Brugernavn: Kodeord:
Muay thai gyms i Thailand // Martialarts.dk
Muay thai gyms i Thailand
Super letvægts BJJ gi
Denne tråd er vist 2756 gange og besvaret 25 gange

(Du skal være logget ind for at kunne abonnere på tråde)
10/4-2014, 0:05Antal indlæg: 7
Online 0d 0t 41m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


Hey.
Jeg er lige kommet hjem fra to måneders ophold i Thailand, hvor jeg trænede hos Tiger Muay Thai i Chalong, Phuket. Det var intet mindre end genialt, og regner stærkt med at vende tilbage næste år.
Men næste gang kunne jeg måske også godt tænke mig at prøve et andet gym, inden jeg tager til Tiger, så derfor kunne jeg godt tænke mig at få nogle anbefalinger, hvis nogen af jer har været i landet for at træne.
Ville have taget til Sityodtong i Pattaya, men fik at vide, at det var knap så godt igen. Har også overvejet 13 Coins i Bangkok. Men der er jo så mange muligheder, at det er svært at overskue, så bare skyd løs.
Skal nok ikke nordpå, men kender i noget der, så bare smid det ind alligevel, kunne jo være nogle andre kunne få gavn af det.
10/4-2014, 3:28

Michael Kjær

Antal indlæg: 17
Online 0d 0t 42m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


Doogan ID #509357
Hej

Jeg har prøvet Samart Gym, dog ikke med fast ophold der, kun privattimer her og der. Det ligger i Sai Mai som er nordøst, det var udemærket omend lidt dyrt. Jeg fik samme trænig i en mi dre og billigere gym, så man behøver ikke altid gå efter de store gyms.
Der er også Phoenix Gym i Bangkok som er ledet af udlænding, hvilket måskr gør det lidt nemmere.
10/4-2014, 5:33

Brian Nielsen

Antal indlæg: 91
Online 0d 5t 23m
Slagelse


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


Briannielsen ID #509358
Hvis du har trænet i Tiger, så kender du jo Phuket Top Team og Dragon Muay Thai. Jeg må erkende, at jeg kun har været få gange nede og kigge hos Tiger og må sige, at det ikke er noget for mig. Det virker som en fabrik med fokus på social interaktion. Det er det samme, jeg hører fra de fleste, der træner/har trænet der. Jeg er i Phuket Top Team pt og har været her i nogle måneder og har 3 uger tilbage. Jeg ville til hver tid vælge enten Phuket Top Team eller Dragon her på vejen. Desuden er de ved at lave en ny thai-camp på den sidevej, jeg bor på (skråt overfor Tony's). Der er lige kommet AKA Gym på vej mod Rawai. Det er helt nyt og jeg har været derude en enkelt gang. Det er imponerende forhold. Især hvis du er til MMA osse. Kæmpe indendørs areal. Jeg har set en del muay thai kampe med kæmpere fra Suwit Muay Thai, Manop Gym og Sinbi Muay Thai på Bangla Stadium i Patong. De har nogle gode kæmpere. Manop Gym ligger tæt på Tiger, Dragon og PTT. Småt med vist ganske udemærket. Jeg er kørt forbi Rawai Gym nogle gange. Det ser sgu osse cool nok ud. Ligger i bjergene. Tror umiddelbart de fleste gyms herude er fine. Har hørt udemærkede ting omkring selv de gyms, der ligger på Kata Beach Road (hovedgaden i Kata). Men i det hele taget er det meget en religionskrig ang. hvilke gyms, man skal vælge. Jeg ved bare, at jeg aldrig kommer til at træne i Tiger, da de fleste jeg har mødt, fortæller om trænere, der står og griner af folk på begynderholdet. Desuden ser deres begynderhold ikke imponerende ud. Min kammerat træner i Dragon pt og beretter om små børn, der løber rundt der lige nu, men at der ellers er en superfed og familiær stemning. Han vil dog lige se det an ang. de børn der. Det virker som om, at det er trænernes børn, der blir slæbt med. Har oplevet en enkelt træner i PTT, som har det med at latterligøre vesterlændinge og som kan få skabt lidt grin i gemakkerne hos trænerne, hvilket ikke er cool. Det er vist noget, man må vænne sig til herude generelt, men har bare hørt, det sku være specielt slemt i Tiger. En god ting ved PTT er, at man til hver eneste træning får pad-work med en træner, fordi der er mange trænere. Det er der vist osse i Dragon. Men AKA gym virker rigtig lovende og er noget, jeg ville tjekke ud som det første næste gang (hvis der blir en næste gang). En ting folk ofte henviser til er, om man vil på badeferie kombineret med træning eller et decideret træningsophold. Jeg kan ikke se, man ikke kan kombinere de to ting. Man har rigeligt med tid til at tage til stranden imellem træningspas, som ligger om morgenen og sent eftermiddag. Det er perfekt til at restituere. Så jeg vil altid vælge et sted med sol og strand. Og så er Phuket fedt pånær Patong. Patong er absolut ikke et sted for mig og har kun været der for at se kampe.
10/4-2014, 7:15Antal indlæg: 7
Online 0d 0t 41m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


