Brugernavn: Kodeord:
Cage Warriors 66 // Martialarts.dk
Cage Warriors 66
Super letvægts BJJ gi
Denne tråd er vist 4726 gange og besvaret 35 gange

(Du skal være logget ind for at kunne abonnere på tråde)
23/3-2014, 10:46

Kent Kummerfeld

Antal indlæg: 78
Online 3d 7t 6m
Vanløse
CSA.dk


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


Så kom Europas største promotion til skandinavien for første gang - hvad synes I om det? For at sparke debaten igang vil jeg da gerne lige dele et par tanker med jer.

Er København det rigtige sted for store MMA-shows? Jeg synes efterhånden vi har set det nogle gange - der er ikke nok publikum til at fylde de store haller. I går var der også mange tomme sæder og stemningen var ret mat i Ballerup Super Arena. De eneste der gav den rigtig gas var de tilrejsende nordmænd.

DMMAF og amatørkampe. Jeg synes det var fedt med et par amatørkampe på programmet og så det som en god mulighed for det nystartede MMA-forbund til at profilere sig lidt. Når det så er sagt synes jeg det er ærgerligt at starte arrangementet med en lille skandale. Efter to omgange bliver Anna Elmose udråbt som vinder over Sinead Kavanagh. Jeg tror sidedommerne var de eneste i hele verden der var nået frem til den konklusion efter at have set kampen. Heldigvis blev de to andre amatørkampe vundet på submission, så vi blev skånet for at dommerne skulle tage stilling igen. Håber DMMA får styr på det til næste gang.

Generelt synes jeg kortet så spændende ud, men nogle af kampene skuffede lidt. Specielt var jeg ved at falde i søvn til Shamal's kamp. Måske skyldes min skuffelse at jeg havde sat mine forventninger for højt. Der var dog også mange som gjorde det godt. Lodahl havde en rigtig fin debut. Rioo Ibrahim gjorde det også godt. Damir så rigtig skarp ud.

Main event. Tillykke til Dalby med det nye bælte og den flotte KO. Mange havde på forhånd været ude med kritik af match up'et og set i bakspejlet synes jeg heller ikke Ukraineren bød ind med meget. Om det var manglende evner, dårlig gameplan, fordi Dalby ikke tillod ham at komme med mere eller en kombination, kan man diskutere. Men Dalby gjorde som forventet og gjorde hvad han skulle, så endnu engang tillykke.

Det var et par tanker om stævnet. Hvilke oplevelser havde I?---
“The only time success comes before work is in the dictionary&quot;
23/3-2014, 11:08

NickAntal indlæg: 7713
Online 17d 20t 19m
Ashihara Karate...
wikileaks.org


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


Nick ID #509003
Jeg undrer mig en smule over tilskuerantallet, som virkede lidt sløjt. Ved ikke om det først er når de 'rigtige' landsdækkende kanaler promoverer eventet, at man kommer længere ud.

Hvis de fleste danskere forbinder MMA-publikum med skaldede typer i grimt bling-tøj, krudt-hud og vodka-Red Bull, kan jeg sgu' godt forstå de ikke gider bruge lørdag aften i en hal i Ballerup.

De gyms der dominerer i Danmark, er supergode repræsentanter for sporten, der er meget lidt oppustet trashtalk, og et forbilledligt fravær af lav-iq-machismo.

Fortsæt med det! :-)


---
Ej fjærter mus som hest uden røv revner
23/3-2014, 12:08Antal indlæg: 272
Online 0d 1t 1m


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


Johnhansen (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #509004
Ja, giver dig fuldstændigt ret i den første kvindekamp. Hvad sker det for hende anne blev udråbt som vinder?? Har læst report fra andre og ingen så hende som vinder. Var det dmaaf som var dommere?

Jeg ved ikke hvorfor men taskiliots brødernes kampe er ofte miss på nær et par undtagelser. Hørte rygter om Royal Arena i sin tid ikke ville have dem på cardet.

