Brugernavn: Kodeord:
Danmark mangler arbejdskraft // Martialarts.dk
Danmark mangler arbejdskraft
MMAshop.dk
Denne tråd er vist 2083 gange og besvaret 27 gange

(Du skal være logget ind for at kunne abonnere på tråde)
9/9-2007, 23:53Antal indlæg: 2871
Online 6d 22t 46m


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


Ice
Og mange siger at vi skal få den fra udlandet.

Men hvis vi får arbejdskraft fra udlandet, hvordan kan vi så sikre os at den person der kommer hertil for at arbejde ikke tager en kone samt flere børn med, som ikke kan få(eller må arbejde, og som samfundet så skal understøtte. Og hvor god en investering er det så?
10/9-2007, 2:09

Tom NielsenAntal indlæg: 250
Online 1d 13t 49m
Valby
CSA Copenhagen
skepticsanctua...


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


DevonHartigan ID #324075
Jeg bider på.

Ok, så hvis vi henter arbejdskraft fra udlandet, ville det da kun være mænd, og deres kone vil per definition være dårligt uddannet og derfor ikke ville kunne få arbejde, og deres børn vil pga dårlig social arv derfor også være en dårlig forretning for Danmark?

Dette er mit indtryk af hvad du implicit siger, og er et temmeligt unuanceret billede hvis du spørger mig. Ret mig hvis jeg tager fejl.

Selv hvis det forholdt sig sådan - og da det er mit indtryk at det hovedsageligt er højuddannet arbejdskraft vi mangler - tror du så ikke at de penge at Danmark har sparet på at uddanne vedkommende, kunne ofres på den smule understøttelse en evt. ægtefælle skulle bruge i starten?


---
Min blog/website <b>skepticsanctuary.com</b>. <br><br>&quot;The difference between theory and practice is a lot larger in practice than in theory.&quot;
10/9-2007, 8:01Antal indlæg: 2871
Online 6d 22t 46m


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


Ice ID #324087
Den arbejdskraft vi henter fra mellemøsten vil nok kun være mænd, og der bliver jeg nødt til at have de "skjulte" tal for arbejdsløshed for kvinder inden jeg vil kunne svare på om det vil kunne betale sig. De tal figurerer nemlig ikke i arbejdsløshedsstatistikkerne, for ifølge statistikken har vi kun 100.000 arbejdsløse, men tidligere tal har vist at op til 80% af indvandrerkvinder er arbejdsløse, så de kvinder må figurere andetsteds. Og som jeg tidligere fandt ud af...

jeg skrev:
jeg søgte lige på nettet og fandt ud af at der er en del personer der ikke indgår i statistikken da de hverken er beskæftigede eller tilmeldt AF som arbejdsløse. Bl.a. indgår kontanthjælpsmodtagere, som ikke er arbejdsmarkedsparate, og aktiverede kontanthjælpsmodtagere ikke i den registrerede arbejdsløshed.


Men selvom de tal er skjult, skal de jo stadig have penge og ligeledes med deres børn, samt det pres de lægger på sygehusvæsen, specialhensyn i institutioner, evt. medfølgende kriminalitet osv.

DevonHartigan skrev:
tror du så ikke at de penge at Danmark har sparet på at uddanne vedkommende, kunne ofres på den smule understøttelse en evt. ægtefælle skulle bruge i starten?


Hvis de er fra mellemøsten, er det ikke sikkert at hun overhovedet må komme ud på arbejdsmarkedet.

Mit spørgsmål som du så nydeligt undgik er så igen...

jeg skrev:
hvordan kan vi så sikre os at den person der kommer hertil for at arbejde ikke tager en kone samt flere børn med, som ikke kan få(eller må arbejde, og som samfundet så skal understøtte.


Men selvfølgelig, hvis vi kan sikre at vi kun får arbejdere fra vesten, så er alting jo fjong
10/9-2007, 9:20

AggeAntal indlæg: 4137
Online 35d 8t 53m
Frederiksberg
Strandens Selvf...
www.grjj.dk


Brunt forumbælte
(3000+ indlæg)


Agge ID #324099
Den arbejdskraft vi har brug for her i landet er akedemisk uddannede folk og visse former for håndværkere. Dem som der er planer om at forsøge at tiltrække er så vidt jeg har forstået østeuropæere, indere og kinesere. På det ufaglærte område har vi så mange ledige at vi ikke mangler arbejdskraft. Og en del af de ledige vi har der burde sagtens kunne gøres til faglærte arbejdere i de brancher der mangler håndværkere.

