Brugernavn: Kodeord:
Karate en livsstil ? // Martialarts.dk
Karate en livsstil ?
BJJ Globetrotters camps
Denne tråd er vist 33670 gange og besvaret 433 gange

(Du skal være logget ind for at kunne abonnere på tråde)
12/5-2009, 19:48Antal indlæg: 71
Online 0d 9t 40m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


Osu

Hvor er kampsporten på vej hen i Danmark....Er den oprindelige budo ånd på vej væk ?

Hvid gi, obi, bare tæer og en dojo med nyvasket trægulv. Måske et spej, en makiware og et japansk flag. Simpelt og enkelt og en fastholdelse af gamle traditioner, en Dojo.

En oprindelig dojo tiltrækker personer som vil lade karate komme tættere på hjertet og som bliver tiltrukket af de gamle traditioner som er et værn mod "skumgummikarate".

Skumgummikarate, hvor der trænes på skumgummimåtter, musik under træningen, kæmpere pakket ind i skumgummi og gier, hvis længde efterhånden minder om en kjole.

Er det den moderne kampsport, som har bevirket at man prøver at trække karate med ned i afgrunden ?

Når man læser om moderne kampsport så har jeg utrolig svært ved at se en udøver træne efter 5 eller 10 år, da der ikke sker nogen som helst fordybelse. I stedet hersker tidens rodløshed, hvilket man b.la. kan læse mellem linierne her på hjemmesiden.

Osu

12/5-2009, 19:54

Brian GronemanAntal indlæg: 2592
Online 20d 0t 31m
Kbh Ø
www.rumblesport...


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


Burarüm ID #419700
"da der ikke sker nogen som helst fordybelse"

Det synes jeg at du skulle fortælle La cour,han har vidst ikke fået den besked..


---
Posture Pressure & Possibilities
12/5-2009, 20:24Antal indlæg: 468
Online 5d 7t 14m


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


nicolajjka ID #419701
Til Ikken.

Ærlig talt. Nu er jeg selv jka-mand, men må efterhånden sige at jeg er mere eller mindre træt af din konservative indstilling til alt hvad der hedder andet end jka.

Problemet for karate i dag, og her taler jeg især jka da det er det jeg kender til, er, at JKA ikke ved hvad de vil. Egentlig vil vi gerne være gode til kumite, men vi gider ikke følge de regler som der er dominerende verden over - så er det jo klart at klubber som sportkarate og solrød vinder medaljerne og omtalen. Vi vil også gerne fastholde på traditionerne og fastholde at karate er selvforsvar, men stadig fastholder vi ældgamle teknikker, og udfører dem i form at ippon kumite osv. Folk finder jo hurtigt ud af at der skal rigtigt meget (og her taler jeg rigtigt meget) ippon kumite til, før de teknikker kan bruges som nogen form for selvforsvar - så er det da klart at Krav Maga og andre render med de folk som gerne vil lærer effektivt selvforsvar. Ligeledes træner man meget få af de teknikker som faktisk er anvendelige på gaden (angreb mod øjne, skridt osv). Ved godt de findes i karate, men man ser dem ikke.
Og nu vil du sikkert begynde at snakke jiuy kumite (fri-sparring) osv, men det hænger jo desværre ikke sammen med hvad du kalder traditioner. Så vidt jeg ved var Funakoshi sensei imod frikamp/sportskamp, og derfor blev det først indført efter hans død.

Derfor ender jka, og sikker også mange andre karate klubber/organisationer, med noget halvhjertet kumite og noget halvhjertet selvforsvar. Men ja. den dag der bliver etableret en dojo som den du omtaler, hvor selvforsvarsdelen er i højsædet og det faktisk kan bruges, så skriv til mig, for jeg er fandme frisk, men indtil da, så lad være med at spred din gylle på et fint forum som dette, for du har i virkeligheden ikke noget som helst at have det i.


-Nicolaj Jørgensen, Odense Karate-do Ichiro
12/5-2009, 20:34

Shimon MochizuAntal indlæg: 1090
Online 9d 13t 47m
København
Arte Suave
www.mma-cph.dk


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


Fuji-San ID #419703
BRUGER skrev:
Når man læser om moderne kampsport så har jeg utrolig svært ved at se en udøver træne efter 5 eller 10 år, da der ikke sker nogen som helst fordybelse. I stedet hersker tidens rodløshed, hvilket man b.la. kan læse mellem linierne her på hjemmesiden.


BJJ er lige så meget en livsstil som Karate, kung fu eller andre kampsporter er. Det kan godt være at der ikke er de samme traditioner som i Karate, men så har det noget andet. Men det kommer også an på hvad du mener med fordybelse?
Jeg vil mene at Jiu Jitsu er en ret stor del af mit liv. Og jeg har alligevel trænet det i lang tid og syntes ikke at jeg ved at miste interessen for det. Måske lige det modsatte, jo mere man træner jo mere tid bruger man på det også væk fra måtten. Det tror jeg også folks kærester kan skrive under på.

Men det kan nok godt se sådan ud hvis man ikke har prøvet det.


---
Inspector Clouseau: Well at least you are not yellow anymore Homer: Lisa, Vampires are make-believe, like elves, gremlins, and eskimos.
12/5-2009, 20:47Antal indlæg: 71
Online 0d 9t 40m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


ikken hissatsu ID #419704
Osu

Til Burarüm.
Nu kender jeg ikke la cour, men jeg mener at der sjældent er den store garvede bredde indenfor moderne kampsport. Altså en masse erfarne udøvere, som træner flere gange om ugen i en lang årerække.

Til Nikolaj san
Dit indlæg virker noget fjernt i forhold til det jeg skriver. Jeg nævner intet om selvforsvar og om hvad der virker. Jeg skriver om traditioner og om at holde fast i dem. Du er ung og ivrig så jeg forstår din splittelse, men hold fast i det du har valgt. Osu

Til Fuji san
Som jeg skriver til Burarüm så syntes jeg ikke der er den senior ånd tilstede i moderne kampsport. Det virker som om at man træner i en kort årerække, hvorefter man starter på noget andet. Selvfølgelig er der en senior ånd tilstede blandt de instruktører som brænder for det og det er godt.

Fordybelsen er en fysisk og psykisk fordybelse for mig. Modsat fordybelse indenfor traditonel kampsport er den moderne kampsport hvor man i shorts og bar overkrop træner en sæson eller to.

Men træner du sammen med udøvere som har trænet i 10 , 15 år eller derover ? (jeg er godt klar over at bjj er en forholdsvis ny kampsport i dk)

Osu

12/5-2009, 20:48

Christian Grau...Antal indlæg: 11709
Online 102d 9t 12m
Saint Barthélem...
Saint Barth BJJ
www.BJJglobetr...


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


Graugart ID #419705
Helt enig med Shimon! Jeg selv - og mange andre - har holdt og vil holde interessen for fx BJJ og MMA efter mange, mange år. Der er skam masser af fordybelse, både på et teknisk, personligt og filosofisk niveau i moderne kampsport, men det er nok svært at se, hvis man mener at der kun er én rigtig måde, at træne kampkunst(TM) på.
12/5-2009, 20:51

Christian Grau...Antal indlæg: 11709
Online 102d 9t 12m
Saint Barthélem...
Saint Barth BJJ
www.BJJglobetr...


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


Graugart ID #419706
Hvordan skulle der også eksisterer "seniorer", når disse kampsporter kom til landet for første gang for 5-10 år siden?

Ikken skrev:
jeg mener at der sjældent er den store garvede bredde indenfor moderne kampsport. Altså en masse erfarne udøvere, som træner flere gange om ugen i en lang årerække.

Hvad baserer du det på? Er det et gæt? Jeg kender MASSER, der træner moderne kampsport (både i gi og shorts+tshirt), gør det mange gange om ugen og har gjort det i en lang årrække.

Jeg selv har trænet "moderne" kampsport i snart 10 år og elsker det fortsat hver eneste dag. Så hvad er specielt ved mig, hvorfor skulle jeg fordybe mig i Karate i stedet?
12/5-2009, 21:07

Shimon MochizuAntal indlæg: 1090
Online 9d 13t 47m
København
Arte Suave
www.mma-cph.dk


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


Fuji-San ID #419708
BRUGER skrev:
Men træner du sammen med udøvere som har trænet i 10 , 15 år eller derover ?
Er ret sikker på at de svenskere som vi træner sammen med er oppe på de 10 år eller mere, men eftersom det er forholdsvis nyt i Europa, så er det svært at finde nogen, men de brasilianer som vi træner med har trænet det siden de var 5 år og er nu oppe på de 30.


BRUGER skrev:
Det virker som om at man træner i en kort årerække, hvorefter man starter på noget andet.
Det her tror jeg ikke har så meget med kampsporten at gøre, men at unge i dag bare er sådan.

Når man træner på den måde vi gør vil der om du vil det eller ej være fysisk og psykisk fordybelse, fordi for mig er BJJ meget ærligt. Kamp (Sparring) er en meget stor del af træningen, og der finder man ud af rigtig mange ting om sig selv, både fysisk og psykisk.

Jeg tror også at jeg har en gi på mere end jeg har shorts og t-shirt


---
Inspector Clouseau: Well at least you are not yellow anymore Homer: Lisa, Vampires are make-believe, like elves, gremlins, and eskimos.
12/5-2009, 21:09Antal indlæg: 71
Online 0d 9t 40m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


ikken hissatsu ID #419709
Til Graugart

Den karate som jeg træner kan trænes af alle. Det er ikke mit indtryk at en udøver på 45 år søger ind i en moderne kampsport hvor gennemsnitsalderen er omkring 18 år og hvor udøverne står i shorts og bar overkrop. Det er en væsentlig forskel på den fordybelse som findes indenfor karate kontra moderne kampsport.

Masser af børn sendes til karate fordi forældrene har indset at karate med regler, hård træning og mål er værdier, som ikke findes i andre sportsgrene.

Jeg respekterer din egen fordybelse, men stiller mig tvivlende overfor en holdbar senior kultur indenfor moderne kampsport. Har oplevet rigtig mange som søger over i moderne kampsport for herefter at stoppe, da den er meget basseret på fysik og ikke i samme grad basseret på mental udvikling.

Det tager hele livet at lære Karate.

Osu
12/5-2009, 21:11Antal indlæg: 71
Online 0d 9t 40m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


ikken hissatsu ID #419710
Fuji San

Det lyder som om der er en sund kultur i det du træner.

God træning
Osu
12/5-2009, 21:16Antal indlæg: 468
Online 5d 7t 14m


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


nicolajjka ID #419711
Kan ikke se hvorfor mit indlæg er fjernt. Men nok om det. Til gengæld vil jeg sige til dig Ikken, at selvom jeg er ung kan jeg godt kende forskel på god og dårlig tone, og den tone du anlagde i starten af debatten var ikke god. Til gengæld udviklede du, på forholdsvis kort tid, en god tone, og slutter også af således. Ville være meget rarere hvis du startede sådan, for så ville debatten, i hvert fald fra min side, også blive mere konstruktiv, og jeg ville måske, i stedet for at svare i irretation så mine indlæg blev fjerne, svare mere nuanceret så vi kunne få en god debat op og køre.

Osu.
12/5-2009, 21:24

Shimon MochizuAntal indlæg: 1090
Online 9d 13t 47m
København
Arte Suave
www.mma-cph.dk


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


Fuji-San ID #419715
BJJ kan også trænes af alle, det er klart at jo senere man starter jo svære er det. Men vores træner Peter Blackwell er et stykke oppe i 40erne og startede først i da han var i slutningen af 30erne. Og han giver de folk kamp til stregen.
Og vi har en del som er godt på vej imod de 40

BRUGER skrev:
Har oplevet rigtig mange som søger over i moderne kampsport for herefter at stoppe, da den er meget basseret på fysik og ikke i samme grad basseret på mental udvikling.


Nu kan jeg kun snakke for BJJ, men der er mange som ikke kan klare det mentalt, pga af sparring, og den kommer man ikke uden om. Hvis man har et for stort ego, så vil det få rigtig mange hak. Og det ved jeg at der er en del som ikke kan klare, og derfor stopper. Da de taber til folk som de mener de burde kunne tage

Jeg har trænet med en del fyre oppe i 50erne i Rio, og var ikke noget problem for dem.


---
Inspector Clouseau: Well at least you are not yellow anymore Homer: Lisa, Vampires are make-believe, like elves, gremlins, and eskimos.
12/5-2009, 21:40

Christian Grau...Antal indlæg: 11709
Online 102d 9t 12m
Saint Barthélem...
Saint Barth BJJ
www.BJJglobetr...


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


Graugart ID #419720
Ikken skrev:
Den karate som jeg træner kan trænes af alle. Det er ikke mit indtryk at en udøver på 45 år søger ind i en moderne kampsport hvor gennemsnitsalderen er omkring 18 år og hvor udøverne står i shorts og bar overkrop.

Jeg går ud fra du bare gætter her. (Jeg kender og træner med flere, som er godt over 35 = fakta)

Ikken skrev:
Masser af børn sendes til karate fordi forældrene har indset at karate med regler, hård træning og mål er værdier, som ikke findes i andre sportsgrene.

Igen går jeg ud fra at du gætter. Hvordan ved du at forældre sætter sig ind i værdierne for moderne kontra traditionel kampsport. (Jeg træner med masser af børn, hvor forældrene har valgt moderne kampsport (BJJ) frem for traditionel, som fx Karate, pga træningsmiljø og værdierne = fakta)

Ikken skrev:
Jeg respekterer din egen fordybelse, men stiller mig tvivlende overfor en holdbar senior kultur indenfor moderne kampsport.

Du gætter. (Læs Shimons indlæg om senior-udøvere = fakta)

***

Har du egentlig noget konkret at bringe til fundamentet for denne debat, andet end dit eget gætværk? Du er jo tydeligvis ikke involveret i moderne kampsport, så hvorfor tror du at du ved mere om vores træning, kultur og filosofi end vi selv gør?

Ikken skrev:
Fuji San

Det lyder som om der er en sund kultur i det du træner.

Fakta. (Og den kultur er meget lig al andet "moderne" kampsport)
12/5-2009, 21:49Antal indlæg: 8847
Online 27d 3t 39m


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


Freeze ID #419721
BRUGER skrev:
Masser af børn sendes til karate fordi forældrene har indset at karate med regler, hård træning og mål er værdier, som ikke findes i andre sportsgrene.


Ikken, din Karate med hård træning, regler, mål, hvid gi, obi, bare tæer og en dojo med nyvasket trægulv, en makiware og et japansk flag osv. som du nævner, må du ikke misforstå meningen med.

Det er en krigskunst med fjernelse af individet ved at indføre uniform, hård træning, regler(se hjernevask) for at lave kampmaskiner der kan handle efter ordre som en hær.

Det du ser i sportsklubberne idag, er kampkunsten tilpasset værdierne idag, hvor individet er i højsædet, og hvor hver enkelt bliver ført frem individuelt for at kunne yde sit bedste inden for rammerne af vores samfund og værdier.

Så på den måde, synes jeg kampkunsten bliver æret mere idag, ved at det netop er træningen og fremmelsen af individet der er i fokus, og ikke uniformen og traditionerne. Og jeg tror stadig vi får fornuftige og samvittighedsfulde unge mennesker ud af det.

Osu
12/5-2009, 22:03

Christian Grau...Antal indlæg: 11709
Online 102d 9t 12m
Saint Barthélem...
Saint Barth BJJ
www.BJJglobetr...


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


Graugart ID #419722
Osu til Freezes indlæg
12/5-2009, 22:11

NickAntal indlæg: 7716
Online 17d 20t 19m
Ashihara Karate...
wikileaks.org


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


Nick ID #419723
Nu må det bullshit sgu' snart stoppe!

Jeg træner karate. Det har jeg gjort i 12 år.

Jeg går i lettere baggy og langbukset gi, og ikke de der korte nørd-gi'er der stumper 10 cm over anklerne og ligner lort og en parodi på Jim Carrey.

Som instruktør bander jeg gladeligt i dojoen - 'fuck nu detaljen, få noget kaffe i sparkene' er en god måde at beskrive hvad der skal og ikke skal fokuseres på i en given øvelse. 'Op i røven med impact, fokuser på flowet i bevægelsesmønstret' er en anden mulighed.

Jeg afskyr forblommet tale om ånd og sten og jord og ære, og 'den som bevæger sig som vandet flyder med strømmen' - og den slags pissehamrende bullshit-pis. Røv og nøgler, den slags er en TOTALT misforstået vestlig voldtægt af FORESTILLINGEN om det 'åndelige østerlandske'. Get real, som man siger.

Musik til pudetræning, til intervaløvelser, til kondi/cardio er perfekt. Jeg kan endda høre Nik & Jay vrøvle om rødvin og blå Kings, uden at føle mig utilpas. 'Eye Of The Tiger' er stadig absolut gangbar. Rammstein vinder altid.

Vi har ikke noget japansk flag hængende, men et stilarts-flag. Vi dyrker ikke landet Japan, men vores stilart (men vi ku' da godt have et japansk flag hængende - men det har vi nu bare ikke).

Vi tager årligt til Japan for at få inspiration fra hovedskolen og andre japanske dojoer og bevare gode relationer til honbu, og herigennem får vi bekræftet, at vores karate - også i oprindelseslandet - er kampsport og ikke forblommet tale.

Vores kancho har dyrket karate siden han kunne (han skulle jo overtage biksen efter far), og har intet problem med at rende rundt i gi og kondisko og mobiltelefon og kæderyge i pauser mellem træningerne. Han beviser hvad han kan til sessionerne, ikke ved at indtage en ophøjet position. Respekt er noget man bør gøre sig fortjent til via gerninger - ikke ved at henvise til navn og rang.

Vi har mange medlemmer tær på 40, og en del over 40, og de er benhårde allesammen. Hammererfarne, hammergod kondi (!), og hammerfed attitude. De vil (også ) hellere have muligheden for at få et skinneben i fjæset/selv give ét af slagsen, fremfor Inspector Clouseau-karate. Det har de vidst siden de startede med at træne for 15-20-25-30 år siden.

Endelig er vi voksne mennesker der ikke et sekund ville være hvor vi var, hvis vi skulle bukke og skrabe og opføre os som om vi var opvokset i 1950'ernes Danmark. Vi taler ren tale, bevares, blandet med japanske gloser i det omfang det falder naturligt, men altid i øjenhøjde.
.
.
.
(Og jeg undskylder hvis jeg lyder nedladende overfor andre stilarter, men mit bringes i kog over dén indstilling til karate/kamsport der præsenteres hér. Jeg har fuld respekt for dét man i eksempelvis shotokan er gode til. Det er blot ikke det samme vi laver, så enhver sammenligning er meningsløs).---
Ej fjærter mus som hest uden røv revner
12/5-2009, 22:12Antal indlæg: 71
Online 0d 9t 40m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


ikken hissatsu ID #419724
Graugart

Du nævner dine fakta som den eneste sandhed. Det er vel ikke fakta, som skal udelukke en sund debat ?

Det lyder sundt at der er mange forældre, som sender deres børn til bjj og godt at I har nogle værdier. Jeg kender ikke så meget til dem så kan du ikke udbybe dem ?

Om jeg har noget konkret at tilbyde denne debat spørger du om. ? Jeg har vel ligeså meget ret til at indgå i denne debat som du har ? Jeg har viden om traditionel karate og du har en viden om moderne kampsport.

Jeg tror ikke på den moderne kampsport i længden. Den er et produkt af en konstant søgen efter nye tiltag og derfor tror jeg at den vil flade kraftigt ud når der ikke er mere nyt at bidrage med.

Interessant at man f.eks. i Sverige har forbudt mma stævner. Sverige oplever en sand tilstrømning til traditionelle kampformer som f.eks. karate.

Til Freeze
Jeg ser ingen hjernevask overhoved blandt unge diciplinerede karate udøvere. Tværtimod ser jeg en ydmyghed som er en tiltrængt værdi til den tendens som er i samfundet i dag, hvor det gælder om at være sig selv nærmest. Hvis man i sportsklubberne sætter individet endnu mere i centrum får man i mine øjne nogle egocentrerede unge mennesker ud i et egocentreret samfund.

Osu
12/5-2009, 22:13Antal indlæg: 4806
Online 31d 7t 40m


Brunt forumbælte
(3000+ indlæg)


Becks ID #419725
Ikken skrev:
Masser af børn sendes til karate fordi forældrene har indset at karate med regler, hård træning og mål er værdier, som ikke findes i andre sportsgrene.

Som Grau også bemærkede, har du noget statestik som bakker din påstand op?
Mon ikke du forveksler disciplin med kontrol?

At kalde en udøvers vekslen mellem flere systemer over en årrække for rodløshed, er for mig at se et udtryk for bitterhed.
Og det er klart, at den er velbegrundet hos dig, da dine tidligere indlæg har været præget af en nostalgisk Morten Korch-agtig længsel efter tidligere tiders styrke.
Jeg ser denne rodløshed som en fornuftig refleksivitet hos den "moderne" udøver.
Det er da beundringsværdigt, at vi i et lille land som DK, har SÅ mange muligheder for at modtage undervisning, så mange stilarter og så mange kompetente, selvtænkende, internationalt arbejdende instruktører.

Jeg forstår godt din nostalgi Ikken, den har vi alle fra tid til anden. Men kom ud over den og anerkend verden om dig.

Mvh Mikkel (muaythai gennem 9 år)
12/5-2009, 22:18Antal indlæg: 4806
Online 31d 7t 40m


Brunt forumbælte
(3000+ indlæg)


Becks ID #419728
Freeze skrev:
Så på den måde, synes jeg kampkunsten bliver æret mere idag, ved at det netop er træningen og fremmelsen af individet der er i fokus, og ikke uniformen og traditionerne. Og jeg tror stadig vi får fornuftige og samvittighedsfulde unge mennesker ud af det.

(der fik jeg sgu helt klump i halsen)
12/5-2009, 22:20

AlbertAntal indlæg: 754
Online 1d 7t 28m
København


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


albert ID #419730
shimon skrev:
Jeg har trænet med en del fyre oppe i 50erne i Rio, og var ikke noget problem for dem-Så alle pensionisterne mulede dig før morgenmaden så de kunne tilbringe resten af dagen på Posto 9???


---
Take the small guy over there! -Kurt til McCarthy mens han peger på Jim da det går op for ham at han har bedt en på sin egen størrelse demonstrere noget smertefuldt... ;-)
12/5-2009, 22:29

Christian Grau...Antal indlæg: 11709
Online 102d 9t 12m
Saint Barthélem...
Saint Barth BJJ
www.BJJglobetr...


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


Graugart ID #419732
Ikken skrev:
Du nævner dine fakta som den eneste sandhed. Det er vel ikke fakta, som skal udelukke en sund debat ?

Nej selvfølgelig ikke, men mine fakta er baseret på førstehåndserfaringer, hvor i mod dine er rene gæt ud i det blå Ud over det, kan vi selvfølgelig godt have en sund debat.

Ikken skrev:
Jeg har vel ligeså meget ret til at indgå i denne debat som du har ? Jeg har viden om traditionel karate og du har en viden om moderne kampsport.

Præcis. Du bygger en debat på noget du ikke ved noget om, og derfor må jeg pænt forklare dig, hvordan virkeligheden ser ud. Som du selv siger, har du ingen viden om det men det har jeg

Ikken skrev:
Det lyder sundt at der er mange forældre, som sender deres børn til bjj og godt at I har nogle værdier. Jeg kender ikke så meget til dem så kan du ikke udbybe dem ?

Det kan jeg sagtens. Vi lægger utrolig meget vægt på disciplin, god opførsel, afslappet træningsmiljø, ingen brug af teknikkerne uden for træningsmiljøet, sociale aktiviteter og sund konkurrence både i og uden for klubben. I modsætning til traditionel kampsport, har vi ingen "militær" disciplin, dvs buk, udenlandske kommandoer, stå lige på rækker osv. Træningen er meget "nutidig" (a la hvad Nick beskriver), og det tiltaler rigtig mange forældre hos os i hvert fald. Karateklubben 20 meter nede ad gangen har dog stadig mange flere børn end vi har, men om det skyldes bevist valg fra forældrene eller blot ren uvidenhed om alternativerne, det vil jeg ikke gisne om på nuværende tidspunkt.

Ikken skrev:
Jeg tror ikke på den moderne kampsport i længden. Den er et produkt af en konstant søgen efter nye tiltag og derfor tror jeg at den vil flade kraftigt ud når der ikke er mere nyt at bidrage med.

Ja, det bliver da spændende at se om det holder stik. Måske UFC uddør i mediebilledet i USA, og kata-konkurrencer tager over.

Ikken skrev:
Interessant at man f.eks. i Sverige har forbudt mma stævner. Sverige oplever en sand tilstrømning til traditionelle kampformer som f.eks. karate.

Både MMA og BJJ lever skam i bedste velgående i Sverige. Også som turneringsform på amatør og professionelt niveau. Men det er da bare dejligt at interessen for kampsport også stiger på den anden side af sundet.
12/5-2009, 22:31

Shimon MochizuAntal indlæg: 1090
Online 9d 13t 47m
København
Arte Suave
www.mma-cph.dk


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


Fuji-San ID #419733
Nej, men jeg kan hører at du kender til Posto 9


---
Inspector Clouseau: Well at least you are not yellow anymore Homer: Lisa, Vampires are make-believe, like elves, gremlins, and eskimos.
12/5-2009, 22:38

NickAntal indlæg: 7716
Online 17d 20t 19m
Ashihara Karate...
wikileaks.org


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


Nick ID #419735
Gi, baggy style:
(gennemsnitsalder på billedet, ca. 38 år, jeg holder puden)
Madness: "Baggy Trousers":---
Ej fjærter mus som hest uden røv revner
12/5-2009, 23:41

Antal indlæg: 3132
Online 21d 2t 5m
CSA -Combat Spo...
www.csa.dk


Brunt forumbælte
(3000+ indlæg)


Bayoke ID #419740
Ikken skrev:
Osu

Hvor er kampsporten på vej hen i Danmark....Er den oprindelige budo ånd på vej væk ?

Hvid gi, obi, bare tæer og en dojo med nyvasket trægulv. Måske et spej, en makiware og et japansk flag. Simpelt og enkelt og en fastholdelse af gamle traditioner, en Dojo.

En oprindelig dojo tiltrækker personer som vil lade karate komme tættere på hjertet og som bliver tiltrukket af de gamle traditioner som er et værn mod "skumgummikarate".

Skumgummikarate, hvor der trænes på skumgummimåtter, musik under træningen, kæmpere pakket ind i skumgummi og gier, hvis længde efterhånden minder om en kjole.

Er det den moderne kampsport, som har bevirket at man prøver at trække karate med ned i afgrunden ?

Når man læser om moderne kampsport så har jeg utrolig svært ved at se en udøver træne efter 5 eller 10 år, da der ikke sker nogen som helst fordybelse. I stedet hersker tidens rodløshed, hvilket man b.la. kan læse mellem linierne her på hjemmesiden.

Osu


Sørgeligt at man kan være så snævertsynet, gammeldags, forstokket, uoplyst og ignorant, men samtidigt have et fuldstændigt abnormt behov for at prædike sine utidige og ensporede idéer under dække af en "sund debat".

Fint at du elsker det du laver isoleret set, men hvis du vil debattere og udvide din horsisont i et åbent forum, og ikke bare prædike, så start med at være bare lidt åben selv.

Et quote fra karate-kid:

"Du er ligesom denne kop te! Hvordan kan du lære noget nyt når du allerede er fyldt helt op!?"
Du er en fin repræsentant for en masse af de negative sider af martialart som sparkede hele den ny-moderne bølge af trænings-metode og træningspædagogik, samt mere eller mindre nye stilarter, igang.

Du virker som et meget negativt orienteret menneske Ikken. Hvorfor de her bitre indlæg???

Det er da positivt at en masse mennesker finder sammen om nye og for dem mere positive måder at træne på.

Ikken skrev:
Skumgummikarate, hvor der trænes på skumgummimåtter, musik under træningen, kæmpere pakket ind i skumgummi og gier, hvis længde efterhånden minder om en kjole.


Ja sgu'! Skumgummi er godt. Headgear, skinnebensbeskyttere, bløde handsker og gulvmåtter, det er noget der skaber gode, sunde og glade kæmpere, gennem noget smæk for skillingen sparring.

Se det i øjnene Ikken: Du er en gammeldags sur mand der ikke kan lide nutidens trends, og derfor føler en trang til at rakke ned på dem. Sørgeligt.

Kom dog videre, træn det du elsker, men drop din blokering af "det nye". Du kan ignorere det, eller du kan absorbere det/prøve at forstå det.

Men det holder sgu' ikke at sidde ovre i hjørnet og surmule med uvidende, nedladende kommentarer om stilarter der for mig at se er langt, langt "sundere" end den lettere misforståede udlægning af karate som du prædiker.

PS: Er imponeret over at du har taget både computer og internet til dig.


---
STØT TEAM EASY ON - STØT TEAM EASY ON - STØT TEAM EASY ON EASY ON - STØT TEAM EASY ON - STØT TEAM EASY ON EASY ON - STØT TEAM EASY ON - STØT TEAM EASY ON EASY ON - STØT TEAM EASY ON - EASY ON - STØT TEAM EASY ON - STØT TEAM EASY ON
12/5-2009, 23:43Antal indlæg: 101
Online 0d 0t 50m


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


dsfgdfsg ID #419741
Nick skrev;[quote=BRUGER]INDSÆT CITAT HER[Vi har mange medlemmer tæt på 40, og en del over 40, og de er benhårde allesammen. Hammererfarne, hammergod kondi (!)/quote]

Casper tæller ikke med! Han blev FØDT med god kondi. Irriterende. Håbede engang inderligt han ville ødelægge sin form ved at æde chokolade boller.

Hils.(undskyld den er lidt off topic, men jeg blev nød til at få den ud mellem sidebenene.)


---
&quot;Folk med begge ben på jorden hænger ikke på træerne...&quot;
12/5-2009, 23:48

Kalle Hviid

Antal indlæg: 3814
Online 39d 16t 12m
Kbh


Brunt forumbælte
(3000+ indlæg)


Tvebak ID #419742
Issen: Du har nogen gode pointer omkring de ting du ser som styrkerne i din egen stil.
Men dit billede af moderne kampkunst er meget farvet af manglende viden. Jeg forstår det 100%, en af de mange gode ting jeg fik med mig fra min tid som underviser i CSA var et indblik i hvem der EGENTLIG træner feks MMA og BJJ. Ikke kun topkæmperene og de veltrænede unge mænd.

Før det havde jeg et rimeligt ensidigt billede af begge stilarter som noget primært konkurrenceorienteret og primært for de unge og stærke.

Sandheden er at der er et kæmpe segment af folk der aldrig konkurrerer, men bare nyder gamet på måtten og træner fordi de er facinerede af teknikken og gamet.

Se eventuelt denne lille video med et eksempel på en ældre fyr der fandt meget fordybelse i BJJ:Du skriver at du ikke tror på den moderne kampsport i længden, men husk på at din stil også engang var den moderne ting. Det har alting været.

Jeg er nysgerrig på hvor du har din information fra, nu viste det sig forkert at sverige har forbudt MMA stævner...hvorfra ved du at de oplever en større tilstrømning til feks karate end moderne stilarter?


---
For training just wear loosely fitted clothes and a smile.
13/5-2009, 0:29

Master BalkanAntal indlæg: 10683
Online 143d 12t 45m
AAlborg
Practical Tai C...
www.taichiskol...


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


balkan ID #419744
Holy cow en omgang bitter xenofobi Der er altså andre måder at fordybe sig på end karate-måden, Ikken.


---
Jeg er en gang vundet DM i KBH/Malmö. <--- Verdens klogeste mand
13/5-2009, 2:08

AggeAntal indlæg: 4137
Online 35d 8t 53m
Frederiksberg
Strandens Selvf...
www.grjj.dk


Brunt forumbælte
(3000+ indlæg)


Agge ID #419745
Ikken:
Du spørger om den oprindelige budo ånd er på vej væk. Det kommer nok an på hvad du lægger i oprindelig budo ånd.
For mig er den ikke på vej væk. For mig har den nemlig aldrig været tilstede i danmark. Og godt det samme. Den totale underkastelse over for mesteren (som er en del af traditionel budo ånd) hører nemlig ikke hjemme i danmark. Det er noget der hører sig til i et østerlandsk feudalsamfund eller blandt prøjsiske livegne. Det er ikke noget for frie mennesker.
Hvis du med budo ånd mener at man fordyber sig i teknikken til perfektion og derigennem blandt andet opnår en meditativ følelse. Så vil jeg fortælle at man kan opnå nøjagtig det samme ved at træne fodbold.
Og hvis du med budo ånd mener at man bestræber sig på at blive et bedre menneske, så har det ikke noget at gøre med hvilken idræt man træner. Det har noget at gøre med at bestræbe sig på at blive et bedre menneske.

Jeg fornemmer at du bruger udtrykket "skumgummikarate" lidt nedladende. Men hvad er det der er forkert ved at træne på skumgummimåtter? De gamle japanere trænede ganske ofte på rismåtter. Formålet var det samme som idag. Nemlig at de var blødere at falde på. Og at træningen derved blev sjovere og mere behagelig. Nøjagtig lige som nogle bruger musik under træningen idag til at skabe hvad de synes er en god stemning i træningslokalet.

BRUGER skrev:
Er det den moderne kampsport, som har bevirket at man prøver at trække karate med ned i afgrunden ?

Har du tænkt på at det måske kan forholde sig omvendt?
Måske ønsker dem der begynder at bruge nye metoder og træningsredskaber at trække karate og anden kampkunst op af en afgrund. En afgrund som vi måske mener er utidssvarende og hæmmende for læringen.

BRUGER skrev:
Den karate som jeg træner kan trænes af alle. ... Det er en væsentlig forskel på den fordybelse som findes indenfor karate kontra moderne kampsport.

Kan du ikke lige skrive hvad du mener er specielt ved den fordybelse, som man finder inden for traditionel karate kontra moderne kampkunst, fodbold eller badminton?

BRUGER skrev:
Det er ikke mit indtryk at en udøver på 45 år søger ind i en moderne kampsport hvor gennemsnitsalderen er omkring 18 år og hvor udøverne står i shorts og bar overkrop.

Mit gæt vil være at den stil jeg selv træner (Goshin ryu ju jutsu) er noget af det du betegner som moderne kampsport. Vi arbejder ihvertfald med flere af de ting og metoder, som man også arbejder med i bjj, mma, boksning o.lign.
I vores forening har vi et par fyre på henholdsvis 82 og 86 år. De begyndte begge at træne kampkunst under 2. verdenskrig. Og for tre år siden begyndte de at træne GRJJ.
I øvrigt træner vi iført gi.

Ikken... Jeg synes at det er fint at du gerne vil træne på en bestemt måde og er bevidst om hvad det er du vil. Men nogle af os andre har måske et andet formål med vores træning end du har. Eller også har vi fundet en anden vej til målet end du har.

Piet Hein skrev:
Vismanden fyldte sit blikkrus med sandhedens væld
Og udtalte værdigt... Af fromme diciple bestormet
At ud fra en indfanget prøve af sandheden selv
Kunne han fastslå
DEN ER CYLINDERFORMET


Graugart skrev:
Karateklubben 20 meter nede ad gangen har dog stadig mange flere børn end vi har, men om det skyldes bevist valg fra forældrene eller blot ren uvidenhed om alternativerne, det vil jeg ikke gisne om på nuværende tidspunkt.

Det drejer sig højest sandsynligt om at de har en international underholdningsindustri i ryggen. Det betyder at deres navn er slået fast og at alle børnene slår op under karate istedet for under BJJ når de søger en kampsport at træne.
I weekenden deltog min forening i det lokale storelegedag arrangement. Vi havde en del børn der spurgte om vi underviste i karate. Når vi svarede at det vi trænede var JU JUTSU sagde de at de hellere ville træne ovre ved karaten. Og så gik de over til JUDO klubben


---
HVIS MILJØET VAR EN BANK HAVDE VI LAVET EN EFFEKTIV REDNINGSPLAN FOR LÆNGE SIDEN
13/5-2009, 8:39

YssingAntal indlæg: 6507
Online 25d 13t 15m
www.kickboxing...


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


yssing ID #419750
Freeze rammer helt plet. Der er dybest et kun et formål med uniformer, og militær træning. Man fjerne individet til fordel for en ens gruppe.
13/5-2009, 9:10

tommyAntal indlæg: 1543
Online 48d 7t 42m
Næstved
Samuel Kwok Mar...
www.kwokwingch...


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


tommyschwartz ID #419754
sur gammel samurai skrev:
Hvor er kampsporten på vej hen i Danmark


jeg tror ligesom med alt andet i samfundet, at det drejer effektivisering.
danskerne har vel fundet ud af at man ikke bliver god til at forsvare sig selv, eller vinde en turnering, ved at stå på et trægulv (i et rum uden svagelige mænd og kvinder) og lave 1000 cirkelspark på tælling.


---
Bestrong - be natural
13/5-2009, 10:56

Lars skov Jens

Antal indlæg: 117
Online 1d 2t 56m
Kbh


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


kanku ID #419771
Til Tommy schwartz:

Nå jeg læse dine indlæg er det nok mere dig selv der ødelægger denne debat med dine dumsmarte platheder og opfordring til at håne dem du er uenige med eks: Ikken hissatsu

Til Ikken hissatsu:

Jeg synes du starter med et godt indlæg som har fat i noget helt centralt omkring udviklingen i kampsport! Jeg er meget enig i dine synspunkter og der er mange traditionelle karateudøvere der støtter dine holdninger. At de ikke deltager i denne debat er en anden sag!

For mig er karate:

Hvid gi, obi, bare tæer og en dojo med nyvasket trægulv. Måske et spej, en makiware og et japansk flag. Simpelt og enkelt og en fastholdelse af gamle traditioner, en Dojo.

Og for mig er det hele essenscen i karate at der er hård træning med masser af tællinger og fast struktur uden noget som helst andet! Det er her jeg kan se en forbindelse til budo! Jeg har intet imod børn og kvinder i min dojo. Men kravene er de samme i forhold til diciplin, vilje og indsats! 100 procents indsats fra et barn, kvinde eller mand er 100 procent! Punktum. Det er den enkletes forudsætninger der afgører hvad er 100 procent! Ingen konkurrence med andre end sig selv i forhold til dette!

