Brugernavn: Kodeord:
Hvad er Wing Tai Martial Arts? // Martialarts.dk
Hvad er Wing Tai Martial Arts?
CSA.dk - Verdens bedste træningsmiljø
Denne tråd er vist 3441 gange og besvaret 29 gange

(Du skal være logget ind for at kunne abonnere på tråde)
23/3-2015, 15:23

Thomas WolfAntal indlæg: 157
Online 0d 23t 21m
Copenhagen (Her...
Martial Arts & ...
www.wingtai-cop...


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


Hvad er Wing Tai Martial Arts? Marts.2015

Dette spørgsmål støder jeg ofte på og derfor vil jeg gerne her komme med en beskrivelse af hvad Wing Tai Martial Arts står for og kort indeholder, da mangfoldigheden i ”Wing Tai” er vanskeligt at beskrive med få ord men bør opleves live!

Der har eks. været spørgsmål som, Er det en blanding imellem Wing Tsun, WC osv. Og Thai Boxing?

Til det spørgsmål lyder ofte det korte svar, nej ikke specifikt en blanding imellem disse!

”Wing Tai” står kort for ”Martial Arts all-round med og uden våben, som er i konstant udvikling”

Altså ikke specifikke bladninger imellem stilarter el. systemer om man vil. Men elementer fra de ovennævnte indgår derfor som en del af ”Wing Tai” og da vi netop også har netop mange års erfaring med Wing Chun, WT falder de ind, som en naturlig del af ”Wing Tai” men som ikke kan stå alene!

Fokus ligger på alle aspekter af Krigskunsten el. Krigskampen for overlevelse og selvforsvaret i nutidens samfund.

Kort så undervises der ikke i en specifik stil el. system men med et mål for systematiske tilgange til kampen el. forsvaret hvor eks. alle lag, højder og afstande, kraft / ikke kraft, hurtighed / ikke hurtighed, motoriske koordination evner, føling /følelse indgår sammen med meget mere!

I Wing Tai Martial Arts forholdes der til alt lige fra selve Kampkunstens & Kampsportens verden af muligheder i alt fra træningsudstyr, våben og undervisningsmetoder og moderne vestlige tilgange uden dogmatisk traditioner, som kan stå i vejen for en elevs udviklingsmuligheder trods talent.

Eks. Vi er jo ikke Kinesere og har derfor andre tilgange og værdier!

Et andet eks. som jeg har erfaret på egen krop i min Martial Arts karriere såvel som personligt, er at hvis jeg beskæftiger mig for ensporet og lukket for omverden ser og oplever jeg kun den halve sandhed.

Tag en bokser jo er hurtig på hænderne mm. men ikke gulvet / jorden. Omvendt en BJJ som ikke træner bokseelementer osv. I givet fald så mangler den hele sandhed af et realistisk kamp senarie i krigskamp el. selvforsvaret.

Håber ikke, at ovenstående skrivelse har stødt nogen personer da dette i givet tilfælde ikke har været hensigten men denne. Men som skrevet øverst, give lidt svar på hvad ”Wing Ta” Martial Arts er!

Citat fra min mentor Ong-Tai Heinrich Pfaff, leder og grundlægger af Wing Tai Martial Arts.
”Mange mennesker lever og dør som kopier, i stedet for at bekomme og være sin egen original”

De bedste MA hilsner
Nok-Tai Thomas Wolf
Martial Arts & Kampsport Center Herlev, Denmark.
---
Safe and action with Protection Self-Defence
23/3-2015, 18:04Antal indlæg: 50
Online 0d 0t 10m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


kizarny (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #512410
Oh my gawd alt det wingtai spam. Først ham wing tai profilen som sagde wing tai er nummer 1 og nu dette
23/3-2015, 18:43Antal indlæg: 47
Online 0d 1t 29m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


Karate kid2 ID #512411
Plat og selvfed markedsføring.
23/3-2015, 19:28

Sebastian

Antal indlæg: 33
Online 0d 1t 23m
Hellerup


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


Far til 3 ID #512413
Tak for klarificeringen Thomas
24/3-2015, 14:55

Ove S. Nielsen

Antal indlæg: 2484
Online 10d 7t 33m
Brøndby Strand
Strandens Selvf...