Hvis vi vil tiltrække akedemikere er vi nødt til at finde os i at de tager deres famillie med, da de i forvejen bliver tilbudt så ringe vilkår at det ellers bliver umuligt at tiltrække dem.
Jeg læste en artikel i Politiken forleden, hvor selv folk fra DF var utilfredse med den nuværende greencard ordning fordi den ganske enkelt ikke var atraktiv nok.


---
HVIS MILJØET VAR EN BANK HAVDE VI LAVET EN EFFEKTIV REDNINGSPLAN FOR LÆNGE SIDEN
10/9-2007, 10:14Antal indlæg: 2871
Online 6d 22t 46m


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


Ice ID #324103
Agge skrev:
Hvis vi vil tiltrække akedemikere er vi nødt til at finde os i at de tager deres famillie med, da de i forvejen bliver tilbudt så ringe vilkår at det ellers bliver umuligt at tiltrække dem.


Så skal deres arbejde da også kunne sægles for en væsentlig sum, hvis det skal godtgøre 3-5 personer ekstra der skal understøttes samt de udgifter de vil lægge på det øvrige samfund
10/9-2007, 13:33

Ove S. Nielsen

Antal indlæg: 2484
Online 10d 7t 33m
Brøndby Strand
Strandens Selvf...


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


Oldingen ID #324141
Selv om man har paranoia, så kan der godt være nogen efter en.

Det behøver dog ikke at være tilfældet.

Det kan faktisk medføre, at selv om man har paranoia, så kan man godt selv være efter andre.

Baggrunden for, at jeg kom til at tænke på disse små sentenser er, at de lande som Ice taler om er klassesamfund i langt højere grad end vores eget samfund.
Det vil sige, at overklassen (=folk med uddannelse og/eller penge), gifter sig med overklassen.
De tager ikke hertil medmindre de kan får et job, hvor de kan forsørge deres familie, som også er højtuddannet jvf. overklasse gifter sig med overklasse.
Efter de nugældende regler, har de svært ved at få familien med.
Samtidig kan de (så vidt jeg ved) kun få arbejdstilladelse for 5 år ad gangen.

Det fremmer ikke lysten til at tage arbejde i Danmark, og slet ikke lysten til at tage familien med og så få ødelagt tilværelsen efter 5 år.

---
Utallige farer har grusomt skuet mig ind i ryggen.
10/9-2007, 14:55Antal indlæg: 2871
Online 6d 22t 46m


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


Ice ID #324170
Oldingen skrev:
Selv om man har paranoia, så kan der godt være nogen efter en.

Det behøver dog ikke at være tilfældet.

Det kan faktisk medføre, at selv om man har paranoia, så kan man godt selv være efter andre.


Det svarer ikke på spørgsmålet...

jeg skrev:
hvordan kan vi så sikre os at den person der kommer hertil for at arbejde ikke tager en kone samt flere børn med, som ikke kan få(eller må arbejde, og som samfundet så skal understøtte.


...men er kun endnu en finurlig måde at undgå at være konkret på. Hvad med et svar, hvis du seriøst vil være med i debatten?

Resten af dit indlæg er bare en sjov hypotese, jeg vil gerne se det i praksis inden jeg tror på det, jeg synes nemmerlig at de tal jeg har set for mennesker fra de egne siger noget andet. Medmindre vi har fået 95% "underklasse" indtil nu.
10/9-2007, 18:19

Morten

Antal indlæg: 197
Online 1d 9t 21m


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


MortenHS ID #324235
Det kan du ikke juridisk sikre dig saa laenge der er frie graenser i Europa og der desuden er forsker og special videns skatteregler osv.

Saa laenge Danmarks graenser er aabne vil der komme mennesker til landet. Derimod kan man sikre sig at de der kommer her til landet uden for Europa er kompatible med danske kultur dvs. kristne, engelsktalende(som minimum)og fra demokratiske lande.

