Brugernavn: Kodeord:
Afhængighed af kampsport//træning // Martialarts.dk
Afhængighed af kampsport//træning
Super letvægts BJJ gi
Denne tråd er vist 946 gange og besvaret 1 gang

(Du skal være logget ind for at kunne abonnere på tråde)
16/4-2016, 14:16

Simon

Antal indlæg: 66
Online 0d 2t 45m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


Har I nogensinde følt, at I var afhængige af kampsport og træning? Og tror I det er sundt//godt at være det? Jeg føler lidt at jeg er det, fordi jeg træner 2-4 timer om dagen, og det er AAALT fra MMA, thaiboksning, boksning, judo, bjj, brydning, karate, styrketræning, fitness løb, sprint, alt.. Og når jeg ikke gør det, ser jeg videoer på youtube med mine yndlings-kæmpere, jeg studerer nye teknikker, jeg ser de samme interviews med de samme MMA fightere, jeg ser de samme videoer, og jeg har bare lyst til at træne HELE tiden.

Det lyder sikkert godt, men når jeg tænker over det, så har jeg slet intet socialt liv længere udover det til træning, jeg er ALDRIG til fester, jeg har ikke været sammen med en pige i 2 år, fordi jeg aldrig går i byen, jeg bruger weekender til træning og restituere, jeg drikker aldrig, ryger aldrig, jeg har sjældent tid til lektier, jeg kan ikke interessere mig for NOGET som helst andet end kampsport... Alt det som jeg før syntes var spændende og fedt, som gyserfilm, trance// hiphop koncerter, rejser til udlandet, drukturer, krigshistorier og alt muligt, det er blevet SÅÅÅ Kedeligt fordi kampsportens adrenalin er SÅ meget højere, nærmest som om det er et drug og jeg ikke kan føle de andre stoffer længere.. (ved godt det lyder kynisk og åndssvagt, men håber I kan følge mig)... Jeg kan ikke se fjernsyn mere fordi det keder mig for meget, og jeg kan heller ikke sidde stille længere, nogen gange tror jeg jeg er ved at få ADHD...?

Har I også prøvet det? Er det normalt? Er det godt eller skidt?
17/4-2016, 1:44

Claus Jacobsen

Antal indlæg: 308
Online 1d 22t 17m


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


claus_jac1 ID #514281
Det er ikke "kampsporten" i sig selv du bliver afhængig af. Det er det adrenalinkick du får og den deraf udløste mængde af endorfin. :-) en helt naturlig ting når man går op i det. da jeg var "ung" fik jeg absistenser i sommerperioderne hvor jeg ikke kunne træne judo. så selv med arbejde og efterfølgende 8-10km løb hver dag, så var jeg stadig rastløs om aftenen. Jeg begyndte blandt andet at køre MTB i sommermånederne fordi det var det nærmeste jeg kom det adrenalinkick man får ved at dyrke kampsport.

hvad angår dine koncentrationsproblemer, så er det desværre ganske "naturligt" for en knægt i din alder med hormoner og en krop der er ved at blive voksen.

ADHD - næppe. Men koncentrationsproblemerne kræver at du lærer at fokusere på de ting du laver. Det er "kunsten" - at man lærer at være i nuet med de ting man nu en gang har med at gøre. det sportslige skal man nok få mulighed for.

Super letvægts BJJ gi

Svar på indlæg
Emne:

Brugernavn:

Kodeord:


;-) = :tvp = :eek =
:-D = :pimp = :-P =
:\ = :smokin = :rofl =
:( = :lol = :ninja =
:) = :oel = :freak =

Citat:
Billede:
Youtube:

[quote=bruger]Citat[/quote]
[img]http://www.x.dk/billede.jpg[/img]
[youtube](youtube video id)[/youtube]
Tekst:

Preview


Copyright 2001-2018 by MartialArts.dk | Kontakt: graugart@gmail.com
Chart.dk