Men jeg har det helt godt med alle der træner og tænker karate anderledes og udvikler den i en anden form og med et andet formål. Godt for det og jeg mener det!

Det er vigtigt at man træner den karate man bedst kan identificere sig med og spørgsmålet om havd der er rigtigt og forket er helt ligegyldigt for andre end for os selv!!

Jeg ved at der er elever der forlader min dojo og søger over til eks. steder hvor der trænes på andet underlag eller hvor diciplinen er anderledes! Jeg ved også at der kommer elever fra disse steder til mig for at træne med en anden disciplin på trægulv osv..

Er det ikke sådan som det skal være og hvem vil vi ikke allle have tilfredse elever og udøvere i vores dojo?

God debat


13/5-2009, 11:08

Jeppe BoelsmanAntal indlæg: 94
Online 0d 9t 2m
Nørresundby
Nordjysk Kampsp...


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


wazashi ID #419777
Jeg syntes det er fint at der er folk der syntes at det de laver er det eneste rigtige. Jeg er også imponeret over den flid der lægges i at gøre den praksis så autentisk som muligt. Vi bør alle stræbe mod at komme tat på vore idealer.

Til gengæld kan jeg ikke udstå prædiken og missionering. Hvis ens ideal er at fordybe sig i træning og gøre sin teknik perfekt mens man sværger til den gamle kode, er det for mig fravigende at bruge energi på at omvende andre eller opsøge en konflikt. Hvis det var mig ville jeg træne med dem der opsøgte min klub pga. de idealer.

Jeg syntes ellers det første spørgsmål var rigtigt godt. Hvor er kampsport på vej hen?

For mig handler kampsport om at forbedre mig selv. Jeg kan godt lide kampen og jeg kan godt lide at det er en holdsport hvor man præsterer alene. Jeg tror mange har det lissom mig (det er vel standardantagelsen).

Musik hjælper mig med at fokusere. Afslappet position når der gives instrukser giver mig overskud til at koncentrere mig når vi skal drille. Handsker og skumtatami gør at jeg kan udføre teknikkerne mange gange uden at slide min traningspartner.

Det er ikke for at det skal være rart vi bruger de ting; der er en funktion. Jeg kan fordybe mig i træningen og det er fedt.

Btw: jeg hader også de der bløde foam/liggeunderlags puzzle-mats


---
Jeg skal bare være lidt bedre
13/5-2009, 11:18

Jeppe BoelsmanAntal indlæg: 94
Online 0d 9t 2m
Nørresundby
Nordjysk Kampsp...


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


wazashi ID #419780
Jeg overvejer om du kun hentyder til karate i det første spørgsmål? I så fald er der sikkert filosofiske ting jeg ikke vil gøre mig klog på. Jeg syntes stadig min betragtning holder resten af debatten taget i betragtning, men jeg vil ikke trække fokus væk fra karate hvis det er det du ønsker at få afklaret.


---
Jeg skal bare være lidt bedre
13/5-2009, 11:19

Lars skov Jens

Antal indlæg: 117
Online 1d 2t 56m
Kbh


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


kanku ID #419784
Til FREEZE

du skrev:
"Det er en krigskunst med fjernelse af individet ved at indføre uniform, hård træning, regler(se hjernevask) for at lave kampmaskiner der kan handle efter ordre som en hær"


At træne i en gi er vel ligesom for en zen munk at bære sin koromo, kesa, kimono og obi. Det fjerner fokus for individualitet og flytter fokus på praksis/træning. Og det er en meget vigtig ting i traditionel karate!

Regler er ikke hjenevask men retningslinier for den adfærd som er helt afgørende for træningen og ens åndelige udviking. Iøvrigt er det også en sikring af overlevelse i en dojo!

Karateudøvere er ikke kampmaskiner for en hær, men folk der gennem træning forsøger at udvikle sig og finde sin egen natur! Dette er det fjerneste du kan komme fra en hær! Karateudøvere er ikke soldater, men civile mennekser der træner en selvforsvar baseret på en krigskunst!

FREEZE jeg mener du bygger dine udtalelser på fordomme, misforståelser og uvidenhed. Det er i orden, men jeg mener her at have givet dig nogle andre nuancer tiul dine holdninger.13/5-2009, 11:27

Lars skov Jens

Antal indlæg: 117
Online 1d 2t 56m
Kbh


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


kanku ID #419786
Et godt indlæg fra wazashi, som jeg ikke behøver at være enig i for at respektere! Tak for det
13/5-2009, 11:34

Lene MartensenAntal indlæg: 262
Online 2d 21t 28m
Jyderup
Holbæk karatekl...
http://karate-...


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


Nenja ID #419788
tænk at man kan mene at underlaget man træner på har nogen som helst sammenhæng med seriøsitet.
Og tænk at formen på ens gi kan have nogen betydning!!
ja tænk at man kan tillægge ligegyldige ting betydning.

Jeg eeeelsker skummåtter(men må alligevel tage til takke med linoliumsgulv)
Men om jeg så trænede i shorts og t-shirt på en græsplæne ville det da ikke gøre min tilgang til karate mindre seriøs...

come on IKKEN...du har sgu fat i den helt forkerte ende.
Fordybelse kan vi sgu finde rigtigt mange steder i mange forskellige kampsportsmiljøer og har intet at gøre med at klamre sig til "de gode gamle dage"
- Udvikling hænger i min opfattelse uløseligt sammen med fordybelse. Så kan du vælge hvilken vej du selv vil udvikle dig, men du kommer ingen vejne ved kun at skue tilbage.

- Og husk lige den 4. linie i dojo-kun (som må være noget der appelerer til dig) der hedder "respekter andre"
Respekt handler også om at møde andre med et åbent sind....- prøv det!
---
Don’t look where you fall, but where you slipped.
13/5-2009, 11:50

David RosmonAntal indlæg: 461
Online 2d 9t 3m
Odense
Fightgym.dk
davidrosmon.bl...


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


davidrosmon ID #419792
BRUGER skrev:
Karateudøvere er ikke soldater, men civile mennekser der træner en selvforsvar baseret på en krigskunst!


Præcis! Civile mennesker, så hvorfor træne som var det en hær?! Jeg synes det er fint med traditioner, men med en fornuftig indgang, hvor der er plads til at stille spørgsmål.

"Moderne kampsport" vil jo ikke blive ved med at være moderne, og bare fordi noget ikke er 500 år gammelt betyder ikke, at man ikke kan fordybe sig. Min erfaring er, at jeg har lært mere om mig selv gennem MMA end noget andet, og muligheden for fordybelser er mindst ligeså stor i moderne kampsport som noget andet. Det er op til individet. At folk skifter kampsport oftere end før i tiden er jo noget man kan se overalt i samfundet. Uddannelsesskift, jobskift, koneskift etc.

Ikken, du virker temmelig bitter. Det er bare ikke som i "de gode gamle dage", men har i vi ikke fået mere igen i form af personlig frihed? Så mit spørgsmål Ikken er vel bare, hvorfor er du ikke tiltrukket af Kina et oprindeligt land, hvor der ikke er alle disse irriterende friheder og du rigtig kan lade livet "komme tættere på hjertet" som et værn mod vestens skumgummimentalitet?!


---
NO!
13/5-2009, 11:56

Lars skov Jens

Antal indlæg: 117
Online 1d 2t 56m
Kbh


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


kanku ID #419793
Nenja skrev:
"Respekt handler også om at møde andre med et åbent sind...."

At respektere andre har intet med et åbent sind at gøre eller at være enige om noget som helst. Er du enten hamrende naiv eller lever du bare i rollen som sen-pubertær græsrodsaktivist!!!

Og ikken har da samme åbne sind som du selv har Nenja. Men han har en anden holdning og det har intet "med de gode gamle dage" at gøre. Han er ligesom mange andre bekymret og uforstående overfor den måde kampsporten lader sig udvikle og stiller spørgsmål til hvor det hele er på vej hen. Hvad med at du Nenja forjholdt dig til dette istedet for din håbløse retorik og sympati popularitet. Det er ikke en dating-side det her!! ´

Ikken taler om ikke at ændre ved fundamentet i traditionel budo. Og denne mening har han lov at have ligesom mange andre har!

Hvis du Nenja har det åbne sind du opfordrer til, så tag udgangspunkt i din egen træning. Du gik vel ikke til sin shodan graduering hos Bura sensei i JKA med dine holdninger skrevet i panden vel!! Men der er jo osse løbet meget vand i din å siden dag!!


13/5-2009, 12:16

John LundgreenAntal indlæg: 7613
Online 20d 9t 51m
Amanogawa, Vejl...
www.amanogawa....


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


Monty ID #419796
NENJA,

Og så er du iøvrigt karate KVINDE, så din mening tæller slet ikke, når der diskuteres RIGTIG karate ...---
Hofte, hofte, hofte !
13/5-2009, 12:28

Antal indlæg: 3132
Online 21d 2t 5m
CSA -Combat Spo...
www.csa.dk


Brunt forumbælte
(3000+ indlæg)


Bayoke ID #419800
Trist tone og trist indlæg Kanku! Hvorfor skal det hele være så bittert!?

Og ganske udemærket fornuftigt og nuanceret indlæg fra Nenja.

Ikken skrev:
Hvid gi, obi, bare tæer og en dojo med nyvasket trægulv. Måske et spej, en makiware og et japansk flag. Simpelt og enkelt og en fastholdelse af gamle traditioner, en Dojo.


Kanku skrev:
For mig er karate:

Hvid gi, obi, bare tæer og en dojo med nyvasket trægulv. Måske et spej, en makiware og et japansk flag. Simpelt og enkelt og en fastholdelse af gamle traditioner, en Dojo.


Hvad går det dér copy/paste ud på????

Er Ikken/Kanku ikke engang blevet fastslået til at være samme person?

Tråden bekræftiger mig i at martialart de seneste år har udviklet sig i en sund og positiv retning på tværs af stilarter...


---
STØT TEAM EASY ON - STØT TEAM EASY ON - STØT TEAM EASY ON EASY ON - STØT TEAM EASY ON - STØT TEAM EASY ON EASY ON - STØT TEAM EASY ON - STØT TEAM EASY ON EASY ON - STØT TEAM EASY ON - EASY ON - STØT TEAM EASY ON - STØT TEAM EASY ON
13/5-2009, 12:30

Antal indlæg: 3132
Online 21d 2t 5m
CSA -Combat Spo...
www.csa.dk


Brunt forumbælte
(3000+ indlæg)


Bayoke ID #419801
Og bekræftiger for den sags skyld også at den "gamle" måde at træne på tiltrækker og producerer en mere "usund" mentalitet---
STØT TEAM EASY ON - STØT TEAM EASY ON - STØT TEAM EASY ON EASY ON - STØT TEAM EASY ON - STØT TEAM EASY ON EASY ON - STØT TEAM EASY ON - STØT TEAM EASY ON EASY ON - STØT TEAM EASY ON - EASY ON - STØT TEAM EASY ON - STØT TEAM EASY ON
13/5-2009, 12:48

David RosmonAntal indlæg: 461
Online 2d 9t 3m
Odense
Fightgym.dk
davidrosmon.bl...


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


davidrosmon ID #419804
Ja Nenja, helt ærligt jeg troede da at Ikken havde lært dig at karate ikke er for kvinder, børn eller svage mænd


---
NO!
13/5-2009, 12:57

Lene MartensenAntal indlæg: 262
Online 2d 21t 28m
Jyderup
Holbæk karatekl...
http://karate-...


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


Nenja ID #419807
Hold da op KANKU, - fik jeg lige tisset en smule på dion sukker mad der??

Mener nu nok det at møde andre med et åbent sind har masser at gøre med respekt. Men skriver intetsted at det hænger sammen med at være enig. Vi behøver da ikke være enige i noget som helst for at kunne respektere hinanden, men derfor kan vi jo godt være åbne og nysgerrige istedet for dømmende og konservative.
Ser ingen nødvendighed i at være bekymrede over at ting udvikler sig i forskellige retninger da mangfoldighed frem for ensretning ikke er en dårlig ting i min verden...

Og så skrev du:
"Du gik vel ikke til sin shodan graduering hos Bura sensei i JKA med dine holdninger skrevet i panden vel!"

Ved ikke lige hvilke holdninger det lige er?? Uddyb du gerne det, men er ret sikker på jeg ingen intentioner har eller har haft om at holde nogen for nar.

- Og jo det er sgu ok at kalde mig for naiv og græsrod....ser det egentlig ikke som noget negativt. Til gengæld har jeg ABSOLUT ingen intentioner om at tage dig med på en date....sorry


---
Don’t look where you fall, but where you slipped.
13/5-2009, 14:39

Jeppe BoelsmanAntal indlæg: 94
Online 0d 9t 2m
Nørresundby
Nordjysk Kampsp...


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


wazashi ID #419829
Du vejer jo så også 300kg, så hvor skulle I tage hen?

Lad os nu lige køle ned og gemme de personlige grudges til efter debatten er gået helt i hegnet.
---
Jeg skal bare være lidt bedre
13/5-2009, 15:37Antal indlæg: 468
Online 5d 7t 14m


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


nicolajjka ID #419839
Monty
13/5-2009, 15:56

Palle PallesenAntal indlæg: 9277
Online 835d 14t 20m
Kbh NV
CSA
www.encycloped...


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


ADS-newbie ID #419845
kanku skrev:
Karateudøvere er ikke kampmaskiner for en hær, men folk der gennem træning forsøger at udvikle sig og finde sin egen natur!

Jeg har svært ved at følge logikken her; så vidt jeg kan læse af dine indlæg mener du at den bedste måde at fremme individuel udvikling er at ensrette?
Det skulle vel undre om kampsport var så unik at det ikke kunne udvikles gennem tiden som samtlige andre aspekter i samfundet.


---
&quot;Men, hvis man for at tiltrække nye studerende viser et cirkusnummer, så skal man ikke bagefter beklage sig over, at dem der møder op er klovne.&quot; - Nico
13/5-2009, 16:08

Lars skov Jens

Antal indlæg: 117
Online 1d 2t 56m
Kbh


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


kanku ID #419846
Nenja jeg siger ikke at du holder nogen for nar. Men det er vist mere dig selv du holder for nar. Og til Monthy dine platheder er jo god dokumnetation for den ringe karakter der lægger bag dit ædle "selvforsvarsmærke" Vor herre vebares..

I er jo en samling aber heler bundet er der faldet ned fra træet og leder efter bananer som er søde nok til jeres barnagtige tand!!

(..og ja det var en metafor)

God fortsat debat
13/5-2009, 16:14

Palle PallesenAntal indlæg: 9277
Online 835d 14t 20m
Kbh NV
CSA
www.encycloped...


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


ADS-newbie ID #419847
kanku skrev:
I er jo en samling aber heler bundet er der faldet ned fra træet og leder efter bananer som er søde nok til jeres barnagtige tand!!

Er du så den abe der stadig sidder oppe i træet og er bitter over at æblerne deroppe er blevet overmodne og måske ikke er helt så gode som de bananer de andre spiser?


---
&quot;Men, hvis man for at tiltrække nye studerende viser et cirkusnummer, så skal man ikke bagefter beklage sig over, at dem der møder op er klovne.&quot; - Nico
13/5-2009, 16:18

Thomas la CourAntal indlæg: 2749
Online 29d 2t 49m
Valby
www.hoernellog...


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


la Cour ID #419848
Tror han er den abe der sidder i træet og kaster sin afføring efter tilfældige forbipasserende.


---
www.hoernelloglacour.dk
13/5-2009, 16:23Antal indlæg: 468
Online 5d 7t 14m


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


nicolajjka ID #419849
Kast med afføring er faktisk en meget traditionel ting, så prøv lige at respekter det. OKAY!!


13/5-2009, 16:30

Thomas la CourAntal indlæg: 2749
Online 29d 2t 49m
Valby
www.hoernellog...


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


la Cour ID #419850
OSU!


---
www.hoernelloglacour.dk
13/5-2009, 17:02

Antal indlæg: 3132
Online 21d 2t 5m
CSA -Combat Spo...
www.csa.dk


Brunt forumbælte
(3000+ indlæg)


Bayoke ID #419855
Kanku skrev:

I er jo en samling aber heler bundet er der faldet ned fra træet og leder efter bananer som er søde nok til jeres barnagtige tand!!
---
STØT TEAM EASY ON - STØT TEAM EASY ON - STØT TEAM EASY ON EASY ON - STØT TEAM EASY ON - STØT TEAM EASY ON EASY ON - STØT TEAM EASY ON - STØT TEAM EASY ON EASY ON - STØT TEAM EASY ON - EASY ON - STØT TEAM EASY ON - STØT TEAM EASY ON
13/5-2009, 17:14Antal indlæg: 8847
Online 27d 3t 39m


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


Freeze ID #419858
Og så sluttede debatten som den startede, i en sober og ordentlig tone
13/5-2009, 17:23Antal indlæg: 6
Online 0d 0t 40m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


abekat ID #419859
Hvis vi plejer Ikken og Kanku på den rette måde, kan de udvikle sig til karatens svar på Starkad og således bringe stor glæde for hele foraet i lang tid frem over.
13/5-2009, 18:55

Ole

Antal indlæg: 4287
Online 10d 10t 55m


Brunt forumbælte
(3000+ indlæg)


Ole ID #419866
NICK:

Tak for et fedt indlæg ... jeg giver dig totalt ret (for første gang !?!??!).
Sjovt forøvrigt at få sat et ansigt på dig


Karate har udviklet sig...WKF karate er det de unge vil, så vi andre må indpasse os eller skride ud af dojoen...sådan er det bare. Nu er der heldigvis mange forskellige elementer i Karate, så der er osse noget for os over 50 !!

Karate ER en livsstil...de unge idag træner sikkert mere end vi andre gjorde i "gamle dage". Tennis og fodbold er også livsstile for de der nyder "boldspil"...mon ikke osse golf er en livsstil for de der nyder det ?---
Officers never run...it panics the troops ! Cit: Svensk MJ i BSN
13/5-2009, 19:52

EmilAntal indlæg: 192
Online 2d 14t 31m
Aalborg


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


Mulfur ID #419870
Ikken:

"Hvid gi, obi, bare tæer og en dojo med nyvasket trægulv. Måske et spej, en makiware og et japansk flag."

Hvor traditionelt er det egentlig? Jeg tror Itosu, Matsumura, Sakugawa, Higaonna og alle de "gamle mestre" ville grine lidt af dig hvis du mener at det skal være karate.

Med undtagelse af en makiwara (de havde jo ikke sandsække) så er det du nævner ellers rimeligt nye tiltag i karates historie. Hvis du baserer din definition af karate på det, så træner du faktisk rimelig moderne karate...


---
Dont ask for a light load, but for a strong back.
13/5-2009, 21:15

MadsAntal indlæg: 1869
Online 9d 9t 26m
Odense C.
Bushido BJJ Ode...


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


Mad$ ID #419880
Karate for børn, kvinder og svagelige mænd. Hvad bliver det næste - At folk ikke følger maksimet over dem alle?

Cobra Kai skrev:
STRIKE FIRST, STRIKE HARD, SHOW NO MERCY

---
Sweep the leg!
13/5-2009, 21:23

John LundgreenAntal indlæg: 7613
Online 20d 9t 51m
Amanogawa, Vejl...
www.amanogawa....


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


Monty ID #419881
KANKU skrev:
Og til Monthy dine platheder er jo god dokumnetation for den ringe karakter der lægger bag dit ædle "selvforsvarsmærke" Vor herre vebares..


... Hertil kan jeg så lige tilføje at jeg i adskillige år ikke har haft noget med selvforsvarsmærket at gøre.
Vores klub har intet med selvforsvarsmærket at gøre.

Og at vi iøvrigt træner i gi, har en shinden/kamiza med vort kanji, det japanske, kinesiske og danske flag på væggen, spejle på væggene, og et nyvasket trægulv i vores dojo.

http://www.amanogawa.dk/?page_id=87&album=2&gallery=12


---
Hofte, hofte, hofte !
13/5-2009, 21:23

NickAntal indlæg: 7716
Online 17d 20t 19m
Ashihara Karate...
wikileaks.org


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


Nick ID #419882
Tak Ole - jeg vidste vi var samme race, trods alt!

God træning


---
Ej fjærter mus som hest uden røv revner
13/5-2009, 22:42

SteffenAntal indlæg: 244
Online 1d 9t 4m
Kbh.


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


El Gringo ID #419893
BRUGER skrev:
FREEZE jeg mener du bygger dine udtalelser på fordomme, misforståelser og uvidenhed. Det er i orden, men jeg mener her at have givet dig nogle andre nuancer tiul dine holdninger.


Pudsigt. Jeg synes, at Freezes kommentar virkede usædvanligt velgennemtænkt og begrundet. Og at de såkaldte "nuancer", du mener at bidrage med, ikke gør andet end at få de fleste andre debatører i denne tråd til at lyse så meget klarere. Hvis du ikke er en trold - og det er du forhåbentlig - er jeg oprigtigt flov over at dyrke en stilart, der kategoriseres i samme overkategori som din stilart, sådan som du selv udlægger den.


---
The best argument against democracy is 5 minutes of conversation with the average voter
13/5-2009, 23:33

ØfferenAntal indlæg: 934
Online 7d 9t 46m
KU København


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


Øfferen ID #419909
Ganske usædvanlig og ualmindelig sjov tråd. Flere har overrasket positivt mig med velgennemtænkte kommentarer - hatten af herfra. Dog et par bemærkninger:

Kanku skrev:
men civile mennekser der træner en selvforsvar baseret på en krigskunst!


Af nysgerrighed, hvilken krigskunst er det ?

Kanku skrev:
Regler er ikke hjenevask men retningslinier for den adfærd som er helt afgørende for træningen og ens åndelige udviking. Iøvrigt er det også en sikring af overlevelse i en dojo!


Helt enig, det har i hvert fald sikret, at ingen i vores dojo er døde endnu - imodsætning til de dojoer hvor man ikke har dojo-kun, niju-kun etc....


Ole skrev:
Karate ER en livsstil...de unge idag træner sikkert mere end vi andre gjorde i "gamle dage". Tennis og fodbold er også livsstile for de der nyder "boldspil"...mon ikke osse golf er en livsstil for de der nyder det ?


Ordet "livsstil" er jo bare et pop-ord mange benytter i stedet for "fritidsinteresse".


Diverse via copy-paste skrev:
For mig er karate:

Hvid gi, obi, bare tæer og en dojo med nyvasket trægulv. Måske et spej, en makiware og et japansk flag. Simpelt og enkelt og en fastholdelse af gamle traditioner, en Dojo.


Lyder som en lidt rigid definition i mine øre.

Kanku zoo-keeper skrev:
I er jo en samling aber heler bundet er der faldet ned fra træet og leder efter bananer som er søde nok til jeres barnagtige tand!!


og vi ved alle at søde bananer og børnetænder er en skidt kombination... hvad vil tandlægen ikke sige... (er det derfor det er så svært at få en tandskadeforsikring som karateudøver ??)

Forsat god debat


---
Enhver er lukket for anden fornuft end den vedkommende selv producerer
13/5-2009, 23:35

David RosmonAntal indlæg: 461
Online 2d 9t 3m
Odense
Fightgym.dk
davidrosmon.bl...


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


davidrosmon ID #419911
@Mad$: I love you man. Now sweep the leg!

Kæft jeg elsker MA! Ikken, Kanku, John Kreese keep up the good tr.. ehm work

Karata styrerere


---
NO!
14/5-2009, 0:02

Master BalkanAntal indlæg: 10683
Online 143d 12t 45m
AAlborg
Practical Tai C...
www.taichiskol...


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


balkan ID #419920
Totalt enig. Bedste tråd længe!!


---
Jeg er en gang vundet DM i KBH/Malmö. <--- Verdens klogeste mand
14/5-2009, 0:16

SteffenAntal indlæg: 244
Online 1d 9t 4m
Kbh.


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


El Gringo ID #419924
Mand, jeg hader sen-pubertære græsrodsaktivister.

Skriv her hvad der er bedst. Karate eller taekwondo.

Er der forresten nogen, der ved, hvad Bruce Lee døde af?


---
The best argument against democracy is 5 minutes of conversation with the average voter
14/5-2009, 0:40

David RosmonAntal indlæg: 461
Online 2d 9t 3m
Odense
Fightgym.dk
davidrosmon.bl...


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


davidrosmon ID #419928
kampsort er for bøsser


---
NO!
14/5-2009, 6:14

M. LarsenAntal indlæg: 332
Online 6d 1t 12m
Nexø
Higashi Do / Ne...
www.higashi-do...


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


powertools ID #419944


---
karate starter altid med et forsvar !!!
14/5-2009, 9:44

Lars Andersen

Antal indlæg: 423
Online 0d 10t 44m


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


Lars Andersen ID #419956
Hej,

Lige en hilsen fra Okinawa, hvor det er knapt så traditionel som i Danmark. God træning dog....

Ingen tvivl om at vi er blevet hjernevaskede, men det er jo det man betaler for.

Rejser hjem i morgen ....28 timer, man skulle tro det var DSB.

Lars A,
Urimi, Okinawa
14/5-2009, 15:30Antal indlæg: 71
Online 0d 9t 40m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


ikken hissatsu ID #420029
Osu
Kanku tak for din ærlighed og respekt om karate.

Når jeg ser en kronraget mand i bar overkrop med tatoveringer ligge i en ring og banke løs på en anden mand, mens heavy musikken skralder ud af højtalere ja så har det i mine øjne intet til fælles overhoved med oprindelig budo. Det er en primitiv form for gadeslagsmål og svenskerne har forbudt det og forhåbenligt bliver det snart forbudt i Danmark også.

Derfor er denne tråd ikke tænkt for diverse mma stile, da der intet budo er i dem overhoved.

Til Agge.
Det er lige præcis skumgummikarate som er med til at trække karate i en anden retning. En traditionel kampsport skal indeholde traditionelle aspekter. I modsat fald vil det på sigt ikke længere være interessant at søge ind i en traditionel klub. Alt vil ligne hinanden mere og mere og træningen vil blive blød og svag.

At sparke 1000 maegeri er for mig ægte budo ånd.

At lave opvarmning til musik og rende rundt i lange kata gier er i mine øjne mere en sport end budo.

Ole....at du sammenligner tennis med den livsstil jeg søger at beskrive via den oprindelige budo ånd er jo det samme som at sige, at den ikke eksisterer er hvor du træner.

Med al respekt for siden her så tror jeg desværre ikke, at mange der træner moderne kampsport har noget som helst begreb om den oprindelige budo ånd, hvor man træner i bare tæer på trægulv, mens den japanske tælling lyder højt gennem lokalet.

Karate tiltrækker en masse mennesker stadig og det er traditionerne der gør det. I det øjeblik at vi som karate udøvere giver slip så mister vi medlemmer. Karate har stolte traditioner som moderne kampsport ikke har og det er vores styrke.

Graugart skriver selv, at der er større søgning til karate klubben længere nede af gangen og det siger vel alt.

Osu


14/5-2009, 15:43

tommyAntal indlæg: 1543
Online 48d 7t 42m
Næstved
Samuel Kwok Mar...
www.kwokwingch...


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


tommyschwartz ID #420030
Monty skrev:
Og at vi iøvrigt træner i gi, har en shinden/kamiza med vort kanji, det japanske, kinesiske og danske flag på væggen, spejle på væggene, og et nyvasket trægulv i vores dojo.


ja, men er der svagelige mænd og kvinder i dojoen, og hvor mange gange skal man vaske gulvet for at få 1.dan?


---
Bestrong - be natural
14/5-2009, 15:48

Mads

Antal indlæg: 1846
Online 4d 6t 27m
Frederiksberg
www.google.com


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


MamboMads ID #420033
joe dalton hatsu skrev:
Graugart skriver selv, at der er større søgning til karate klubben længere nede af gangen og det siger vel alt.

Det siger mere om oplysning. Alle kender karate, ikke særlig mange kender MMA/BJJ.
Viste her forleden et Fedor vs Randleman klip til en af mine venner, som kortvarigt (!) har trænet noget TMA og da de i videoen først ligger på gulvet er det første han siger: Hvad fanden laver de homoer? hvis du ikke fik pointen, kan jeg stave det for dig en anden gang (:
14/5-2009, 15:51

Antal indlæg: 3132
Online 21d 2t 5m
CSA -Combat Spo...
www.csa.dk


Brunt forumbælte
(3000+ indlæg)


Bayoke ID #420035
Du er en dygtig troll Ikken. Eller en afsporet person.

Én ting er dine præferencer. Det er HELT OK!

En anden er din mangel på forståelse og tolerance for andres præferencer. Det er meget, meget galt...

Men en meget fed tråd alligevel, med alle de gode nuancerede indlæg fra folk der ikke deler dine fundamentalistiske opfattelser...

Må Allah være med dig---
STØT TEAM EASY ON - STØT TEAM EASY ON - STØT TEAM EASY ON EASY ON - STØT TEAM EASY ON - STØT TEAM EASY ON EASY ON - STØT TEAM EASY ON - STØT TEAM EASY ON EASY ON - STØT TEAM EASY ON - EASY ON - STØT TEAM EASY ON - STØT TEAM EASY ON
14/5-2009, 15:57

Jeppe BoelsmanAntal indlæg: 94
Online 0d 9t 2m
Nørresundby
Nordjysk Kampsp...


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


wazashi ID #420037
Jeg tror jeg begynder at forstå hvordan du virker. Det eneste der ikke er sevet ind er formålet med tråden.

Du har vist bestemt dig til hvad du syntes om den pt. herskende budo-ånd i danske karateklubber.

Jeg tror du har ret i at Karate har nogle traditioner som 'konkurerende' kampsportsdiscipliner ikke har. Du virker også til at være ret stolt af dem.

Hvis du har belæg for at sige at det er traditionerne selv, der gør at der er så stor tilgang til Karate som du siger, så prøv at forklar mig det så jeg ikke er så forviret. For mig må der være egenskaber gemt i traditionerne, jeg kan forstå, absorbere og overføre til min egen træning så jeg bliver bedre. Hvad er det med det trægulv? Jeg vil have et hvis det er godt!

Jeg tror pt. at meget af karates popularitet kommer fra populærkulturen. Se Bossen og Bumsen eller Karate Kid filmene f.eks. KARATE siger de. Forældrene er konditionerede til at tænke: "Ok så sender jeg mine børn til KARATE så de ikke får bank i skolen." Virker det ikke som en fornufting antagelse?

Jeg vil gerne have en kilde på den banlysning af MMA i sverige. August bliver sikkert ret skuffet når han hører det.


---
Jeg skal bare være lidt bedre
14/5-2009, 15:59

Jens H

Antal indlæg: 47
Online 0d 8t 51m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


JensKenei ID #420038
Moderne kampsport til moderne tider! Når du siger MMA er en primitiv form for slagsmål, så viser du bare at du ikke ved hvad du snakker om!

Og med hensyn til Graugart´s indlæg blev der skrevet at der var en større tilgang af børn. Det tror jeg skyldes børnenes forældre tænker kampsport=karate. Og ja der er super mange børn i karateklubben, men de står både før og efter deres træning og kigger ind af vinduerne hos CSA.

Jeg har til dels også valgt MMA pga. den afslappede stemning. Hvis jeg ville have hård diciplin og militær stemning, ja så var jeg sq i militæret.

God træning


---
Fremad på ny-lige på og hårdt
14/5-2009, 16:04

Antal indlæg: 12283
Online 376d 16t 10m


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


David ID #420039
14/5-2009, 16:05

Antal indlæg: 12283
Online 376d 16t 10m


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


David ID #420040
14/5-2009, 16:06

Jeppe BoelsmanAntal indlæg: 94
Online 0d 9t 2m
Nørresundby
Nordjysk Kampsp...


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


wazashi ID #420041
Tak David.

Gælder det stadigt? Har du noget der ikke er 3 år gammelt?


---
Jeg skal bare være lidt bedre
14/5-2009, 16:09

Antal indlæg: 3132
Online 21d 2t 5m
CSA -Combat Spo...
www.csa.dk


Brunt forumbælte
(3000+ indlæg)


Bayoke ID #420043
Nu vi er ved Trolleriet:

Ham som foretrækker og fokuserer på

- Ekstrem enkelhed i træning og teknik
- Faste rammer
- Synligt og eksplicit hierarki
- Entydighed i mål via målbart pensum
- Tingene som de altid har været
- Rollespilsagtig kontekst med uniform og japank reference

Er det ikke netop den svageste af alle mænd i dojoen idet han ikke evner

- at forholde sig til flertydighed og kaotisk indhold
- at forholde sig til forskellige menneskers unikke indhold
- at forholde sig til uendeligt mange målsætninger
- at definere sig selv, ud fra sig selv, og ikke ud fra gi'er, gulve og bælter
- at leve med at man kun opnår anerkendelse gennem det man er/gør som person, ikke gennem synlige beviser i et hierarki
- at tilpasse sig omstændighederne når de skifter.

Set i det lys bliver den ensporede og forstokkede mand ikke til aben oppe i træet der kigger ned på de andre, han bliver til aben der døde i udviklingens historie, og de andre aber tilpassede sig en kompleks verden, overlevede, og blev til et rigtigt menneske...


---
STØT TEAM EASY ON - STØT TEAM EASY ON - STØT TEAM EASY ON EASY ON - STØT TEAM EASY ON - STØT TEAM EASY ON EASY ON - STØT TEAM EASY ON - STØT TEAM EASY ON EASY ON - STØT TEAM EASY ON - EASY ON - STØT TEAM EASY ON - STØT TEAM EASY ON
14/5-2009, 16:13

Antal indlæg: 12283
Online 376d 16t 10m


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


David ID #420044
WASAHI:

Nej desværre
14/5-2009, 16:18Antal indlæg: 71
Online 0d 9t 40m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


ikken hissatsu ID #420047
Bayoke
Jeg forstår ikke du prøver at gå ind i en seriøs debat. Dine indlæg udgør jo ofte et link med en henvisning til nogle kvinder uden tøj. Kan du ikke finde en anden tråd, hvor du kan kommunikere med nogle på samme niveau.

Wasashi san
Jeg har lov til at have en mening som alle andre. Karate har intet med karate kids at gøre. Karate har altid nydt respekt siden Bura sensei indførte den i Danmark for mange år siden. Karate er anderledes og giver et indblik i en fremmed kultur med mange gode manerer.
Det tiltaler forældre, voksne at indgå i en træningsform, hvor et kulturindblik sammen med hård træning i faste rammer hersker.

Jenskenei
Denne tråd har intet med mma at gøre, da den ingen forbindelse overhoved har til den oprindelige budo ånd. Snarere tværtimod. Men siden du tillader dig at kritisere karate træning så prøv engang at kigge på mma udefra. Har du prøvet det ? Tilskuerne er en flok teenagere med hætter og et par enkelte steroide rockertyper. Det er FAkTA for at bruge Gragarts udtryk. Det vil ALDRIG blive en anerkendt sport, det vil være det samme som at anerkende opgør blandt brøndby og fck fans, snotdumme teenagere der ikke har noget fornuftigt at gå op i.

Osu
14/5-2009, 16:23

Mads

Antal indlæg: 1846
Online 4d 6t 27m
Frederiksberg
www.google.com


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


MamboMads ID #420049
joe dalton hatsu skrev:
Jenskenei
Denne tråd har intet med mma at gøre, da den ingen forbindelse overhoved har til den oprindelige budo ånd. Snarere tværtimod. Men siden du tillader dig at kritisere karate træning så prøv engang at kigge på mma udefra. Har du prøvet det ? Tilskuerne er en flok teenagere med hætter og et par enkelte steroide rockertyper. Det er FAkTA for at bruge Gragarts udtryk. Det vil ALDRIG blive en anerkendt sport, det vil være det samme som at anerkende opgør blandt brøndby og fck fans, snotdumme teenagere der ikke har noget fornuftigt at gå op i.Bliver mere og mere enig med Bayoke i at du er nødt til at være en troll.
14/5-2009, 16:31

tommyAntal indlæg: 1543
Online 48d 7t 42m
Næstved
Samuel Kwok Mar...
www.kwokwingch...


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


tommyschwartz ID #420050
Ikken ninja skrev:
Bayoke
Jeg forstår ikke du prøver at gå ind i en seriøs debat. Dine indlæg udgør jo ofte et link med en henvisning til nogle kvinder uden tøj.


ja det er useriøst Bayoke, hvor er de links?


---
Bestrong - be natural
14/5-2009, 16:32Antal indlæg: 71
Online 0d 9t 40m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


ikken hissatsu ID #420051
Til Mads Schøler
Jeg har tilladt mig at kopiere dit citat på din profil. Det vil du aldrig se hos en karate udøver alene af den grund, at han har opnået dannelse gennem sin karate træning.
Osu

Citat:
Hold kæft din bror er en slapsvans, Jes. Ham gad jeg kraftedeme ikke at kneppe...... Men jeg ville i det hele taget aldrig kneppe en anden mand alligevel, tror du måske jeg er bøsse??? - STEFFENKJELDSENWOWOWOWOW


14/5-2009, 16:32

Jeppe BoelsmanAntal indlæg: 94
Online 0d 9t 2m
Nørresundby
Nordjysk Kampsp...


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


wazashi ID #420052
Ikken Hissatsu:
Jeg prøver altid at forstå folk, og det tjener mig ikke noget formål at fornærme dig mens jeg gør det(med mindre jeg leder efter en reaktion). Hvis jeg har fornærmet dig beder jeg dig om forladelse.

Jeg er ikke i tvivl om at de ting du nævner gavner folk der ender med at dyrke karate, men de kender jo ikke til værdierne før de har stiftet bekendtskab med træningen. Man skal jo have dem ind ad døren først. I den henseende tror jeg karate har fået en hjælpende hånd fra Karate Kid. Jeg ved godt at det der wax on wax off bullshit ikke har noget med de værdier at gøre.

Jeg er lidt skuffet over at jeg stadig ikke kan forstå hvad det er der gør at karate er anderledes. Mener du fra moderne kampsport? Så giver svaret jo sig selv

ikken hissatsu skrev:
Det tiltaler forældre, voksne at indgå i en træningsform, hvor et kulturindblik sammen med hård træning i faste rammer hersker.

Ok, men hvad er det for en ånd man ønsker at fremmane? Never give up? Stil ikke spørgsmål ved autoritet?

Jeg tror ikke jeg bryder mig om det sidste, og den karate du træner gør mig ikke dygtig til at vinde konkurencer eller forsvare mig selv, og det vil jeg jo gerne have.


