Brugernavn: Kodeord:
Mobning // Martialarts.dk
Mobning
Super letvægts BJJ gi
Denne tråd er vist 2737 gange og besvaret 26 gange

(Du skal være logget ind for at kunne abonnere på tråde)
28/4-2015, 16:17

Peter

Antal indlæg: 26
Online 0d 1t 50m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


Mit liv stinker. Bliver drillet hver dag, bliver kaldt hund, bitch og alt muligt lort konstant. Selv af folk som jeg betragter som mine venner nogen gange : (

Jeg har trænet boksning i lang tid, cirka 4 år, jeg er stor og muskuløs. Alligevel kan jeg ikke få respekt fra folk. Det er derfor jeg foretrækker at være alene... Fordi jeg altid ender med at blive den de andre driller og stikker til. Og jeg er endnu mere fesen fordi jeg jo rent faktisk godt kan forsvare mig fysisk. Men jeg fryser bare til is når folk siger noget, jeg prøver at svare igen men ordene sidder fast i mig og så stopper jeg, fordi jeg er bange for at komme til at stamme og blive grint af...

Hvorfor er det at folk ikke har respekt for mig, når jeg går til kampsport? Overvejer at starte til MMA så folk tror jeg er mere farlig. Har også tænkt på bare at sige fuck det hele og begynde at blive voldelig overfor folk, fordi venlighed giver åbenbart ikke noget... :x
28/4-2015, 16:43

Frederik Berg

Antal indlæg: 284
Online 1d 12t 7m
København


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


ham der aldrig kan holde sin kæft ID #512768
Frygt og respekt er langtfra det samme. Ked af at høre at du har det sådan.


---
Ethvert godt parforhold bygger på Ctrl+Shift+Delete
28/4-2015, 21:25

Suk Phat WongAntal indlæg: 1348
Online 5d 5t 2m


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


bagua ID #512770
Surt at høre at det er sådan, men at du indser at der er et problem er jo lige godt det største element i an ændre på noget. Så det er da godt.

to tips herfra
1 find dig nogle andre venner, dem du har lyder ikke som nogle der er fremtid i at hænge ud med.

2 sats ikke på at MMA eller generelt bare at smadre nogen giver dig hverken respekt eller ro i sindet. Fokuser din energi på at udvikle dine verbale evner, læs og uddan dig så du kan give folk verbale tæsk hvis de opfører sig dårligt overfor dig.

eller i strategisk sprog,

1. undvig fremfor at møde en stærk modstander lige på og hårdt

2. sats på smart teknik ikke på råstyrke


---
f.eks. er man nødt til at træne guns dagligt hvis man vil have fisse på Amager - Mambomads
29/4-2015, 21:59Antal indlæg: 4
Online 0d 0t 9m
http://www.uhs...


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


kimf86 ID #512773
Det er jeg ked af på dine vegne.. Det er sku ikke i orden... Men respekt kommer ikke med frygt.. Få valgt idioterne fra og sat grænser verbalt... Skrot dem der ikke er det værd og som du ikke ved hvor du har henne!!
30/4-2015, 13:40

Hvad er det ti...Antal indlæg: 1241
Online 8d 8t 30m


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


master ID #512778
måske du skulle øve dig i den verbale kamp.

Når de siger hund knurre du af dem og Bitch hiver du den frem, altså være lidt forberedt hele tiden og gerne gøre dem til grin som lukker lort ud :O)


---
Pain is Temporary, Glory Lasts Forever.
5/5-2015, 15:20Antal indlæg: 1
Online 0d 0t 3m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


forslag ID #512810
Jeg har erfaret, at en god måde at afvæbne folk på kan være at spørge dem, hvorfor de gør det de gør ... Glem at de er en gruppe - se på een og spørg "Hvorfor kalder du mig hund?" ... Brug korte sætninger og træk vejret dybt imellem ... Uanset hvad der blir svaret, kan du følge op med, om det er en god grund, eller at du helst er fri for det etc. ... Få folk i defensiven og signaler overskud - det kommer lige så stille, hvis man prøver, ligesom med kamptræningen ... Prøv ikke at virke aggressiv ... Lige så snart du med dine spørgsmål tvinger mobberne til at forholde sig til deres adfærd, så hænger den ligesom på dem, og du kan med tiden lære at kontrollere samtalen, blandt andet ... Det er bestemt nemmere sagt end gjort, men held og lykke.
6/5-2015, 1:52Antal indlæg: 326
Online 1d 4t 1m


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


deggadegga ID #512811
Du bliver kaldt "hund" ?

