Brugernavn: Kodeord:
Sving jeres ben som en økse // Martialarts.dk
Sving jeres ben som en økse
The Brazilian Jiu Jitsu Globetrotter
Denne tråd er vist 5587 gange og besvaret 120 gange

(Du skal være logget ind for at kunne abonnere på tråde)
23/2-2014, 20:19Antal indlæg: 110
Online 0d 0t 39m


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


http://www.information.dk/488889

Der findes simpelthen ikke en avis i DK, hvor man kan blive så forarget over at læse kommentarerne
23/2-2014, 22:53

Pedersen

Antal indlæg: 326
Online 0d 3t 9m
Ashihara Karate...


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


qazzaqa ID #508588
Artiklen er ok og kommentarerne er vel osse ok. De er jo ikke langt fra det det sker herinde når en diskussion tager fart. Havde det været på Nationen ville indlæggene have været kortere og sikkert en snert farverigere. Og nej jeg lider ikke af fordomme.
24/2-2014, 2:14

Antal indlæg: 12276
Online 376d 14t 54m


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


David ID #508590
Uvidenheden er larmende.

Jeg forstiller mig at andre faggrupper sig det samme når deres stuff kommer op i medierne. Bare se på sagen om Marius. Der var skisme langt mellem dem der ved noget om emnet

Men god artikel, og High five til CSA for den
24/2-2014, 14:29Antal indlæg: 20
Online 0d 1t 15m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


Komo ID #508597
De fucking "bedrevidende", tåbelige, luskede og intellektualiserende akademikere skulle selv prøve at losse røv! Så skal de sgu nok glemme deres fordomme når de pludselig oplever en følelse af magt, for det er den befolkningsgruppe sgu berømt for at blive korrumperet af. Det er nok ligesom dem, der er helt vild med sporten og løber tudbrølende hjem når de får én på låget og skriger op om at de andre er voldelige. I mine øjne er det sgu bare en konkret måde at give svar på tiltale på.

Lad alle de forbandede akademikere få en ORDENTLIG smagsprøve på kampkunstens fortræffeligheder, for de trænger fandeme allesammen til motion, de dovne "tankekrigere".
24/2-2014, 16:56

DENNIS FELIX

Antal indlæg: 135
Online 0d 3t 5m
VESTERBRO
danish free sty...


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


dennis felix (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #508602
Hva synes komo om tony lundberg debatten.


---
Hvis man ik ka la vær så ska man.
24/2-2014, 18:04Antal indlæg: 110
Online 0d 0t 39m


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


Matuzak ID #508604
@ Komo

Jeg vil vove at påstå, at folk, som til dagligt skriver på information for de fleste vedkommende ikke engang er akademikere, men primært er pensionister, kontantshjælpsmodtagere og kulturradikale fantaster uden jordforbindelse.

På mit studie (er tilfældigvis selv akademiker) lærte man trods alt forholde sig til tingene inden man kritisere, hvilket desværre ikke kan sige om fjolserne i denne artikel.

Tony Lundberg debatten synes jeg ikke helt kan sammenlignes - de fleste i den tråd laver formentlig pis med den, men debattørerne på information desværre mener tingene dybt seriøst.
24/2-2014, 19:29Antal indlæg: 20
Online 0d 1t 15m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


Komo ID #508607
Matuzak>>> Sålænge der er en vis rationalitet i det folk siger, når de lægger op til debat så OK. Ikke for at generalisere hvad akademikere angår, men Information får ellers topkarakterer hvad Lix-tal angår sammen med Børsen, så folk skulle tro at de er ÅÅÅÅH så seriøse. Hvad mange akademikere angår så har de det med at intellektualisere for meget. I kamp er det ligeså meget instinkt og intuition der hjælper kæmperen mod sejren. Og så er jeg så træt af den der formanende pegefinger med "de professionelle´s HOOOLDNING" og "samfundet´s holdning" at det er til at brække sig over. Hvis jeg virkelig gad, så kunne jeg med mit intellekt torpedere den debat uden problemer, men så kommer de sikkert med hele undskyldningsarsenalet og det niveau gider jeg ærlig talt ikke diskutere på.

Og hvis det er rigtigt at de folk på Information er af den sammensætning du siger, så er min kommentar bare: Hvem helvede gider bekymre sig om hvad den slags klaphatte mener, der ikke engang har gidet dedikere bare én dag af deres liv til seriøs træning? Der er så meget man kan diskutere i teorien og med intellektet, men at være aktivt udøvende og kende aspekterne er noget helt andet. Det er ligesom dem der læser og læser og læser sig til en hel masse viden om kampkunst, og efterfølgende kritiserer og kritiserer. Hvis de dog bare ville fatte at en bog og praktisk træning med en ligeså seriøs instruktør, der kender "hemmelighederne" og er dybt forankret og velfunderet i sit system er noget helt andet. Og med hemmelighederne mener jeg alt det man ikke kan læse sig til. Det er derfor jeg kan se rødt når et eller andet udelukkende teoretisk funderet fjols "giver sit bidrag" til noget som alle vi andre ryster på hovedet af i vores indre.

Jeg kan godt nikke genkendende til det der med folk med deres holdninger. Jeg har engang mødt en journalist på et bibliotek og han var ærligt talt et småligt og intolerant bekendtskab og så var han ovenikøbet racist, der mente at Glistrup havde fat i det helt rigtige med sit syn på indvandrere. Godt at det bekendtskab blev kort. Og så skulle du fandeme se hans måde at arbejde sig igennem det at skrive en artikel, reportage, kronik eller hvad det var han havde med at gøre. Det var sådan noget med krydsreferencer til den store guldmedalje mens han diskret hviskede: "Og det står der og det der står...Der!". Du må undskylde, hvis jeg ikke har høje tanker om den slags "professionalisme", men han forekom mig at være sådan én der mener at alt hvad der kommer til at ske i denne verden er givet på forhånd og at man ikke har et valg eller en fri vilje, for man kunne jo bare have tænkt på den slags før man blev født, hvis du kan følge mig i den syge og latterlige form for logik, hvor der intet nyt sker under solen, for at sige det ironisk. Du må undskylde at jeg forekommer intolerant, men jeg er SÅ træt af den slags og er nærmest immun, men sommetider kan jeg ikke lade være med at sige rent ud hvad jeg tænker om det så er godt eller skidt. Forhåbentlig mest godt.
24/2-2014, 19:42Antal indlæg: 20
Online 0d 1t 15m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


Komo ID #508608
Matuzak>>>>Det var vist "oldingen", der sagde om et emne, at hans kendskab til det udelukkende er teoretisk, så han kunne ikke være mere behjælpelig i den sammenhæng og det burde han sgu have en præmie for og citeres for.

Tony Lundberg-debatten gider jeg ikke kommentere. Kort sagt vi mennesker har godt af at udforske og komme ud over de grænser vi har fået fotalt om af det gængse samfund.

Det er lidt ligsom det der med at McDonald´s skulle være ejet af Tongil-bevægelsen/Moonbevægelsen, samt at direktøren og alle ansatte skal aflevere 10 % af deres løn til bevægelsen. Hvis det var sandt var der sgu ingen der gad være direktør eller ansat sådan et sted, når man ikke engang selv kan bestemme om man vil det. Nu er jeg godt nok ikke jurist, men jeg tror ikke den slags er lovligt. Måske kan man med en masse fægundik og med de rigtige forbindelser "ordne" den slags, hvad ved jeg, men jeg tror folk ville boykotte det i protest. Jeg tror ikke der er mange i dagens Danmark der ville lade sig hjernevaske til den slags. Bare uden videre at aflevere 10 % af sin surttjente løn, der ikke engang er for høj til en nærig bevægelse, der ikke engang forgylder én for det hårde slid men til gengæld plukker én endnu mere. Nææh, det er danskerne sgu for materialistiske til.
24/2-2014, 19:52Antal indlæg: 20
Online 0d 1t 15m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


Komo ID #508609
Matuzak>>>Sluttelig skal det siges, at jeg ikke kan fordrage journalister, der udelukkende er ude efter en sensationshistorie, der skal pynte godt på salgsstatistikkerne, og de så er revnende ligeglade med hvor seriøst dét de sriver er eller om det overhovedet er sandt. Så kan jeg sgu bedre lide journalister, der er seriøse og ikke bare laver ballade for at lave ballade og lave det næste salgs-scoop. Når det kun er penge det drejer sig om, så bliver det hele så overfladisk. Og hvis du ikke synes at folk der udelukkende tænker i penge og praleri er små mennesker, der er som "en tom skal" menneskeligt set, så må du selv være et menneske af samme støbning. Der er sgu trods alt heldigvis stadig ting i denne verden som end ikke "Store M´s" milliarder kan købe (Store M = Mærsk McKinney Møller også kendt som TripleM.) Tomme tønder buldrer mest som et gammelt ordsprog siger.
24/2-2014, 20:04Antal indlæg: 272
Online 0d 1t 1m


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


Johnhansen (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #508610
Wow komo wow
24/2-2014, 20:39

søren sutsko

Antal indlæg: 54
Online 0d 1t 4m
Danish free sty...


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


søren sutsko (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #508615
ja wow hvor kommer denne komo pludselig fra.


---
Hvis man ik kan la vær så ska man m.m
24/2-2014, 20:48

NickAntal indlæg: 7713
Online 17d 20t 19m
Ashihara Karate...
wikileaks.org


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


Nick ID #508616
Kristian Tørnings bror?


---
Ej fjærter mus som hest uden røv revner
25/2-2014, 13:12Antal indlæg: 20
Online 0d 1t 15m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


Komo ID #508632
Er I alle journalister eller hvad? Så har jeg bare endnu mere grund til at tordne og sige at I kan rende mig med jeres lort, for store tænkere er der fandeme ingen af jer der er! Og kom nu med standard-journalist-sætningen " - Hvilken baggrund har du for at udtale dig om det?", hvortil mit svar simpelthen er " - Hvilken baggrund har I siden I mener I kan udtale jer om alt og har monopol på sandheden?" Det er på tide, at I tager jer sammen journalister istedet for at bedrive den løgnagtige plattenslagervirksomhed I finder så skide hellig! I er sådan på nakken af folk med jeres politiske korrekthed, men lever sgu ikke engang selv efter det I forbandede hyklere!
25/2-2014, 14:05

DENNIS FELIX

Antal indlæg: 135
Online 0d 3t 5m
VESTERBRO
danish free sty...


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


dennis felix (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #508636
Simpelhen fantastisk.


---
Hvis man ik ka la vær så ska man.
25/2-2014, 14:47

troels

Antal indlæg: 70
Online 1d 2t 14m
Bosei


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


troels92 ID #508637
hvorfor skal ting altid fordrejes på det groveste ? Der er INTET galt i at lære børn at slås - de skal bare lære at det ikke er noget man gør medmindre man er til stævne og står i ringen, eller kun hvis man intet andet valg har.
25/2-2014, 17:12

NickAntal indlæg: 7713
Online 17d 20t 19m
Ashihara Karate...
wikileaks.org


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


Nick ID #508640
Det er godt du har din egen fest, Komo. Din invitation er dog en anelse for tyk.


---
Ej fjærter mus som hest uden røv revner
25/2-2014, 19:24

Claus Jacobsen

Antal indlæg: 309
Online 1d 22t 47m


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


claus_jac1 ID #508647
Og jeg bliver nødt til at tilslutte mig gruppen - WOW

Det er sjovt nok den slags hotheads som KOMO man forsøger at holde udenfor kampkunst. Hvis man kan styre sit temperament på måtten, så kan man også et sted som her. - OPFØR DIG ORDENTLOGT.
25/2-2014, 20:04

DENNIS FELIX

Antal indlæg: 135
Online 0d 3t 5m
VESTERBRO
danish free sty...


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


dennis felix (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #508648
Ren poesi anytime anytime fra predator keep it coming komo


---
Hvis man ik ka la vær så ska man.
25/2-2014, 23:09

Webmaster

Antal indlæg: 1952
Online 2d 21t 17m
København S


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


Webmaster ID #508650
Profilen "Komo" er slettet
26/2-2014, 7:57Antal indlæg: 272
Online 0d 1t 1m


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


Johnhansen (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #508651
Slet lige de andre trolls som dennis felix og hans alias samt tråde om lundberg
26/2-2014, 10:24

DENNIS FELIX

Antal indlæg: 135
Online 0d 3t 5m
VESTERBRO
danish free sty...


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


dennis felix (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #508652
ja og johnhansen plus alle andre og ja faktisk luk hele debat forumet ned så kan vi alle finde på noget mere fornuftigt at lave.


---
Hvis man ik ka la vær så ska man.
26/2-2014, 11:57

Jeg elsker CSA

Antal indlæg: 15
Online 0d 0t 4m
Csa.dk


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


Claustt (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #508653
Ud med ham Dennis Felix aka Søren sutsko
26/2-2014, 21:23

søren sutsko

Antal indlæg: 54
Online 0d 1t 4m
Danish free sty...


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


søren sutsko (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #508661
ja nemlig bare ud med ham og han ska heller ikke vise sig i gryden mere.


---
Hvis man ik kan la vær så ska man m.m
1/3-2014, 10:18

Luca Noro

Antal indlæg: 731
Online 2d 4t 8m
hørsholm
managym bk


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


luca-main ID #508695
Komo, din tåbe. Du ser vel, at en af de idiotiske akademikere er enige med dig - også i din diagnose af, hvad der ligger til grund for den fejlagtige kritik. Med din klasseschauvinistiske tese følger, at da manden er akademiker, så er hans holdning forkert. Da i har samme holdning, så er din også forkert. Ergo er det modsatte synspunkt korrekt. Men da det også nyder tilslutning fra akademikere, er det også forkert. Men dette er en modsigelse. Altså kan vi konkludere, at alt du selv bidrog med, er lort.


---
det skal løbes væk - master H
9/3-2014, 19:34

henrik tofte r...

Antal indlæg: 1
Online 0d 0t 10m
roskilde
maengho, roskil...


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


tofte ID #508758
Jeg havde en forhåbning,om en seriøs dialog i forbindelse med om børn må/tager skade af, at træne kampsport. Mit klare svar er NEJ.Fokus er på de såkaldt "fysiske skader", som i min bevidsthed, er nærmest ikke eksisterende. Hvad med at sætte fokus på øget selvværd og selvtillid? Jeg er 59, og har praktiseret kampsport/kampkunst siden jeg var 11.Bevæggrunden til jeg fik lyst til at træne,dengang var det judo, hos Bent Jacobsen, var at jeg blev mobbet af en dreng i min klasse, og det var i hvert frikvarter. Skal siges, at jeg i grundskolen gik på en privatskole, kun med drenge(ret hårdt miljø). Nuvel, en dag angreb han mig, så mig, som sit sædvanlige offer. Rent impulsivt lavede jeg en "flyvende japaner", beklager, jeg kan ikke huske den japanske term. Men resultatet udeblev ikke, han knaldede hovedet i fliserne, og siden dengang gik han i en bue uden om mig. Hvilken glæde og jubel,jeg blev af med min plageånd. Siden har der været mange træningstimer i Taekwondo, og de sidste 15 år Muaythai,hhv. Maengho Roskilde, og træning i Thailand.I dag kan jeg, selvom jeg er en gammel mand, gå på gaden med selvtillid, overblik og en afslappet holdning, for jeg ved at jeg kan forsvare mig selv. Og det er det Taekwondo/Muaythai har givet mig.


