Brugernavn: Kodeord:
SÅ ER DET NOK! // Martialarts.dk
SÅ ER DET NOK!
CSA.dk - Verdens bedste træningsmiljø
Denne tråd er vist 3865 gange og besvaret 42 gange

(Du skal være logget ind for at kunne abonnere på tråde)
11/8-2007, 9:40

MTArtzonAntal indlæg: 1196
Online 5d 1t 42m
Advanced Fighti...
www.shootfighti...


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


Muligvis endnu en knivdræbt!

http://ekstrabladet.dk/112/article326173.ece

KAN DET VIRKELIG VÆRE RIGTIGT; AT EN STOR FLOK UOPDRAGENDE INDVANDRERE (ELLER DANSKERE FOR DEN SAGS SKYLD) SKAL HAVE LOV TIL AT GÅ RUNDT I BYEN MED DOLKE OG GØRE PRÆCIS HVAD DER PASSER DEM, BARE FORDI STØRRELSEN PÅ DERES PIKKEMÆND ER LANGT UNDER GENNEMSNITTET OG FORDI VORES POLITIKERE IKK KAN FINDE UD AF AT GØRE NOGET VED DETTE ENORME PROBLEM???

Min gode ven blev stukket ned et par år siden, ligesom flere bekendte siden er blevet, og han ku udpege gerningsmanden, som også var en konfliksøgende HIPHOP-indvandrer, men intet er sket! INTET!! Jeg har set det før, og det er koldblodigt og ondt!

Skal der VIRKELIG falde flere lig fordi danske politikere ikke har et aktivt byliv og derfor ikk bekymre sig det store om andres bekymringer?

Der er ikke engang mulighed for at sætte sådanne folk på plads med en god højre, fordi man går og bekymre sig om hvad de gemmer i lommerne. Kan det virkelig passe, at sådanne lorte-mennesker får lov at herske nattelivet?

Mit bedste råd til jer alle er at anskaffe en lille stærk pebberspray (10%), når i skal byen. Fuck om den er ulovlig, for hvis systemet alligevel ikk kan beskytte jer, kan den muligvis spare et par liv om året.

Og er jeg den eneste som føler en HÆVNAGTIG VREDE??---
Pain is weakness slowly leaving the body!
11/8-2007, 9:53

Thomas

Antal indlæg: 544
Online 5d 22t 44m
South Muay Thai


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


MuayThai Bulldog ID #318893
Det er du bestemt ikke...

Men hvor vil du hen med pebersprayen??
Der hvor jeg kommer fra, bruges den altså kun til forspil...


---
Pas lige på med det high kick... Du ender jo med at ramme nogen..
11/8-2007, 10:22

AggeAntal indlæg: 4137
Online 35d 8t 53m
Frederiksberg
Strandens Selvf...
www.grjj.dk


Brunt forumbælte
(3000+ indlæg)


Agge ID #318903
Du er bestemt ikke den eneste der er gal over at den slags kan ske.
Men hvad vil du have at politikerne skal gøre?
Skal de lette bevisbyrden? Det vil sikkert medføre at der er nogle uskyldige der ryger i fængsel.
Skal de forbyde alle knive undtaget køkkenknive? Eller indføre krav om våbentilladelse til alle knive undtaget køkkenknive? Det vil spejderbevægelsen sikkert have en del at sige om. Det samme vil landbruget og en lang række andre erhverv der bruger knive som en del af deres arbejdsredskaber.

For mig at se er der to muligheder der for alvor vil virke på volden i gadelivet.
1)Overvågningskameraer. Dem er jeg personligt ikke glad for da det vil bringe os for tæt på et overvågningssamfund, som jeg ikke bryder mig om.
2)Meget mere patruljerende politi i byernes natteliv.

Begge dele vil koste en masse penge. De kan kun komme fra skatten.

Derudover tvivler jeg på at fjolserne har noget som helst at gøre med hip hop kulturen. Det er muligt at de har en kasket på, men det bliver man sgu ikke hip hopper af.


---
HVIS MILJØET VAR EN BANK HAVDE VI LAVET EN EFFEKTIV REDNINGSPLAN FOR LÆNGE SIDEN
11/8-2007, 10:57

KRSAntal indlæg: 235
Online 1d 1t 52m
Vanløse
Krav Maga IKMF/...


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


Fisher ID #318910
Kameraer er måske ikke preventive, men de gør det meget nemmere at pågribe og dømme gerningmænd. Så hvorfor ikke sætte dem op på særligt udsatte steder

Overvågningssamfund; det er altid en del af debatten, hvis man ikke har noget at skjule har man vil ingen gene af at blive overvåget, det er jo offentlige steder.
Der er i forvejen kameraer rigtigt mange af de steder man opholder sig på en dag i byen, diverse butikker, forhaller, lobbyer banker osv.

