Brugernavn: Kodeord:
BJJ - fortæl mig mere om jeres træning // Martialarts.dk
BJJ - fortæl mig mere om jeres træning
CSA.dk - Verdens bedste træningsmiljø
Denne tråd er vist 2171 gange og besvaret 11 gange

(Du skal være logget ind for at kunne abonnere på tråde)
8/11-2007, 10:24Antal indlæg: 620
Online 14d 16t 40m


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


Ville gerne prøve BJJ. Jeg har prøvet en gang og da lå instruktøren bare og fangede mig i en lukket guard. I 15 min! Der skete ikke rigtigt noget, det var megakedeligt. Den ene gang jeg fik trukket i guard åbnede jeg den, for at åbne kampen. Det synes han ikke var sjovt... Så han forsvarede sig bare og forsøgte lidt forkølet noget kimura - uden nogen rigtig effekt...

Hvordan træner I rundt omkring? Kører I bare på med kamp og tekniktræning? Eller har I nogle drills som "tvinger" folk til at kæmpe på en anden måde for at komme omkring alle fine og detaljerede aspekter i gulvkampen .-.
8/11-2007, 10:58

Christoffer VoAntal indlæg: 1013
Online 14d 19t 3m
NV
CSA
bagomburet.dk


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


Stoffer ID #335830
Hos os træner vi en del forskellige ting.

Fuld/let sparring - Altså reel kamp med intensitet fra 70-100%

Isolations sparring - en teknik (fx. guardpass) om og om igen. Her kan man både køre fuld modstand eller at ens træningspartnet regulerer modstanden, så man får lov til at gennemføre teknikken med jævne mellemrum.

Teknik/drills - En teknik køres om og om igen uden at ens partner forsøger at gøre andet modstand end at teknikken gennemføres HVER GANG. Fx. armbar.

Slowroll - sparring med 10-20% intensitet. Ingen "staller". Submissions markeres kun, så det ikke er nødvendigt at klappe og begge parter giver og tager, så man fx. lader den anden passerer guarden og man selv får lov at escape bagefter. Dette er SUPER træning, men ret svært for en del, da man skal lægge sit ego helt væk og bare slappe af og hygge sig. Til gengæld bliver man rigtig kreativ af det fordi man får prøvet nogen ting af ...

I selve træningen gør vi det sjældent, men har til tider "sessions" hvor man bare taler sammen og prøver forskellige ting af. Fx. gå sammen 2 og 2 eller 3 og 3 og "eksperimenterer med en eller flere tekniker. Fx. kan man lave "sessions" om sweeps. Man viser hinanden hvad man kan og diskuterer dem i gennem for at finde huller elelr ting man kan kopiere over i andre teknikker ...

Håber det kan give noget inspiration ... lyder som en kedelig og dårlig førstegangs oplevelse du havde ... det behøver heldigvis ikke være sådan


---
Ahhh-iiiiiiii
8/11-2007, 15:25

ThomasAntal indlæg: 4358
Online 59d 0t 23m
Nørrebro


Brunt forumbælte
(3000+ indlæg)


Mokujin ID #335872
Roland skrev:
Den ene gang jeg fik trukket i guard åbnede jeg den, for at åbne kampen. Det synes han ikke var sjovt... Så han forsvarede sig bare og forsøgte lidt forkølet noget kimura


Forsøgte han kimura mens han lå i din åbne guard?

Ellers vil jeg sige at Stoffer er inde på meget af det "rigtige".

Men din BJJ oplevelse var vel præget af at I skulle kæmpe, og der var et par egoer der clashede, ikke?

Det kender jeg foriøvrigt godt, bare rolig.

Mht folk der lukker guarden i BJJ eller SW, så syntes jeg også at det er temmelig irriterende. Det er noget andet i MMA, der kan det være nødvendigt for at forsvare sig mod slag. Men i BJJ og SW, er det bare en måde at få modstanderen til at bruge energi på, idet han skal forsøge at åbne den. Så jeg bruger gerne bissetricks på dem der konsekvent lukker guarden. Og jeg prøver selv at holde den så åben som muligt - dog ikke hvis jeg er forpustet, og det sker desværre lidt for ofte.

