fordi det er sjovt og gør mig tom i hovedet på den gode måde.


---
www.hoernelloglacour.dk
4/6-2006, 23:13

Anders RosendaAntal indlæg: 2514
Online 174d 3t 59m
København
Arte Suave
www.mma-cph.dk


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


qute ID #227776
thecure skrev:
Fordi det er sjovt og gør mig tom i hovedet på den gode måde.


Enig. Dejligt at fokusere så meget på noget at man glemmer alt andet i 2 timer.


---
Rickson + Fedor > nuclear bomb
4/6-2006, 23:29

MereteAntal indlæg: 263
Online 9d 5t 34m
København
WT center


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


Merete ID #227778
Jeg valgte WingTsun efter omhyggelig overvejelse fordi;

- Det er simpelt, og simpelt er godt, når man er den motoriske ækvivalent til en hat af mug.

- Jeg er en alt for dårlig taber til, at vælge en konkurrencesport

- Gode venner har fortalt, at de har fundet mening og indre ro i systemet.

- Det efter sigende er ret effektivt selvforsvar.

Jeg tror jeg bliver hængende fordi;

- Det er sjovt og spændende

- Jeg kan godt lide at atmosfæren på en gang er afslappet og respektfuld der hvor jeg træner.

- Jeg også godt kan lide at være tom i hovedet på den fede måde.


---
Nobody will ever win the Battle of the Sexes. There&#39;s just too much fraternizing with the enemy. Henry Kissinger
4/6-2006, 23:38

ThomasAntal indlæg: 4358
Online 59d 0t 23m
Nørrebro


Brunt forumbælte
(3000+ indlæg)


Mokujin ID #227782
Jeg træner SVT fordi det er sjovt at give hinanden nogen på masken.

5/6-2006, 0:37

D.DAntal indlæg: 165
Online 0d 4t 48m
Kbh SV
WTC


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


Don ID #227790
wing tsun, fordi det er det eneste system der er aggresivt nok til mig...


---
oderin dum metuant
5/6-2006, 0:46

Mikkel Birch O...Antal indlæg: 1131
Online 13d 0t 36m
Roskilde MMA
FighterZone.dk ...
www.fighterzon...


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


fistfighter ID #227792
shootfighting/vale tudo

fordi jeg har været hele turen igennem og fundet "fejl/mangler" (min personlige mening) ved alle de kampsporter jeg har prøvet.... nu har jeg fundet den sport som opfylder mine kresne kreterier bedst... især fordi Shooters konstant udvikler sig.

jeg elsker at være fysisk aktiv og have en fed stemning i klubben.


---
www.FighterZone.dk...........................Roskilde MMA ............................................. (You should never let the fight up to the judges)....... # Karate er som varmt vand. hvis du stopper med at varme det op, bliver vandet koldt!
5/6-2006, 16:21Antal indlæg: 12
Online 0d 11t 15m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


Sa Semax ID #227866
Dejligt at høre fra så mange udøvere. Det er tydeligt at folk har vidt forskellige grunde til at dyrke kampssport. Nogle er interesserede i det åndelige aspekt, andre ser det udelukkende som en sport. Nogle vil primært lære at forsvare sig selv, andre vil gerne i form. Der er flere der snakker om at de føler en form for tomhed i hovedet på den gode måde, mens de træner. Det kan lyde som om at der kan opnås en form for meditativ tilstand under træningen; indenfor meditation snakker man i hvert fald også om at tømme sindet for tanker, så vidt jeg har forstået.
Der er også interessant at læse om folks bevæggrunde for valg af stilart. Nogle har valgt en stil fordi den er aggressiv, andre foretrækker noget der er simpelt, men effektivt.
Jeg håber at endnu flere vil fortælle om grunden(e) til deres valg af stilart.
6/6-2006, 8:33

Rune

Antal indlæg: 180
Online 1d 5t 27m


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


Runei ID #227960
Koshinkan-Karate

Hurtighed, Styrke, Udholdenhed og en god basis for senere udvikling af mine drømme om blandt andet Jiu-Jitsu, Aikido og Shootfighting.