I London er der ca. 400.000.- kameraer, i hele storbritannien ca. 4 millioner. Kameraerne dokumenterede jo bla. terrorister i forbindelse med bomberne i metroen, bomberne detonerede så alligevel. Dette er en fin illustration af, at kameraerne ikke kan forhindre en forbrydelse, men lette opklaringen.

Agge skrev:
Derudover tvivler jeg på at fjolserne har noget som helst at gøre med hip hop kulturen.


HELT enig, jeg opfatter hip hop'ere som meget stille og rolige, nogen der hviler i sig selv, ikke voldelige tosser.---
Si Vis Pacem, Para Bellum - if you wish for peace, prepare for war.
11/8-2007, 12:11

-

Antal indlæg: 690
Online 1d 15t 5m


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


Shinobi ID #318924
Hvad med gruppestraf?
Jeg kunne godt tænke mig at høre Jeres mening om følgende.

Dags dato er det sådan i Danmark, at hvis 2-3-40 mennesker beslutter sig for at likvidere et andet menneske, så skal de "bare" slå eller sparke 1 gang hver, det dør offeret nok af... hvis ingen snakker eller der ingen vidner var, så kan ingen straffes for andet et det de hver især har gjort, nemlig et slag hver! det giver 1 måned eller 3 under skærpede omstændigheder.

Jeg husker et omtalt værtshus drab hvor en blev dømt for selve knivstikket, men den der holdte offeret blev dømt for vold... tja.. er det rimeligt?

Jeg har før været "i min ungdom" i byen med vennerne ofte i større grupper, blev der ballade så røg vi altid over og rev vores ven ud af slagsmålet, nu til dags er det stik modsat, alle vennerne ryger over ham de ikke kender!

For ganske kort tid siden, blev 1 mand passet op foran det lokale diskotek af 30 folk med anden etnisk herkomt, inden manden gik ud "han var selv af anden etnisk herkomt" sagde han til dørmændene "nu bliver jeg myrdet"....

Er det rimeligt at grupper kan slippe for straf i og med at de er så mange at ingen kan huske hvem der gjorde hvad?

Eller synes I at tiden er inde til at alle gruppetilhørende straffes ligeligt for den vold der nu engang bliver begået, når de er tilstede?

Typiske eksempler fra virkeligheden er Bandekriminalitet.
Alle husker vel Blekingegadebanden som jo iøvrigt er på fri fod igen (hvis jeg husker ret?)og det er de fordi ingen blev dømt for det overlagte drab på Politibetjenten.

11/8-2007, 12:34

AggeAntal indlæg: 4137
Online 35d 8t 53m
Frederiksberg
Strandens Selvf...
www.grjj.dk


Brunt forumbælte
(3000+ indlæg)


Agge ID #318926
I sager hvor det kan bevises at de tiltalte ved hvem der eks. førte kniven (eller skød i sagen med blekingegadebanden), men ikke vil sige hvem af dem det var, har jeg intet imod at de alle bliver dømt for selve handlingen istedet for meddelagtighed, som tilfældet er nu. De kan jo bare få munden på gled.
Jeg har heller ikke noget imod at alle i en samlet gruppe der har overfaldet nogen bliver dømt for det hele. Uanset hvem der gjorde hvad. Jeg ser det nemlig som en handling der er foretaget i forening, hvis folk ikke aktivt har sagt fra.

Fisher:
Jeg tror faktisk at kameraer er preventive, hvis folk ved at de vil være med til at afsløre gerningsmændene. Det er klart at de vil ikke hjælpe på selvmordbombere, da de i sagens natur er ligeglade med at blive afsløret efter sprængningen.
Problemet som jeg ser det er hvem der skal have adgang til optagelserne, hvad de skal kunne bruges til og hvornår de skal offentliggøres. Der vil nemlig komme masser af optagelser af ting der ikke er ulovlige, men som vil kunne bringe folk i vanskeligheder med ægtefællen, arbejdet ect.


---
HVIS MILJØET VAR EN BANK HAVDE VI LAVET EN EFFEKTIV REDNINGSPLAN FOR LÆNGE SIDEN
11/8-2007, 12:52

Benjamin M. Mi...Antal indlæg: 96
Online 9d 7t 31m
Svinninge


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


bemike1 ID #318928
Vi kan nok alle blive enige om at vores retsystem kort sagt.......... stinker

Når det er sagt må vi nok konstatere, at der vil gå lang tid endnu før vores regering får taget sig sammen, og virkelig gør noget ved sagen

Hvad er der blivet af de gode gamle værkhusslagsmål ? Hvor man afgjorde det med næverne og ikke med en kniv i baglommen hehe


---
Erara Humanum Est
11/8-2007, 12:56

KÆMPE BABYENAntal indlæg: 2111
Online 13d 7t 57m


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


klarsen ID #318931
lad os skyde de dårlige folk og lad de fredelige overleve.

så er der jo så lidt tilbage at de ikk udgør at samfunds problem som de gør idag.


peber spray, er det ikk sådan noget fancy grill krydderi, så man bare kan spraye bøfferne, der bruger jeg det til.