Andreasen92 ID #509360
doogan - vil klart undersøge phoenix gym. Men trænerne er vel stadig thailændere?

brian - jep, kender godt stederne. Dragon var min udsigt fra badeværelset, boede på Signature, hvis du kender det. Har overvejet at træne hos Dragon, da det ser ganske fornuftigt ud, men i det område ender det nok med at blive tiger alligevel, trænede privat med den samme træner hver dag i 2 måneder, hvilket jeg fik utroligt meget ud af, så kunne godt tænke mig at komme tilbage.
Hørte godt om AKA, det var vist ikke åbnet, da jeg fik det fortalt, måske en måned siden. Træner dog ikke MMA, så de faciliteter kan ikke lokke mig, men skal da helt klart tjekke det ud.
Suwit er også et udemærket sted, ser det ud til. Kæmpede på suwit stadium for et par uger siden, og har været der nogle gange for at kigge, dygtige kæmpere.
Har også hørt gode ting om Phuket Top Team, mødte mange som trænede der, både MMA og muay thai.

Angående hvad du har hørt om Tiger. Det kan jeg slet ikke nikke genkende til. Bemærkede ikke EN træner, som var hånende/nedladende. Og slet ikke nogle negative grin. Kan slet ikke engang forestille mig, det er sket, men hvad ved jeg?
Det er rigtigt, at der på deres begynderhold er rigtig mange som er helt grønne på området, men det er hurtigt at komme videre. Jeg nåede to træninger der, før jeg blev rykket op på intermediate, og der nåede jeg en 4-5 træninger, før jeg kom videre op på advanced, endte dog med kun at træne privat til sidst.

En normal træning ville bestå af opvarmning (løb 15 minutter ca.), udstrækning, teknik drills, 3 runders sparring/clinching (forskelligt fra dag til dag) med armbøjninger imellem runderne, 3 runders padwork, 3 runders bagwork, 2-300 jumping knees, 100 teeps(hvis jeg husker rigtigt) og til slut 200 armbøjninger og 300 mavebøjninger, hvis du altså kan nå så mange.
Sparringen om morgenen er boksning, og om eftermiddagen er det muay thai.

Til de MMA interesserede har tiger jo også en fremragende afdeling. Trænerne er Roger Huerta og Brian Ebersole, og så en gut ved navn Fernando på BJJ afdelingen, han er også rigtig dygtig. Niveauet af træningspartnere er også generelt højt, men dog blandet. To der træner fast hos tiger er næsten lige blevet signet ved UFC, så dygtige sparringspartnere skal man nok få.