---
alt, eller intet
9/3-2014, 19:53

DENNIS FELIX

Antal indlæg: 135
Online 0d 3t 5m
VESTERBRO
danish free sty...


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


dennis felix (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #508759
Fedt.


---
Hvis man ik ka la vær så ska man.
13/3-2014, 18:37Antal indlæg: 64
Online 0d 3t 55m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


KomoKomo (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #508794
Tofte>>>Ærgerligt at nogle ikke forstår det på en civiliseret måde og en velplaceret hilsen herfra for at have overvundet én der åbenbart ikke forstår at mennesker har brug for rum til at være sig selv.

LucaMain>>> Fri mig for dit ordkløveri og intellektualiseringsskidt. Det er på tide at folk herinde lærer at være mere menneskelige og har hjertet med i stedet for at det hele kun skal dreje sig om hjernen og hvem der er den største smart-ass-motherfucker. ÆGTE følelsesmæssige kvaliteter har været en mangelvare i denne verden i mange år.
13/3-2014, 18:45Antal indlæg: 64
Online 0d 3t 55m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


KomoKomo (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #508795
Tofte>>> Et andet problem med både drenge og piger er at drenge bliver opdraget til at være DRENGE og piger bliver opdraget til at være PIGER, med alt hvad der følger med i kølvandet på det. Vi opdrages ikke til at være mennesker. Men hvad pokker det er jo hele tilværelsens problem at alting er med begrænsede ressourcer, ja selv vore liv og vor ungdom forgår. Intet varer evigt, og derfor har mennesker forbandet travlt med i livet at sætte sig et aftryk der giver genklang i al evighed, som general Maximus Decimus Meridius ville have formuleret det. Håber det ændrer sig.

Hvis vi skal volden og dens væsen til livs kan det være en god idé at læse "Frihed i nuet" af J. Krishnamurti. Han har nogle interessante tanker om vold. Den er ikke så lang (147 sider vistnok) og er skrevet i et lettilgængeligt sprog, så der burde være et udbytte at hente i det for ALLE der vælger at læse den.
13/3-2014, 19:04Antal indlæg: 64
Online 0d 3t 55m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


KomoKomo (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #508796
Lucamain>>>Det er dig der tillæger mig klassechauvinistiske holdninger. Jeg mener såmænd bare at det er umuligt at intellektualisere kamp. Jeg gad nok se den sensei, der lægger vægt på Newton´s 2. lov i praktisk kamp. K = M x A og den er hjemme gutter. Newton´s drenge vinder altid. Wuhuuuu!
Jeg mener at praktisk viden er bedre end hvad folk mener og har af holdninger. Som de siger i den der rammende reklame, så har ALLE en mening om ejendomsmarkedet, men få ved nok om det. Dét er hvad jeg faktisk har prøvet på at sige og det passer glimrende. Så er det ligegyldigt om man er akademiker, håndværker eller noget helt tredje. Og fri mig for verdens dovenskab. Jeg er så træt af folk der tror de er så kloge og så ender det alligevel med at virkeligheden tager en helt anden drejning.
13/3-2014, 19:51Antal indlæg: 64
Online 0d 3t 55m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


KomoKomo (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #508798
Det er det samme som når man prøver på at søge råd og vejledning hos nogle man regner med véd noget om et emne og man ender med at blive overdynget med deres holdninger istedet for en seriøs rationel og givende dialog, som man egentlig eftersøgte.

Lidt ligesom i folkeskolen når en lærer overdynger én med historier fra deres egen barndom om hvor hårdt de havde det og at det skulle nutidens unge bare prøve. Mærkeligt nok er det bare ikke samme hårde attitude de prøver at indgive børnene.
13/3-2014, 19:55Antal indlæg: 64
Online 0d 3t 55m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


KomoKomo (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #508801
Min pointe>>>At man i denne verden mest bliver fyldt med lort frem for seriøs og konstruktiv viden som man kan udrette noget med! Men de er nok bange for at man bliver for indsigtsfuld og magtfuld.
13/3-2014, 20:28

Jeg elsker CSA

Antal indlæg: 15
Online 0d 0t 4m
Csa.dk


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


Claustt (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #508803
Savner dig komohomo
13/3-2014, 20:29

Jeg elsker CSA

Antal indlæg: 15
Online 0d 0t 4m
Csa.dk


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


Claustt (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #508804
Savner dig komohomo
14/3-2014, 17:35

Ove S. Nielsen

Antal indlæg: 2484
Online 10d 7t 33m
Brøndby Strand
Strandens Selvf...


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


Oldingen ID #508812
KOMOKOMO skrev:
At man i denne verden mest bliver fyldt med lort frem for seriøs og konstruktiv viden som man kan udrette noget med!---
Utallige farer har grusomt skuet mig ind i ryggen.
15/3-2014, 19:44Antal indlæg: 64
Online 0d 3t 55m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


KomoKomo (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #508815
Claustt>>>Det lyder da mest som om det er dig der har "kompasnålen" orienteret i den retning!

Oldingen>>> Grin du bare. Det pudsige er bare, at jeg ikke er ene om den holdning herinde, at 90 % af alt i denne verden er ubrugeligt lort. Mærkeligt nok er der flere der har sagt at det meste "kampkunst"/"kampsport" ikke duer mod overfald på gaden. Det er også en mærkelig holdning, at man udsætter folk for hån og spot fordi de siger sandheden og derved udstiller store dele af "kampkunstverdenen" som uduelig og ubrugelig. Det er også noget mærkeligt noget, at man ikke vil indrømme egne personlige mangler samt kampsystemets mangler, fordi man har en personlig interesse i ikke at ville tabe ansigt, prestige og i sidste ende miste elever, der er så forfængelige, at de ikke kan tåle at der er den mindste ting at sætte deres finger på. Politik og jagten på "perfektion" tvinger mennesker ud i irrationalitet og uærlighed.
15/3-2014, 19:46Antal indlæg: 15
Online 0d 0t 12m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


.bommerten (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #508816
Komoko du kender vist ikke til wingtai så
15/3-2014, 19:54Antal indlæg: 64
Online 0d 3t 55m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


KomoKomo (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #508817
Og én ting til. Det politiske pis med at bedrive forbrugermentalitet og varedeklarationspolitik på hvilket kampsystem der er bedst, er noget der burde være gået af mode for over 100 år siden. Der findes dygtige og dedikerede udøvere og så findes der dem der kritiserer og håner fordi de åbenbart mener de er blevet "franarret" chancen for at bevise noget. Den beviseforrykthed har åbenbart ramt alle og det eneste de er ude efter er at håne nedgøre og få et godt grin. De værste er dem der nedgør noget de aldrig har studeret eller ofret en time på at træne. Det er rent ud sagt tåbeligt med folk der dukker op til træning og efter en halv time mener de kan danne sig et indtryk af kampsystemet og de personer der træner det. En halv time! Eller at de mener de efter en uge eller 14 dage kan gøre det, på trods af, at det at kende et andet menneske til bunds er noget der tager flere år og så kan man alligevel blive overrasket. Kampkunst er ikke en fastfood-restaurant hvor det handler om at kunne lide eller ikke lide. Og fri mig så for alle folk´s dødssyge undskyldninger for at træne. Jeg har oplevet folk, der prøver på at bilde deres instruktør ind, at de er blevet brændemærket i ansigtet med cigaretter og mobbet af "de barske drenge", for nå de så dukker op til deres første træningstime ikke at vise tegn på hverken brændemærkning eller skyhed. Ud med den slags!
15/3-2014, 19:56Antal indlæg: 64
Online 0d 3t 55m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


KomoKomo (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #508818
.Bommerten>>>Det behøver jeg heller ikke. Eller Genzei Teido som folk også slynger om sig med og når man slår det op på nettet så er det det mest uduelige lort! Ærlig talt så fri mig for alt det bullshido-pis! Det eneste folk er ude på er at have en undskyldning for at lave ballade.
15/3-2014, 21:44Antal indlæg: 15
Online 0d 0t 12m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


.bommerten (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #508819
Hvad med dmaaf så? Hvad mener du om dem? De er her for sportens skyld. De kommer os til at styre dig en dag
16/3-2014, 11:31

Ove S. Nielsen

Antal indlæg: 2484
Online 10d 7t 33m
Brøndby Strand
Strandens Selvf...


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


Oldingen ID #508827
@ KOMOKOMO

Langt de fleste kampsystememer, hvadenten det er sport eller selvforsvar kan bruges til selvforsvar "på gaden".
Det springende punkt er udøveren.
Almindelige mennesker har en "nænnefaktor", det vil sige, at vi ikke nænner at gøre vore medmennesker fortræd.
Har vi ikke psyken til at gøre vore medmennesker fortræd, så kan vi ikke forsvare os, selv om vi er verdensmestre i verdens bedste kampsystem.

Og forresten......
Verdens bedste kampsystem er Goshin Ryu Ju Jutsu - for mig.
Hvad er verdens bedste kampsystem - for dig?


PS.
Vil du ikke have, at jeg skal grine af dig, så dæmp dit sprog og gør dine værdidomme mindre fornærmende, for som du så, så er det nemt at vende det imod dig selv.


---
Utallige farer har grusomt skuet mig ind i ryggen.
16/3-2014, 16:56Antal indlæg: 64
Online 0d 3t 55m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


KomoKomo (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #508829
.Bommerten>>>Er du fatsvag? Jeg sagde at jeg ikke gider høre på noget af alt det lort endsige have med det at gøre!

Oldingen>>>Såh! Det jeg ved om nænnefaktor er, at det er dårligt at have en lav én, som de fleste mennesker, når det drejer sig om kamp og konflikt, mens en høj én er en fordel, selvom det at rende rundt med en høj nænnefaktor konstant, er ensbetydende med at have et mindset som en psykopat.
Og for øvrigt så sutter langt de fleste systemer på gaden fordi man i træningen ikke har indkorporeret at der ER et punkt man IKKE skal have problemer med at overskride. Kan man til gengæld uden problemer gøre det, så er der ingen grænser for éns voldspotentiale!

Det bedste kampsystem for mig? Ha ha, I´m beyond that!
16/3-2014, 17:27

NickAntal indlæg: 7713
Online 17d 20t 19m
Ashihara Karate...
wikileaks.org


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


Nick ID #508832
Webmaster, kan du ikke slette den nye profil? Man får ondt i øjnene af alt det ævl.


---
Ej fjærter mus som hest uden røv revner
16/3-2014, 20:43

Ove S. Nielsen

Antal indlæg: 2484
Online 10d 7t 33m
Brøndby Strand
Strandens Selvf...


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


Oldingen ID #508835
@ Komokomo
Høj nænnefaktor: Høj grad af empati med sine medmennesker, nænner ikke at gøre dem fortræd.
Lav nænnefaktor: Ingen eller ringe sympati med sine medmennesker, har ingen hæmninger, der forhindrer at man gør sine medmennesker fortræd.

Og så må du undskylde en gammel mand, der ikke forstår slang.
I min ordbog, så sutter man ved at tage noget i munden, man undlader at tygge, og lader gnidningen imod gane og tunge sammen med spyttet foretage en opløsning af emnet.
Det er dog næppe det, du mener, så vil du forklare dig nærmere?

Samtidig virker det, som om du mener, at man ikke skal lægge bånd på sig selv i situationer, hvor man er udsat for vold.
Det virker som om, du mener, at man skal stræbe efter at udfolde ubegrænset vold.
Hvis jeg har opfattet det rigtigt, hvad er så forskellen på dig og de andre voldsmænd?

Hvad mener du forresten i den forbindelse om Straffelovens § 13 stk. 1?


---
Utallige farer har grusomt skuet mig ind i ryggen.
16/3-2014, 23:33Antal indlæg: 15
Online 0d 0t 12m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


.bommerten (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #508841
Hvad mener du komokoko? Hvad er der galt med DMAAF? De er her for vores skyld!!!

Nej slet ham ikke vi har brug for ham
17/3-2014, 11:05

DENNIS FELIX

Antal indlæg: 135
Online 0d 3t 5m
VESTERBRO
danish free sty...


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


dennis felix (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #508844
Helt enig vi har brug for ham.


---
Hvis man ik ka la vær så ska man.
17/3-2014, 12:55

Ove S. Nielsen

Antal indlæg: 2484
Online 10d 7t 33m
Brøndby Strand
Strandens Selvf...


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


Oldingen ID #508845
@ komokomo

komokomo skrev:
Det bedste kampsystem for mig? Ha ha, I´m beyond that!

Når du skriver, at du er kommet videre end til kampsystemer, hvad betyder det så?
Betyder det, at du er smidt ud af nogle kampsystemer på grund af, at du er fortaler for hæmningsløs vold?
Betyder det, at du er smidt ud af nogle systemer på grund af en voldsdom?
Betyder det, at du er blevet for doven til at træne?
Betyder det at du har så lidt selvdiciplin, at ingen vil træne med dig, fordi du ikke kender forskel på træning og slagsmål?

Som du ser, er der en del lidet smigrende fortolkningsmuligheder af, hvad du har skrevet, så ville du præcisere, hvad du mener?
Det vil nemlig gøre det nemmere at tage stilling til dine sprogligt set meget uklare synspunkter.


---
Utallige farer har grusomt skuet mig ind i ryggen.
17/3-2014, 14:05

DENNIS FELIX

Antal indlæg: 135
Online 0d 3t 5m
VESTERBRO
danish free sty...


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


dennis felix (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #508846
Så for helvede så ska der svar på bordet.


---
Hvis man ik ka la vær så ska man.
17/3-2014, 20:18Antal indlæg: 64
Online 0d 3t 55m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


KomoKomo (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #508850
Ved du hvad olderman og øvrige der selv laver deres egen fortolkning af alt og fordrejer alting? Jeg er bedøvende ligeglad med straffelovens paragraf ditten og paragraf datten, for den slags er kun til for én ting. At sikre "offerets" hævn og at en eller anden idiot til dommer og anklager/forsvarer endnu engang kan triumfere over systemets magt til at jorde dem der bare forsvarede sig selv og gjorde det så godt at "offeret", som egentlig var skurken pludselig skal have erstatning for svie og smerte og alt muligt andet. Og hr. Olding hvis det du skriver er DIN fortolkning eller fordrejning af begrebet nænnefaktor så er du sgu langt ude og jeg vil give pokker i dit synspunkt om at du synes jeg formulerer mig uklart og alt det der. Det bliver derved og hvis du ikke kan finde ud af det så må du få dig et nyt mindset, for jeg er så træt af at både du og andre forumaber laver deres egen fordelagtige og fordrejede fortolkning af tingene. Der er faktisk andre som helt er helt op med at skrive pga. det. Og hvis du tror du skal have monopol på hvad nænnefaktor er og på virkeligheden generelt så tag stilling til flg. hændelsesforløb i henhold til straffelovens paragraffer.