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


Oldingen ID #512421
Ifølge den beskrivelse er Wing Tai Martial Arts næsten det samme som Goshin Ryu Ju Jutsu - -

- - eller også er det bare en beskrivlese, der passer på alle sammensatte systemer, der stræber efter en alsidig tilgang til kampidræt.


---
Utallige farer har grusomt skuet mig ind i ryggen.
24/3-2015, 15:43

Thomas

Antal indlæg: 263
Online 0d 1t 39m


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


Dongles ID #512422
Egentligt påfaldende hvor lidt "ikke aftalt kamp" på nogen måder ligner noget fra etablerede kampsports systemer. Selv blandt kampsports udøvere der ryger i totterne på hinanden. Noget andet tager over. Blot en tanke
24/3-2015, 19:03

Brian Nielsen

Antal indlæg: 91
Online 0d 5t 23m
Slagelse


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


Briannielsen ID #512426
Tænkte osse, at du da snart må blive træt af at efterlade dit Wing Tai aftryk i så mange tråde efterhånden. Hver eneste gang muligheden er der, så kommer der lige lidt reklame for jeres klub. Alene dét gør, at jeg holder mig langt væk fra evt at prøve det en dag. Det er nok erfaringen, jeg har skaffet mig efterhånden, der siger mig, at det ikke burde være nødvendigt at presse sådan på pr-mæssigt. Det er i virkeligheden lidt patetisk. Det er lidt som at være turist i visse lande, hvor de lokale kommer og hiver i turisten for at få dem til at bide på. Dét de ikke har forstået er, at jo mere de gør det, jo mere holder vi afstand. Vi vil helst gerne selv vælge ud, hvilken bod vi kigger i....og uforstyrret. Jeg får desværre lidt samme følelse med Wing Tai og mit gæt er, at mange herinde på ma.dk osse har det sådan. Jeg ved godt, du sikkert ikke tænker det sådan, men sådan opfattes det hurtigt. Det virker alt for desperat. Look here sir....pick me.....pick me! Tænk over hvilket indtryk, du giver folk af din klub. Er det et desperat forsøg på at blive "det nye shiiiiit"? WT var "verdens bedste selvforsvar" engang, så kom Krav Maga som "det nye seje" og så MMA som det ultimative og folk elsker at gå rundt på gaden i deres MMA-merchandise og udvise, at det shiiiit, dyrker de altså....så hold afstand....ellers MMA'er jeg dig.

Ok....patetisk var måske et hårdt ord at bruge, men jeg ved ikke lige hvilket ord, der var dækkende. Fjollet? Unødvendigt? Uigennemtænkt? Osv osv.

Tænk det som en mand, der giver dig sit visitkort, hver gang han ser dig, fordi han har en garage....og du har en bil. Lejer du garagen af ham eller siger du inde i dig selv, "den er god med dig, mester"? De fleste vil tage imod kortet og ignorere manden, fordi ingen gider den form for pågående reklame.

Wing Tai er sikkert helt fint og jeg forstår, du gerne vil sprede budskabet, men det slår mig, at der ikke er tænkt i konsekvenser i forhold til jeres pr-metoder. I hvert fald ikke herinde, hvor folk har samme interesse og en del erfaring. Det er som om, I bare tænkt, "at det er her, vi får vores kunder fra, så...reklame, reklame, reklame". Du glemmer osse, at mange i virkeligheden er super konservative, når det handler om personlige valg. Hvor tit ser du kvinder vælge ny frisør? Aldrig. Hvor tit skifter folk ma-stilart? Sikkert lidt oftere end kvinder, skifter frisør , men....forstår du pointen? Når folk allerede har valgt, skal der virkelig noget til at få dem til at skifte. F.eks at noget et verdens bedste, som virkede i 90'erne, men folk ser igennem det nu. Måske I vil få lokket nogle helt unge ind, som ikke har erfaring...og det er jo fint nok, men det er uholdbart på lang sigt. Folk vælger oftere til via mund-til-mund reklame. Så hvis jeres brand er stærkt nok, skal det nok sælge sig selv.