Koshinkan er traditionelt, men også meget bredt, og giver mig en god forståelse for filosofien bag Kampkunst.

Det vigtige er at husk på Alimighty Bruce Lee's ord:
"Absorb what is useful, reject what is useless and add what is essentially your own."
6/6-2006, 8:50

Christian LibeAntal indlæg: 316
Online 8d 4t 24m
hundested
Hundested Judo ...


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


novofighter ID #227961
Min stilart..... hmmm ja det sku et ret godt spørgsmål. Reelt set er den nok en blanding af Muay Thai og Shotokan Karate krydret med nogle smarte Aikido greb.

Jeg startede med at træne Kampsport, fordi at jeg ønskede at være i stand, til at forsvare dem jeg holdt af.

Jeg har som sådan ikke Éen stilart jeg træner efter lige pt. men prøver at samle det jeg mener der er det bedste af det hele, og se om jeg ikke kan skabe noget der virker for mig.

Meget lige som Bruce the almighty sagde

Selvom jeg har trænet kampsport i ligeomkring 10 år, har jeg stadig følelsen af at jeg kun lige har lært alfabetet. Det er først nu jeg skal til at danne mine egne ord, for at definere det jeg træner og gør. ( okay det blev en smule højtravende, men faktisk rigtigt )


---
It is not the size of the dog in the fight, it is the size of the fight in the dog.
6/6-2006, 14:31

MortenAntal indlæg: 7328
Online 23d 6t 29m
Haderslev/Holst...
Tkd/KickB./Aiki...
www.raredog.dk


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


The Chicken ID #228056
Taekwondo - fordi jeg fik alt for mange kort i fodbold for at sparke til folk, derfor valgte jeg en stil hvor det istedet gælder om at sparke folk

Men siden er man jo blevet fascineret af traditioner, filosofier og meditation.

Desuden træner jeg også lidt Aikido/Iaido/kyusho-jitsu og boksning/kickboxing...

Elsker stort set alt kampkunst/sport


---
www.raredog.dk - Retro, Rockabilly og MA T-shirts
6/6-2006, 14:38

HypnotoadAntal indlæg: 2173
Online 8d 7t 28m
danmark
www.sydesalt.d...


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


nikee ID #228057
TEKKEN---
bla bla bla
6/6-2006, 14:43

Christian Grau...Antal indlæg: 11686
Online 102d 3t 33m
Saint Barthélem...
Saint Barth BJJ
www.BJJglobetr...


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


Graugart ID #228059
BJJ, fordi det er verdens bedste selvforsvarssystem!
6/6-2006, 16:17

Master BalkanAntal indlæg: 10683
Online 143d 12t 45m
AAlborg
Practical Tai C...
www.taichiskol...


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


balkan ID #228100
Jeg træner HARDCORE fordi Bjarne_A's afdøde sifu Pol Pot har bevist dets overlegenhed i mere end 1.7 mio gade/junglekampe med dødeligt udfald
http://en.wikipedia.org/wiki/Pol_Pot

Læg mærke til hvordan en HARDCORE udøver dør :
"His body was burned in the Cambodian countryside, with several dozen Khmer Rouge in attendance. According to them, while his body burned, his right hand was raised high in a fist."

Graugart:


---
Jeg er en gang vundet DM i KBH/Malmö. <--- Verdens klogeste mand
6/6-2006, 17:59

Antal indlæg: 322
Online 7d 3t 19m


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


piton ID #228134
Min stilart er Self Pro Krav det er en Fransk kampsport,meget simpelt og effektiv ,god motion og god træning...
7/6-2006, 7:35

JesAntal indlæg: 3092
Online 14d 16t 20m
København S


Brunt forumbælte
(3000+ indlæg)


Lajatang ID #228227
På grund af skade, og dermed ufrivillig pause fra kampsport, er det i øjeblikket Serie 2 fodbold for FKUtopia. Se DET er krydstræning


---
Irony is a literary or rhetorical device, in which there is an incongruity or discordance between what a speaker or a writer says; and what he or she means, or is generally understood.
7/6-2006, 9:07

Master BalkanAntal indlæg: 10683
Online 143d 12t 45m
AAlborg
Practical Tai C...
www.taichiskol...