Det lyder som om det er arabiske drenge, der mobber dig. Har jeg ret i det?


6/5-2015, 7:12

Per UchidaAntal indlæg: 2147
Online 22d 6t 59m


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


Uchida ID #512812
DEGGADEGGA: Please


---
Det jeg siger - er ikke det jeg siger. Det jeg siger er det du høre mig sige.
6/5-2015, 17:22

Suk Phat WongAntal indlæg: 1348
Online 5d 5t 2m


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


bagua ID #512818
DGADGA skrev:

Det lyder som om det er arabiske drenge, der mobber dig. Har jeg ret i det?


Måske kan du hjælpe ham mod de fæle stygge arabere. Du kan jo komme med dit private vagtværn af "våbenføre mænd" og lave en fremragende håndtering som de svenske betjente du skrev så entusiastisk om ...og så glemte alt om.


---
f.eks. er man nødt til at træne guns dagligt hvis man vil have fisse på Amager - Mambomads
6/5-2015, 17:35

Mads Pedersen

Antal indlæg: 96
Online 1d 10t 30m
Brønshøj
Ichuan.eu
ichuan.eu


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


M.Pedersen ID #512819
Uchida og Bagua +1


---
“En stor bevægelse er ikke så effektiv som en lille bevægelse, en lille bevægelse er ikke så effektiv som det tilsyneladende ubevægelige, det er bevægelsen i det tilsyneladende ubevægelige, der er den faktiske bevægelse.”
6/5-2015, 17:42

Suk Phat WongAntal indlæg: 1348
Online 5d 5t 2m


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


bagua ID #512820
Deggadegga har prøvet lignende racebaiting på Sherdogs forum. Det gik ikke så godt.

http://forums.sherdog.com/forums/f5.../---
f.eks. er man nødt til at træne guns dagligt hvis man vil have fisse på Amager - Mambomads
6/5-2015, 22:59

Peter

Antal indlæg: 26
Online 0d 1t 50m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


Aerts ID #512822
Kan fortælle at det er danskere der siger det til mig.
8/5-2015, 10:49

HypnotoadAntal indlæg: 2173
Online 8d 7t 28m
danmark
www.sydesalt.d...


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


nikee ID #512831
haha du er jo for dum deggadegga...


---
bla bla bla
9/5-2015, 13:04

Brian Nielsen

Antal indlæg: 91
Online 0d 5t 23m
Slagelse


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


Briannielsen ID #512839
Der er kommet nogle gode råd, synes jeg. Lidt trist at du har det sådan der.

Som en er inde på, så spørg dem om, hvorfor de kalder dig de ting, hvorfor de stikker til dig osv. Men gør det med en ad gangen. Giv dem ikke mulighed for at grine og køre en stemning op i fællesskab.

Spørg om det er fordi, at de så selv får det bedre. Det gælder om at få denne type mennesker til at reflektere over egne handlinger, hvilket godt kan være svært i visse tilfælde.

Når jeg husker tilbage på folkeskolen og på de "mobbeofre", der var i min klasse, så kan jeg huske, at jeg selv nogle gange hoppede med på vognen. Jeg var aldrig selv udsat for mobning og det paradoksale var, at den det oftest gik udover faktisk var en af mine bedste venner. Vi kæmpede faktisk ofte om hans venskab, men alligevel var han personen, der blev mobbet. DOG vil jeg også pointere, at han var meget flabet og lige hurtig nok på aftrækkeren nogle gange, men det var en rolle han havde fået mest pga. sin lave højde. Hans flabethed hjalp ham så ikke. Men jeg tror, at hvis han havde spurgt mig face-to-face privat om, hvorfor jeg nogle gange hoppede med på legen sammen med "de seje", så havde han ramt et eller andet i mig, som fik mig til at reflektere over grunden og jeg var nok kommet frem til, at jeg følte, at jeg nogle gange gerne ville "være lidt med de seje" og derfor booste mit selvværd på en falsk måde. Nu er det stadig i folkeskolen, det her, så ord som selvværd osv. var nok ikke dukket op, men ideen om, hvorfor jeg lod min kammerat i stikken på den måde, skulle nok fise ind hos mig.