8/11-2007, 16:12Antal indlæg: 620
Online 14d 16t 40m


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


roland_vogt ID #335884
mokujin skrev:
Men din BJJ oplevelse var vel præget af at I skulle kæmpe, og der var et par egoer der clashede, ikke?


Næh mit ego skal ikke bremse min haven sjov med træning og min lyst til at lære. Det gør træningen knap så sjov... Man kan lade egoet og stoltheden gøre det i kamp - men til træning er det for mig, naturligt at tage chancer for at lære og blive bedre.. og med at tage chancer, mener jeg ikke at klamre mig fast til modparten
8/11-2007, 16:21

Brian GronemanAntal indlæg: 2592
Online 20d 0t 31m
Kbh Ø
www.rumblesport...


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


Burarüm ID #335887
"Mht folk der lukker guarden i BJJ eller SW, så syntes jeg også at det er temmelig irriterende. Det er noget andet i MMA, der kan det være nødvendigt for at forsvare sig mod slag. Men i BJJ og SW, er det bare en måde at få modstanderen til at bruge energi på, idet han skal forsøge at åbne den. Så jeg bruger gerne bissetricks på dem der konsekvent lukker guarden. Og jeg prøver selv at holde den så åben som muligt - dog ikke hvis jeg er forpustet, og det sker desværre lidt for ofte."

Det er jeg rimelig uenig i,man er jo nød til at simulere kamp i sin træning,og hvis du er til konkurrence kan jeg næsten garantere at der er en eller anden der på et tidspunkt vil prøve at jumpe guard på dig før eller siden (især hvis det foregår i sverige)

Det er jo så ens opgave ikke bare at sætte sig ned i den,at sørge for han ikke får lov at udøve sit game,men derimod passere ham inden det kommer der til.
Selvfølgelig skal man ikke bare være nedern over for folk der vejer 15 kg mindre end sig selv og trække guard hele tiden,heller ikke imod nybegyndere,men i normal sparring er det da en naturlig ting at prøve at fedte folk ind i sin guard hvis man ligger nederst.

P.s don't get me wrong,jeg hader også folk der jumper guard,jeg synes det er super defensivt jiu jitsu,og føler det skal være noget som er en udvej hvis man ikke kan få sit top game til at virke


---
Posture Pressure & Possibilities
8/11-2007, 16:25

Christian Grau...Antal indlæg: 11686
Online 102d 3t 33m
Saint Barthélem...
Saint Barth BJJ
www.BJJglobetr...


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


Graugart ID #335890
Brazilian Judo all the way!!
8/11-2007, 17:48

ThomasAntal indlæg: 4358
Online 59d 0t 23m
Nørrebro


Brunt forumbælte
(3000+ indlæg)


Mokujin ID #335909
Bur: jeg forstår ikke helt hvad du mener..?
Jeg snakker ikke om at folk trækker guard, jeg snakker om folk der LUKKER guarden, når man sidder i deres guard.
Det er få angreb der kan laves fra en lukket guard, og det gør spillet kedeligt.

Roland: Ok, men du sagde ikke i hvilken forbindelse du havde oplevelsen. Om det var til træning eller et seminar eller..?
Jeg kom bare til at tænke på din kamp med Joao Pedro (stave?), det var derfor jeg skrev det.

8/11-2007, 18:21

MadsAntal indlæg: 1869
Online 9d 9t 26m
Odense C.
Bushido BJJ Ode...


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


Mad$ ID #335917
wwww.fightgym.dk
- Nu med Gi og Bling, BLing -Tja-tjing!
Vi er kommet godt fra start med vores Jujitsu baseret på konceptet ShootersBJJ ved August Vallen. Du skal derfor som fynsk Judo-ka være rigtig meget velkommen til at kikke forbi Roland.

Jeg garanterer dig og andre interesserede at hverken min træner Otto eller Sonny Nielsen, som pt. har hovedansvaret for vores Jiujitsu, mens jeg er genoptræner nogensinde kommer til at spilde et kvarter af din tid med guard-lege.

