Brugernavn: Kodeord:
IKO Sosai Kyokushinkaikan, Danish Open 2010. // Martialarts.dk
IKO Sosai Kyokushinkaikan, Danish Open 2010.
The Brazilian Jiu Jitsu Globetrotter
Denne tråd er vist 2637 gange og besvaret 0 gange

(Du skal være logget ind for at kunne abonnere på tråde)
22/2-2010, 0:28

Anders Frandsen

Antal indlæg: 7
Online 0d 2t 17m
Vordingborg
Vordingborg Ful...


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


IKO Sosai Kyokushinkaikan Danmark, afholder lørdag den 27. februar Danish Open for anden gang. Det er anden gang, Vordingborg ligger lokaler til.
Danish Open bliver afholdt i Svend Heinild Centrets flotte konferen-celokaler, ideelt til et stort og flot karatestævne som Danish Open 2010 i Kyokushin karate helt sikkert bliver. Svend Heinild Centret er placeret ved siden af Danhostel Vordingborg Vandrerhjem.

Endnu en gang er det lykkes for Shihan Flemming Schröter at få nogle superdygtige kyokushin kæmpere, fra ind og udland til at deltage i Danish Open 2010 i Kyokushin Karate. Stævnet er åbent, så der er kæmpere både uden for og inden for IKO Sosai Kyokushinkaikan Danmark. Der kommer kæmpe-re i alle aldre. Der dystes både i kamp, kata og Tameshiwari.

Der vil være konkurrencer inden for tameshiwari(Gennembrydning) Der vil være omkring fem kæmpere, i vægtklasserne minus 85 kilogram og fem kæmpere i plus 85 kilogram. Der er kæmpere i begge vægtklasser, der har bebudet at de vil sætte rekorder.

Der vil være 110 deltagere, fra seks forskellige lande. Specielt fra Rusland og Rumænien, vil der komme dygtige kæmpere.

Undertegnet vil coache og hjælpe kæmperne, fra Vordingborg Full Contact Club. Der er både nye og øvede kæmpere børn, unge som voksne fra Vordingborg FCC. Alle kæmpere glæder sig enormt til Danish Open, og træner benhårdt til hver træningstime. Jeg er helt sikker på at deltagerne fra de øvrige klubber ligeledes træner benhårdt, til deres træningtimer, så kva-liteten vil helt sikkert være i top til Danish Open.

Personligt håber jeg at der kommer rigtig mange tilskuer. Er man kæm-per, håber jeg at man vil hive en lørdag ud af kalenderen, komme og dyste mod nogle af de 110 deltagere der indtil videre er tilmeldt.
Kort tid efter at Shihan Flemming Schröter havde startet Vordingborg Full Contact Club op, arrangeret han det første Danish Open i IBK regi. I den anledning, tænker jeg tilbage på et flot arrangeret Danish Open. Den-gang var der ligesom nu, en masse deltagere fra både ud og indland. Dette Danish Open bliver mindst ligeså godt. Bestyrelsen har lagt et stort styk-ke arbejde, i arrangementet.

Der er meget mere information på følgende links:


www.fullcontactclub.dk
MMAshop.dk

Svar på indlæg
Emne:

Brugernavn:

Kodeord:


;-) = :tvp = :eek =
:-D = :pimp = :-P =
:\ = :smokin = :rofl =
:( = :lol = :ninja =
:) = :oel = :freak =

Citat:
Billede:
Youtube:

[quote=bruger]Citat[/quote]
[img]http://www.x.dk/billede.jpg[/img]
[youtube](youtube video id)[/youtube]
Tekst:

Preview


Copyright 2001-2019 by MartialArts.dk | Kontakt: graugart@gmail.com
Chart.dk