Brugernavn: Kodeord:
BJJ hos Temple Gym // Martialarts.dk
BJJ hos Temple Gym
The Brazilian Jiu Jitsu Globetrotter
Denne tråd er vist 3035 gange og besvaret 12 gange

(Du skal være logget ind for at kunne abonnere på tråde)
7/1-2012, 19:51

JonasAntal indlæg: 3213
Online 33d 7t 42m


Brunt forumbælte
(3000+ indlæg)


Jeg ved, at der har været andre tråde ang. træningen hos Temple Gym, men jeg syntes ikke, at jeg har kunnet finde dem igen, så det her er sikkert bare en repost.

Jeg tager til en prøvetime hos dem på mandag, og ville egentlig bare høre om der er nogen der evt. kunne dele ud med deres oplevelser omkring træningen (i.e. BJJ) dér (stemning, kvalitet osv.)

/peace

---
A rhobmus is the kind of rectangle a BITCH would draw
7/1-2012, 19:53

JonasAntal indlæg: 3213
Online 33d 7t 42m


Brunt forumbælte
(3000+ indlæg)


iceal ID #494453
... Fuck mig, så lykkedes det at finde de gamle tråde


---
A rhobmus is the kind of rectangle a BITCH would draw
8/1-2012, 23:06

Cole Lauritsen

Antal indlæg: 17
Online 0d 9t 19m
København
Renegade
www.renegademm...


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


Cole Lauritsen ID #494485
Hej. Vi tilbyder seriøs BJJ træning med en god stemning. Du er meget velkommen til at kontakte mig hvis du skulle have nogle yderligere spørgsmål.
9/1-2012, 2:09

Martin SlyngelAntal indlæg: 2569
Online 9d 23t 9m
www.google.com


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


Pião ID #494488
Jeg har ikke selv været derinde forbi. Men jeg har kun hørt positivt omkring stemning og træning i Temple Gym fra folk jeg har snakket med
9/1-2012, 16:24

Mikkel Birch O...Antal indlæg: 1131
Online 13d 0t 36m
Roskilde MMA
FighterZone.dk ...
www.fighterzon...


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


fistfighter ID #494509
Cole er super dygtig og seriøs... kan kun varmt anbefale at du tager ud og prøver!!! jeg ved at du vil blive taget seriøs og taget godt imod og vil være istand til at danne dit eget indtryk når først du har været der et par gange


---
www.FighterZone.dk...........................Roskilde MMA ............................................. (You should never let the fight up to the judges)....... # Karate er som varmt vand. hvis du stopper med at varme det op, bliver vandet koldt!
10/1-2012, 10:45

Lars Bach

Antal indlæg: 26
Online 0d 5t 31m
KBH S
Renegade MMA
renegademma.dk


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


Lars85 ID #494550
Jeg har trænet BJJ i Templegym Academy siden det åbnede og er utroligt tilfreds med træningen og stemningen på holdet.
Jeg har kigget de gamle tråde igennem og kan ikke genkende nogle af de gisninger, der var oppe og vende.
Der udover er det et kæmpe plus at der er mulighed for at træne 6 dage om ugen(!). Og det bare på BJJ holdet.
Jeg glæder mig til at høre, hvordan du oplevede træningen og stemningen.
10/1-2012, 16:02

JonasAntal indlæg: 3213
Online 33d 7t 42m


Brunt forumbælte
(3000+ indlæg)


iceal ID #494557
@LARS85: Det bliver så først lørdag vi kunne få en prøvetime, men will do!


---
A rhobmus is the kind of rectangle a BITCH would draw
10/1-2012, 17:32Antal indlæg: 137
Online 0d 7t 51m


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


SkaFt ID #494564
Hvis der har været skrevet noget negativt om Templegym må da ha bundet i dumme spekulationer.

