Brugernavn: Kodeord:
Er vi hurtige på aftrækkeren? // Martialarts.dk
Er vi hurtige på aftrækkeren?
MMAshop.dk
Denne tråd er vist 2334 gange og besvaret 26 gange

(Du skal være logget ind for at kunne abonnere på tråde)
5/8-2003, 14:32Antal indlæg: 110
Online 0d 0t 0m


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


Dette indlæg omhandler ganske enkelt et spørgsmål:

Det er mit indtryk at brugerne her på ma.dk har en tendens til at være meget hurtige til at føle sig forulempet - enten over kritik af deres stilart eller ganske enkelt over kritik af et af deres indlæg. På andre fora har jeg oplevet, at man nærmest skal skære tingene ud i pap og gantagne gange skrive noget a la: "Jeg synes helt seriøst fra bunden af mit hjerte, at du er en idiot og du skal rådne i Helvede" før folk overhovedet tager fornærmelsen til sig, hvis ikke de insisterer på at man bare joker.

Min antagelse bygger ikke på at jeg selv er stødt på kontroverser angående mine ofte useriøse indlæg. De bygger på, at jeg i et halvt års tid har fulgt med og oplevet, at folk meget hurtigt hidser sig op herinde. Mit spørgsmål lyder ganske enkelt:


Er der noget om snakken og hvis der er, hvorfor er det lige så lige her, at man oplever denne tendens?


Mit eget bud kunne være alt fra at ma'ere er folk, der let bliver provokeret (hvilket det vel ikke burde være?) til at vi er så mange hankøn herinde, hvilket godt kunne skabe en hvis form for hulemands-stemning eller junglelov.

(Læg mærke til at jeg i dette indlæg blot stiller et spørgsmål bygget på mine egne iagtagelser, som på ingen måde er universelt dækkende og jeg understreger, at indlægget ikke er skabt til fornærmelse, forulempelse eller har som mål at nedgøre enkeltpersoner).
5/8-2003, 14:37Antal indlæg: 5597
Online 2d 11t 3m


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


Larsenator ID #47499
Hej Æseløre

Jeg synes du har ret. Da jeg var HELT ny (er stadig ny her inde) fik jeg også klø, for mine indlæg og svar, og jeg kan se at andre nye må samme tur igennem.

Ja, det er jo mærkeligt, at folk reagerer sådan, når vi jo netop skal finde ro i os selv igennem den hårde, disciplinerede og målrettede træning.

MEGET relevant tråd Hr. Æseløre
5/8-2003, 14:45

Lasse Petersen

Antal indlæg: 359
Online 1d 6t 10m
Horsens
www.zenmeditat...


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


Ghostwalker ID #47502
synes også du har ret...men du er ikke den første der har taget denne problemstilling op...den bliver taget op med jævne mellemrum..he he..nok fordi der til tider er noget om snakken..men jeg synes langt fra det er altid at debatterne kører at sporet..men det et så min holdning..

men ja jeg giver dig ret i at det burde være muligt at kritisere en stilart eller noget andet kampsportsrelateret før nogle folk ser det som en personlig kritik...men dertil skal der så siges at det skal være seriøs kritik...og ikke noget med at X sucks uden at skrive hvorfor så dem der ikke synes det har en chance for tilbagevise kritikken...

og en sidste ting...håber det er iorden at jeg skriver det her indlæg uden at undskylde over mit svar osv...(no offence æseløre) he he...

let'em come


---
Our greatest glory consists not in never failing, but in rising every time we fall - Judo proverb
5/8-2003, 14:48

Patrik Ivan Kr...

Antal indlæg: 1252
Online 0d 10t 20m
Randers


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


BIGE ID #47505
Webbie skulle måske lave en "Do's and Dont's" på ma.dk..

Ofte bliver nye hejlet fordi de stiller et eller andet spørgsmål, som enten betragtes som værende dumt af andre eller så har det bare være stillet 50 gang før..

Vi kunne jo også se på det som et optagelses ritual.. Dem, som hænger på efter prøvetiden er en af vore egne...---
Computers are like air conditioners: They stop working when you open Windows.
5/8-2003, 14:53

Lasse Petersen

Antal indlæg: 359
Online 1d 6t 10m
Horsens
www.zenmeditat...