HVIS de er dine venner, ville jeg helt sikkert spørge meget ydmygt om, hvorfor de føler denne trang. Og igen...gør det under hyggelige forhold, hvor I sidder og nyder en cola alene og ser film eller noget. Tag dem med bukserne nede. De vil helt sikkert sige, at det bare er for sjov osv., fordi de gør det ikke i en ond mening. Det er jeg ret sikker på. Men det vil tvinge dem til at se indad. Hvis det ikke hjælper, så er det absolut ikke dine venner.

Vold løser intet og det handler ikke om respekt. Som andre er inde på, så er respekt og frygt to vidt forskellige ting, som mange især banderelaterede personer misforstår. Jeg forstår din lyst til at vise, at du kan sætte dem på plads fysisk. Især fordi du trods alt har bokset i 4 år. At du skifter til MMA ændrer jo ikke på det faktum. Du kan jo godt sende et par knyttere afsted, som har effekt. Kunsten består i, at det er unødvendigt. Hvis du vil skifte til MMA, skal du gøre det af lyst, fordi det er en fed og alsidig sport/fritidsaktivitet, som du trives med. Grunden til at du ikke "formår" at sætte dem på plads fysisk er, at din selvtillid ikke er så god. Du er helt sikkert også introvert af persontype. Der skal meget til før, du går linen ud.

Når alt kommer til alt, så vil der desværre altid være mobbeofre og mobbere derude. Det ligger i menneskers/dyrs natur at inddele sig i rang og hakkeorden. Det gælder både drenge og piger. Piger har deres måde at gøre det på og drengene en anden.

Når/hvis du får snakket med dine kammerater og det ikke virker, så ville jeg tage helt andre midler i brug. Jeg ville gå til min lærer/underviser og snakke om udfordringen. Jeg ville bede læreren/underviseren om, at hun/han skulle uddelegere en opgave i skolen, som gav dig mulighed for at skrive om de psykologiske aspekter af mobning og hvorfor nogle mennesker, bliver mobbere og nogle bliver ofre. Opgaven skulle være bred og have overskrift som "kultur", "magt" etc. Altså så bred så du er den eneste, der skriver om mobning. Mulighederne er mange. Jeg ville have, at der skulle være krav om at opgaven skulle fremføres mundtligt med tilhørende billeder, film osv. på tavlen. Og her ville jeg udstille de personer, det drejede sig om. Ikke personligt...men på en måde så de alle udmærket vidste, hvem det drejede sig om. Jeg ville snakke om mindreværd, selvværd, selvtillid, forskellen på selvværd og selvtillid, selvmord, selvtægt osv. Komme med direkte eksempler m.m. Beskriv en uge i dit liv og de ting, du oplever. Det kan virke meget effektivt, når det er selve ofret, der stiller sig op og fortæller om skyggesiden og viser direkte billeder fra sine oplevelser, som de andre ikke ser. Jeg skulle nok hjælpe dig med opgaven i forhold til faglige teorier og koble dem sammen med dine oplevelser. Din lærer kunne også være en medspiller.

Det er muligt, at det kan give tilbageslag i form af, at dine venner vender dig ryggen og det er et drastisk skridt at tage. Men kan du lide situationen, som den er nu? Mit gæt er nej. Jeg er af den holdning, at når man har forsøgt den pæne og diplomatiske løsning, så må man tage skrappere midler i brug. Og jeg mener ikke vold. Aldrig vold.

Folk som bruger vold som udtryksmiddel er ofte personer, som ikke formår at løse konflikter ved hjælp af ord. Det er lettere at sende en knytter afsted. Det er langt sværere faktisk at debattere med argumenter, men der er bare nogle der kommer til kort på det punkt.

I forhold til at du gerne vil have, at det faktum, at du dyrker kampsport påvirker dem, så tror jeg ikke, det er muligt. De har allerede læst dig som en åben bog. Mobbeofre er aldrig de "stærke elever". Jeg ville bruge kampsport/selvforsvar til et mentalt boost. Jeg fik det selv bedre mentalt af det. Dét bare at vide, at man har hævet sine odds markant for at komme ud af en fysisk konflikt, er et stort mentalt boost. Og jeg skrev det før. Kunsten er ikke at bruge det fysisk. Hverken i form af trusler eller decideret fysisk kontakt.