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


balkan ID #228244
Lajatang skrev:
På grund af svaghed, og dermed ufrivillig vandladning i kampsport, er det i øjeblikket Serie 2 fodbold for FKUtopia. Se DET er krydstræning


Du er blevet svag og gammel jes. Det er så ynkeligt at jeg næsten overvejer at slette dig fra min dødsliste.


---
Jeg er en gang vundet DM i KBH/Malmö. <--- Verdens klogeste mand
7/6-2006, 9:26Antal indlæg: 8847
Online 27d 3t 39m


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


Freeze ID #228250
Jeg er gået over til SVT fordi kædeslag, albuer, knæ og lowkicks er en suveræn blanding
7/6-2006, 9:37

Michael Louis ...Antal indlæg: 2194
Online 0d 1t 34m
Helsingør
Shinkenkai Mika...
shinkenkai.dk


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


mlla ID #228257
Min stilart ER Shinkenkai Karate - som jeg har sammensat og opstillet sammen med min
gode ven Toshiro Ishii - Shinkenkai Karate
er i pensummet meget mere strømlignet end man
ellers kan se i de gamle systemer!

Shinkenkai Karate er sammensat både med gamle
katas(som bliver skiftet ud med tiden) og nye som jeg selv har sammensat.
De selvforsvar kombinationer som
er lagt i 3 at graderne - er sammensat med det formål at de skal være "nøglen" til at man selv i sin videre træning kan tilføre
hvad man måtte føle passer til sig selv

Jeg har gjort meget ud af at det godt må være nemt at lære Karate. - Shinkenkai Karate
har ikke nogen fast kamp stil - forstået på den måde at vi ikke blot træner med et reglsæt for øje.. oppe , nede alt vil vi køre

Og dog - skal man sætte os i bås så er vi
nok der ovre hvor det hedder Knock Down

Er man interesseret i at vide mere om Shinkenkai Karate kan man altid sende en mail
til dojo@shinkenkai.dk eller her på ma.dk

Jeg vil om kort tid søge efter nogle Karate folk som måtte have lyst til at undervise i noget nyt og spændende Karate - hvis der er nogle som syntes det lyder interessant så send en mail til adressen oven over

God træning - Osu

Michael Louis Andersen
7/6-2006, 9:40

Master BalkanAntal indlæg: 10683
Online 143d 12t 45m
AAlborg
Practical Tai C...
www.taichiskol...


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


balkan ID #228259
I think you people are really underestimating the power of back-up mass. A 140 kilo guy coming at you like a steam train is no joke, i'm quite sure it's an efficient approach.


---
Jeg er en gang vundet DM i KBH/Malmö. <--- Verdens klogeste mand
7/6-2006, 9:40

Master BalkanAntal indlæg: 10683
Online 143d 12t 45m
AAlborg
Practical Tai C...
www.taichiskol...


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


balkan ID #228260
WTF???


---
Jeg er en gang vundet DM i KBH/Malmö. <--- Verdens klogeste mand
7/6-2006, 12:59

Mogens Rye

Antal indlæg: 981
Online 3d 19t 1m
Frederiksberg
Frederiksberg J...


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


Bankers ID #228344
Ju-Jutsu fordi...Jeg havde trænet Judo i 10år - da jeg fik arbejde holdt jeg op med Judoen (læste HA om dagen - arbejdede skiftehold om aften og lavede lektier om natten)..Derefter Arbejde om dagen og HD i Regnskab om aftenen.

Da jeg iforbindelse med et jobskifte kom til at sidde lige foran Palle Hansen fra Frederiksberg Ju-Jutsu og jeg tilfældigvis boede på Frederiksberg, var det ligetil at lave skiftet...