---
Jeg skal bare være lidt bedre
14/5-2009, 16:35

Antal indlæg: 3132
Online 21d 2t 5m
CSA -Combat Spo...
www.csa.dk


Brunt forumbælte
(3000+ indlæg)


Bayoke ID #420054
Ikken skrev:
Jeg forstår ikke du prøver at gå ind i en seriøs debat. Dine indlæg udgør jo ofte et link med en henvisning til nogle kvinder uden tøj.


Jeg er ked af at du bliver stødt over nøgne damer og trækker det ind i denne tråd, men den præference udelukker mig altså ikke fra at nævne at dine betragtninger er på samme fundamentalistiske linje som mørkemænd i Taleban-bevægelsen. Sjovt nok er de vist heller ikke til det med nøgne damer...

Men jeg er da glad for du tog dig tid til at besøge min profil og kigge på de to øverste debatindlæg.

Come on Ikken, jeg tror et eller andet sted godt du ved at dine betragtninger er helt i hegnet ekstreme, jeg tror bare ikke det er gået op for dig at det er iorden at DU har de præferencer samtidigt med at karaten, martialt generelt og samfundet ændrer sig rundt om dig.

Det kan være frustrerende, men prøv at finde lidt ro i dig selv, istedet for at skælde ud på ellers flinke skallede tatoverede mænd, som blot dyrker det som de kan lide


---
STØT TEAM EASY ON - STØT TEAM EASY ON - STØT TEAM EASY ON EASY ON - STØT TEAM EASY ON - STØT TEAM EASY ON EASY ON - STØT TEAM EASY ON - STØT TEAM EASY ON EASY ON - STØT TEAM EASY ON - EASY ON - STØT TEAM EASY ON - STØT TEAM EASY ON
14/5-2009, 16:46

Mads

Antal indlæg: 1846
Online 4d 6t 27m
Frederiksberg
www.google.com


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


MamboMads ID #420056
joe skrev:
Til Mads Schøler
Jeg har tilladt mig at kopiere dit citat på din profil. Det vil du aldrig se hos en karate udøver alene af den grund, at han har opnået dannelse gennem sin karate træning.
Osu

Citat:
Hold kæft din bror er en slapsvans, Jes. Ham gad jeg kraftedeme ikke at kneppe...... Men jeg ville i det hele taget aldrig kneppe en anden mand alligevel, tror du måske jeg er bøsse??? - STEFFENKJELDSENWOWOWOWOW

Som den flittige læser vil bemærke er det ikke mig selv der har skrevet dette smukke stykke poesi. Desværre.
14/5-2009, 17:38

M. LarsenAntal indlæg: 332
Online 6d 1t 12m
Nexø
Higashi Do / Ne...
www.higashi-do...


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


powertools ID #420061
osu (høfligt)

bryde rmig ikke om at man kalder vores GI , for en uniform.
gi´en er da netop et udtryk for at alle er lige.
ved jka , er det kun tilladt at have et klubmærke på.
hvor imod mange andre stilarter , overklisterer deres gi´er med alverdes mærker som var det en spejderjakke . der kan man måske fristes til at sige "uniform" , men da ikke i jka regi.

for mig er jka karate en livsstil, en livsstil fordi det er en meget stor del af mit liv. (hele mit liv)
og jeg vel gøre mit til at fastholde de traditioner der er forbundet med lige min stil.
ellers ender vi til slut med , en gang misk mask... og det er synd.
det er trods alt vores tradiotioner , der adskiller os alle.

selvfølgelig er er omgangstonen , blevet ændret væsentligt, i dojo´en , siden jeg begyndte til karate. og det er jo nok den naturlige forandring , der bare sker. og skal ske.
men derfor , kanman stadig godt holde fast i omgangstonen og de traditioner, der er forbundet med ens stil.

alle dem der er inde på militærligende tilstande....for h..... da... jeg har selv været soldat. og der var sgu lidt for mange drengerøve der ikke kunne klarer at der var en med vinkler på ,der råbte lidt af dem....tud tud... come on mand...

enten har i aldrig været soldater, eller og har i kun aftjent jeres værnepligt.....

for at vende tilbage til ikken sempais spørgsmål, er budo ånden på vej væk i DK ?

i vores klub, er budo ånden i hvert fald ikke på vej væk.
vores unge er ikke tilhængere af wkf karate , hvor man er pakket ind fra top til tå.

måske fordi , vi bor på Bornholm.... og ikke lige rejser til alverdens stævner.....
koster en krig.


lige her til sidst , kan jeg med glæde meddele at det nu er muligt at træne Muay tai på øen. et stort velkommen til dem.

osu Michael (HIGASHI DO - Bornholm) J.K.A.---
karate starter altid med et forsvar !!!
14/5-2009, 18:12

Thomas la CourAntal indlæg: 2749
Online 29d 2t 49m
Valby
www.hoernellog...


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


la Cour ID #420065
Fedeste tråd længe!
Til Ikken Hissatsu:
Siden jeg åbenbart er en af disse afsporede wannabe rocker typer der ligger og roder rundt og tæsker løs på folk fordi jeg godt kan lide rå brutal gadevold, kunne jeg godt tænke mig at høre lidt mere om denne BUDO ånd der bliver besunget så højt...
Indtil videre har jeg primært set den være defineret af påklædning, hvilket miljø man færdes i og hvilke træningsmetoder man vælger. Det er muligt jeg er galt på den, men jeg troede der fandtes nogle retningslinjer for budo der fokuserede på andet end de eksterne omstændigheder for træningen...? Er det muligt det kan blive bøjet i neon så selv en socialt inkompetent afstumpet bølle der lever for volden kan forstå det?


---
www.hoernelloglacour.dk
14/5-2009, 18:13Antal indlæg: 101
Online 0d 0t 50m


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


dsfgdfsg ID #420066
Karate – en livsstil?
Mener, ligesom det før er skrevet andetsteds i tråden, at ”livsstil begrebet” om karate for langt de fleste af os er en enten overdrevet eller misvisende betegnelse.
Nej, det er ikke en livsstil for den fylder ikke de fleste timer af vores hverdag, det gør arbejde og familie.
Det er en hobby/fritidsinteresse som nogle få bruger rigtig mange timer på, de fleste af os andre et par timer en 2-3 gange om ugen. Faktum er at 99% af os bruger langt mere tid på arbejde, for sådan er vi nød til at agere i et moderne samfund.
Og så er det i mine øjne ligegyldigt hvad du kalder din træning, og om du har flag, trægulv, skummåtter, musik etc. Du gør det grundlæggende i et ret begrænset omfang sammenholdt med dine andre aktiviteter.
Noget jeg ikke kan fordrage er, hvis man udgiver sig for noget man ikke er. Udover at det er et selvbedrag så kan andre, primært unge eller nye elever, tales ned i en forvirring som bør forblive hos afsenderen.
Er faktisk derhenne nu hvor jeg selv vil foretrække, at træne sammen med personer som har et rent sports eller selvforsvarsfokus frem for et filosofisk eller religiøst fokus.
Dette siger jeg udfra personlige oplevelser med folk i den anden ”boldgade” som enten fordybes i selvbedrag, kult, kritik af alle som gør ting anderledes og en total virkelighedsfjern opfattelse af sine omgivelser, som ikke gavner noget – slet ikke din egen indre harmoni.
Karaten er oprindeligt buddhistisk inspireret og buddhismen handler frem for alt om tolerance og en harmonisk livsførelse. Ej skænderi eller rakken ned af andre på internettet.

Det lyder lidt helligt det her, men egentlig er det ret enkelt.

Ha en rigtig god aften.

---
&quot;Folk med begge ben på jorden hænger ikke på træerne...&quot;
14/5-2009, 18:24

Ove S. Nielsen

Antal indlæg: 2486
Online 10d 8t 54m
Brøndby Strand
Strandens Selvf...


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


Oldingen ID #420068
Bayoke skrev:

- Ekstrem enkelhed i træning og teknik
- Faste rammer
- Synligt og eksplicit hierarki
- Entydighed i mål via målbart pensum
- Tingene som de altid har været
- Rollespilsagtig kontekst med uniform og japank reference

Kontra:

- at forholde sig til flertydighed og kaotisk indhold
- at forholde sig til forskellige menneskers unikke indhold
- at forholde sig til uendeligt mange målsætninger
- at definere sig selv, ud fra sig selv, og ikke ud fra gi'er, gulve og bælter
- at leve med at man kun opnår anerkendelse gennem det man er/gør som person, ikke gennem synlige beviser i et hierarki
- at tilpasse sig omstændighederne når de skifter.


For mig at se er det gode spørgsmål.
Ikken Hissatsu kan sikkert ikke genkende Boyokes beskrivelse af budoånden, men jeg ville være glad, hvis jeg fik en beskrivelse af den, af en der går ind for den.

Budoånd er nemlig i mine øjne flere ting.
Det er bl.a. en feudalfascisme, der er i modstrid med alt hvad jeg ellers står for.

Det er også, gennem Zen-budhismen en stræben efter at blive et lydigt, respektfuldt, ydmygt menneske og harmonisk menneske.

Ydmygheden opnås ved at vise ydmyghed.
Respekten opnås ved at vise respekt.
Lydigheden opnås ved at adlyde.
Harmonien opnås ved at man prøver at være fuldstændig til stede i det man laver. At tømme sit sind, og gøre det formålstjenlige på bedst mulig måde, således at man kan få den højeste belønning, sammensmeltning med verdensaltet.

Der er imidlertid flere problemer i den budoånd.

Hvad skal man f.eks. gøre med en elev, der træner en budoform (ligegyldigt hvilken), og gennem hele sin oplæring viser ydmyghed, respekt, lydighed og virker afbalanceret gennem en teknisk perfekt træning.

Når eleven så er blevet mester (sensei), så viser det sig, at han er et dumt svin, der ikke indeholder respekt, harmoni, lydighed eller ydmyghed.

Gennem sin oplæring har han bare vist det.

Denne mulighed er tilstede når der er mange ydre regler.

En anden ting er harmonien.
Den opnås ifølge budoånden gennem perfektionen/fordybelsen i det man foretager sig.

Hvad gør man når man møder et harmonisk menneske, der stræber efter at blive et med verdensaltet ved at gå op i sit arbejde, at lave det så godt som muligt, fuldstændig at smelte sammen med det, således at han kan nå budoåndens/Zen-budhismens højeste mål, -

- - og det menneske er torturbøddel?

Det er nogle spørgsmål, som ligger i forlængelse af Bayokes problemstillinger, og drejer sig om hvilke slags mennesker vi ønsker skal lære vores idræt, og hvilke værdier vores idræt skal stå for. Det er indholdsdiskussion og ikke upræcise ord, eller sukken efter materielle rammer.

Det er forsøg på at definere budoånden, og om vi ønsker budoånden.


---
Utallige farer har grusomt skuet mig ind i ryggen.
14/5-2009, 18:26

Ole

Antal indlæg: 4287
Online 10d 10t 55m


Brunt forumbælte
(3000+ indlæg)


Ole ID #420069
BAYOKE skrev:
istedet for at skælde ud på ellers flinke skallede tatoverede mænd, som blot dyrker det som de kan lide


---
Officers never run...it panics the troops ! Cit: Svensk MJ i BSN
14/5-2009, 19:08Antal indlæg: 101
Online 0d 0t 50m


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


dsfgdfsg ID #420071
Til "Oldingen";

Hej Ove; Samuraierne så nogle kamptaktiske muligheder i zenbuddhismens "bevidsthedstræning", men budo ånd(Bushido, mener du vel..`?) og buddhismen har altså meget lidt med hinanden at gøre...

Bushido er et japansk feudalt kodeks for en overklasse(samuraierne), som kunne eksekvere "dødsdomme" over dem der rangerede lavere i samfundet.

Buddhismen er en filosofi om mentalt potentiale og som er "åben" for alle, uanset hvem du er. Buddhismen siger, blandt andet, at du ikke må dræbe...

2 meget forskellige ting.

Men det er anden diskussion som er lidt off topic her tror jeg.


---
&quot;Folk med begge ben på jorden hænger ikke på træerne...&quot;
14/5-2009, 20:30

M. LarsenAntal indlæg: 332
Online 6d 1t 12m
Nexø
Higashi Do / Ne...
www.higashi-do...


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


powertools ID #420075
osu

som jeg ser , det , skal der bare være plads til os alle. selv i dagens Danmark.

os der dyrker karate , med de aspekter der nu ligger heri.
dem der dyrker stævnekarate , pakket ind.
dem der vil mma osv osv

jeg nærer stor respekt til al kampsport.
alle er vi jo forskellige.

og derfor jeg og ,nu hilser Muay tai velkommen til øen. fedt.

men om jeg vælger at sige livstil for mig , og kun mig , er jeg i mim fulde ret til at mene.
om vi så skal diskutere ordkløveri. osv . er en anden sag.
ja arbejde og familie fylder en del. enig.
men jeg træner vi min karate hver dag. om det så er fysisk, eller mentalt.
selvfølgelig kan det ikke fylde 24-7.

men når jeg siger livstil , er det fordi , jeg har valgt at bruge mit liv på det.

ligesom jeg ryger , og er en livstil, men det gør jeg heller ikke 24-7 vel. ???
men det er nok bare en hobby så


---
karate starter altid med et forsvar !!!
14/5-2009, 21:03Antal indlæg: 58
Online 0d 22t 24m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


keast ID #420076
Ikken er det så ikke rigtig Karate, hvis man en varm sommerdag går uden for og træner på en græsplæne, i stedet for at træne inddørs i en overophedet Dojo med dårlig ventilation?
14/5-2009, 21:09

GuldlossenAntal indlæg: 6669
Online 15d 6t 16m
Birkerød
Kickboxing Acad...
www.kickboxing...


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


Claus Poulsen ID #420077
Damn en tråd.......aldrig har een mand skadet TMA så meget, så hurtigt...

Ikken: Hvis du er eksponent for den "oprindelige budo-ånd" du taler om, så kan den ikke dø hurtigt nok.


---
People who think the know everything are very annoying to those of us that really do
14/5-2009, 21:15

AggeAntal indlæg: 4137
Online 35d 8t 53m
Frederiksberg
Strandens Selvf...
www.grjj.dk


Brunt forumbælte
(3000+ indlæg)


Agge ID #420080
Powertools skrev:
ved jka , er det kun tilladt at have et klubmærke på.
hvor imod mange andre stilarter , overklisterer deres gi´er med alverdes mærker som var det en spejderjakke . der kan man måske fristes til at sige "uniform" , men da ikke i jka regi.


Da "uniform" er et engelsk ord der betyder noget i stil med "ensartet" er tvungne ensartede dragter uden et personligt præg på dragten netop... UNIFORMER.

Og det er jo netop tvunget at de er ensartede, da man ikke valgfrit må vælge farve, snit eller mærker/udsmykning.


---
HVIS MILJØET VAR EN BANK HAVDE VI LAVET EN EFFEKTIV REDNINGSPLAN FOR LÆNGE SIDEN
14/5-2009, 21:32

NKAntal indlæg: 1170
Online 4d 18t 39m


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


gamle ID #420086
Eing med Guldlossen. Jeg troede egentlig stadig på, at hvis tma ikke havde andre fordele, så var det netop den, at det styrkede og åbnede sindet og gjorde dig til et mere rummeligt menneske. Tænkte faktisk, at min lille knægt skulle starte til Shotokan for at få rødderne med. Nu tror jeg det er ligeså udelukket som scientology kids


---
Nogen gange tænker jeg, at folk der altid ser vold som løsningen på irritationer og problemer, må have det lidt lige som tudser der sidder på bunden af en grøft og har en tåget fornemmelse af, at der måske er en større verden oppe over kanten.
14/5-2009, 21:33

NKAntal indlæg: 1170
Online 4d 18t 39m


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


gamle ID #420087
Enig even


---
Nogen gange tænker jeg, at folk der altid ser vold som løsningen på irritationer og problemer, må have det lidt lige som tudser der sidder på bunden af en grøft og har en tåget fornemmelse af, at der måske er en større verden oppe over kanten.
14/5-2009, 21:36

Ole

Antal indlæg: 4287
Online 10d 10t 55m


Brunt forumbælte
(3000+ indlæg)


Ole ID #420089
GAMLE: Det er jo ærgerligt at een tosse skal ødelægge det for din dreng


---
Officers never run...it panics the troops ! Cit: Svensk MJ i BSN
14/5-2009, 21:42

YssingAntal indlæg: 6507
Online 25d 13t 15m
www.kickboxing...


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


yssing ID #420090
Budo og Bushido handler bl.a. om at træne og forberede sig på krig og slå ihjel. Ikke specielt fredeligt, IHMO
14/5-2009, 21:51

David RosmonAntal indlæg: 461
Online 2d 9t 3m
Odense
Fightgym.dk
davidrosmon.bl...


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


davidrosmon ID #420092
the real John Kreese skrev:
Det er en primitiv form for gadeslagsmål og svenskerne har forbudt det og forhåbenligt bliver det snart forbudt i Danmark også.


Det er nu godt nok tilladt igen. Men du kan jo flytte til Norge, hvor det er forbudt. Eller endnu bedre, flyt til Kina. Der er der da i hvert fald faste rammer

Budo ifølge Ikken?:

Kreese: Fear does not exist in this dojo, does it?
Karate Class: NO, SENSEI!
Kreese: Pain does not exist in this dojo, does it?
Karate Class: NO, SENSEI!
Kreese: Defeat does not exist in this dojo, does it?
Karate Class: NO, SENSEI!
Kreese: What do we study here?
Karate Class: THE WAY OF THE FIST SIR!
Kreese: And what is that way?
Karate Class: STRIKE FIRST. STRIKE HARD. NO MERCY SIR!
Kreese: I can't hear you.
Karate Class: STRIKE FIRST. STRIKE HARD. NO MERCY SIR!I like it now sweep the leg!


---
NO!
14/5-2009, 22:16

M. LarsenAntal indlæg: 332
Online 6d 1t 12m
Nexø
Higashi Do / Ne...
www.higashi-do...


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


powertools ID #420096
osu

ordkløveri og ordkløveri.

så lad os da kalde det en uniform. så er alle glade omg. agge.

men eftersom det betyder ensartedhed, er det jo og fordi der en mening med det...
her må ikke kunne ses forskel på direktøren og fatiigrøven.....

karate kaér træner i gi,
og andre i noget andet. sådaner det.

men jeg er da enig i, der er en trend , i alt for store slaskede gi´er , især i wkf.
kønt ser det ikke ud. lige før man går og falder i bukserne....

tidl. skulle det være korte ærmer og bukser.

sådan er det bare. modefænomen---
karate starter altid med et forsvar !!!
14/5-2009, 22:20

M. LarsenAntal indlæg: 332
Online 6d 1t 12m
Nexø
Higashi Do / Ne...
www.higashi-do...


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


powertools ID #420097
p.s fedt hvis man selv måtte vælge sin "uniform" i militæret , lyserød camo...


---
karate starter altid med et forsvar !!!
14/5-2009, 22:46

Ole

Antal indlæg: 4287
Online 10d 10t 55m


Brunt forumbælte
(3000+ indlæg)


Ole ID #420101
POWER skrev:
lyserød camo...
pink plastic karate do...

---
Officers never run...it panics the troops ! Cit: Svensk MJ i BSN
14/5-2009, 23:05

Morten Djursaa...

Antal indlæg: 747
Online 4d 7t 1m
Odense C
Fightgym.dk


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


Skalle ID #420102
Hold kæft det er skægt det her! Jeg skider på om alle jer karatetosser troller eller mener det her helt seriøst, det er en af de bedste tråde jeg længe har set!
hilsen fra en af de skallede tosser som muntrer sig med gadeslagsmål!


---
Graecum est; non potest legi ( Det er graesk; det kan ikke laeses)
14/5-2009, 23:19

David RosmonAntal indlæg: 461
Online 2d 9t 3m
Odense
Fightgym.dk
davidrosmon.bl...


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


davidrosmon ID #420107
Hva' Graugart kommer der ikke snart en hall of fame for tråde?

Skalle +1


---
NO!
15/5-2009, 1:08

Antal indlæg: 3132
Online 21d 2t 5m
CSA -Combat Spo...
www.csa.dk


Brunt forumbælte
(3000+ indlæg)


Bayoke ID #420114
BRUGER skrev:
p.s fedt hvis man selv måtte vælge sin "uniform" i militæret , lyserød camo...


Hvad er der nu galt med pink???

((( ADVARSEL!!!

Klik IKKE på nedenstående link hvis du følger Karatens sande vej. Kyra Gracie popper måske op som Gud har skabt hende...!

http://www.mmamadhouse.com/wp-content/gallery/kyra-gracie/kyra-gracie-1.jpg

)))

Det er vist godt at Nick og Ole har givet karate et mere menneskeligt udtryk her i tråden


---
STØT TEAM EASY ON - STØT TEAM EASY ON - STØT TEAM EASY ON EASY ON - STØT TEAM EASY ON - STØT TEAM EASY ON EASY ON - STØT TEAM EASY ON - STØT TEAM EASY ON EASY ON - STØT TEAM EASY ON - EASY ON - STØT TEAM EASY ON - STØT TEAM EASY ON
15/5-2009, 1:14

Antal indlæg: 3132
Online 21d 2t 5m
CSA -Combat Spo...
www.csa.dk


Brunt forumbælte
(3000+ indlæg)


Bayoke ID #420115
Ikken skrev:
Til Mads Schøler
Jeg har tilladt mig at kopiere dit citat på din profil. Det vil du aldrig se hos en karate udøver alene af den grund, at han har opnået dannelse gennem sin karate træning.
Osu

Citat:
Hold kæft din bror er en slapsvans, Jes. Ham gad jeg kraftedeme ikke at kneppe...... Men jeg ville i det hele taget aldrig kneppe en anden mand alligevel, tror du måske jeg er bøsse??? - STEFFENKJELDSENWOWOWOWOW


Jeg har iøvrigt spekuleret på om dette er en sofistikeret trolls tribute til legendariske STARKAD's æresbegreber...?!!


---
STØT TEAM EASY ON - STØT TEAM EASY ON - STØT TEAM EASY ON EASY ON - STØT TEAM EASY ON - STØT TEAM EASY ON EASY ON - STØT TEAM EASY ON - STØT TEAM EASY ON EASY ON - STØT TEAM EASY ON - EASY ON - STØT TEAM EASY ON - STØT TEAM EASY ON
15/5-2009, 1:46

Palle PallesenAntal indlæg: 9277
Online 835d 14t 20m
Kbh NV
CSA
www.encycloped...


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


ADS-newbie ID #420116
Bayoke skrev:
Jeg har iøvrigt spekuleret på om dette er en sofistikeret trolls tribute til legendariske STARKAD's æresbegreber...?!!

Måske et forsøg på at føre Starkads lineage videre fra vikingerne til Østen---
&quot;Men, hvis man for at tiltrække nye studerende viser et cirkusnummer, så skal man ikke bagefter beklage sig over, at dem der møder op er klovne.&quot; - Nico
15/5-2009, 7:08

KRSAntal indlæg: 235
Online 1d 1t 52m
Vanløse
Krav Maga IKMF/...


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


Fisher ID #420120
Tja.

Hvad der umiddelbart kunne ligne et mavesurt prædikende og belærende, indlæg har ihvertfald skabt en superfed tråd.


---
Si Vis Pacem, Para Bellum - if you wish for peace, prepare for war.
15/5-2009, 7:48

Michael Christ...Antal indlæg: 101
Online 0d 21t 50m


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


Miguel ID #420125
Så er det slut med at være anonym! Jeg fandt to billeder af Ikken.

Det første viser dog ikke hans ansigt, men jeg er ret sikker på, at det ER Ikken. Det andet viser jo uden tvivl Ikken:
---
Skyggere end sin egen hurtighed
15/5-2009, 9:10

JacobAntal indlæg: 2120
Online 13d 15t 13m
www.londonfigh...


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


Mojo_Jojo ID #420134

Jeg er enig med det meste Ikken skriver.

---
I went hunting. For bears. With a knife. - Aleksander Emelianenko
15/5-2009, 9:48

David RosmonAntal indlæg: 461
Online 2d 9t 3m
Odense
Fightgym.dk
davidrosmon.bl...


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


davidrosmon ID #420150
Miguel - genialt


---
NO!
15/5-2009, 11:27

SteffenAntal indlæg: 244
Online 1d 9t 4m
Kbh.


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


El Gringo ID #420162
Jeg er enig med det meste, El Gringo skriver.


---
The best argument against democracy is 5 minutes of conversation with the average voter
15/5-2009, 12:11

Ove S. Nielsen

Antal indlæg: 2486
Online 10d 8t 54m
Brøndby Strand
Strandens Selvf...


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


Oldingen ID #420169
Thoomashegnby skrev:
men budo ånd(Bushido, mener du vel..`?) og buddhismen har altså meget lidt med hinanden at gøre...

Derfor taler jeg også om Zen-budhisme.
I Zen-budhismen er godheden underforstået, oftest uformuleret, hvad der giver nogle massive misbrugsmuligheder i en feudalfascistisk krigerkultur.
De muligheder blev udnyttet af en del, og i den traditionelle karateudøvelse er der de samme misbrugsmuligheder!

Dermed ikke sagt, at bushidoen udelukkende er negativ, men dele af den åbner mulighed for, sammen med Zen-budhismen, at belønne forbrydelser, f. eks. nedhugning af folk, der ikke bukker dybt nok. Du skal bare gøre det uden vrede og med det perfekte hug, der giver fred i sindet, fordi det er den absplutte stræben efter perfektion, der kommer ud af intet, og dermed bringer dig nærmere til verdensaltet/intetheden.

Det er ikke bare karaten, der indeholder disse muligheder, vi andre har dem også, og for at bekæmpe dem må vi være opmærksomme på dem, og gå lidt længere ned i indholdet end til det nyvaskede trægulv.


---
Utallige farer har grusomt skuet mig ind i ryggen.
15/5-2009, 12:31Antal indlæg: 101
Online 0d 0t 50m


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


dsfgdfsg ID #420173
Hej Ove, her knækker filmen for mig, men lad os evt. tage debatten på privat mail hvis du er interesseret....
Mvh
Thomas


---
&quot;Folk med begge ben på jorden hænger ikke på træerne...&quot;
15/5-2009, 12:40Antal indlæg: 8847
Online 27d 3t 39m


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


Freeze ID #420175
Powertools skrev:
så lad os da kalde det en uniform. så er alle glade omg. agge.

men eftersom det betyder ensartedhed, er det jo og fordi der en mening med det...
her må ikke kunne ses forskel på direktøren og fatiigrøven.....


Men alligevel skal der være gradstegn så man kan kende forskel på Generaler, Kaptajner, Sergenter og menige. Du tager jo bare folk ud fra deres klasser i samfundet, og tilpasser dem til et kunstigt samfunds klasser i dojoen med et andet værdisæt, så dem du er underdanig i den virkelige verden, kan du være overlegen i træningssalen.

I bokseklubber og Muay Thai klubber behøver du ikke påklistrede gradstegn for at have respekt for folk, det virker falsk. Jeg vil hellere respektere en person end et bælte.
15/5-2009, 12:49

Christian Grau...Antal indlæg: 11709
Online 102d 9t 12m
Saint Barthélem...
Saint Barth BJJ
www.BJJglobetr...


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


Graugart ID #420177
Nu ved jeg godt, at tråden ikke handler om MMA, men ville alligevel lige kommentere på den her, og så skal jeg nok stoppe igen

Ikken skrev:
...prøv engang at kigge på mma udefra. Har du prøvet det ? Tilskuerne er en flok teenagere med hætter og et par enkelte steroide rockertyper. Det er FAkTA for at bruge Gragarts udtryk. Det vil ALDRIG blive en anerkendt sport

15/5-2009, 12:56

M. LarsenAntal indlæg: 332
Online 6d 1t 12m
Nexø
Higashi Do / Ne...
www.higashi-do...


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


powertools ID #420180
kan godt se din pointe Freeze.


men tror og det betyder meget hvem man er, om man udnytter sin grad....hvis du forstår hvad jeg mener.


---
karate starter altid med et forsvar !!!
15/5-2009, 13:01

YssingAntal indlæg: 6507
Online 25d 13t 15m
www.kickboxing...


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


yssing ID #420181
Freeze skrev:
Jeg vil hellere respektere en person end et bælte.
Nemlig, sådan skal det også være.
Desuden, hvis man, i form af sin grad, påkræver respekt, så har vedkomne ikke fattet en skid. Ikke kun i karate eller lign. MA

15/5-2009, 13:02

John LundgreenAntal indlæg: 7613
Online 20d 9t 51m
Amanogawa, Vejl...
www.amanogawa....


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


Monty ID #420182
BRUGER skrev:
I bokseklubber og Muay Thai klubber behøver du ikke påklistrede gradstegn for at have respekt for folk, det virker falsk. Jeg vil hellere respektere en person end et bælte.


Arh, den er sgu lidt tynd.

Man kan jo altså godt have respekt for personen, selvom de har et bælte på.

Bæltet bevirker vel egentlig bare at du har respekt for det arbejde denne person har lagt i sin træning.
Den samme respekt som du lægger i et en bokser eller thaibokser har vundet et hav af mesterskaber.

Den respekt du får for en bokser eller thaibokser gennem træningen, den burde du også få gennem træningen med folk som træner bæltegrader.

Så det er vist mere et spørgsmål om at man ikke skal tillægge bæltegraderne større værdi end en flok pokaler i en glasmontre.---
Hofte, hofte, hofte !
15/5-2009, 13:27Antal indlæg: 8847
Online 27d 3t 39m


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


Freeze ID #420187
Har alle dygtige trænere konkurreret, og er det et krav at man skal være en dygtig kæmper, for at være en dygtig træner?

Yssing?
15/5-2009, 13:51

YssingAntal indlæg: 6507
Online 25d 13t 15m
www.kickboxing...


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


yssing ID #420192
Freeze >> Det jeg mener er, at visse folk, med et bæltegrad der er højere end andre udøvere, forlanger respekt, på baggrund af en anden bæltefarve. Jeg har selv set det flere gange, det er ret ækelt og komplet misforstået.
Så, som du siger, det er personen der skal respekteres. Det er uanset grad..

15/5-2009, 13:59Antal indlæg: 71
Online 0d 9t 40m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


ikken hissatsu ID #420194
Graugart satte en fin spiseseddel op hvor det første der blev nævnt var 2,8 millioner dollars. Det er nemllg essensen ved mma i usa. En stor pengemaskine og meget langt fra den budo ånd jeg efterlyser. Graugart tror du virkelig at vi får amerikanske tilstande herhjemme , hvor det ikke en gang kan lade sig gøre at drive et kampsportblad.

WT center, Krav Maga, og formentlig også CSA er en stor forretning og er det budoånden der driver det ? Hvad sker der når ophavsmanden forsvinder eller finder på andre måder at tjene penge ?

At træne i en hvid gi gør alle på holdet lige. Det giver et luft fra dagligdagen, hvor det i dag går ud på at have det største ego. Derfor søger folk ind i karate klubber, hvor det traditionelle hersker og det er en stor værdi. Karate er for mig ikke en sport, det er en livsstil. Jeg kender ingen der er blevet rige af at drive karate klubber for det er ildsjælen, budoånden der driver klubberne.

David Rosmon:
Kreese: Fear does not exist in this dojo, does it? OSV:
Interessant argumentation. Spændende at følge din fremtid og om du er forankret i kampsport om 5 år. Jeg tvivler.
Hvis du stiller op til stævner så nyd dine snart sidste kampe inden kroppen står af. Få optaget kampen så kan du altid vise dine børn en video hvor en skaldet tatoveret forvokset teenager uden uddannelse råber og skriger og kommer dansende ind til heavymusik mens bananrøgen dækker dig.

I ringen vil din søn se dig ligge og rode rundt på gulvet og med primitive armbevægelser prøve at skade din modstander. Lær så din søn at have respekt for andre, at vold er skidt...god fornøjelse.

Du kan også tage ham med til et stævne og tage plads blandt tilskuerne, hvor steroidepumbede tatoverede halvrockere står og råber sammen med hætteklædte unge som lige har set en brøndby kamp på vestegnen.


Ole. Tja det virker som om du mangler en identitet med din karate. Du nævner ofte WKF, egentlig mærkeligt da WKF er for de unge stævneaktive.


Gamle:
Send du din dreng til Shotokan JKA Karate. Så vil din dreng opbygge selvtillid, identitet og målrettethed, samtidig med at han lærer at være høflig og respektere andre. Karate er imod vold.

Osu Michael san
Det er godt for den traditionelle karate, at den bliver holdt i live på Bornholm.

Osu og god debat. Til alle MMA udøvere. Jeg har ikke henvendt mig til jer på noget tidspunkt. I går ind i debatten og kritiserer karate, hvorfor I må forvente at få meninger om jeres sport tilbage.


15/5-2009, 14:14

YssingAntal indlæg: 6507
Online 25d 13t 15m
www.kickboxing...


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


yssing ID #420196
Ikken >> Jeg tror faktisk ikke der er nogen der kritisere karate..
15/5-2009, 14:18

John LundgreenAntal indlæg: 7613
Online 20d 9t 51m
Amanogawa, Vejl...
www.amanogawa....


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


Monty ID #420197
Okay, jeg er ikke enig i alt hvad IKKEN her skriver ..... men hatten af for dét indlæg !

Jeg kan sagtens følge tanken omkring det med at forklare sønnike at han IKKE skal losse sin klassekammerat ned, når han aftenen før har set farmand gøre det samme.

Og jeg kan til dels også følge den med tilskuertyperne.

Men IKKEN, jeg synes stadig at du ser alt for firkantet på tingene.
Der ER altså klubber som til enhver tid vil forsvare de gamle værdier, også uden at gå på kompromis med en tidssvarende træning.

F.eks. træner vi i bare fødder, i gi (dog valgfrit sort eller hvid). Vi har flag og spejle på væggen. Vi har vores kamiza/shinden, og vi har trægulvet.
Vi står sågar på rækker og kører kihon på tælling, med kiai.
Vi kører iaido træning hvor alle traditioner er overholdt.

Men vi kører OGSÅ pudetræning til lyden af Rammstein, og vi bruger OGSÅ måtter (til den jiujitsu prægede del af vort pensum).
Vi har OGSÅ et fitness kickboxing hold.

Men selvom vi på den måde kombinerer den traditionelle med en mere tidssvarende del af træningen, så udklækker vi altså elever og instruktører som er ganske fornuftige mennesker, med sunde værdier.


---
Hofte, hofte, hofte !
15/5-2009, 14:21

Jeppe BoelsmanAntal indlæg: 94
Online 0d 9t 2m
Nørresundby
Nordjysk Kampsp...


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


wazashi ID #420199
_Ikken:_

Det er godt at se hvordan du har efterladt dit eget ego og dine fordomme ved døren. Jeg troede du havde en eller anden substans, men du er jo bare fanatisk. *SUK*

Jeg tror ikke der er nogen der decideret hater på karate. Det er mere din fortolkning og de holdninger du giver til mening der bliver fortolket.

Hvorfor skal man forvente at få noget tilbage om det man selv dyrker hvis man kritiserer dig? Det kan jeg ikke se logikken i.

Når man tænker på at at du lever efter Niju kun er dine udtalelser ikke særligt snu eller udspekulerede. Du virker heller ikke synderligt beredt til at kaste dine tanker fra dig eller retfærdig.


---
Jeg skal bare være lidt bedre
15/5-2009, 14:47

Steffen Ravn M...Antal indlæg: 1826
Online 431d 5t 27m
Fredericia
Fredericia Judo...
www.vejle-aiki...


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


Steff ID #420200
Ikken skrev:
Få optaget kampen så kan du altid vise dine børn en video hvor en skaldet tatoveret forvokset teenager uden uddannelse råber og skriger og kommer dansende ind til heavymusik mens bananrøgen dækker dig.

Ikken skrev:
Du kan også tage ham med til et stævne og tage plads blandt tilskuerne, hvor steroidepumbede tatoverede halvrockere står og råber sammen med hætteklædte unge som lige har set en brøndby kamp på vestegnen.

Ikken skrev:
Send du din dreng til Shotokan JKA Karate. Så vil din dreng opbygge selvtillid, identitet og målrettethed, samtidig med at han lærer at være høflig og respektere andre.

Novra du leger med ilden her...

Jeg anser mig selv som værende aktiv budo udøver pga min baggrund og base i aikido.
Men selvom jeg har min baggrund i aikido så nyder jeg stadig at se MMA kampe. Både i en ring og i et bur og jeg falder da fuldstændig ved siden af din opfattelse af en MMA-fan.
Jeg kan ikke ændre din opfattelse, men tro mig når jeg skriver at vi altså er mange der ikke er tatoveret, steroide-pumpet, hætteklædt og teenagere.

Jeg har indtil nu moret mig over dine ekstreme holdninger til tingene. Og dem har du ret til at have. Men det der så gør mig lidt harm er når du selv prædiker at man lærer om respekt og høflighed ved at dyrke JKA Shotokan, og så tiltaler du alligevel en fyr som David på den måde du gør? Synes du selv at det overholder de regler som du selv opstiller omkring budo?

Det kan godt være at du ikke har henvendt dig direkte til MMA-folket, men når du sætter værdierne op som du går i dit første indlæg, så havde du vel ikke forventet andet end at få svar fra et segment der ikke overholder de regler du selv værdsætter? Og du har endda gjort det på et, er du klar?, DEBAT-FORUM!


---
Never trust a man who, when left alone in a room with a tea cosy, doesn&#39;t try it on as a hat! (Husk pas, hvis I skal i byen i Vejle!) Drevet af mit had til Balkanal...
15/5-2009, 14:50

Ole

Antal indlæg: 4287
Online 10d 10t 55m


Brunt forumbælte
(3000+ indlæg)


Ole ID #420201
IKKEN skrev:
Ole. Tja det virker som om du mangler en identitet med din karate. Du nævner ofte WKF, egentlig mærkeligt da WKF er for de unge stævneaktive.


hm, det er i alletilfælde nyt for mig...jeg føler mig utroligt afklaret ift min karate...jeg nævner wkf fordi wkf er i fokus blandt de unge nu (men hvor længe??)...jeg er ikke stævneaktiv mere, og har med glæde overladt kamparealet til nogle utroligt dygtige kæmpere...om de er wkf, skif, jka, wskf eller hva er jeg imponerende ligeglad med, når bare de holder sig igang og nyder sporten og især alle de andre gode aspekter indeholdt i karate...du skriver faktisk i dit indledende indlæg "hvor er kampsporten på vej hen".
Det finder jeg lidt besynderligt, for jeg har aldrig hørt JKA'ere benævne karate "kampsport"...selv mener jeg ikke at Karate (Shotokan) har noget med kampsport at gøre, det er Martial art, eller kampkunst.