Du bliver overfaldet af en knivbevæbnet bølle der har til hensigt at slå dig ihjel. Ifølge straffeloven må du besvare et angreb eller overfald imod dig med samme farlighed som du bliver udsat for. Altså er det din ret at slå ham ihjel fordi han udsætter dig for en livstrussel/dødstrussel. Du har ingen flugtmuligheder så en direkte konfrontation er uundgåelig. Du indstiller dig på kamp på liv og død. Under håndgemænget eller hvad du vil kalde det, lykkes det dig at slå kniven ud af hånden på ham og stikke ham et slag på kæben der får ham til at miste balancen og falde. Du har nu 2 valg. Du kan stikke af eller du dræbe ham mens du har chancen, for det er jo din juridiske ret. Hvad gør du? Man kan jo påpege at situationens farlighed har ændret sig, men hvorfor skal det ændre på din ret til at dræbe, da det var dét du selv oprindeligt blev udsat for? Der er ingen vidner eller kameraer så det bliver påstand mod påstand og da han som død intet kan sige til sit forsvar burde det være en ukompliceret sag rent juridisk. Moralsk? Tjaa der halter den, men hvem tager hensyn til den slags i en retssal? Der er faktisk betjente der har gjort det juridisk forsvarlige men moralsk uforsvarlige og er blevet frikendt fordi de har hele retssystemet i ryggen og hvem vil tro på en "overfaldsmand" frem for en betjent der altså "kender loven"? Men hvorfor skal de slippe afsted med det fordi de er betjente og repræsentanter for "systemet"? Kan du se dilemmaerne? Eller mener du at loven tager hensyn til alt og har forudset alt som om det hele er blevet planlagt inden den overhovedet blev født?
17/3-2014, 20:24Antal indlæg: 15
Online 0d 0t 12m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


.bommerten (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #508851
Kom igang komokomo.
Hvad mener du så om Dalby?
17/3-2014, 20:38Antal indlæg: 64
Online 0d 3t 55m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


KomoKomo (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #508854
.Bommerten>>> Udtalelsesgenerator sat på standby * Zzzzzt!
17/3-2014, 20:55Antal indlæg: 272
Online 0d 1t 1m


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


Johnhansen (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #508855
Komokomo er den vildeste keyboard warrior nogensinde
17/3-2014, 21:38

Frederik Berg

Antal indlæg: 284
Online 1d 12t 7m
København


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


ham der aldrig kan holde sin kæft ID #508857
Du er lidt forstyrret er du ikke KOMOKOMO


---
Ethvert godt parforhold bygger på Ctrl+Shift+Delete
17/3-2014, 21:58

DENNIS FELIX

Antal indlæg: 135
Online 0d 3t 5m
VESTERBRO
danish free sty...


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


dennis felix (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #508858
Manden har jo ret.


---
Hvis man ik ka la vær så ska man.
17/3-2014, 23:23

NickAntal indlæg: 7713
Online 17d 20t 19m
Ashihara Karate...
wikileaks.org


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


Nick ID #508859
Komo undviger igen at svare på Oldingens meget konkrete spørgsmål.


---
Ej fjærter mus som hest uden røv revner
18/3-2014, 0:45

Ove S. Nielsen

Antal indlæg: 2484
Online 10d 7t 33m
Brøndby Strand
Strandens Selvf...


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


Oldingen ID #508861
@ Komokomo
komokomo skrev:
Ved du hvad olderman og øvrige der selv laver deres egen fortolkning af alt og fordrejer alting?

Det er rigtigt, at jeg har lavet en fortolkning. Du har tilsyneladenden forbiset at jeg spørger om fortolkningnen er rigtig.

Derimod har jeg ikke forbiset, at du ikke har svaret på mere end et af mine spørgsmål.
Det er spørgsmålet om hvad du mener om straffelovens § 13.1.
Det er tydeligt at du kender den, og er meget bitter på den.
Det kan være en sandsynliggørelse af, at du selv har overskredet den, og er dermed et muligt svar på et af mine andre spørgsmål.
Er dette rigtigt?

komokomo skrev:
jeg vil give pokker i dit synspunkt om at du synes jeg formulerer mig uklart og alt det der.

Når du ikke udtrykker dig i et sprog, som jeg forstår, så kan det være svært at tage stilling til dine udtalelser. Det er for at komme med en saglig vurdering af hvad du siger, at jeg spørger, hvad du mener.

komokomo skrev:
Det bliver derved og hvis du ikke kan finde ud af det så må du få dig et nyt mindset, for jeg er så træt af at både du og andre forumaber laver deres egen fordelagtige og fordrejede fortolkning af tingene

Jegh har nu ikke tænkt mig at ændre min måde at tænke på, før der er nogen, der overbeviser mig om at min hidtidige tænkemåde er forkert.
Et godt eksempel på at du ikke udtrykker dig godt er ovenstående citat af dig selv.
For mig virker det underligt, at du skriver, at jeg og andre forumaber laver vores egen fordelagtige og fordrejede fortolkning.
Det er underligt, at en fortolkning er både fordelagtig og fordrejet. Det er selvmodsigende sprog.

Og så til dit scenarie om overfaldet:
komokomo skrev:
Du kan stikke af eller du dræbe ham mens du har chancen, for det er jo din juridiske ret.

Nej, det er det ikke længere, når han ikke har kniven. Ved at dræbe ham i den situation, så overskrider jeg §13s regel om at bruge den nødvendige vold, for som du selv skriver, så har situationen ændret sig.
Samtidig vil jeg formodentlig også overskride straffelovens §250 og §253.
Dertil kommer, som du også selv er inde på det moralske aspekt. Hvis jeg koldblodigt dræber overfaldsmanden/kvinden (i disse ligestillingstider ), så vil jeg ikke være bedre end den forbryder, der har forsøgt at slå mig ihjel. Dette vil være gældende overfor mig selv, hvadenten retssystemet kan bevise det eller ej. Jeg vil gerne kunne se mig selv i øjnene resten af livet. Det er et spørgsmål om ære.

komokomo skrev:
og hvem vil tro på en "overfaldsmand" frem for en betjent der altså "kender loven"?

Der bliver faktisk også lyttet til overfaldsmænd. I forrige uge havde jeg selv fornøjelsen af (som domsmand), at idømme en såkaldt overfaldsmand en erstatning for en sprængt dør, og en bøde for ulovlig indtrængen.
Årsagen var et handlingsforløb, hvor hvem som helst sandsynligvis ville have reageret på samme måde, så vi tilsidesatte politiets og anklagerens krav om fængselstraf.
Samtidig vil jeg erindre om sagen fra Café Rust, hvor en mand blev overfaldet af flere personer med slag og stikvåben. Han trak en pistol og skød. Det resulterede i en dræbt og en såret.
Han fik en dom for ulovlig våbenbesiddelse, ikke for skyderiet.
Din indirekte påstand om at man altid kommer galt af sted i retssystemet hvis man forsvarer sig er således ikke korrekt.

Derimod er det ikke helt forkert, når du siger at politiet ofte har meget lang snor, når de selv har overtrådt reglerne for magtanvendelse.
I kraft af deres arbejde skal de have lang snor, men det er forkert, at det i den slags sager er politiet, der undersøger politiet. De er efter min opfattelse inhabile, og den slags underminerer respekten for dem.

komokomo skrev:
Eller mener du at loven tager hensyn til alt og har forudset alt som om det hele er blevet planlagt inden den overhovedet blev født?

Her tillader jeg mig endnu engang at fortolke. Hvis jeg fortolker forkert, så må du rette mig, for jeg fortolker det, som om du mener, at alting er planlagt inden loven (den) blev vedtaget.
Svaret er enkelt: Nej, naturligvis ikke.

Nu har jeg prøvet at svare fyldestgørende på dit sidste indlæg.
Til gengæld håber jeg, at du vil svare på mine spørgsmål.
Det vil også øge din troværdighed, hvis du udfylder din profil.


---
Utallige farer har grusomt skuet mig ind i ryggen.
18/3-2014, 7:44Antal indlæg: 25
Online 0d 0t 14m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


Gun (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #508864
Komokomo kom så igang dit får
18/3-2014, 11:15

DENNIS FELIX

Antal indlæg: 135
Online 0d 3t 5m
VESTERBRO
danish free sty...


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


dennis felix (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #508868
holy shit komomo du er oppe mod en mand der besidder en bred viden om tingene som samtiddig også er umulig at trænge igennem til man blir frustreret af ham, jeg gjorde ivhertfald. good luck.


---
Hvis man ik ka la vær så ska man.
18/3-2014, 15:38Antal indlæg: 1091
Online 2d 19t 51m


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


karate kid (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #508869
Så er grunden jo nok Dennis Felix at dig og dine ligesindede åndsamøber simpelthen ikke magter at sætte jer ind i hvad andre mennesker skriver.

Dette på trods af at Eks. Oldingen ofte skriver i et letforståeligt sprog som enhver med bare en snert af viden burde kunne forstå, dette uanset om man er enig med ham eller ej.
18/3-2014, 16:36

DENNIS FELIX

Antal indlæg: 135
Online 0d 3t 5m
VESTERBRO
danish free sty...


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


dennis felix (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #508870
Whatever karate kid men har oldningen nogensinde haft forståelse hva andre mener om tingene man kan diskutere med ham herfra til dommedag to hell with it.


---
Hvis man ik ka la vær så ska man.
18/3-2014, 20:25Antal indlæg: 15
Online 0d 0t 12m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


.bommerten (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #508871
Leave komokomo alone!!!!
18/3-2014, 21:00Antal indlæg: 64
Online 0d 3t 55m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


KomoKomo (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #508873
Oldingen>>>Ved du hvad, du skal aldeles ikke bestemme det fjerneste over mig og hvad jeg tænker og skriver. Alt det med basal viden kan du jo sagtens komme og sige og at min troværdighed øges ved at jeg udfylder min profil. Det er jo bare noget du siger for at bestemme over mig og at føre debatten/diskussionen på dine vilkår. Og lad så være med at spille mere dum over det jeg sagde med at fordreje debatten til din fordel. Det forstår du sgu udmærket godt, for du har ikke gjort andet og lad så være med at spille manipulerende og bedrevidende advokat overfor mig. Det er nøjagtig det samme de gør når de laver folks ord om, fordrejer det hele, lægger folk ord i munden og tillægger dem motiver de ikke har.

Med hensyn til det med motiver hr. olding eller hvad du gerne vil kaldes så tror du åbenbart også automatisk, sikkert udfra en klassisk fortolkningsmodel, at min modvilje mod politi og system skyldes at jeg selv er dybt kriminel og har et alenlangt strafferegister. Det er åbenbart svært for dig at forestille dig, at der kunne være andre grunde. På den ene side virker du som fortaler for loven, på den anden side taler du som om du har forståelse for folks manglende respekt for deres inhabilitet og manglende professionalisme. Hvis det arbejde retssystemet gør er åh så godt hvorfor bliver de samme ting så ved med at gå igen og igen uanset tidsalder?

Jeg er ikke den eneste der har den modvilje imod dem. De primære grunde er at de generelt taler ned til folk som om de ikke ejer selvstændig tankevirksomhed. Når folk så spørger dem om noget(for at få hjælp til et eller andet de føler sig usikre på) de ikke ved men burde vide i kraft af deres job, så bliver de mødt af den der mærkelige kølige forretningsmæssige attitude istedet for at få beskeden, det kan jeg ikke lige svare på på stående fod men kan jeg få dit nr, så jeg kan ringe når jeg ved det. Men nej det skal hele tiden være den der mistænkeliggørelse af alt og alle og at give folk en følelse af at de er dømt på forhånd. Som om man vil sige til folk uanset hvad deres ærinde er: " - Du kan ikke vinde over systemet. Systemet kan ikke begå fejl! Systemet ved alt! Systemet undskylder ikke noget!" Eller hvad med dem her?: " - Ja vi spørger altså ikke om noget vi ikke ved i forvejen!", " - Hvilken baggrund har du for at udtale dig om det?" og jeg kunne blive ved med alt det skidt de kommer med.

Det mest irriterende er når de rigtig kører hemmelighedskræmmeri over noget der kan være ligemeget om folk ved eller ej. Jeg har engang personligt oplevet at man ikke måtte få adgang til et bestemt område. Man ville ikke engang oplyse mig om noget så simplet om jeg befandt mig i en risikozone så jeg kunne vide om jeg skulle være på vagt overfor fremmede. " - Det er ligemeget!" sagde de og jeg hader rent ud sagt den sætning, som typisk kommer fra folk der vil bestemme og mener de har meget mere at skulle have sagt end andre selvom de selv er røv og nøgler for at sige det direkte. Det viste sig så senere at den "afspærring" de havde sat op skyldtes noget der var foregået på et værtshus i nærheden hvor en politibil havde holdt parkeret i hele 3 timer før de valgte at sætte afspærringen op.

Hvis du føler dig forvirret over den situation hr. olding så er du ikke alene. For hvorfor valgte man ikke at sætte den afspærring op kort tid efter man var ankommet til værtshuset? Og man havde den så kun oppe i ca en time inden man afblæste det hele. Hvad foregik der egentlig på det værtshus der foranledigede opsættelse af en afspærring? Hvis der var nogen der lavede ballade, hvordan bar de sig så ad med at undslippe politiet, der tydeligvis opholdt sig på samme sted på samme tidspunkt?

Eller det foregik måske slet ikke sådan? Ved du hvad jeg personligt er tilbøjelig til at tro Olding? Du vil måske synes jeg er langt ude med den teori og hævler mig ned, men det blæser jeg på. Jeg synes mere det så ud til, at politiet var inde på et værtshus for at få sig "en lille én" midt i tjenestetiden. Så skulle de lige lave et setup, der fik det til at se ud som om de lavede noget fornuftigt.
19/3-2014, 0:51

Ove S. Nielsen

Antal indlæg: 2484
Online 10d 7t 33m
Brøndby Strand
Strandens Selvf...


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


Oldingen ID #508875
@ Komokomo

Du kommer langt omkring, og er meget langt fra det, vi begyndte med.
Du har ikke svaret på de spørgsmål, som jeg har stillet dig, derimod har du skrevet om mange andre ting.
Du har gjort det i en sådan udstrækning, at du mest minder om en politiker, der laver den form for manipulation, som jeg kalder for ”udenomssnak”.

Derfor undlader jeg at kommentere dit sidste indlæg, da det har meget lidt at gøre med, hvad jeg tidligere har skrevet.

I stedet vil jeg anmode dig om at besvare de spørgsmål, som jeg begyndte med.
For at gøre det nemmere at overskue, så har jeg givet spørgsmålene numre.

1.
Og så må du undskylde en gammel mand, der ikke forstår slang.
Du skriver, at de fleste systemer sutter på gaden.
I min ordbog, så sutter man ved at tage noget i munden, man undlader at tygge, og lader gnidningen imod gane og tunge sammen med spyttet foretage en opløsning af emnet, som man derpå synker.
Det er dog næppe det, du mener, så vil du forklare dig nærmere?