I princippet kan man jo lovgive om hvad som helst og derfor kunne man jo vedtage at alle ikke EU arbejdere er kristne osv og rejser hjem efter et aar, dvs kun arbejdsvisum et aar ad gangen med 5-10-20 aar i mellem!
10/9-2007, 19:39

mortenAntal indlæg: 1121
Online 2d 19t 26m
thisted selvfor...
???????????


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


bongtud ID #324238
Umiddelbart tror jeg at Danmark ville møde massiv kritik fra resten af EU hvis vi indførte regler om hvilken religion eventuelle gæstearbejdere må have. Derudover synes jeg at en sådan regel vil komme meget tæt på at krænke retten til religionsfrihed.

ICE, hvis danmark ønsker at tiltrække højtuddannet arbejdskraft fra resten af verden, tror jeg bare at vi må godtage at de tager deres familier med, vi kunne måske nok godt gøre noget for at forhindre det, men så vil Danmark bare ikke være et særligt attraktivt land at tage til.
10/9-2007, 19:53Antal indlæg: 2871
Online 6d 22t 46m


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


Ice ID #324239
@Bongtud, ja men kan det så ikke ende med at vise sig at være en meget dårlig forretning, således at den arbejdskraft vi får tilført, tilnærmelsesvis ikke kan indtjene så meget som de medfølgende friløbere belaster samfundet. Og vil det så ikke skabe manglende arbejdskraft for sygehusvæsen, politi, socialarbejdere og AF-medarbejdere pga. den ekstra belastning?
10/9-2007, 21:00

Tom NielsenAntal indlæg: 250
Online 1d 13t 49m
Valby
CSA Copenhagen
skepticsanctua...


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


DevonHartigan ID #324252
@bongtud

Word!

@ICE

Jeg tror at du undervurderer, hvor meget det ville koste, hvis Danmark selv skulle uddanne denne højtuddannede arbejdskraft, og den profit de ydermere ville generere til de danske firmaer, og derved det danske samfund. Desuden tror jeg også at deres børn vil blive godt uddannet, og ville være en god forretning i sig selv, netop i kraft af at de har min. en højuddannet forælder, der ville sørge for at de ville få en god uddannelse.

Vi henter også arbejdskraft hjem efter kvalifikationer, og ikke efter hvor de kommer fra. Så dit indre skræmmebillede af at vi ville blive løbet over ende af folk, der tærer på det danske samfund, mener jeg absolut ikke har hold i virkeligheden.

For at besvare dit spørgsmål; Nej jeg mener slet ikke at det ville være en dårlig forretning for Danmark. Jeg tror at det ville være en dårligere forretning netop hvis vi ikke gjorde det yderst attraktivt for udenlandsk arbejdskraft at bo i Danmark. Vi kan ikke bare vælge og vrage, når den globale konkurrence om højtuddannet arbejdskraft er så stor som den er.

Men det ser ud som om, at du udelukkende fokuserer på den del af arbejdskraften, der evt. måtte komme fra mellemøsten, og derfor virker det som om at denne tråd kun er et udtryk for din fordomsfuldhed, og ikke har en pind at gøre med hvordan virkeligheden forholder sig mht. indhentning af arbejdskraft.


---
Min blog/website <b>skepticsanctuary.com</b>. <br><br>&quot;The difference between theory and practice is a lot larger in practice than in theory.&quot;
10/9-2007, 23:07Antal indlæg: 2871
Online 6d 22t 46m


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


Ice ID #324279
BRUGER skrev:
Jeg tror at du undervurderer, hvor meget det ville koste, hvis Danmark selv skulle uddanne denne højtuddannede arbejdskraft, og den profit de ydermere ville generere til de danske firmaer, og derved det danske samfund. Desuden tror jeg også at deres børn vil blive godt uddannet, og ville være en god forretning i sig selv, netop i kraft af at de har min. en højuddannet forælder, der ville sørge for at de ville få en god uddannelse.


Meget gætteri, intet konkret

BRUGER skrev:
For at besvare dit spørgsmål; Nej jeg mener slet ikke at det ville være en dårlig forretning for Danmark. Jeg tror at det ville være en dårligere forretning netop hvis vi ikke gjorde det yderst attraktivt for udenlandsk arbejdskraft at bo i Danmark. Vi kan ikke bare vælge og vrage, når den globale konkurrence om højtuddannet arbejdskraft er så stor som den er.