God vind fremover
25/3-2015, 8:39

Thomas WolfAntal indlæg: 157
Online 0d 23t 21m
Copenhagen (Her...
Martial Arts & ...
www.wingtai-co...


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


Thomas Wolf ID #512437
Til Sebastian, Ove, Thomas og Brian, respekt for jeres indlæg. Jeg har ingen respekt for profiler / personer uden navn!

Tillader mig at henlede til trådens overskrift, som jeg svarede på uden nogen for for hensigt om markedsførring og at "Wing Tai" skulle være verdens bedste for det hævder vi bestemt ikke da vi faktisk er meget åben overfor andre tilgange til Martial Arts.

Det må altid afhænge af det enkelte individ hvad er bedst for vedkommende, og ja hvilken kunnen vedkommede tilegner sig via martial arts læring og træning.

Jeg kan og ønsker ikke tage hensyn til hvorvidt et sådant spørgsmål besvares og da måske støder andre i den ene eller anden form!

Jeg har min ytringsfrihed som nogle gange forkommer skandaløst her på MA og ja også opleves i visse Martial arts kredse hvilket jeg gerne vil gøre op med og skabe mere åbenhed!

De som prøver el. finder vores veje og igen forlader denne gør det, hvilket er folks eget frie valg og er lige sådan det skal være!

Så lad nu vær med altid at tolke og dreje en tråd som eks. denne hvor det bare var en beskrivelse af hvad Wing Tai står for?

De bedste MA hilsner herfra---
Safe and action with Protection Self-Defence
25/3-2015, 8:53Antal indlæg: 50
Online 0d 0t 10m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


kizarny (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #512439
Nå okay fordi brugte jeg mit navn som er kasper, ville jeg få mere respekt. Hold nu op en plattenslager.

Stop da dit wing tai spam, hvor er ham wingtai profilen blevet af? Han promoverede det bedre
25/3-2015, 16:37Antal indlæg: 47
Online 0d 1t 29m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


Karate kid2 ID #512441
På samme måde som du bruger din ytringsfrihed, på samme måde kan man sige jeg bruger min.

For min skyld kan du skrive om dit perfekte system "som intet overlader til tilfældighederne" fra nu af og til dommedag. Du har set lyset og Jeg ønsker dig alt mulig held og lykke med dit projekt.

Den der kalder i blinde, ser ingenting. Den der ser i mørket falder ikke.

God træning
27/3-2015, 12:48

Thomas WolfAntal indlæg: 157
Online 0d 23t 21m
Copenhagen (Her...
Martial Arts & ...
www.wingtai-co...


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


Thomas Wolf ID #512460
Skrevet på en anden måde:

I frequently get asked what is Wing Tai? And i see people have their ideas. Is it martial arts? Is it some kind of sport? A special system? Maybe kung fu? The truth actually is quite simple. Wing Tai is a way to yourself. Most simple and fulfilling. There is no fight outside your mind. There is no enemy but yourself. However trivial your action, how fleeting your thought or unconscious your feeling seems to be, Wing Tai is inside everything… so, what is Wing Tai? Wing Tai is you! Start now!


---
Safe and action with Protection Self-Defence
27/3-2015, 13:36

Thomas

Antal indlæg: 263
Online 0d 1t 39m


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


Dongles ID #512462
Thomas Wolf@

Følgende er ment som undren, ikke kritik.
Jeg er her ikke for at trashtalke nogen, er ikke længere selv aktiv udøver så hvad "har jeg at skulle have sagt"

Den formulering ovenfor, er den ikke så tilpas flyvsk og ukonkret at i måske i unødvendig grad mystificere Wing Tai?