Men når det er sagt, så er der absolut ingen, der har sagt, at det er ulovligt at sætte folk på plads ved at tage dem i kragen, give dem en svag kindhest osv. Det er selvfølgelig ekstremt selvmodsigende, men kan være på sin plads nogle gange. Og jeg ville aldrig dømme de folk, som går hen og stiller sig op foran total idioter og de så lige presser dem lidt med en lille kindhest og med lidt tilhørende ord som, "hva så...lille skat...du er stor i kæften" f.eks. Men der skal man godt nok være klar til at tage den konfrontation, der kan komme. Oftest sker der ikke mere, men der er altid en chance. Men når man pludselig er offensiv og ændrer spillets regler, kan det komme meget bagpå de normalt offensive spillere, at de pludselig er degraderet til forsvarsspiller. Og det er en ukendt samt ubehagelig rolle som normal offensiv spiller.

Det ér en mulighed, men jeg ville aldrig sige, at det var den vej, man skulle gå. Det kan kun den enkelte bedømme. Jeg skriver det igen igen igen. Kunsten er ikke at lade sig provokere til fysisk indgreb, men det er forståeligt, hvis det når dertil.

Hvor gammel er du? Og hvad har du tænkt dig at uddanne dig til? Bare ren nysgerrighed.
9/5-2015, 15:58

Brian Nielsen

Antal indlæg: 91
Online 0d 5t 23m
Slagelse


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


Briannielsen ID #512843
Okay...jeg så lige i din profil, at du er 16 år. Du går snart ud af skolen og starter en ny del af dit liv. Væk er pludselig dårlige bekendtskaber fra folkeskolen og det gør din situation væsentlig anderledes.

Glem mit råd med opgaven i skolen, fordi du er sikkert helt færdig med folkeskolen om 1 måneds tid. Du skal fokusere på en ny start og overveje hvorvidt de gamle venner skal være en del af den. Efter sommerferien vil dit liv sikkert blive beriget med en masse nye mennesker, som vil se dig som et rart og venligt menneske. Chancen for at dine gamle venner følger med dig i den næste part i dit liv er minimale. Det er meget få mennesker, jeg kender, der stadig ses med de gamle venner fra folkeskolen. Man vokser fra hinanden af en grund. Og man må sige, at du om nogen har en grund til at vokse fra dem. Nye venskaber blomstrer på ungdomsuddannelser som Gymnasiet, Hf osv. Pludselig er de gamle skolekammerater gjort til dårlige minder og dit fokus er på alt det nye, der sker rundt omkring dig.
9/5-2015, 18:15

Peter

Antal indlæg: 26
Online 0d 1t 50m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


Aerts ID #512844
Tak Brian det sætter jeg pris på!!!
Dejligt at høre at livet bliver federe senere hen og at det ikke passer at ungdommen er den bedste del af livet
9/5-2015, 18:19

Thomas

Antal indlæg: 263
Online 0d 1t 39m


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


Dongles ID #512845
God stil Brian Nielsen. Tak.
At være ung er ikke altid særlig nemt.


9/5-2015, 20:56

Suk Phat WongAntal indlæg: 1348
Online 5d 5t 2m


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


bagua ID #512846
fed post, Brian Nielsen!---
f.eks. er man nødt til at træne guns dagligt hvis man vil have fisse på Amager - Mambomads
9/5-2015, 21:11

Brian Nielsen

Antal indlæg: 91
Online 0d 5t 23m
Slagelse


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


Briannielsen ID #512847
At være ung kan være noget rendyrket lort, men for mange er det den bedste tid. For mig var det den bedste tid, fordi jeg ikke skulle tænke over fremtid, konsekvenser, job, økonomi osv. osv. Livet var en leg. Men for andre er en pest og så åbner livet sig først, når der sker et arenaskift.

Når du forlader folkeskolen og kommer på f.eks. gymnasiet, er du pludselig i en klasse med 20-30 andre, som du skal lære at kende og straks havner man i små grupperinger på 3-4 stk. De små grupper ender oftest igen med at blive skilt ad og der bliver dannet nye grupper, fordi man lærer hinanden bedre at kende, som tiden går.

Jeg startede på Hf i 1996 og jeg fandt hurtigt 2 fyre, jeg rendte sammen med. Så spolede man et par måneder frem og så var det nogle andre, man sad sammen med i timerne. Det er menneskets natur at lede efter nogle, man hører sammen med. Ingen har lyst til at stå alene.