Publikummet var utrolig sjølt, genså stævnet da jeg kom hjem og tror mohsen barari fik flest tilråb af fans. Og fortjent nok for han leverede sammen med Damir den bedste præstation.

Altså main eventen gik jo som forventet. Jeg ved godt man ikke kan lægge for meget i churilovs eneste nederlag, men det kan man vist nu.

Jeg undrer mig virkelig os der ikke kunne findes andre. Well well

Jeg tror nu godt der er publikummet til mma. Vi så set flere gange i falconersalen og til royal arena 1 samt 2

Er det fordi vi synes hovednavnene har en kedelig personlighed? Eller fordi vi er blevet for vante til at se dansker mod ukendt kæmper fra udlandet?

Personligt er jeg meget skuffet over der ikke var mere fokus da det kom frem damir skulle kæmpe mod en ex ufc fighter.

Flot damir.. Du er sgu den fra rumble sports der er tættest på ufc. Helt klart. Du tager hvad der kommer med stor stil.
23/3-2014, 12:39Antal indlæg: 25
Online 0d 0t 14m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


Gun (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #509005
Puha hvad sker der for det lille publikum? Er det svært at komme til ballerup??

Jeg er enig om en main event mellem dalby - udkendt fighter som har tabt til truscek er ikke en ticketsælgere. Måske skulle dalby skabe noget hype eller persona. Like it or not det sælger mere
23/3-2014, 12:52Antal indlæg: 9
Online 0d 0t 51m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


Rick James ID #509006
Jeg er nu ikke helt enig i at afgørelsen i den første kamp var en skandale. Jeg havde ganske vist også Sinead til at vinde med et lille plus, men faktisk dominerede Anna hele første omgang, og selv om Ireren,specielt i anden runde, fyrede rigtig mange slag afsted, kunne jeg ikke se hvor mange af disse der connectede. Måske kunne dommerne det?

Den der gjorde det bedst i mine øjne var uden tvivl Damir. Hvis han forsætter den gode udvikling, kan han nå rigtig langt.

Jeg tror at grunden til at der ikke var mere pr-fokus på Maquire og hans UFC baggrund skyldtes at han tog kampen med en uges varsel.

Jeg var lidt skuffet over Bruno Carvalho. Forstår simpelthen ikke hvorfor han ikke var mere ihærdig for at prøve at vende kampen, og forstår overhovedet ikke hvordan han kunne se sig selv som vinder.

Dalby gjorde hvad han skulle. Sergei forsøgte vist at lokke ham til et hundeslagsmål- den hoppede Dalby ikke på. Dog er jeg igen lidt overrasket over at Sergei ikke prøvede mere, efterhånden som kampen skred frem.

Ja det var hamrende ærgerligt at der ikke var flere tilskuere. Jeg tænker at det skyldes at det var et meget blandet fightcard, der grundet den "brede" tv-dækning, skulle have både norske og svenske fightere på kortet, og dermed også færre danskere.
Derudover synes jeg også at Ballerup Super Arena, selvom selve hallen er fed, ikke er ideel da jeg synes at beliggenheden ikke er optimal.

23/3-2014, 13:19

Jeg elsker CSA

Antal indlæg: 15
Online 0d 0t 4m
Csa.dk


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


Claustt (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #509007
Nej, cardet var fint i sig selv. Klart kunne flere lokale kæmpere lokkere flere mennesker. Hvorfor det er næsten kun tues fighter der bliver benyttet af danskere forklare hvorfor måske der ikke kom flere.
De fleste af dem er ikke oprindelig fra københavn, så de kan ikke lokke flere ud.


Ja, en skam damir og john mcguire kom frem så sent. Damir har rent faktisk noget personlighed der gør man vil se ham i buret. Han virker os som en sympatisk fyr. Desværre virker Dalby ikke det, og tror de fleste hellere vil betale for at se ham tabe end at vinde ala Floyd Mayweather.