Efter 5år - drog jeg til London, hvor jeg grundet en masse operationer i mave-regionen undlod at træne, kom jeg hjem, og startede igen på Frederiksberg JJ, hvor jeg nu har et rollingehold sammen med Palle-San, kører et børne fighting hold sammen med Jakob og Bastian, og træner selv 2 gange om ugen..

Jeg synes JJ er ufattelig sjovt, vi har et kanon sammenhold i klubben og trænere som Kent Hieschler (Duo VM), Palle Hansen (x gange VM; EM etc), Rob Haans og tit og ofte besøg/træning med Landsholdet...

Så bliver det bare ikke meget bedre...


---
At kaste med Roland er tungt...Meget tungt..Men sjovt og ikke så tungt som tidligere...Siger han har tabt 10kg...Phew
7/6-2006, 21:51

Rune

Antal indlæg: 180
Online 1d 5t 27m


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


Runei ID #228463
Graugart skrev:
BJJ, fordi det er verdens bedste selvforsvarssystem!

Også hvis du kæmper mod tre på en gang??
8/6-2006, 7:49

JesAntal indlæg: 3092
Online 14d 16t 20m
København S


Brunt forumbælte
(3000+ indlæg)


Lajatang ID #228530
Runei @ Der er kompenseret for flere modstandere i andre grene af BJJ, eksempelvis GJJ:

Throwing and grappling multiple opponents

Control and take him to the ground


---
Irony is a literary or rhetorical device, in which there is an incongruity or discordance between what a speaker or a writer says; and what he or she means, or is generally understood.
8/6-2006, 9:20

Thomas

Antal indlæg: 185
Online 2d 20t 52m
Vordingborg
Vordingborg Mua...


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


Kolos Knuser ID #228546
Muay Thai...

Fordi det er sjovt at kramme andre halvnøgne mænd i silkeshorts..---
Team Jab: &quot;Fuck jeg har ondt i næsen!!&quot; Djitt :&quot;nu er det jo ikke badmionton, du dyrker vel!&quot;
8/6-2006, 13:12

ThomasAntal indlæg: 4358
Online 59d 0t 23m
Nørrebro


Brunt forumbælte
(3000+ indlæg)


Mokujin ID #228599
Freeze skrev:
Jeg er gået over til SVT fordi kædeslag, albuer, knæ og lowkicks er en suveræn blanding


Ikke at forglemme lidt no-gi grappling, et par masker, handsker og *BANGING*

8/6-2006, 13:34Antal indlæg: 8847
Online 27d 3t 39m


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


Freeze ID #228603
@Moku

YESSIR
8/6-2006, 21:25

Christian Grau...Antal indlæg: 11686
Online 102d 3t 33m
Saint Barthélem...
Saint Barth BJJ
www.BJJglobetr...


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


Graugart ID #228729
Runei skrev:
Også hvis du kæmper mod tre på en gang??

Som vi BJJ-bøller plejer at sige: Tag du bare dine venner med, så kommer jeg også alene!
8/6-2006, 22:24Antal indlæg: 620
Online 14d 16t 40m


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


roland_vogt ID #228739
Valgte ikke judo udfra noget fornuftigt. Skulle bare prøve det og blev hængende

Der er vist ikke mange som gar dyrket deres stil siden de var børn`?

Jeg har dyrket judo i 20 år
8/6-2006, 22:55

Frederik Rasmu...Antal indlæg: 1051
Online 6d 14t 53m
København, Amag...
martialartstri...


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


Shaolin-master ID #228744
Capoeira: Fordi jeg syntes det ser alt for fedt og lækkert ud. Syntes det er rigtig sjovt når der bliver lavet Roda, med sang og musik.

XMA: Udelukkende af lir og sjov. ELSKER og har altid ELSKET udfordringer, og det må man absolut sige der er i XMA i form af Ekstreme flyve/hopspark, flips og twists.
Det giver mig en ubeskrivelig fed fornemmelse når jeg lærer et nyt move/trick.