Da jeg 12 år senere startede på et humanistisk studie (pædagog), gentog billedet sig. Man fandt efter første dag et par stykker, man umiddelbart klikkede med. Ligesom på Hf i 1996, så var det ikke de samme personer, man hang ud med, lavede opgaver med osv. et par måneder senere.

På uddannelser møder man så mange mennesker og man higer alle efter samhørighed. Du kommer til at opleve præcis det samme og før du opdager det, så har du fremdyrket venskaber på tværs af de andre klasser, fordi der lige var nogle, du klikkede endnu mere med. Det skete for mig på Hf og på seminariet 12 år senere. Sådan er livet bare. Venskaber kommer og går i forhold til hvor, man befinder sig.

Jeg ser ingen fra min folkeskoletid regelmæssigt. Jeg spillede i band i 10 år med en fra den tid, men vi ses måske 1-2 gang årligt til koncert eller lignende. Jeg ser ingen fra min Hf-tid. Jeg ser ingen fra min tid på seminariet. Venner skiftes ud hele tiden og mit gæt er, at du først finder venner "for life" om 10-20 år. Dit liv kan ændre sig radikalt adskillige gange.

Jeg har siddet og tænkt over perioder i mit liv med forskellige venner. Gymnasiet, efter gymnasiet hvor jeg har skiftet vennekreds 3 gange med nogle få bevarede venner, seminarietiden og tiden nu. Det er vel 5 gange i mit liv jeg har skiftet vennekreds efter folkeskolen, så mon ikke du også når at skifte vennekreds en gang eller to i dit liv . Og jeg er rimelig overbevist om, at jeg stadig har til gode at skifte vennekreds. Har selvfølgelig nogle få venner, som går igen i de forskellige perioder, men man møder så mange nye mennesker hele tiden. Lad os sige, at du starter til MMA. Pludselig åbner det døren for venskaber koncentreret om den sport og det tager dig andre steder hen end boksning, hvor du allerede har defineret dit selvbillede og dine relationer. Ham der er god bekendt, ham der er idiot, ham der kan jeg lære gode hooks af, ham der har en mor med lækre patter, ham der ses jeg med nogle gange og spiller FIFA osv. osv. Dit liv i den bokseklub er fastlåst allerede, men nye medlemmer kan selvfølgelig åbne op for nye og spændende ting. Det er klart. Men chancen for at det sker er minimal. Du er introvert og har fundet din plads.

Skift arena og så sker der noget helt nyt. Så hvis du står foran et arenaskifte i form af skole, så glæd dig. Verden bliver sgu et fedt sted lige pludseligt.

11/5-2015, 9:00Antal indlæg: 326
Online 1d 4t 1m


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


deggadegga ID #512854
Jeg spurgte, da jeg syntes det var relevant.
I den arabiske, muslimske kultur er noget af det værste at kalde andre " hund" eller "luder".

Kombineret med det faktum, at etniske danskere bliver targeted på mulitkulturelle skoler. Det er helt normalt.

Jeg har selv haft meget berøring med nogle af de her miljøer, og derfor ville jeg kunne give nogle råd, hvis det var tilfældet.


Jeg tror, det bedste du kan gøre er at træne kampsport og fortsætte med at udvikle dig. Det vil medføre på sigt mere selvtillid, og du vil formentlig ikke længere "tiltrække" ballade men automatisk aftvinge respekt.


Alle jer, der mobber mig herinde:

I kan ikke andet end at kalde mig navne, vil også gerne vide, hvilken race arabere er? Jeg har ikke hørt om den før, men BAGUA du er sikkert en ferm racebiolog?


Måske kan du hjælpe ham mod de fæle stygge arabere. Du kan jo komme med dit private vagtværn af "våbenføre mænd" og lave en fremragende håndtering som de svenske betjente du skrev så entusiastisk om ...og så glemte alt om.

Hvornår har jeg talt så grimt om arabere? Jeg kan ikke huske dig fra nogle af de tråde? Du har tydeligvis lagt mærke til dem, men ikke deltaget?

Men ok, folk er så umodne på det her forum, så hvad man kan forvente.
11/5-2015, 9:18Antal indlæg: 326
Online 1d 4t 1m


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


deggadegga ID #512856
Og så vil jeg gerne lige tilføje en ting til BAGUA

Jeg er imod fætter-kusine ægteskaber.