Mener at huske noget af det i fokuserede på var, at være en praktisk forståelig tilgang til kamp....
27/3-2015, 14:47

Michael Tvilli

Antal indlæg: 94
Online 0d 8t 29m
Ringkøbing
Ving Tsun Ringk...
dvtfederation....


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


vestkyst ID #512463


Hold nu K... en gang lort!!! Det er noget af det værste ævl jeg længe har læst. Seriøst Thomas, prøv lige og læs det igen: "There is no fight outside your mind. There is no enemy but yourself". "Wing Tai is inside everything". "Wing Tai is you".

May the force be with you, Thomas Wolf Skywalker.
27/3-2015, 14:59

Thomas

Antal indlæg: 263
Online 0d 1t 39m


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


Dongles ID #512464
Okay f... diplomatiet Jeg synes også det er noget ævl, der er bare lidt for meget trash talk herinde, så mit ordvalg blev altså et andet.
27/3-2015, 18:59Antal indlæg: 50
Online 0d 0t 10m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


kizarny (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #512465
Vestkyst du har de rette ord.. Wingtai er ligeså opfindsomt som star wars
27/3-2015, 19:24

Thomas WolfAntal indlæg: 157
Online 0d 23t 21m
Copenhagen (Her...
Martial Arts & ...
www.wingtai-co...


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


Thomas Wolf ID #512466
Michael du er tydeligvis ikke kommet dertil endnu hvor du beskæftiger dig med de dybereliggende personlige elementer i Martial Arts! Kampkunst er for mere end kamp!

Hvad står eks. Kung Fu el. Gong FU for? Ved jeg du ved. Den simple vasion "HÅRDT ARBEJDE" som i sidste ende henleder til "DET GODE UDFØRTE ARBEJDE MED SIOG SELV" som ja ofte kan være "HÅRDT ARBEJDE" i sig selv.

Og ja vi beskæftiger bestemt med de praktiske elementer for kamp og især fra start af lære vi vores medlemmer at kæmpe, tekniske elementer tilføjes sideløbende men i metode og tempo hvor det giver mening for den enkelte og ikke træneren! Jeg har for tidligt i min udvikling oplevet lange foredrag som alligevel ikke gav mening hvor jeg var!

StarWars var ikke så ringe endda smiler.

Undre mig godt nok over den megen modstand jeg i gennem årene har oplevet overfor "Wing Tai" som helt sikkert ikke kun er grundet mine indlæg men snarre modstand fra WT personer og ja en generel modstand eks. Wing Tsun som ja rigtigt i mange år fløj højt på sky og udnævnte sig som værende verdens bedste selvforsvars system.

Dette er så absolout ikke hvad Wing Tai er og står for! og mine indlæg handler meget om min egen opgørelse med min fortid som netop WT´ér da jeg ikke ønsker at sættes i disse sammehænge idag!!

Min indlæg har aldrig handlet om markedsføring men lige præcis om ovenstående opgør og frustrationer hermed.

Jeg føler nu, at jeg har fået disse godt og grundigt udtrykt og klar til at slutte dette emne og nu holde fokus på opbygningen af Martial Arts & Kampsport Center Herlev. De som kommer til os kommer til os og de som går, går og de som ikke kommer, komme ikke og har forhåbenligt fundet deres vej et andet sted!

Endbu engang de bedste MA hilsner, herfra


---
Safe and action with Protection Self-Defence
27/3-2015, 20:36

Thomas

Antal indlæg: 263
Online 0d 1t 39m


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


Dongles ID #512467
Tag det ikke for personligt Thomas.
Jeg tror du er en dygtig kampkunst udøver. Det kan et enkelt indlæg med filosofisk ævl ikke ødelægge.
Jeg har bevæget mig en del i det kampkunst filosofiske og stødt på mange spidsfindige citater. Lidt for mange taber jordforbindelse og pludselig kan det overskygge alt det andet de faktisk kan og gør rigtig godt. Det gør jo også at man bliver nem at "sætte i bås"
Måske det bare er vigtigt at melde klart ud hvad man står for, altså i en taleform som er umiddelbar og forståelig for alle.
Shorinji Kempo fx. slår sig ikke an som en kampform men som et spirituelt system
Krav Maga slår sig an som udelukkende et nærkampssystem..

