Brugernavn: Kodeord:
Råd vedr dårlig håndværker // Martialarts.dk
Råd vedr dårlig håndværker
MMAshop.dk
Denne tråd er vist 2310 gange og besvaret 6 gange

(Du skal være logget ind for at kunne abonnere på tråde)
24/4-2003, 12:15

Patrick

Antal indlæg: 1045
Online 2d 19t 24m
København
martialarts.dk


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


2F
Hej alle,
jeg ved ikke helt om det er relevant for nogen eller noget, men jeg laver "bredbånd" for foreninger på sidelinien. Normalt installerer jeg selv hele gøjemøget, men er efterhånden blevet træt af at lave kabeltrækket, så jeg har fundet en elektriker der har haft forretning på Vesterbro, Kbh i ca 30 år. Jeg tjekkede noget af hans arbejde hvilket så ganske almindeligt ok ud, og tog nogle samtaler med ham inden jeg spurgte om han havde lyst til at lave den del af entreprisen, skulle der dukke noget op.
Der kom en bitte 2 opgangs forening, og elektrikeren fik 1½ dag oveni budgettet idet foreningen udbad sig ekstra hensyn til deres 2 opgange de havde fået renoveret for knap 1 million.
Han går igang og aldrig har jeg set så sjusket og dårligt håndværk. Det er næsten komisk i hele sin historie. Et hurtigt job, en selvsikker elektriker...og et sørgeligt resultat !
Han smider nu fakturarer i hovedet på mig trods ufærdigt arbejde fra hans side af - han mangler stadig noget strøm arbejde v Data-skabet, samt er der 7 af 40 data kabler uden forbindelse.
Jeg må erkende at jeg er grøn på det her felt med at være en røv overfor hinanden, og har nu kontakt til advokat.
Mit spørgsmål er om I kender til Regler, Organisationer m.v. som jeg kan kontakte idet jeg mener at han skal betale for sit sløseri. Deres opgange trænger nu til en virkelig kærlig hånd. De personer som ikke har forbindelse betaler nu dobbelt abbonement idet de er med på den kollektive forbindelse samt stadig har deres egen "back-up" forbindelse i form af Modem/ISDN/ADSL abb.
Derudover føler jeg mig chikaneret af hans evindelige faktura kasteri som jeg må kontakte Nordea der har overtaget hans fakturerings service mod x procent del af beløb (en lovlig rocker gælds overtagelse model !)for at rede ud idet han ikke har opfyldt sin del af aftalen.

Det her er den korte udgave af et forløb som har udviklet sig til en lorteaffære. Hvis nogle af jer kender til et sted e.lign som kan hjælpe med at få ham sat til ansvar for sit sjusk og pengegriskhed så er jeg lydhør !

På forhånd tak - og god dag

VH-2F

---
Is your name Tang Lung...???
24/4-2003, 13:06

Nico

Antal indlæg: 5064
Online 3d 18t 53m


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


nico ID #35357
Trist at høre... vælg en jyde næste gang

Du er nødt til at sætte hårdt mod hårdt (som du allerede gør) mod sådan én.
24/4-2003, 13:51

Patrick

Antal indlæg: 1045
Online 2d 19t 24m
København
martialarts.dk


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


2F ID #35366
Hey Nico,

style That´s da way !

Tak for opmuntringen

Patrick

Ps, havde spurgt Dyne Larsen....no reply !


---
Is your name Tang Lung...???
24/4-2003, 14:00

allan

Antal indlæg: 3069
Online 15d 4t 25m


Brunt forumbælte
(3000+ indlæg)


allan ID #35371
Der er noget med at du kan få en syns og skønsmand ud og se på sagerne, men det burde din advokat vide mere om...
24/4-2003, 14:10

Christian Grau...Antal indlæg: 11687
Online 102d 3t 37m
Saint Barthélem...
Saint Barth BJJ
www.BJJglobetr...


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


Graugart ID #35372
Hm min lillebror er i lære hos en elektriker på Vesterbrogade, gad vide om det er ham, der har lavet lort i den
24/4-2003, 14:52

Antal indlæg: 230
Online 0d 0t 12m


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


asdcas ID #35375
Jeg synes det lyder som om du er havnet i en slem knibe.