Vi skulle have haft colombo på cardet
23/3-2014, 13:56Antal indlæg: 15
Online 0d 0t 12m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


.bommerten (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #509009
Det er sjovt eb skal poste dalbys sejr op. De fleste post omhandler om selve sporten og ikke dalby. De fleste er ikke imponeret over han vandt over churilov er de det? Det minder meget om den kamp mod ham fra italien. Slagtehøns der bare på papiret havde en bedre rekord.

Dansk mma kunne være større, men nogen som desværre har magt i dansk mma lægger for meget vægt på Dalby er manden til at skabe interesse.

Newsflash ingen omtalte nogen stævner eller kamp mere end da Simon Carlsen tog et tip fra Chael Sonnen bogen. Det er desværre man sælger billetter.

De fleste i danmark som kender til mma er træt af de samme hoveder har flere kasketter på. Desværre kan det nok ikke undgås, men jeg ved mange ikke orker at tage turen samt bruge sine penge på det.
Lover dig de fleste i dansk mma bruger deres penge på odds fremfor billetterne
23/3-2014, 14:51Antal indlæg: 4
Online 0d 0t 2m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


WINGTAI.DK (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #509010
Bag om buret kom med jeres ærlige mening i næste podcast! Håber den kommer snart

Skuffende tilskueretal.
23/3-2014, 15:54Antal indlæg: 15
Online 0d 0t 12m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


.bommerten (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #509015
Iøvrigt er jeg enige med andre om den første kamp var et robbery. Seriøst DMAAF kan i ikke reglerne i en mma kamp? Jeg første i failede til dm i mma, da det var første gang osv. Men come on.. Måske skulle der andre hoveder ind i det forbund.

24/3-2014, 16:14

Nick

Antal indlæg: 462
Online 1d 20t 16m


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


Box ID #509034
Godt gået af Dalby og håber for ham at UFC er inden for rækkevidde.

Mht tilskuer så er mma i danmark altså bare ikke større. Tror heller ikke at det bliver det desværre. Synes faktisk endda at interessen er faldende i min omgangskreds for dem der ikke selv dyrker kampsport.
24/3-2014, 16:58Antal indlæg: 33
Online 2d 17t 46m
københavn
CSA.dk


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


Tykke ID #509036
Fede kampe, gode matchups, men måske lidt for få tilskuere.
Synes specielt at danskerne gjorde det vildt godt.
Også fedt med amatørkampe, som opvarmning til prokampene.
24/3-2014, 22:36Antal indlæg: 272
Online 0d 1t 1m


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


Johnhansen (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #509043
Beklager anne, mente nu det var hendes kamp. Men hvad med en oplagt rematch så du kan tysse dem?
25/3-2014, 0:40

AnnaAntal indlæg: 116
Online 0d 22t 0m
Rumble Sports


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


Anna the Panda ID #509045
Hej John. Jeg hedder Anna. Jeg kan kun opfordre dig til at se kampen på youtube. Det har givetvis været svært at se hvad der skete på afstand.
25/3-2014, 1:22

Martin SlyngelAntal indlæg: 2569
Online 9d 23t 9m
www.google.com


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


Pião ID #509046
Hvordan kan Anna's kamp være en skandale?

Kampen var meget lige og kunne være gået begge veje, men dommerne har vel vurderet at Anna ramte mest. Sinead slog mange gange og lagde pres på i anden runde, men hun ramte ikke rigtig igennem Annas parader - hvilket nok er grunden til hun ikke har scoret så mange point på sit ellers så udmærkede pres.

Det er blæst helt ud af proportioner det her. Jeg kunne forstå at man gjorde det til et problem hvis Sinead havde siddet hele runden i full mount, men det var altså ikke tilfældet.

Hvis man ikke kan lide at en TÆT kamp går til modstanderen, så må man afslutte kampen selv.

Det er så nemt bare at pege fingre af DMMAF i stedet for at gå konkret til værks, det er en uheldig tendens herinde. Hvor er skoven af frivillige hænder henne? Prøv dog at være lidt konstruktive i stedet for.
25/3-2014, 2:49

NicolasAntal indlæg: 4905
Online 43d 3t 7m
København
www.rumblesport...
www.rumblespor...