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


Ghostwalker ID #47506
Vi kunne også bare lave en newbies FAQ som vi kunne henvise til hvor spørgsmål som...hvilken stilart er den bedste? hvilken kampsport skal jeg træne og alle de der spørgsmål som kommer op nmeget tit blev besvaret.... men på den anden side...hvis de ikke var der hvad skulle folk så bliver irriterede over


---
Our greatest glory consists not in never failing, but in rising every time we fall - Judo proverb
5/8-2003, 14:58

Antal indlæg: 12273
Online 376d 14t 55m


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


David ID #47507
Jeg tror at én af grundende til at vi er lidt hurtige er, at vi har været her i godt 2 år nu, og har forsvaret sin stil i al den tid, gør at man er hurtigere til at "se det komme" og måske tage det i opløbet.
Personligt har jeg det sådan, at er der nogen der "sviner" min stil, skal det være en begrundet sviner.

En anden grund er useriøsitet, når man selv prøver at være seriøs omkring noget. Det kan da være meget sjovt de fleste af gangene, men nogle gange får man nok, og da vi næsten kun er mænd herinde, kan det sagtens tænkes at det er med til at piske en stemning op!

5/8-2003, 15:11Antal indlæg: 5597
Online 2d 11t 3m


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


Larsenator ID #47514
Hvis folk sviner dig personligt til David, har du så ikke nosser nok til, at "ryste på hovedet" inde i dig selv, eller "forsvarer" du dig med det samme........?
Én af målene med selvforsvars- og kampsportstræning er i mine øjne, at man får et mentalt overskud, der bevirker at man ikke gider bevæge sig på det samme lave plan som den, der faktisk sviner en / et eller andet til??!!!!

Eller er det mig, der tager fejl?
5/8-2003, 15:34

Antal indlæg: 12273
Online 376d 14t 55m


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


David ID #47521
Larsenator:

For lige at køre off-topic et øjeblik..

Det er sket et par gange nu herinde, at jeg har fået henvendelser over noget jeg har skrevet. Disse situationer bliver vurderet på samme måde som hvis det sker alle andre steder. Får jeg en sviner tænker jeg over den. Ser på HVORFOR jeg fik den. Hvad jeg havde gjort. Om den var begrundet (og her plejer jeg at være ret god til at se når jeg selv er galt på den).
Jeg synes, jeg handler ret let på svinerne mange af gangene, men enkelte gange har jeg følt mig nødsaget til at svare igen (modangreb, for at bruge en klinisk betegnelse), men dette sker kun når jeg ikke kan se nogen fornuftig grund til at jeg skulle have den bemærkning.

Larsenator; jeg går ud fra at du mener om jeg tager alt til mig herinde. Eller mener du også ude i det andet liv, hvor folk ikke kan sidde og gemme sig?
Herinde har vi et offentligt forum, med mange besøgende hver dag. Nogle af os har billedeprofiler osv., og alt dette gør, at jeg personligt ikke synes det er fedt at en eller anden hat sviner mig fordi han lige følte for det uden nogen videre grund. Forstå mig ret; det er nemmere at komme med svinere herinde, end face2face.
Ude i det andet liv, hos de andre mennesker, får jeg ret sjældent svinere faktisk. Dette er både godt og skidt. Kan meget vel hænge sammen med, at det læste er nemmere at misforstå. Det sker ret tit.

Men for at give det et svar på dit spørgsmål, så ja og nej. Jeg tilpasser mig altid situationerne, og ved derfor nogenlunde hvornår jeg skal tage det seriøst. Er der en stiv idiot der råber bøsserøv efter mig, går jeg jo ikke lige lukt hen og smækker ham en.
Det kan sagtnes være at man skal have nosser nok til at ryste på heovedet inde i sig selv, men jeg synes at det kræver større nosser at forsvare det man tror på (selvom nogle mennesker kan være vildt snævertsynede og bare ikke vil lade en forklare).

Men sig mig Larsenator, er du et enten/eller menneske? Eller ryster du bare på hovedet hver gang nogen giver dig kritik eller svinere? Forsvarer du aldrig dine holdninger? Er dine nosser der kun for at turde være ligeglad, eller giver de dig også styrke til at tage kampen op med modstanden engang imellem?