2.
Samtidig virker det, som om du mener, at man ikke skal lægge bånd på sig selv i situationer, hvor man er udsat for vold.
Det virker som om, du mener, at man skal stræbe efter at udfolde ubegrænset vold.
Hvis jeg har opfattet det rigtigt, hvad er så forskellen på dig og de andre voldsmænd?

3.
Når du skriver, at du er kommet videre end til kampsystemer, hvad betyder det så?

Læg mærke til, at det er spørgsmål.

PS.
Jeg mener stadig, at det vil øge din troværdighed, hvis du udfylder din profil.
Det kan godt være, du er uenig, men du skal ikke bestemme hvad jeg mener.---
Utallige farer har grusomt skuet mig ind i ryggen.
19/3-2014, 10:39

DENNIS FELIX

Antal indlæg: 135
Online 0d 3t 5m
VESTERBRO
danish free sty...


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


dennis felix (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #508877
He he man kan ikke hamle op med denne mand det er jo clash of the titans men jeg ved komomo kommer stærkt tilbage gad vide hvis de mødtes i virkeligheden over en kop kaffe hvordan ville det så udspille sig.


---
Hvis man ik ka la vær så ska man.
19/3-2014, 11:10

Frederik Berg

Antal indlæg: 284
Online 1d 12t 7m
København


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


ham der aldrig kan holde sin kæft ID #508878
LET'S GET READY TO RUMBLE !!!


---
Ethvert godt parforhold bygger på Ctrl+Shift+Delete
19/3-2014, 14:42Antal indlæg: 64
Online 0d 3t 55m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


KomoKomo (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #508881
Ved du hvad Olding? Du har virkelig kørt diskussionen helt derud for det hele bare er øje for øje og tand for tand. Tror du ikke jeg udmærket er klar over hvorfor du er så grove interesseret i at jeg skal svare på dine spørgsmål og udfylde min profil. Tror du jeg er dum Olding? Tror du ikke jeg ved at det er fordi du bare sidder og venter på materiale du kan bruge imod mig ligesom retssystemet i det hele taget også vil gøre? Så du har noget dejligt konkret du rigtig kan "arbejde" med. Luskedengse! Men sådan leger du ikke med mig. Jeg nægter simpelthen at skulle lægge ryg og alt muligt andet til overfor din forudindtagethed og fordumsfuldhed.

Dine spørgsmål bærer så meget præg af din egen indre konflikt og volden i dig selv. Det er da at være vægelsindet hr. Olding når du først går ind i en debat med mig, for derefter pludselig ikke at ville diskutere mere under det påskud at jeg ikke har svaret på dine spørgsmål. Kalder du det at være konsekvent? Jeg kalder det at være inkonsekvent hr. Olding.

Med hensyn til diskussionen så har jeg selv personligt oplevet noget helt andet, hvor jeg synes politiet bar sig uprofessionelt ad, selvom de dækker sig ind bag paragraf efter paragraf.

Historien begynder med, at jeg var i byen med et par gutter. En af dem siger så pludselig at jeg skylder ham penge. Det gjorde jeg faktisk ikke og påpegede at det måtte være en anden. Han hidsede sig op og beskyldte mig for at ville snyde ham. Jeg sagde at jeg ikke ville finde mig i den slags grove anklager og gik. Kort tid efter banker en betjent på min dør for at informere mig om at jeg er blevet anmeldt for at have stjålet guttens mobiltlf. Jeg fortæller ham om det der er gået forud for dette og påpeger samtidig, at jeg mener gutten er galt på den og at hans beskyldninger er langt ude. Det fik betjenten til at tøffe hjem til stationen på sin cykel for at meddele dette til sine overordnede der sikkert skal tage stilling til det videre forløb.

Derefter bruger de et halvt år(hørte du det hr. Olding) et halvt år på at køre og afslutte den sag, selvom de havde opklaret sagens rette sammenhæng efter halvanden måned. Først skulle han tiltales for falsk anklage for fuld udblæsning, så skulle han pludselig kun have bødestraf og tilsidst endte det med at han kun fik en påtale med henvisning til at man ikke kunne idømme ham fængselsstraf af "helbredsmæssige årsager".

Kan du forstå jeg føler mig uretfærdigt behandlet hr. Olding? Kan du forstå jeg synes man skal køre nul-tolerance-politik over for den slags idioti istedet for at man på den måde kan frikendes fra simpelthen alt fordi man har "helbredsmæssig immunitet" eller som jeg tillader mig at kalde det idiotisk immunitet?

Og grunden til at jeg ikke gider svare på dine spørgsmål hr. Olding er at de bærer præg af din egen Jantelov´s-mentalitet under påskud af at det er for lovens og ordenens skyld. I mine øjne er love til for at fremme lovskabernes interesser og ikke for at beskytte os allesammen. Derfor er politiet, retsvæsenet og et væld af andre myndigheder ensbetydende med Kapitalens repressive instrument hvis du nogensinde har stiftet bekendtskab med den slags før.
Der er dog 2 af dine spørgsmål jeg finder morsomme. Om jeg er blevet for doven til at træne! Ha! Hvis jeg gik løs på dig for fuld skrue olding og kørte dig helt derud hvor du kun lige nøjagtig overlevede så ville du nok enten tænke " - Gisp er han sådan én!" eller som jeg håber du ville tænke: " - Now I´m a believer!". For at tage det næste sjove spørgsmål, hvad er der så galt ved at træne så realistisk at det er tæt på rigtigt slagsmål? Er det ikke at forberede sig så optimalt og så effektivt som muligt på rigtig konflikt? Det er muligt du synes jeg er en slemme slemme mand uden moralske skrupler hr. Olding. Der tager du fejl. Hvis du stod med dårlige odds i et gadeslagsmål ville du være glad for at have mig ved din side, og tro det eller lad være olding, hvis vi var venner ville jeg give mit liv for at du kunne leve. Ville du selv gøre det samme for min skyld?
19/3-2014, 17:09

søren sutsko

Antal indlæg: 54
Online 0d 1t 4m
Danish free sty...


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


søren sutsko (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #508889
DETTE INGLÆG ER INTENST JEG ER RØRT.


---
Hvis man ik kan la vær så ska man m.m
19/3-2014, 18:31Antal indlæg: 272
Online 0d 1t 1m


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


Johnhansen (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #508895
komokomo. Tror du godt du kunne tage Christian Colombo?
19/3-2014, 20:33Antal indlæg: 1091
Online 2d 19t 51m


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


karate kid (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #508898
Ja, verden er sgu uretfærdig. Tænk at blive forulempet af en politimand på cykel.

Livet er hårdt i 8.b.
19/3-2014, 20:43Antal indlæg: 64
Online 0d 3t 55m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


KomoKomo (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #508899
Karate Kid>>>Og du har det åbenbart så let som "voksen" at du ikke engang behøver høre eller læse efter. Mmmm hvor skal det blive skønt at blive "voksen".
19/3-2014, 20:45

NickAntal indlæg: 7713
Online 17d 20t 19m
Ashihara Karate...
wikileaks.org


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


Nick ID #508900
Spørgsmålet er principielt:

Kan man være en 'troll' og alligevel skrive længere, inkonsekvente, selvmodsigende og mere følelsesladede indlæg end dem man forsøger at 'tænde'?


---
Ej fjærter mus som hest uden røv revner
19/3-2014, 20:48Antal indlæg: 64
Online 0d 3t 55m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


KomoKomo (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #508901
Nick>>>Ved du hvad Nick der er så mange modsigelser i denne verden så hvornår lærer du at leve med dem istedet for at gøre dem til et problem? Tydeligvis er du også af den type der kun forstår konkrete ting og slet ikke kan være med når det er bare lidt abstrakt. Ligesom Oldingen sidder du og spiller dummere end du er. Jeg forstår ikke slang siger han selvom det nok i virkeligheden er ironi og omskrivninger han mener.
19/3-2014, 20:50Antal indlæg: 64
Online 0d 3t 55m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


KomoKomo (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #508902
Men fejlen er nok mest min. Jeg burde være for klog til at skrive indlæg i tråde for paddehatte!
19/3-2014, 20:57Antal indlæg: 64
Online 0d 3t 55m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


KomoKomo (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #508903
Nick>>>Én ting kunne jeg godt tænke mig at spørge dig om af nysgerrighed Nick. Hvorfor render du på dit profilbillede rundt i "trænings/campinghabbit" i indertøjet mens du i ydertøjet bærer jakkesæt? Synes du selv det udstråler seriøsitet? Eller er det fordi du vakler mellem de to verdener? Eller måske fordi har et ambivalent forhold til dit arbejdsliv og dit fritidsliv? Hvis du skal sidde og håne mig for ikke at ville svare på spørgsmål så kan du vel selv træde frem med et godt eksempel ved at svare...
19/3-2014, 21:01

Frederik Berg

Antal indlæg: 284
Online 1d 12t 7m
København


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


ham der aldrig kan holde sin kæft ID #508904
KOMOKOMO
Det er da den dårligste argumentation i verden at forsvare at man er selvmodsigende ved at sige der er fordi der er mange modsigelser i verden WTF


---
Ethvert godt parforhold bygger på Ctrl+Shift+Delete
20/3-2014, 6:38

NickAntal indlæg: 7713
Online 17d 20t 19m
Ashihara Karate...
wikileaks.org


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


Nick ID #508906
Komo:

Da billedet blev taget, kunne jeg godt lide at have hættetrøje under en casual blazer (der er altså ikke tale om jakkesæt-jakke).

Fordelen ved kombinationen er, at den er god til forår/efterår, hvor det er for koldt til kun trøje eller blazer, men begge dele er passende.


---
Ej fjærter mus som hest uden røv revner
20/3-2014, 8:33Antal indlæg: 15
Online 0d 0t 12m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


.bommerten (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #508907
Gider komokomo ret i den er out of style!!!
Komokomo hvem tror du der vil vinde af en mma kæmpere og en wingtai fighter?
20/3-2014, 12:18

DENNIS FELIX

Antal indlæg: 135
Online 0d 3t 5m
VESTERBRO
danish free sty...


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


dennis felix (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #508908
Stadig man har ikke en hættetrøje under en blazer casual or not din båtnakke.


---
Hvis man ik ka la vær så ska man.
20/3-2014, 14:18

Ove S. Nielsen

Antal indlæg: 2484
Online 10d 7t 33m
Brøndby Strand
Strandens Selvf...


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


Oldingen ID #508909
Komokomo du kommer som sædvanlig langt omkring i dit sidste svar til mig.

Det indeholder en påstand om at jeg skulle ønske øje for øje og tand for tand.
I forbindelse med det vil jeg erindre dig om, at det var dig, der ville slå en voldsforbryder ihjel når han var afvæbnet og hjælpeløs, og mig der gik imod din umoralske og æresløse holdning.

Det indeholder en påstand om at jeg vil bruge en udfyldning af din profil imod dig ligesom retssystemet vil gøre. Det indeholder en påstand om, at du ikke vil lægge ryg til min forudindtagethed og fordomsfuldhed.
Det er vås, for din profil vil mindske beskyldningerne mod dig for at være en troll, og du skal virkelig være grov før retssystemet fanger dig her på siden.

Det indeholder en påstand om at mine spørgsmål bærer præg af en indre konflikt og volden i mig selv.
Det har bare intet med sagen at gøre.


Det indeholder en på stand om at jeg er vægelsindet og inkonsekvent fordi jeg først vil diskutere med dig, og bagefter ikke.
At jeg inden jeg giver dig ret eller modsiger dig, så gerne vil finde ud af, hvad du mener, er åbenbart ikke faldet dig ind.


Det indeholder en fortælling om en oplevelse med politiet, der på lige så højrøvet vis som du selv nægter at give oplysninger fra sig.

Det indeholder en begrundelse for ikke at svare på uddybende spørgsmål på grund af min jantelovsmentalitet, der dækkes under på stand om lov om orden.
Afsnittet om lov og orden er ikke dokumenteret, og janteloven kan efterses her http://www.janteloven.dk/ så man kan se den heller ikke har noget med sagen at gøre.


Der er en rigtig påpegen af sammenhængen imellem samfundets idologiske overbygning (lovene) og magten over produktivkræfterne, men det har heller ikke noget med sagen at gøre.

Så er der to reelle svar på nogle af mine spørgsmål til dig (som du ikke vil svare på).
Tak for dem, svarene viser nemlig, at du stadig træner, og du finder stadig nogle at træne med, selv om du træner hårdt.
Der er faktisk også en god begrundelse for at gøre det.
Der var noget, der havde med sagen at gøre.Der er også en påstand om at du vil kunne presse mig voldsomt i en hård træningskamp.
Det er næsten helt sikkert rigtigt, for jeg er en folkepensionist med slidgigt i knæene, så hvis du har trænet noget kampsport (ligegyldigt hvad) i et halvt års tid vil du være en skam og skændsel for dit system, hvis du ikke kan klare mig.
Det har bare ikke noget med besvarelsen af mine spørgsmål at gøre.

Der er en korrekt påstand om, at jeg mener du har en dårlig moral.
Som eksempel på, at jeg tager fejl nævner du, at jeg i et gade slagsmål med dårlige odds ville være glad for hjælp fra dig, for hvis vi var venner, ville du være ville til at ofre livet for mig. Du spørger også om jeg ville gøre det samme for dig?
Det har bare ikke noget med moral at gøre, det har noget at gøre med loyalitet over venner, hvad også umoralske kriminelle kriminelle kan udvise.
Det har heller ikke noget med besvarelsen af mine spørgsmål at gøre.
____________________

Du kommer som jeg begyndte med at sige, meget langt omkring.
Du er ude af stand til at holde focus på et emne, du er ikke i stand til at argumentere sammenhængende, og har en kraftig modvilje imod love, domstole og politi.

En modvilje som du kobler sammen med en modvilje mod at svare på betydningen af et slangord, og betydningen af at du er kommet længere end til kampsystemer (hvor befinder du dig så?).
Dine udtalelser er således rent tøjeri.

Derimod kan jeg godt forstå din modvilje mod at svare på hvad, der er forskellen på dig og de andre voldsforbrydere, for det var jo affødt af din udtalelse om at man burde udnytte sit voldspotentiale fuldt ud.
Det er nemlig en overskridelse straffelovens § 23, men som jeg tidligere skrev, så er sandsynligheden for at retssystemet interesserer sig for denne debatside tæt på nul.


---
Utallige farer har grusomt skuet mig ind i ryggen.
20/3-2014, 16:10

Luca Noro

Antal indlæg: 731
Online 2d 4t 8m
hørsholm
managym bk


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


luca-main ID #508910
Komokomo, intellektualiseringspis? Mener du seriøst, at der ikke skal være plads til diskussion, bare fordi der er modstridende synspunkter i spil? Du kritiserede, at akademikere kom med tom og ubrugelig kritik, og at de i stedet skulle lukke røven og have håndværkertæsk. Jeg påpegede, at der i artiklen var mindst 1 stk. akademikersvin, der var enig med dig i de vigtige dele af din ordfarvelade. Pointen var, at hvis du havde ret i dit had mod folk, der ikke deler håndmadder ud istedet for kritik, så burde du også underkende den herre, der var enig med dig. Og, da du selvfølgelig ikke bør gøre det, så var den egentlige pointe, at du hidser dig op over selve det, at der forekommer debat - hvilket er idiotisk. Tag en dyb indånding. Din fede spasserlort.