I modsætning til dig synes jeg sgu Patong er sjovt nok, men det er for meget at gå rundt der om dagen, hvor massagepigerne virkelig trækker i dig, både verbalt og fysisk, for at få dig lokket ind. Jeg blev virkelig irriteret mange gange, men nattelivet er genialt, Bangla Road er vildt. Var dog kun i Patong en enkelt gang for at gå i byen.
Hvis du ikke har været på Phi Phi, så tag et par dage ud og gør det inden du tager hjem, evt. tag til full moon party, det er ikke så stort som Koh Phangan(kun hørt om det), men stadig fedt, og så er det en utrolig flot ø.
10/4-2014, 7:25Antal indlæg: 7
Online 0d 0t 41m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


Andreasen92 ID #509361
Tiger er et stort sted med meget forskellige mennesker. Mange kommer jo for at tabe sig, bygge muskel osv. Og de har gode fitness hold til det, hvis man også vil det. De har utroligt mange faciliteter.
Størrelsen er nok hvad der for mig er det eneste minus, og en af hovedårsagerne til, jeg også gerne vil prøve noget andet. Men skal helt sikkert træne nogle uger hos Tiger med samme træner, når jeg kommer derned igen.

Og fortsat god tur til dig Brian, ville sgu ønske det var mig
10/4-2014, 7:31

Rune B. Peters

Antal indlæg: 172
Online 2d 8t 50m
Amager
www.Rumblesport...


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


friik ID #509362
Jeg har også været turen forbi Tiger og Phuket Top Team.

Kiggede forbi Tigers Advanced Muay Thai hold een gang, og jeg kan kun støtte op om udsagnet at man skal holde sig fra det hold. Trænerne virkede uengagerede, selvom de sagtens kunne få os til at give den gas. Teknik er slet ikke fokus dernede, det er cardio og det gør dig på ingen måde en bedre kæmper af.

Det lyder heller ikke til at de har ændret deres typiske træningsgennemgang, og vil vove at påstå at de er blevet gode til Muay Thai dernede på TRODS af deres træning, og ikke på grund af den. Men tror du har fået langt mere ud af at være på privat træning, selvom jeg ikke har prøvet det selv. :-)

Hvad der angår PTT, så er der også kæmpe fokus på det cardio-fjolleri, omend med mere teknik og trænerne var mere engagerede.

Hvis jeg skulle blive bedre til Standup som mit eneste mål, så ville jeg ikke tage til Thailand igen, men hellere blive hjemme i Rumble Sports, hvor niveauet er højere, men der er uden tvivl noget specielt ved at træne dernede i varmen, lokaliteterne, blandt andre europæere og Thailændere. :-)

Når jeg skal derned igen, hvis det bliver dét område, bliver det nok fokuseret på BJJ i PTT eller mere af det hele ovre på det nye AKA gym. :-)


---
:D
10/4-2014, 9:31

Brian Nielsen

Antal indlæg: 91
Online 0d 5t 23m
Slagelse


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


Briannielsen ID #509364
Det lyder som om at advanced hos Tiger aldrig er noget, jeg opnår at prøve...haha.

Har ellers kun hørt udemærket ting om deres advanced hold samt deres mma-afdeling.

Der er osse fitness-thai hos de andre gyms. Men jeg tror at Tiger vinder der...som der blev sagt så kommer majoriteten nok for at tabe sig. Og faciliteterne er vildt imponerende generelt. Men for meget vægttab/socialt samvær til mig.

Nej...har aldrig været nede af sidevejen ved Dragon. Til gengæld boede jeg den første måned direkte overfor Dragon på "hovedgaden".

Jeg vil osse sige, at privattræning er en helt anden sag.
10/4-2014, 14:04

AnnaAntal indlæg: 116
Online 0d 22t 0m
Rumble Sports


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


Anna the Panda ID #509371
Por Promin Muay Thai i Hua Hin er mit andet hjem og kan kun anbefale Kru Kin, som både er dygtig, sjov og taler virkelig godt engelsk. Men hvis man er typen til tiger er det her måske for lille og lokalt. Der er ikke mange fallangs at feste med, det er et lille sted med meget familiær stemning.
10/4-2014, 15:14Antal indlæg: 7
Online 0d 0t 41m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


Andreasen92 ID #509372
Rune, jeg oplevede godt nok ikke trænerne som uengagerede, og advanced holdet var ganske fint for mig, lige pånær alle de russere der hellere ville slås end sparre. Jeg var også i dårlig form, så lidt cardio passede mig fint, men synes nu ikke det var så galt igen.