---
JA jeg har mærkelige teorier, men tilgengæld er de sjove. for mig da.
11/8-2007, 13:23

Master Pimp An...Antal indlæg: 7616
Online 54d 23t 38m
århus
gallys.pornsta...


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


kærgaard ID #318939
BRUGER skrev:
Skal de forbyde alle knive undtaget køkkenknive? Eller indføre krav om våbentilladelse til alle knive undtaget køkkenknive? Det vil spejderbevægelsen sikkert have en del at sige om. Det samme vil landbruget og en lang række andre erhverv der bruger knive som en del af deres arbejdsredskaber.


Jeg var slet ikke klar over at spejderne havde den indflydelse

Mon man kunne forstille sig at 10.000 kr. i bøde og 3 måneders isolation ville sætte tallet af knivbærer ned og så måske samtidig få ryddet lidt op i de forskellige ghetto'er.. Det skulle self gøres på dagen de blev pågrebet så de mærker med det samme hvor galt og forkert de har båret sig ad.

Eller måske kunne vi snakke med de vrede unge om hva de går og tumler med af problemer?---
Det tager typisk 3-4 timer, hvor man er på hele tiden og står i alle mulige akavede stillinger med 2kg i hænderne. - P.diddy // Rigtige mænd går med håndtaske!! - Steffen Kjeldsen
11/8-2007, 13:31

Martin Jensen

Antal indlæg: 154
Online 2d 2t 4m


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


martinjensen ID #318942
Jeg ville heller ikke bryde mig om, at overvågningen af borgerne blev skærpet i det offentlige rum. Jeg så derimod gerne noget skarpere kontrol på gå-i-byen-stederne, eks. med metaldetektorer og den slags.

Nu skete det her jo på en offentlig plads, men mon ikke gerningsmændene også har været forbi et eller andet udskænkningssted først? Hvis det nu blev sværere at have kniv med på diskodasko, så var der måske færre af dem i nattelivet i det hele taget?

Bare en strøtanke...


---
What doesn&#39;t kill you...
11/8-2007, 14:11

Jan K.Antal indlæg: 432
Online 1d 9t 59m
Hillerød/Aalbor...


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


Jan K. ID #318947
Her i Aalborg er volden og brugen af knive, ikke på samme niveau som i f.eks. i hovedstaden. Politiet har ryddet op i jomfru ane gade ved at give 40 personer politi tilhold fra gaden i 2 år, altså personer som man anså for "farlige" dette skulle så havde en præventiv virkning, ihvertfald har de flyttet problemet væk fra den populære gade.
Metaldetektorer har også været på tale her i Aalborg, resturatørerne mener ikke det er nødvendigt. På den måde prøver man at fjerne uopdragene personer fra gå i byen stederne i Aalborg, men hovedparten af diskotekerne ligger jo også samlet i en gade...


BRUGER skrev:
KAN DET VIRKELIG VÆRE RIGTIGT; AT EN STOR FLOK UOPDRAGENDE INDVANDRERE (ELLER DANSKERE FOR DEN SAGS SKYLD) SKAL HAVE LOV TIL AT GÅ RUNDT I BYEN MED DOLKE OG GØRE PRÆCIS HVAD DER PASSER DEM, BARE FORDI STØRRELSEN PÅ DERES PIKKEMÆND ER LANGT UNDER GENNEMSNITTET OG FORDI VORES POLITIKERE IKK KAN FINDE UD AF AT GØRE NOGET VED DETTE ENORME PROBLEM???


Det burde ikke være rigtigt at politikerene ikke kan gøre noget ved det, måske skyldes det manglende ressourcer i lokalområdet?


---
A puro fonte defluit aqua pura
11/8-2007, 14:56

Ruslan Pantokh...Antal indlæg: 113
Online 0d 15t 11m
Århus
The Colosseum
www.thecolosse...


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


Shaolin Master ID #318952
Hey... Jeg er selv udlænding...!!

Jeg hader os de der "perker" der...

MEEEEN... tag ik fejl.. Jeg siger ik at i tror sådan, men for en sikkerheds skyld..

Det er IKKE alle der er sådan... MAnge udlændninge er helt anderledes... Størst del er meget god...

Men vi lægger mere mærke til de dårlige fordi de lader sig vise sådan. Der i mod de god udlændinge holder lav profil..

Så for Gud´s skyld ik få den fordom at ALLE udlændinge er nogen klamme svin!