Jeg har faktisk snakket med JKA'ere og andre shotokan udøvere om samme emne og vi er utroligt enige om, at sporten er en meget lille del af karate. ´Der er så mange spændende aspekter, og i nogle klubber drukner de spændende i nogle af de ting du nævner (musik til "arbejde" osv). Jeg har forøvrigt ikke nogen mening om musikken til træning, men benytter det ikke selv.

I det hele taget synes jeg det hele virker en del besynderligt på mig. Du skriver du er 52, har trænet i mange år, men når du skriver virker det på mig som om du har siddet og læst dig til det hele...på det du skriver virker du ikke som en person der har brugt en masse tid i dojoen hverken som udøver eller instruktør.---
Officers never run...it panics the troops ! Cit: Svensk MJ i BSN
15/5-2009, 14:55Antal indlæg: 71
Online 0d 9t 40m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


ikken hissatsu ID #420202
Osu Monty
Har set jeres hjemmeside og den repræsenterer karate godt med et klart traditionelt islet. At I tilbyder andre træningsformer er jo et valg, men min pointe er at man skal holde fast i den traditionelle del, da den ellers kan være svær at finde om nogle år. Jeg er af den overbevisning at det traditionelle overlever det moderne til hver en tid.
Osu god træning til din klub

Wasashi:
Dit indlæg er uklart. Forhold dig til noget konkret. Hvis man kritiserer min livsstil så har jeg ret til at give min mening til kende om dem der kritiserer mig, da jeg altid vil være en fortaler for traditonel karate.

"Karate er som varmt vand, hvis ikke du hele tiden holder det i kog, vil vandet blive koldt"

Osu

15/5-2009, 15:00

ØfferenAntal indlæg: 934
Online 7d 9t 46m
KU København


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


Øfferen ID #420203
Jeg har nu opsagt mit TDC abonnement og abonnerer istedet på denne tråd - der er meget mere underholdning her end i TDCs store pakkeløsning.....

Guddommelig tråd.


---
Enhver er lukket for anden fornuft end den vedkommende selv producerer
15/5-2009, 15:01

Steffen Ravn M...Antal indlæg: 1826
Online 431d 5t 27m
Fredericia
Fredericia Judo...
www.vejle-aiki...


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


Steff ID #420204
Ikken skrev:
"Karate er som varmt vand, hvis ikke du hele tiden holder det i kog, vil vandet blive koldt"

Det var da et mærkeligt citat, men det besvarer jo faktisk dit spørgsmål om hvor kampsporten er på vej hen.

Du skal holde vandet i kog, ellers bliver det koldt. Og holder du det i kog længe nok så fordamper og forsvinder det.


---
Never trust a man who, when left alone in a room with a tea cosy, doesn&#39;t try it on as a hat! (Husk pas, hvis I skal i byen i Vejle!) Drevet af mit had til Balkanal...
15/5-2009, 15:10

Jeppe BoelsmanAntal indlæg: 94
Online 0d 9t 2m
Nørresundby
Nordjysk Kampsp...


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


wazashi ID #420206
Jeg keder mig; jeg tror jeg vil over i klubben og træne.

Ikken: du har altid ret til at sige lige hvad du vil. Prøv at forvalte den gave med en mere gennemtænkt omhu.


---
Jeg skal bare være lidt bedre
15/5-2009, 15:20Antal indlæg: 71
Online 0d 9t 40m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


ikken hissatsu ID #420208
Steff
Du svarer på en anden mands vegne og stiller spørgsmålstegn ved om jeg overholder regler. Jeg lever efter regler. Tillykke at du finder det interessant at sidde og se på folk der kravler rundt i et bur, håber du sidder tæt på for det kan være svært at se hvad der foregår bagved hønsenettet.

Jeg henvender mig til karate folket. Læs overskriften.

At du træner aikido har efter min bedste overbevisning intet tilfælles med karate. Det er som at sammenligne badminton med fodbold. Du skriver i din profil "Er blevet, af Grandmaster Nico, gradueret til 28. Dan i PEEMPSTYLE..."
Det opfatter jeg som en afstandstagen fra det traditionelle og at du gør grin med det gradssystem som er respekteret af millioner af mennesker verden over. Du skriver du er instruktør. Hvordan tror du dine elever ser på gradueringssystemet når du latterliggør det i din profil ?

Ole
Det er rart at høre dig tage afstand fra WKF og musik i din karate. Og ja karate er oprindelig en krigskunst, men det tror jeg ikke der er mange der er klar over længere.

Osu
15/5-2009, 15:29

JensenAntal indlæg: 22
Online 0d 2t 15m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


Free Karate ID #420209
Ikken

alle har ret til at svare på dine indlæg det er jo en Debat side for alle.

og når du selv med diverse respektløse indslag ja så må du forvente at få tilbage af samme skuffe


---
Man is simply free
15/5-2009, 15:30

ØfferenAntal indlæg: 934
Online 7d 9t 46m
KU København


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


Øfferen ID #420210
Ikken skrev:
karate er oprindelig en krigskunst


Vrøvl !!!!


---
Enhver er lukket for anden fornuft end den vedkommende selv producerer
15/5-2009, 15:53

Lars skov Jens

Antal indlæg: 117
Online 1d 2t 56m
Kbh


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


kanku ID #420214
Jeg synes at Ikken meget klart, tydeligt og overlegent sætter halvstupide MMA udøvere på plads. Der er vist ingen der kan have respekt for så en primitiv og dårligt begavet race. Den vil som Ikken siger uddø sammen med udøvernes ego vokser. Og sikke nogle forskruede egoer!! Dehar hverken ydmyghed, selvdiciplin eller dannelse til at træne traditionel karate! For her ville deres motiver og selvbedrag kommer frem i lyset. Og når de finder ud af at der ingen pokaler, penge og berømmelse er, så er de som en villidt abe, på nordpolen der fryserm har ondt af sig selv og gerne vil hjem i trygge rammer. Vor herre bevares for en skamplet........
15/5-2009, 15:56

ØfferenAntal indlæg: 934
Online 7d 9t 46m
KU København


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


Øfferen ID #420216


---
Enhver er lukket for anden fornuft end den vedkommende selv producerer
15/5-2009, 15:57Antal indlæg: 4806
Online 31d 7t 40m


Brunt forumbælte
(3000+ indlæg)


Becks ID #420217
Bedste indlæg ever Kanku!!!
15/5-2009, 16:01

Lars skov Jens

Antal indlæg: 117
Online 1d 2t 56m
Kbh


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


kanku ID #420218
Til stef

Din uvidenhed og rineg begavelse tager ingen ende. Alene af den grund burde du holde din barnagtige mund fra denne tråd.

"Karate er som varmt vand, hvis ikke du hele tiden holder det i kog, vil vandet blive koldt"

Er fra Niju Kun (karatens fundamentale principper) og ikke fra din Natur/teknik bog fra 5. klasse.

Mit bedste råd til dig er at tørre snottet af næsen og lytte. Istedet for at gøre dig selv mere til grin, end du allerede har gjort!

15/5-2009, 16:13

Christian Grau...Antal indlæg: 11709
Online 102d 9t 12m
Saint Barthélem...
Saint Barth BJJ
www.BJJglobetr...


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


Graugart ID #420219
Ikken skrev:
Graugart satte en fin spiseseddel op hvor det første der blev nævnt var 2,8 millioner dollars. Det er nemllg essensen ved mma i usa. En stor pengemaskine og meget langt fra den budo ånd jeg efterlyser. Graugart tror du virkelig at vi får amerikanske tilstande herhjemme , hvor det ikke en gang kan lade sig gøre at drive et kampsportblad.

Du har tilsyneladende allerede glemt, hvad de statistikker var et svar på, så lad mig opfriske din hukommelse. Du påstod at "MMA aldrig ville blive en anerkendt sport", hvilket jeg kom med lidt statistik for at udfordre. Det drejede sig aldrig om, hvorvidt MMA havde budoånd eller ej, men det fik du det meget fint vendt til så snart det var tydeligt at du tog fejl. Flot troll-arbejde

Selvfølgelig er UFC en pengemaskine. Ligesom alle andre virksomheder i verden. Maskiner, der forsøger at tjene penge.

Ikken skrev:
WT center, Krav Maga, og formentlig også CSA er en stor forretning og er det budoånden der driver det ? Hvad sker der når ophavsmanden forsvinder eller finder på andre måder at tjene penge ?

Virksomheder som disse drives nok primært af en stor kærlighed til kampsport/kampkunst. Hvis man havde større kærlighed til penge, skulle man formentlig have valgt en anden karriere. Det gælder i hvert fald for mig selv

Jeg forstår ikke helt hvad du mener med, hvad der sker når "ophavsmanden forsvinder", den må du vist lige forklare før jeg kan svare
15/5-2009, 16:20

Christian Grau...Antal indlæg: 11709
Online 102d 9t 12m
Saint Barthélem...
Saint Barth BJJ
www.BJJglobetr...


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


Graugart ID #420221
Ikken skrev:
Tilskuerne er en flok teenagere med hætter og et par enkelte steroide rockertyper. Det er FAkTA for at bruge Gragarts udtryk.

Endnu et interessant eksempel på din lemfældige omgang med begrebet "fakta".

Hvor træner du egentlig selv henne, Ikken?
15/5-2009, 16:28

David RosmonAntal indlæg: 461
Online 2d 9t 3m
Odense
Fightgym.dk
davidrosmon.bl...


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


davidrosmon ID #420222
The true karate master skrev:
Interessant argumentation. Spændende at følge din fremtid og om du er forankret i kampsport om 5 år. Jeg tvivler.


Hehe Ikken, du ved intet om mig. Du skal være velkommen til at tvivle. Der er ingen tvivl i mit sind. Men jeg er glad for at du følger min karriere

The true karate master skrev:
Hvis du stiller op til stævner så nyd dine snart sidste kampe inden kroppen står af.


Jeg har ingen illusion om, at jeg kan konkurrere på for evigt, men heldig kan man grapple for altid, og udover det er der jo også undervisning

The true karate master skrev:
Få optaget kampen så kan du altid vise dine børn en video hvor en skaldet tatoveret forvokset teenager uden uddannelse råber og skriger og kommer dansende ind til heavymusik mens bananrøgen dækker dig.


Er det mig der er en skaldet forvokset teenager uden uddannelse? Og er det skaldet, forvokset eller teenager jeg skal tage som en fornærmelse? Jeg gætter på at det er teenager
Hvad er der galt med heavy? Ville det være bedre hvis jeg kom ind til rapmusik eller er det også Djævlens værk.
Vigtigst af alt... Hvad fa'en er bananrøg?

The true karate master skrev:
I ringen vil din søn se dig ligge og rode rundt på gulvet og med primitive armbevægelser prøve at skade din modstander. Lær så din søn at have respekt for andre, at vold er skidt...god fornøjelse.


Primitive armbevægelser? Tja bare det virker så brokker jeg mig ikke. Vil du helst have noget, der er avanceret med lav succesrate eller noget der er primitiv med høj succesrate? Jeg prøver lidt at sætte mig ind i din tankegang, men tja det er ikke nemt for en forvokset teenager uden uddannelse.
Du mener ikke at man kan lære sine børn at respektere andre, hvis man konkurrerer i fuldkontakt kampsport? Jeg synes nu ellers, at det at man som regel kan gå ud og få en enkelt med sin modstander efter kampen er et tegn på gensidig respekt.
Med din indstilling til tingene kunne jeg passende sige held og lykke med lære din børn at være selvstændige og initiativtagende.

The true karate master skrev:
Du kan også tage ham med til et stævne og tage plads blandt tilskuerne, hvor steroidepumbede tatoverede halvrockere står og råber sammen med hætteklædte unge som lige har set en brøndby kamp på vestegnen.


Hehe ja nogle af tilskuerne er falder ind i den kategori, men de fleste gør ikke. What's your point?

Kanku skrev:
Mit bedste råd til dig er at tørre snottet af næsen og lytte. Istedet for at gøre dig selv mere til grin, end du allerede har gjort!


Kanku og Ikken, det virker som om i bliver meget frustrerede, når folk ikke bare kan indse og acceptere, at I har ret. Jeg tror ikke alle traditionelle kampsportsudøvere er sådan. Tror = håber...

Er jeg den eneste der finder det ironisk at Ikken beklager sig over at folk har glemt at karate er en krigskunst, og samtidig sviner MMA folket, fordi vi slår på hinanden. Ikken, jeg tror altså også at de "går til den" i krig

Bare rolig Cobra Kai masters Ikken og kanku.. her er der noget "rædi" budo!---
NO!
15/5-2009, 16:35

Tue K. TrnkaAntal indlæg: 4742
Online 61d 23t 4m
Humlebæk
Rumble Sports
www.rumblespor...


Brunt forumbælte
(3000+ indlæg)


BigBang ID #420224
Her er mit syn på emnet:

Undertegnede skrev:

Klumme: Vandet, der render (fra en af de første udgaver af Fighter Magazine)

Tilbage i januar 2005, bestemte undertegnede sig for, at indgå i et samarbejde med Carl Otto Knudsen for, at starte FIGHTER op. Det danske kampsportsblad skulle første gang udkomme i januar 2006, så vi valgte, at bruge de 12 måneder optil den første deadline på at promovere bladet gennem vores hjemmeside, www.FighterMag.dk, ved at skrive om spændende profiler og dække flest mulig stævner indenfor flest mulig stilarter.

Som redaktør, skribent og fotograf var det naturligt, at jeg kom til at stå for de fleste online artikler. Jeg har selv baggrund fra fuldkontaktsstilarter, som boksning, MMA, Brazilian Jiu-Jitsu, Muay Thai/Kickboxing og brydning, men havde aldrig rigtig fordybet mig i de mere traditionelle orientalske stilarter, som Karate, Taekwondo, Aikido, Taido, Judo og så videre. Selv da jeg trænede Brazilian Jiu-Jitsu føltes gien forkert på og ”kimonoen” røg altid af ved første chance. Min indgangsvinkel til kampsport var som til en hvilken som helst anden almindelig sport, og åndeligt set, så kunne jeg ligeså godt havde dyrket badminton eller curling, følte jeg.

Nysgerrigheden var derfor stor, da jeg så skulle til at dække stævner og snakke med profiler indenfor alverdens forskellige stilarter. Der var også fordomme fra min side, og jeg kunne ærlig talt ikke forstå fascinationen ved mange af de stilarter, som jeg nu skulle dække, og som jeg kun havde kendskab til via fjernsynet eller gennem venner. Det virkede som en helt anden verden, end det jeg kendte til, men jeg tog hver nye stilart som en stor udfordring. Min forundring var derfor stor da jeg mere eller mindre ved første øjekast forstod de forskellige stilarter, og ganske nemt kunne analysere udøvernes strategier og effektivitet, uden videre at sætte mig ind i stilens baggrund og filosofi.

Jobbet som reporter har givet mig en unik kompetence, da det sandsynligvis har gjort mig til den person i Danmark, der ser mest live kampsport indenfor forskellige stilarter, da jeg ofte er ude til stævner hver eller hver anden weekend i sæsonen. Uanset hvor jeg kommer hen eller hvem jeg snakker med, indenfor de forskellige miljøer, så siges der som regel de samme ting. De fleste stilarters fortalere vil gerne fremhæve, på hvilke områder netop deres stil skiller sig ud fra alle andre stiler, og på et eller andet område derfor er bedre.

Men jo mere kampsport/kampkunst jeg ser, jo mere ser jeg lighederne. Ligheden mellem grappling stilarterne har altid været meget slående, og det er nemt at se fællestrækkene mellem Judo, de forskellige former for Jiu-Jitsu, brydning, Sambo med flere. Men ligheden mellem alle de andre stilarter er også åbenlys, hvis bare man sætter sig ned og kigger åbent på det.

Ja, der er forskellige traditioner og ritualer, samt udstyret og regelsættet varierer, men essensen i al kampsport er den samme. Mange af Budo stilarterne snakker om den manglende fordybelse i de mere sport prægede stilarter, og mange af de stilarter der fokuserer alt på sporten, spørger til den manglende frihed og effektivitet i de bundne og ofte mere traditionelle stilarter.

”Havene, elvene og åerne har alle forskellige navne og ser forskellige ud, men det er det samme vand der render gennem dem,” har en gammel, vis mand en gang sagt. Sådan er det også med kampsport.

Det der har ført Mikkel Kessler til tops i bokseringen, er det samme som gør Mathilde Klint til Danmarks bedste kvindelige karateka, Martin Kampmann til den første skandinav i Ultimate Fighting Championship, Henning Daverne til en sublim udøver af Wing Tsun, Jesper Roesen til vinder af utallige guldmedaljer ved store internationale Taekwondo turneringer, Nicole Sydbøge til en af de mest vindende udøvere i dansk kampsportshistorie, og den bliver ved og ved ned gennem rækkerne. Essensen i det at kunne udnytte sine færdigheder indenfor et givet regelsæt, være det i Taekwondo, Hapkido eller under det fraværende regelsæt (selvforsvar), vil altid være at få maksimum ud af ens attributter, uanset om man er kort og kompakt eller lang og tynd. Det har de bedste udøvere forstået og de udnytter det optimalt. Fordybelsens resultat er også ens, uanset om de bukker, danser, mediterer eller bare fokuserer på sin træning. De går alle op i det 100 %, og opnår på den måde en indre ro, psykisk og fysisk velvære og et harmonisk væsen, på grund af den tilfredsstillelse den hårde træning giver dem.

Det forunderlige er, at rent teknisk så ligner alle de effektive teknikker også forbavsende meget hinanden, når det bliver praktiseret i pressede situationer i kamp, uanset hvilket regelsæt der kæmpes under. Hvilke handsker de har på, hvilken benstilling de benytter, om de har en hvid gi på, om de må man sparke til benene, om der er fuld kontakt, om de må prikke i øjnene og så videre, er ikke en del af det essentielle i kampsport, i denne sammenhæng. Der er forskellige filosofier, traditioner, strategier og træningsmetoder bag alle teknikkerne, men når alt kommer til alt, så er det karatekaen Michael Krøl laver forbavsende tæt på det Kalle Hviid laver i Capoeira eller Bassam Gabokji Chahrour laver i Muay Thai, hvis man bare kan se gennem alle de ydre, overfladiske elementer.

Hvis bare man kan se gennem alle de ydre, overfladiske elementer!


---
The way of the warrior is resolute acceptance of death
15/5-2009, 16:40

Nikolaj

Antal indlæg: 79
Online 1d 22t 24m
Esbjerg
Esbjerg Shuri R...


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


Rambo3889 ID #420225
Ikken Tag dig nu for helvede sammen! I alle næsten alle indlæg brokker du dig over et eller andet og at det eneste der er korrekt er en dojo, gi, obi, og mænd. Ingen kvinder eller børn skal have lov til at træne som du selv har skrevet men du skriver også "Den karate som jeg træner kan trænes af alle".

Tag for heleved dit JKA shotokan et sted andet sted hen og træn dig selv ihjel eller bare i det mindste så fordærvet at du ikke kan bruge en computer eller andet elektronisk. Så slipper vi i det mindste for dine så ekstreme holdinger til alt som er anderledes end lige dine præferencer

Du skriver at kun den slags kampkunst som du træner er en der giver passion og kun den kan der fordybes i. Så alle der træner kampsport kan altså ikke fordybe sig eller have passion for noget i følge dig?
Har du så trænet med nogle MMA eller andre udøvere for at vide at de ikke kan det. Alt den tid og den udvikling de går igennem er altså bare fiktion?

Har du nogensinde været til et MMA stævne og set på tilskuerne?

Hilsen en teenager der åbenbart kan lide at se mænd ligge og på hinanden mens jeg sidder i min noget så fede hættetrøje som er fiktiv.


P.S du sku faktisk prøve dem de er skam dejlige varme også til at gå rundt derhjemme og slappe af i.

P.P.S Synes lige du sku slå et smut forbi Esbjerg også kan vi have en ikke anonym konservation og evt en træning sammen så vi kan se hvor god du er til at fordybe dig i alt mens jeg ikke kan gøre noget korrekt fordi jeg har skumgummi ting på når jeg træner kumite.

P.P.P.S ( den sidste, lover jeg xD)
Jeg tilslutter mig resten der har givet deres mening om det er en af de sjoveste tråde på MA


---
Pain is temporary, Glory is forever
15/5-2009, 16:48

Steffen Ravn M...Antal indlæg: 1826
Online 431d 5t 27m
Fredericia
Fredericia Judo...
www.vejle-aiki...


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


Steff ID #420227
Hold da op!

@Ikken - Jeg svarer så sandelig ikke på andres vejene end mine egne. David kan selv, vil selv og gør selv. Det jeg gjorde var at sætte spørgsmålstegn ved de dyder du taler om kontra den måde du udtrykker dig på. Intet andet.
Og når jeg ser mænd slås i bur sørger jeg for at købe billet ringside, så den er rigtig nok...
Vi er enige om at karate og aikido ikke har skide meget med hinanden at gøre. Men det ændre jo ikke på de dyder der er i budo?

Og jeg kan såmænd sagtens se mine elever i øjnene for jeg er fint istand til at skelne sjov fra alvor.
Hvis du ser det som en hån imod gradueringssystemer verden over at jeg har 28. dan i en stilart, så synes jeg at du skal tage den op med manden der har gradueret mig. Eller se det som det sjov det er.

@Kanku - Er det det faktum at jeg sætter tingene lidt på spidsen og laver lidt grin med en gammel tekst, der gør mig ubegavet. Eller det faktum at jeg ikke har samme holdning til tingene som dig?


---
Never trust a man who, when left alone in a room with a tea cosy, doesn&#39;t try it on as a hat! (Husk pas, hvis I skal i byen i Vejle!) Drevet af mit had til Balkanal...
15/5-2009, 16:57

M. LarsenAntal indlæg: 332
Online 6d 1t 12m
Nexø
Higashi Do / Ne...
www.higashi-do...


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


powertools ID #420228
osu
Tag for heleved dit JKA shotokan

hov hov mr rambo.... tal pænt.

---
karate starter altid med et forsvar !!!
15/5-2009, 17:02

Christian Grau...Antal indlæg: 11709
Online 102d 9t 12m
Saint Barthélem...
Saint Barth BJJ
www.BJJglobetr...


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


Graugart ID #420229
Kanku skrev:
Jeg synes at Ikken meget klart, tydeligt og overlegent sætter halvstupide MMA udøvere på plads. Der er vist ingen der kan have respekt for så en primitiv og dårligt begavet race. Den vil som Ikken siger uddø sammen med udøvernes ego vokser. Og sikke nogle forskruede egoer!! Dehar hverken ydmyghed, selvdiciplin eller dannelse til at træne traditionel karate! For her ville deres motiver og selvbedrag kommer frem i lyset. Og når de finder ud af at der ingen pokaler, penge og berømmelse er, så er de som en villidt abe, på nordpolen der fryserm har ondt af sig selv og gerne vil hjem i trygge rammer. Vor herre bevares for en skamplet........

Den her får lige også min stemme som årets indlæg på ma.dk
15/5-2009, 17:15

David RosmonAntal indlæg: 461
Online 2d 9t 3m
Odense
Fightgym.dk
davidrosmon.bl...


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


davidrosmon ID #420230
Graugart, Hall of fame, for tråde, indlæg og brugere... hvornår?????!!!


---
NO!
15/5-2009, 18:20Antal indlæg: 101
Online 0d 0t 50m


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


dsfgdfsg ID #420234
Citat; "Accept, fornægtelse og overbevisning forhindrer forståelse. Lad dit sind bevæge sig sammen med en andens for at kunne forstå med følsomhed. Så først er der en mulighed for reel kommunikation. For at man skal kunne forstå hinanden, må der være en tilstand af valgløs bevidsthed, uden nogen følelse af sammenligning eller fordømmelse, uden en venten på at diskussionen skal udvikle sig til et punkt hvor man kan være enig eller uenig. Og frem for alt; Begynd aldrig udfra en konklusion."
"....At kende sig selv er at studere sig selv i aktion med et andet menneske". Citat slut. Fra "Tao of Jeet Kune Do".

Bruce Lee/Lee Xiao Lung/Jun Fan var en klog mand og en fabelagtig mester i kampkunst, i mine øjne en som virkelig fik "knækket nøden".

Ikken; hvad er egentlig formålet med din tråd? ønsker du en debat som måske kan udvide din egen horisont eller handler det om en "tastaturkrig", hvor andre mennesker forsøges at blive latterliggjort? Hvad er der af "Budo ånd " i det sidste og hvordan får man en fornuftig debat med andre omkring det første? Hvad nu hvis nogen er uenig, er de så på forhånd "afkastet" fra al yderligere reel kommunikation?

Jeg er selv en nybegynder i kampkunsten, men som en sådan har jeg ret svært ved at se dine indlæg som udtryk for en person JEG ville have lyst til at hente inspiration fra....
Kender dig ikke som person så jeg forsøger ikke at "dømme" dig på forhånd, men dine indlæg er ikke det bedste udgangspunkt for dialog og de er pt. alt hvad jeg og andre her har at forholde sig til. Dine indlæg giver ikke karate et særligt godt image, når du nu selv forsøger at fremstå som en repræsentant for den traditionelle karate.


Mvh Thomas


---
&quot;Folk med begge ben på jorden hænger ikke på træerne...&quot;
15/5-2009, 18:21Antal indlæg: 71
Online 0d 9t 40m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


ikken hissatsu ID #420235
Rambo3889
Velkommen til debatten. Imponerende at en 16 årig teenager er instruktør i en karateklub. Din hættetrøje kan du beholde selv. Du er ung og ivrig og en dag når du bliver voksen, så slipper dine forældre for at betale de 500 kr. det koster at komme ind og se en flok mænd ligge og tørre støv op fra gulvet.

Davidrosmon.

Halvdelen af dine indlæg er citater. Dit citat på din profil siger
" VÆK din befængte bonde. De har jo RØV-sot! "

Du er prototypen på en MMA udøver.

Jeg må give hr. Kanku ret i sin beskrivelse af MMA. Det kan lyde hårdt, men det er sandt. Vil du med dit citat signalere troværdighed, ærlighed, modenhed . Vil du bruge dit citat når du skal lokke nye medlemmer ind i din klub ? .

Din baggrund;Startede med karate i ´96. Har trænet MMA i et par år. Flyttede til Odense i 2007 for at forfølge mine MMA ambitioner.
MMA, grappling, muay thai - FTW!

Meld dig ind i en brydeklub. Der ligger de også og roder rundt nede på gulvet. En mærkelig drejning at en kamp skal foregå liggende på gulvet. Temmelig fjernt fra virkelighedens verden og stik imod den oprindelige karate spirit, hvor man skal undgå at komme ned på gulvet. Men igen appelerer det til det primitive, det dyriske i at ligge i bar overkrop og rode rundt på et gulv.BIGBAND.
Forstår egentlig ikke dit indlæg. Du skriver at du aldrig selv har trænet traditionelt kampsport men opnået et kendskab gennem at skrive om stævner. Du har i min verden netop ikke sat dig ind i tingene.
Du nævner at essensen i alt kampsport er den samme...
Sikken noget vrøvl. En jiu-jitsu klub eller mexicansk jiu-jitsu klub har INTET tilfælles med den traditionelle karate. Karate er IKKE en sport.

At du tror du har opfundet ligningen der forklarer alt om kampsport ved at sammenligne en karateudøver på højt plan med en bokser/ jiu jitsu udøver er temmelig naivt. Du har jo netop ikke søgt fordybelse, identitet med din kampsport når du kan skrive sådan noget vrøvl.

Hvis du vil gøre dig til talsmand inden for et speciale så sæt dig ind i tingene eller skriv om noget du har forstand på. En unik kompetance ved at have set mange stævner...skriver du...Tja tillykke med det, der er sikkert også mange der har set meget kampsport i tv.

Hvis du tror at du med den opnåede viden via interviews gør dig til en guru indenfor den traditionelle kampsport så tager du fejl. Det tager hele livet hvis du vil lære karate.

Steff
Skal jeg se det morsomme i at du er 28. dan ? Kan du ikke smutte ned i børnehaven og få skiftet ble.

Graugart.
Er MMA en anderkendt sport i Danmark ? Tror du selv nogensinde, at den vil komme ind i Dansk Idrætsforbund ? Du er ung og brænder for det du laver, men hold dig nu til fakta. Når dit engagement ikke længere er tilstede eller du har fundet en anden levevej, hvem tager så over ? Skal det være Steff eller Davidrosman...jeg mener det er ikke studenterhuen der trykker på dine træningskollegaer her.

Lad os nu holde os inden for Danmarks grænser ellers bliver debatten vist for bred, hvis vi skal sammenligne sportsgrenes anerkendelse i hele verden.


Osu og god debat

15/5-2009, 18:22

Ole

Antal indlæg: 4287
Online 10d 10t 55m


Brunt forumbælte
(3000+ indlæg)


Ole ID #420236
IKKEN skrev:
Ole
Det er rart at høre dig tage afstand fra WKF og musik i din karate. Og ja karate er oprindelig en krigskunst, men det tror jeg ikke der er mange der er klar over længere.
nixen bixen IKKEN du misforstår mig...jeg lægger ikke afstand til WKF, jeg skriver bare at jeg ikke er stævneaktiv længere.
Jeg nyder at se de unge kæmpe uanset regelsæt, MEN foretrækker dog shubo ippon, det skal ikke være en hemmelighed.

Jeg skriver yderligere at musik til "arbejde" bruger jeg ikke...jeg ved simpelthen ikke hvordan jeg skal få det til at passe sammen med at træne Karate, men at andre gør det har jeg ikke nogen mening om.

Der er nok ikke mange herinde der har så vidt forskellig opfattelse af hvad Karate er og ikke, er som du og jeg.

Fin artikel Tue...det er min erfaring at, jo mere man "roder" med kata (som jeg gør) jo mere ser man at det er "det samme"...jeg trænede Jiu Jitsu i begyndelsen af '70'erne og nu står jeg fandme og laver de samme ting som applikationer (bunkai) til kata...se det er godtnok en "øjenåbner" af rang.
---
Officers never run...it panics the troops ! Cit: Svensk MJ i BSN
15/5-2009, 18:39

Nikolaj

Antal indlæg: 79
Online 1d 22t 24m
Esbjerg
Esbjerg Shuri R...


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


Rambo3889 ID #420239
Ikken:
For det første så er jeg 17, bare ikke opdateret min profil.
For det andet ja jeg er ung, jeg er teenager og jeg dælme glad for det! Bare fordi jeg er ung så har jeg ikke et arbejde der kan forsørge mine nødvendinger eller hvad, er det en fordom jeg kan fornemme her?

Jeg har skam et udmærket arbejde hvor jeg har været i 4½ år og tjener nok til at kunne dække udgifter til at komme ud at se MMA stævner hvis dem du hentyder til og der kan jeg så lige sige dig at IKKE EN ENESTE gang har jeg betalt mere end 150,- for at kunne komme ind at se et stævne hvor kæmperne udviser højt teknisk plan. Som har været et ganske godt underholdings"fordriv" men også fedt at se at de venner der træner det får det til at virke effektivt og derefter kunne snakke med dem om det i flere timer.

Props til at du formår at holde en så sjov linje igennem hele tråden

OG så vidt jeg kan se har jeg ikke nogen som helst steder sagt at jeg ville sælge dig min hættetrøje for du kan tro nej du kan! Aldrig at du for lov til at så meget som at se den fordi den er så meget sejere end dig, desværre bare ikke så sjov


---
Pain is temporary, Glory is forever
15/5-2009, 18:52Antal indlæg: 468
Online 5d 7t 14m


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


nicolajjka ID #420240
Ikken skrev:
Jeg kender ingen der er blevet rige af at drive karate klubber for det er ildsjælen, budoånden der driver klubberne.


Jørn Brandt (+ påhæng) gjorde

15/5-2009, 19:02

M. LarsenAntal indlæg: 332
Online 6d 1t 12m
Nexø
Higashi Do / Ne...
www.higashi-do...


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


powertools ID #420241
osu Rambo

hvor har alle dog travlt med at , vaske hænder.
hellere stå sammen med flokken og spille sej.

helt ærligt , alle jer der dyrker MMA , hvor der virkelig blir´gået til den.
må da kunne se at ,os fra de traditionelle
karate silarter, mener at det som man gør i eks wkf, hvor man blir pakket ind i skumgummi osv, er at fjerne sig fra det traditionelle ?
man flytter karaten fra det , den oprindeligt var ! til en omgang ligegyldigt misk mask.

jeg er skam helt med på at , man skal følge med tiden... og tiden indhenter også os alle.
men derfor kan man godt stadig holde fast i de traditioner, der er forbundet med ens stil.

forskellen er nok,

at mange af os, der dyrker karate og har gjort det +15 år er dem der blir ved og holder fast.

hvor mange af jer unge , der synes MMA er det fedeste p.t , er nok ikke dem der blir ved livet ud.
(indrømet jeg ser det da og på TV):-)

karate er noget man bruger livet på ...og
lægger vægt på de værdier der hører med.

hvor jeg mere ser MMA som , noget man dyrker en kort årræke. og der er ingen traditioner forbundet hermed.

men den forskel skal der være...sådan er det.
nogen vælger det traditionelle , med de værdier der ligger heri, det er folk , som mig selv, eks, der ikke ser noget problem i at ifører mig en gi,og obi.
og "adlyde" den der er højere gradueret end mig. han har mere erfaring, og kan bidrage til jeg kommer nærmere mit mål.
er den pågældende instruktør så en kæmpe nar, vælger jeg jo selv om jeg tager noget fra ham, til mit videre forløb.

der vil altid være folk , der har misforstået det hele, selv i egne rækker.

men sådan er vi jo alle så forskellige..

osu michael


---
karate starter altid med et forsvar !!!
15/5-2009, 19:40Antal indlæg: 101
Online 0d 0t 50m


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


dsfgdfsg ID #420245
indlæggene har intet at gøre med flokmentalitet, vaske hænder eller at virke sej Michael, men din sempais udtalelser er ikke gennemtænkte og jeg savner endnu en forklaring på, hvad formålet egentlig er med denne tråd. Hvad er det som gør jer til repræsentanter for den traditionelle karate?
Hvor er "budo ånden" at spore i jeres indlæg?
I opstiller nogle fine mål i jeres profiler men agerer på en helt anden vis i debatten, det hænger altså ikke sammen....


---
&quot;Folk med begge ben på jorden hænger ikke på træerne...&quot;
15/5-2009, 20:04

GuldlossenAntal indlæg: 6669
Online 15d 6t 16m
Birkerød
Kickboxing Acad...
www.kickboxing...


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


Claus Poulsen ID #420246
Ikken skrev:
Få optaget kampen så kan du altid vise dine børn en video hvor en skaldet tatoveret forvokset teenager uden uddannelse råber og skriger og kommer dansende ind til heavymusik mens bananrøgen dækker dig.


Hvilken uddannelse har du mon selv Ikken?


---
People who think the know everything are very annoying to those of us that really do
15/5-2009, 20:08

M. LarsenAntal indlæg: 332
Online 6d 1t 12m
Nexø
Higashi Do / Ne...
www.higashi-do...


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


powertools ID #420247
osu Thoomas hegnby

A) du skiver min sempai, not. at jeg ved han er højere gradueret end mig, tiltaler jeg ham derved sempai, gaske almindelig høflighed.og respekt for hans kunnen.


B) vi er begge jka´ere , men jeg kender ikke manden . respekt for han ønsker at være anonym.

C) påråber mig ikke som en direkte repræsentant, det jeg siger er jeg følger de normer , og retningslinier der er forbundet med min stil. dem ønsker jeg er værne om, da jeg tror på dem. (det er min budo ånd)

D) budo ånden , jeg respekterer alle , uanset stil og grad, på samme niveau som min sensei , (Bura sensei)


E) hvilke fine mål opstiller jeg i min profil. ? som du ikke mener jeg gir tilkende i denne debat ???

osu michael


---
karate starter altid med et forsvar !!!
15/5-2009, 20:11

Steffen Ravn M...Antal indlæg: 1826
Online 431d 5t 27m
Fredericia
Fredericia Judo...
www.vejle-aiki...


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


Steff ID #420249
Thumbs up til Powertools.
Der er da helt sikkert nogen herinde der stadig rende rundt i gi og obi og bukker for en Shomen og adlyder en højere gradueret. Jeg er jo selv en af dem. Og jeg hygger mig endda med det...
Men du formår stadig at udtrykke dig så man kan se at der også er plads til andre tanker end netop dine, til forskel for visse andre.

Ikken skrev:
Steff
Skal jeg se det morsomme i at du er 28. dan ?

Øøøøøhh!? Ja! Hvis du ikke kan se det, så er det fordi du lægger for meget vægt på din egen grad og tager dig selv for højtideligt. In my opinion.

Ikken skrev:
Kan du ikke smutte ned i børnehaven og få skiftet ble.

Og det er argumentationen fra en angiveligt voksen mand? Lugter jeg så også af makrelsalat?


---
Never trust a man who, when left alone in a room with a tea cosy, doesn&#39;t try it on as a hat! (Husk pas, hvis I skal i byen i Vejle!) Drevet af mit had til Balkanal...
15/5-2009, 20:20

M. LarsenAntal indlæg: 332
Online 6d 1t 12m
Nexø
Higashi Do / Ne...
www.higashi-do...


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


powertools ID #420250
osu steff

mange tak.---
karate starter altid med et forsvar !!!
15/5-2009, 20:30Antal indlæg: 71
Online 0d 9t 40m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


ikken hissatsu ID #420252
Thomas Hegnsby

I april måned skrev du :

" Hej

Jeg savner meget noget positiv inspiration på ma.dk
Efter at have fulgt med nu i en månedes tid har jeg mistet lysten til at bruge tiden på den.
Der er bare alt for meget negativitet, latterliggørelse, fornærmelser, udfordringer(som regel i sikker afstand),skænderier og "Christiansborg politik" af værste skuffe.

Synd, for jeg mener egentligt Graugardt har gjort et godt forsøg på at etablere et forum for martial arts i DK.