Men det ser ud som om, at du udelukkende fokuserer på den del af arbejdskraften, der evt. måtte komme fra mellemøsten, og derfor virker det som om at denne tråd kun er et udtryk for din fordomsfuldhed, og ikke har en pind at gøre med hvordan virkeligheden forholder sig mht. indhentning af arbejdskraft.


Fordomsfuld hvad? Mit indledende spørgsmål var, hvordan vi kan sikre os at der ikke kommer en familie på frihjul med hver arbejdende vi får ind, og hvis dit gæt så er at det må være familier fra mellemøsten det drejer sig om, så er svaret egentlig meget enkelt: Søg arbejdskraft fra andre steder end de meget religiøse i mellemøsten.

Hvorfor skulle vi så meget igennem?
11/9-2007, 1:03

Antal indlæg: 12272
Online 376d 14t 50m


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


David ID #324299
"I Danmark er udlændingepolitik et spil, hvor alle partier kæmper mod hinanden, og til sidst vinder Dansk Folkeparti."
11/9-2007, 4:16

Tom NielsenAntal indlæg: 250
Online 1d 13t 49m
Valby
CSA Copenhagen
skepticsanctua...


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


DevonHartigan ID #324303
ICE skrev:
Meget gætteri, intet konkret


Wow, det er det ultimative modargument. Fantastisk måde fuldstændigt at undgå at tage stilling til hvad andre siger, ved bare at diskreditere deres argumenter, ved at kalde dem for ukonkrete og gætterier.

Jeg er omtrent lige så konkret som du er, når du går udfra det præmis, at en person indhentet fra udlandet, automatisk har en kone og børn der vil nasse på samfundet.

ICE skrev:
Fordomsfuld hvad? Mit indledende spørgsmål var, hvordan vi kan sikre os at der ikke kommer en familie på frihjul med hver arbejdende vi får ind, og hvis dit gæt så er at det må være familier fra mellemøsten det drejer sig om, så er svaret egentlig meget enkelt: Søg arbejdskraft fra andre steder end de meget religiøse i mellemøsten.

Hvorfor skulle vi så meget igennem?


Det klæder dig virkelig ikke at spille dum (det kan nogle gange være svært at se forskellen);
"...og hvis dit gæt så er at det må være familier fra mellemøsten det drejer sig om...". Mit gæt!? Hmm jeg syntes at dit indlæg nummer 2 var ganske sigende mht hvem der bragte mellemøsten på banen.

Hey jeg er selv hyper anti-religiøs, og er ret pragmatisk anlagt mht cost-benefit analyser, men jeg mener at den vinkel du tager på "mangel på arbejdskraft situation" i dit indledende indlæg, er unuanceret og paranoid (bygger på en ubegrundet frygt).


---
Min blog/website <b>skepticsanctuary.com</b>. <br><br>&quot;The difference between theory and practice is a lot larger in practice than in theory.&quot;
11/9-2007, 10:45Antal indlæg: 2871
Online 6d 22t 46m


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


Ice ID #324340
En udgift på mere end 30 mia pr. år pga. manglende integration, presset på hospitalsvæsnet, politiets største opgave til dato osv. kalder jeg ikke ubegrundet.

Jeg går ikke automatisk ud fra at en persons familie automatisk vil nasse på samfundet, men det er sket, og jeg spørger bare hvordan undgår vi at det sker fremover.

Det klæder heller ikke dig at spille dum, men desværre er samtalen med dig ved at tage den drejning, som jeg har set fra dig før, prøv at fokusere.
11/9-2007, 10:48

Antal indlæg: 5510
Online 23d 2t 36m


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


asddcas ID #324341
Jeg synes der er en helt anden vinkel på problemet, som vi Danskere belejligt overser, måske fordi det ikke bliver behandlet i pressen. Hvem siger det er godt at f.eks. polske fædre tager afsted fra deres familier i ret lang tid?

Jeg synes faktisk det er synd for mange af dem der kommer hertil for at lave det arbejde danskerne ikke selv gider. Værre bliver det naturligvis hvis vi medregner at der nok ikke ikke er nogen danskere der vil have social omgang med f.eks. polakkerne.

Det værste er nu nok, efter min mening, den slet skjulte racisme vi ser især fra de radikale (og delvist NA): "Vi kan bare importere en flok lavtuddannede til at lave det kedelige arbejde i Danmark. Så kan vi leve som en kreativ hersker race, for Danskerne selv er genetisk overlegne og alt for kloge og kreative til at tørre røv, vaske sure sokker eller slå søm i." Det er naturligvis sarkasme fra min side, men sådan ser det altså ud herfra.