---
Willing is not enough, We must do... &quot;Mastering others is Strengh, Mastering yourself makes you Fearless&quot;... - Lao Tzu
11/8-2007, 15:13

KÆMPE BABYENAntal indlæg: 2111
Online 13d 7t 57m


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


klarsen ID #318958
Shaolin Master

nu er det ikk alle udlændinge der opfører sig som små psykopater..

det er nogle fra nogle bestemte lande, hvor deres forældre har glemt deres hjerne da de stak af (istedet for at kæmpe for deres fædreland) og deres amøbe lignende afkom har jo så fået lige præcis hjerne nok til at de kan stjæle en autoradio, og stikke med kniv. så det er sku tosset at det danske samfund kræver noget af dem. de kan jo ikke.


---
JA jeg har mærkelige teorier, men tilgengæld er de sjove. for mig da.
11/8-2007, 15:42

MadsAntal indlæg: 1869
Online 9d 9t 26m
Odense C.
Bushido BJJ Ode...


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


Mad$ ID #318964
Løs parafrasering af Plato:

"In a society without justice, there can be no peace, only war"

... Fra introen i den socialrealistisk og samfundskritiske fremtidsdokumentar "Judge Dreed".


Knivdrab er ikke nogen ny opfindelse i Danmark. Det har vist været en stigende trend siden mordet i Finnerup lade.


---
Sweep the leg!
11/8-2007, 16:29

EriksenAntal indlæg: 77
Online 0d 12t 51m
Esbjerg


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


Eriksen ID #318971
Jeg har det helt fint med kameraovervågning i det offentlige rum (på udsatte steder som foran værtshuse, banker osv.), lige som det ses i England.
Man bliver jo ikke 'overvåget' i den forstand. Det er såkaldte Closed-circuit Cameras, hvor det optagede materiale ryger direkte på bånd eller harddisk og bliver gemt i et antal dage, hvorefter det automatisk overskrives af nye optagelser.
I realiteten er det bare en slags buffer, hvor man har mulighed for at se, hvad der er sket de sidste par dage i forbindelse med opklaring af forbrydelser. Jeg er endda ret sikker på, at det kræver dommerkendelse at se båndene.

SHINOBI skrev:
Jeg har før været "i min ungdom" i byen med vennerne ofte i større grupper, blev der ballade så røg vi altid over og rev vores ven ud af slagsmålet, nu til dags er det stik modsat, alle vennerne ryger over ham de ikke kender!


Jeg er af helt samme opfattelse! Det er sgu gået rigtig stærkt med forråelsen af de unge siden da.
En af de første gange jeg oplevede en kammerat i et slagsmål (engang sidst i firserne, vel... vi var næsten lige begyndt at gå i byen), var da en af mine venner åbenlyst provokerede en uskyldig gut på et værtshus og ville have ham med udenfor. Vi var iøvrigt en større flok i byen sammen. Efter lidt diskussion gik den anden fyr med på det, og så stod vi en hel flok udenfor og skulle 'se på slåskamp'.
Det viste sig så ret hurtigt, at min ven ikke kunne klare sig, og han blødte snart fra næse og mund, uden det dog var alvorligt. Men dét jeg husker bedst var, at nogle af vores ældre (og meget store) venner, som også så på, roligt sørgede for, både at ingen blandede sig, men også at ingen stoppede kampen for tidligt. Kampen gik dog efterhånden i stå, da den anden fyr, som ellers havde overtaget, jo egentlig ikke var rigtig interesseret i at slås.

Men den dér rolige form for selvjustits af 'de store drenge', både blandt mine venner og den anden fyrs slæng, gjorde stort indtryk på mig dengang.
Alle var jo klar over, at min ven selv havde fremprovokeret slagsmålet, og så måtte han sgu også selv tage imod de øretæver det gav - inden for rimelighedens grænser. Den anden fyr havde selvfølgelig aldrig fået lov til at danse kraniedans på min ven, som det ellers er så populært i dag.


---
Hvis man leger med tis, går der ild i sengen når man sover
11/8-2007, 18:43

Peter MelvejAntal indlæg: 271
Online 2d 21t 16m
Holstebro
RANDORI BJJ / ...
www.petermelve...


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


Melvej ID #318992
Hvad med at gøre video overvågning lovligt, når butikkerne lukker?

Har selv haft episoder, hvor de manglende beviser mod overfaldsmænd, kunne ses ved video udenfor værtshuset! men det må man jo ikke...

Vi skal vende os til den stigende ekstrem vold, og derfor bør vi også være bedre forberedt. Det kunne sagtens være ved total overvågning af udsatte steder, som værtshuse og andre offentlige steder hvor der er risiko for gruppe dannelser, og ballade.

Desværre sparer flere steder idag på kontrol folk, og det gør det ikke nemmere, at evt. stoppe / opservere inden politiet når frem.

Kender i det?

M
---
træn hårdt, træn ofte, træn klogt og ingen undskyldninger...
11/8-2007, 19:14

Master Pimp An...Antal indlæg: 7616
Online 54d 23t 38m
århus
gallys.pornsta...