Brunt forumbælte
(3000+ indlæg)


PimpDaddy ID #509047
HappyBuddha skrev:
Main event. Tillykke til Dalby med det nye bælte og den flotte KO. Mange havde på forhånd været ude med kritik af match up'et og set i bakspejlet synes jeg heller ikke Ukraineren bød ind med meget. Om det var manglende evner, dårlig gameplan, fordi Dalby ikke tillod ham at komme med mere eller en kombination, kan man diskutere. Men Dalby gjorde som forventet og gjorde hvad han skulle, så endnu engang tillykke.


Mange tak. Churilov kan godt lide at kontrabokse, og det kræver jo så at jeg væltede frem hvis han skulle fange mig med noget. Det var også derfor jeg med vilje var lidt mere konservativ mht. aktivitet i kampen end jeg plejer at være, da jeg ikke ville hoppe ind i et kontraslag. Jeg følte at jeg kunne ramme Churilov men at jeg måtte være tålmodig og vente på den rigtige åbning. Jeg ramte tidligere i kampen med samme type skarp som klokkede ham, men ramte ikke helt så rent. Så det krævede lidt flere lår og kropsspark for at få hans forreste hånd ned igen så der var plads til det høje spark. Derudover virker Churilov heller ikke som den fighter der kommer med gennemtænkte gameplans, men jeg er alligevel nødt til at give ham respekt for at han var 'game' igennem hele kampen og bare smilede af mig når jeg ramte ham godt.


Nick skrev:
De gyms der dominerer i Danmark, er supergode repræsentanter for sporten, der er meget lidt oppustet trashtalk, og et forbilledligt fravær af lav-iq-machismo.

Fortsæt med det! :-)


Tak

Johnhansen skrev:
Altså main eventen gik jo som forventet. Jeg ved godt man ikke kan lægge for meget i churilovs eneste nederlag, men det kan man vist nu.

Jeg undrer mig virkelig os der ikke kunne findes andre. Well well


Hvad mener du med det? Jeg synes som nævnt at han var ret game igennem hele kampen, selvom man i bagklogskabens lys kan sige at han burde have gjort mere for at dominere kampen hvis han ville vinde.

---

Om jeg har en kedelig personlighed kan jeg ikke selv være dommer over. Nej, jeg er ikke den samme type som Simon Carlsens 'fight-persona', men for mig giver det ikke mening at gå ud og snakke lort om en gut som kommer fra et land som mere eller mindre står i brand, og som ikke snakker engelsk og dermed kan skyde tilbage. Om det også er derfor der ikke var flere tilskuere ved jeg ikke.

Jeg synes egentlig Ballerup Super Arena er et bedre valg end Brøndby Hallen da den ligger cirka lige langt fra det centrale KBH men er mere tilgængelig med offentlig transport.

Mht. Annas kamp, så burde den måske-måske-måske have været et draw. Men den var så tæt at den reélt set kunne gå begge veje, så i mine ret erfarne MMA øjne var det slet ikke en problematisk afgørelse, og det er helt fjollet at der bliver gjort et så stort nummer ud af amatør kamp.
---
Lets rock!
25/3-2014, 8:52

Claus C

Antal indlæg: 214
Online 1d 19t 7m


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


Claus C ID #509049
Nicolas: Du har nok fat i den lange ende, det er vigtigere, på den lange bane, at optræde på en måde hvor man hviler i sig selv, end det er at bekymre sig om tilskuere og showmanship. Desuden har du da en ret underholdende stil, selv under rimeligt pres.

Det man ser nu er at sensations-faktoren er gået lidt af, og nu står vi tilbage med en sportsgren der er lidt for avanceret til at lægfolk kan forstå det. Det kan man så komme ud over med godt profilerede stævner og gode kommentatorer. Men det kommer ikke af sig selv.

Mht Annas kamp, så må de tage sig sammen, den kamp var så tæt.
25/3-2014, 10:24

Kent Kummerfel

Antal indlæg: 78
Online 3d 7t 6m
Vanløse
CSA.dk


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


HappyBuddha ID #509052
Super med alle jeres kommentarer - og tak for den gode tone.

