Brugernavn: Kodeord:
Hvordan kan man træne nok til at blive kampklar samtidigt med skole? // Martialarts.dk
Hvordan kan man træne nok til at blive kampklar samtidigt med skole?
Super letvægts BJJ gi
Denne tråd er vist 1277 gange og besvaret 4 gange

(Du skal være logget ind for at kunne abonnere på tråde)
10/9-2015, 14:00

Simon

Antal indlæg: 66
Online 0d 2t 45m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


Som mange andre vil jeg gerne have MMA-kampe og hvis det er muligt, evt. gå 100 procent ind for en karriere indenfor MMA. Det kan først blive i fremtiden at jeg kan bare have en chance for evt at kunne leve af det, og der skal knokles i MANGE år og lang tid. Men jeg vil gerne have en kamp snart, og jeg ved at pro fightere træner både MMA, brydning, bjj og kickboxing og sikkert også meget mere, plus de løber, styrketræner, sprinter, laver konditionsøvelser for MMA og alt muligt. Jeg fatter ikke hvordan de har tid til det hele, altså hvordan de fordeler det hele...

Og hvis jeg skal gå på gymnasiet som jeg gør, passe min skole samtidigt med at træne op til en kamp, hvad er det vigtigste så at træne? Løb, styrketræning?? Bjj eller MMA, eller muay thai eller boksning? Hvad er det vigtigste at fokusere på, og har I nogle råd til hvordan man kan få tid til både lektier, skole og træning ?
10/9-2015, 15:11

Milan

Antal indlæg: 238
Online 0d 12t 6m
Frederiksberg
PI Judo & CSA


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


MBH ID #513488
Hvis ikke du har tid til det nu mens du er studerende, så får du sgu nok aldrig tid til det. Din tid bliver bare endnu mere begrænset, når du bliver ældre og får et job, en kæreste og måske nogle børn.
10/9-2015, 20:25

Claus Jacobsen

Antal indlæg: 308
Online 1d 22t 17m


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


claus_jac1 ID #513489
som Milan siger. hvis du ikke har tid til at træne nu, så får du det aldrig. Der INGEN mulighed for at blive pro ved kun at træne efter man er gået ud af skolen. Al elite starter længe inden.
Professionalisme har reelt intet med penge at gøre, men er en indstilling til hvordan man prioriterer sit liv og ikke mindst fokus. Pengene giver blot muligheden for at fokusere og prioritere i højere grad.

Bryd dagene ned, find ud af hvad det er du vil lave. hvad er du god til i MMA og hvad skal du blive bedre til? de ting du skal blive bedre til vil være fokusområder du kan køre i "blokke". Når du har lagt en plan for hvad du har brug for at træne mere af, så kan du planlægge hvornår det skal gøres. Det kunne fx være cardio om morgenen inden skole.

Jeg har været til en lille træningslejr med foredrag for mange mange år siden med Kenzo Nakamura som er tidligere medaljetager ved både OL og VM i Judo. hans træning da han var ung bestod af op til 5 træningspas om dagen. Nogle blot et kvarter men meget intensive. (tror måske endda milan var med på den træningslejr hvis ikke jeg tager fejl, men han var vist på kæmpersiden, jeg deltog i træner-delen)

Hvis du tror at du kan drikke som et hul i jorden og gå i byen i weekenderne og samtidig arbejde mod at blive pro, tror jeg desværre jeg bliver nødt til at skuffe dig ret kraftigt. - En gammel klassekammerat var landsholdssvømmer. hendes kalender hele ugen var inddelt i kvarterer, og alt var planlagt ned til mindste detalje.(hun blev også mega træt og droppede helt ud af landsholdet midt i gymnasietiden, men det er desværre kravene og vilkårene)


10/9-2015, 23:45

Martin SlyngelAntal indlæg: 2569
Online 9d 23t 9m
www.google.com


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


Pião ID #513491
Er du medlem af en MMA-klub?
Hvor længe har du trænet?

Det er fedt at have drømme, men hvis man vil nå dem må man have fokus på det der ligger lige foran en...

I MMA er der langt fra nybegynder til øvet. Et stykke fra øvet til amatørkæmper. Endnu længere fra amatørkæmper til dygtig amatørkæmper. Endnu længere fra dygtig amatørkæmper til pro. Endnu længere fra pro til dygtig pro. Endnu længere fra dygtig pro til fuldtidsjob som mma-fighter.

Det er ikke umuligt at gå denne vej som dansker. Det har et par dygtige folk allerede bevist - men det er nok de hårdest tjente penge du overhovedet kan sigte efter.

Hvis du er langt fra at gå pro (hvilket jeg går stærkt ud fra, da du tager debatten her og ikke med dit team og da ddu ikke har oplyst klub), så fokuser på din næste udfordring i stedet for på noget der ligger meget langt fremme. Din næste udfordring kan f.eks. være at finde et stærkt team bestående af dygtige, erfarne MMA'ere, træne med dem mange gange om ugen i et par år - hjælpe til, tage med ud til kampe, suge viden til dig.

Skab et godt fundament og byg så videre på det
11/9-2015, 21:02

Christian Zils...Antal indlæg: 19
Online 0d 4t 1m
København K
Pencak Silat
www.pencaksila...


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


ChristianZilstorff ID #513495
Det var sgu et godt råd Piao!


---
Gå aldrig bagud, vær aldrig bange, vær aldrig arrogant

CSA.dk - Verdens bedste træningsmiljø

Svar på indlæg
Emne:

Brugernavn:

Kodeord:


;-) = :tvp = :eek =
:-D = :pimp = :-P =
:\ = :smokin = :rofl =
:( = :lol = :ninja =
:) = :oel = :freak =

Citat:
Billede:
Youtube:

[quote=bruger]Citat[/quote]
[img]http://www.x.dk/billede.jpg[/img]
[youtube](youtube video id)[/youtube]
Tekst:

Preview


Copyright 2001-2018 by MartialArts.dk | Kontakt: graugart@gmail.com
Chart.dk