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


kærgaard ID #318996
Jeg kan slet ikke forstå hvad folk har imod de kameraer, i London ser man dem dårligt, men det giver en tryghed at vide at de er der og filmer de episoder der måtte opstå så overfaldsmanden er lettere at pågribe.---
Det tager typisk 3-4 timer, hvor man er på hele tiden og står i alle mulige akavede stillinger med 2kg i hænderne. - P.diddy // Rigtige mænd går med håndtaske!! - Steffen Kjeldsen
11/8-2007, 19:15

Frederik messmAntal indlæg: 43
Online 1d 11t 24m
Roskilde
roskilde judo &...
www.roskildedo...


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


the champ ID #318997
Artzon2 jeg er helt enig med dig det kan ikke være rigtigt at vi alle skal gå rundt og føgle os som skyde skiver. men håber at din ven klarede den


---
power and will
11/8-2007, 20:15

MTArtzonAntal indlæg: 1196
Online 5d 1t 42m
Advanced Fighti...
www.shootfight...


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


Artzon2 ID #319007
Jamen så skete der lige 2 ekstra kniv-uheld idag!

http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-7885159.html?forside

og

http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-7885159.html?forside


Jeg følerm mig magteløs.. Self. er det ikk alle indvandrere som køre GANSTARZZ stilen, jeg har mange fornuftige og integrede venner.


---
Pain is weakness slowly leaving the body!
11/8-2007, 20:19

MTArtzonAntal indlæg: 1196
Online 5d 1t 42m
Advanced Fighti...
www.shootfight...


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


Artzon2 ID #319008


---
Pain is weakness slowly leaving the body!
11/8-2007, 21:25

YssingAntal indlæg: 6504
Online 25d 13t 11m
www.kickboxing...


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


yssing ID #319021
Videoovervågning ville være helt fint med mig.

Det er muligt at det ikke stopper alle. jvf. terror i London, det er nu heller ikke det der er mest af. Men man ville have meget meget større mulighed for at udpege gerningsmændende...

Så ++++ for videoovervågning.
11/8-2007, 21:51

Casper FriisAntal indlæg: 794
Online 6d 5t 31m
Rødovre
Siam Muay Thai
www.athletenat...


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


Zulukriger ID #319026
Jeg synes bare man skal putte nogle store mængder semtex ind i alle murer og diskoteker og så sprænge hele lortet.. Så holder alle kæft..

11/8-2007, 21:58Antal indlæg: 892
Online 4d 20t 31m


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


xasdfsadfwe ID #319029
We need a hero.. Anyone?
11/8-2007, 22:10

KÆMPE BABYENAntal indlæg: 2111
Online 13d 7t 57m


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


klarsen ID #319033
hvor er van dame og chuck norris når man skal bruge dem..


og dolfh med hans kølle.


---
JA jeg har mærkelige teorier, men tilgengæld er de sjove. for mig da.
12/8-2007, 0:41

Martin SlyngelAntal indlæg: 2569
Online 9d 23t 9m
www.google.com


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


Pião ID #319051
Hellere en smule overvågning end total katanarki.
12/8-2007, 1:50

GorbaAntal indlæg: 5
Online 0d 1t 38m
Fuglebjerg


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


Gorba ID #319057
hejsa....
ja det er sku da noget skidt med al den vold... Man kan gå i byen, men man ved ikke om man er hel eller i live næste dag....
Det sku ikke som da jeg var knægt,,, " 10 år" i 1982, at jeg gik rundt på gaden og " fuckede " alle.. hvad har forældre af ansvar idag.... Intet! det er der mange der gør, og ser det selv med mit job. Eller noget andet,,, der var sku ikke så meget vold som idag, og var der det, så var det ikke som idag... Manden skal jo helst ned og ligge, så kan man hoppe og trampe, og helst i bevistløs tilstand,, eller bare gå med kniv,, som fåes i alle slags form, " halskæder, knojerns-kniv, mv" For i bund og grund drejer det sig om at den enkelte udøver eller de alle kan prale af deres bedrifter overfor deres venner,, mv.. uden egenligt at tænke over hvad de gør...
Politikerne mærker det ikke som vi dansker,, og landsfolk, og andre som har deres gøren i landet... De sidder i bil, med chaufør, og transporteres,, er på deres kontorer, hjemme og høre og læser og diskutere,, emnet.. hvad bedst...
hvis de gad og sætte sig ind i,, hvad det egenligt er på vej til... så vil de gøre som landet er bedst med....
Straf som usa gør...
På alle led... bedrageri, vold mord.. mv..
Hvis det kunne lade sig gøre,, hvilket ville have indflydelse i vores lille samfund,, netop fordi vi er så lille,, og det ville kunne mærkes,, så vil de grupper eller den enkelte tænke sig om...
At gå med kniv uden tilladelse,, hvad straffer usa med!
At stikke en ned.. hva straffer usa med!?
At yde grov eller vold med følge hvad starffer usa med?