Først vil jeg lige sige at mit brug af ordet skandale måske lige var stærkt nok. Og efter at have set 2. runde af Annas kamp 4-5 gange nu, må jeg medgive at den er lidt tættere end det så ud til i lørdags i hallen. Jeg mener dog stadig at ireren vinde 2. runde, så det burde have været et draw. Men tillykke Anna! Du gjorde hvad du skulle og et win er et win. Ser frem til at se dig i dine kommende kampe.

Min kritik var egentlig på dommerne og ikke så meget på DMMAF, men som arrangør falder ansvaret jo også på dem. Jeg synes at have læst/hørt et sted at den ene dommer havde givet Anna første runde 10-8. Det er da helt hen i vejret hvis det passer. Jeg har stor respekt for det arbejde DMMAF laver og håber de får uddannet en masse gode dommere.

Når alt dette er sagt, så var det jo kun en lille del af det store arrangement, så måske vi skulle parkere den diskussion.

---
“The only time success comes before work is in the dictionary&quot;
25/3-2014, 12:29Antal indlæg: 272
Online 0d 1t 1m


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


Johnhansen (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #509056
Der burde være specifikke krav på hvad en 10-8 runde er.

Kan dem fra Irland ikke indsende protest og måske kræve en rematch?

Jeg mener ikke trashtalk hjælper hver eneste gang, men profilere hvem Dalby mødte istedet for.

Tror ofte dansk kæmper vs ukendt udlandsk kæmper vil få svært med at lokke mennesker ud. Mon det er priserne der er for høje til nysgerrige?

Jeg synes personligt falconersalen har set bedst ud når der blev afholdt stævner. Nok fordi det er nemmere at fylde op?

Hvor mange ca var der i lørdags?
25/3-2014, 13:00

Mikkel Bukholt...

Antal indlæg: 74
Online 0d 2t 8m
Viby J
http://koreani...


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


KoreaNinja ID #509057
@Johnhansen

De kan vel ikke kræve en rematch. Det ville være underligt at kræve det af både en forening og af 2 kæmpere. De vil vel kunne lave det til en no-contest, hvis de selv føler det har været helt hen i vejret. Men det tvivler jeg på.

Det handler stadig om at promote et event mere end det handler om dansker mod who-ever. Og European MMA har gjort dansk MMA en kæmpe bjørnetjeneste med deres nation/dansk-mod-verden/landskamp-promovering af sporten.
MMA handler om individuelle kæmpere og ikke land mod land. Tænk IFL med hold. Folk gider ikke se det.

Cage Warrior virkede til at have gjort et kæmpe arbejde med at promote. Nu mangler der så måske lidt ekstra og give det lidt tid.

TV3 Sport fortsætter med kommentatorerne fra European lød det til. Og det fungerer stadig ikke. Hvis Danmark skal blive interesseret i sporten. Så skal landet "uddannes" til sporten og en kæmpe del af det arbejde skal gøres gennem kommentatorarbejdet. Det sker ikke pt.

Og hvad sker der for at eventet på TV3 Sport starter en time efter på cagewarriors.tv?
25/3-2014, 13:36

Thomas la CourAntal indlæg: 2748
Online 29d 2t 49m
Valby
www.hoernellog...


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


la Cour ID #509058
Fatter simpelthen ikke den DMMAF hetz der kører efter Anna og Senaids kamp. Første runde var uden skyggen af tvivl Annas, og anden omgang var meget tæt (jeg hælder selv til at Anna rammer langt mere præcist og hårdere end Sinead på trods af at Sinead smider mange slag afsted og går fremad). Syntes ikke der er noget som helst kontroversielt i at Anna ender med afgørelsen. Det var en super flot præstation af begge kvinder, der gik til stålet 100% hele vejen igennem.
Og DMMAF knokler røven ud af bukserne (gratis!!!!) for at alle jer sofakrigere kan få lov til at opleve bedre MMA i Danmark.
Kritik er fint, men hold det dog konstruktivt. Start en debat om scorings kriterier hvis I er så uenige. Det andet er bare dum mudderkastning.
Eller endnu bedre, hvis I ved en masse om MMA som I sidder og brænder inde med, så involver jer i det frivillige arbejde! Er helt sikker på DMMAF godt kunne bruge flere kræfter.