Så er det forholdsvis enkelt at vælge fra eller til.

28/3-2015, 6:03

Thomas

Antal indlæg: 263
Online 0d 1t 39m


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


Dongles ID #512468
Tag det ikke for personligt Thomas.
Jeg tror du er en dygtig kampkunst udøver. Det kan et enkelt indlæg med filosofisk ævl ikke ødelægge.
Jeg har bevæget mig en del i det kampkunst filosofiske og stødt på mange spidsfindige citater. Lidt for mange taber jordforbindelse og pludselig kan det overskygge alt det andet de faktisk kan og gør rigtig godt. Det gør jo også at man bliver nem at "sætte i bås"
Måske det bare er vigtigt at melde klart ud hvad man står for, altså i en taleform som er umiddelbar og forståelig for alle.
Shorinji Kempo fx. slår sig ikke an som en kampform men som et spirituelt system
Krav Maga slår sig an som udelukkende et nærkampssystem..

Så er det forholdsvis enkelt at vælge fra eller til.

28/3-2015, 6:08

Thomas

Antal indlæg: 263
Online 0d 1t 39m


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


Dongles ID #512469
Argghh crap. Sorry for dobbeltpost!(browser back knap)
26/9-2016, 17:46Antal indlæg: 6
Online 0d 0t 37m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


hr nielsen ID #514906
mange lever og dør som kopier?.. hvordan kan man ha sådan et motto, næsten alt i wing tai er taget, ja nogen vil sige direkte tyvstjålet fra wing tsun.. det jo bare en smart mand med kr i blikket,som har hugget formler fra autentisk wing tsun og givet systemet et nyt navn og tilført lidt dyregalskab og andet her og der.. og vupti, så har han sin helt egen stilart.. men sådan fungere verden ikke.. ting skal være orginale helt fra bunden.. ellers er det plat kopi kung fu.. og det er hvad wing tai er.. alt er tyvstjålet fra det orginale wing tsun system.. og det værste er.. det ved hr wolf godt.. men det skider han på.. for der er penge i det.. det jer der er kopier.. find et nyt motto..
26/9-2016, 17:50Antal indlæg: 50
Online 0d 0t 10m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


kizarny (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #514907
Wingtai number one som en bruger altid sagde :-)
26/9-2016, 21:32

Suk Phat WongAntal indlæg: 1348
Online 5d 5t 2m


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


bagua ID #514909
hvad betyder ordene wing tai?


---
f.eks. er man nødt til at træne guns dagligt hvis man vil have fisse på Amager - Mambomads
27/9-2016, 15:45

Christian Grau...Antal indlæg: 11686
Online 102d 3t 33m
Saint Barthélem...
Saint Barth BJJ
www.BJJglobetr...


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


Graugart ID #514911
Og er Wing Tsun ikke også bare en kopi af Wing Chun med et andet navn?
18/11-2016, 18:46Antal indlæg: 6
Online 0d 0t 37m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


hr nielsen ID #515144
wing chun er basseret på muskler og kraft.. wing tsun er basseret på press og følelser.. og wing tsun kom først.. så må jo været tsun som er orginalen :-)
18/11-2016, 23:21Antal indlæg: 4
Online 0d 0t 11m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


wingtai ID #515147
wingtai er number one! Wing is the best, fuck tha rest
20/11-2016, 12:28

Antal indlæg: 1684
Online 8d 17t 53m


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


Mind Over Matter ID #515148
Hr Nielsen skrev:
mange lever og dør som kopier?.. hvordan kan man ha sådan et motto, næsten alt i wing tai er taget, ja nogen vil sige direkte tyvstjålet fra wing tsun.. det jo bare en smart mand med kr i blikket,som har hugget formler fra autentisk wing tsun og givet systemet et nyt navn og tilført lidt dyregalskab og andet her og der.. og vupti, så har han sin helt egen stilart..


