Brugernavn: Kodeord:
braziliansk jiu jiutsu og bryllupsrejse - hvilket sted er godt ? // Martialarts.dk
braziliansk jiu jiutsu og bryllupsrejse - hvilket sted er godt ?
MMAshop.dk
Denne tråd er vist 1511 gange og besvaret 11 gange

(Du skal være logget ind for at kunne abonnere på tråde)
28/2-2015, 16:45

The Ginger Chok

Antal indlæg: 5
Online 0d 0t 28m
Århus
Choke


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


Hej kampsports folk.
Jeg er i den situation jeg skal jeg til og bestille bryllupsrejse til mig og min snart nygifte kone, hvilket rejsen fortæller.
Jeg træner braziliansk jiu jiutsu og vil gerne foresætte med det, og tænker egentlig på om i har nogle foreslag til hvor kan man tage hen på bryllupsrejse, hvor der er gode muligheder for at træne med braziliansk jiu jiutsu. Har trænet i 8 måneder nu og forventer at få mit blå bælte om 1 til 2 graduringer. Træner i Choke BJJ i Århus.
Midt niveau er højt iforhold til at være hvidbælte, og har tappet flere blåbælter, og få gange lillabælter. Vil gerne opleve at træne med mange sortbælter, og opleve deres træningsteknikker.

Bryllupsrejsen har vi planer om skal være cirka 14-16 dage, muligvis to gange 10 dage, altså to steder med 10 dage hvert sted.

Så det mest egenet sted for mig, et sted med bjj nær vandet og med morgentræning, og evtuelt aften træning også. Et andet ønske er at der også helst skal være nogle aktiviter for hustruen, da hun ikke rigtigt interesser sig for braziliansk jiu jiutsu.

Hvilke steder kan i anbefale ?

---
&quot;Sleep?! Sleep is for those who are weak&quot;
28/2-2015, 17:16Antal indlæg: 326
Online 1d 4t 1m


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


deggadegga ID #512243

Tilykke.

Aner ikke hvad dit budget er, men Hawaii tror jeg er smukt og der er nok et par BJJ skoler, måske selveste BJ Penn har én?

Men ellers er der Thailand, hvor du kan træne.


Dog tænker jeg om du ikke kan ofre to ugers BJJ på din livs ferie?

Seychellerne eller Maldiverne måske? Her tror jeg ikke du finder en eneste tatami-måtte eller blå kampgi, men mon ikke der er andre ting at lave.
28/2-2015, 18:21

Brian Nielsen

Antal indlæg: 91
Online 0d 5t 23m
Slagelse


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


Briannielsen ID #512245
Phuket, Thailand. Paradis på jord og masser af træning.

Phuket Top Team
Tiger Muay Thai
AKA Thailand

Alle tre fede steder med udemærket træning. Phuket Top Team har dog et decideret bjj program og der er rigtig mange, der deltager på det hold. Der er hos Phuket Top Team bjj træning hver dag og mulighed for privattræning på meget højt plan.

Det er vist en no-brainer
28/2-2015, 23:12Antal indlæg: 272
Online 0d 1t 1m


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


Johnhansen (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #512248
Tro mig brug din tid på din kone først
28/2-2015, 23:43

Nick

Antal indlæg: 458
Online 1d 20t 8m


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


Box ID #512249
Lol
1/3-2015, 9:15

Jens

Antal indlæg: 18
Online 0d 0t 24m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


Jens Elo ID #512250
Fed idé og din kone har sikkert også alt overskudet til at syntes det er en god mulighed !!

Men du åbner en angrebs flanke, som din kone knuser dig med om 15 år.

" Og selv på vores bryllupsrejse, brugte svinet på at træne mens han lod mig passe mig selv i den 3. verden!"
1/3-2015, 12:12

Brian Nielsen

Antal indlæg: 91
Online 0d 5t 23m
Slagelse


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


Briannielsen ID #512252
Ahhh...come on. 1 1/2 time om morgenen eller om eftermiddagen klarer hun nu nok Der er vel ikke forskel på, om du bor på hotel med fitness rum for lige at holde formen ved lige eller træne 1 1/2 bjj. Same same.
1/3-2015, 14:03

The Ginger Cho

Antal indlæg: 5
Online 0d 0t 28m
Århus
Choke


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


gingerchoke ID #512253
Hold da op, det gik hurtigt med gode kommentarer.

deggadegga: Tak, vil undersøge dem nærmere. Omkring de 100.000 kroner.Briannielsen: Ja har kigget lidt på dem, er bare lidt bange for at man bare er et nummer i køen, som jeg kan læse rundt om.