Det øger risikoen for syge og handicappede børn, og er dermed uetisk. Jeg er for sunde og raske børn. Er du ikke det?!

Uanset hvilken etnicitet, jeg diskriminerer ikke.


Det kan godt være, at det er mere behageligt at lukke øjnene for problemerne. Men vi har altså en overrepræsentation på nogle af specialskolerne med børn fra Mellemøsten. Det siger dansk-kurderen Lars Aslan også.
Men han er måske også en racebaiter...?
11/5-2015, 9:56

HypnotoadAntal indlæg: 2173
Online 8d 7t 28m
danmark
www.sydesalt.d...


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


nikee ID #512857
måske du sku finde et andet sted end kampsportforummer at skrive... Virker alligevel som om alle syns du er et fjols


---
bla bla bla
11/5-2015, 11:20

Frederik Berg

Antal indlæg: 284
Online 1d 12t 7m
København


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


ham der aldrig kan holde sin kæft ID #512858
DEGGADEGGA
Hold nu kæft.


---
Ethvert godt parforhold bygger på Ctrl+Shift+Delete
11/5-2015, 16:31

Suk Phat WongAntal indlæg: 1348
Online 5d 5t 2m


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


bagua ID #512862
DEGGADEGGA skrev:
Alle jer, der mobber mig herinde:

I kan ikke andet end at kalde mig navne, vil også gerne vide, hvilken race arabere er? Jeg har ikke hørt om den før, men BAGUA du er sikkert en ferm racebiolog?


Lidt lavt først at bruge denne tråd til dit politiske formål og så bagefter benytte dig af at tråden handler om mobning til at hævde at du bliver mobbet.

som svar på dit spørgsmål ovenfor, så er arabere medlemmer af menneskeracen.

Og nej jeg har ikke specielt bemærket dig, men du har sgu gjort en hel del for at gøre dig (uheldigt) bemærket. Startet tråde og så ignoreret hvad folk skrev til dig, hidste dig op over andres svar og afsporet debatter ind på din politiske agenda.

---
f.eks. er man nødt til at træne guns dagligt hvis man vil have fisse på Amager - Mambomads
11/5-2015, 17:18

Brian Nielsen

Antal indlæg: 91
Online 0d 5t 23m
Slagelse


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


Briannielsen ID #512863
DEGGADEGGA skrev:
Alle jer, der mobber mig herinde:


Der er intet mobning i det, du hentyder til. Folk pointerer, at de synes, du går over stregen i forhold til et politisk indhold.
31/7-2015, 17:42

Zen-Dragon

Antal indlæg: 14
Online 0d 1t 19m
Zen-Dragon.Net


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


Zen-Dragon.net ID #513316
Peter bor du i København? Det handler meget om kropsprog, mental indstilning osv. Udover det kan det være svært at bryde ud af en etableret rolle.

Så hvis du allerede er positioneret som ham der mobbes, så kan det være svært. Foreslår at du prøver at omgås nye mennesker, og prøver at gå til de nye relationer uden en frygt for at blive set ned på (selvf lettere sagt end gjort), da du så fra start af kan opbygge en ligeværdig relation.

En ide til at møde en masse unge, og samtidig gøre en forskel for andre i kraft af din kampsport, kunne være at kontakte Idrætsprojektet og prøve at blive frivillig der.

De kunne sikkert sagtens have brug for en der gerne vil boksetræne eller styrketræne med nogle unge


---
Better your life thru martial arts.
2/8-2015, 14:04

Martin SlyngelAntal indlæg: 2569
Online 9d 23t 9m
www.google.com


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


Pião ID #513331
Brian Nielsen

MMAshop.dk

Svar på indlæg
Emne:

Brugernavn:

Kodeord:


;-) = :tvp = :eek =
:-D = :pimp = :-P =
:\ = :smokin = :rofl =
:( = :lol = :ninja =
:) = :oel = :freak =

Citat:
Billede:
Youtube:

[quote=bruger]Citat[/quote]
[img]http://www.x.dk/billede.jpg[/img]
[youtube](youtube video id)[/youtube]
Tekst:

Preview


Copyright 2001-2018 by MartialArts.dk | Kontakt: graugart@gmail.com
Chart.dk