Savner noget debat hvor deltageren, oprigtigt, ønsker at debatere og ikke profilere eller svine til, har ikke set nogen indlæg om den mentale side af martial arts overhovedet...."Velkommen tilbage vil jeg starte med at sige. Denne tråd henvender sig i høj grad om den mentale side indenfor karate.

Det er nemlig mentaliteten som er afgørende for om man træner sin stilart med den sande spirit. Det gælder om at bryde grænser under træning, at svede i sin gi og flytte fysiske grænser. Gennem min karate træning opnår jeg dette ved at sparke flere hundrede maegeri eller træne min gyauku-zuki og hele tiden forsøge at gøre den bedre. Karate bliver til et håndværk, en kunst, en krigskunst.

Osu

15/5-2009, 20:38Antal indlæg: 101
Online 0d 0t 50m


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


dsfgdfsg ID #420253
Powertools;

Citat fra dig; "man flytter karaten fra det , den oprindeligt var ! til en omgang ligegyldigt misk mask".

Citat fra dig: "budo ånden , jeg respekterer alle , uanset stil og grad, på samme niveau som min sensei "

Osu.

Mvh
Thomas---
&quot;Folk med begge ben på jorden hænger ikke på træerne...&quot;
15/5-2009, 20:40

David RosmonAntal indlæg: 461
Online 2d 9t 3m
Odense
Fightgym.dk
davidrosmon.bl...


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


davidrosmon ID #420254
Feed the troll
Feed the troll
Feed the troll

Ej det er gas Ikken. Jeg kan godt lide den måde, du slet ikke forholder dig til nogle af de kritiske spørgsmål, der bliver stillet. Du snakker meget, men kan du bakke det op? Jeg mener, du stort set kun om hvad karate ikke er, men hvad er karate (udover 1000 maegeri og tælling på japansk gennem dojo'en). Er du altid så bitter, eller er det kun, når du er online? Og hvad er bananrøgen? Det virker som om du bare har brug for et kram, gamle dreng. Er det i virkeligheden sådan, at du er så desperat efter opmærksomhed, at du vil gøre hvad som helst for at få den (god eller dårlig). Det er ok, Ikken, vi synes stadig, du er sød.

Men i hvert fald tak for at underholde hele MA.dk med dette indlæg. Du er god nok... Det er ok min ven! Sig til næste gang du er i Odense, så laver vi noget rigtig karate; ingen kvinder, børn eller svage mænd, og jeg lover at du får tællingen!

mester skrev:
Gennem min karate træning opnår jeg dette ved at sparke flere hundrede maegeri eller træne min gyauku-zuki og hele tiden forsøge at gøre den bedre. Karate bliver til et håndværk, en kunst, en krigskunst

Det kunne du vel også gøre med englehop og strækkere. Er det alt hvad karate er for dig Ikken. En fysisk udfordring og intet mere. Det synes jeg er en lidt trist holdning og lidt tarveligt over for de seriøse karateudøvere!

Osu


---
NO!
15/5-2009, 20:40

Christian Grau...Antal indlæg: 11709
Online 102d 9t 12m
Saint Barthélem...
Saint Barth BJJ
www.BJJglobetr...


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


Graugart ID #420255
Ikken skrev:
Det er nemlig mentaliteten som er afgørende for om man træner sin stilart med den sande spirit. Det gælder om at bryde grænser under træning, at svede i sin gi og flytte fysiske grænser. Gennem min karate træning opnår jeg dette ved at sparke flere hundrede maegeri eller træne min gyauku-zuki og hele tiden forsøge at gøre den bedre. Karate bliver til et håndværk, en kunst, en krigskunst.

Hvad er det, der gør at ovenstående ikke kan opnåes gennem anden kamptræning end lige DIN karate?

Når jeg træner BJJ, sveder jeg i min gi, bliver dagligt presset fysisk og psykisk, laver flere hundrede repetitioner af teknikker og forsøger hele tiden at forbedre hvad jeg allerede kender. 100% en kunst og et håndværk på højde med din træning efter min mening.

Hvad er forskellen??
15/5-2009, 20:43

NickAntal indlæg: 7716
Online 17d 20t 19m
Ashihara Karate...
wikileaks.org


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


Nick ID #420257
Ikken skrev:
Jeg henvender mig til karate folket. Læs overskriften.

Godt. Jeg er til karate. Ikke det karate du dyrker, der er milevid forskal på vore stilarter, men dog til noget der kaldes karate. Mener du din tråd, så kom ud af busken og forklar dig:

Ikken skrev:
En oprindelig dojo tiltrækker personer som vil lade karate komme tættere på hjertet og som bliver tiltrukket af de gamle traditioner som er et værn mod "skumgummikarate".

Hvad er 'de gamle traditioner'? Nævn dem, begrund deres alder, og forklar hvorfor de har værdi.

Ikken skrev:
Skumgummikarate, hvor der trænes på skumgummimåtter, musik under træningen, kæmpere pakket ind i skumgummi og gier, hvis længde efterhånden minder om en kjole.

Er det korrekt forstået, at du stort set ingen kontakt har med dine træningsmodstandere i kumite?


---
Ej fjærter mus som hest uden røv revner
15/5-2009, 20:45

M. LarsenAntal indlæg: 332
Online 6d 1t 12m
Nexø
Higashi Do / Ne...
www.higashi-do...


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


powertools ID #420258
osu thoomas

Powertools;

Citat fra dig; "man flytter karaten fra det , den oprindeligt var ! til en omgang ligegyldigt misk mask".
ja ok , den var måske ikke så heldig , der lod jeg mig rive med.

Citat fra dig: "budo ånden , jeg respekterer alle , uanset stil og grad, på samme niveau som min sensei "

det mener du måske ikke jeg gør jvf mine udtaelser her på forum ?

Osu.

Mvh
Michael---
karate starter altid med et forsvar !!!
15/5-2009, 20:51Antal indlæg: 101
Online 0d 0t 50m


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


dsfgdfsg ID #420259
Powertools, Well, det første citat spænder lidt ben for det andet, men never mind - jeg lod mig også rive med mht din udtalelse om "vask af hænder" etc.---
&quot;Folk med begge ben på jorden hænger ikke på træerne...&quot;
15/5-2009, 20:52

M. LarsenAntal indlæg: 332
Online 6d 1t 12m
Nexø
Higashi Do / Ne...
www.higashi-do...


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


powertools ID #420260
vi deler en en dag , jeg gir...
god weekend.


---
karate starter altid med et forsvar !!!
15/5-2009, 20:57

David RosmonAntal indlæg: 461
Online 2d 9t 3m
Odense
Fightgym.dk
davidrosmon.bl...


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


davidrosmon ID #420263
Ægte karate skrev:
Send du din dreng til Shotokan JKA Karate. Så vil din dreng opbygge selvtillid, identitet og målrettethed, samtidig med at han lærer at være høflig og respektere andre


Det lyder bekendt. Ikken Er du sikker på at du ikke er ældre end 52? Det er da ikke karate, du snakker om det er da:---
NO!
15/5-2009, 20:59

David RosmonAntal indlæg: 461
Online 2d 9t 3m
Odense
Fightgym.dk
davidrosmon.bl...


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


davidrosmon ID #420264
Ps. god stil Thomas og Powertools


---
NO!
15/5-2009, 21:22Antal indlæg: 71
Online 0d 9t 40m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


ikken hissatsu ID #420267
Davidrosmon.
Lad mig lige citere fra et af dine tidligere indlæg.

"Når vi singler skal have et stykke filet til maden, står vi jo som regel med en vigtig beslutning. Diskoteket eller nettet. Jeg er selv blevet stor fan af nettet. Der er simpelthen et hav af villige tøser, men hvor finder man så disse tøser, og endnu vigtigere, hvordan får man hænderne i koteletten?

Mens man på diskoteket ofte er stiv og har svært ved at ramme den rigtige stivheds til smartheds fordeling. På nettet er man ofte ædru og kan derfor vurderer mere objektivt. Ulempen er selvfølgelig, at tøserne (som regel) lægger de mest flatterende / skanky billeder ud. Men med træning lærer man du hurtigt skanks fra tarvelige trunter man ikke gider knalde."


At du overhoved vil være bekendt at udstille dig som kampsportsudøver. Du er en skændsel for alt kampsport. Ja for voksne mennesker i det hele taget. At du vælger at inddrage en af verdenshistoriens største krigsforbrydere i denne tråd åbner for alvor op for din primitive tilgang til kampsport, kvinder og kommunikation i det hele taget.

Væk din befængte bonde.....hop ind i et chatforum, hvor du kan kommunikere på samme niveau og måske være heldig og komme i dialog med tavelige trunter.15/5-2009, 21:29

Jeppe BoelsmanAntal indlæg: 94
Online 0d 9t 2m
Nørresundby
Nordjysk Kampsp...


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


wazashi ID #420268
Fucking awesome muay thai træning. Her kommer jeg så hjem og ser at min yndlingstråd er i fuldt vigør.

Jeg er til gengæld lidt skuffet over at der ikke er sket en hujende hattefis. Alle har de samme holdninger som til at starte med.

Jeg tror jeg vil lade mig overtale. Jeg holder officielt med KJA Shotokahn. Hvor kan jeg træne det ægte karate henne? Den med gulvet og ichi! ni! san! shi! osv. Jeg har allerede en kort gi fra koral. Den er næsten hvid.

Hvis det er så godt bliver min MMA bare ENDNU bedre og jeg vil altid bare være lidt bedre
---
Jeg skal bare være lidt bedre
15/5-2009, 21:34

David RosmonAntal indlæg: 461
Online 2d 9t 3m
Odense
Fightgym.dk
davidrosmon.bl...


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


davidrosmon ID #420269
Og sjovt nok så var det et indlæg om shorts kontra lange bukser, men jeg har svært ved at holde mig til emnet.
Mener du forresten ikke, at jeg er en skændsel for AL kampsport. Men det er ok Ikken, det er vel ikke studenterhuen, der trykker

Ikken, det er ok... Yes we can!


---
NO!
15/5-2009, 21:35

Lars skov Jens

Antal indlæg: 117
Online 1d 2t 56m
Kbh


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


kanku ID #420270
Tak til Ikken Hissatsu for myndig skraphed og fokus overfor den nærmest grotesk skandaløse Davidrosmon. MMA burde offentlig tage afstand fra denne afstumpede infantile og tilsyneladende sexistiske person.
15/5-2009, 21:36

Antal indlæg: 12283
Online 376d 16t 10m


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


David ID #420271
Endelig noget hvor jeg kan være med


IKKEN HISSATSU skrev:
Meld dig ind i en brydeklub. Der ligger de også og roder rundt nede på gulvet. En mærkelig drejning at en kamp skal foregå liggende på gulvet. Temmelig fjernt fra virkelighedens verden og stik imod den oprindelige karate spirit, hvor man skal undgå at komme ned på gulvet. Men igen appelerer det til det primitive, det dyriske i at ligge i bar overkrop og rode rundt på et gulv.


Jeg er helt enig i grundstenen. Det er i kamp for livet, langt fra optimalt at kæmpe kampen på gulvet - men det kan lade sig gøre

Kinesisk Wing Chun og japansk Karate deler åbenbart dette synspunkt.
Men nu skal du høre noget sjovt Det har i gennem trial and error vist sig, at man ikke altid er herre over hvad der sker i kampens hede.

Folkene i min organisation har igennem lang tid høstet dyrbar erfaring igennem dørmandsarbejde og regulære selvforsvarssituationer m.v.
Vi har som stilart været nødt til at følge med tiden og udviklingen, og selvom vi har kinesisk ophav hvor det anses som skidt at ligge på gulvet, så har vi været nødt til at finde ud af hvordan vi skal klare os alligevel.

Best case går vi ud fra at vi får overtaget allerede inden det går løs, og at fjenden er nedkæmpet indenfor kort tid.
Men vi optimerer altid mod worst case, og her kan det ikke udelukkes at vi er uheldige. Alt kan ske i en kamp.

Desværre viser lige denne udtalelse, at du nok ikke har lavet anden kamp end den meget karate-specifikke, ikke-realistiske kamp fra gammel tid.


15/5-2009, 21:37

Jeppe BoelsmanAntal indlæg: 94
Online 0d 9t 2m
Nørresundby
Nordjysk Kampsp...


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


wazashi ID #420272
Den sorte mand sagde "yes we can!"!

Man kan ikke modsige det; så er man jo mod demokratiet, hele den vestlige verden og killinger. Damn! Hvorfor hoppede jeg på Shotokan vognen?

Nå, nu er jeg comitted så... Du lugter lidt af prut, David. Ha!


---
Jeg skal bare være lidt bedre
15/5-2009, 21:42

David RosmonAntal indlæg: 461
Online 2d 9t 3m
Odense
Fightgym.dk
davidrosmon.bl...


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


davidrosmon ID #420273
Hey Kanku, hvem er ham der MMA? Er han højt gradueret? Er han sår'n ornli sy gansta?


---
NO!
15/5-2009, 21:43

Antal indlæg: 12283
Online 376d 16t 10m


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


David ID #420274
WASABI skrev:
Nå, nu er jeg comitted så... Du lugter lidt af prut, David. Ha!


Hva fuck snakker du om?
15/5-2009, 21:44

Steffen Ravn M...Antal indlæg: 1826
Online 431d 5t 27m
Fredericia
Fredericia Judo...
www.vejle-aiki...


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


Steff ID #420275
Ikken skrev:
åbner for alvor op for din primitive tilgang til kampsport, kvinder og kommunikation i det hele taget.

Og alligevel vælger du at tage hans ord i din mund?
Who's the bigger fool? The fool or the fool that follows the fool?

Her er der jo sikkert nok nogen herinde der vil smide mig i kategori med fjolset der følger fjolset, på baggrund af hvad jeg har skrevet tidligere i denne tråd, og fred være med det.


---
Never trust a man who, when left alone in a room with a tea cosy, doesn&#39;t try it on as a hat! (Husk pas, hvis I skal i byen i Vejle!) Drevet af mit had til Balkanal...
15/5-2009, 21:48Antal indlæg: 468
Online 5d 7t 14m


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


nicolajjka ID #420278
Sidder og læser til eksamen (læs: jeg er trist), men du, Wazashi, har lige reddet min aften. Tak.
15/5-2009, 21:50Antal indlæg: 8
Online 0d 0t 35m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


Nicolai Christoffersen ID #420279
Til Ikken Hissatsu

Bubishi's 8 bud:

1: Forstanden er et med himmel og jord
2: Kroppens cyklus er den samme som månens og jordens
3: Ind- og udånding er lig med hårdt og blødt

4: Lev i overenstemmelse med tiden og forandringerne

5: Teknik opstår når bevidstheden er fraværende
6: Fødder skal gå frem og tilbage, adkilles og mødes
7: Øjnene ser selv den mindste forandring
8: Ørerne lytter opmærksomt i alle retninger
15/5-2009, 21:51

Lars skov Jens

Antal indlæg: 117
Online 1d 2t 56m
Kbh


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


kanku ID #420280
Jeg synes helt ærligt steffen at det er sørgeligt at en person der er graduret 1. dan i Aikido kan have så useriøse holdninger. Du er en meget dårlig repræsentant for aikidofa.dk. Støtter stig og lasse din optræden her og er du en sund rollemodel for det børnehold du underviser på?
15/5-2009, 21:51

David RosmonAntal indlæg: 461
Online 2d 9t 3m
Odense
Fightgym.dk
davidrosmon.bl...


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


davidrosmon ID #420281
Osu
Efter at have læst mine indlæg igennem vil jeg gerne have lov til at undskylde. Jeg er meget flov over mine udtalelser. Jeg havde bare brug for i Sensei Kankus ord myndig skraphed og fokus overfor min nærmest grotesk skandaløse adfærd. Jeg er nødt til at komme tilbage til karate. Den rigtige karate. Ikke den bløde skumgummi variant, som nogle kalder karate. Kan jeg komme I lære hos dig, Ikken. Jeg vil gøre lige hvad du befaler. Jeg savner at mærke kampsport, nej kampskunsten, nej krigskunste. Den ægte karate!
Igen undskyld, håber du kan finde tilgivelse i dit hjerte.
OSU


---
NO!
15/5-2009, 21:58

Lars skov Jens

Antal indlæg: 117
Online 1d 2t 56m
Kbh


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


kanku ID #420282
Til Davidrosmon. Du kan forsøge at dække din egen skam med en masse ironi. Men inderst inde er du flov og har ingen selvrespekt. Derfor må du optræde som du gør. Du er ikke moden og parat til at blive voksen. Men den dag kommer og så vil du skulle ransage dig selv for alle dine karaktértræk. Så start i dag ved at tale fra din sårbare sjæl og ikke fra en påtaget attitude fordi du ikke har lært andet.
15/5-2009, 22:02

Lars skov Jens

Antal indlæg: 117
Online 1d 2t 56m
Kbh


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


kanku ID #420283
Til Davidrosmon. Jeg tror at du om nogen skulle tage en hvid gi på og opsøge en traditionel karate dojo. Og så passe din træning, rette ind, uden navn eller ambition. Her vil du finde lykke, fred med dig selv og måske indse at lykken er træning i sig selv, dag efter dagen, resten af livet!! Gør det nu...
15/5-2009, 22:03

Antal indlæg: 12283
Online 376d 16t 10m


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


David ID #420284
Hey Kanku

Er du tilfældigvis gode venner med "Kno"?

http://martialarts.dk/vis_emne.asp?id=25326&mode=offtopic
15/5-2009, 22:04

NickAntal indlæg: 7716
Online 17d 20t 19m
Ashihara Karate...
wikileaks.org


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


Nick ID #420285
Ikken, jeg spørger dig om noget. Du undlader at svare, og det betyder oftest én eller begge af to mulige:

1. Du kan ikke svare fornuftigt på mine meget simple spørgsmål. Du har ikke noget subdtantielt at byde ind med, og derfor undlader du at blive konkret.

2. Du kan se, at der ikke er noget troll-guf i mine spørgsmål. Fordi jeg i alvor spørger til dine synspunkter, kan du ikke trolle uden at det er FOR tydeligt at du er en bøvet troll, og derfor undlader du at forholde dig til mig.

Hvad gør du? Svarer eller bekender kulør?

Ikken skrev:
Jeg henvender mig til karate folket. Læs overskriften.

Godt. Jeg er til karate. Ikke det karate du dyrker, der er milevid forskal på vore stilarter, men dog til noget der kaldes karate. Mener du din tråd, så kom ud af busken og forklar dig:

Ikken skrev:
En oprindelig dojo tiltrækker personer som vil lade karate komme tættere på hjertet og som bliver tiltrukket af de gamle traditioner som er et værn mod "skumgummikarate".

Hvad er 'de gamle traditioner'? Nævn dem, begrund deres alder, og forklar hvorfor de har værdi.

Ikken skrev:
Skumgummikarate, hvor der trænes på skumgummimåtter, musik under træningen, kæmpere pakket ind i skumgummi og gier, hvis længde efterhånden minder om en kjole.

Er det korrekt forstået, at du stort set ingen kontakt har med dine træningsmodstandere i kumite?


---
Ej fjærter mus som hest uden røv revner
15/5-2009, 22:08

Lars skov Jens

Antal indlæg: 117
Online 1d 2t 56m
Kbh


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


kanku ID #420287
Hey David

Nej jeg tager kraftigt afstand for folk der går i jesus fodspor og særligt hvis de tror at vores elskede tiger-logo er en djævel. Jeg tror ikke at karate træning kan kurere Christian Hedegaard for hans tilstand, desværre!!

15/5-2009, 22:11

David RosmonAntal indlæg: 461
Online 2d 9t 3m
Odense
Fightgym.dk
davidrosmon.bl...


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


davidrosmon ID #420288
Ikke engang når jeg undskylder, er det rigtigt :'( Undskyld Kanku jeg prøver virkelig, men jeg har brugt så mange år på at bygge et skjold af ironi og sarkasme op. Det er svært for mig, det håber jeg, du forstår. Jeg bor i Odense, men er villig til at flytte. Hvor finder jeg en rigtig karateklub.

OSU


---
NO!
15/5-2009, 22:13

Antal indlæg: 3132
Online 21d 2t 5m
CSA -Combat Spo...
www.csa.dk


Brunt forumbælte
(3000+ indlæg)


Bayoke ID #420289
Goddamit det bliver mere og mere sort det her!

Jeg tror jeg er vidne til det største selvbedrag i ma.dk's historie (starkad inkluderet).

Jeg synes tråden bliver mere og mere negativt ladet jo flere fucked up indlæg der kommer fra fundamentalisterne... Puha! Skræmmende at mennesker OGSÅ kan tænke sådanne tanker

Og godt at martialart generelt har bevæget sig VÆK fra sådanne tanker.

Kan dog ikke lade være med at tænke på at de herrer måske opdrager nogle små poder ud fra samme menneskesyn... Oh lord... Det er godt nok ekstremisme det der!

Nå, no harms done, forhåbentligt foregår det meste oppe i hovedet på de herrer, som er nogle relativt flinke og lovlydige borgere.

Forhåbentligt

Go' røv og go' weekend til ALLE de flinke, sjove og tolerante menneker der knokler og dyrker deres respektive stilarter med alt det gode som det giver dem, unge og gamle, begyndere og garvede, stående eller liggende, traditionalister og de "moderne", tykke og tynde, uddannede og uuddannede, klumpfod eller ej

Peace, love and harmony FTW---
STØT TEAM EASY ON - STØT TEAM EASY ON - STØT TEAM EASY ON EASY ON - STØT TEAM EASY ON - STØT TEAM EASY ON EASY ON - STØT TEAM EASY ON - STØT TEAM EASY ON EASY ON - STØT TEAM EASY ON - EASY ON - STØT TEAM EASY ON - STØT TEAM EASY ON
15/5-2009, 22:19

Antal indlæg: 3132
Online 21d 2t 5m
CSA -Combat Spo...
www.csa.dk


Brunt forumbælte
(3000+ indlæg)


Bayoke ID #420290
Kanku skrev:
Tak til Ikken Hissatsu for myndig skraphed og fokus overfor den nærmest grotesk skandaløse Davidrosmon. MMA burde offentlig tage afstand fra denne afstumpede infantile og tilsyneladende sexistiske person.


Det her MÅ altså bare være Balkan, MojoJojo eller lign. der driver gæk med os


---
STØT TEAM EASY ON - STØT TEAM EASY ON - STØT TEAM EASY ON EASY ON - STØT TEAM EASY ON - STØT TEAM EASY ON EASY ON - STØT TEAM EASY ON - STØT TEAM EASY ON EASY ON - STØT TEAM EASY ON - EASY ON - STØT TEAM EASY ON - STØT TEAM EASY ON
15/5-2009, 22:19

Ole

Antal indlæg: 4287
Online 10d 10t 55m


Brunt forumbælte
(3000+ indlæg)


Ole ID #420291
Genesereth sø (Yam Kinneret): søen ligger spejlblank og fiskerne hiver fisk efter fisk op...Jesus kommer gående og den ene fisker siger "Hva fanden laver du?" Svar fra Jesus: "Jeg er Jesus, Guds søn"...Fiskeren: "Jeg er fandme ligeglad med hvad du hedder, du skal sq ikke gå rundt her hvor vi fisker" !!

Stof til eftertanke hva ??

(Hva fa'en, tråden er gået i "sort" i forvejen !!)---
Officers never run...it panics the troops ! Cit: Svensk MJ i BSN
15/5-2009, 22:26Antal indlæg: 71
Online 0d 9t 40m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


ikken hissatsu ID #420292
Osu
Stor respekt for Kanku, som med klare ord beskriver personen Davidrosmon.

Steff.
Har som Kanku meget svært ved at se dig som rollemodel og sortbælte i en kampsportsklub.

Tror helt ærligt at Sensei Kenji Shimizu, som er 7. dan har en anderledes indstilling til budo og traditionel kampsport end du har. Har du nået et niveau, hvor du er i stand til at sætte dagsorden for kodeks indenfor din aikido stilart. Næste gang du træner under ham, så kan du jo nævne din 28. dan og samtidig fortælle ham, at han ikke skal tage sin egen 7 dan for selvhøjtideligt. Din blotte tilstedeværelse i tråden her er et glimrende eksempel på, hvorledes moderne fortolkninger af traditionel kampsport ikke hænger sammen. Lav dit eget system og bliv 29. dan.


David
Tråden er ikke basseret på at ligge og rode rundt på gulvet. Det er et biprodukt af en meningsudveksling. Men siden du mener, at jeg ikke har fulgt med tiden og trænet ikke realistisk kamptræning må jeg knytte en kommentar. I karate er fokus på den stående kamp og jeg er ret sikker på, at det virker. Læs aviser, langt de fleste voldsepisoder består af flere overfaldsmænd, der tramper på den der lægger sig ned. Det er virkeligheden. Gulvkamp er en sport og har efter min mening meget lidt med selvforsvar at gøre.

15/5-2009, 22:32

David RosmonAntal indlæg: 461
Online 2d 9t 3m
Odense
Fightgym.dk
davidrosmon.bl...


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


davidrosmon ID #420293
Osu
Ikken, jeg har oplevet et gennembrud her til aften, og du har ret i alt, hvad du siger. Hvor skal jeg træne henne så jeg kan blive et godt menneske med respekt, disciplin og ære? Jeg vil gøre, hvad end det kræver!
Osu


---
NO!
15/5-2009, 22:35

M. LarsenAntal indlæg: 332
Online 6d 1t 12m
Nexø
Higashi Do / Ne...
www.higashi-do...


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


powertools ID #420294
osu ole (sensei)

jeg kunne godt tænke mig at spørge dig , som 7 dan. (en værdig repræsentant for karate)

hvad er det der har holdt dig i shotokan karate (skif) så mange år og fortsat frem ?

osu michael


---
karate starter altid med et forsvar !!!
15/5-2009, 22:37

Antal indlæg: 12283
Online 376d 16t 10m


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


David ID #420295
IKKEN skrev:
David
Tråden er ikke basseret på at ligge og rode rundt på gulvet. Det er et biprodukt af en meningsudveksling. Men siden du mener, at jeg ikke har fulgt med tiden og trænet ikke realistisk kamptræning må jeg knytte en kommentar. I karate er fokus på den stående kamp og jeg er ret sikker på, at det virker. Læs aviser, langt de fleste voldsepisoder består af flere overfaldsmænd, der tramper på den der lægger sig ned. Det er virkeligheden. Gulvkamp er en sport og har efter min mening meget lidt med selvforsvar at gøre.


Interessant indlæg. Og jeg er overvejende enig. Og du har ret i at det er skidt at være ham der ligger ned. Det kunne tyde på at han er dårlig karateka

Mig bekendt har din slags karate hverken realistisk tilgang eller kamp mod flere på programmet, hvorfor det er nærliggende at tro det sagtens kunne være "din slags" der ender derned. Endnu et incitament til at tage ens syn på kamp op til revurdering

Gulvkamp i form af brydning, SW, BJJ osv. er overvejende sport, men som jeg tidligere skrev, så er virkeligheden ofte imod os. Du skal ikke engang forsøge at overbevise mig om, at din et-skridtskamp, one kill-tilgang har ret meget pondus overfor 7+ AGF'ere som mener du er værdi til en omgang prygl.
Læs evt. aviserne. Det er en brutal virkelighed vi lever i p.t, og desværre for det. Men det gør også at stilarter der tager sig selv seriøst, er nødsaget til at forholde sig til denne trussel, og ikke bare gemme sig bag gamle traditioner og æreskodekser.

Hvad tænker du om dette?
15/5-2009, 22:38

Nikolaj

Antal indlæg: 79
Online 1d 22t 24m
Esbjerg
Esbjerg Shuri R...


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


Rambo3889 ID #420296
skrev:
Læs aviser, langt de fleste voldsepisoder består af flere overfaldsmænd, der tramper på den der lægger sig ned. Det er virkeligheden. Gulvkamp er en sport og har efter min mening meget lidt med selvforsvar at gøre.


Så ifølge dig Ikken hvis du en dag bliver overfaldet af EN der formår at tage det på det til gulvet / jorden så er det ikke en voldsepisode? Du ville være pænt fuckedNscrewed når der så sidder en ovenpå dig og slår løs i den virkelige verden og du ikke kan forsvare dig selv fordi at gulvkamp jo er en sportsdel og du dyrker ikke sport hvilket har resulteteret i at du bliver pryglet i den episode. Jeg vil sku gerne se dig lave de 1000 mai geris på din modstander mens du ligger ned som dit forsvar. Der tror jeg desværre ikke at de 1000 spark har hjulpet særlig meget.

Men det er jo bare sådan jeg vil tro det sker. Lad os have noget debat.
Hvis det nu sku ske at du blev overfaldet og ryger på jorden hvad ville du så gøre?


---
Pain is temporary, Glory is forever
15/5-2009, 22:40

M. LarsenAntal indlæg: 332
Online 6d 1t 12m
Nexø
Higashi Do / Ne...
www.higashi-do...


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


powertools ID #420297
tillæg til mit spørgsmål:

1) er det de værdier , shotokan karate kom med , (ind i DK) der fangede dig ?

2) er det den tradition der kendetenger shotokan , der fangede dig ?

3) eller var det fordi der på den tid ikke fantes mange andre alternativer ?

for et og ANDET må du tro på , siden du har holdt ved alle de år og nået den grad du har ?

mine spærgsmål er ikke for at være nedladende eller noget....men kunne være rart at hører en 7 dan.

osu michael


---
karate starter altid med et forsvar !!!
15/5-2009, 22:45Antal indlæg: 71
Online 0d 9t 40m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


ikken hissatsu ID #420298
Nick
Du har stillet nogle spørgsmål. Jeg har svært ved at gennemskue din seriøsitet her på siden.

Citat fra et af dine utallige indlæg som intet har med kampsport overhoved at gøre.

"Nå, nu er det snart ved at vøre tid - CD'erne skal digitaliseres. Når nu man skal igang med knap 400 CD'ere skal man jo gerne gøre det så gennemtænkt som muligt, men jeg har behov for lidt viden, som nogle måske ligger inde med:

1) Jeg ripper dem i et lossless format - valget falder umiddelbart på FLAC, da det fylder ca. 2/3 af WAV. Nogle der har bedre bud?

2) Problemet med FLAC er, at jeg ikke er bekendt med nogen ripper/player der trækker informationer med Gracenote/CDDB. Jeg kan forstå at FreeDB også kan levere varen (?), men har nogen erfaring med hvorvidt det er sandt, herunder hvorvidt coverart og al den slags er lige så 'udbredt' i FreeDB som hos Gracenote?

3) Jeg er til afspilning via HIFI, ikke PC og lydkort. Nogle gode bud på den bedste/mindst forurenede gang fra det digitale format til noget HIFI?

Lad høre! "

80 procent af dine indlæg har intet med kampsport overhoved at gøre. Tror du ikke du er havnet det forkerte sted. Jeg vælger ikke at svare en vildfaren chatter, som på en kampsportsside søger opmærksomhed.

Tråden har vist mistet sin værdi pga. useriøse indlæg, ofte skrevet af udøvere som ikke har respekt for den traditionelle kampsport.

Osu

15/5-2009, 22:50

David RosmonAntal indlæg: 461
Online 2d 9t 3m
Odense
Fightgym.dk
davidrosmon.bl...


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


davidrosmon ID #420301
Rambo387874387 typisk at en 16 årig ikke kan holde sig til emnet. Tråden hedder: "Karate en livsstil?" ikke "Ikken. Hvis det nu sku ske at du blev overfaldet og ryger på jorden hvad ville du så gøre?". Hvis du trænede karate i stedet for den bløde skumgummivariant, ville du aldrig komme med sådan en udtalelse. Jeg tror lige du skulle tage en snak med din sensei, men han er sikkert bare en svagelig mand, der ikke kender til budo og den ægte karate. Den der trænger igennem helt ind til sjælen!

Ikken, hvor skal jeg træne? Jeg vil have karate ind under huden. Vi skal da ikke lade nogle få ødelægge en ellers god debat...

OSU


---
NO!
15/5-2009, 22:50

NFSAntal indlæg: 4787
Online 87d 16t 20m
KBH N
www.forsvardigs...
www.forsvardig...


Brunt forumbælte
(3000+ indlæg)


Kyoshi ID #420302
nice ... 3 dage - næsten 200 indlæg! (y)


---
www.forsvardigselv.wordpress.com
15/5-2009, 22:52

Lars skov Jens

Antal indlæg: 117
Online 1d 2t 56m
Kbh


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


kanku ID #420303
Enig med Ikken om ikke at svare på forplumrede og useriøse debattøre der taler med/for deres eget ego. Hvad kan I bidrage med udover en tilsyneladende overfaldisk hobby interesse for noget I aldrig har søgt fordybelse i gennem træning! Skrivebords-meninger og opmærksomhedsbehov tjener ikke dette emne noget udover den støj I udsender! Lad høre fra andre reelle udøvere og deres reelle holdninger baseret på en loyal og uselvisk ønske om at værne om den traditionelle kampkunst!!
15/5-2009, 22:57

Nikolaj

Antal indlæg: 79
Online 1d 22t 24m
Esbjerg
Esbjerg Shuri R...


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


Rambo3889 ID #420307
Ny startet Rigtig budo udøver skrev:
Rambo387874387 typisk at en 16 årig ikke kan holde sig til emnet.


Jeg er som allerede nævnt 17.

Jamen så må jeg lige tage den op med min svagelige Sensei som ikke kan whoppe any asses om at jeg stopper og vil til at starte til den rigtige karate. Så jeg må desværre til at søge ind i en klub Ikken ligesom David. Hvor skal jeg så søge ind henne eller er der ingen der vil have mig fordi jeg går rundt i min ekstrem seje overpimpede hættetrøje og kun kigger på mænd der slår på hinanden i et bur..

Hilsen Rambo som håber på at få en klub anbefalet og allerede imorgen


---
Pain is temporary, Glory is forever
15/5-2009, 22:59

ØfferenAntal indlæg: 934
Online 7d 9t 46m
KU København


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


Øfferen ID #420308
Kanku,når du og Ikken på den vis har analyseret, vurderet og kategoriseret alle debatøre herinde efter hvorvidt de er værdige til at lytte på i en debat - altså om de ved noget om det rigtige budo/karate - kan I så ikke lige lave en liste over, hvem I mener er de værdige. Det ville gøre det lidt nemmere for alle, så undgår vi alle de ligegyldige besvarelser fra ikke-værdige...


---
Enhver er lukket for anden fornuft end den vedkommende selv producerer
15/5-2009, 22:59

Henrik S. Pede...

Antal indlæg: 1347
Online 7d 12t 45m
Århus N


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


lulak ID #420309
BRUGER skrev:
Du skal ikke engang forsøge at overbevise mig om, at din et-skridtskamp, one kill-tilgang har ret meget pondus overfor 7+ AGF'ere som mener du er værdi til en omgang prygl.

Hvorfor skal der nu hates på AGF'ere? Vi er da det fredeligste folkefærd ever <3

(Fantalastisk tråd... VILDERE!!!)
15/5-2009, 23:00

Lars skov Jens

Antal indlæg: 117
Online 1d 2t 56m
Kbh


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


kanku ID #420310
Davidrosmon.
Dette var henvendt balndt andet til dig og så længe du fortsætter med en infantil og præpubertær tilgang til dig selv og dette emne, så skal du nok ikke forvente at du vil blive rådet yderligere til noget som helst! Hvis en ændring i dit ordvalg og det vil være en startfra selv det mest håbløse udgangspunkt!!

Jeg undrer mig iøvrigt over at andre karate-folk som powertools og ole ikke også tager karftigt afstand fra dig. Men muligvis har de gjort det ved blot at ignorere dine skamfulde indlæg...
15/5-2009, 23:00

GuldlossenAntal indlæg: 6669
Online 15d 6t 16m
Birkerød
Kickboxing Acad...
www.kickboxing...


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


Claus Poulsen ID #420312
Ikken: Er du stolt af din klub og tror du, at din klub er stolt af dig?

Hvis det er tilfældet, hvorfor nægter du så at svare på spørgsmål om, hvor du træner henne?


---
People who think the know everything are very annoying to those of us that really do
15/5-2009, 23:03

Lars skov Jens

Antal indlæg: 117
Online 1d 2t 56m
Kbh


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


kanku ID #420313
Øfferen.
Du har trods min bekymring for skiftende tilholdsteder, altid vist sund og faktuel viden med et prisværdigt videnskartotek! Dog er du for mig en smule for progessiv, men det udelukker ikke en sund debat og jeg lytter gerne til dine holdninger, det ved du
15/5-2009, 23:03

Lars skov Jens

Antal indlæg: 117
Online 1d 2t 56m
Kbh


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


kanku ID #420314
Øfferen.
Du har trods min bekymring for skiftende tilholdsteder, altid vist sund og faktuel viden med et prisværdigt videnskartotek! Dog er du for mig en smule for progessiv, men det udelukker ikke en sund debat og jeg lytter gerne til dine holdninger, det ved du
15/5-2009, 23:07

Lars skov Jens

Antal indlæg: 117
Online 1d 2t 56m
Kbh


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


kanku ID #420315
Til Claus Poulsen.
Hvad kommer det en middelmådig kickbokser fra Birkerød ved hvor Ikken træner. Og hvordan har du forvildet dig ind på dette emne. Jeg kan garanterer at Ikken er et stort aktiv for sin klub og er anerkendt for sin autentiske tilgang til shotokan karate.
15/5-2009, 23:09

Henrik S. Pede...

Antal indlæg: 1347
Online 7d 12t 45m
Århus N


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


lulak ID #420316
Kanku skrev:
Jeg kan garanterer at Ikken er et stort aktiv for sin klub og er anerkendt for sin autentiske tilgang til shotokan karate.


Og alligevel er han for meget en mus til at stå ved, hvad han skriver...
15/5-2009, 23:10

ØfferenAntal indlæg: 934
Online 7d 9t 46m
KU København


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


Øfferen ID #420317
Progressiv, tjaa - jeg undskylder, at jeg ikke bare stiller mig tilfreds med det umiddelbare, genereliseringer, myter og uvidenhed....jeg må tage det op med min psykolog


og hvornår er det så lige jeg har skiftet tilholdssted ?

Er det fordi jeg efter 15 år valgte at perspektivere min shotokan-træning for at se om verden måske skulle være større end det jeg havde været præsenteret for ?