Det er et super godt sted at træne som jeg tror alle der har trænet der kan bekræfte.
11/1-2012, 23:17Antal indlæg: 1
Online 0d 0t 3m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


martialrabbit ID #494609
Jeg er ked af hvis jeg ødelægger nogens billede af TG, men jeg er altså ikke helt enig i ovenstående..! Min oplevelse hos TG og dermed også min opfattelse af TG som gym er væsentligt anderledes.. Jeg har været til 2 prøvetræninger i TG (med ca. 2 mdr. mellem hvert pas), Mit første møde Med Cole Lauritsen var lidt akavet (Ingen åbne arme og goddag men derimod et afmålt nik). Igennem træningen blev mine spørgsmål ikke besvaret eller næsten latterliggjort af CL (min opfattelse!) og jeg oplevede meget stemningen, som: Kæft,trit og ret..! (det står frit for om man lider denne form for undervisning!) Da vi så skulle til at sparre (og jeg venligt fortæller min træningsmakker at min ankel er min achilles og om han venligst vil lade være med at gå efter den, det skal lige siges at manden i hvert fald har +25-30kg på mig....!) jeg submitter ham 2 gange i træk efter en del brydderi (han er stor, og jeg er ikke særlig dygtig på gulvet), og derefter går han direkte efter min ankel. Som den kælling jeg er, kommer jeg til at råbe AVVV!!! meget højt og brokke mig noget efterfølgende, dette medfører (guderne må vide hvorfor) at CL mener, ham og jeg skal rulle. Der går præcis 2 sek. så ligger jeg i en armbar jeg aldrig ville udsætte mine træningsmakkere for og som medførte en albue jeg ikke kunne arbejde med (håndværker) i næsten 2 uger. Rigtig kedelig oplevelse... ca. 2 mdr. efter blev jeg enig med mig selv om at prøve igen (håndværker, ikke for klog!). Jeg var sikker på at jeg bare havde ramt en dårlig dag, for mig for CL og for den gut jeg rullede med, men desværre følte jeg igen den dårlige stemning fra første besøg, dog uden skader


Det var meget galde at komme med, og det skal også lige siges at jeg opfattede/opfatter CL som en dygtig (teknisk dygtig, giver det mening?)instruktør og TG som et super lækkert gym med (i hvert fald på det tidspunkt) nyt udstyr, gode faciliteter osv..

Det kan selvfølgelig være at vi alle sammen ramte 2 dårlige dage? eller at fejlen i virkeligheden ligger hos mig, men faktum er at jeg tog derfra (2 gange) med en rigtig kedelig oplevelse..! Jeg har været til rigtige mange prøvetræninger, i rigtig mange klubber og jeg har aldrig oplevet den her slags før.

Jeg har bevidst lavet denne profil anonym og hvis nogen af jer kender/genkender mig vil jeg sætte pris på at I ikke røber min identitet.

Med det sagt...! Mindre politik og mere træning i Det Danske MA/TMA Miljø..!
12/1-2012, 14:28

Cole Lauritsen

Antal indlæg: 17
Online 0d 9t 19m
København
Renegade
www.renegademm...


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


Cole Lauritsen ID #494623
Tak til jer der skrev de positive kommentarer!

Martialrabbit:
Jeg husker tydeligt denne dag men genkender ikke det skræmmebilled du maler op. Jeg ved at jeg med sikkerhed ikke har prøvet at skade dig.

Jeg husker også at jeg hilste på dig før træningen og spurgte om du havde erfaring med mma. Du sagde at du kun havde nogle få prøvetimer bag dig.

Da vi går i gang med at træne gulvkamp giver din makker (som selv er nybegynder) dig masser af plads da han går ud fra at du er også er en nybegynder og han desuden er en del større end dig. Du låser ham ud med en variation af teknikker og du viser at du har en god forståelse for gulvkamp. Da han så efterfølgende laver en fodlås på dig bliver du meget oprørt og begynder at belære ham i at det er en farlig teknik og man ikke laver den til træning.

Det er her jeg griber ind og forklarer dig at du tager fejl. Din makker lavede en kontrolleret og lovlig teknik. Desuden er det træneren der bestemmer hvilke teknikker der er ulovlige til træning. Jeg syntes at du skulle bryde med mig så der ikke opstod flere misforståelser.