---
www.hoernelloglacour.dk
25/3-2014, 15:54

Nikolai ¨Swedi...

Antal indlæg: 41
Online 0d 3t 24m
kbh. Sv
Danish National...


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


koubti ID #509059
@ La Cour, SPOT ON!


---
Train Hard Fight easy
25/3-2014, 21:14

Kent Kummerfel

Antal indlæg: 78
Online 3d 7t 6m
Vanløse
CSA.dk


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


HappyBuddha ID #509064
Endnu engang, tak for jeres bidrag til debatten. Jeg ved ikke om La Cours indlæg var rettet mod mig, men da det er mig der har startet tråden, vil jeg gerne svare.

Jeg var ikke klar over at der kørte en hetz mod DMMAF og hvis mit indlæg har været med til at bidrage til det indtryk, har det ikke været intentionen fra min side. Når det så er sagt, er det vel i orden at være uenig og komme frem med sine synspunkter - der er vel ingen herinde der har patent på sandheden.

Jeg vil også gerne slå fast at ingen i tråden har anfægtet kvindernes indsats. Jeg synes begge gav den gas og leverede en fin præstation.

Jeg har heller ikke sat spørgsmålstegn ved at DMMAF gør et stort stykke arbejde. Jeg værdsætter deres frivillige indsats, men kan ikke se hvad det har med selve bedømmelsen af kampen at gøre - hvilket er det eneste jeg har anfægtet. Skal vi ikke prøve at holde tingene adskilt?

Jeg er stor fan af at give og modtage feed back og synes ikke selv jeg har kastet med mudder. Jeg har stillet mig uforstående overfor dommernes pointgivning (omend i lidt skarpe vendinger) - og hvis der ligefrem kører en hetz, tyder noget på at jeg ikke er den eneste. Mht. scoringskriterier er de jo fastsat af DMMAF, så det er nok nærmere fortolkningen af dem der skal præciseres. Jeg anerkender at bedømmelserne kan være svære, da pointkriterierne er svært målbare, samt at sidedommerne ikke nødvendigvis ser alt.

I øvrigt synes jeg det i højere grad minder om mudderkastning at benytte udtryk som "sofakrigere" og at tillægge andre nogle motiver de ikke har. Jeg har som sagt aldrig villet køre hetz mod DMMAF og mit indlæg bunder i interesse og kærlighed til sporten, med et ønske om at vi på alle parametre bliver større og bedre.

Jeg har været frivillig involveret i det danske foreningsliv det meste af mit liv. Pt. har jeg dog ikke mulighed for at involvere mig i DMMAF, men det skal ikke afholde mig fra at kommentere og debattere.

De bedste hilsner herfra.---
“The only time success comes before work is in the dictionary&quot;
25/3-2014, 22:59

Martin SlyngelAntal indlæg: 2569
Online 9d 23t 9m
www.google.com


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


Pião ID #509065
@Kent K.
Al respekt for din omgangstone herfra synes du bidrager til en god og saglig debat.
26/3-2014, 10:10

Thomas la CourAntal indlæg: 2748
Online 29d 2t 49m
Valby
www.hoernellog...


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


la Cour ID #509066
Kent, fair nok. Jeg var nok for hurtig på aftrækkeren.
(Og kan helt sikkert ikke sige mig fri for at være subjektivt involveret her, som træner for Anna)
Jeg syntes der har kørt en del snak frem og tilbage, men en del af det har været på andre medier end martialarts.dk, og ikke noget du har været involveret i.
Tak for at bidrage til en nuancering af debatten.


---
www.hoernelloglacour.dk
26/3-2014, 16:13

Louis

Antal indlæg: 5
Online 0d 0t 10m
Checkmat Arte S...


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


LouisGlis (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #509077
sådan La Cour.