---
det skal løbes væk - master H
20/3-2014, 17:34

DENNIS FELIX

Antal indlæg: 135
Online 0d 3t 5m
VESTERBRO
danish free sty...


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


dennis felix (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #508914
Hvorfor ska folk altid blive personlige herinde du kender ikke engang manden.


---
Hvis man ik ka la vær så ska man.
20/3-2014, 17:35

Ove S. Nielsen

Antal indlæg: 2484
Online 10d 7t 33m
Brøndby Strand
Strandens Selvf...


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


Oldingen ID #508915
dennis Felix skrev:
Stadig man har ikke en hættetrøje under en blazer casual or not din båtnakke.

Som man kan se på hans profilbillede, så har Nick.
Dermed er påstanden modbevist.


---
Utallige farer har grusomt skuet mig ind i ryggen.
20/3-2014, 18:09

DENNIS FELIX

Antal indlæg: 135
Online 0d 3t 5m
VESTERBRO
danish free sty...


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


dennis felix (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #508919
Ja ok men stadig en mærkelig sammensætning af beklædnings genstande.


---
Hvis man ik ka la vær så ska man.
20/3-2014, 18:16

DENNIS FELIX

Antal indlæg: 135
Online 0d 3t 5m
VESTERBRO
danish free sty...


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


dennis felix (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #508920
Men det sjovt komomo bider mærke idet og kommentere det han ved også det med windsor knuden m.m


---
Hvis man ik ka la vær så ska man.
20/3-2014, 19:03Antal indlæg: 64
Online 0d 3t 55m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


KomoKomo (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #508921
.Bommerten og Dennis Felix>>>>Nej det er absolut ikke god stil og sender ikke gode signaler, selvom jeg vil medgive Nick at det kan være praktisk rent krops- ventilations og klimamæssigt. Men det måtte sgu også gerne have set godt ud. Hvis han havde undværet hættetrøjen ville jeg have synes han så cool ud. Det andet får ham til at se ud som om han mildt sagt har et lidt for afslappet forhold til tøjstil. Med den formulering mener jeg ikke jeg har fornærmet nogen. Det er utroligt så lidt der skal til for at komme til at se mindre tjekket ud. Mon en mindre indre foring af blazeren ville løse problemet? I hvert fald synes jeg at blazeren og den intense blå t-shirt er 2 ganske cool valg, som det er lidt synd at spolere med hættetrøjen.

Oldingen>>>Ved du hvad du manipulerer selv så det er helt uhyggeligt. I diskussionen om trøjen som du åbenbart også skulle blande dig i skal du nok undlade at sige: " - Fordi man kan!" og scorer billige point på at Nick har fulgt sit eget hoved og været lidt ligeglad med principper for tjekket tøjstil. Hvis det har betydning for én om man bliver betragtet som tjekket så gør man ikke, men hvis man vil lave sin egen personlige og uhøjtidelie stil så gør man da bare det. Men så må man også forvente en bemærkning for det. Det er trods alt ikke 68 og flower-power tid hvor man kunne gøre alt også det bizarre og absurde. Som sædvanlig fortolker du alt som fanden fortolker bibelen og tager alt bogstaveligt.

Hvis du mener at loyalitet intet har med moral at gøre, så ville du altså bifalde en utro samlever/kæreste/hustru eller hvad du vil kalde hende i hendes utroskab? Det mener du ikke er dybt amoralsk familieforrædderi eller at udvise manglende respekt overfor dig der viser hende tillid og hengivenhed?

Hvis du synes der er så forargeligt stor forskel på fysisk vold/magtanvendelse og andre former for magtanvendelse så havde vi slet ikke denne diskussion. At du har behov for at irettesætte mig fortælle mig at mine synspunkter er så grundlæggende forkerte og langt ude, fortæller bare igen om den indre magtkamp/voldshandling der foregår i dit indre, selvom du siger det intet har med sagen at gøre. Når det drejer sig om voldshandlinger, for at vende tilbage dertil så kan jeg ikke se at én der bliver overfaldet ikke skal have lov til at udnytte ekstrem magtanvendelse hvis han befinder sig i midten af en konflikt eller i livsfare. hvis politiet har ret til det samme i embeds medfør, så kan jeg sgu ikke se hvorfor man ikke som enkeltperson der havner i en faretruende situation ikke skulle have ret til det samme. Så kan man måske få muligheden for at gøre det beskidte og utaknemmelige "opdragelsesarbejde", som forældre, skole, sociale myndigheder, uddannelsesinstitutioner og andre myndigheder (som politiet og militæret i værnepligtsperioden) ikke magtede at gøre ordentligt eller ikke gad fordi de opgav folk og kaldte dem uden for pædagogisk eller terapeutisk rækkevide eller for ressourcekrævende at rette op på.

Og nej jeg vil ikke tillade dig at sidde og lave psykologisk profilering af mig eller danne dig et andet fodumsfuldt billede af mig fordi jeg taler direkte, skarpt og kontroversielt. I mine øjne er du en snakker mens jeg er en aktivist. Andet er der ikke at sige om det. Problemet i denne verden er at folk taler forbi hinanden og ikke vil lade sig hjælpe. Har du overhovedet prøvet hvor vanskeligt det er at hjælpe folk? Man giver dem alle muligheder for at løse deres problem, men de forkaster det med en masse undskyldninger og affærdiger det med at man ikke skal bestemme over dem eller at man bare snakker selvom man kommer med brugbare konkrete forslag. Den slags mennesker lader jeg sejle deres egen sø indtil de kommer til fornuft og gider lytte. Jeg glemmer aldrig en ung mand som søgte min hjælp til at komme af med bumser/akne. Jeg anbefalede ham det stærkeste produkt til håndtering af den slags, som med garanti virker medmindre man har cystisk akne, som han ikke havde og som også sjældent ses. Vil du ikke tro at han undskyldte sig med at han fik tørre og sprækkende læber af det på trods af at den bivirkning først indtræder efter 14 dages behandling med præparatet? Så er det altså at jeg siger at folk kan rende mig når de ikke engang gider ofre det der skal til for at løse et problem. Der er fordele og ulemper ved alt og hvis man ikke vil tage det sure med også så løser problemerne sig i hvert fald slet ikke. Så sig og men hvad du vil om mig men jeg gør i det mindste noget. Jeg er aktivisten over alle aktivister!

Det at du undlader at svare på om du vil værdsætte mig på din side i en konfliktsituation eller ej fortæller bare at broderskabsbånd ikke har megen prioritet for dig. Du er måske blevet dybt skuffet og såret?

Og så finder jeg det problematisk at du i din bogstavelige bogorms- dokumentations og papirnussende bureaukrat-idealistiske virksomhed bare går ind på et eller andet sted hvor Janteloven står nedfældet og let og elegant danser hen over en argumentationsmæssig afvisning af alt hvad jeg siger. Verden er sgu andet og meget mere end hvad der står nedfældet på skrift. Du skulle bare opleve hvordan folk er i virkeligheden. Og hvis du tror du kan opdrage mennesker med henvisning til dokumenter så tager du fejl, for tænkeevne er også mere end hvad man skriver og nedfælder. Det usagte og uskrevne ord har også sin berettigelse!

Luca-main>>>Som du kan fordreje alting. Jeg hidsede mig op over at debatterne er så åndssvage og mere har jeg ikke at sige til det. Synes du kunne trænge til en dyb udånding, det er ofte så afspændende.

Nick>>>Tak for dine svar. At turde være ærlig på trods af hvad andre mener om én viser stort mod og rygrad.

.Bommerten>>>>Det kommer an på forholdene. Hvis wingtai-kæmperen er god og får mulighed for at udnytte alle sine muligheder og sit potentiale kan jeg ikke se hvorfor han ikke kan slå MMA-manden. På den anden side kan jeg heller ikke se hvorfor MMA-manden hvis han ved hvad han er oppe imod ikke skulle kunne vinde. Så måske vi skulle sige at uafgjort ville være den rigtige sejr hvis begge er lige godt forberedt? Den største og mest sande sejr ville være hvis de blev venner.

20/3-2014, 19:13Antal indlæg: 64
Online 0d 3t 55m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


KomoKomo (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #508922
DennisFelix>>>>Der er så meget mere om slipseknuder jeg kunne lære folk hvis de ville lytte. Blandt de mange slipsknuder der findes er Pinwheelknuden også kendt som True love-knuden min personlige favorit.

Min evne til at bemærke ting kommer af en enorm energi og appettit på viden. Men jeg medgiver gerne at livet desværre er for kort til at lære ALT hvad der er værd at lære sig i denne verden. Gid vi mennesker levede gennemsnitligt 500 år. Tænk hvor megen visdom vi kunne opsamle. Så ville vi nok heller ikke føle os så stressede og at vi skulle lære alting på alt for kort tid.
20/3-2014, 21:29

Ove S. Nielsen

Antal indlæg: 2484
Online 10d 7t 33m
Brøndby Strand
Strandens Selvf...


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


Oldingen ID #508930
Komokomo skrev:
Gid vi mennesker levede gennemsnitligt 500 år. Tænk hvor megen visdom vi kunne opsamle.

Tror du det er nok i dit tilfælde?

Undskyld, den bold måtte jeg bare sparke til.


---
Utallige farer har grusomt skuet mig ind i ryggen.
20/3-2014, 21:32

Ove S. Nielsen

Antal indlæg: 2484
Online 10d 7t 33m
Brøndby Strand
Strandens Selvf...


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


Oldingen ID #508931
komokomo skrev:
Det usagte og uskrevne ord har også sin berettigelse!

Har du nogle usagte eller uskrevne ord tilbage?
Det var endnu en bold.


---
Utallige farer har grusomt skuet mig ind i ryggen.
20/3-2014, 21:39

Ove S. Nielsen

Antal indlæg: 2484
Online 10d 7t 33m
Brøndby Strand
Strandens Selvf...


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


Oldingen ID #508933
komokomo skrev:
Det at du undlader at svare på om du vil værdsætte mig på din side i en konfliktsituation eller ej fortæller bare at broderskabsbånd ikke har megen prioritet for dig

Det er interessant, at du er utilfreds med andres manglende svar, når du selv sætter en ære i ikke at svare på spørgsmål, fordi du er bange for at svarene vil blive brugt imod dig.

Mit manglende svar skyldes høflighed, men her har du det:
Nej, jeg vil ikke have dig som allieret i en kamp. Din ide om at du skal udnytte dine voldspotentialer masximalt vil nemlig bringe os begge imellem 8 og 16 år i spjældet.
Dette var den høflige version.---
Utallige farer har grusomt skuet mig ind i ryggen.
20/3-2014, 21:40Antal indlæg: 1091
Online 2d 19t 51m


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


karate kid (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #508934
Og nu har drengen fra 8.b også prøvet at blive intimideret af en klassekammerat med bumser. Ak ja, livet er hårdt .
20/3-2014, 21:45

Ove S. Nielsen

Antal indlæg: 2484
Online 10d 7t 33m
Brøndby Strand
Strandens Selvf...


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


Oldingen ID #508935
@ Komokomo

Jeg har lige gennemgået de emner og påstande, som du har bragt ind i debatten.

Sutter på gaden --- som du ikke vil fortælle hvad er
Grænseløs voldspotentiale --- som du ikke vil redegøre nærmere for
Du er forbi kampsystemer --- som du ikke vil fortælle hvad betyder
Ligeglad med straffeloven.
Loven sikrer kun gerningsmandens hævn over offeret.
Dommere/anklagere/forsvarere er idioter.
Oldingen skal have nu tænkemåde, for du er træt af min og andre forumabers fordelagtige fordrejninger.
Beskrivelse af overfaldsscnarie hvor du vil have ret til at myrde overfaldsmanden når han er nedkæmpet og hjælpeløs.
Spørgsmål om loven, ligesom nornerne, har forudset alt.
Beskylder andre for at fordreje debatten fordi de ønsker …. Altså tilsvining af motiver.
Sur over at ”de” tillægger folk motiver, som ikke findes.
Sur over at de samme ting bliver ved med at gå igen i retssystemet.
Sur over at ”de” taler ned til folk.
Sur over ”systemet”.
Sur over at politiet ikke svarede på et spørgsmål. (og så fra dig!)
Beskylder politiet for at drikke i arbejdstiden.
Beskylder mig for at gå ind for øje for øje og tand for tand.
Beskylder mig for at ville bruge dine udtalelser imod dig ligesom retssystemet.
Sur over at en strid om en mobiltelefon er lavt prioriteret af politiet.
Sur over at en anden mand, der også er syg i hovedet, bliver fritaget for straf.
Beskylder mig for jantelovsmentalitet.
Bringer den korrekte marxistiske analyse af lovene som samfundets ideologiske overbygning ind????
Interesserer sig pludselig for Nicks beklædning og sviner hans motiver til et indlæg til. (MON ikke det er udenomssnak og manipulation)
Beskylder mig nok engang for manipulation.
Vil ikke lave en psykisk profilering af dig selv ved at udfylde din profil på Ma.dk
Beskylder andre for at snakke (for meget) og mener selv at være aktivist (tastaturaktivist?)
Er ligeglad med dokumentation af påstande.
Beskylder mig for at være virkelighedsfjern.
Fortæller om bumseproblemer..

Og alt det fordi jeg har spurgt dig om betydningen af et slangord, har spurgt dig om hvor du er kommet hen når du er kommet videre end til kampsystemer og også ville have dig til at uddybe hvad du mener med at man skal have ubegrænset voldspotentiale.

På et kampsportsforum har du altså ville skrive om alt andet end de kampspotsrelaterede emner som du selv har bragt på bane.

Hvordan synes du selv det går?


---
Utallige farer har grusomt skuet mig ind i ryggen.
20/3-2014, 22:06

Tony AndersenAntal indlæg: 260
Online 2d 17t 31m
Aars
Aars Karate Klu...
www.aarskarate...


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


Tony (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #508936
Du fandeme hurtig oldning det må man give dig Fortæller om bumseproblemer Hvordan synes du selv set går.hahaha


---
You know what the Chain of Command is ??? Its the ruttin chain Im gonna beat you with til you realize Im in command
20/3-2014, 22:12

DENNIS FELIX

Antal indlæg: 135
Online 0d 3t 5m
VESTERBRO
danish free sty...


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


dennis felix (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #508937
Et eller andet sted ku det sku være interessant hvis komomo lavede en profil beskrivelse af sig selv.Du har meget på hjertet komomo og siger mange tankevækkende ting,men hvem er manden bag meningerne.


---
Hvis man ik ka la vær så ska man.
20/3-2014, 22:18

søren sutsko

Antal indlæg: 54
Online 0d 1t 4m
Danish free sty...