Brian - Signature ligger heller ikke på sidevejen, Dragon ligger på den ene side af sidevejen, Signature ligger på den anden med indgang fra "hovedgaden"

Anna - sad faktisk og kiggede på det gym for noget tid siden, det ser ganske udemærket ud, har en ven der måske skal til hua hin for at arbejde, så det kunne passe meget godt.
10/4-2014, 16:18

Michael Kjær

Antal indlæg: 17
Online 0d 0t 42m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


Doogan ID #509376
Cheftræneren er udlænding, men hjælpetrænerne er Thailændere.
11/4-2014, 5:56

Brian Nielsen

Antal indlæg: 91
Online 0d 5t 23m
Slagelse


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


Briannielsen ID #509396
Mht at trænerne i Tiger er uengagerede, kan jeg kun berette om adskillige personer, som har fortalt mig om deres opfattelse. De bundede dog udelukkende i begynder- samt intermediate-holdene. Har kun hørt gode ting om deres pro-afdeling og deres advanced hold. Eller...dvs har ikke hørt noget negativt. Men man kan vel altid finde negative aspekter, hvis man leder længe nok. Jeg vil sige, at stemningen til no-go bjj, wrestling og MMA i PTT er super god. Ku ikke forestille mig andet hos Tiger og AKA osse.

Anna>>> Er der ikke mange udlændinge i Hua Hin til at feste med? Måske ikke i deres gym, men nu har jeg været i Hua Hin to gange, og må sige, at er der noget, der er en festby, så er det da Hua Hin
11/4-2014, 8:28

AnnaAntal indlæg: 116
Online 0d 22t 0m
Rumble Sports


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


Anna the Panda ID #509399
Brian >>> Jo jo du kan jo bare tage ind til Hua Hin, der er masser af crazy mao mak fallangs og ladyboys jeg mente bare at på Por Promin Muay Thai er det modsat de store turistgyms ikke 50 turister der træner om dagen og fester om aftenen, men der har da boet enkelte på campen der festede igennem. Jeg ville bare nævne det, så man ikke bliver skuffet hvis man tænker "tiger"

Mark >>> ja, jeg kan som sagt kun sige godt om dem god tur
11/4-2014, 13:39Antal indlæg: 7
Online 0d 0t 28m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


hollindh ID #509401
Jeg har trænet i Sityodtong i Pattaya, og kan klart anbefale træningen. Har også været i Tiger og Team Quest og af de 3 er det klart Sityodtong der har givet den bedste træning. Minusset er så at Pattaya er en rigtig nederen by at være i. Hvis du har mod på ikke at træne i syden, så har jeg hørt enormt meget godt om både Santai Muay Thai og særligt Hong Thong i Chiang Mai. Personligt regner jeg selv med at skulle til PTT pga. deres høje niveau af både bjj og mma.
11/4-2014, 16:26

AnnaAntal indlæg: 116
Online 0d 22t 0m
Rumble Sports


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


Anna the Panda ID #509407
Chiang Mai ligger nordpå midt i. Har også hørt rigtig meget godt om santai. Men midt i betyder der ingen strande er, hvis man nu er til Thailands lækre strande
12/4-2014, 3:36

Brian Nielsen

Antal indlæg: 91
Online 0d 5t 23m
Slagelse


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


Briannielsen ID #509423
Selv pro-fighterne tager til stranden herude, så forstår stadig ikke argumentet omkring om man vil have en "rigtig" træningslejr eller en kombi af træning og ferie. Der er som jeg skrev tidligere masser af tid mellem træningspas til både strand, søvn, mad, indkøb, massage osv. Så jeg ville til hver en tid vælge Phuket. Dér hvor udfordringen opstår i min optik er, om man vil til et stort gym som PTT, Tiger og på et tidspunkt AKA, når de får fodfæste eller om man vil satse på mere "lokale" omstændigheder. Der kan jo være en verden til forskel i både træning, miljø og ånd. Men HVIS man vil have gulvkamp eller MMA, så er der vel mere eller mindre kun de 3 gyms at vælge imellem og der er de alle 3 mere eller mindre lige (tror jeg). Tiger har jo en gang årligt en "konkurrence", hvor omkring 20 MMA-fightere fra hele verden kommer for at se, om de kan vinde en af de 3-5 (kan ikke huske hvor mange) pladser, hvor de i fremtiden kæmper for Tiger. Mener dog ikke Tiger garanterer andet end at de får lov til at skrive "Tiger" på som deres main gym. Tror ikke Tiger forpligter sig til at skaffe dem kampe. Men anyway...det er da rimelig cool. Deres tryouts ser ret hårde ud på youtube.