Phuket Top Team ser godt ud. Ville se om ud som jeg kunne lære en masse der. Eneste minus er at jeg ikke ved hvad jeg skal gøre af fruen der.

Jens Elo: vi har valgt at leve vores liv på denne måde, jeg vil dyrke min sport, og det skal hun ikke stå i vejen for.---
&quot;Sleep?! Sleep is for those who are weak&quot;
1/3-2015, 19:16

Brian Nielsen

Antal indlæg: 91
Online 0d 5t 23m
Slagelse


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


Briannielsen ID #512265
Selvfølgelig er du "bare" et nummer i køen, når du kun er der i to uger. Det kommer du til at være alle steder, du kun træner i 14 dage. Jeg var i PTT i 3 måneder. Man kan sige meget om PTT's muay thai afdeling, men deres MMA, wrestling og bjj/no-gi fejler absolut ingenting. Tvært imod. Der er en virkelig god ånd på de hold. Det skyldes, at deres thai-trænere holder sig langt væk fra de klasser. Heldigvis. Der er nogle få thai-trænere, der kan ødelægge alt. De findes desværre alle steder på "vejen" i Tiger, Dragon og PTT. De forstår ikke, at de er nogle idioter. Heldigvis er de fleste super søde og gode, men nogle af dem...hold nu kæft mand. Jeg forstår ikke, at de ikke tænker over, at alle de andre har privat-elever, mens de ikke selv har. De tænker måske over det, men formår ikke at ændre attitude. Total øv-oplevelser det kan munde ud i for nogle. Anyway......det finder du slet ikke på de hold, der foregår indenfor i PTT(bjj,MMA, wrestling og no-gi). Det er amerikanere og en brasilianer, der styrer showet.

Jeg deltog aldrig i bjj men kun i no-gi, MMA og wrestling (shiiiit....det er hårdt ). Kan kun give de varmeste anbefalinger til den del af PTT. Om man føler sig som et nummer i rækken eller ej...det er vel op til en selv. Jeg følte mig bestemt ikke som et nummer i rækken. Det er du tvært imod på muay thai holdene derude i Thailand. Med mindre du er mere end standard. Så får du lidt mere opmærksomhed. Men selvfølgelig er det en "pengemaskine". Tiger Muay Thai er klart mest pengemaskine. Du kan få lige så god...hvis ikke bedre thai træning herhjemme i dk. Det er oplevelsen og omgivelserne, der er fede.

Så i forhold til det med, at føle sig som et nummer i rækken, så vær opmærksom på, at de nok mest hentyder til thai-delen, som er den del af de steder, som indbringer klart flest penge, så deres Pro-afdeling kan køre på skinner. 100% at Boyd, der "ejer" PTT kun har tilknyttet muay thai delen, fordi den betaler for deres Pro-afdeling. Den betaler for, at han kan udleve sin drøm om at leve af at være MMA-instruktør på Pro niveauoverskæring eje sit eget gym. Du ser næsten aldrig pro-gutterne ude til muay thai. De får privattræning.

Jeg er rimelig sikker på, at du ikke bliver skuffet over den del, som du er interesseret i. Hvis jeg vidste, hvad, jeg i dag vidste om træning derude, så havde jeg taget deres 3-måneders intensive hvid-blå-bælte kursus. Ikke for at få det blå bælte som sådan. Men for at få sindsyg meget god træning på gulvet...to gange dagligt. Så havde jeg set total bort fra muay thai. Og JEG syntes, at niveauet var højt. Jeg er osse skidt på gulvet selvfølgelig, men ved no-gi trænede jeg ofte med pro-gutterne, fordi vi skiftede makkere.