Og... du besvarede ikke mit spørgsmål...jeg kan da ikke være den eneste (semi)værdige


---
Enhver er lukket for anden fornuft end den vedkommende selv producerer
15/5-2009, 23:12

NickAntal indlæg: 7716
Online 17d 20t 19m
Ashihara Karate...
wikileaks.org


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


Nick ID #420319
Ikken - du bliver spurgt af en kampsportmand (mig) om hvad det egentlig er du mener med dit indlende indlæg...

...og dit svar er, at sådan én som mig, der i Off Topic-forummet spørger til folks erfaringer med digitale formater - sådan én kampsportsmand vil du ikke svare?

Ikken...hvor mange herinde tror du har en IK under 70?


---
Ej fjærter mus som hest uden røv revner
15/5-2009, 23:14

Lars skov Jens

Antal indlæg: 117
Online 1d 2t 56m
Kbh


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


kanku ID #420320
Til Lulak
Ikken udtaler sig meget princippelt og med stor faglig vidde som alle kan lære at lytte til. Hans valg om anonymitet er fuldt forståeligt og bør kun få folk til at fokusere på de værdiudsagn han venligt bruger kræfter på at komme med!

Iøvrigt kan det undre mig meget at du skulle have en interesse i dette emne overhovedet. Du træner ikke traditionel kampsport og har opgivet din træning til fordel for at løbe et marathon. Ja det er nok også nemmere med nogle mål, hvis man ikke blot kan træne for livet!! Så god løbetur i Grib skov og tak for denne gang til dig !!
15/5-2009, 23:14

GuldlossenAntal indlæg: 6669
Online 15d 6t 16m
Birkerød
Kickboxing Acad...
www.kickboxing...


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


Claus Poulsen ID #420321
Kanku: Jeg vil ganske enkelt gerne kunne advare venner og bekendte mod at træne et sted hvor en person som Ikken huserer. Som det ser ud nu er det al JKA karate jeg skal advare imod, og det ville nok være mere fair for de øvrige klubber, hvis min advarsel var mere konkret.

Hvis Ikken er et stort aktiv for sin klub og han selv er stolt af den, hvorfor tør han så ikke sige dens navn? Tror du det er fordi han inderst inde ved, at de andre i hans klub vil være dybt flove over den måde han optræder på her i tråden?


Hvorfor siger du, at jeg er middelmådig? Har du set mig kæmpe, besøgt vores klub, eller var det bare et infantilt og uunderbygget personangreb?---
People who think the know everything are very annoying to those of us that really do
15/5-2009, 23:18

SteffenAntal indlæg: 244
Online 1d 9t 4m
Kbh.


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


El Gringo ID #420323
Ægte karatekriger i harmoni med sig selv, naturen og universet skrev:
Nick
Du har stillet nogle spørgsmål. Jeg har svært ved at gennemskue din seriøsitet her på siden.


Tro mig, Nick er skam yderst seriøst. (Og - for nu at tale et sprog, du kan forstå - formentlig højere gradueret end dig.)

Problemet med Nick er, at han jo altså dyrker en skandaløs form for karate, hvor det gør ondt at blive ramt. Endvidere lider det af den svaghed, at kvinder også kan dyrke det.

Måske vi kunne lave en slags opskrivningsliste for folk, der gerne vil udslette deres ego og lære den sande karate (TM)?


---
The best argument against democracy is 5 minutes of conversation with the average voter
15/5-2009, 23:20

David RosmonAntal indlæg: 461
Online 2d 9t 3m
Odense
Fightgym.dk
davidrosmon.bl...


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


davidrosmon ID #420325
Osu
Kanku, jeg prøver da at ændre mig og min sprogbrug. Kan du ikke uddybe, hvad du mener, for jeg forstår det vitterlig ikke.
Osu

Lulak, Ikken har intet at bevise overfor dig. Ikken er dobbelt så meget mand som dig! Smut ud og løb!


---
NO!
15/5-2009, 23:21

Lars skov Jens

Antal indlæg: 117
Online 1d 2t 56m
Kbh


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


kanku ID #420326
Til øfferen.
At være progressiv for mig, er blot en samfundskristisk overspringshandling, fordi man ikke evner at fastholde sig selv i en hård, strukturet træning hvor mange tusindvis af gentagelser er det der træner sindet og polerer teknikken til det perfekte! Det er mental styrke at kunne dette. Men de fleste vågner op fra deres vrangforestillinger og søger andre steder for at sminke og kompensere for deres behov og mangelfuldhed. Derfor opstår musik til træning, skumgummi, skamløse gier med alverdens mærker og ikke mindst aghoppere og nye opfindelser til ingen verdens nytte, udover at udvaske den autentiske, rene og stilfulde traditionelle karate. Det er denne udvikling Ikken Hissatsu med stor myndighed og ansvarsfuldhed tager op som emne og takken er en række skamfulde og pinlige indlæg fra alverdens lægmænd fra alverdens "drive in - Mac dojoer i DK..
15/5-2009, 23:22

Henrik S. Pede...

Antal indlæg: 1347
Online 7d 12t 45m
Århus N


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


lulak ID #420327
Kanku skrev:
Ikken udtaler sig meget princippelt og med stor faglig vidde

Næh, han udtaler sig uhyre fanatisk. Som en indspist tosse, der sidder og mental-mastuberer over at hans eget lille verdenssyn er det eneste rigtige.

Kanku skrev:
Hans valg om anonymitet er fuldt forståeligt

Ikke hvis han oprigtigt turde stå ved hvad han siger (=mus).

Kanku skrev:
Iøvrigt kan det undre mig meget at du skulle have en interesse i dette emne overhovedet. Du træner ikke traditionel kampsport

Har jeg gjort gennem mere end en håndfuld år, men modsat andre er jeg ikke bange for at afprøve nye veje her i livet og vælge dem der giver optimalt udbytte for mig.

Kanku skrev:
og tak for denne gang til dig !!

Selv tak, selvom jeg nu ikke rigtig har tænkt mig at smutte fra denne tråd. Den gør så godt i maven
15/5-2009, 23:27

ØfferenAntal indlæg: 934
Online 7d 9t 46m
KU København


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


Øfferen ID #420328
Mange flotte tillægsord du pynter dine indlæg med Kanku. Når du på den måde så fint dømmer den træning som jeg praktiserer nu - som værende uværdig - så bygger det selvfølgelig på, at du har prøvet den, og med et vidende indblik vurderet det til at være blød ift. rigtig karate... For det er jo ikke bare en fordom du har.. nej da.

OG så har du stadig ikke besvaret mit spørgsml om hvem der er værdig.


---
Enhver er lukket for anden fornuft end den vedkommende selv producerer
15/5-2009, 23:27

Henrik S. Pede...

Antal indlæg: 1347
Online 7d 12t 45m
Århus N


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


lulak ID #420329
BRUGER skrev:
Lulak, Ikken har intet at bevise overfor dig. Ikken er dobbelt så meget mand som dig! Smut ud og løb!


Stille din hættetrøjebefængte, steriodespisende, gulvrodende, uuddannede (indsæt selv yderligere fornærmende tillægsord) bølle!

15/5-2009, 23:30

M. LarsenAntal indlæg: 332
Online 6d 1t 12m
Nexø
Higashi Do / Ne...
www.higashi-do...


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


powertools ID #420330
osu

tråden her, forklarer fint , hvor kampsporten er på vej hen i DK.---
karate starter altid med et forsvar !!!
15/5-2009, 23:31

ØfferenAntal indlæg: 934
Online 7d 9t 46m
KU København


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


Øfferen ID #420331
ja, gudske tak og lov væk fra fundamentalismen


---
Enhver er lukket for anden fornuft end den vedkommende selv producerer
15/5-2009, 23:31

David RosmonAntal indlæg: 461
Online 2d 9t 3m
Odense
Fightgym.dk
davidrosmon.bl...


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


davidrosmon ID #420332
Jeg har faktisk ændret mig. Jeg begynder på rigtig karate sammen med Ikken og Kalkun på mandag!


---
NO!
15/5-2009, 23:32

M. LarsenAntal indlæg: 332
Online 6d 1t 12m
Nexø
Higashi Do / Ne...
www.higashi-do...


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


powertools ID #420333


---
karate starter altid med et forsvar !!!
15/5-2009, 23:32

Lars skov Jens

Antal indlæg: 117
Online 1d 2t 56m
Kbh


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


kanku ID #420334
Til Lulak
Når du skriver at du har mod til at afprøve "nye veje" så lad mig vække dine realitetssans til live...

Du har ikke valgt nye veje. Du har været tvunget til at gøre noget nyt og andet, fordi du ikke kunne være dig selv i det du gjorde. Nemli træning i kampkunst. Dine forestillinger om dig selv i forhold til kampsport viste sig at være forkerte og du var nød til at gøre nået for ikke at fortsat leve i dette skalkeskjul....

Det er sådan mennesket agerer, når dette ikke kan fastholde sig selv i noget hvor der er kompromisløse vilkår og ingen klap på skulderen!!

Tænk ærligt og længe over hvorfor det lige er marathon-løb du vil træne til!! Lad mig svare: FORDI DET LYDER AF NOGET - og så tror du at du opnår noget. Nå du krydser målstregen vil intet mirakel opstår. Nøjagtig som at blive sortbælte!!! Forstå det nu eller kæmp imod lidt længere..
15/5-2009, 23:34

Lars skov Jens

Antal indlæg: 117
Online 1d 2t 56m
Kbh


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


kanku ID #420335
til øfferen.
Du og alle andre er naturligvis værdige. Det hele afgøres ved om man lytter og taler ærligt uden selvbedrag. Det gør du ikke oplever jeg og det har jeg også udtrykt tidligere! Men folk der ikke har gennemtænkt deres egne motiver og årsag til træning forvente at blive presset på deres ego. Naturligvis og godt for det.

Osu og god debat til alle (undtagen de uværdige )
15/5-2009, 23:35

Henrik S. Pede...

Antal indlæg: 1347
Online 7d 12t 45m
Århus N


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


lulak ID #420336
Kanku, det er helt det samme min psykolog siger Satme godt analyseret!!

Ak, vi rodløse unge mennesker...
15/5-2009, 23:36

ØfferenAntal indlæg: 934
Online 7d 9t 46m
KU København


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


Øfferen ID #420337
og hvor i ligger så mit selvbedrag...?


---
Enhver er lukket for anden fornuft end den vedkommende selv producerer
15/5-2009, 23:38

M. LarsenAntal indlæg: 332
Online 6d 1t 12m
Nexø
Higashi Do / Ne...
www.higashi-do...


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


powertools ID #420338
osu

alle unge rødder og voksne...

tag nu og hold jer til , trådens spørgsmål.

hold jer nu for gode til alt det mudderkast..

det løser da netop intet.---
karate starter altid med et forsvar !!!
15/5-2009, 23:39

Lars skov Jens

Antal indlæg: 117
Online 1d 2t 56m
Kbh


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


kanku ID #420339
Til øfferen.
Du misforstår min sætningsopstilling. Du er værdig og jeg respekterer dine holdninger. Selvom jeg ikke altid er enig og egentligt tror du er faret vild! Men godt ord igen!
15/5-2009, 23:39

SteffenAntal indlæg: 244
Online 1d 9t 4m
Kbh.


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


El Gringo ID #420340
David skrev:
Jeg har faktisk ændret mig. Jeg begynder på rigtig karate sammen med Ikken og Kalkun på mandag!


Du kan ikke snige dig uden om ventelisten, David. Budoens sande vej går via denne tråd:

http://www.martialarts.dk/vis_emne.asp?id=25331---
The best argument against democracy is 5 minutes of conversation with the average voter
15/5-2009, 23:42

M. LarsenAntal indlæg: 332
Online 6d 1t 12m
Nexø
Higashi Do / Ne...
www.higashi-do...


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


powertools ID #420341
El Gringo med flere...

hvordan kan det være i altid skal latterliggøre tingene.

det havde sku været med bedre vi alle mødtes til en debat aften. det for nemt at sidde bag sit tastetur og gemme sig.

jeg ofre gerne en billet over til en debataften...


---
karate starter altid med et forsvar !!!
15/5-2009, 23:44

ØfferenAntal indlæg: 934
Online 7d 9t 46m
KU København


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


Øfferen ID #420343
faret vild... er vi ikke alle det? Ellers ville alle de gi klædte budo-kaer vel ikke bruge deres tid på at søge den evige sandhed....

Mit problmer er, at jeg ikke ved om det er et kvalitetsstempel at være værdig i denne tråd..... men den vender jeg også lige med psykologen.. måske jeg skal booke en debbeltsession næste gang.


---
Enhver er lukket for anden fornuft end den vedkommende selv producerer
15/5-2009, 23:45

Lars skov Jens

Antal indlæg: 117
Online 1d 2t 56m
Kbh


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


kanku ID #420344
El Gringo.
Tror du at du med din uatabile træningsindsats og lange pauser kan bidrage med noget her! èn ting er at du træner en skamfuld kloning af albrectsen/oyama karate uden kontrol og teknik! Må jeg spørge dig hvad du mener at have af brugbar erfaring til denne debat, udover at det er okay at holde pause når det ikke er sjovt mere eller at det gør for ondt!! Hvor herre bevares!!
15/5-2009, 23:45

ØfferenAntal indlæg: 934
Online 7d 9t 46m
KU København


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


Øfferen ID #420345
debbelt = dobbelt


---
Enhver er lukket for anden fornuft end den vedkommende selv producerer
15/5-2009, 23:48

GuldlossenAntal indlæg: 6669
Online 15d 6t 16m
Birkerød
Kickboxing Acad...
www.kickboxing...


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


Claus Poulsen ID #420346
Kanku, gå nu i seng. Du bliver mere og mere usammenhængende at høre på.


---
People who think the know everything are very annoying to those of us that really do
15/5-2009, 23:48

David RosmonAntal indlæg: 461
Online 2d 9t 3m
Odense
Fightgym.dk
davidrosmon.bl...


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


davidrosmon ID #420347
Osu
Sensei Kanku, med al respekt, du kan ikke forvente en fornuftig, rationel reaktion fra Lulak. Han er trådt af stien; mistet sin ligevægt så at sige. En æreløs pokalrytter, bæltejæger, som Lulak vil aldrig forstå den sande karate, som du, jeg og Ikken.
Osu

Lulak skrev:

Stille din hættetrøjebefængte, steriodespisende, gulvrodende, uuddannede (indsæt selv yderligere fornærmende tillægsord) bølle!

Nu taler du vist om dig selv igen!

Bare rolig Kalkun, disse æreløse, beskidte, såkaldte kampsportsudøvere ved tydeligvis ikke, hvordan man skal agere i nærvær af storhed!


---
NO!
15/5-2009, 23:48

ØfferenAntal indlæg: 934
Online 7d 9t 46m
KU København


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


Øfferen ID #420348
Hov hov Claus, han har da kaldt mig værdig....


---
Enhver er lukket for anden fornuft end den vedkommende selv producerer
15/5-2009, 23:49

Lars skov Jens

Antal indlæg: 117
Online 1d 2t 56m
Kbh


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


kanku ID #420350
Powertools.
Meget enig med dig som ofte og du er mand nok til at tale tydeligt. Men desværre tror jeg at El gringo m.fl. er så afsporet i deres mentale helbred at de ikke opfatter denne vejledning..

Øfferen.
Fasthold din seriøsitet tak og gå ikke med på de prmitives begavelser.

Mit råd til Øfferen, powertools mf.l er:

Makoto No Michi O Mamoru Koto: (Vær trofast)


Osu!

15/5-2009, 23:50

Henrik S. Pede...

Antal indlæg: 1347
Online 7d 12t 45m
Århus N


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


lulak ID #420351
Claus P skrev:
Kanku, gå nu i seng. Du bliver mere og mere usammenhængende at høre på.

Nej da, det er jo netop nu de episke indlæg bliver forfattet!
15/5-2009, 23:50

GuldlossenAntal indlæg: 6669
Online 15d 6t 16m
Birkerød
Kickboxing Acad...
www.kickboxing...


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


Claus Poulsen ID #420352
Øfferen: Ja, det var det, der gjorde udslaget.


---
People who think the know everything are very annoying to those of us that really do
15/5-2009, 23:53

ØfferenAntal indlæg: 934
Online 7d 9t 46m
KU København


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


Øfferen ID #420353
Trust me, jeg er trofast... men ikke mod ydre værdier, påduttede holdninger eller folk på piedistaler. Jeg er trofast imod mig selv.

Nat nat herfra... formoder den står på nat-kata for jer andre.


---
Enhver er lukket for anden fornuft end den vedkommende selv producerer
15/5-2009, 23:53

Henrik S. Pede...

Antal indlæg: 1347
Online 7d 12t 45m
Århus N


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


lulak ID #420354
Rosmon skrev:
Nu taler du vist om dig selv igen!


Argh pis, så trak du bare spejl-kortet ud af den blå luft...15/5-2009, 23:53

David RosmonAntal indlæg: 461
Online 2d 9t 3m
Odense
Fightgym.dk
davidrosmon.bl...


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


davidrosmon ID #420355
Kalkunen har ret.
EOD!
Osu


---
NO!
15/5-2009, 23:54

M. LarsenAntal indlæg: 332
Online 6d 1t 12m
Nexø
Higashi Do / Ne...
www.higashi-do...


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


powertools ID #420356
osu

vil altid være trofast.


---
karate starter altid med et forsvar !!!
15/5-2009, 23:59Antal indlæg: 6
Online 0d 0t 40m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


abekat ID #420357
At martialarts.dk har blomstertapet som baggrunds-billede i stedet for et hård trægulv siger vel alt.

I er en flok bambuskaratedyrkende gulvbøvlebavianer hele bundtet.
16/5-2009, 0:02

Shuri LeoAntal indlæg: 567
Online 18d 10t 21m
Esbjerg
MMA, Muay thai,...
www.esbjerg-ka...


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


Leoooo ID #420358
IKKEN har du nogensinde overvejet at folk træner karate for andet end disciplin og nyvaskede gulve?
Personligt træner jeg for motion og fordi det er fedt.

Der er mange der hopper fra stilart til stilart idag ja.
Men der er jo også mange flere muligheder idag.

Det er da klart folk tager ud og prøver noget. Der kan det godt tage lidt tid, før man finder lige præcis det man bedst kan lide eller er bedst til.

Er slet ikk emed på hvor du vil hen med dine tråde.
Mener du at hvis man er super god til bjj, eller helt vild skrap til mma, men stinker til karate og egentlig ikke kan lide at træne det, så skal man pine død tvinges til karate alligevel?
Er man useriøs når man træner noget man kan lide eller er god til, så længe det ikke er jka?

Der er mange folk der træner ma af mange forskellelige grunde. Men din tilgang er meget snæversynet.
Heldigvis er du er en døende race.


---
Knowledge is power
16/5-2009, 0:02

SteffenAntal indlæg: 244
Online 1d 9t 4m
Kbh.


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


El Gringo ID #420359
Jeg kalder trold på Kanku. Osu.


---
The best argument against democracy is 5 minutes of conversation with the average voter
16/5-2009, 0:04

M. LarsenAntal indlæg: 332
Online 6d 1t 12m
Nexø
Higashi Do / Ne...
www.higashi-do...


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


powertools ID #420360
osu leooooo

hvad bassere du den her på ?

Heldigvis er du er en døende race.

osu


---
karate starter altid med et forsvar !!!
16/5-2009, 0:07

Antal indlæg: 3132
Online 21d 2t 5m
CSA -Combat Spo...
www.csa.dk


Brunt forumbælte
(3000+ indlæg)


Bayoke ID #420361
Jeg har nu set lyset.Der ER problemer med ungdommens manerer og præferencer.

Ikkens/Kankus løftede finger deles af en lang række af ældre herrer, ikke mindst en af verdens aller, aller, ALLER største tænkere. Tingene VAR bedre i gamle dage!!!

Jeg kan BEVISE det:

BRUGER skrev:
"Vore dages ungdom elsker luksus. Den har dårlige manerer, foragter autoritet, har ingen respekt for ældre mennesker og snakker når den skulle arbejde. De unge rejser sig ikke længere op, når ældre kommer ind i et værelse. Den modsiger sine forældre, skryder i selskaber, sluger desserten ved spisebordet, lægger benene overkors og tyranniserer lærerne."Hmmmmm, satans ungdom
Og skulle nogen være i tvivl om hvem der sagde det, så var det altså Sokrates (469 f.Kr.-399 f.Kr.), og derefter altså også Ikken

Der ser I! Det har altid været sådan, og det er det stadig. Men det kan ændres i denne tråd.

Powertools skrev:
El Gringo med flere...

hvordan kan det være i altid skal latterliggøre tingene.


Efter at have læst alle fordommene, skældsordene og de personlige og lettere surrealistiske angreb fra Ikken og Kanku fik jeg et forkert indtryk af trådens formål. Først nu forstår jeg trådens sande hæderværdige formål!


---
STØT TEAM EASY ON - STØT TEAM EASY ON - STØT TEAM EASY ON EASY ON - STØT TEAM EASY ON - STØT TEAM EASY ON EASY ON - STØT TEAM EASY ON - STØT TEAM EASY ON EASY ON - STØT TEAM EASY ON - EASY ON - STØT TEAM EASY ON - STØT TEAM EASY ON
16/5-2009, 0:07

David RosmonAntal indlæg: 461
Online 2d 9t 3m
Odense
Fightgym.dk
davidrosmon.bl...


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


davidrosmon ID #420362
Fuck, jeg fandt lige en sjælden tegning af kanku fra hans barndom!

Selvfølgelig ville den ærefulde kalkun aldrig pille næse i virkligheden. Men resten er autentisk!


---
NO!
16/5-2009, 0:08

M. LarsenAntal indlæg: 332
Online 6d 1t 12m
Nexø
Higashi Do / Ne...
www.higashi-do...


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


powertools ID #420363


---
karate starter altid med et forsvar !!!
16/5-2009, 0:13

David RosmonAntal indlæg: 461
Online 2d 9t 3m
Odense
Fightgym.dk
davidrosmon.bl...


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


davidrosmon ID #420364
Rart at se at selv du Bayoke med din begrænsede intelligens, kan se at Ikkeen og Kalkun hører i samme kategori som Sokrates!


---
NO!
16/5-2009, 0:13

Antal indlæg: 3132
Online 21d 2t 5m
CSA -Combat Spo...
www.csa.dk


Brunt forumbælte
(3000+ indlæg)


Bayoke ID #420365
El Gringo skrev:
Jeg kalder trold på Kanku. Osu.


Enig!

Men hvad med Ikken? Virker mere autentisk:

http://www.martialarts.dk/vis_emne.asp?id=24706


Jeg forlader chatten. Fedt med et chat-forum på ma.dk iøvrigt

Godnat


---
STØT TEAM EASY ON - STØT TEAM EASY ON - STØT TEAM EASY ON EASY ON - STØT TEAM EASY ON - STØT TEAM EASY ON EASY ON - STØT TEAM EASY ON - STØT TEAM EASY ON EASY ON - STØT TEAM EASY ON - EASY ON - STØT TEAM EASY ON - STØT TEAM EASY ON
16/5-2009, 0:22

Lars skov Jens

Antal indlæg: 117
Online 1d 2t 56m
Kbh


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


kanku ID #420366
Davidrosmon.
Jeg kan kun beklage at du finder det morsomt at håne andre. Netop unge mænd med din egen familiebaggrund burde søge rollemodeller i den traditionelle kampkunst. Her vil du kunne vejledes og blive et dannet menneske! Men det kræver at du indser det først og jeg oplever at du har lang vej igen for det det sker. Desværre...
16/5-2009, 0:39

Shuri LeoAntal indlæg: 567
Online 18d 10t 21m
Esbjerg
MMA, Muay thai,...
www.esbjerg-ka...


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


Leoooo ID #420367
Osu powertools.
Jeg baserer det på, at den slags snæversynede mennesker, der kun ser sin egen stilart som den rigtige og er så stædige, ser jeg heldigvis meget få af.
Har været til stævner og trænet med andre karate klubber og diverse andre stilarter.
Har kun haft sjov og gode karate timer ud af det.
Har aldrig stødt på en karate udøver der så skævt til mig pga. min stilart/dojo/flag på væggen ikke lige var magen til hans.---
Knowledge is power
16/5-2009, 0:40

David RosmonAntal indlæg: 461
Online 2d 9t 3m
Odense
Fightgym.dk
davidrosmon.bl...


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


davidrosmon ID #420368
Åh Kalkun, du ER altså min yndlingstroll!
Men ja Kanku du er da også min rollemodel. Jeg har aspirationer om engang at være en ligeså dygtig troll som dig

Forsigtig Kalkun. Du ved hvad der venter

og ja du er i dette tilfælde missenkanku siger: (16/05, 00.38)
jeg går kun til grænser og gør det samme min ven!!

kanku siger: (16/05, 00.38)
hold dig til emnet og lad være med at udfordre på forhold du ikke magter..

Hvilke forhold er det lige?


---
NO!
16/5-2009, 0:40

KRSAntal indlæg: 235
Online 1d 1t 52m
Vanløse
Krav Maga IKMF/...


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


Fisher ID #420369
1000 tak alle! for en tråd der er ægte guld, simpelthen forrygende læsning.


---
Si Vis Pacem, Para Bellum - if you wish for peace, prepare for war.
16/5-2009, 0:42

David RosmonAntal indlæg: 461
Online 2d 9t 3m
Odense
Fightgym.dk
davidrosmon.bl...


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


davidrosmon ID #420370
Nå jeg tror sgu, jeg vil til at sove.. Ses på chatten i morgen Kanku. Du er sgu ok, min ven


---
NO!
16/5-2009, 0:51

Lars skov Jens

Antal indlæg: 117
Online 1d 2t 56m
Kbh


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


kanku ID #420371
DavidRosmon.
Det kan du bande på vi gør. Jeg opgiver ikke den forvildede og rodløse ungdom og jeg nægter at se unge mænd gå til grunde i vrangforestillinger og dagdrømmeri..

Osu og lad mig slutte af med at citere min egen rollemodel, sensei funakoshi:

- "Lær dig selv at kende før du lærer andre at kende"

Osu og godnat overalt til alle
16/5-2009, 1:29Antal indlæg: 4806
Online 31d 7t 40m


Brunt forumbælte
(3000+ indlæg)


Becks ID #420372
Kanku skrev:
Tænk ærligt og længe over hvorfor det lige er marathon-løb du vil træne til!! Lad mig svare: FORDI DET LYDER AF NOGET - og så tror du at du opnår noget. Nå du krydser målstregen vil intet mirakel opstår. Nøjagtig som at blive sortbælte!!! Forstå det nu eller kæmp imod lidt længere..

Den er reel nok. Men det er nu fedt at løbe turen alligevel

Udover det, awesome underholdning
Kanku/Ikken, hvor får I det fra?
16/5-2009, 1:54

Steffen Ravn M...Antal indlæg: 1826
Online 431d 5t 27m
Fredericia
Fredericia Judo...
www.vejle-aiki...


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


Steff ID #420375
Kanku skrev:
Jeg synes helt ærligt steffen at det er sørgeligt at en person der er graduret 1. dan i Aikido kan have så useriøse holdninger. Du er en meget dårlig repræsentant for aikidofa.dk. Støtter stig og lasse din optræden her og er du en sund rollemodel for det børnehold du underviser på?

Det er jo så din holdning til tingene og den vil jeg ikke tage fra dig.
Jeg kan ikke svare dig direkte på dit spørgsmål, for det ville være at tale på andres vejene. Men du er meget velkommen til at ringe til de to. Du har jo været inde omkring vores hjemmeside, tak for det forresten, så du ved hvor du kan finde deres telefonnumre.
At du synes at jeg er en dårlig repræsentant for klubben og en skidt rollemodel for vores børn vælger jeg så personligt at rynke bryn over?
Du ved ikke hvordan jeg underviser, hvordan kan du så fortælle mig hvad jeg er og ikke er?
Jeg har tidligere skrevet at jeg udemærket er i stand til at skelne sjov fra alvor, og det ved jeg med sikkerhed at dem jeg træner med og omgås også kan. Så du ringer bare løs til folk... Spørg eventuelt Lasse efter en telefonliste så du kan ringe og spørge forældrene til de børn jeg har undervist i årets løb, hvad de, og børnene for den sags skyld, synes om mig og min undervisning.
Hvad er din begrundelse for at skrive at jeg er en dårlig repræsentant for min klub? Det faktum at jeg bruger sarkasme og ironi i en tråd som alligevel er afsporet? Hvilket minder mig om at du stadig ikke har svaret mig på mit tidligere spørgsmål:
Jeg skrev:
Er det det faktum at jeg sætter tingene lidt på spidsen og laver lidt grin med en gammel tekst, der gør mig ubegavet. Eller det faktum at jeg ikke har samme holdning til tingene som dig?

Du synes at det er sørgeligt at jeg er så useriøs. Jeg synes så til gengæld at det er sørgeligt at en mand i din alder gemmer sig bag en profil uden nogle former for info.
Jeg står da i det mindste frem, og står ved den jeg er som menneske og udøver/træner. Det er ikke ligefrem noget du kan prale af.

Ikken skrev:
Steff.
Har som Kanku meget svært ved at se dig som rollemodel og sortbælte i en kampsportsklub.

Tror helt ærligt at Sensei Kenji Shimizu, som er 7. dan har en anderledes indstilling til budo og traditionel kampsport end du har. Har du nået et niveau, hvor du er i stand til at sætte dagsorden for kodeks indenfor din aikido stilart. Næste gang du træner under ham, så kan du jo nævne din 28. dan og samtidig fortælle ham, at han ikke skal tage sin egen 7 dan for selvhøjtideligt. Din blotte tilstedeværelse i tråden her er et glimrende eksempel på, hvorledes moderne fortolkninger af traditionel kampsport ikke hænger sammen. Lav dit eget system og bliv 29. dan.

Jamen han har da helt sikkert en anden indstilling til tingene end jeg har. Alt andet ville da være mærkeligt, når han har det niveau han har, og jeg har det jeg har?
Om jeg har et niveau der gør mig i stand til at sætte dagsordenen? Ja! Det har jeg. Ellers ville jeg aldrig være blevet indstillet til min 1. dan graduering.
Blev indstillet af Eckhardt Hemkemeier (4. dan Tendoryu aikido) fra Seishinkan i Hamborg, så han har jo ment at jeg var klar og graden værdig. Og ja, manden kender mig privat. Og det var Shimizu Sensei der graduerede mig, efter at have holdt løbende øje med mig på vores årlige tur til Herzogenhorn i Sydtyskland.
Hvad angår min 28. dan grad, så ved jeg faktisk ikke hvad Shimizu Sensei vil sige til den? Der må jeg være dig svar skyldig indtil jeg har fået ham spurgt personligt når han kommer til Danmark for første gang nogensinde, om en lille månedes tid. Jeg lover at vende tilbage med et svar... Men jeg ved så med sikkerhed at Shimizu Sensei ikke tager sin grad så højtidligt. Han går rundt med samuraiblod i årene og han ved udemærket hvad han kan og hvad han er værd. En grad i Tendoryu aikido er for én selv. Det er ikke noget vi behøver at reklamere med for at forherlige os selv.
At jeg skriver det i min (instruktør)profil er en hjælp til andre så de har noget at forholde sig til, i tilfælde af at de vil bruge mig som instruktør.
Jeg har i godt og vel 9½ gået rundt med et hvidt bælte omkring livet når jeg trænede aikido, da det indikerer en kyu grad hos os. Sidste sommer blev jeg gradueret til 1. dan. Med andre ord blev jeg fundet værdig af folk som kender mig, til at bære et sort bælte. Og det er jeg da taknemmelig for. Men når jeg tager min gi, obi og hakama på, så kan man pludselig ikke længere se mit bælte og så er jeg lige pludselig på højde med alle de andre i dojoen. Og så er det ligemeget om bæltet er sort eller hvidt. Man kan se, og mærke, om folk kan deres ting, og det er vel i bund og grund det det hele handler om?
Man bliver dermed målt på det man kan og ikke på den farve ens bælte har. Det er sgu da smukt...
Du skriver så yderligere at jeg skal lave mit eget system og give mig selv 29. dan i det? Du har vidst ikke læst min profil ordentligt igennem?

Til slut vil jeg gerne, endnu engang, sige thumbs up til Powertools!
Dine forsøg på at få tråden tilbage på sporet er prisværdige, men det lader ikke til at de virker.
Ihvertfald ikke så længe folk bliver "angrebet" som de gør. Men til dig for indsatsen.


---
Never trust a man who, when left alone in a room with a tea cosy, doesn&#39;t try it on as a hat! (Husk pas, hvis I skal i byen i Vejle!) Drevet af mit had til Balkanal...
16/5-2009, 4:40

Rune B. Peters

Antal indlæg: 172
Online 2d 8t 50m
Amager
www.Rumblesport...


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


friik ID #420376
Osu

Osu

Exit


---
:D
16/5-2009, 4:59

Brian GronemanAntal indlæg: 2592
Online 20d 0t 31m
Kbh Ø
www.rumblesport...


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


Burarüm ID #420377
Skid karate i munden... hov var det ikke modent sagt?

Ikken og Kanku... eat cock much?!


---
Posture Pressure & Possibilities
16/5-2009, 5:49

Tim JensenAntal indlæg: 145
Online 3d 13t 9m


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


shain ID #420378
Ingen kommentarer blot et lille klip---
The Only Thing Necessary for the Triumph of Evil is for Good Men to Do Nothing Edmund Burke
16/5-2009, 5:53

Tim JensenAntal indlæg: 145
Online 3d 13t 9m


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


shain ID #420379
Nå så må det blive et link

http://watch?v=2caRZLXuW0U&feature=related


---
The Only Thing Necessary for the Triumph of Evil is for Good Men to Do Nothing Edmund Burke
16/5-2009, 5:57

Tim JensenAntal indlæg: 145
Online 3d 13t 9m


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


shain ID #420380
Hold da kæft hvor det kører for mig, det er måske ved at være på tide at gå i seng.

http://www.youtube.com/watch?v=2caRZLXuW0U&feature=related


---
The Only Thing Necessary for the Triumph of Evil is for Good Men to Do Nothing Edmund Burke
16/5-2009, 7:40

M. LarsenAntal indlæg: 332
Online 6d 1t 12m
Nexø
Higashi Do / Ne...
www.higashi-do...


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


powertools ID #420381
osu

til Leooo mange tak for dit svar, kan godt se din pointe.

til Steff , endnu en gang mange tak

fortsat go´debat....

osu


---
karate starter altid med et forsvar !!!
16/5-2009, 8:46

Erik Nielsen

Antal indlæg: 127
Online 0d 13t 54m
Nørre Sundby
x-gym
x-gym


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


Erik Nielsen ID #420384
Ha-ha-ha-ha

Det er absolut den fedeste tråd længe.

Jeg kom hjem fra et arbejdsrelateret kursus på fyn (tak for en god aften m. træning og inspiration til Morten Djursaa og fightgym Odense) og opdagede denne fantastiske underholdning.

Jeg synes vi skal takke den selvforherligene, narcissistiske og indremissionske "KarateDolph" for superunderholdning.

Til jer der har forsøgt anstændig kommunikation med denne Kanku/Ikken person, må man sige, at i har repræsenteret kampsport/kampkunstmiljøet så godt i kunne ved ikke at falde i samme ulødige kommunikationsform som ham.

DET HJALP BARE IKKE.

Lad tilsviningerne og den forrygende underholdning fortsætte.


16/5-2009, 8:54

Erik Nielsen

Antal indlæg: 127
Online 0d 13t 54m
Nørre Sundby
x-gym
x-gym


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


Erik Nielsen ID #420385
Hov!

Glemte lige at skrive til Ikken/Kanku at tråden er relevant i forhold til trådstart.

Da jeg ulykkelige menneske efter 16-17 år i hvid dragt m. bælter og træning på trægulv for 5 år siden blev forført af shorts, t-shirt, musik og derfor er blevet degraderet til en tatoveret,skaldet, møllesvingskæmpene
neandertaler.
16/5-2009, 9:28Antal indlæg: 4806
Online 31d 7t 40m


Brunt forumbælte
(3000+ indlæg)


Becks ID #420389
Shorts....T-shirt....MUSIK = Curse of the white man.

Nu er danske TAL I BANdlysning under træningen...
16/5-2009, 10:33

David RosmonAntal indlæg: 461
Online 2d 9t 3m
Odense
Fightgym.dk
davidrosmon.bl...


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


davidrosmon ID #420392
Er det i virkeligheden Bill O'Reily, der er inde i Ikken og Kalkun, no homo


I think so

Kalkun skrev:
Jeg opgiver ikke den forvildede og rodløse ungdom og jeg nægter at se unge mænd gå til grunde i vrangforestillinger og dagdrømmeriIs it a "bromance" in the making

---
NO!
16/5-2009, 10:36

David RosmonAntal indlæg: 461
Online 2d 9t 3m
Odense
Fightgym.dk
davidrosmon.bl...


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


davidrosmon ID #420393
Her Shain


---
NO!
16/5-2009, 10:40

David RosmonAntal indlæg: 461
Online 2d 9t 3m
Odense
Fightgym.dk
davidrosmon.bl...


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


davidrosmon ID #420395
Ikken? eller Kanku?


---
NO!
16/5-2009, 11:21

Morten Djursaa...

Antal indlæg: 747
Online 4d 7t 1m
Odense C
Fightgym.dk


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


Skalle ID #420399
Tak for de pæne ord Erik. Vi andre har jo været underholdt af de herrer Ikken og Kanku i noget tid, men the more the merrier
David, nu hvor du har fundet den sande vej gennem karate, kan du så stadig komme med ud at spise i aften? Eller må du ikke pleje omgang med skaldede voldsmænd, der udøver deres beskidte erhverv i et 8-kantet bur af hønsenet?


---
Graecum est; non potest legi ( Det er graesk; det kan ikke laeses)
16/5-2009, 11:26

Lene MartensenAntal indlæg: 262
Online 2d 21t 28m
Jyderup
Holbæk karatekl...
http://karate-...


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


Nenja ID #420400
SHAIN:
Fantastisk outfit i den sanbon-kumite. Det er da sådan en dress-code der mangler i karate (altså for mændene ;-P )

Men IKKEN og KANKU kan sgu ikke sætte en finger på seriøsiteten omkring karaten der på trods at manglende gi :-)

---
Don’t look where you fall, but where you slipped.
16/5-2009, 11:44

MadsAntal indlæg: 1869
Online 9d 9t 26m
Odense C.
Bushido BJJ Ode...