Generelt tror jeg ikke, jeg vil være bange for at vælge noget som helst gym her i Thailand. Træningen skal sgu nok være fin nok de fleste steder. Bare lad være med at betale for en måned med det samme. Betal evt for en dag eller to først...max en uge så man kan tjekke, om det lever op til forventningerne.

Jeg kan kun rose PTT for deres BJJ, grapling, wrestling og MMA-afdeling. Der er fandeme god stemning, gode forhold og gode coaches. Der er stadig en af deres muay thai trænere, som irriterer mig dog. Han har irriteret flere og har ikke den der "no egos - only dedication"-attitude som resten. Har osse fået at vide, at de står og griner af folk i Dragon. Jeg tror desværre, at det er noget, man skal vænne sig til herude.

En helt anden ting, og meget overset, jeg vil anbefale er, at man holder sig til 1 træner. Den første måned i PTT blev en anelse frustrerende til sidst, fordi hver træner har deres mening omkring fodstand, knæ, brug af hofte, slag, albuer osv. Dvs man bliver rettet KONSTANT. Til sidst tilpassede jeg min træning alt efter, hvem jeg havde som pad-holder eller hvis der stod en tæt på ens sandsæk, når man stod ved den. Det kan jeg ikke anbefale. Retrospektivt set ville jeg have fået mere ud af at holde mig til den samme pad-holder hver gang. Man finder osse hurtigt den man har det bedst sammen med. Generelt er de super cool og sjove i PTT...pånær den ene som seriøst har nogle issues.

Noget jeg ikke er fortaler for hos både Dragon og PTT er deres mangel på måtter. Der ligger et filt-gulvtæppe. PTT har så to måtte-arealer på filttæppet, men man slipper stadig ikke for at løbe rundt på det lort eller stå og arbejde på sandsæk på det. Og det giver brandsår ad libitum på ens fødder. Så man taper sig ind hele tiden i starten, og det tager bare lidt af det sjove væk. Jeg mener ikke, jeg har disse filttæpper hos Tiger.
12/4-2014, 3:46

Brian Nielsen

Antal indlæg: 91
Online 0d 5t 23m
Slagelse


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


Briannielsen ID #509424
Lige en ekstra bemærkning. Der er sparring til næsten hver muay thai træning i PTT. Så om det er positivt eller ej er jo en personlig holdning. Jeg synes, det er fedt.
12/4-2014, 18:48Antal indlæg: 7
Online 0d 0t 41m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


Andreasen92 ID #509437
brian - Jeg oplevede hverken nedladende, hånende eller på nogen måde anden negativ attitude hos nogle af trænerne, både beginner og intermediate, jeg var selvfølgelige heller ikke til så mange træninger på de to levels, men intermediate var jeg nok gange, til at kunne konstatere at det ikke fandt sted mens jeg var der. Og jeg er ellers ikke bleg for at kalde en spade for en spade.
Men jeg skal heller ikke begynde at sige dine "bekendte" har fyldt dig med løgn, jeg har bare kun oplevet positiv stemning, og ville uden tvivl anbefale dem til andre, der gerne vil træne i et stort gym.

De har tryouts lige nu, så vidt jeg ved, trænede med et par stykker der går efter MMA holdet. Du kan læse her, hvad du får ud af at blive optaget.
http://www.tigermuaythai.com/callin...

Det med at holde sig til den samme træner, kan jeg kun give dig ret i. Jeg havde nogle sessions med andre trænere, hvor min egen ikke kunne komme, og så forskellige padholdere til holdtræning selvfølgelig, men mest til de private træninger var det mærkeligt at skulle tilpasse sig.
I starten synes jeg det var fedt nok at kunne få lidt flere vinkler på det, men man bliver bare hæmmet af at skulle rette på sin teknik hele tiden.