Du viste at du havde mere erfaring end du først gav udtryk for. I TG Academy ligger jeg stor fokus på at træningen er "ego-less" så alle føler at de lære noget og ikke kommer til skade under træningen.

Jeg håber at du får mod på at komme forbi igen og opleve den gode stemning medlemmerne og jeg opretholder.
15/1-2012, 10:19

Diller daller

Antal indlæg: 296
Online 0d 18t 42m


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


Smartsipants ID #494683
Jeg var en af dem der var lidt forbeholden overfor at træne under TG fanen, da jeg ikke bryder mig om en del af de typer, der kommer der (ingen nævnt, ingen glemt).... jeg var dog hos Cole to gange og det eneste grund til, at jeg ikke træner der i dag er, at jeg er flyttet til en anden del af landet.

Min oplevelse var meget positivt. Jeg synes Cole fremstod som en venlige/åben, afbalanceret og kompetent træner .... træningen ramte en god fordeling af teknik, situationssparring og fri sparring ... desuden er det super fedt med alle de hold. Langt de fleste der trænede der - det var begrænset hvor mange der var, da det var helt i begyndelsen - virkede rigtigt fine. Jeg bemærkede enkelte klassiske TG-typer til MMA holdet, men da jeg ikke trænede med der fik jeg ikke bekræftet eller afkræftet mine fordomme.

Alt i alt et fedt sted og jeg håber klubben kommer til at køre rigtigt godt rundt.... min bedste råd er at fortsætte den omtalte egoless tilgang til træningen og så sørge for at fastholde de medlemmer der er med til at skabe et sjovt, ambitiøst og åbent træningsmiljø...
17/1-2012, 21:34

JonasAntal indlæg: 3213
Online 33d 7t 42m


Brunt forumbælte
(3000+ indlæg)


iceal ID #494769
Jeg lovede lige at skrive et par ord om min oplevelse hos med BJJ hos TG, so here goes...

... Og jeg må sige, at det var en enorm positiv oplevelse i forhold til andre steder jeg har været. Stemningen var enormt afslappet fra starten og det var tydeligt, at der blev taget sig af de helt nye, hvilket var et enormt plus i forhold til hvor jeg ellers har kigget forbi.

Hvad angår det "skræmmebillede" som blev tegnet af MARTIALRABBIT (no offense) kan jeg kun sige, at efter hvad jeg oplevede i aften, må MARTIALRABBIT have været til træning et helt andet sted. Der var megen opmærksomhed på, at låse og stranguleringer ikke blev sat for voldsomt ind, og vi blev ad flere omgange mindet om, at låse skal sættes ind gradvist og vi skulle endelig huske at klappe i tide. Måske lidt for tidligt, ihvertfald er jeg vant til, fra min gamle klub i Hjørring at vi gik lidt hårdere til den hvad angår låse og stranguleringer, men lad det nu ligge.

Alt i alt, var det en enormt god oplevelse, og jeg kan allerede sige, at jeg ser frem til at møde op til en gang træning allerede imorgen eftermiddag.

/Peace in the valley!


---
A rhobmus is the kind of rectangle a BITCH would draw
18/1-2012, 0:28

Martin SlyngelAntal indlæg: 2569
Online 9d 23t 9m
www.google.com


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


Pião ID #494780
Diller daller skrev:
Jeg bemærkede enkelte klassiske TG-typer

The Thieves Guild is everywhere

MMAshop.dk

Svar på indlæg
Emne:

Brugernavn:

Kodeord:


;-) = :tvp = :eek =
:-D = :pimp = :-P =
:\ = :smokin = :rofl =
:( = :lol = :ninja =
:) = :oel = :freak =

Citat:
Billede:
Youtube:

[quote=bruger]Citat[/quote]
[img]http://www.x.dk/billede.jpg[/img]
[youtube](youtube video id)[/youtube]
Tekst:

Preview


Copyright 2001-2018 by MartialArts.dk | Kontakt: graugart@gmail.com
Chart.dk