Tro mig,,, det ville kunne mærkes blandt de unge,, for dommerne,,, SKAL gøre deres arbejde,,, korrekt, og idag,,, gør de? ikke optimal. OG hvis BRIAN som har stukket en ned,, typisk fredag-eller lørdag,, for det jo weekend.. ik . gider ikke mandag-tirsdag-onsdag... og han sidder i retten.. varetægt- isolation, frem til domsfældelse," kan godt tage som i usa 6 mdr til år og dommen... 15 år-- uden mulighed for prøveløsladelse før efter de 12 år--- så vil man tænke sig om inden " hygge vold" mv...
Og nu hvor den danske stat har så meget overskud på kontoen, og det forsætter jo... så byg op med nye og ikke stilartede fængsler, som den kære stat har idag, ud på de øer som ikke har broer.. men Generalt,, lav om på den sølle lov som den er idag på den slags.... kokain smugler,, straffes hårdere,,, samt som "ala Riskær"
Men halvdelen af os danskere syntes jo det så synd for dem og de skal have en chance til at komme tilbage.. vås,, og mange andre agumenter som jeg skammer mig over folk kan sige og syntes,, mon det er dem der sidder i et hus på landet og kun ser det på tv, og skælder ud den vej....?
Ligesom politikerne.. De aner intet,, lad mig se fogh og de kære andre uden bodyguards gå alene gennem strøget, vestergade eller andre steder hvor " livet " er i weekenden...
Det vil få en anden indflydelse...


12/8-2007, 7:41Antal indlæg: 2871
Online 6d 22t 46m


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


Ice ID #319066
Eriksen skrev:
Jeg er af helt samme opfattelse! Det er sgu gået rigtig stærkt med forråelsen af de unge siden da.
En af de første gange jeg oplevede en kammerat i et slagsmål (engang sidst i firserne, vel... vi var næsten lige begyndt at gå i byen), var da en af mine venner åbenlyst provokerede en uskyldig gut på et værtshus og ville have ham med udenfor. Vi var iøvrigt en større flok i byen sammen. Efter lidt diskussion gik den anden fyr med på det, og så stod vi en hel flok udenfor og skulle 'se på slåskamp'.
Det viste sig så ret hurtigt, at min ven ikke kunne klare sig, og han blødte snart fra næse og mund, uden det dog var alvorligt. Men dét jeg husker bedst var, at nogle af vores ældre (og meget store) venner, som også så på, roligt sørgede for, både at ingen blandede sig, men også at ingen stoppede kampen for tidligt. Kampen gik dog efterhånden i stå, da den anden fyr, som ellers havde overtaget, jo egentlig ikke var rigtig interesseret i at slås


Hmmm, gad vide hvad der er sket med samfunder siden da, og hvem der sætter dagsordenen, står for størstedelen af volden og oplærer vores unge ved at virke som forbilleder "syge gangsta" i afstumpet meningsløs vold?
12/8-2007, 8:50

-

Antal indlæg: 690
Online 1d 15t 5m


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


Shinobi ID #319068
ICE skrev:
Hmmm, gad vide hvad der er sket med samfunder siden da, og hvem der sætter dagsordenen, står for størstedelen af volden og oplærer vores unge ved at virke som forbilleder "syge gangsta" i afstumpet meningsløs vold?


Det vil jeg mene er Film, Voldsspil og i en vis grad musikvideoer...
At det så slår rod i disse unge skyldes manglende engagement fra forældrenes side og det faktum at ingen i DK SKAL arbejde for at overleve, hvis du er 16 år afstumpet og skide ligeglad med alt og alle, så kan du stadig få kontanthjælp.

Jeg er nok af den gamle skole hvor holdningen er "send dem i arbejde, giv dem en god løn, og arbejder de ikke, så sulter de!" det har jeg selv prøvet, og det er en ganske god lære...
12/8-2007, 10:58

KÆMPE BABYENAntal indlæg: 2111
Online 13d 7t 57m


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


klarsen ID #319075
og så er der dem der kalder sig syge gangztrazzz.. de er kyllinger uden lige.

næ du, al capone, og de andre gamle drenge, det var sku gangstere. de kunne deres arbejde. hvem har set jimmy hoffa??

de danske vangstere, kan jo ikk engang gemmme 2 gram narko i deres egen røv når de skal i spjældet for cykeltyveri. de er jo en flok lusede amatører der flæber lige så smart livet blive hårdt.sådan en flok forkælede oppustede hjerne amputerede svagelige amøber..