Fedt stævne i lørdags, ser frem til næste gang.

Damir var for vild


---
Tap or Snap
27/3-2014, 16:25

Kent Kummerfel

Antal indlæg: 78
Online 3d 7t 6m
Vanløse
CSA.dk


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


HappyBuddha ID #509098
@ Martin og Thomas, tak for jeres positive kommentarer om mit indlæg. Det er fedt med en god debat når den føres i en ordenlig tone.


---
“The only time success comes before work is in the dictionary&quot;
27/3-2014, 21:30

Hi my rice and...

Antal indlæg: 246
Online 0d 9t 36m


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


dr.bombay (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #509118
Jep, der skal os være plads til en god debat. Kan vi få danske kæmpere på internationale cards eller bliver det kun når cw er i skandinavian?
27/3-2014, 22:40

NickAntal indlæg: 7713
Online 17d 20t 19m
Ashihara Karate...
wikileaks.org


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


Nick ID #509128
Temaet er generelt, men Nicolas skrev:
Om jeg har en kedelig personlighed kan jeg ikke selv være dommer over. Nej, jeg er ikke den samme type som Simon Carlsens 'fight-persona'

Ikke at det skal dreje sig om dig (eller Simon Carlsen), men jeg synes det er ekstremt positivt, at sporten kan repræsenteres af andet og MERE end 'trashtalk'-adfærd der i bund og grund virker dybt infantilt og pinligt.

Temaet er generelt, men Nicolas skrev:
men for mig giver det ikke mening at gå ud og snakke lort om en gut som kommer fra et land som mere eller mindre står i brand, og som ikke snakker engelsk og dermed kan skyde tilbage. Om det også er derfor der ikke var flere tilskuere ved jeg ikke.

Tilskuerantallet - tror jeg - er nogenlunde direkte proportionalt med graden af eksponering i Danmark, og danske medier. Her virker det som om CWFC og dem de har entreret med i medierne, har brugt for lidt energi. Hvade det været anderledes, hvis vi pludselig kunne høre - straight outta Rumble Sports - at Churilovs mor laver 'skod-borshch'?!...det tror jeg ikke.


---
Ej fjærter mus som hest uden røv revner
27/3-2014, 22:53

Søren MørchAntal indlæg: 1810
Online 6d 19t 11m
Oakland
-


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


kuskesmed ID #509129
Tror i at der ville have været flere tilskuere hvis der var kæmpere med fra flere forskellige danske gyms?


---
I believe in Karma. That means I can do bad things to people all day long and I assume they deserve it.
27/3-2014, 23:32

Hi my rice and...

Antal indlæg: 246
Online 0d 9t 36m


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


dr.bombay (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #509131
Bestemt.. Tænkte meget på det

Der er jo fighters som kunne trække nogle til. Måske ikke mange, men nogen kunne de
28/3-2014, 0:13

Kent Kummerfel

Antal indlæg: 78
Online 3d 7t 6m
Vanløse
CSA.dk


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


HappyBuddha ID #509136
Jeg havde personligt gerne set flere forskellige danske gyms have fightere på kortet. Og mon ikke det også kunne have tiltrukket lidt flere...? Jeg tror det.


---
“The only time success comes before work is in the dictionary&quot;
28/3-2014, 7:19

Christian LibeAntal indlæg: 316
Online 8d 4t 24m
hundested
Hundested Judo ...


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


novofighter ID #509140
syntes Cage Warriors var et fedt og professionelt stævne, super fedt at Cage Warriors og DMMAF kunne mødes og få afholdt nogle kampe i en så fantastisk setting.

Meget har været sagt omkring Anna og Sinead's kamp, så det gider jeg egentlig ikke åbne op, men jeg syntes at begge kæmpere fik det de kom efter. noget erfaring i en fantastisk setting, som er ret få amatør kæmpere forundt.

Nicolas en kedelig personlighed???? WHAT? syntes at Nicolas er en fantastisk eksponent for Dansk MMA, ihvertifald hvis vi gerne vil hive tanken om at MMA kun er for slås-idioter, bøller og voldspsykopater, Ikke derved sagt at Carlsen er en dårlig eksponent.