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


søren sutsko (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #508939
Spørgsmål til komomo har du set kortfilmen once a warrior always a warrior om tony lundberg i såfald hva syntes du om den, helt ærligt.


---
Hvis man ik kan la vær så ska man m.m
21/3-2014, 14:53Antal indlæg: 64
Online 0d 3t 55m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


KomoKomo (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #508953
Søren Sutsko>>>Nej jeg har ikke set filmen, men hvis jeg må tillade mig at udtale mig om det jeg har set herinde, så er det at manden virker dedikeret i det han beskæftiger sig med og at folk er unødvendigt meget efter ham med al den hånementalitet der ligger og lurer under overfladen.

Dennis Felix>>> Min baggrund og hvem jeg er er lutter statshemmeligheder.

Oldingen>>>Ærlig talt olding alt det du opsummerer og mener at kunne konkludere om mig vidner bare om alt det jeg tidligere har sagt, at du bare sidder og venter på at få et eller andet at arbejde med som du kan bruge imod mig. Indtil videre har det jo bare vist sig at være rigtigt. Så hvem kalder du en manipulator?

Du virker på mig som sådan en "flink" og "rar" type (med ironiske anførselstegn) som kunne finde på at sige til folk: " - Betro dig endelig til mig! Jeg kan "hjælpe" dig. Du kan "stole" på mig! Vi kan vel tale om det! Lad os indlede et "samarbejde". Ja man kan stole på at når man har fortalt dig alting så ville man ønske at man aldrig havde gjort det.

Du læner dig bare tilbage med "objektivitetens" briller på og væver din egen lille sag og har ikke den fjerneste forståelse for folks problemer. De kunne bare have handlet og talt i overensstemmelse med loven ville du sikkert sige. Som om folk er følelsesløse robotter. Der er faktisk mange der vil sige om mennesker som dig der ser alt i sort/hvid, at de er sindssyge. Det er da sikkert også derfor forretningsfolk som er på samme måde har et elendigt familieliv.

Jeg synes faktisk også jeg er mere følelsesmæssigt nuanceret og involveret end dig Olding, uanset hvad du mener. Jeg har faktisk lovet dig støtte og opbakning i en konfliktsituation, men du undlod glat at udtale dig der. Hvorfor mon? Er du som alle klassisk opdragede mænd oplært til ikke at vise følelser? Eller endnu værre slet ikke at have nogen? Tilter du som ethvert andet system når der kommer følelser ind i det hele?

Du der går så meget ind for loven, som er så stiv og ufleksibel i mine øjne, må vel også reflektere over når love bliver ændret af andre stenansigter som dig selv. Eller hvorfor loven ikke gør hverken mennesker eller verden i almindelighed bedre. Det må vel også være en grimme én for en "lovtilhænger" som dig når der står store overskrifter i landets aviser om at betjente forfalsker bevismateriale fordi det ser bedre ud i statistikkerne. Og i så fald kan jeg ikke se hvorfor du ser dig så forarget på mig der gør oprør imod hykleriet. Du er ikke det fjerneste bedre menneske end jeg er! Du minder mig om den automat på toilettet i Demolition Man, der også påpeger alle Stallone´s bandeord, samt at tanker åbenbart ikke længere er toldfrie, i hvert fald ikke hvis man tænker højt.

Og beskyld mig bare for at nå vidt omkring med alt og ingenting. Du sidder bare der og gør nar ad mig, men jeg tror ikke på at du ikke også mødes af problemer ligesom andre mennesker og at du aldrig føler dig frustreret og tænker hvad skal det hele gøre godt for. Men hey så har du måske loven som elskerinde? Åh ja hvad skulle du dog gøre uden hende? " - The law must have it´s way!" lyder som noget du går hårdhjertet ind for!
21/3-2014, 14:55Antal indlæg: 64
Online 0d 3t 55m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


KomoKomo (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #508954
Og for øvrigt synes jeg det bærer lidt præg af en valgkamp med politikere på begge fløje der højlydt råber: " - Kom nu! Ytr dig! Sig din mening! Lad det hele komme frem!"

Som om det betyder ret meget i sidste ende!
21/3-2014, 14:58Antal indlæg: 64
Online 0d 3t 55m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


KomoKomo (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #508955
For at gøre en lang historie kort så handler alting i menneskets verden om tro. Hvad enten det drejer sig om religion, politik, videnskab eller jura for at trække relevans til denne tråd/diskussion. I sidste ende handler det om hvad man tror på eller ikke gør.
21/3-2014, 19:05

Ove S. Nielsen

Antal indlæg: 2484
Online 10d 7t 33m
Brøndby Strand
Strandens Selvf...


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


Oldingen ID #508966
Du mener, at jeg venter på, at du skal give nogle oplysninger.
Det er korrekt.
Det er faktisk meningen med et debatforum.
Om jeg bruger det imod dig?
Tjae – det kommer jo an på, hvad du siger.
Din begrundelse for at træne hårdt var faktisk god.
Din påvisning af at lovene er en del af den ideologiske overbygning i vores kapitalistiske samfund er jeg også enig i.
Derimod er jeg dybt uenig i at man skal have ret til at myrde et værgeløst menneske, også selv om det menneske tidligere har prøvet at slå en selv ihjel.
Gør man det bringer man sig på niveau med voldsforbryderen og skal straffes derefter.
Hvis man derimod under forsøget på at afvæbne angriberen kommer til at slå ham ihjel imens han stadig er bevæbnet, så er det bare ærgeligt for ham, for jeg mener at knivstikkere må regne med en vis arbejdsrisiko.

Dette er eksempler på, at jeg dels er enig med dig i nogle ting, og dels er uenig med dig i en anden ting. Sådan noget hænder faktisk i et debatforum.

Du har også i en anden tråd (ninjutsutråden) udtalt dig om et emne, hvor du både har gjort det forståeligt (bortset fra dine manglende afsnit, uha), og har gjort det med en viden, som jeg ikke ser grund til at anfægte, dels fordi det ikke er i modstrid med min viden om ninjutsu, og dels fordi min viden kun er teoretisk, hvorimod det, som du har skrevet, virker, som om du også har en praktisk erfaring, hvad jeg ikke har.
Det er altså ikke farligt at give oplysninger fra sig.

Og så lidt om din forfløjne (flyvske) debatteknik:

Du mener, at jeg ikke kan holde på fortrolige oplysninger.
Det er at beklikke min hæderlighed, og har ikke noget at gøre med de spørgsmål, som jeg har stillet dig.

Du beskylder mig for at se alt i sort/hvidt.
Det er er muligt, men har ikke noget at gøre med de spørgsmål, som jeg har stillet dig.

Du mener jeg er klassisk uddannet.
Desværre, jeg gik ud af 7. klasse, men min uddannelse og/eller dannelse har ikke noget at gøre med de spørgsmål, som jeg har stillet dig.


Du har ret i, at loven ofte er stiv og ufleksibel.
Det er blandt andet for at forsøge at rette op på det, at jeg er domsmand, men det har bare ikke noget at gøre med de spørgsmål, som jeg har stillet dig.

Du mener det er en grimme en, at en betjent har fusket med noget bevismateriale.
Sådan noget har jeg været overbevist om i en enkelt retssag, men det kunne ikke bevises.
Os i dommerpanelet kvitterede ved at gøre en mand straffri, selv om han beviseligt havde tævet 2 betjente (han havde en god grund).
Det vil imidlertid være naivt at tro, det ikke er forekommet andre steder.
Så selv om vi er enige i at tage afstand fra korruption, så har det bare ikke noget at gøre med de spørgmål om kampsport, som jeg har stillet dig.

For resten, i kraft af min manglende uddannelse vil jeg gerne anmode dig om ar oversætte ”The law must have it’s way”, for jeg får det til: ”Loven må have den er vej”, og det er vist et kvalificeret gæt, at det er forkert. Hvis du ikke oversætter det, kan jeg ikke tage stilling til om det har noget at gøre med de spørgsmål, jeg har stillet dig om de kampsportsemner, som du selv har taget op.
I øvrigt, så virker engelske citater dårligt på mig, fordi det stempler dig som en sprogsnob, der vil blære sig.

Det er ikke korrekt, at jeg beskylder dig for at nå langt omkring med alt og ingenting.
Jeg konstaterer det!
Bare se på mine svar til dig her, så kan du selv tælle efter hvor mange uvedkommende ting, du har nævnt, og som jeg har været så høflig at svare på.

Komokomo skrev:
Jeg har faktisk lovet dig støtte og opbakning i en konfliktsituation, men du undlod glat at udtale dig der

Den har jeg svaret på, se mit indlæg i tråden 20/3-2014, 21:39, men det er bemærkelsesværdigt, at du som bekæmper hykleri, klandrer andre for ikke at svare på spørgsmål, når du selv sætter en ære i ikke at svare på konkrete spørgsmål om kampsportsrelaterede emner, som du selv har bragt ind i debatten.

Du har resten ikke svaret på hvordan du selv synes det går?


---
Utallige farer har grusomt skuet mig ind i ryggen.
21/3-2014, 19:21Antal indlæg: 64
Online 0d 3t 55m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


KomoKomo (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #508968
Olding>>>Jeg har svaret på hvorfor jeg ikke vil besvare dine spørgsmål, og det er simpelthen fordi de bærer præg af fordumsfuldhed.

Med hensyn til den engelske sprogoversættelse af " - The law must have it´s way!" så er betydningen på dansk såmænd at " - Loven MÅ have det på sin måde!" eller mere teknisk og konkret " - Loven efterlevelse MÅ gennemføres!" (for enhver pris, som oversættelsen ikke nævner, men det ligger og lurer i overfladen)

For øvrigt synes jeg det går udmærket, men mit indtryk er at du ikke er specielt passioneret eller dedikeret. Du benægter jo heller ikke at du ser verden i sort/hvid. Om du mener det jeg siger ikke har noget med sagen at gøre, kan diskuteres alt efter hvilken vinkel man anlægger. Som om retssystemet aldrig har indkaldt eksperter eller konsulenter. Og på trods af alle mulige love er verden stadig som vinden blæser og folk går med deres indestængte behov som loven med sit sort/hvide syn på alting har undertrykt.

Den med "arbejdsrisiko" for knivstikkere var god. Men når man opererer med sådanne begreber er det jo tæt på at sympatisere med mig i en eller anden gråzone. "Gråzoner" er sikkert noget du kender en del til gamle.
21/3-2014, 19:28Antal indlæg: 64
Online 0d 3t 55m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


KomoKomo (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #508969
Oldingen>>> På trods af alle de ting du har "hobet op" imod mig så vil jeg stadig vove at påstå at du ikke kan sætte mig i bås med eller indfange mig med hvordan jeg er som person osv.
21/3-2014, 20:47

DENNIS FELIX

Antal indlæg: 135
Online 0d 3t 5m
VESTERBRO
danish free sty...


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


dennis felix (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #508973
Utrolig passioneret debatørere det en fornøjelse at følge med.ps komomo du burde lige tjekke filmen om tony ud jeg har selv filmet den og vil gerne høre hva du synes.


---
Hvis man ik ka la vær så ska man.
21/3-2014, 20:57

DENNIS FELIX

Antal indlæg: 135
Online 0d 3t 5m
VESTERBRO
danish free sty...


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


dennis felix (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #508974
Oldning hvis en mand prøver at gøre kål på en så ska man sku gøre alt for at han aldrig får chancen for at gøre det igen så kan du selv tænke dig til resten.


---
Hvis man ik ka la vær så ska man.
21/3-2014, 22:24

Ove S. Nielsen

Antal indlæg: 2484
Online 10d 7t 33m
Brøndby Strand
Strandens Selvf...


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


Oldingen ID #508975

@ komokomo

Om jeg er enig med dig ved jeg ikke, for der mangler nogle oplysninger.
Det er uddybningen af dine bemærkninger om de manglende grænser for ens voldspotentiale, som først og fremmest mangler.
Det kan nemlig godt være, at vi ender med at blive enige.
Som eksempel kan vi tage denne her:
komokomo skrev:
Men når man opererer med sådanne begreber er det jo tæt på at sympatisere med mig i en eller anden gråzone.

Min bemærkning om knivstikkernes arbejdsrisiko er ikke i en gråzone.
De er i overensstemmelse med Straffelovens § 13, som du har her:
§ 13.1
Handlinger foretagne i nødværge er straffri, for så vidt de har været nødvendige for at modstå eller afværge et påbegyndt eller overhængende uretmæssigt angreb og ikke åbenbart går ud over, hvad der under hensyn til angrebets farlighed, angriberens person og det angrebne retsgodes betydning er forsvarligt.
Det vil sige, at så længe din angriber er en trussel for dit liv, så er det naturligvis beklageligt, hvis du kommer til at slå ham ihjel, men du bliver ikke straffet for det.
For at tage dit eget scenarie med knivoverfaldet:
Har du pareret et knivstik imod halsen og kastet angriberen i en tomoe nage (flyvende japaner), og han lander så han brækker halsen og dør, så har du forsvaret dig og er straffri.
Hvis han i kastet ”kun” har fået en hjernerystelse og ligger besvimet, hvorpå du går hen og giver ham et håndkantslag i nakken, så han dør, så er du morder, og skal straffes derefter.
Hvis der derimod kommer en mand og angriber dig ved at tage dig i jakken med den ene hånd og siger du skal holde dig fra hans kone, og du så sender ham ud på en flyvende japaner, så er du strafbar, hvadenten han kommer til skade eller ikke.
Du har nemlig besvaret et principielt ret ufarligt angreb med et livstruende forsvar.
Har han derimod en løftet kødøkse i den anden hånd, så har du frit slag igen, for der er overhængende risiko for et angreb.
Kødøksesvingere har altså også en vis arbejdsrisiko - helt i overensstemmelse med loven og almindelig sund fornuft.
Og hvis man overskrider regler for lovligt nødværge?
Lad os sige, at en lille spinkel kvinde er blevet skilt fra sin store, stærke, voldelige mand, der tidligere har tævet hende til adskillige langvarige hospitalsophold.
Et par år efter skilsmissen møder hun ham på gaden, og han tager hende i kraven og spørger hva’ fan’ hun laver her.
Hun smider ham i en tomoe nage (hun har i mellemtiden lært sig Goshin Ryu Ju Jutsu), og han brækker halsen og dør.
Det er klokkeklart en overreaktion i forhold til angrebets farlighed.
Der er alligevel god mulighed for at kvinden bliver straffri fordi Straffelovens §13.2 siger:
Stk. 2. Overskrider nogen grænserne for lovligt nødværge, bliver han dog straffri, hvis overskridelsen er rimeligt begrundet i den ved angrebet fremkaldte skræk eller ophidselse.
Loven er altså ikke firkantet eller sort/hvid, men lader afgørelsen afhænge af en konkret vurdering.
Jeg er f.eks. ret stor, og hvis jeg havde en tidligere kone på 160 cm, 55 kg., der kunne finde på at tage mig i kraven, så ville det nok ikke være smart at kaste hende, og så påberåbe mig skræk og ophidselse.
Og så lige denneher:
Du skrev:
Du benægter jo heller ikke at du ser verden i sort/hvid.