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


Mad$ ID #420401
Troll skrev:
David
Tråden er ikke basseret på at ligge og rode rundt på gulvet. Det er et biprodukt af en meningsudveksling. Men siden du mener, at jeg ikke har fulgt med tiden og trænet ikke realistisk kamptræning må jeg knytte en kommentar. I karate er fokus på den stående kamp og jeg er ret sikker på, at det virker. Læs aviser, langt de fleste voldsepisoder består af flere overfaldsmænd, der tramper på den der lægger sig ned. Det er virkeligheden. Gulvkamp er en sport og har efter min mening meget lidt med selvforsvar at gøre.[7b skrev:TRO på det!
Sand Karate er ALTID Bedst. Ham sortbæltet var bare en svag mand, der ligesom børn og kvinder ikke burde have fået lov til at træne den Sande Karate med kapitale begyndelsesbogstaver.

PS: Sand Karate kan besejre 7 hooligans med begge arme og et ben bundet på ryggen. Den sorte ridder i Monthy Pythons jagt på den hellige gral brugte sand karate, men han var en svag mand og derfor fejlede han lidt til sidst.


---
Sweep the leg!
16/5-2009, 11:49

David RosmonAntal indlæg: 461
Online 2d 9t 3m
Odense
Fightgym.dk
davidrosmon.bl...


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


davidrosmon ID #420402
Nej, "Skalle", jeg skal lave mine maegeri i aften, og jeg ønsker ikke at omgås med sådan nogle skaldede, voldelige, primitive bøller, vis eneste fornøjelser her i livet er at kopulere og dyrke den obskure fetich med andre halvnøgne, skaldede forvoksede, rodløse, groteske teenagere i et homo-erotisk voldsorgie! Føj, siger jeg dig! Håber en dag du vil se lyset!


---
NO!
16/5-2009, 11:51

Lars skov Jens

Antal indlæg: 117
Online 1d 2t 56m
Kbh


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


kanku ID #420403
Nenja:
Jeg har som tidligere bedt dig om at finde en dating side hvis du skal føre dig frem. Du er en skamplet for kvindelige karate-kaer og at du træner under skif, må blot igen vidne om deres lemfældige adgangskriterier..

Ikke en tilfældighed at du nu søger træning i aikido, jiu-jitsu og kyusho. Her er hård disciplin og kontante gyaku-zuki stød på kroppen erstattet af blød petting og ligge på alle fire og udtrykke alverdens dyrelyde.

Jeg er sikker på at du og chimpansen davidrosmon kunne finde fælles interesser
16/5-2009, 11:59

Lars skov Jens

Antal indlæg: 117
Online 1d 2t 56m
Kbh


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


kanku ID #420406
Nenja:
Respekterede karate-kaer som Judy Nykjær, Pernille Larsen, Claudia Pring, Sara Rasmussen m.fl. kan kunne opfatte dig som en "blondine" på afveje. Og du må forholde dig til hvorfor du ikke kunne nå deres nivaeu!
16/5-2009, 12:04

David RosmonAntal indlæg: 461
Online 2d 9t 3m
Odense
Fightgym.dk
davidrosmon.bl...


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


davidrosmon ID #420407
Mad$ eller Mads eller hvad du nu hedder, hvad er det du vil opnå med denne infantile retorik, man gang på gang ser dig slynge ud? Det klip viser intet udover en mand i en hvid gi med sort bælte, der overfaldes af et af disse abelignende MMA-dyrkende væsner. Det er sandsynligvis bare en anden MMA-bølle, og klippet er lavet i et ynkeligt, forfejlet forsøg på at tilsværte den ægte karate! Sørgeligt, men man kan jo ikke forvente andet fra en skaldet, tatoveret, steroidepumpet, uuddannet bølle som dig! Føj!


---
NO!
16/5-2009, 12:25Antal indlæg: 8847
Online 27d 3t 39m


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


Freeze ID #420408
Enig David eller for at citere en af MMA's største profiler...


BRUGER skrev:
FEDEST - gavner sQ mma!!! Allrighty!!BRUGER skrev:
Dennis: hold nu din f..king kaje.. put up or shut up! n00b troll!BRUGER skrev:
Bwaaahaaaaa @ Suhr boiii!!16/5-2009, 12:28

David RosmonAntal indlæg: 461
Online 2d 9t 3m
Odense
Fightgym.dk
davidrosmon.bl...


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


davidrosmon ID #420409
HYPE MAN NO. 1 skrev:
blød petting og ligge på alle fire og udtrykke alverdens dyrelyde.

Jeg er sikker på at du og chimpansen davidrosmon kunne finde fælles interesser


Tak Kanku, du er fandeme en god hype-man! Jeg har længe søgt en date med Nenja, har bombarderet hende med mails, men jeg tror at din anbefaling gør udslaget. I love you man!

Bromance can I get a what what!Det kunne være os Kanku


---
NO!
16/5-2009, 12:41

Tim JensenAntal indlæg: 145
Online 3d 13t 9m


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


shain ID #420411
Gad vide om dem her nogensinde finder den sande Budoånd - Nå nej både boksning og skak er jo anerkendt af IOC, så det er jo sport.

http://spn.dk/andensport/article1694919.ece

http://www.youtube.com/watch?v=iswNcmerP78

Mvh.

Tim


---
The Only Thing Necessary for the Triumph of Evil is for Good Men to Do Nothing Edmund Burke
16/5-2009, 13:07

MadsAntal indlæg: 1869
Online 9d 9t 26m
Odense C.
Bushido BJJ Ode...


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


Mad$ ID #420412


Sand Karate, Rætti' mænner og ingen MMAber der kravler rundt og vinder på kujon agtige subs, og japanske selvforsvarsteknikker ...

I Den perfekte karateverden er der kun stærke mænd i pænt tøj og de er kun sammen med andre stærke mænd ......

...

---
Sweep the leg!
16/5-2009, 14:14

David RosmonAntal indlæg: 461
Online 2d 9t 3m
Odense
Fightgym.dk
davidrosmon.bl...


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


davidrosmon ID #420415
OSU
Strength through discipline
Strength through community
Strength through action

Jeg er lige kommet hjem fra en rigtig god træning med Kalkun og IkkeIgen. Mestrene brugte 30 min. på at undervise mig i den rigtig måde at salutere på. Min højre skulder/arm er træt, men jeg står lidt rankere og ser en positiv fremtid forude.

Strength through discipline
Strength through community
Strength through action
OSU

Vi havde alle vore hvide dragter på. Intet individ var hævet. Der herskede en jernhård disciplin. Alle var glade og positive.


OSU


---
NO!
16/5-2009, 14:22

Lars skov Jens

Antal indlæg: 117
Online 1d 2t 56m
Kbh


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


kanku ID #420416
DavidRosmon:
Jo mere du dækker dig bag din infantile rolle som morsom og ligeglad, jo større er den skam du bærer rundt på!

Hvem andre end dig selv bedrager du på denne måde. Og hvem andre end dig selv skal samle dig op fra afgrundens rand...
16/5-2009, 14:38

Lene MartensenAntal indlæg: 262
Online 2d 21t 28m
Jyderup
Holbæk karatekl...
http://karate-...


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


Nenja ID #420417
KANKU....du skuffer mig sgu aldrig

Fedt at vide at fordi jeg er kvinde i dette forum, må ethvert indlæg fra min side betragtes som dating-relateret.
Hvad skulle jeg gøre uden dine chauvanististke og nedgørende bemærkninger.

Forresten viser du STOR indsigt ved at mene at Aikido, Jiu-jItsu og Kyosho handler om at ligge på alle fire og sige dyrelyde....men selvfølgelig ved jeg godt at tingene kan være svære at skelne i det abebur du selv befinder dig i (og fra tid til anden refererer fra)

hmmm og fedt nok at udtale dig om mit niveau, som du jo virkelig ved meget om. Stor respekt til de kvinder du nævner (og som jeg tidligere har trænet under/med), men husk lige at du ikke kender mig og derfor ingen ret har til at udtale dig om mine kompentencer.
- Er forresten stadig Karate-ka, så lad være at omtale min karate-udvikling i datid.

og jo david, sådan en præ-puperter og infatil sexistisk person som dig og en sen-puperter græsrodsaktivist som mig ville sikkert udgøre en fantastisk date - Det står klart nu hvor Kanku har påpeget det.
- Og som han også har påpeget er det jo min eneste interesse ved at være med på dette debat-forum..---
Don’t look where you fall, but where you slipped.
16/5-2009, 14:44

David RosmonAntal indlæg: 461
Online 2d 9t 3m
Odense
Fightgym.dk
davidrosmon.bl...


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


davidrosmon ID #420418
Osu
Strength through discipline
Strength through community
Strength through action

Ja Kanku, selv tak for rigtig god træning. Var fedt at mærke karate, rigtig karate vel og mærke! Jeg synes selv (ligesom du også bemærkede) at min gyaku-zuki var rigtig god mellem nr. 234 og 344, men mindre god efter nr. 867. Igen tak for god træning.'

Strength through discipline
Strength through community
Strength through action
Osu


---
NO!
16/5-2009, 14:47

David RosmonAntal indlæg: 461
Online 2d 9t 3m
Odense
Fightgym.dk
davidrosmon.bl...


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


davidrosmon ID #420419
Nenja, jeg tænkte på, hvis det går rigtig godt mellem os, så skal Kalkun være min "best man"


---
NO!
16/5-2009, 15:06

Mads NørbyAntal indlæg: 330
Online 1d 16t 38m
Holstebro
www.randori.dk
www.randori.dk


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


Mads Nørby ID #420420
Kongeunderholdning - keep it coming

Respekt til "Überninja David Rosmon" for og holde godt gang i den


---
Be careful when you fight the monsters, lest you become one.
16/5-2009, 15:38

Per UchidaAntal indlæg: 2156
Online 22d 7t 29m


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


Uchida ID #420421
Det er på mange måder en spændende debat, der udspiller sig i denne tråd. Der er dog nogle kommunikative udfordringer, der skal overvindes hvis der skal bygges bro over de forskellige synspunkter/perspektiver. Powertools er inde på et meget centralt element i god kommunikation, når han spørger Ole, hvad der driver ham til at træne efter så mange år. Nysgerrige spørgsmål med det formål at afdække andres grundlæggende antagelser eller bagvedliggende motiver/værdier er altid en god ide. (Dette kræver dog en hvis grad af tryghed) Der kan her åbnes muligheder for et mere ægte møde, der ikke kun handler om retorik. Jeg var engang på Gerlev idræts efterskole, hvor mange forskellige stilarter og retninger indenfor TMA og MA var samlet. Dette skabte også nogle gode og til tider heftige debatter. Der var dog en åbenlys fordel og det var, at vi var samlet face to face. Man kunne hurtigere ændre ens måde at kommunikere på når man så hvilken umiddelbar respons ens udtalelser skabte (i modsætning til det skrevne). Postulater om hvilken stilart/retning/skole der var bedst gav heller ingen mening, da styrkesiderne ved de andre grene var åbenlyse. Ved at træne andre grene indenfor MA blev jeg da også bevidst over mine svage sider. Et eksempel på dette var Capoeira – min læring af dette var: Jeg havde ingen rytme i kroppen og manglede en lethed og flow i mine teknikker (selvom jeg blev hjulpet på vej af musikken). Taekwondo – sikke dynamiske spark vi trænede osv. osv. Inden jeg arbejder mig videre ud af en tangent, tror jeg at min pointe med det sidste er, at vi skal se på mangfoldigheden og det vi kan lærer af det – frem for kun at tro, at det vi selv foretager os, og står for, er det eneste rigtige.
Jeg vil kort svare på Powertools spørgsmål – og må altså her pointere at det er ud fra min virkelighed og vinkel.
Da jeg havde klub fik alle nye et lille spørgeskema, hvor vi forsøgte at målrette vores hverve kampagner. Her fremgik det, at det var meget tilfældigt at folk lige valgte os. Samtidig blev folk først bevidste om klubbens organisatoriske tilhørsforhold langt hen i deres karriere (typisk efter mange år). Dette skete også for mig. Jeg havde travlt med at træne og forstå teknikkerne, terminologien og alle de mange elementer og først senere kunne jeg løfte blikket til hvad klubben og organisationen stod for. Det blev så Shotokan – men kunne i princippet have været noget helt andet. Men netop det traditionelle aspekt har betydet meget for mig og i perioder har jeg da også undersøgt baggrunden for karaten, den japanske indflydelse på karate-do, zens indflydelse på begrebet do osv. osv. jeg er nået frem til at do og tradition er termer der ALTID tolkes ud fra den enkeltes optik og virkelighed. Det der har fastholdt mig i SKIF.dk er udover en fornuftig tilgang til det traditionelle aspekt – årelange venskaber med andre i organisationen, træning, træning og træning, samt organisationens evne og lyst til at forandre sig til skiftende forhold.

Afslutningsvis har jeg det sådan, at man godt må fremhæve egen stilart, blot det ikke sker ved at nedgøre andres. Det kunne i øvrigt være en god ide, at mødes og fortsætte denne tråd – in the flesh for der er mange ting vi endnu ikke har fået vendt. Jeg er frisk.

Så blev det sgu alligevel en roman – sorry.


---
Det jeg siger - er ikke det jeg siger. Det jeg siger er det du høre mig sige.
16/5-2009, 15:46

Antal indlæg: 145
Online 1d 6t 22m


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


popop ID #420423
Er jeg den eneste der tror at Kankun er Starkads far og/eller storebror ?
16/5-2009, 16:38

Lars skov Jens

Antal indlæg: 117
Online 1d 2t 56m
Kbh


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


kanku ID #420425
Nenja & Rosmon:
Ja I er ganske morsomme og tillykke med at I nu er officielt par og fælles repræsentant for de skamfuldes klub. Hvor herre bevares! Tør slet ikke tænke på jeres kommende børn. Em kloning mellem "røde" nenja og "mørke" david må nødvendigvis udtrykke den australske arborignals og må sjeg spørge om hvilken farve ungen skal bære som kampdragt på et kommende fightfuckersgym.dk
16/5-2009, 16:40

Lars skov Jens

Antal indlæg: 117
Online 1d 2t 56m
Kbh


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


kanku ID #420426
Og ja jeg ramte bevidst jeres lave nivaeu som selv til selvhjælp
16/5-2009, 16:48

Lars skov Jens

Antal indlæg: 117
Online 1d 2t 56m
Kbh


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


kanku ID #420427
I minder mig om da mine egne børn skulle stå på egne ben og troede at de var jordens klogeste! Men jeg begynder at holde af jer, nenja og david og forstår jeres indre kamp for uafhængighed og anerkendelse. Med tiden vil I modnes og forstå at den sande lykke bor i hjertet og ikke på gulvet blandt andre primitive kamphaner i ført neonfarvet tricot...

Osu og god debat, trods alt
16/5-2009, 17:05

Lene MartensenAntal indlæg: 262
Online 2d 21t 28m
Jyderup
Holbæk karatekl...
http://karate-...


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


Nenja ID #420428
Per Ushida:

Super indlæg , ville til enhver tid støtte op om en debat IRL. - Her i denne tråd er det for sent at finde den gode tone. -Tror vi alle har prøvet, men nu har fundet at det er morsommere at puste lidt til Kankus og Ikkens "interessante" holdninger.
(selv om det er møg-ærgeligt at et par snæversynede,konservative mænd som dem skal repræsentere karaten så skidt)

Kanku: Sorry to say, men tror nu nok at du ganske selv lagde det Lave Niveu for længe siden. Vi andre prøver bare at følge trop

Forresten fedt at du nu også begynder at lufte racistiske meninger omkring race og blanding af disse..... - Sieg Heil oder was???
---
Don’t look where you fall, but where you slipped.
16/5-2009, 17:19

Lars skov Jens

Antal indlæg: 117
Online 1d 2t 56m
Kbh


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


kanku ID #420429
Nenja:
Der er absolut ingen racisme herfra! Har selv børn med kvinde af anden race end min egen! Så du fejlfortolker mine ord. Iøvrigt er jeg blevet udstillet som væsener der på ingen måde ligner mennesker, så det går begge veje frøken!! Men uden at gå i dybden med min anden store hobby som er farve lære, så er der altså giver balnding af 2 komplementære forskellige farver ofte en tredje knap så komplemnetær. Det ert grundlæggende faglig fakta fra malerens ABC
16/5-2009, 18:07Antal indlæg: 468
Online 5d 7t 14m


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


nicolajjka ID #420433
Til Kanku.

Syntes ikke du skal namedroppe andre JKA'ers navne på den måde. Træner selv sammen med Claudia (Pring), og tror hun ville blive meget ked af, at en så konservativ person som dig (mis)brugte hendes navn.

Syntes i stedet du og Ikken skulle give jer lidt til kende, og evt. skrive hvad klub i træner i osv. Så var i også fri for at bruge andres rigtig fine navne.

16/5-2009, 18:59

Lars skov Jens

Antal indlæg: 117
Online 1d 2t 56m
Kbh


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


kanku ID #420434
Til NICOLAIJKA:
Du tror da vel ikke at jeg viol rette ind efter en spradebasse med 3. kyu og knap nok er gammel til eget sygesikringsbevis...

Og hvorfor du så selv igen nævner personens navn, vidner da om at du blot vil have opmærksomhed. Men istdet fik du udstillet din egen begavelse og modgade dig sig!!

Vor herre bevares for Hempel junior. Er der ikke en skif klub du kunne skifte til i din by. Du er ikke af JKA råstof overhovedet!
16/5-2009, 19:01

Lars skov Jens

Antal indlæg: 117
Online 1d 2t 56m
Kbh


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


kanku ID #420436
Til NICOLAIJKA:
Men du har også valgt et dødninge hoved som billede, så kunne man forvente andet fra dit, skal man sige næsten udvoksede kranie...
16/5-2009, 19:07

Lars skov Jens

Antal indlæg: 117
Online 1d 2t 56m
Kbh


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


kanku ID #420437
Eller skal man titulere dig for Nicolai "DON" Hempel som du så fint udstiller dig som på din myspace profil:

http://dk.myspace.com/321879589

...Som en fredagsberuset teenager med fars smøger i munden!! Hvor herrebevares. Du er en skamplet for al JKA karate og jeg ville grimme mig hvsi jeg kom fra samme klub. Men mon ikke at Hr. Christoffersen kan tale dig på rette spor igen!


16/5-2009, 19:10

Lars skov Jens

Antal indlæg: 117
Online 1d 2t 56m
Kbh


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


kanku ID #420438
Og så lige som prikken over i'et har du mindsanden skrevet i din profil at du er:

BUDDHIST

Nu må jeg tage mig til maven og tænke længe om jeg har set nogen lignende wanna-be!!!16/5-2009, 20:04

Henrik S. Pede...

Antal indlæg: 1347
Online 7d 12t 45m
Århus N


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


lulak ID #420440
Kalkun, jeg elsker dig

Efter en lang arbejdsdag trængte jeg sgu lige til et par gode grin, og selvfølgelig leverer du varen. Tommelfinger op

16/5-2009, 20:04Antal indlæg: 468
Online 5d 7t 14m


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


nicolajjka ID #420441
Til Kanku.

Fint at du laver noget baggrundstjek. Dejligt. Men jo, kan da være Jacob kan tale mig til fornuft. Du kan jo evt. kontakte ham og råde ham til det. Ville da være dejligt hvis han kunne lede mig på sporet af den rigtige budo-ånd.

Mht. til religion, er jeg da spændt på hvordan debatten vil udvikle sig, eftersom du nu har udnævnt dig selv til religiøst overhovede, med ret til at dømme i religiøste spørgmål.

Spændende16/5-2009, 20:10

Ole

Antal indlæg: 4287
Online 10d 10t 55m


Brunt forumbælte
(3000+ indlæg)


Ole ID #420442
POWERTOOLS skrev:
osu ole (sensei)

jeg kunne godt tænke mig at spørge dig , som 7 dan. (en værdig repræsentant for karate)

hvad er det der har holdt dig i shotokan karate (skif) så mange år og fortsat frem ?

osu michael


Det var ikke fordi jeg ikke ville svare på dit spørgsmål, men jeg har været ude at sejle kapsejlads idag...hele dagen, så karate er ikke min eneste fritidsbeskæftigelse.

Per Uchida rammer rigtigt godt, så jeg tror faktisk at det jeg ville skrive ville være en gentagelse af Pers indlæg.

Jeg vil gerne efter alle de her år tillægge to ting. SKIF Shotokan er ikke det eneste jeg har beskæftiget mig med i de seneste år. Jeg har deltaget i masser af træninger i indland og udland i forskellige former for karate.

Samtidig, så er det efter alle de år i høj grad de mennesker man "arbejder" sammen med der "trækker". Det drejer sig om dem jeg træner med, er i bestyrelse med samt de jeg underviser i Danmark og som jeg værdsætter i høj grad som venner. Samtidig er der alle de jeg kender fra andre lande, mennesker jeg har mødt igennem min karate karriere. De betyder alle utroligt meget for mig og er mit mest værdifulde netværk og mennesker jeg meget nødigt ville undvære.

Tak for interessen.---
Officers never run...it panics the troops ! Cit: Svensk MJ i BSN
16/5-2009, 20:16Antal indlæg: 468
Online 5d 7t 14m


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


nicolajjka ID #420444
Til Kanku.

Og tak fordi du gjorde mig opmærksom på MySpace siden. Havde helt glemt den.

Har skiftet til Facebook nu (Nicolaj Hempel), så i kan evt. tjekke der hvis Kanku's interesse for min person hars smittet
16/5-2009, 20:27

Henrik S. Pede...

Antal indlæg: 1347
Online 7d 12t 45m
Århus N


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


lulak ID #420445
Nikolaj skrev:
Har skiftet til Facebook nu (Nicolaj Hempel), så i kan evt. tjekke der hvis Kanku's interesse for min person hars smittet


Hallå, bare fordi Nenja bruger ma.dk som dating-side, betyder ikke at du også kan, vel lissom
16/5-2009, 20:45

Lene MartensenAntal indlæg: 262
Online 2d 21t 28m
Jyderup
Holbæk karatekl...
http://karate-...


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


Nenja ID #420448
Kanku skrev:
I er jo en samling aber heler bundet er der faldet ned fra træet og leder efter bananer som er søde nok til jeres barnagtige tand!!


KANKU skrev:
Iøvrigt er jeg blevet udstillet som væsener der på ingen måde ligner mennesker, så det går begge veje frøken!!


....hmmmm nåå ja det er rigtigt... Kan godt se at du ikke selv lagde op til den sammeligning


LULAK---
Don’t look where you fall, but where you slipped.
16/5-2009, 20:50

M. LarsenAntal indlæg: 332
Online 6d 1t 12m
Nexø
Higashi Do / Ne...
www.higashi-do...


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


powertools ID #420450
osu ole ¨

det helt ok, regnede skam og med du ville svarer. mange tak for både dit og uchida´s svar. domo arigato.

har heller ikke selv haft tid til at se for meget på siden idag, (barnedåb) først lige kommet hjem. puhhh


men det nok rigtigt nok , det først er senere i ens træningsforløb, interessen for selve stilen, kommer osv...'


osu michael


---
karate starter altid med et forsvar !!!
16/5-2009, 20:57Antal indlæg: 468
Online 5d 7t 14m


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


nicolajjka ID #420451
LULAK skrev:
Hallå, bare fordi Nenja bruger ma.dk som dating-side, betyder ikke at du også kan, vel lissom


Jeg undskylder ydmygt. OSU.

kejt nim liforpgnitad åp kd.gnitadten.www
16/5-2009, 21:13

Lars skov Jens

Antal indlæg: 117
Online 1d 2t 56m
Kbh


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


kanku ID #420453
Til powertools:
Det skuffer mig at du bifaler indlæg fra en SFO-pædogog og fra en fritidssejler der sammen har bragt devaluering over dan-graders berettigelse. Vor herre bevares.

Men jeg ved du gør det af bornhomlsk venlighed, men husk blot at der er tale om elever af Bura shihan, som for at mætte deres sultne munde, forgreb sig på en ny sensei. En sensei der selv med fortid i JKA, ikke kunne stille sig tilfreds med en ydmyg plads i den sande hieraki!!

Lad mig citere vores alles fader, Funakoshi sensei:

"Bevæg dig i forhold til din modstander"

Osu
16/5-2009, 21:22

Mads

Antal indlæg: 1846
Online 4d 6t 27m
Frederiksberg
www.google.com


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


MamboMads ID #420455
Lad mig citere Lone:
Hej
16/5-2009, 21:24

Ole

Antal indlæg: 4287
Online 10d 10t 55m


Brunt forumbælte
(3000+ indlæg)


Ole ID #420456
KANKU: du er sq sjælden...men humor dert har du...i mine mange år som dørmand er jeg blevet kaldt meget, men fritidssejler....!?!!?!?!?!?

"vores alles fader"??? er du komplet idiot ?!?!?!?!? lad være at svare...POWERTOOLS er alt det du aldrig kommer til at være ift karate, så du burde faktisk se op til ham istedet for at prøve at nedgøre ham...prøve, fordi det vil aldrig lykkedes for een som dig.
---
Officers never run...it panics the troops ! Cit: Svensk MJ i BSN
16/5-2009, 21:31

Henrik S. Pede...

Antal indlæg: 1347
Online 7d 12t 45m
Århus N


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


lulak ID #420457
Der er altså ved at opstå en association mellem JKA og nationalsocialisme i min knold, med den retorik der er her...

DR2 har gennem den seneste tid kørt en del udsendelser omkring Nazismen. Og HitlerJugend er næsten en flok skæve Christianitter i sammenligning med Kalkuns "Ordnung Muss Sein" univers.

Heldigvis er NikolajJKA profilen her til at bløde lidt op på sagerne Ellers kunne man jo få indtrykket at det var hele stilarten, der var psycho.
16/5-2009, 21:34Antal indlæg: 71
Online 0d 9t 40m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


ikken hissatsu ID #420458
Osu

Jeg bryder mig ikke om at man nedgør Bura sensei, som er faderen til traditionel karate i Danmark. Bura sensei holder om nogen fast i hans tradition og han er en højt respekteret sensei indenfor JKA Shotokan karate som er den største karate organisation på verdensplan.

Og at Bura sensei i dag er 7. dan mens en tidligere udbryder elev af ham er 8. dan er fuldstændig forrykt og skamløst.

Osu
16/5-2009, 21:35

Per UchidaAntal indlæg: 2156
Online 22d 7t 29m


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


Uchida ID #420459
Jeg må erkende at jeg overhoved ikke kan se, at der skulle være et link mellem min beskæftigelse (som du ikke helt har fat på, hvad jeg i øvrigt står for, dangrader og så sammen med Ole??? Dine indlæg taler deres eget tydlige sprog. Jeg syntes det er synd for dig.


---
Det jeg siger - er ikke det jeg siger. Det jeg siger er det du høre mig sige.
16/5-2009, 21:35

Henrik S. Pede...

Antal indlæg: 1347
Online 7d 12t 45m
Århus N


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


lulak ID #420460
... Plus de andre normale JKA folk her i tråden. Går ud fra der er nogle blandt de sidste 300 indlæg
16/5-2009, 21:42Antal indlæg: 71
Online 0d 9t 40m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


ikken hissatsu ID #420462
Lulak
Hvad i alverden bidrager du med til kampsport. Du står og danser på dit profilfoto og skilter med at du nu træner løb. Det er en fornærmelse af dimensioner at du refererer til nazismen.

For at få en ordentlig tone her bør andre træde i karakter og tage kraftigt afstand for den slags udtalelser.

16/5-2009, 21:43

Ole

Antal indlæg: 4287
Online 10d 10t 55m


Brunt forumbælte
(3000+ indlæg)


Ole ID #420464
KANKU: det er kun dig der nævner Bura sensei...om du så nogensinde har trænet under ham får vi nok aldrig at vide, du undlader altid totalt at svare på de ting du bliver direkte spurgt om...kan du ikke se på de indlæg der har været til nu, at du er totalt på glatis ?

Du kan blive personlig når du bekender kulør (fortæller hvem du egentlig er) og ikke før, altså hvis du vil tages seriøst...check lige hvordan det er gået i de andre tråde hvor du har optrådt på slap line !! ik os ?? ikke særligt godt for dig vel ? der er sq noget der tyder på, at du har galt fat i et eller andet.---
Officers never run...it panics the troops ! Cit: Svensk MJ i BSN
16/5-2009, 21:45

ØfferenAntal indlæg: 934
Online 7d 9t 46m
KU København


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


Øfferen ID #420467
Jeg vil også have en sviner... jeg føler mig udenfor... kom nu Ikken eller Kanku.. kom nu !!!


---
Enhver er lukket for anden fornuft end den vedkommende selv producerer
16/5-2009, 21:49

NKAntal indlæg: 1170
Online 4d 18t 39m


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


gamle ID #420469
Karate - the art of stealth


---
Nogen gange tænker jeg, at folk der altid ser vold som løsningen på irritationer og problemer, må have det lidt lige som tudser der sidder på bunden af en grøft og har en tåget fornemmelse af, at der måske er en større verden oppe over kanten.
16/5-2009, 21:49

Lars skov Jens

Antal indlæg: 117
Online 1d 2t 56m
Kbh


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


kanku ID #420470
Uchida:
Din tilgang til budo-ånden er stærkt vandaliseret af en progressiv demokratisk SFO-værditænkning som intet har med karate at gøre. Vi taler om budo og ikke howard gartners intelligens teori. Og ingen diplom-kurser i pileflet vil hjælpe dig i en traditionel dojo med trægulv!

Ole:
Prøv nu ikke at påvirke den oprigtige og gode unge mand fra Bornholm. Han om nogen kan skimte en vildfaren lystsejler på lang afstand. Det behøver man ikke empi-princippet for at se i dig i fulgeperspektiv! Men som dørmand kender du nok kun til frø-perspektiv og charmør-adfærd for unge trunter i nordjylland! Vor herre bevares!! Og at du kan forhgolde dig så nedladent til Bura-shihan der hjapl dig med at binde dit bælte og indvie dig i den smukke kampkunst er skamfuldt. 7. dan i skif betyder åbenbart at man glemmer hvor man kom fra!!

Osu til alle og lad nu ikke jeres iver ødelægge evnen til at lytte!!
16/5-2009, 21:52

Lars skov Jens

Antal indlæg: 117
Online 1d 2t 56m
Kbh


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


kanku ID #420471
Igen godt at høre at Ikken Hissatsu træder i karaktér og med myndighed sætter folk på plads! Det kunne mange lære noget af!

Osu
16/5-2009, 21:53

Henrik S. Pede...

Antal indlæg: 1347
Online 7d 12t 45m
Århus N


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


lulak ID #420472
Kalkun skrev:
Det er en fornærmelse af dimensioner at du refererer til nazismen


Ikke desto mindre er sammenligningen uhyre nærliggende, din omtale af værdige og uværdige mennesker taget i betragtning. Der er en god portion übermensch vs. Juden i det.
16/5-2009, 21:54

Per UchidaAntal indlæg: 2156
Online 22d 7t 29m


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


Uchida ID #420473
Kanku: Jeg behøver da ingen hjælp - i modsætning til visse andre.


---
Det jeg siger - er ikke det jeg siger. Det jeg siger er det du høre mig sige.
16/5-2009, 21:56

Lars skov Jens

Antal indlæg: 117
Online 1d 2t 56m
Kbh


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


kanku ID #420474
Ole:
Det er ikke en popularitets konkurrence. Noget du har misforstået for længe siden! Jeg følger retfærdighedens vej og falder ikke for behover for andres enighed, ligesom du gør her. Du optræder nærmest med politisk kvalmende adfærd og håber åbenbart på at tiltrække uvidende beundrere der kan støtte dig i din noget tvivlsomme grad! Men folk med mange års trofast træning kan godt kende forskel på hø og halm!!
16/5-2009, 22:07Antal indlæg: 71
Online 0d 9t 40m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


ikken hissatsu ID #420475
Osu
Ja der må jeg give hr. Kanku ret. At acceptere at man bliver gradueret 7. dan og dermed bære den samme grad som grundlæggeren af Shotokan karate i Danmark er usmageligt. Igen et klassisk tegn på at den oprindelige budo ånd flader ud i takt med at egne ambitioner tager over.
Osu16/5-2009, 22:14Antal indlæg: 468
Online 5d 7t 14m


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


nicolajjka ID #420477
Jeg svæver lidt i en ubehagelig (men samtidigt utrolig morsom) usikkerhed. På den ene side tror/håber jeg at Kanku/Ikken er fake profiler, som tager pis på os alle sammen (og gør det godt!!), men desværre må jeg på den anden sige sige, at de referencer som Kanku kommer med (bl.a. til kata Empi) tyder på noget viden indenfor Shotokan (og i det her tilfælde JKA) karate.

Skræmmende, patetisk, morsomt - jeg ved det ikke.
16/5-2009, 22:15Antal indlæg: 4806
Online 31d 7t 40m


Brunt forumbælte
(3000+ indlæg)


Becks ID #420478
Det her er episk!
16/5-2009, 22:15

Ole

Antal indlæg: 4287
Online 10d 10t 55m


Brunt forumbælte
(3000+ indlæg)


Ole ID #420479
IKKEN skrev:
Osu til alle og lad nu ikke jeres iver ødelægge evnen til at lytte!!
...super sætning...og heldigvis er folk herinde i forum så kloge at de sagtens skelner lort fra lagkage...så kan du selv sætte dig i sted.

Bura har aldrig bundet mit bælte (heller ikke i overført betydning). Han er en god ven af mig, og jeg synes faktisk det er beklageligt at du og KANKU misbruger ham i den grad i det her forum.

Mon det er derfor i er så påpasselige med at få jeres virkelige identiteter frem ?---
Officers never run...it panics the troops ! Cit: Svensk MJ i BSN
16/5-2009, 22:16

Ole

Antal indlæg: 4287
Online 10d 10t 55m


Brunt forumbælte
(3000+ indlæg)


Ole ID #420480
Og så har jeg bemærket at KANKU og IKKEN aldrig er logget på på samme tid...mon det er en tilfældighed ??


---
Officers never run...it panics the troops ! Cit: Svensk MJ i BSN
16/5-2009, 22:17Antal indlæg: 468
Online 5d 7t 14m


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


nicolajjka ID #420481
...og tak til Lulak.

Vil lige gøre alle opmærksomme på, at de fleste JKA-folk ikke deler hverken Ikken eller Kankus holdninger (kan Powertools i hvert fald støtte op om).

Forresten Kanku/Lars. Hvorfor omtaler du SKIF i en så nedladende tone, når det at træne under organisationen ikke ligger dig så fjernt?

KANKU (i sin profiltekst) skrev:
Har trænet shotokan karate i 18 år først i DK og senere i England (Edmonton Karate Club, Enfield Karate Club m.fl.) i forbindelse med studier og arbejde. Bosatte mig igen i DK sidste efterår. Træner fortiden selv eller med venner fra "gamle dage". Skal jeg begynde i en kluber bliver det i i en af de gamle klubber i københavnsområdet. SKIF, JKA eller en helt treidje
16/5-2009, 22:25

Lars skov Jens

Antal indlæg: 117
Online 1d 2t 56m
Kbh


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


kanku ID #420483
Don Nikolai fra Odense:
Hvad bilder du dig ind at insinuere at Ikken sempai og undertegnede er fake profiler. Vi har dyrket JKA shotokan karate i en menneskelader og startede lang tid inden du var vand i din fars nosser! Så nøjes med at lytte til denne debat, istedet for at udstille din egen snævre viden om eks. kata empi! Venter stadig på et værdigt forsvar fra Ole-san, men det bliver nok bare en sædvanlig fornærmet "blå kings" dørmands-retorik! Men mon ikke andre har det mod som Ele-san ikke besidder og lader denne debat for nogle flere bidrag. Det er trods alt vigtige paradokser vi forholder os til!

Osu.
16/5-2009, 22:26Antal indlæg: 71
Online 0d 9t 40m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


ikken hissatsu ID #420484
Osu
Ole
Din udvikling indenfor din karate har fjernet mange traditioner.
At du benævner Bura sensei, som Bura og ikke engang Bura san er et klart bevis for dette. Du må meget undskylde, men at du selv som 7. dan udviser den manglende respekt for traditioner ser jeg som en klar devaluering af karatetraditioner i Danmark.
Osu
16/5-2009, 22:33Antal indlæg: 468
Online 5d 7t 14m


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


nicolajjka ID #420486
Det at jeres svar dukker op med få minutters mellemrum, og indholder svinere til samme person, tyder faktisk også på, at, og nu bliver det vildt, IKKEN OG KANKU ER ÉN OG SAMME (MEGET BITRE) PERSON! - kom nu bare ud af skabet menneske.
16/5-2009, 22:38

Ole

Antal indlæg: 4287
Online 10d 10t 55m


Brunt forumbælte
(3000+ indlæg)


Ole ID #420488
KANKU: hvis der er noget jeg ikke behøver så er det at "forsvare" mig overfor dig...længere er den såmænd ikke...du må have følt dig enormt dårligt behandlet på et tidspunkt...om det så er i dojoen eller i børnehaven skal jeg ikke kunne sige, men bitter, negativ, og altid fokuserende på andres fejl og mangler tyder på en virkelig træls barndom eller ungdom.
Kedeligt for dig, og nu osse for os andre, som det åbenbart skal gå ud over.---
Officers never run...it panics the troops ! Cit: Svensk MJ i BSN
16/5-2009, 22:39

Lars skov Jens

Antal indlæg: 117
Online 1d 2t 56m
Kbh


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


kanku ID #420489
NICOLAJJKA:
Spar mig for dine ubegavede teorier og hold dig ude af denne debat blandt voksne! Det har været din sengetid og øv dig i stedet på at lære kata: bassai dai og kihon: age-uke/soto-uke/gedan uke med samme arm! ellers bliver du aldrig 2. kyu! Og inden længe kan også du udføre et efterfulgt gyaku-zuki! Men du har lang ved med dine uheldige indlæg i denne debat!
16/5-2009, 22:40

Ole

Antal indlæg: 4287
Online 10d 10t 55m


Brunt forumbælte
(3000+ indlæg)


Ole ID #420490
UCHIDA: arh, lidt hjælp kan een vel altid brue hva ??


---
Officers never run...it panics the troops ! Cit: Svensk MJ i BSN
16/5-2009, 22:40

Ole

Antal indlæg: 4287
Online 10d 10t 55m


Brunt forumbælte
(3000+ indlæg)


Ole ID #420491
hehe og nu er KANKU og IKKEN pludseligt begge logget på på een gang...det bliver mere og mere spooky !