MA giver mentalt overskud, men der er fandme grænser for hvad man skal finde sig i.
Du skal ikke spørge hvad klokken er!!

5/8-2003, 15:46Antal indlæg: 5597
Online 2d 11t 3m


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


Larsenator ID #47522
Godt svar David

Mht. størrelsen på mine nosser, så er det en sag imellem min kæreste og jeg.

Jeg er i en position rent karierremæssigt, hvor jeg IKKE kan tillade mig at være ligeglad med ret meget - det kan jeg love dig.

Og naturligvis er der mange ting, jeg vil forsvare, men nogen gange tjener det mig bedst, at vende det døve øre til. Nogle mennesker kan man jo simpelthen ikke have en fornuftig diskussion med - jeg mener BESTEMT ikke dig David.

Mht. om jeg er en enten eller person, så vil jeg umiddelbart sige "nej", men jeg har fejl ligesom alle andre, og ser det som en styrke at jeg kan erkende det.

Som Niels Bohr sagde det: "En specialist er en person, der har begået alle de fejl, der er at begå indenfor et givent område."
5/8-2003, 16:15

Antal indlæg: 12273
Online 376d 14t 55m


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


David ID #47531
til Larsenator! Menneske trods alt!

5/8-2003, 16:50

Martin Jeppese

Antal indlæg: 78
Online 0d 0t 0m
Kodokan


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


KæmpeLæske ID #47536
Hvad med nogle "persistent" tråde, hvor der er guidelines og svar på ofte stillede spørgsmål? Burde være en smal sag for Webmaster...
5/8-2003, 17:17Antal indlæg: 110
Online 0d 0t 0m


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


Æseløre ID #47538
Indlægget angik ikke decideret nye brugere, idet jeg også synes at fornemme, at der er brugere som faktisk aldrig når helt at blive "accepteret".

Når man bliver pissed eller let mister tålmodigheden med nye brugere, synes jeg stadig, at der ligger noget dybere under end simple ting som at være træt af gamle spørgsmål. Der er en indforståethed her på ma.dk, som det tager lang tid at komme ind i og det er svært at komme med sine holdninger, hvis ikke man kender til denne indforståethed - både hvad humor og alvor angår. Jeg synes lidt at det er synd, at folk ikke er mere åbne for andres holdninger. Jeg fornemmer en stolthed, der forbyder gamle brugere at give nye brugere med andre holdninger ret i deres synspunkter.

Forstå mig ret, det er mine egne personlige synspunkter bygget på mine egne personlige erfaringer siden januar.
5/8-2003, 17:36

MichaelAntal indlæg: 191
Online 0d 1t 2m
Helsingør
Choke Brazilian...
www.choke.dk


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


MMP ID #47539
Jeg giver Æseløre fuldstændig ret... det er grunden til jeg er stoppet med at poste på dette forum...

Som ghostwalker skriver, burde man lave en FAQ(Frequently Asked Questions), med links til de mest tilbagevendene spørgsmål... Lyder som en god ide.
5/8-2003, 20:31Antal indlæg: 8847
Online 27d 3t 39m


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


Freeze ID #47556
Jeg bliver nødt til lige at komme med en til David's svar, kunne ikke have sagt det bedre selv.
5/8-2003, 20:38

Brian Kiel Sør...Antal indlæg: 1061
Online 4d 13t 21m
Randers SØ
Escrima Concept...
www.KranioSakr...


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


Kiel ID #47557
JA, vi er sgu ved at blive nogle gamle "sladdertanter"

Kiel
5/8-2003, 23:42

Antal indlæg: 12273
Online 376d 14t 55m


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


David ID #47591
Freeze: Tak!

Ang. Æseløres post så synes jeg også at der er nogle der er lidt hurtige til at komme med indforstået svar. Men jeg synes nu ikke at vi decideret er onde.
Men jeg er helt enig i, at en MA for dummies ville være genialt. Men hvem gider starte på den? Hvis der er en af jer der starter, vil jeg gerne arbejde videre på den, og så efter hver stilart har haft den kan den komme op til brug. Lyder det som en idé??