Naturligvis mener jeg, at du har uret. Alle mennesker opfatter sig selv som nuancerede og saglige. Jeg er ingen undtagelse.
Til gengæld erkender jeg også, at jeg er følelsesmæssigt engageret i mig selv, hvad der kraftigt formindsker min mulighed for at foretage en saglig vurdering af mig selv.
Sådan er det for de fleste mennesker og det er også årsagen til at jeg i det store hele ikke har kommenteret din paranoia (ups, der slap den alligevel ud), for du mener naturligvis ikke selv, at du har en sådan lidelse.
Du har iøvrigt fremsat så mange påstande (se listen), at vi ville fylde ma.dk i et par måneder, hvis vi skulle grundigt igennem det hele, så derfor er tavshed ikke det samme som accept.

Og så med en forvanskning af et citat fra Cato den ældre:
I øvrigt mener jeg, at du bør svare på mine spørgssmål!


---
Utallige farer har grusomt skuet mig ind i ryggen.
21/3-2014, 22:27

Ove S. Nielsen

Antal indlæg: 2484
Online 10d 7t 33m
Brøndby Strand
Strandens Selvf...


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


Oldingen ID #508976
ups!
Undskyld den sindsyg dårlige opsætning, som gør indlægget svært at læse.


---
Utallige farer har grusomt skuet mig ind i ryggen.
22/3-2014, 11:28Antal indlæg: 64
Online 0d 3t 55m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


KomoKomo (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #508978
Kære olding, hvis vi endelig skal i dybden, så har du faktisk begået en fejl ved at sige at jeg er utilfreds med at retssystemet ikke prioriterer sager med stjålne mobiltelefoner højt. Det er ikke sandt! Det var mig der blev beskyldt for at have stjålet en mobiltelefon og således er min naturlige interesse i den sag jeg omtaler selvfølgelig det modsatte. Desuden er det heller ikke dét jeg er utilfreds med. Det er derimod at en tiltale om en falsk anklage imod min person bliver forvandlet til først en bødestraf og tilsidst til en advarsel pga. at han ikke kan dømmes pga. "helbredsmæssige årsager". Jeg kan dog ikke se hvorfor det skulle forhindre ham i at blive idømt bødestraf. Pga. hans økonomi´s helbredstilstand? Har han udover helbredsmæssig immunitet nu også økonomisk immunitet? Det er derfor jeg spørger om man i virkeligheden mener han er for dum til at straffes eller idømmes bøde og han i virkeligheden har idiotisk immunitet. Jeg kunne have dig, der giver indtryk af grundighed mistænkt for at have skimlæst eller ikke læst det jeg skrev ordentligt og føler mig berettiget til en undskyldning for fejlen, hvadenten den skyldes manglende grundighed eller "uddannelse" fra din side.

Når du nu dækker dig ind bag "manglende uddannelse" så vil jeg sgu tillade mig at sige, at både dit sproglige niveau og din benægtelse af at forstå ret meget engelsk, samt beskylder mig for sprogsnobberi fordi jeg bruger sproget i enkle vendinger, som jeg naturligt forudsætter at du forstår, da dit sproglige niveau overstiger det "uddannelsesniveau" du påstår du har. Rent udsagt du foregiver at være mere uvidende end du er. Du forsøger at lokke mig til at sige ting. Og når det kommer til stykket er du så revnende nysgerrig efter at få uddybet hvad jeg mener med "beyond that" ubegrænset voldspotentiale og intet andet. Og du mener jeg er paranoia? Kan du se min begrundelse for at være på vagt? Du er en gammel lumskebuks er du og det kan du for min skyld benægte fra nu og til evig tid.Troede du ikke jeg ville lægge mærke til den slags olding? Og så mener du jeg er marxist. Det er ikke rigtigt. Jeg er socialist ja, for som ordet i sig selv antyder er det den mest menneskevenlige ideologi der er repræsenteret i Folketinget, omend jeg ikke synes den udøves i praksis som den burde.

Og på nuværende tidspunkt har din opsummering af hvad du opfatter det jeg skriver om bare vist mig at du gør som retssystemet. Det her minder mere om et spil om magt mere end det er en udveksling af synspunkter.

Og jeg har aldrig sagt rent ud at jeg mener man skal have lov til at slå overfaldsmænd ihjel når de overtræder grænserne. Jeg har tværtimod sagt at jeg mener man skal have ret til ekstrem magtanvendelse hvis det medfører døden. De scenarier du beskriver hvor det er ulovligt er jeg fuldstændig enig med dig. Det er overkillscenarier. Selvom det indtil videre ikke er blevet nævnt, så er det retssystemet godtager 1 til 1 ordninger. Dermed vil jeg sige at du svarer igen med det du bliver mødt med og ikke mere. Hvis du er så dygtig at du kan besvare det i forholdet 1 til 1/2 eller 1 til 1/3 så er det bare endnu bedre. Men inden for 1 til 1 er grænserne nu stadig spændstige. Hvis du har besvaret et livstruende angreb ved at afvæbne ham og vælte ham omkuld har man sgu stadig noget til gode. Jeg kan ikke se det gale i at lære ham at han aldrig skal involvere sig i den slags overfor mig en anden gang, så jeg kunne godt finde på at losse ham et trælår så han ligger og ømmer sig og derefter gå. Dermed mener jeg ikke jeg har udsat ham for unødvendig livsfare. Men han skal sgu mærke hvem der har magten og hvem der bestemmer i den slags situationer. Idéen med at sætte sig til nødværge må også være at indgyde ham "respekt" hvad du end lægger i det ord og forhåbentlig "opdrage" ham til mømsterborger, for alle andre "tiltag" har jo tilsyneladende ikke haft den ønskede effekt.

22/3-2014, 11:30Antal indlæg: 64
Online 0d 3t 55m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


KomoKomo (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #508979
Med hensyn til Cato, så var det også ham der mente at Carthago bør ødelægges. "Præteria senseo Carthaginem esse delendam" hvis jeg citerer rigtigt på latin.
22/3-2014, 12:14Antal indlæg: 64
Online 0d 3t 55m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


KomoKomo (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #508981
Dennis Felix>>> Hvis det er filmen "Once a warrior always a warrior" du refererer til, så synes jeg den er ret vellykket. Personligt synes jeg godt de filmiske effekter kunne have været mere farverige, men igen det portræterer en mand der er nede på jorden, både med sin træning og sine synspunkter og har en fornuftig tilgang til tingene og tilstræber at være ærlig overfor sig selv, ligesom Bruce Lee, der engang sagde at han sagtens kunne lave et blæret og brovtende show, men at det ikke ville være at se sig selv i et ærligt lys, så effekterne er nok som de skal være.

Jeg ville da ønske, at der var flere der havde hans indstilling og tilgang til tingene, samt friske og fordumsfrie syne på tingene og ikke er bange for at afprøve ting uanset hvad det medfører for ham af gode og dårlige ting. Han signalerer at være én der tager tingene som de er og kommer. Gode signaler og så ER det da modigt, at han trods sin alder tør udstille sig selv på den måde. Rent ud sagt så må jeg sige, at det langt fra ligner den mand som forum-banderne er sådan efter. Men som sagt man kan sagtens opleve ting som andre ikke tror på eller af den ene eller anden grund tilsviner. For de fleste brugere herinde er der ikke mere mellem himmel og jord end hvad de SIGER og mener der er. Der har været et utal af diskussioner herinde om både overnaturlige, okkulte og spirituelle emner og de er ALLE og jeg mener virkelig ALLE blevet hevlet ned. Diskussioner om Chi f.eks. som blev degraderet til at man ligeså godt kunne hævde at det var usynlige hamstere der var ansvarlig herfor. Pudsigt som folk hevler den slags ned men ikke generer sig for at komme med sofistiske begrundelser der heller ikke bringer klarhed over sagen. Måske er folk skeptiske, måske er de bange.

Og jeg skal heller ikke selv lægge skjul på at jeg ikke gad bruge tid på Tony Lundberg-debatten, og nok derved gjorde Tony uret, men det er nok fordi sandheden har det med at fortabe sig i mobningens tåger så jeg orkede ikke at kigge nærmere på det. I den forbindelse vil jeg ikke holde mig for god til at sige undskyld til Tony Lundberg og alle der finder ham en interessant person. Det er selvfølgelig let at give mobberne skylden, for jeg har selv været irriteret over den ublide medfart de giver usædvanlige emner. De sidder kun og venter på at lave en fordrejning som bunder i om de kan lide en person eller ej. Det var også min hensigt med kærlighed eller had debatten, som indtil videre ikke har haft den store seriøsitet eller tilslutning, og nu har jeg jo en mulighed for at sige, at det forekommer mig at det personlige had i alt for høj grad overskygger de gode debatter og hensigter her på forum. Desværre. Det er også derfor jeg selv er lidt hårdkogt, skarp, kontroversiel og er lidt ligeglad med hvad folk herinde mener, for det ser virkelig ud til at seriøsitet er en mangelvare og at had, mobberi og nedgørelse mere styrer dagens orden. Det får jeg nok at høre for nu, men det er der ærlig talt intet at gøre ved. Man kunne måske påpege at én af Tony Lundberg´s svagheder er, at han kan synes at være lidt for meget og det kan folk generelt ikke rigtig rumme.

Men ærlig talt så kan jeg ikke se hvorfor de lange forklaringer, dybe analyser og ærlighed i tilgangen til alt skulle være tegn på at man vil skjule noget. Det er der jo mange der siger, at når man forklarer stolpe op og stolpe ned så er det tegn på at man er ude på noget og vil manipulere. Og dog er der folk der klager over at folk generelt ikke gider, orker eller har tid til de lange forklaringer. Mig gør de ikke noget hvis jeg kan se en idé med dem. Og vi kan ligeså godt erkende, at én som Bruce Lee var både forud for sin tid, var hele tiden i bevægelse og var heller ikke en man bare erstatter med en ny på samme niveau og grad af talent. Portrættet af Tony Lundberg beretter bare om en mand, der har modet til at gøre hvad vi egentlig alle burde gøre. At favne kampkunsten i alle dens aspekter og så burde der egentlig slet ikke være tid til hån, mobning, nedgørelse og bekrigelse af hinanden, men snarere til samarbejde mod en bedre verden og menneskehed. Håber du synes mit indlæg og mine synspunkter er seriøse og kan bruges til noget.
22/3-2014, 13:34

Isak

Antal indlæg: 3
Online 0d 0t 37m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


slayer ID #508982
Well said mr Komokomo


---
Audere est facere
22/3-2014, 19:42

DENNIS FELIX

Antal indlæg: 135
Online 0d 3t 5m
VESTERBRO
danish free sty...


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


dennis felix (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #508989
Jeg er helt enig med dig omkring bruce og ja tony er der ikke noget ondt i men desværre tegner han et billede af sig selv som han ikke lever op til dette ved jeg fordi jeg kender manden personligt,hvis du havde fulgt med i debatten om lundberg fra starten ville du forstå at peter ibsens harmløse spørgsmål aldrig blev besvarret kun derfor blev debatten så lang omkring ham,sandheden er at han aldrig har kæmpet til et hav af stævner i ind og udland som han påstod på sin hjemmeside , alle disse påstande har han nu fjernet fra sin hjemmeside siden denne debat er kommet op køre. Han er en god fyr i virkeligheden, problemet er bare han lyver og overdriver mange ting men han kan simpelhen ikke gøre for det, ja det faktisk lidt synd for ham,jeg ved ikke om han er lystløgner eller bare fantast, men man kan siddde med ham hvor han fortæller om en hændelse i hans liv og hvis man så spørger 6 måneder senere så er historien fuldstændig lavet om,dette har jeg oplevet flere gange dog uden at have nævnt noget om det På trods af alt dette så opvejer det gode det dårlige med med tony men jeg har desværre kørt den for langt ud på tonys bekostning hvilke har fået mig til at indse at det ska værre slut, men tak for din respons på filmen komomo og jeg håber du vinder debatten mod oldningen.


---
Hvis man ik ka la vær så ska man.
22/3-2014, 21:01

NickAntal indlæg: 7713
Online 17d 20t 19m
Ashihara Karate...
wikileaks.org


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


Nick ID #508991
'Beklædningsgenstande' er ét ord.


---
Ej fjærter mus som hest uden røv revner
22/3-2014, 22:55

DENNIS FELIX

Antal indlæg: 135
Online 0d 3t 5m
VESTERBRO
danish free sty...


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


dennis felix (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #508992
flot nick men blazer og hættetrøje går stadig ikke sammen det samme gælder lakso og jogging bukser eller hva med træsko til smoking BÅTNAKKE


---
Hvis man ik ka la vær så ska man.
23/3-2014, 10:31Antal indlæg: 64
Online 0d 3t 55m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


KomoKomo (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #509001
Dennis Felix>>>Det kunne jo være noget patologisk. Men du ved også hvor hurtig forum-grupperingerne er til at prøve at udnytte selv de mindste "usikkerhedsrelationer".

Nick hættetrøjen er altså trods dine praktiske grunde til at lave den tøjsammensætning, malplaceret sammen med en blazerjakke i dobbeltradet spidsrevers. De to ting ligger et godt stykke fra hinanden.

Men nu vi er ved den slags kunne det være en interessant idé at arbejde med for tøjdesignerne. At lave en blazer med hætte. Altså hvor hættetrøjen er syet ind i jakken og kan tages af og på ligesom foret kan tages ud og i nogle typer vinterjakker. Eller at ærmer og bukseben kan tages af. Du har måske skabt en niche for tøjdesignerne at kaste sig over. Har du tænkt på det?
23/3-2014, 13:22

DENNIS FELIX

Antal indlæg: 135
Online 0d 3t 5m
VESTERBRO
danish free sty...


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


dennis felix (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #509008
Hahaha eller nick fjern dit profil billede og tag et nyt enten med blazer eller hættetrøje men ikke begge dele det ikke for sent.


---
Hvis man ik ka la vær så ska man.
23/3-2014, 15:15Antal indlæg: 64
Online 0d 3t 55m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


KomoKomo (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #509012
Lykken står den tålmodige bi der kan vente.

Hvad jeg mener med dette er, at nu har min holdning til at store dele af retssystemet er nogle idioter, der lever langt fra almindelige menneskers hverdag og virkelighed fået enormt meget politisk medvind i sejlene. Det har det p.g.a. et par artikler i B.T. her idag søndag 23/3 2014.

Dem synes jeg bestemt du burde læse olding og sige mig om de ansvarlige journalister, der har skrevet dem også er paranoide ligesom du hævder jeg er! De artikler jeg taler om står på hhv. side 2 og siderne 16 til og med 19. Når du har læst det olding vil jeg gerne høre om du tror de journalister ikke kan klare en evt. retssag for at have skrevet sådan eller om du tror de ikke har dækket sig ind så retssystemet og andre opponenter ikke kan røre dem! Jeg kan fortælle dig hvor roligt de tager den slags på f.eks. Ekstra Bladet. De siger at de altid har omkring 30 retssager kørende fra folk der er utilfredse med noget de har skrevet og at de har vundet dem alle sammen.