Ydermere træner jeg også kampsport fordi jeg elsker mad og slik
8/6-2006, 22:58

Anders RosendaAntal indlæg: 2514
Online 174d 3t 59m
København
Arte Suave
www.mma-cph.dk


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


qute ID #228746
graugart skrev:
Som vi BJJ-bøller plejer at sige: Tag du bare dine venner med, så kommer jeg også alene!

---
Rickson + Fedor > nuclear bomb
9/6-2006, 8:10

Jannick Lennar...

Antal indlæg: 74
Online 1d 0t 51m
Slagelse
Wing Tsun Do Ho...
www.wingtsundo...


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


Wing tsun do fighter ID #228784
jeg startede egentlig fordi jeg var i praktik i fitneess center wing tsun do og så spurgte Per Dahl om jeg ikk ku tænke mig at prøve det og så har jeg bare fortsat til wing tsun do lige siden er lige blevet grå trøje såå...


---
Det man træner på, bliver man god til!
12/6-2006, 13:03

Ove S. Nielsen

Antal indlæg: 2484
Online 10d 7t 33m
Brøndby Strand
Strandens Selvf...


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


Oldingen ID #229356
Blev engang til en demonstration overfaldet af nogle "vilde engle" (HA.s forgængere).
Da politiet greb ind, var det for at hjælpe bøllerne, fordi politiet ikke sympatisrede med en venstreorienteret demonstration.
Jeg begyndte på jiu-jitsu for at kunne forsvare mig lige så godt som min kammerat, der vikelig havde taget en VE.er med et jiu-jitsukast.

Er sidenhen blevet hængende i selvforsvar og jiu-jitsu, fordi det er sjovt og effektivt.

Faktisk vil jeg sige, at selvforsvar er verdens bedste kampidræt - for mig.

Jeg håber, at alle andre MMA udøvere kan sige det samme om deres idræt.


---
Utallige farer har grusomt skuet mig ind i ryggen.
12/6-2006, 13:20

Dennis HAntal indlæg: 4347
Online 6d 17t 25m
WTCenter
Hambenberg.dk


Brunt forumbælte
(3000+ indlæg)


Dennis H ID #229358
nej - MMA er universets bedste kampidræt.... du er owned igen...


---
Som havet kun har én smag, smagen af salt, har min lære kun én smag, smagen af frihed.- Buddha Shakyamuni
12/6-2006, 20:13

Ove S. Nielsen

Antal indlæg: 2484
Online 10d 7t 33m
Brøndby Strand
Strandens Selvf...


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


Oldingen ID #229438
@Dennis H.

Jeg har indtryk af, at du gerne vil være en dansk dansker fra Danmark, så kan du lige oversætte til vort smukke modersmål for en gammel skomager og arbejdsmand, der gik ud af 7. klasse i 1961?


---
Utallige farer har grusomt skuet mig ind i ryggen.
14/6-2006, 22:00

Hiva

Antal indlæg: 23
Online 0d 4t 43m
www.oelstykket...


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


Hiva ID #230210
jeg valgte den fordi det land jeg kommer fra er den meget udbredt og taekwondo er også meget sjovt


---
?
15/6-2006, 14:02

Antal indlæg: 713
Online 10d 9t 25m
CSA


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


MUAY THAI FIGHTER ID #230377
Jeg gider ikke spilde min tid på kampsport. Jeg har købt Chuck Norris for 67 risdaler og har ham derfor altid med mig i snor, så er der ikke noget pis med nogen


---
HAPPYGRAPPLING!
15/6-2006, 14:20

Zukitenichi

Antal indlæg: 20
Online 0d 9t 9m
Næstved
Nord Shaolin Ku...
www.budo-yo-in...


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


Nord-shaolin-pige ID #230380
Jeg går til Nord Shaolin Kung fu..

det er meget spændene og udfordrende!
I skulle prøve det!