Problemet er at al denne trækken i langdrag, som nu vil følge, mest går ud over dine kunder og dig. Men du kan nok ikke gøre andet end det du har gjort.

Mine erfaringer med den slags er, at du i udgangspunktet også skal huske på at advokaten sikkert også er en snydetamp. Vær meget obs på om han holder sine tider, ring til ham i en uendelig og hør hvordan det går. Han tjener jo hver gang han bare skriver et brev.

En anden vigtigt pointe er, at du skal sørge for nøje at dokumenterer elektrikerens arbejde. Tag billeder af det hele - altså DET HELE. Måske med vitterligheds vidner hvis du kan finde nogen.

Har du overvejet at ringe til elektriker forbundet og spørge dem hvad de vil råde en til? Du kan jo altid nævne, at du mener at der er basis for en god to-siders artikel i EB søndag, men at du lige vil høre, hvad man normalt gør. ((Nej det er ikke en trussel - det er bare hvad du har tænkt at gøre i et land med ytringsfrihed - du har også en forpligtigelse over for andre så de ikke havner i sammen situation.... osv.)

Håber at det ikke ødelægger det hele for dig, den slags er ubehageligt at skulle igennem.

24/4-2003, 17:06

Patrick

Antal indlæg: 1045
Online 2d 19t 24m
København
martialarts.dk


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


2F ID #35402
Hej med jer - og tak for jeres indslag !

Jeg har nu sendt mail til advokat. Han er ok. Bruger ham i anden sag om delelejemål, hvor vi er 3 af 4 som vil ud, men bliver holdt fast på lejemålet af den fjerde.

Elrådet har sendt mig videre til Ankenævnet, der kun har tlf tid ml. 10-12, så det må jo blive imorgen.

Jeg har fotodokumentation på sjusket, og har haft 2 andre til at gennemgå arbejdet, hvilket de fandt uafhængigt af hinanden til at være under 1 mdr. lærlinge standard (så Graugart, jeg tror din brormand slipper for at komme over knæet denne gang !).

Der har været synsgennemgang, hvor Elektrikeren tilstod stort set alt sjusket samtidigt med at han prøvede at løbe fra ansvaret.

Han har nu været over at rette op på det, og umiddelbart ser det ok ud. Problemet er dog at opgangene har lidt under hans hmm, hærgen er vel et ok ord, så unødvendige huller i etagerepoér/lister m.m. lyser nu op. Han har altså rettet fejlene ind og efterladt sit førstegangsarbejde med deraf følgende indtyk.

Trods hans stadig manglende arbejde :

Strøm til dataskab, 7 af 40 datakabler som mangler forbindelse (skal skiftes) og rensning af acryl-fuge klasket vilkårligt i huller lavet på væggene i opgangene, så muligheden for at slibe ned, overmale og derefter få en homogen opgang er mulig.

sender han fortsat fakturering som nu er tillagt morarente på 2%

Utroligt men sandt !

Men endnu engang tak for jeres bidrag

Forresten... skulle I rende ind i en elektriker hvis navn er enslydende med Vores gamle speedwayhelt O.O. kan jeg kun råde jer til at gå langt udenom. Han er ikke et godt og ansvarsfuldt menneske. Butikken ligger på Ny Carlsbergvej v. Vesterfælledvej.


---
Is your name Tang Lung...???

MMAshop.dk

Svar på indlæg
Emne:

Brugernavn:

Kodeord:


;-) = :tvp = :eek =
:-D = :pimp = :-P =
:\ = :smokin = :rofl =
:( = :lol = :ninja =
:) = :oel = :freak =

Citat:
Billede:
Youtube:

[quote=bruger]Citat[/quote]
[img]http://www.x.dk/billede.jpg[/img]
[youtube](youtube video id)[/youtube]
Tekst:

Preview


Copyright 2001-2019 by MartialArts.dk | Kontakt: graugart@gmail.com
Chart.dk