Nå olding lad os se hvad du kan finde på af manøvrer og krumspring imod den slags, for jeg mener bestemt det har en vis relation til vores diskussion. Nu kan du jo se at der er andre der tænker ligesom mig og ikke bliver betragtet som sindssyge eller paranoide. Men hvorfor skulle jeg også tage den slags "diagnoser" fra dig alvorligt? Karate Kid har jeg f.eks. mere end antydet overfor, at hvis han mener jeg er sindssyg, så kan man let finde eksempler på hvor man kan sige det samme om ham. Men hvorfor skulle jeg også lytte til ham? Hvis han som sindssyg mener jeg er sindssyg, så må hele konklusionen på det jo være at det er helt sindssygt. For hvilket udgangspunkt er det dog at sætte en sindssyg til at vurdere om en anden er sindssyg? Det i sig selv er da sindssygt og konklusionen må da blive sindssyg. Det er i så fald mere en politisk diagnose end en professionel medicinsk og terapeutisk diagnose. Det samme må jeg så sige om dine påstande om paranoia.
23/3-2014, 15:41Antal indlæg: 4
Online 0d 0t 2m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


WINGTAI.DK (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #509014
Du er noget for dig selv komokomo.

Jeg vil gerne hylde dig som gud af martialarts.dk
25/3-2014, 16:12Antal indlæg: 64
Online 0d 3t 55m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


KomoKomo (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #509061
Wingtai>>>Det er måske for tidligt. Og at ophøje mig til gudestatus er at sætte mig på en piedestal hvor jeg ikke tror jeg kan blive siddende, eller i det hele taget fortjener det. Men det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg mener at merværdi-komplekser hjælper det enkelte menneske mere end mindre-værdskomplekser. Mennesket må indse at det er nødt til at være stærkt. Hvis du render rundt med et svagt mindset er der INGEN der hjælper dig. De vil sandsynligvis finde din selvmedlidenhed problematisk og altoverskyggende. Tag dig dog sammen og gør NOGET, vil de måske tænke. Men vender du billedet totalt så ser verden i det mindste lysere ud og dét er en stærk motivationsfaktor i sig selv. At man KAN udrette noget med sit liv og gøre en forskel. Om ikke for verden så i det mindste til en begyndelse for sig selv.
25/3-2014, 16:15Antal indlæg: 64
Online 0d 3t 55m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


KomoKomo (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #509062
Hvad oldingen angår så sidder han nok og grubler. Eller også er der sket det som der skete i Fiskerne hvor præsten i forargelse siger til forretningsmanden om han er tilhænger af abeteorien, bliver bekræftet i at det ER han og udbryder at så må enhver diskussion høre op!
25/3-2014, 16:16

Tony AndersenAntal indlæg: 260
Online 2d 17t 31m
Aars
Aars Karate Klu...
www.aarskarate...


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


Tony (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #509063
Well said.


---
You know what the Chain of Command is ??? Its the ruttin chain Im gonna beat you with til you realize Im in command
26/3-2014, 15:29

Ove S. Nielsen

Antal indlæg: 2484
Online 10d 7t 33m
Brøndby Strand
Strandens Selvf...


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


Oldingen ID #509071
Okay, jeg har altså misforstået noget.
Du er ikke sur over politiet langsommelige behandling af et tyveri af en mobiltelefon. Du er sur over politiets langsommelige behandling af en falsk anmeldelse af et tyveri af en mobiltyveri af en mobiltelefon, og så er du sur over, at tossen der lavede den falske anmeldelse ikke er blevet straffet.
Jeg undskylder fejlen.

Tjae.., at du ikke tror på, hvad jeg siger, kan jeg jo ikke gøre så meget ved.
Meeen, jeg har da en uddannelse. Jeg er maskinpinder. Faget er stendødt i dagens Danmark, men du kan slå det efter på skomager.dk-historie

Og så er det da rigtigt, at du aldrig rent ud har sagt, at du gik ind for at dræbe folk der overfaldt dig med et livstruende angreb.
Undskyld, at jeg ikke har været opmærksom på juristeriet i din formulering – eller også trækker du bare i land.
I det mindste er din påstand nu reduceret til, at du mener det er rigtigt, at man sparker til en mand, der ligger ned.
Dette finder du er rigtigt, dels for at lære ham aldrig at gøre sådan imod dig igen, dels for at vise hvem, der har magten og dels for at forsøge at opdrage ham til en bedre borger.

For det første er det æresløst at sparke til en mand, der ligger ned.
For det andet vil det bare føre til at han næste gang slår dig ned bagfra, i stedet for forfra.
For det tredje, så har du vist hvem der har magten, da du har afvist hans angreb og slået ham ned en gang.
For det tredje, så bliver folk ikke bedre mennesker af at få tæv, de bliver bitre og hævngerrige. I bedste fald bliver de også socialiserede uden at blive sociale.

Vi kan altså konkludere, at du går ind for hævn.
Det fører så til genoptagelse af et af mine spørgsmål:
Hvad er forskellen på dig og de andre voldsforbrydere?

Jeg ved godt, at du ikke vil svare på mine spørgsmål, fordi du er bange for at jeg vil bruge det imod dig. Af samme årsag vil du heller ikke udfylde din profil på ma.dk, da du ikke vil levere et psykologisk portræt af dig selv. Jeg ved også, at du ikke mener, det er udtryk for paranoia.
Når nu du mener, man kan få brugbar psykologisk viden ud af profilerne på ma.dk, vil du så lave en profil på mig? - - - Det kunne være sjovt.
Dette er skrevet ud fra en forhåbning om, at du så vil erkende, at man ikke kan bruge forumprofilerne til andet end det, der står.
Hvis du alligevel laver en psykologisk analyse over min forumprofil, vil jeg da få et godt grin.

Og så om jeg har siddet og grublet?
Tjoe, jeg har lavet et par sko til min kone imens jeg lyttede til P 1.) og så har jeg været til fællestræning og øvet mig på et par af mine fortællinger, for jeg er også fortæller. Samtidig har jeg gennemlæst nogle bankpapirer, for vores forening har nogle problemer med en bank, som vi snarest skal have udskiftet. Det kræver bare, at vi får adgang til vores egen bankkonto. Det er faktisk et godt eksempel på finanskapitalistisk magtmisbrug og optrækkeri.

Og så til dine BT/Ekstrabladsartikler.
For at læse dem skulle jeg gå på biblioteket, og jeg har haft andet at lave. Derfor: Ingen kommentarer.

Derimod vil jeg gerne sige noget til dine bemærkninger om idioter i retssystemet.
Igennem små 40 år som domsmand/nævning, så har jeg kun truffet 2 jurister, som jeg anså for idioter. De havde ingen indfølingsevne og var lige så hævngerrige som dig.
De fleste har været velmenende (og intelligente) mennesker, der har gjort det så godt de kunne, men har været hæmmet af en klassebaggrund, der har givet dem dårlige muligheder for at forstå de mennesker, som de skulle frifinde eller dømme.
Det er først og fremmest, for at modvirke denne overklassedominans, at jeg stadig er domsmand/nævning.
Ligeledes har jeg truffet politibetjente, som, har jeg været overbevist om, var sandsynlige løgnhalse og i det mindste magtmisbrugere. De er dog rigeligt blevet opvejet af de betjente, som har været regelrette, hæderlige og lavede/laver et stort arbejde under vanskelige vilkår, på umulige arbejdstider og en ret lav løn.

Nu må jeg slutte, for der findes også et liv udenfor ma.dk, men som afslutning har jeg fundet et latinsk citat, som jeg håber er rigtig gengivet, for jeg kan heller ikke latin:
Etiam dii contra stultitiam frustra luctantur.
Når du har oversat det, så kan du spekulere på hvorfor jeg bringer citatet.


---
Utallige farer har grusomt skuet mig ind i ryggen.
26/3-2014, 15:30

Ove S. Nielsen

Antal indlæg: 2484
Online 10d 7t 33m
Brøndby Strand
Strandens Selvf...


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


Oldingen ID #509072
I øvrigt mener jeg, at du bør svare på mine spørgssmål!


---
Utallige farer har grusomt skuet mig ind i ryggen.
26/3-2014, 16:06Antal indlæg: 64
Online 0d 3t 55m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


KomoKomo (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #509076
Oldingen>>>Som sædvanligt laver du alt hvad jeg siger om til dit "juridisk tænkende mindset". Du finder det åbenbart ikke umagen værd at tænke i andre termer end det.

Når du nu kører den der klassiske teori med hævn, som sandsynligvis bunder i den gamle græske idé fra Illiaden og Odysséen om blodhævn eller Lex Talionis, når vi nu skal til at "kloge" den i den retning.

Og alt det du siger om hvor æreløst det er at sparke en mand der ligger ned og alt det fortæller bare at du har al for megen tiltro til "det gode" i den menneskelige natur og psyke. Den menneskelige natur er rådden og fordærvet og har været det siden tidernes morgen. Hvis den ikke var det, havde vi ikke alle problemerne. Og det vidner også om at du faktisk mener at i retssystemet er alt givet på forhånd, for sådan har man indrettet det og sådan vil man HAVE det. Men kan man FÅ det, eller er det bare en idealiseret og fortænkt idé lavet i et håb om idyl og at drømme faktisk kan blive til virkelighed? Og hvorfor skal deres bitterhed og hævngerrighed gå ud over andre?

Med hensyn til især hævnmotivet, hvad er det faktum, at vi i det hele taget har et retssystem for? Er det ikke en anden måde at udøve hævn på? Og så mener man at trods det at verden er uretfærdig, at man skal have et retssystem? Når det kommer til alt kan man jo stille spørgsmålet hvad der gør et overreagerende offer bedre end voldsmanden, men hvad gør retssystemet bedre end dem begge? Er det at udøve forretningsmæssig og juridisk retfærdighed måske andet end en mere legaliseret form for hævn? At man har "regnskaber der skal gøres op"? At tænke udelukkende i regnskaber og øje for øje ER iskoldt og på den måde hører hævnmotivet ALDRIG op. Det er temmelig meget i tråd med det jeg tidligere nævnte om øje for øje.

Når det kommer til stykket olding, kan jeg ikke se meget forskel på dig og mig. Jeg er ærlig omkring det, mens du er mere beregnende og bruger retssystemet til at dække dig ind med. Men hvis du stod i sådan en situation og du ikke havde andet at gøre end at kæmpe for dit liv og du ovenikøbet følte dig presset og kom til at gøre noget der strider imod alle dine "principper", så tror jeg da ikke på at du ville fortælle retssystemet den fulde sandhed, men benytte dig af din viden for at skabe en let sag for dig selv, selvom du nok vil sige, at du grundet din alder og det at du følte dig enormt truet og presset, gjorde som du gjorde og så indtage en angrende rolle og mine.

Jo jeg kender godt dit latinske udtryk. Det betyder "Mod tåber kæmper selv guderne forgæves". Men hvilke tåber gamle? Er vi ikke alle tåber på en eller anden måde? Og med hensyn til de hævngerrige jurister og politifolk du taler om, så kan jeg da for at give igen kun sige, at selv ikke en rimelig intelligens er garanti for fornuft. Jeg har mødt flere mennesker med høj intelligens men uden fornuft, sikkert fordi mennesker når det kommer til stykket er mere styret af følelser end intelligens. I mine øjne er de HÆVNgerrige typer du beskriver ikke andet end kolde og kyniske karriereryttere, der er opdraget med et bestemt mindset og ikke hverken kan eller vil se ud over det. Og man kunne spørge hvad der er mægtigst. Intelligens, fornuft eller opdragelse? Skal opdragelse med alle dens fordomme have højere vægt end intelligens? Og er velmenenhed bedre end viden? Sagen er at hele den debat sejler fordi det ER en holdninigskrig, hvor ingen vil give sig eller indrømme noget. Er det måske bedre end principper der kan stilles spørgsmålstegn ved?

Ærlig talt så fatter jeg heller ikke at betjente og andre vil arbejde under de vilkår du beskriver, for det viser bare, at hverken deres arbejde eller det de tror på af hæderlige ting vægtes ret højt af samfundet, for så ville man da tilbyde dem bedre vilkår istedet for at undskylde det med finanskrise og hvad ved jeg. I mine øjne har systemet pengene men er meget pedantiske med hvordan de skal fordeles og prioriteres.
Og det med klassebaggrund osv. er en undskyldning for ikke at bevæge sig i den virkelige verden. Lad os krydse fingre for at appeldomstolene forstår den slags bedre.
26/3-2014, 18:49Antal indlæg: 64
Online 0d 3t 55m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


KomoKomo (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #509081
Med hensyn til det du siger med en mand der ligger ned og laver det om til dybt forargende at losse ham et trælår, hvad tror du så han ville have gjort ved mig når jeg lå ned hvis han fik chancen? Det er for at vise ham at vi kan også, men vi holder det til et minimum. Så kan han jo selv spekulere over hvorfor man ikke sparkede hans ribben skæve eller knækkede, eller gjorde det samme med hans næse eller kæber.

Med hensyn til din spørgsmålskritik, så sorterer og glider du jo selv udenom meget af det jeg siger. Især når jeg henviser til en kilde som B.T. Der er et liv udenfor ma.dk og liggende i undertonen også udenfor retssystemet siger du. Man får indtryk af at du ikke tager debatten/diskussionen seriøst, på trods af at du skriver om nogle stakkels heltemodige betjente/folk i retssystemet, der gør en hæderlig og heltemodig indsats/stykke arbejde på trods af alle de ting, de har imod sig. Man kunne få den tanke at de er mere engagerede og dedikerede end du er i denne debat.

Men hvis du ikke allerede har fået en fornemmelse for hvad jeg mener med "ubegrænset voldspotentiale" så er det at man KAN gøre det, og intet forhindrer én i det, men man vælger at gøre noget andet. Det svarer så også i samme omgang på hvad jeg mener med "beyond that".

Og så vil jeg på trods af at du mener jeg er en tåbe som du på trods af alt tilsyneladende kæmper en forgæves kamp imod, få dig til at tænke over hvad det ikke er for en slags vold eller magt om du vil, som du prøver på at udøve, ved at forsøge at påvirke mig til at mene det samme som dig? For ellers tog du ikke denne debat, hvis det ikke var fordi du et eller andet sted mener der er "håb".

Super letvægts BJJ gi

Svar på indlæg
Emne:

Brugernavn:

Kodeord:


;-) = :tvp = :eek =
:-D = :pimp = :-P =
:\ = :smokin = :rofl =
:( = :lol = :ninja =
:) = :oel = :freak =

Citat:
Billede:
Youtube:

[quote=bruger]Citat[/quote]
[img]http://www.x.dk/billede.jpg[/img]
[youtube](youtube video id)[/youtube]
Tekst:

Preview


Copyright 2001-2019 by MartialArts.dk | Kontakt: graugart@gmail.com
Chart.dk