Hos Tiger har de måtter. De bliver gjort rent 2-3 gange om dagen, så vidt jeg husker, og du skal have fødderne i en balje med brun sæbe før du går ind, de går op i renlighed, det satte jeg meget pris på.
Det lyder godt nok irriterende det tæppe der, kan de ikke selv se, det er et problem?
12/4-2014, 18:58Antal indlæg: 7
Online 0d 0t 41m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


Andreasen92 ID #509438
Mht til sparring til hver træning, er det ikke normal kutyme dernede? Sådan var det i hvert fald også hos tiger.

Hollindh - nice, har bare fået fortalt, at hos Sityodtong er der meget sådan "pas dig selv" agtigt. Ikke attituden fra trænerne, mere bare måden det fungere på. I hvert fald med hensyn til private træninger, som er det, jeg går mest efter.
Har forstået det sådan, at det eneste opmærksomhed du får fra træneren er under padwork.
Altså at du mere eller mindre selv styrer hvad du laver før og efter, og ikke bliver presset.
Det skal lige siges jeg fik det fortalt efter en semi-hård sparring, så kan godt være, jeg har været lidt træt og omtumlet og fået forkert fat i det, haha..
12/4-2014, 22:16Antal indlæg: 272
Online 0d 1t 1m


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


Johnhansen (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #509440
Hvilken by har bedst damer samt træning?
14/4-2014, 2:44

Brian Nielsen

Antal indlæg: 91
Online 0d 5t 23m
Slagelse


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


Briannielsen ID #509461
JOHNHANSEN skrev:
Hvilken by har bedst damer samt træning?


Der er vist ikke nogle, der kan være i tvivl om, at er Pattaya og Patong. MEN...kan du så være sikker på, at det ER damer OG må erkende, at Patong slet ikke er for mig og har slet ikke været i Pattaya. Vi kørte udenom på vores motorbikes, da vi lavede en roadtrip fra Phuket til Bangkok og ned til Koh Samed og tilbage igen. Vi gad ikke til Pattaya.


Jeg snakkede lige med to igen i går, som er stoppet hos Tiger pga. attituden hos trænerne. Den ene stoppede ydermere, fordi han var havnet i et "weekend warrior selsskab", som han sagde. De gik mere på druk end egentlig træning. Han sagde desuden, at han vidste præcis, hvad træningen kom til at indeholde hver dag, da den var ens på alle niveauer. Han startede på begynder, og der blev han en uge. Så røg han op på intermediate en uge eller 1½ og til sidst på advanced. De fleste bliver på begynder en uges tid på trods af, at de burde være på advanced. Der bliver simpelthen ikke gjort nok ud af at have øjne på eleverne for at se deres individuelle niveau. Den eneste forskel på træningerne, var i øvrigt hårdere sparringspartnere for hvert niveau. Ellers var det nøjagtig samme ting, de skulle og i samme rækkefølge. Jeg vil stadig ikke konstantere noget 100%, men jeg synes, der bliver ved med at tegne sig et billede af, at Tiger er blevet aaaalt for stort. Imponerende stort faktisk. Der ved jeg, at PTT bevidst forsøger at holde besøgsantal til under 80 i alt. Det er fordelt på de forskellige hold og ofte har jeg stået næsten alene til muay thai og tænkt...hmmm... hvor der så er kommet 4-6 stykker lige før træningsstart.

Mht sparring hver dag...så nej. I Dragon sparrer de ikke hver dag. Til gengæld står de selv for opvarmningen hver især, hvilket er super. Så er de ikke tvunget til at lave mærkelige ting og mærkelige udstræk. De skal bare være klar på et bestemt tidspunkt. De løber vist osse sammen i starten af træningen, hvilket jeg synes er spild af træningstid.

Mht tæpper. Nej, jeg tror ikke de opfatter det som et problem. Thaierne har jo stålfødder og mærker intet De tænker ikke over, at det er en pestilens for os, at vi skal tape vores fødder ind pga brændsår. Ydermere er der jo hygiejne forbundet med det. Åbne sår og måtter er som regel ikke den bedste ide.