---
Smerte er et tegn på svaghed, der forlader kroppen(udtryk min træner bruger, det er sandt!)
16/6-2006, 23:24Antal indlæg: 232
Online 1d 14t 31m


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


Ninja Just ID #230803
Karate. Det er vel lidt det samme som Roland. Ville gerne gå til kampsport og da karateklubben, jeg stadig er i, ligger tættest på, mente mine forældre det var der vi skulle prøve (var kun 10 år gammel). Og det var simpelthen kærlighed ved første træning!
17/6-2006, 0:32

Frederik Rasmu...Antal indlæg: 1051
Online 6d 14t 53m
København, Amag...
martialartstri...


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


Shaolin-master ID #230816
Nordshaolin geek skrev:
det er meget spændene og udfordrende!


Kan du uddybe hvorfor?
21/6-2006, 16:41

Zukitenichi

Antal indlæg: 20
Online 0d 9t 9m
Næstved
Nord Shaolin Ku...
www.budo-yo-in...


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


Nord-shaolin-pige ID #231894
Ja.. klart.. det er meget udfordrende da det er svært og hårdt, men også meget lærerende både psykisk og fysisk.. men jeg synes at det er det.. men det er jo smag og behag.. og er ikk en geek, smartass..


---
Smerte er et tegn på svaghed, der forlader kroppen(udtryk min træner bruger, det er sandt!)
20/8-2006, 11:27

kevinAntal indlæg: 51
Online 0d 9t 26m
Freestyle Defen...


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


ki ID #241972
Jeg træner jiu-jitsu og Aikido ville træne noget Systema da jeg tror det er rigtig lækkert.
20/8-2006, 14:31

Claus JacobsenAntal indlæg: 811
Online 5d 20t 9m
Århus
tidl. Århus Jud...


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


claus_jac ID #241995
Kom lidt ved et tilfælde til at prøve Judo tilbage i 7. klasse da vi skulle have "idrætspraktik" i en måned. Sjovt nok blev jeg hængende (og har da vist 20års jubilæum til november!), og selvom den aktive del er sat på hylden i øjeblikket, så vil jeg nok være det resten af mit liv. Har prøvet karate, JJ og andet, men må indrømme at det er Judo'en der tiltaler mig mest. Grunden til at det så er judo, er nok den tekniske del, og det at man ikke kan forvente at kontrollere andre fysisk uden at kontrollere sig selv først. Har dog fået at vide, at der ligger en lille JJ-mand gemt i mig når vi har trænet sammen med dem på DJU's trænerkurser.
Judo'en har reddet mit liv flere gange, både fysisk og psykisk, så siden '90 har jeg forsøgt at give lidt tilbage ved at undervise diverse hold. Bælter og grader siger mig ikke noget som helst, men de tekniske udfordringer kan sjovt nok stadig holde mig søvnløs en hel nat. :-)
20/8-2006, 15:26

KÆMPE BABYENAntal indlæg: 2111
Online 13d 7t 57m


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


klarsen ID #242000
MT, fordi vi er de sejeste.og så er vi dem der lugter mest..


---
JA jeg har mærkelige teorier, men tilgengæld er de sjove. for mig da.
20/8-2006, 16:11

Uffe Andersen

Antal indlæg: 1059
Online 3d 1t 15m


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


Uffe Andersen ID #242005
Taekwondo og Capoeria, fordi alt det andet ikke er udfordrene nok!!
20/8-2006, 16:37

HamadAntal indlæg: 152
Online 0d 18t 8m
Ingen lige nu


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


raging ID #242011


Jeg har trænet Weng Chun i klub, men stoppede da jeg flyttede til Odense. Elskede det sociale oppe i klubben og synes at instruktørene var utrolige flinke og gode til at lære fra sig.

Jeg træner stadig form og teknikker som jeg fik lært. Chi sao er god træning til at udvikle følsomhed i arme og hænder, og synes det holder mit sin fokuseret og afslappet på samme tid. Har planer om at tage privat timer 1 gang om måneden, da jeg ikke ønsker at slippe Weng Chun helt.

Udover det, trænede jeg BJJ i samme klub, og gør det i Shootfigting som jeg er begyndt til i Fightgym. Elsker at ligge og lege på gulvet, jeg føler at jeg er god til det, og at jeg er god til at "mærke" modstanderen. Derfor er jeg glad for det..