Det støder egentligt mig at de fremturer med deres overrace tendenser. F.eks. det kreative Danmark - er alle andre folkeslag da ukreative? Jeg forstår det ikke.

Nå men det var bare lige et hurtigt "rant" :-)


---
Du viser ganske tydelige klovnetendenser /---/ Kvinden er som en diamant, og en diamant viser man ikke bare frem for alle
11/9-2007, 13:15

Ove S. Nielsen

Antal indlæg: 2484
Online 10d 7t 33m
Brøndby Strand
Strandens Selvf...


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


Oldingen ID #324389
@ Ice

Ice skrev:
Medmindre vi har fået 95% "underklasse" indtil nu.


Jeg ved ikke om tallet er 95 % underklasse.
Jeg TROR det tal er for højt.
Jeg vil istedet foretrække at sige vi indtil nu FORTRINSVIS har fået underklasse.


Det har givet en del integrationsproblemer siden industrien (erhvervgslivet, Kapitalisterne), importerede lavtuddannede og uorganiserede arbejdere, bl. a. for at underminere arbejdsforholdene, lønningerne og fagbevægelsen.
Dem har vi stadig, og fordi samfundet har ændret sig, så har de stadig svært ved at få arbejde og i det hele taget begå sig i samfundet.
Det er ikke sådanne menesker, som dagens erhvervliv efterspørger.

Erhvervslivet efterspørger mest menesker med en uddannelse (Fra håndværkere til akademikere).
Der er altså tale om en anden form for arbejdskraft end den, som du taler om.

I dagens situation er dine forudsætninger altså ikke rigtige, og det meste af din frygt derfor ubegrundet.


---
Utallige farer har grusomt skuet mig ind i ryggen.
11/9-2007, 13:28Antal indlæg: 2871
Online 6d 22t 46m


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


Ice ID #324391
dejligt, jammen så kan det jo kun gå fremad
11/9-2007, 15:52

YssingAntal indlæg: 6501
Online 25d 13t 5m
http://www.kic...


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


yssing ID #324418
DevonHartigan skrev:
(bygger på en ubegrundet frygt).
Ikke ubegrundet fra hans side af... De kommer rent faktisk efter han, de tager hans job, hans kone og alt andet der er hans. Inklusiv hans land.. Så det er ikke ubegrundet...
11/9-2007, 17:05Antal indlæg: 2871
Online 6d 22t 46m


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


Ice ID #324437
Nu er det jo ikke det vi sndre taler om Yssing, men du forsøgte da
12/9-2007, 8:26

YssingAntal indlæg: 6501
Online 25d 13t 5m
http://www.kic...


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


yssing ID #324533
Freeze >> Jeg svarede egentlig bare Tom, jeg kommenterede ikke tråden.. Så....
12/9-2007, 11:45

Antal indlæg: 969
Online 2d 14t 4m
WTC
www.wingtsun.d...


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


Laurentius ID #324605
Jeg kan godt lide at det faktum, at vi arbejder hårdt på at "tiltrække" kvalificeret arbejdskræft fra fattigere lande, samtidig med at vi påstår at vi arbejder på at give disse lande mulighed for at komme ud af sin fattigdom.

Det kaldes "Brain Drain" og er på alle mulige måder en fantastisk usympatisk måde at agere på overfor de lande hvis arbejdskræft vi stjæler.

Lad dem blive i deres egne lande. Vi undgår at skulle bruge ressourcer på at integrere dem, eller forsøge herpå(!), og de kan være med til på sigt at forhøjne levevilkårene i deres respektive lande


---
I prefer dangerous freedom over peaceful slavery - Thomas Jefferson
12/9-2007, 12:30

Ove S. Nielsen

Antal indlæg: 2484
Online 10d 7t 33m
Brøndby Strand
Strandens Selvf...


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


Oldingen ID #324615
Ice skrev:
dejligt, jammen så kan det jo kun gå fremad


Du godeste!
Har Ice virkelig akcepteret en af mine meninger?