6/8-2003, 0:10

Muaykai for se

Antal indlæg: 2
Online 0d 0t 0m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


gangsterboogie ID #47597
6/8-2003, 0:12

Muaykai for se

Antal indlæg: 2
Online 0d 0t 0m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


gangsterboogie ID #47598
Mht. størrelsen på mine nosser, så er det en sag imellem min kæreste og jeg.
6/8-2003, 10:26

Andreas

Antal indlæg: 915
Online 0d 2t 10m
CSA
www.csacph.dk


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


fightfan ID #47612
Synes ikke generelt ikke folk er onde herinde - men man er meget hurtigt til at irritere sig.

Hvis der er et indlæg jeg synes er dumt, har være besvaret 10.000 gange før eller andet - så svarer jeg ikke på det.

Folk må gerne spørge mig om "hvilket system er bedst", sige at Krav Maga (mit system) er noget hø eller lign. Det generer mig virkelig ikke...
Det er vigtigt at hjælpe nye folk igang med kampsport/selvforsvar/kampkunst og kritik af mit system generer mig ikke, for der er intet system der er perfekt...

HVIS man laver en newbie town (det håber jeg ikke) - så gør mig til borgmester!

For jeg har altid oplevet tolerance, hjælpsomhed og godt humør i forbindelse spørgsmål og problemer jeg har bragt op i forum´et - og det vil jeg altid søge at bringe videre til alle der spørger om noget herinde!!!

6/8-2003, 10:37

Webmaster

Antal indlæg: 1952
Online 2d 21t 17m
København S


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


Webmaster ID #47614
Ja ideen om at lave en newbie FAQ / Q&A har jo været der længe, der mangler bare at en eller anden med tid tager initiativ til at skrive den?
8/8-2003, 1:15

Tue

Antal indlæg: 378
Online 0d 0t 36m
Aalborg


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


Tue J ID #47890
Det gør jeg.

Går i gang med det samme. Hvis i har nogle Faq's/q&s så post dem her og jeg vil notere dem. Jo flere des bedre.

Og ellers må jeg fiske lidt rundt selv, men vil prøve at få så meget med som muligt og ramme de vigtigste punkter.

8/8-2003, 6:17

Antal indlæg: 12273
Online 376d 14t 55m


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


David ID #47896
Tue J:

Send dem til mig i en mail før du sender dem til Webbie! Tak!

8/8-2003, 12:46

Tue

Antal indlæg: 378
Online 0d 0t 36m
Aalborg


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


Tue J ID #47933
Sender dem gerne til dig først.... but why?

8/8-2003, 13:06

Palle PallesenAntal indlæg: 9276
Online 835d 8t 39m
Kbh NV
CSA
www.encycloped...


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


ADS-newbie ID #47936
Fordi David er manden med fingerne på pulsen


---
&quot;Men, hvis man for at tiltrække nye studerende viser et cirkusnummer, så skal man ikke bagefter beklage sig over, at dem der møder op er klovne.&quot; - Nico
8/8-2003, 14:10

Tue

Antal indlæg: 378
Online 0d 0t 36m
Aalborg


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


Tue J ID #47942
I see
8/8-2003, 15:04

Tue

Antal indlæg: 378
Online 0d 0t 36m
Aalborg


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


Tue J ID #47952
You've got mail, David
8/8-2003, 20:46

Tue

Antal indlæg: 378
Online 0d 0t 36m
Aalborg


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


Tue J ID #48017
Flink (og lidt naiv) som jeg er, fik David lov at læse artiklen igennem og eftersom han ikke følte sig krænket, ja endda velsignede den, ryger den nu videre til dig, Graugart.

Ps. No har feelings, David


MMAshop.dk

Svar på indlæg
Emne:

Brugernavn:

Kodeord:


;-) = :tvp = :eek =
:-D = :pimp = :-P =
:\ = :smokin = :rofl =
:( = :lol = :ninja =
:) = :oel = :freak =

Citat:
Billede:
Youtube:

[quote=bruger]Citat[/quote]
[img]http://www.x.dk/billede.jpg[/img]
[youtube](youtube video id)[/youtube]
Tekst:

Preview


Copyright 2001-2018 by MartialArts.dk | Kontakt: graugart@gmail.com
Chart.dk