Jeg træner desuden Jeet Kune do for mig selv, på nuværende tidspunkt, og studere det. Jeg integrere teknikker fra JKD til det andet jeg træner, og den anden vej rundt også.


Jeg startede med at træne fordi jeg vil kunne forsvare mig selv. Nu er det mere fordi jeg kan lide at holde mig i god form med både kampkunst, konditionstræning og styrketræning. Jeg føler jeg kan stresse af og det giver mig overskud til hverdagen. For mig er det en form for meditation, og det fylder utrolig meget i mit liv.
20/8-2006, 17:03

Ole

Antal indlæg: 4287
Online 10d 10t 55m


Brunt forumbælte
(3000+ indlæg)


Ole ID #242015
Shotokan Karate, fordi det var det eneste der var udover Judo og Jiu Jitsu (som jeg gik til da jeg startede med Karate i 1975).

Jeg ved sq ikke. Det er nok fordi man fik nogle super kammerater og kom ud og fik tæsk hver weekend til stævner, indtil man selv begyndte at dele ud af dem. Der var det i Shotokan som jeg kunne forlange af en MA. Det tidspunkt var der i det hele taget ikke så meget at vælge imellem.
Karate har give mig en, synes jeg selv, god kontrol over mit temperament (!) samt et godt overblik når jeg er på skideren (arbejder på 11 år som dørmand).
Siden 1998 har jeg trænet Tai Chi og de sidste 4-5 år har jeg rejst en del og lært at bruge de kata jeg har trænet "altid" til noget praktisk.
Muligheden for at lære og udvikle sig som person og tekniker er til stede for de der har lyst. For dem med skyklapper er det naturligvis modsat.
I min verden er det flintrende ligegyldigt om man kalder det MMA eller TMA. Respekten for hverandre er vigtigst. Vi ved alle hvilket slid det kræver hvis man vil noget med sin Kampsport/MA, så det må man ihvertilfælde respektere.
Jeg mener det er vores pligt at udvikle karate til noget der kan bruges i den tid man er i. En tid hvor stress og jag er en del af dagligdagen kan karate bruges til meditiation og afveksling, "Wellness" er et ord i tiden så det må være det der skal bruges.---
Officers never run...it panics the troops ! Cit: Svensk MJ i BSN
20/8-2006, 18:49

Van-GoAntal indlæg: 2
Online 0d 0t 42m
odense
Odense Ninja Do...


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


Hsing II ID #242029
jeg træner Hsing I,Shaolin White Crane(Qi-gong)

Lige nu er der godt nok stille her i Odense N Dojo. men en af grundene er at det er meget frit, man lære efter hvor langt man er kommet og det er ikke til at vide hvad der undervises i den dag

II


---
Wisdom has existence, principle has exitence, the Way has existence, spirit is nothingness
20/8-2006, 18:51

Van-GoAntal indlæg: 2
Online 0d 0t 42m
odense
Odense Ninja Do...


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


Hsing II ID #242030
jeg træner Hsing I,Shaolin White Crane(Qi-gong)

Lige nu er der godt nok stille her i Odense N Dojo. men en af grundene er at det er meget frit, man lære efter hvor langt man er kommet og det er ikke til at vide hvad der undervises i den dag

II


---
Wisdom has existence, principle has exitence, the Way has existence, spirit is nothingness

CSA.dk - Verdens bedste træningsmiljø

Svar på indlæg
Emne:

Brugernavn:

Kodeord:


;-) = :tvp = :eek =
:-D = :pimp = :-P =
:\ = :smokin = :rofl =
:( = :lol = :ninja =
:) = :oel = :freak =

Citat:
Billede:
Youtube:

[quote=bruger]Citat[/quote]
[img]http://www.x.dk/billede.jpg[/img]
[youtube](youtube video id)[/youtube]
Tekst:

Preview


Copyright 2001-2018 by MartialArts.dk | Kontakt: graugart@gmail.com
Chart.dk