Sådan en holdning her forstår jeg ikke. Hvis Heinrich Pfaff har lavet en modificeret version af Wing Tsun, og markedsfører den under navnet Wing Tai, hvad er så problemet? Er det fordi han ikke ærer de gamle mestre ved at bruge det rigtige navn?

Som jeg ser det er det vigtigste at man er ærlig om hvad man tilbyder, og det er Wing Tai såvidt jeg kan se. Det er jo ikke nogen hemmelighed at Wing Tai stammer fra Wing Tsun, ligesom det heller ikke er nogen hemmelighed at det er en utraditionel, videreudviklet form.---
Altså jeg plejer altid at undervise i hvis du ser et truende overfald på gaden, smid da en cykel i hovedet på ham - Dennis Felix
5/4-2017, 14:33

John LundgreenAntal indlæg: 7576
Online 20d 7t 59m
Amanogawa, Vejl...
www.amanogawa....


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


Monty ID #515557
Jamen er det så Wing Tai, der nu er blevet til Wing Flow ?


---
Hofte, hofte, hofte !
5/4-2017, 14:34

John LundgreenAntal indlæg: 7576
Online 20d 7t 59m
Amanogawa, Vejl...
www.amanogawa....


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


Monty ID #515558


---
Hofte, hofte, hofte !
5/4-2017, 15:40

morten agerfel

Antal indlæg: 251
Online 0d 12t 42m
Kolding
Privat gruppe


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


morten a ID #515560
Monty: Har også selv studset lidt over det .. som jeg umiddelbart ser det så har Mark Stas fra Belgien lavet sit eget Wing Flow system efter at have trænet Wing Tai under Heinrich Pfaff ..


---
If you cut a face lengthwise, urinate on it, and trample on it with straw sandals, the skin will come off - this is information to be treasured. Hagakure
5/4-2017, 16:45

Brian Nielsen

Antal indlæg: 91
Online 0d 5t 23m
Slagelse


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


Briannielsen ID #515561
Der findes mange årsager til, at folk laver deres eget system.

1) Så længe der er folk, der dyrker traditionel kampkunst, så længe vil der være folk, der finder det utilstrækkeligt på den ene eller anden måde og som konsekvens deraf blander de ting, de selv synes er nødvendigt/bedst.

2) Drømmen om at være højere oppe i hierakiet...endda måske højest oppe. Nogle hopper over på en anden lignende stil og får pludselig et par "ekstra stjerner" på skulderen. Altså en genvej hvis de hopper over til en "ny" mester, der gerne vil ind på et nyt marked.

3) Nogle finder ud af, at deres stil mangler "noget" og finder det hos et lignede system og konverterer af andre grunde end ønsket om at stige i hierakiet. Altså af deciderede refleksive grunde og baseret på ambitioner om at tilegne sig mere viden.

4) Det økonomiske aspekt som dog i de flestes tilfælde vil være meget lidt indbringende.

Ja, der er tusinde grunde og altså ikke kun en økonomisk grund. Den økonomiske grund har jeg endda svært ved at se, skulle være en, man tilsigter, da det i dk ikke er noget, man tjener fedt på i de fleste tilfælde. Men derfor kan det jo godt være en drøm, selvfølgelig.

The Brazilian Jiu Jitsu Globetrotter

Svar på indlæg
Emne:

Brugernavn:

Kodeord:


;-) = :tvp = :eek =
:-D = :pimp = :-P =
:\ = :smokin = :rofl =
:( = :lol = :ninja =
:) = :oel = :freak =

Citat:
Billede:
Youtube:

[quote=bruger]Citat[/quote]
[img]http://www.x.dk/billede.jpg[/img]
[youtube](youtube video id)[/youtube]
Tekst:

Preview


Copyright 2001-2018 by MartialArts.dk | Kontakt: graugart@gmail.com
Chart.dk