Jeg er heller ikke så imponeret over deres udstræk herude og jeg laver ofte mine egne variationer.

Men generelt er det en fed oplevelse at komme herud. Især fordi man får "kvalitetstid" med trænerne i PTT. Hvis man tager den samme hver gang, får man meget ud af det. Mht sparring så vil jeg skyde på, at niveauet er højere hjemme i de lokale danske træningssale. Der er selvfølgelig dygtige kæmpere herude, men der er nok længere imellem dem end i DK. Der var en, der nævnte at han hellere ville tage i Rumblesports...og det forstår jeg sådan set godt. Det er osse derfor, jeg anser det som en kombineret ferie og træningsophold og derfor søgte strand og godt vejr i stedet for at sidde et lille sted i Thailand for at ku sige, "at jeg trænede under ægte thai forhold". Det er pisse lige gyldigt i min verden. Man skal bare ha det ud af, man ønsker. Ellers kan man heldigvis hurtigt skifte gym på Phuket. Som jeg skrev tidligere...lad være med at lægge penge for en hel måned til at starte med. Verdens største fejl.
14/4-2014, 22:00Antal indlæg: 272
Online 0d 1t 1m


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


Johnhansen (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #509469
Har været på koh samui, der synes jeg ikke damerne var alt for vilde. Har hørt gode ting om phuket markedet. Altså bordeller og limousine service. Talte med min mt træner i koh samui om det.
Hvilke gyms i phuket er gode?
16/4-2014, 14:20

Brian Nielsen

Antal indlæg: 91
Online 0d 5t 23m
Slagelse


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


Briannielsen ID #509488
Jeg tror, du er havnet på det forkerte forum

MEN...det er uden tvivl Pattaya og Patong, hvor købedamerne er flest. Du kan sagtens træne i f.eks. Tiger og få styret dine købelyster i Patong. Det er 20 km væk ca. Held og lykke med diverse sygdomme. HIV er vist rimelig udbredt herude.

Mht Phuket gyms så synes jeg, der står rigeligt om dem allerede. Ellers er Oles Legacy vel osse et besøg værd, men der er det næppe lige så nemt at finde dine damer, du kan købe.
16/4-2014, 15:04Antal indlæg: 272
Online 0d 1t 1m


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


Johnhansen (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #509490
Jamen, tager jeg helt fejl hvis man ikke har trænet i thailand og ikke været på damebesøg?? Hvem har hånden på hjertet ikke prøvet det? Taler ikke om kvinderne herinde
16/4-2014, 15:52

Brian Nielsen

Antal indlæg: 91
Online 0d 5t 23m
Slagelse


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


Briannielsen ID #509491
Haha. Pænt meget fejl. Jeg selv og en hel del andre (både danskere og andre), jeg kender, har ikke fundet det interessant. Men go for it
18/4-2014, 5:02

Michael Kjær

Antal indlæg: 17
Online 0d 0t 42m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


Doogan ID #509510
Der er så mange andre fede ting at se i Thailand, så det gider jeg Ikke støtte eller bruge min tid på.
19/4-2014, 11:40

Nick

Antal indlæg: 456
Online 1d 19t 58m


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


Box ID #509511
Nu er der jo ikke kun ludere i thailand men også en masse lækre turister, ihvertfald i Phuket Ved mindre man træner direkte op til kamp dernede så tag dag et par aftner i byen

Super letvægts BJJ gi

Svar på indlæg
Emne:

Brugernavn:

Kodeord:


;-) = :tvp = :eek =
:-D = :pimp = :-P =
:\ = :smokin = :rofl =
:( = :lol = :ninja =
:) = :oel = :freak =

Citat:
Billede:
Youtube:

[quote=bruger]Citat[/quote]
[img]http://www.x.dk/billede.jpg[/img]
[youtube](youtube video id)[/youtube]
Tekst:

Preview


Copyright 2001-2019 by MartialArts.dk | Kontakt: graugart@gmail.com
Chart.dk