---
JA jeg har mærkelige teorier, men tilgengæld er de sjove. for mig da.
12/8-2007, 11:05

KÆMPE BABYENAntal indlæg: 2111
Online 13d 7t 57m


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


klarsen ID #319076


---
JA jeg har mærkelige teorier, men tilgengæld er de sjove. for mig da.
12/8-2007, 21:42

KÆMPE BABYENAntal indlæg: 2111
Online 13d 7t 57m


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


klarsen ID #319165


---
JA jeg har mærkelige teorier, men tilgengæld er de sjove. for mig da.
12/8-2007, 23:00

Mads

Antal indlæg: 1846
Online 4d 6t 27m
Frederiksberg
www.google.com


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


MamboMads ID #319174
ARTZON skrev:
som også var en konfliksøgende HIPHOP-indvandrer

Gå væk
12/8-2007, 23:52

Master BalkanAntal indlæg: 10683
Online 143d 12t 45m
AAlborg
Practical Tai C...
www.taichiskol...


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


balkan ID #319195
http://ekstrabladet.dk/112/article326384.ece

Og her viser vores retssystem sig fra sin fuldstændigt åndssvage side:

Fordi offeret ved et mirakel ikke døde af at blive stukket SEKS GANGE, så bliver stodderens straf super lav!
"Orv, der var du super heldig, lille kriminelle stodder! Dit offer overlevede så vi ser gennem fingre med at du forsøgte at myrde ham og kalder det overfald istedet"


---
Jeg er en gang vundet DM i KBH/Malmö. <--- Verdens klogeste mand
13/8-2007, 8:36

GuldlossenAntal indlæg: 6668
Online 15d 6t 16m
Birkerød
Kickboxing Acad...
www.kickboxing...


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


Claus Poulsen ID #319228
Han bliver nu nok sigtet for drabsforsøg, men alligevel er det tåbeligt at drabsforsøg straffes mildere end drab.

Hvorfor belønne overfaldsmandens inkompetence?


---
People who think the know everything are very annoying to those of us that really do
13/8-2007, 12:18

Jens Chr. RascAntal indlæg: 54
Online 0d 7t 35m
Ikast


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


DThought ID #319281
Jeg synes at jeg for nylig læste om, at restauration har fået samme rettigheder i forbindelse med opsætning af videoovervågning som banker har, nemlig at man må filme/overvåge fortovet/indgangen i et CC-TV system, så længe det kun er facaden der bliver filmet.

Man må altså ikke opsætte et kamera der peger ud på gaden og filmer hvem der kommer forbi, men kun et kamera der peger på restaurationens fortov og indgang, så det kan benyttes i forbindelse med en sag.

Er der andre end mig der har læst/hørt om dette? Det skulle træde i kraft i denne måned.
13/8-2007, 12:22

Jens Chr. RascAntal indlæg: 54
Online 0d 7t 35m
Ikast


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


DThought ID #319284
Google's your friend

"Efter henvendelse fra blandt andre DRC får diskoteker, barer og natklubber m.fl. fra 1. juli 2007 mulighed for at videoovervåge gadearealet omkring indgangspartiet. Det har Folketinget netop vedtaget."

Link: http://www.d-r-c.dk/site/523/default.aspx
14/8-2007, 8:11

KimAntal indlæg: 402
Online 0d 5t 9m
Goshin-Jitsu Ka...
www.goshin-jit...


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


budha ID #319436
Kameraovervågning som i England ville hjælpe en del på problemet. Faktisk sidder der mennesker bag monitorer og overvåger samt styrer kameraerne, hvilket er med til at gøre overvågningen effektiv. Politiet bliver så adviseret når en situattion opstår og dermed er de hurtigere fremme og kan hjælpe.

Dem der er modstandere at CCTV kamera opsat i byerne kan jo kun have noget at skjule for hvis man har ren mel i posen så er det jo ikke et problem.

Mere end halvdelen af alle butikker har video overvågning af den eller anden slags og det har vi jo ingen problemer med.

Da jeg selv er indenfor sikkerhedsbranchen ligger jeg nok mere mærke til den enkelte overvågning end almindelige mennesker, da man jo tit bliver miljøskadet af sin branche.

Hvis dette kan redde et liv om året så er det velkommen i min verden.

Alt den nervøsitet omkring et overvågningssamfund er forstålig nok, men hvis PO vil undersøge ting omkring sager eller enkelte personer, så ligger vi så mange spor hver eneste dag, såsom Mobil telefoni, dankort transaktioner, internet aktivitet og alt andet offentlig henvendelse hvor ens CPR eller lign. bliver benyttet.

Så hvis nogle billeder kan få opklarings procenten til at stige eller få en hurtigere opklaring, så er det kun til vores eget bedste efter min mening.

Med venlig hilsen

Budha
14/8-2007, 10:44

Søren MørchAntal indlæg: 1810
Online 6d 19t 11m
Oakland
-


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


kuskesmed ID #319455
Gad vide om folk bag monitorerne kan se forskel mellem happy-grappling og vold?