ShootersMMA's jiujitsu er præget af at jagten på submissions fremfor point-rytteri og har man en træningsskade, skal man bare sige det til sin makker. Så tager folk hensyn til eventuel dårlig ryg eller lignende.

Nå, det var altså ikke for at gøre stor reklame - Men du spurgte efter BJJ, og du bor jo i Ringe - Et kvarter med tog væk fra Downtown Odense C, hvor vi holder til.
Så betragt hermed dig selv som inviteret.

Ring til Otto på 60141287 og arranger en træningstime. Jeg er sikker på, at han gerne vil tage en gang rul.

/OSU

PS: Alle andre som er interesserede i BJJ, Jiujitsu, Grappling (GI/No-gi) etc. er selvsagt også meget velkomne til at træne med.


---
Sweep the leg!
8/11-2007, 19:06

Brian GronemanAntal indlæg: 2592
Online 20d 0t 31m
Kbh Ø
www.rumblesport...


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


Burarüm ID #335920
He he når folk trækker guard har de det jo med at lukke den samtidig,hvis folk ikke prøver at lukke guarden omkring en lære man jo heller ikke at undgå det?!?!

Når der så er en i en konkurrence eller lign som gør det kan man bare sidde der og glæde sig over at der ikke var nogen der lige gjorde det mod en til træning så man fik lært at bryde guarden og passere.. så svært er det sgu heller ikke at bryde en guard,det kan for det mest gøres inden for 10 sek hvis man bare er lidt stædig og er op imod en på sammen vægt


---
Posture Pressure & Possibilities
8/11-2007, 21:00

Christian

Antal indlæg: 3993
Online 31d 22t 23m
Lejre
Roskilde Budo K...
www.numsegejl....


Brunt forumbælte
(3000+ indlæg)


Gambit ID #335932
tja, hvis jeg har forstået det rigtigt så er det en stor del af en bjj'ers game at lukke guarden og vente på at folk prøver at åbne den, da de så kan lukke op for godteposen.

I mma er det jo ikke lige så skidt at være fanget i guarden som det er i bjj, da man er i en meget fordelagtig position til at levere slag herfra.


---
"Only A Warrior Chooses Pacifism; Others Are Condemned To It"
8/11-2007, 21:17Antal indlæg: 620
Online 14d 16t 40m


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


roland_vogt ID #335937
MAD$ skrev:
Jeg garanterer dig og andre interesserede at hverken min træner Otto eller Sonny Nielsen, som pt. har hovedansvaret for vores Jiujitsu, mens jeg er genoptræner nogensinde kommer til at spilde et kvarter af din tid med guard-lege.

Jeg hævdede ikke at det var spild af MIN tid. Jeg forstod det bare ikke helt ... Jeg forstår godt det taktiske i kampen ved en turnering - så der jo ingen som gider nakkes fordi man oversatser.

Tænker mere på at man skal lege med sin sport til træning, tage chancer uden at tænke så meget over det ... Men det jo bare min holdning. Jeg har da osse set judotrænere som træner defensiv gulvkamp - kun med formål at gøre den anden træt... Det ser jeg ingen mening i - det sjove går i hvert fald af
8/11-2007, 21:23Antal indlæg: 620
Online 14d 16t 40m


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


roland_vogt ID #335939
PS Jeg skal nok komme ind i fightgym når jeg er stærk i skulderen. Den gik jo af led til DM i Marts - puha som alderen skrider frem (31 år) må jeg indrømme at det ikke bliver nemmere at stabilisere lor... Fremfor dengang - første gang den gik af led - hvor jeg var 23 - der tog det kun 6 uger

The Brazilian Jiu Jitsu Globetrotter

Svar på indlæg
Emne:

Brugernavn:

Kodeord:


;-) = :tvp = :eek =
:-D = :pimp = :-P =
:\ = :smokin = :rofl =
:( = :lol = :ninja =
:) = :oel = :freak =

Citat:
Billede:
Youtube:

[quote=bruger]Citat[/quote]
[img]http://www.x.dk/billede.jpg[/img]
[youtube](youtube video id)[/youtube]
Tekst:

Preview


Copyright 2001-2018 by MartialArts.dk | Kontakt: graugart@gmail.com
Chart.dk