Er generelt super loren ved at vi skal adoptere en trashtalk adfærd, som man hører generelt i US ( uanset sportsgrenen ), hovedsageligt fordi at jeg ikke mener at det er os ( Danskere )

NICK skrev:
straight outta Rumble Sports - at Churilovs mor laver 'skod-borshch'?!...det tror jeg ikke.


Awesome kommentar og er helt enig, lad os da forsøge at holde en fornuftig tone, uden at nedgøre andre. Det kunne dog ha været lækkert at få en masse mere at vide omkring kæmperne i medierne ( uden for MMA verdenen )

Tilskuerantallet var skuffende, men dem som jeg har snakket med omkring det, som ikke er rigtigt i MMA verdenen, sagde at de intet kendte til nogle af kæmperne overhovedet, og når de ikke kender noget til kæmperne så gider de ikke rigtigt tage ind til noget. Men det var første Cage warriors stævne på dansk grund, alt begyndelse er svær.

Generelt skal der dog lyde et stort tak til alle de mange frivillige kræfter som gør at MMA i Danmark kan tiltrække et stævne i Cage warriors kaliber, det fortjener i sgu en for.---
It is not the size of the dog in the fight, it is the size of the fight in the dog.
28/3-2014, 9:33

Christian Grau...Antal indlæg: 11689
Online 102d 3t 40m
Saint Barthélem...
Saint Barth BJJ
www.BJJglobetr...


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


Graugart ID #509149
Sorry, Anna, jeg slettede lige dit link højere oppe fordi det fuckede mobilsiden op. Har ændret koden så links fremover bliver forkortet og ikke ødelægger siden.

Her er dit der mangler:

https://www.facebook.com/anna.elmos...

28/3-2014, 21:22Antal indlæg: 4
Online 0d 0t 4m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


JeppeFaust (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #509167
Kontroversielt eller not, må give ireren sejren. Men tja vi ser ofte det mellem to kompetente fighters.

Tror bestemt lidt fighters fra forskellige klubber kunne tiltrække folk, men på den anden side tror jeg ikke dansker er alt for vilde med mma. Tror måske endda boksning har ødelagt lidt med vi altid ser dansker mod ukendt fighter fra et u land?
28/3-2014, 22:03

Stefan Agger

Antal indlæg: 480
Online 1d 16t 37m
Lemvig
Randori.dk


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


stefanagger ID #509169
Synes trashtalk fungerede rigtig fint for Simon Carlsen selv om det var en dansk kontekst. Det var noget der virkede naturligt for ham, og det fungerede godt op til kampene i Royal Arena. Sportsligt set synes jeg Dalby mod Djursaa er den største kamp i Danmark jeg kan huske, men der var nu noget særligt ved Parlo mod Carlsen...
28/3-2014, 22:23

Hi my rice and...

Antal indlæg: 246
Online 0d 9t 36m


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


dr.bombay (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #509170
Ja, jeg støtter slet ikke trashtalking overhovedet. Men jeg synes ikke carlsen gjorde det på en usmagelig måde. Han gjorde hvad han skulle uden at kritisere parlo personligt.

Ja, jeg ved ikke hvorfor men måske var det grunden til man husker den kamp så meget. Alt fra carlsens tætte sejr i første runde til parlos KO.

Klart dalby - djursaa var den største sportslige fight

MMAshop.dk

Svar på indlæg
Emne:

Brugernavn:

Kodeord:


;-) = :tvp = :eek =
:-D = :pimp = :-P =
:\ = :smokin = :rofl =
:( = :lol = :ninja =
:) = :oel = :freak =

Citat:
Billede:
Youtube:

[quote=bruger]Citat[/quote]
[img]http://www.x.dk/billede.jpg[/img]
[youtube](youtube video id)[/youtube]
Tekst:

Preview


Copyright 2001-2019 by MartialArts.dk | Kontakt: graugart@gmail.com
Chart.dk