Pro-gutterne træner af og til med på no-gi og wrestling holdene som en del af det at give tilbage til os andre, der faktisk betaler for, at de er der og lever af det. De træner selvfølgelig selv, men ofte kommer de ind og hopper på nogle af de hold, jeg var på. Det er jo klart, at de ikke får noget ud af at rode rundt med en på mit niveau. Men PTT proklamerer, at de er en familie. Det er de i den grad i MMA-bjj-no-gi og wrestling-afdelingen, hvor muay thai delen er langt væk fra det.

Du kan osse købe privattræning af en instruktør i wrestling, bjj osv. Men så blir prisen en anden. Kvaliteten er så osse derefter. Og det fede er, at du ikke behøver at betale medlemskab, hvis du kun ønsker privattræning. Du går bare ind og bestiller privattræning og aftaler tidspunkt. Så sparer du på udgifterne til holdene. Det var osse en mulighed. Så kan du måske nøjes med at træne hver anden dag. Eller supplere med køb af adgang til en enkelt bjj-klasse eller "dagsbillet" til en dag med fri træning. Der er mange muligheder.

Jeg er ved at slutte min salgstale. Phuket har det hele. Som jeg skrev tidligere, så er det paradis inkl alt den træning, du lyster.

Du skrev, at du ikke vidste, hvad du skulle gøre med din hustru, mens du træner. Seriøst? Hun er i Thailand (hvis du vælger det). Der er strande, hoteller, pools, shopping, caféer osv. Der er masser at lave. Hun ku osse bare lave ingenting og vente på, at du kom hjem, så I ku gå ud og spise frokost eller aftensmad. Det handler om at have ja-hatten på. Det skaffede mig en af de fedeste oplevelser i mit liv. Men ok...jeg forstår så heller ikke restriktioner og problemer. Jeg gør, hvad der passer mig...når det passer mig. Er osse single for life
6/3-2015, 0:56

Shanti

Antal indlæg: 827
Online 17d 13t 23m
Vanløse
ArteSuave/Check...
www.artesuave....


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


queenpearl ID #512291
Der er BJJ i stort set alle verdensdele efterhånden. Ja, selv Maldiverne synes jeg at jeg har hørt om der er BJJ.

Jeg kan godt forstå du gerne vil træne på din bryllupsrejse, det ville jeg også hvis det var mig
Omvendt ville jeg ikke nødvendigvis vælge sted efter det - som sagt er der BJJ alle steder. Selvfølgelig er der nogle klubber i verden som er mere kendte end andre, og hvor niveauet er markant anderledes. Dilemmaet for dig, for at være helt ærlig, bliver at jo højere niveau/ry klubben har, jo mere er du som forbigående hvidbælte bare endnu en i rækken. Det betyder ikke at træning ikke kan være god at den grund, du skal bare nok ikke forvente særbehandling.
8/3-2015, 16:13

L. JakobsenAntal indlæg: 287
Online 0d 21t 18m
Hamburg


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


Lino ID #512304
Spoergsmaalet er vel ogsaa om konen accepterer at du har fysisk kontakt med fremmede maend paa bryllupsrejsen. Maaske forlanger hun, at hvis du maa, saa maa hun ogsaa.
8/3-2015, 19:09

Frederik Berg

Antal indlæg: 284
Online 1d 12t 7m
København


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


ham der aldrig kan holde sin kæft ID #512305
LINO


---
Ethvert godt parforhold bygger på Ctrl+Shift+Delete

The Brazilian Jiu Jitsu Globetrotter

Svar på indlæg
Emne:

Brugernavn:

Kodeord:


;-) = :tvp = :eek =
:-D = :pimp = :-P =
:\ = :smokin = :rofl =
:( = :lol = :ninja =
:) = :oel = :freak =

Citat:
Billede:
Youtube:

[quote=bruger]Citat[/quote]
[img]http://www.x.dk/billede.jpg[/img]
[youtube](youtube video id)[/youtube]
Tekst:

Preview


Copyright 2001-2019 by MartialArts.dk | Kontakt: graugart@gmail.com
Chart.dk