---
Officers never run...it panics the troops ! Cit: Svensk MJ i BSN
16/5-2009, 22:43Antal indlæg: 468
Online 5d 7t 14m


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


nicolajjka ID #420492
Kanku - bare for infos skyld. Er blevet 2. kyu. Øvbøv. Apropos sengetid og barnlighed. Hvis det at blive voksen indebærer, at blive et intolerant, konservativt, gammelt røvhul, så ellers tak.

BØRNEMAGT!! WUHU!
16/5-2009, 22:45

Michael LundAntal indlæg: 675
Online 0d 8t 45m
Hvide Sande
Nihon-Do Shotok...
www.nihondo.dk


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


Michael L ID #420493


KANKU skrev:
Men folk med mange års trofast træning kan godt kende forskel på hø og halm!!


Bare lidt nysgerrig her: Hvor mange års træning kræver det og er det igennem mange gentagelser af maegeri og gyaku zuki man når et stadie, hvor man kan skelne mellem hø og halm?
16/5-2009, 22:46Antal indlæg: 8847
Online 27d 3t 39m


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


Freeze ID #420494
@Ole jeg tror det er et tilfælde, jeg har tjekket tidspunkterne for deres indlæg, og der er ikke påfaldende sammenfald, desuden har Graugart været med i denne debat, og han ville nok komme med det, hvis det var fra samme IP
16/5-2009, 22:46Antal indlæg: 71
Online 0d 9t 40m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


ikken hissatsu ID #420495
Osu
Nikojal San
Du virker smittet af den virus som florerer i Odense. Din sensei er en sand fighter og yperlig repræsentant for de traditionelle værdier, som mangler i mange karate klubber, så med tiden vil du opnå samme værdighed, hvis du bliver ved med at træne.

Lulak
Dine påstande bliver ved med at dukke op. Hellig dig din barfodsdans som tydligt bærer præg af homofile træk.
16/5-2009, 22:46

Lars skov Jens

Antal indlæg: 117
Online 1d 2t 56m
Kbh


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


kanku ID #420496
Ole-san:
Din hån mod min barndom vidner om at du ikke er værdig som 7. dan og du kæmper med ord som du gjorde til stævnerne. Som en kylling der slog efter yame eller løb ud af kamparealet hvis Frank Bura, Peter Munk eller Anders Johnbeck skræmte dig lidt! Det er vi mange der stadig kan huske
16/5-2009, 22:46

Per UchidaAntal indlæg: 2156
Online 22d 7t 29m


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


Uchida ID #420497
OLE: Jeg ka' ellers godt lide at træne på trægulv og også uden hjælp.


---
Det jeg siger - er ikke det jeg siger. Det jeg siger er det du høre mig sige.
16/5-2009, 22:46

Per UchidaAntal indlæg: 2156
Online 22d 7t 29m


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


Uchida ID #420498
OLE: Jeg ka' ellers godt lide at træne på trægulv og også uden hjælp.


---
Det jeg siger - er ikke det jeg siger. Det jeg siger er det du høre mig sige.
16/5-2009, 22:49Antal indlæg: 4806
Online 31d 7t 40m


Brunt forumbælte
(3000+ indlæg)


Becks ID #420500
Freeze@ du er en fritidssejler af værste skuffe
Du får på munden på mandag (håber jeg har fået maske og tandbeskytter)
16/5-2009, 22:52

Ove S. Nielsen

Antal indlæg: 2486
Online 10d 8t 54m
Brøndby Strand
Strandens Selvf...


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


Oldingen ID #420502
@ Kanku og Ikken Hissatsu

I reagerer sjældent på spørgsmål, og aldrig på spørgsmål om hvad I mener karaten skal indeholde af værdier (udover et hygiejnisk gulv).

Derfor vil jeg gerne gentage Nicks spørgsmål:
Nick skrev:
Hvad er 'de gamle traditioner'? Nævn dem, begrund deres alder, og forklar hvorfor de har værdi.


Samtidig er i meget fornærmede over David Rosmons sammenligninger mellem jer og Hitler Jugend.
Efter jeres fornærmelse leverer Kanku imidlertid dette:
BRUGER skrev:
Til Davidrosmon. Jeg tror at du om nogen skulle tage en hvid gi på og opsøge en traditionel karate dojo. Og så passe din træning, rette ind, uden navn eller ambition. Her vil du finde lykke, fred med dig selv og måske indse at lykken er træning i sig selv, dag efter dagen, resten af livet!! Gør det nu...

Det ligner til forveksling opdragelsesmetoden i Hitler Jugend.

I mener det er forkert.

Forklar hvorfor, for ellers sidder vi tilbage med en fornemmelse af, at I er nogle Trolde, der er ude på at bringe karaten i miskredit.


---
Utallige farer har grusomt skuet mig ind i ryggen.
16/5-2009, 22:53Antal indlæg: 468
Online 5d 7t 14m


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


nicolajjka ID #420503
@FREEZE har en pointe. Hm. Gad vide om de så chatter sammen og derved hidser hinanden op? Ingen tvivl om, at de er karatens svar på Adolf og Rudolf

http://www.youtube.com/watch?v=r8PJb6523WU

Vi kvitterer selvfølgelig Ole kommentarer med et maegeri - ET TRADITIONELT MAEGERI
16/5-2009, 22:54

Per UchidaAntal indlæg: 2156
Online 22d 7t 29m


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


Uchida ID #420504
Er der Rudolf Steiner???


---
Det jeg siger - er ikke det jeg siger. Det jeg siger er det du høre mig sige.
16/5-2009, 22:54

Lars skov Jens

Antal indlæg: 117
Online 1d 2t 56m
Kbh


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


kanku ID #420505
Osu og velkommen til Michael L.
Lad mig svare på dit spørgsmål ved at sige: det tager hele livet. Men efter mange års trofast træning begynder du at mærke tilstanden for alvor. Men det kræver at du tager en beslutning om at træne karate og ikke falde for braziliansk stammedans/mudderbrydning. der er tale om en skamfuld kropskamp fra en bananrepuplik!

Osu
16/5-2009, 22:56

Ole

Antal indlæg: 4287
Online 10d 10t 55m


Brunt forumbælte
(3000+ indlæg)


Ole ID #420507
Jeg må desværre bedrøve dig med, at det ikke vil lykkes for dig at fornærme mig, især når du ikke engang er mand nok til at sige hvem du er.
Jeg er ikke typen der har forladt kamarealet før tid på nogen måde, og har aldrig gjort det.
Jeg er derimod typen der gerne står frem med navn på det jeg skriver, i modsætning til ... nå ja...apropos kylling og endda også en kryster der gemmer sig bag en fake profil.
---
Officers never run...it panics the troops ! Cit: Svensk MJ i BSN
16/5-2009, 22:58

Ole

Antal indlæg: 4287
Online 10d 10t 55m


Brunt forumbælte
(3000+ indlæg)


Ole ID #420508
TILLYKKE NICOLAJ...


---
Officers never run...it panics the troops ! Cit: Svensk MJ i BSN
16/5-2009, 23:00

Ole

Antal indlæg: 4287
Online 10d 10t 55m


Brunt forumbælte
(3000+ indlæg)


Ole ID #420509
Nå, men ikke mere pjat...jeg vil se amerikansk helte film "Rules of engagement" og ellers passe min vagt.

Hav en super god Lørdag aften allesammen (altså de ægte profiler)...---
Officers never run...it panics the troops ! Cit: Svensk MJ i BSN
16/5-2009, 23:00

Lars skov Jens

Antal indlæg: 117
Online 1d 2t 56m
Kbh


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


kanku ID #420510
Ole-san:
Tider læger som sagt alle sår. Men hos dig giver det åbenbart også hukommelsestab. Men jeg forstår dig udemærket og som 7. dan er det nok ikke noget man ønsker at se tilbage på! Men igen god debat og at du synes jeg er en kylling genere mig ikke. Den kan trods alt kæmpe videre selvom den er hovedløs. Modsat dig der blev skræmt af lidt næseblod til stævnerne i de goe gamle dage
16/5-2009, 23:00Antal indlæg: 468
Online 5d 7t 14m


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


nicolajjka ID #420511
HAHA. jeg har knækket den. Det er enten Graugart eller Freeze (eller begge:O) som står bag de to profiler Ikken og Kanku, for at miskreditere karaten så meget, at folk ikke gider at træne det. Og hvad vælger de så, når de nu ikke gider træne det eneste rigtige selvforsvar i verden, fordi der nogle intoleratne fjolser der render rundt i klubberne? - ja, så må de jo tage sig til takke med det næstbedste (=BJJ og SVT).

HAHAHA. I er luret drenge!!!


16/5-2009, 23:02Antal indlæg: 468
Online 5d 7t 14m


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


nicolajjka ID #420512
Og til Uchida: Nej det er Adolf og Rudolf fra tv-programmet "Tak for i aften" (tjek lige - hylende morsomt).

Og tak til dig Ole. God vagt!


16/5-2009, 23:02

Henrik S. Pede...

Antal indlæg: 1347
Online 7d 12t 45m
Århus N


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


lulak ID #420513
BRUGER skrev:
Hellig dig din barfodsdans som tydligt bærer præg af homofile træk.


"Er du bøs' eller hva?"

Kan godt se det er utroligt gay at give den gas i halvnøgen tilstand med 30-40 hvinende tøser rundt om dig. Max homo!Her er min seneste musikvideo, så du kan få sat ansigt på mig
16/5-2009, 23:07Antal indlæg: 71
Online 0d 9t 40m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


ikken hissatsu ID #420514
Olding
Traditioner bør vel egentlig ligge i ordet selv. Værdierne i traditionerne kræver, at man har oplevet traditionerne.

Lad mig give et simpelt eksempel. Udformningen og farven på gi.

At se udøvere rende rundt i blå og røde gier er et skråplan i min verden. At se unge mennesker rende rundt i en gi der mest af alt minder om en kjole pga. længden er et skråplan i min verden.

Det er sammen med skumgummi med til at fjere karate mere og mere fra de oprindelige værdier, idet instruktørerne giver slip på den diciplin og etikette som har været et varetegn på karate i en en menneskealder.

Kan se at du ikke træner karate og tror derfor du har svært ved at sætte dig ind i de særlige traditioner, som hidrører karate. Men tak for dit bidrag. Rart med et voksen, sagligt indlæg.

Osu
16/5-2009, 23:15Antal indlæg: 71
Online 0d 9t 40m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


ikken hissatsu ID #420515
Osu
Igen må jeg give hr. Kanku ret. Det var ofte en baglæns løbende Ole man så når han mødte Frank Sabroe i gamle dage.
Osu
16/5-2009, 23:19

allan

Antal indlæg: 3070
Online 15d 4t 25m


Brunt forumbælte
(3000+ indlæg)


allan ID #420516
Jeg har ikke posted i 2 år tror jeg men denne tråd tager simpelthen kegler. Har ikke grinet så meget i lang tid.

16/5-2009, 23:21

Mads

Antal indlæg: 1846
Online 4d 6t 27m
Frederiksberg
www.google.com


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


MamboMads ID #420517
Jeg synes det er fedt at I sviner Ole til uden et turde sige hvem I selv er.
Bozos
16/5-2009, 23:23Antal indlæg: 468
Online 5d 7t 14m


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


nicolajjka ID #420518
Må indrømme Ole's udsagn virker mere sandfærdige end jeres af den simple årsag, at i ikke vil frem med hvem i egentlig er.

Hvem stemmer for, at Ole taler sandt?P.S. Til Ikken og Kanu: Afstemninger er noget man bruger i DE-MO-KRA-TIS-KE beslutninger. Det er sådan noget med enighed og sådan. Ret sjovere når alle må være med nemlig.
16/5-2009, 23:28

Steffen Ravn M...Antal indlæg: 1826
Online 431d 5t 27m
Fredericia
Fredericia Judo...
www.vejle-aiki...


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


Steff ID #420520
Rosmons nye bedste ven skrev:
Venter stadig på et værdigt forsvar fra Ole-san, men det bliver nok bare en sædvanlig fornærmet "blå kings" dørmands-retorik!

Vi er faktisk flere der stadig venter på svar? Jeg forventer endda ikke engang et værdigt svar. Jeg vil bare gerne ha' svar på mine spørgsmål. Men det er måske bare møg hamrende barnligt af mig?


---
Never trust a man who, when left alone in a room with a tea cosy, doesn&#39;t try it on as a hat! (Husk pas, hvis I skal i byen i Vejle!) Drevet af mit had til Balkanal...
17/5-2009, 0:28

David RosmonAntal indlæg: 461
Online 2d 9t 3m
Odense
Fightgym.dk
davidrosmon.bl...


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


davidrosmon ID #420521
Ja, Steff det er det. Din infantile, intellektuelt inferiøre tilgang til debatten er skamfuld. Når du engang modnes og indser dine æreløse angreb på mestrene Ikken og Kanku, håber jeg, at du er mand nok til at indrømme dine fejl, ligesom jeg var.
Det Ikken, Kanku og jeg prøver er at uddanne jer rodløse unge mennesker. Give jer disciplin, et fast, stærkt fundament, hvor alle er lige. Vores Mester fik dette til at virke på millioner af mennesker for nogle år siden, og vi kan gøre det igen. YES WE CAN


OSUDet er sørgeligt at se en mand som Ole (og det er kun hans rødder i den sande karate, der gør at jeg anerkender ham som mand), angriber Ikken og Kanku uden den mindste smule selvindsigt.

Mambo, sambo ellerhvad du nu kalder dig Mads, på dit profilbillede kravler du rundt som en eller anden abekat, men det passer naturligvis også godt med det intellektuelle niveau, du lægger for dagen.


---
NO!
17/5-2009, 0:36

Master BalkanAntal indlæg: 10683
Online 143d 12t 45m
AAlborg
Practical Tai C...
www.taichiskol...


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


balkan ID #420522
DavidRosmon skrev:
Her Shain
Altid fedt at se noget aliveness


---
Jeg er en gang vundet DM i KBH/Malmö. <--- Verdens klogeste mand
17/5-2009, 1:05

Tim JensenAntal indlæg: 145
Online 3d 13t 9m


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


shain ID #420525
Tjaa i starten troede jeg faktisk det var et par MMA udøvere, da der hverken er trægulv , spejle eller hvide dragter, Men det slog mig at hvis det er filmet under WW2 så er spejlene nok blevet smadret under et bombardement og gulvene hugget op til brænde, desuden har de nok ikke haft vaskepulver så de kunne vaske deres hvide gier. Mon ikke de derfor har valgt at stille op i underbukser for ikke at tabe ansigt. Lad os derfor glæde os over at den sande budoånd alligevel har overlevet trods al den modgang.
Mvh.
Tim


---
The Only Thing Necessary for the Triumph of Evil is for Good Men to Do Nothing Edmund Burke
17/5-2009, 1:57

David RosmonAntal indlæg: 461
Online 2d 9t 3m
Odense
Fightgym.dk
davidrosmon.bl...


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


davidrosmon ID #420530
Osu

Kære Tim
Det er dejligt at se, at der er én, der kan se den sande budoånd på et forum, der hovedsageligt okkuperes af vestreorienterede, hashrygende hippier og voldelige hooligans uden forståelse for dybden i vore traditioner. Et klart og rungende osu fra din evige ven David.
Styrke gennem disciplin
Styrke gennem fællesskab
Styrke gennem handling

Osu

Ps. Nenja, hvis du fortsætter dine smagsløse angreb på Kanku, så bliver vores date ikke til noget. Og nu havde jeg ellers rigtig købt ind til den. Gaffa-tape, strips og gimp-maske, men det er vel typisk at en svag kvinde, vil vildlede en mand i en sådan grad, at han bruger sine hårdttjente penge på hende, blot for at blive taget ved næsen og intet mere! En undskyldning overfor kanku ville være på sin plads, men du er tydeligvis ikke en kvinde, der kender sin plads!


---
NO!
17/5-2009, 2:02

NKAntal indlæg: 1170
Online 4d 18t 39m


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


gamle ID #420531
De må være trolls. Det er simpelthen for langt ude ellers. "Men det kræver at du tager en beslutning om at træne karate og ikke falde for braziliansk stammedans/mudderbrydning. der er tale om en skamfuld kropskamp fra en bananrepuplik!" Arh hold nu - det er overdoing it. Er det Balkan der leger? Tråden keder mig nu, for det kan ikke være rigtigt.


---
Nogen gange tænker jeg, at folk der altid ser vold som løsningen på irritationer og problemer, må have det lidt lige som tudser der sidder på bunden af en grøft og har en tåget fornemmelse af, at der måske er en større verden oppe over kanten.
17/5-2009, 2:41

SteffenAntal indlæg: 244
Online 1d 9t 4m
Kbh.


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


El Gringo ID #420532
Gamle +1. Hvis de er rigtige, er det jo så patetisk, at man brækker sig.


---
The best argument against democracy is 5 minutes of conversation with the average voter
17/5-2009, 9:14

M. LarsenAntal indlæg: 332
Online 6d 1t 12m
Nexø
Higashi Do / Ne...
www.higashi-do...


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


powertools ID #420537
osu

kanku sempai: er ked af at skufe dig.
begge er vi J.K.A. ere. men derfor behøver vi ikke altid være enige med hinanden.

jeg har desværre selv oplevet J.K.A.´ere med en meget misforstået forståelse for det hele.
men sådan vil der altid brodne kar i egne rækker. desværre for det.

for mig virker denne debat mere og mere, som en bitterhed over de, karate-kaer der forlod JKA til fordel for SKIF. desværre ligger denne fight , for langt tilbage (fra før jeg startede til karate) til jeg kan komme med et sagligt indlæg omkring netop dette emne.

for handler karate om, at lærer mig selv bedst muligt at kende, lærer at hvile i mig selv , (derfor jeg kalder det en livstil) da jeg som sagt har valgt at fordybe mig i netop karate.
karate handler desuden for mig at holde mig for god til at , svine andre til. uanset grad, og stilart.

at nogen vælger en anden stil, eller vælger anden side for at , pleje eget ego. må være helt og adeles op til den enkelte. ikke noget jeg bestemmer.

det jeg kan gøre idag , som instruktør, er at , vise mine elever , hvad netop jeg har fået ud af min karate. at ikke alle billiger dette , er bare det samme som at sige, alle er vi ikke ens.

jeg lægger meget vægt , på de traditionelle værdier forbundet med netop vores stil.
jeg gir mig og god til til at forklarer nye , hvorfor vi bukker osv .... samt hvad der lige kendetegner vores stil.

jeg er stolt af min stil (JKA), men jeg er ikke stolt af, man sviner andre til , på andres bekostning.

igen for mig handler karate , om: karate starter og slutter med høflighed...

begynder jeg selv at skyde med skarpt, fordi en anden , ikke deler mine synspunkter...
er der noget jeg har misforstået.

alt det med at sparke 1000 mae-geri i træk, kan jeg desværre ikke sige jeg er tilhænger af. dertil har jeg set alt for mange dårlige knæ - efterfølgende. (alt for mange goe folk der har måttet stoppe deres aktive træning på grund af dårlige knæ

jeg nærer stor stor repsékt for Hr. Bura Sensei med flere. havde det ikke været for ham, havde karate ikke været hvad det er i Danmark.
derfor frygter jeg og den dag , Sensei ikke er mere...

især hvis vi jka regi , ikke kan enes. på nuværende.

mange ældre karate-kaer, taler tit om gamle dage, hvor hårdt det var osv. med kæft trit og retning.
(jeg kan sagtens indordne mig disse ting)

men saga er at mange unge mennesker idag, har en anden opdragelse og et helt andet syn på tingene. så vil vi at karate skal overleve i fremtiden. må vi lærer at kaste fortidens lys fra os, og skue fremad. hermed ikke sagt vi skal fjerne de , traditionelle aspekter forbundet med karate i sin form.

osu michael


---
karate starter altid med et forsvar !!!
17/5-2009, 9:54

Michael LundAntal indlæg: 675
Online 0d 8t 45m
Hvide Sande
Nihon-Do Shotok...
www.nihondo.dk


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


Michael L ID #420540
@ GAMLE --> Bare rolig, det preller lidt af, hvad de to herrrer/trolls udgyder. Stammedans/mudderbrydningen er tidligere blevet kaldt mexicansk jiu jitsu af en af de to velformulerede herrer

Jeg har endda inviteret dem (eller i hvert fald Ikken) til at komme over og få en prøvetime, men har ikke hørt videre på invitationen.

Ud over det vil jeg kun bukke dybt for især Nenja og DavidRosmon for at kæmpe videre langt ud over almindelige menneskers fatteevne mod umulige odds. OSU til jer :-)
17/5-2009, 10:02Antal indlæg: 468
Online 5d 7t 14m


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


nicolajjka ID #420541
Og osu til Powertools.

Godt indlæg. Du får også fjernet lidt af den skamfølelse, som jeg lige nu føler sidder på mig.
17/5-2009, 10:40

Ove S. Nielsen

Antal indlæg: 2486
Online 10d 8t 54m
Brøndby Strand
Strandens Selvf...


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


Oldingen ID #420544


@ Ikken Hissatsu

Tak for dit svar:
Det giver mulighed for at komme videre, og det vil jeg prøve her.

Ikken Hissatsu skrev:
Traditioner bør vel egentlig ligge i ordet selv. Værdierne i traditionerne kræver, at man har oplevet traditionerne.

Definitionen på traditioner er ret nøjagtig.
Værdien i traditionerne kan man imidlertid redegøre for.
Hvis indblik i traditionerne kræver, at man selv har oplevet dem, så har traditionerne, så vidt jeg kan se, ikke ført til erkendelse.

Ikken Hissatsu skrev:
At se udøvere rende rundt i blå og røde gier er et skråplan i min verden. At se unge mennesker rende rundt i en gi der mest af alt minder om en kjole pga. længden er et skråplan i min verden.

Dette er utilfredshed med en ydre form.
Hvilke værdier bliver ødelagt?

For resten: Set udefra er vi, der træner i gi nogle, der træner i pyjamas, og de kan ikke forstå, hvordan vi kan undgå at føle os til grin.

Ikken Hissatsu skrev:
Det er sammen med skumgummi med til at fjerne karate mere og mere fra de oprindelige værdier, idet instruktørerne giver slip på den disciplin og etikette som har været et varetegn på karate i en menneskealder.

Det er stadig et angreb på ydre former, det er også et forsvar for disciplin og etikette, der kan være et middel til mange ting, som du ikke definerer.
Hvad er det for oprindelige værdier, som du anser for væsentlige?

Ikken Hissatsu skrev:
Kan se at du ikke træner karate og tror derfor du har svært ved at sætte dig ind i de særlige traditioner, som hidrører karate. Men tak for dit bidrag. Rart med et voksen, sagligt indlæg.

Jeg har prøvet at træne karate.
Det var ikke min vej.

De traditioner, som jeg så i karatetræningen var voldstræning, fører- undskyld, trænerdyrkelse, krav om absolut underkastelse, bevidstløs disciplin, feudalfascistisk hierarki og foragt for det enkelte menneske.
En meget ubehagelig blanding.

Til gengæld, så var adskillige af teknikkerne særdeles gode, selv om jeg i dag bruger dem i en anden sammenhæng.
Den aktive meditation, som man opnår ved gentagelse af en teknik, er også et fremragende middel til at få fred i sindet, såvel som den passive meditation også er det.
Følelsen man har, når en modstander prøver at slå en, og man ser han bevæger sig så langsomt, at man både har mængder af tid til at ”læse” hans bevægelse, mængder af tid til at reagere og sætte sit nøje overvejede og velafbalancerede (både fysisk og åndeligt afbalanceret) modangreb ind, er smuk harmoni.

Det er imidlertid en følelse, som man også kan få, når man svømmer tilbage til Brøndby havn, efter at have svømmet til Vallensbæk havn.
Fodboldspillere, håndbold- og tennisspillere osv. får følelsen, når de på en god dag oplever at kunne spille hinsides deres ypperste, fordi tekniktræningen forener sig med sindets koncentration om den foreliggende opgave, der bliver klar og smuk.

Den følelse findes også mange andre steder end i kampidræt.


Den smukke følelse er bare ikke et mål i sig selv.
Den følelse er et middel til at få et overskud.
Et overskud til hvad?

Det er det, som du mangler at fortælle, når du taler om værdier.


---
Utallige farer har grusomt skuet mig ind i ryggen.
17/5-2009, 10:43

Lene MartensenAntal indlæg: 262
Online 2d 21t 28m
Jyderup
Holbæk karatekl...
http://karate-...


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


Nenja ID #420545
bare roligt EL GRINGO....vi andre har brækket os længe allerese. Var begyndt at spekulere over om jeg havde udviklet bulimi, men fandt så ud af en sammentræf mellem opkastningerne og læsning af denne tråd (hvilket dog heldigvis også forårsager latterkramper )

DAVIDROSMON, you got it , Er vist ikke en kvinde der kender sin plads, men i denne tråd er det vist også kun en god kvalitet.

PowerTools: Fint indlæg, som heldigvis viser at det ikke er alle JKA´er som kun bukker opad og sparker nedad...

Kanku / IKKEN: Fantastisk at håne en der "kun" er 3. kyu. (2.kyu) (respekt går måske kun opad??)

Og flot at svine folk der er pædagoger(av endnu en lussing til mig også- Af hvillken grund??

- Og flot at være så bitter over at nogle dygtige karate-folk er blevet højere gradueret end jeres elskede Bura-sensei. Er mentaliteten da sådan at ens udvikling SKAL stoppe fordi man overhaler nogen der engang var højere gradueret end en selv???


---
Don’t look where you fall, but where you slipped.
17/5-2009, 11:07

Henrik S. Pede...

Antal indlæg: 1347
Online 7d 12t 45m
Århus N


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


lulak ID #420547
Nenja skrev:
Og flot at svine folk der er pædagoger


Glem nu ikke fritidssejlere!! Det absolut mest uværdige folkefærd af alle!
17/5-2009, 11:18

Per UchidaAntal indlæg: 2156
Online 22d 7t 29m


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


Uchida ID #420548
Powertools: Det var da dejligt med et mere nuanceret bud på, hvad det traditionelle aspekt indebærer og så i en sober tone, der netop afspejler at man tager de værdier TMA indeholder alvorligt. Du skriver: ”at nogen vælger en anden stil, eller vælger anden side for at, pleje eget ego. må være helt og adeles op til den enkelte. ikke noget jeg bestemmer”. Jeg mener ikke, at det at skifte stil eller vælger en anden side behøver at være synonymt med, at pleje sit eget ego. Der kan være mange andre årsager til stilartsskift som - flytning til anden by, region eller land, en interesse og nysgerrighed for anden stilart, at den nuværende klub ikke opfylder ens behov eller at egne værdier kollidere med klubbens. Jeg har igennem tiden hørt mange forskellige udlægninger af Niju-kun, så kun at mene at den udlægning man selv står for er rigtig – er ikke noget jeg vil bifalde. Samtidig vil jeg mene, at hvis Niju-kun kun er en kognitiv øvelse, så har man misforstået det hele. Jeg vil slå et slag for ”udlevet eller anvendt Niju-kun”

Jeg vil afslutte med lidt ”pettirørsogmodellervoksdiplomsfopædagogik” og sige: at det ALTID er modtageren der bestemmer budskabet og tilpasser det til egen virkelighed. Der er mange virkeligheder og tolkninger af disse og øvelsen går ud på at kunne rumme disse.
Indrømmet – det er lettere at forholde sig til én virkelighed (og bedst hvis det er ens egen). For det at have flere virkeligheder i spil, kan blive en kompliceret affære og så kan man komme til at lære noget i tilgift…..

Tråden startede med et element og det var fordybelse. Fordybede vi os mere i gamle dage? Eller fordybede vi os i noget andet? Jeg er sikker på at nutidens kæmpere træner lige så meget som vi også gjorde – i mange tilfælde meget mere. For at være en god kæmper i dag, skal man da fordybe sig i det man laver – ellers kan man godt pakke sammen. Jeg vil skynde mig at sige, at jeg selv kan lide at træne på trægulv, min gi er som den traditionelt skal være, jeg går op i at man viser respekt (og her ikke kun til højere grader), jeg prøver at holde kog under vandet – at få trænet, jeg elsker at lave Kata og kæmpe mm. Men jeg er da åben for forandring og andre måder at skrue den sammen på. Afslutningsvis vil jeg konkludere, at de traditionelle aspekter og værdier skal vises og udleves og ikke kun være noget man ”har i hovedet”

Er debatten på sporet?

Kun en tåbe frygter ikke havet---
Det jeg siger - er ikke det jeg siger. Det jeg siger er det du høre mig sige.
17/5-2009, 11:39

M. LarsenAntal indlæg: 332
Online 6d 1t 12m
Nexø
Higashi Do / Ne...
www.higashi-do...


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


powertools ID #420551
osu Uchida

Jeg mener ikke, at det at skifte stil eller vælger en anden side behøver at være synonymt med, at pleje sit eget ego.

var faktisk lige det jeg mente


osu


---
karate starter altid med et forsvar !!!
17/5-2009, 11:44

Per UchidaAntal indlæg: 2156
Online 22d 7t 29m


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


Uchida ID #420553
Et eksempel på misforståelse - min fejl.


---
Det jeg siger - er ikke det jeg siger. Det jeg siger er det du høre mig sige.
17/5-2009, 12:58

Lars skov Jens

Antal indlæg: 117
Online 1d 2t 56m
Kbh


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


kanku ID #420557
Min opgave i denne debat er løst. Den var at samle folk fra SKIF og JKA i kampen mod de groteske fløje der eksisiterer i begge lejre. Det tog et stykke tid før I fandt sammen, men der er også mange års misforstået misforhold at overkomme først! Per Uchida og Michael Larsen mener jeg bestemt bevarede den nødvendige ro og mon ikke at I med tiden vil kunne skabe et mere formelt samarbejde.

Jeg siger tak til alle der har støttet mig med at fortsætte denne tråd og tak til dem der har fået en oplevelse ud over det sædvanlige. Jeg er sikker på at jeg har givet et godt grin trods alt.

Hvis nogen er tvivl, så er jeg selvfølgelig en TROLL og tilgiv mig hvis jeg har rådt nogen ovet træerne...

Om spørgsmålet til hvem Hr. Kanku egentlig var, må alle nok kunne sætte sig i mit sted og forstå at det nok er bedst jeg forbliver en TROLL.

Jeg kan dog oplyse at jeg er shotokan udøver og har intet at kritisere hverken JKA eller SKIF. Så alt godt herfra til begge!!

17/5-2009, 13:07

Lars skov Jens

Antal indlæg: 117
Online 1d 2t 56m
Kbh


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


kanku ID #420558
For ikke at svigte Hr. Ikken Hissatsu, så vil jeg sige at jeg selv er fortaler for det du startede tråden med, nemli:

"Hvid gi, obi, bare tæer og en dojo med nyvasket trægulv. Måske et spej, en makiware og et japansk flag. Simpelt og enkelt og en fastholdelse af gamle traditioner, en Dojo"

Det er karate for mig. Men hvad karate er for andre er kun vigtigt for andre. Ikke for mig og jeg må og skal kunnne respektere andres værdier og holdninger!

Ikken Hissatsu siger egentligt mange interessante ting, men den store konflikt opstår allerede i første indlæg ved at nedgøre folk omkring "skumgummikarate" og sådan fortsætter han desværre i flere indlæg!

Jeg synes dog at flere andre i denne debat viste langt mere alvorlige nedværdigelser, så flere en Ikken Hissatsu var afsporet!


17/5-2009, 13:22Antal indlæg: 51
Online 1d 15t 42m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


Old karate ka ID #420560
Det er nu man ikke ved om man skal grine eller græde, jeg vælger det første, det har været en surrealistisk tråd.

Respekt til Powertools, du står for en pragmatisk holdning til livet uagtet, at du tager din karate seriøst. Uchida er stadig en SFO-pædagog der skal passe sit pileflet
17/5-2009, 13:37

Lars skov Jens

Antal indlæg: 117
Online 1d 2t 56m
Kbh


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


kanku ID #420562
Jeg har bevidst valgt at lade Hr. Kanku indeholde en grundlæggende viden og holdninger om karate, som vi alle kan relatere til. Det er dette der har gjort ham vedkommende. Denne egenskab gav ham mulighed for at med et fint ord at påvirke jer med "projektiv identifikation" og faktisk lade jer rive med. Kanku forsøgte at udfordre jeres eget grundlag og hvor langt i var afklaret i forhold til jeres egen træning. Hr. Kanku har repræsenteret uanset hvor lidt man ønsker det, en myndighed, som man eks. har mødt i sin karatestart. Og denne person har gjort indtryk på jer. Nogle har haft gode og andre dårlige erfaringer med arketypen Kanku.

Som Per Uchida fint siger det, så handler det om hvordan modtageren håndterer relationen med Kanku og her kan vi alle lære meget. Og Kanku har hjulpet mange til at afklare hvad man selv stod for og hvor man måske selv havde uafsluttede indre konflikter eller oplevelser man ikke havde sluttet fred med!

Dette bliver sidste ord fra Hr. Kanku og det er tid til at takke af.

Personen bag kanku vil sikkert deltage i nye debatter her på martialarts.dk, men det bliver som egen person

Det er nemli meget svært ikke selv at lade sig rive med i debatten, får der er selvfølgelig også meninger og holdninger her som jeg personligt gerne selv ville give modstand...
17/5-2009, 14:05

MadsAntal indlæg: 1869
Online 9d 9t 26m
Odense C.
Bushido BJJ Ode...


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


Mad$ ID #420563
Får Nenja & David så aldrig lov at få deres date?


---
Sweep the leg!
17/5-2009, 14:07

David RosmonAntal indlæg: 461
Online 2d 9t 3m
Odense
Fightgym.dk
davidrosmon.bl...


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


davidrosmon ID #420564
Perfekt Nenja. Så dropper jeg lige forbi i aften med en flaske rødvin, gaffa-tape samt strips. Skal jeg have gimp-masken på fra starten?

Så ser det ud til at denne tråd alligevel får en happy ending


---
NO!
17/5-2009, 14:37

Antal indlæg: 3132
Online 21d 2t 5m
CSA -Combat Spo...
www.csa.dk


Brunt forumbælte
(3000+ indlæg)


Bayoke ID #420567
Kanku skrev:
Jeg har bevidst valgt at lade Hr. Kanku indeholde en grundlæggende viden og holdninger om karate, som vi alle kan relatere til. Det er dette der har gjort ham vedkommende. Denne egenskab gav ham mulighed for at med et fint ord at påvirke jer med "projektiv identifikation" og faktisk lade jer rive med. Kanku forsøgte at udfordre jeres eget grundlag og hvor langt i var afklaret i forhold til jeres egen træning. Hr. Kanku har repræsenteret uanset hvor lidt man ønsker det, en myndighed, som man eks. har mødt i sin karatestart. Og denne person har gjort indtryk på jer. Nogle har haft gode og andre dårlige erfaringer med arketypen Kanku.

Som Per Uchida fint siger det, så handler det om hvordan modtageren håndterer relationen med Kanku og her kan vi alle lære meget. Og Kanku har hjulpet mange til at afklare hvad man selv stod for og hvor man måske selv havde uafsluttede indre konflikter eller oplevelser man ikke havde sluttet fred med!


Oh lord Kanku

Så er det vist tid til at skrue ned for dramatikken.

Man skal vælge sine metoder med omhu! Dette er for mig at se et eksempel på "operationen lykkedes, patienten døde"!

Tråden har vist hvad de fleste godt vidste: At det på tværs af stilarter er en god og sund "ånd" der driver det folk indenfor mange forskellige stilarter, og at de "gamle dyder" ikke nødvendigvis er dyder.

Jeg gætter på du er relativt ny her på sitet...

Men af en gut som hævder at kende til psykologiske mekanismer, så burde du også have tænkt på at det ekstremt negative indtryk som traditionel karate i en eller anden udstrækning er kommet til at være eksponent for i tråden, det vil ikke forsvinde blot fordi du giver dig til kende som Troll. Og det er upåagtet at de fleste der læser tråden er reflekterede mennesker som ikke ønsker at Kanku og Ikken skal være grundlaget for deres tanker om traditionel karate. Men skaden er sket...

Nogle gange skal man lige tænke sig om to gange inden man vælger sin taktik.

Men underholdende har det nu været.

Kanku skrev:
Denne egenskab gav ham mulighed for at med et fint ord at påvirke jer med "projektiv identifikation" og faktisk lade jer rive med. Kanku forsøgte at udfordre jeres eget grundlag og hvor langt i var afklaret i forhold til jeres egen træning.


De fleste der har skrevet i tråden har gennem de sidste mange år fået udfordret sine holdninger gennem utallige debatter. Jeg synes ikke at denne tråd som sådan har udfordret dem/mig, udgangspunktet har været for ekstremt og simpelt. Men den har samlet nogle overvejende fælles standpunkter i én tråd, og det har været spændende fordi det har vist at der er mere der samler os, end der skiller os på tværs af stilarter.

Men ift. Ikken/kanku mener jeg ikke der har været den "projektive identifikation" som du ønskede. Jeg ser det mere som et udtryk for dine fordomme, om andre folks holdninger. Derfor tænker jeg også du må være relativt ny på sitet.

Ikken/Kankus ekstremisme har for mig at se ikke bidraget til en sund debat, men mere til en samling af "fornuftige" folk, måske også herunder de forskellige grene af karate som du ønskede.

Men prisen har måske været høj. Jeg tror du her på sitet har "skadet" karate mere end du kan forestille dig, ved at generere så mange negative indlæg...

Problemet er også at hvis IKKE Ikken også er en troll/dig, så har tråden sammensmeltet holdninger fra Ikken med crazy holdninger fra en Troll, og det bliver derved svært at skelne trolleriet fra virkelige holdninger.

Tilbage står altså stadig muligheden for at Ikken er en autentisk person som mener det han siger... Eller ér I den samme person, i to forskellige afskygninger...?

Sjov tråd---
STØT TEAM EASY ON - STØT TEAM EASY ON - STØT TEAM EASY ON EASY ON - STØT TEAM EASY ON - STØT TEAM EASY ON EASY ON - STØT TEAM EASY ON - STØT TEAM EASY ON EASY ON - STØT TEAM EASY ON - EASY ON - STØT TEAM EASY ON - STØT TEAM EASY ON
17/5-2009, 16:49

Per UchidaAntal indlæg: 2156
Online 22d 7t 29m


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)