---
Utallige farer har grusomt skuet mig ind i ryggen.
12/9-2007, 16:03Antal indlæg: 2871
Online 6d 22t 46m


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


Ice ID #324697
Ja, men ikke dine stavemåder, og det er kun hvis det andet du siger er rigtigt
13/9-2007, 11:53

Ove S. Nielsen

Antal indlæg: 2484
Online 10d 7t 33m
Brøndby Strand
Strandens Selvf...


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


Oldingen ID #324888
Ice skrev:
og det er kun hvis det andet du siger er rigtigt


Jeg har da ret.
Har du virkelig ikke opdaget det endnu?


---
Utallige farer har grusomt skuet mig ind i ryggen.
15/9-2007, 19:48Antal indlæg: 8847
Online 27d 3t 39m


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


Freeze ID #325276
Hvor er det ærgerligt at det her er internettet, for ellers kunne jeg se om du var Stand Up'er, men komiker, det er du i hvert fald
17/9-2007, 20:08

Ove S. Nielsen

Antal indlæg: 2484
Online 10d 7t 33m
Brøndby Strand
Strandens Selvf...


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


Oldingen ID #325638
@Ice
Ice skrev:
Hvor er det ærgerligt at det her er internettet, for ellers kunne jeg se om du var Stand Up'er, men komiker, det er du i hvert fald


Jeg er fortæller, med din begejstring for udenlanske ord, er det nok bedst, at jeg siger storyteller.
Sidst jeg (i fredags), fortalte sagnet om Hrolf Krake, var der faktisk dele af fortællingen, hvor folk lå flade af grin.

Jeg ved altså godt, at jeg kan være morsom.
Har DU først opdaget det nu?

PS:
At fortælle nordiske myter og sagn, er en måde at bevare vores kultur på.
Vores kultur er nemlig bygget på venlighed og imødekommenhed overfor fremmede.
Som eksempel kan nævnes, at næsten hele Hrolf Krakes hird bestod af udlændinge.
DEN danske tradition er du desværre forrædder imod.


---
Utallige farer har grusomt skuet mig ind i ryggen.
22/9-2007, 22:45

GUFAntal indlæg: 45
Online 0d 1t 59m
Hårlev
privat
www.chunkukdo....


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


Fætter Guf ID #326470
ICE nævner noget om arbejdskraft fra mellemøsten?????
De gæstearbejdere jeg hidtil har mødt har etnisk oprindelse fra lande som Polen, Sverige, Baltikum. Rækkefølgen er ikke tilfældig, men baseret på mine dagligdagserfaringer.
Hovedparten jeg har mødt er dog mest ufaglærte, dog undtagelsessvis byggebranchen som har en mere jævn fordeling af ufaglærte og faglærte arbejdere.
Globaliseringen er så gud(sgu) også kommet til Danmark, vi er en del af EU og arbejdere kan flytte indenfor grænserne. Øresundsregionen er jo et eksempel på billige sverige og god dansk løn hvor Svenskere har fordel ved at arbejde i DK.
Skal Firmaerne lukke hvis de ikke kan få den nødvendige arbejdskraft?? eller skal de
vente på at AF kommunen osv. for tørlagt bistandsklienterne og omvendt de stærkt fanatiske muslimske familier hvor konen ikke har lært dansk og skal gå hjemme for at leve op til den dogmatiske religion?
De gæste arbejdere der kommer hertil idag kan forsørge sigselv, og har langt bedre samarbejdsevner end den normale arbejder i DK.
Deres opholdstilladelser bør efter min mening være midlertidige, så dem der evt. ikke kan forsørge sig selv ikke bliver hængene som samfundsnassere. Tyskland giver kun midlertidige opholdstilladelser, det gør man også i USA og Canada.


---
flyv ikke højere end vingerne kan bærer.

The Brazilian Jiu Jitsu Globetrotter

Svar på indlæg
Emne:

Brugernavn:

Kodeord:


;-) = :tvp = :eek =
:-D = :pimp = :-P =
:\ = :smokin = :rofl =
:( = :lol = :ninja =
:) = :oel = :freak =

Citat:
Billede:
Youtube:

[quote=bruger]Citat[/quote]
[img]http://www.x.dk/billede.jpg[/img]
[youtube](youtube video id)[/youtube]
Tekst:

Preview


Copyright 2001-2018 by MartialArts.dk | Kontakt: graugart@gmail.com
Chart.dk