Surt at en af vennerne bliver anholdt fordi man slås for sjovt på strøget i en brandert.

Ellers er jeg enig med jer. Jeg er for overvågning af udsatte områder og det med, at man slipper billigere fordi man ikke "kunne finde ud af", at slå ihjel er også lamt.


---
I believe in Karma. That means I can do bad things to people all day long and I assume they deserve it.
14/8-2007, 12:32

Kari GunnarssoAntal indlæg: 1830
Online 6d 23t 42m
Amager
CSA


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


qeySuS ID #319474
Altsaa jeg haaber at i ved godt at det der "Da jeg var ung" mentalitet har været i gang for flere hundred aar, tror det er bara et tegn paa at man er ved at blive gammel (bara rolig, jeg siger/tænker det ogsa). Problemet er jo at man hoerer kun noget om unge da de goer noget forkert. Jeg kan godt love dig for at der var nogle idioter i vores/jeres kreds da i var unge der fik de ældre til at sige "Da jeg var ung var der fandme ikke ..."


---
&quot;I´m in a glasscage of emotion!&quot; -Ron Burgundy
14/8-2007, 12:45

HørnellAntal indlæg: 4579
Online 9d 15t 0m
Ballerup
Rumblesports/CS...
www.movementdo...


Brunt forumbælte
(3000+ indlæg)


Default ID #319478
Knive i byen er ikke en ny opfindelse, det nye er at der er så mange af dem, og at dem der går med dem ikke bliver regnet for stjerne psykopater af de andre.

Gruppestraf ville være et godt tiltag, for hvorfor skal en gruppe kriminelle belønnes for ikke at samarbejde med politiet?

Voldsmænd og voldtægts forbrydere burde have hårdere straf, hvor den sidste del af straffen bruges målrettet på resocialisering, for det gør selve fængsels straffen ikke.
der skal tilføres flere midler til dette og til at de sociale myndigheder har flere resourcer til at gribe ind tidligere over for dem der fra tidlig alder render rundt og leger "gangstazzzz".

straf for drabsforsøg = drabs straf? Hvis offeret får varige mén så yes sir og kæmpe erstatning, men hvem skal betale den? Ellers skal der nok bare skrues lidt op. Ved ikke hvad staframmen for drabsforsøg er.

Kameraer? På udsatte steder ville det være fint. Men igen, det koster penge = større skattetryk.


---
Som i resten af livet er MMA udgaven også her meget bedre -ADS-Newbie
14/8-2007, 14:50

Thomas ClarupAntal indlæg: 1614
Online 5d 11t 7m


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


træben ID #319494
Hvor blev den bløde og søde Hørnell af?
Skattetryk.... smatteryk


---
Ta hva du blir budt
14/8-2007, 14:53

HørnellAntal indlæg: 4579
Online 9d 15t 0m
Ballerup
Rumblesports/CS...
www.movementdo...


Brunt forumbælte
(3000+ indlæg)


Default ID #319496
Træben, du ved da at jeg ikke er sød


---
Som i resten af livet er MMA udgaven også her meget bedre -ADS-Newbie
14/8-2007, 15:37

Master Pimp An...Antal indlæg: 7616
Online 54d 23t 38m
århus
gallys.pornsta...


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


kærgaard ID #319504
BRUGER skrev:
Gad vide om folk bag monitorerne kan se forskel mellem happy-grappling og vold?

Surt at en af vennerne bliver anholdt fordi man slås for sjovt på strøget i en brandert.

Ellers er jeg enig med jer. Jeg er for overvågning af udsatte områder og det med, at man slipper billigere fordi man ikke "kunne finde ud af", at slå ihjel er også lamt.


Nu er det jo ikke sådan at der sidder en ved hver monitor og ringer 112, det skal forhindre gadevold og bruges som bevis i en retssag - derudover mener jeg at computeren genkender ansigter og sørger for at folkene ved skærmen blot skal vente på at computeren giver besked om en person der skal holdes øje med.---
Det tager typisk 3-4 timer, hvor man er på hele tiden og står i alle mulige akavede stillinger med 2kg i hænderne. - P.diddy // Rigtige mænd går med håndtaske!! - Steffen Kjeldsen

CSA.dk - Verdens bedste træningsmiljø

Svar på indlæg
Emne:

Brugernavn:

Kodeord:


;-) = :tvp = :eek =
:-D = :pimp = :-P =
:\ = :smokin = :rofl =
:( = :lol = :ninja =
:) = :oel = :freak =

Citat:
Billede:
Youtube:

[quote=bruger]Citat[/quote]
[img]http://www.x.dk/billede.jpg[/img]
[youtube](youtube video id)[/youtube]
Tekst:

Preview


Copyright 2001-2019 by MartialArts.dk | Kontakt: graugart@gmail.com
Chart.dk