Brugernavn: Kodeord:
Kræver en MMA karriere, "talent"? // Martialarts.dk
Kræver en MMA karriere, "talent"?
The Brazilian Jiu Jitsu Globetrotter
Denne tråd er vist 872 gange og besvaret 5 gange

(Du skal være logget ind for at kunne abonnere på tråde)
19/5-2016, 20:53

Nate Diaz

Antal indlæg: 43
Online 0d 2t 55m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


Måske et lidt hypotetisk spørgsmål, men jeg tænker det vil være interessant for nogle.

Er et naturligt talent for MMA noget man skal have? Synes ofte man i klubber ser folk som ikke er disciplinerede, som går til fester, ryger og drikker, spiser usundt, men stadigvæk har et eller andet flow eller naturligt gen for MMA og har mega nemt ved det. Så er der andre der kommer til alle træninger, har super disciplin men bare mangler ét eller andet talent.
20/5-2016, 7:14

Per UchidaAntal indlæg: 2147
Online 22d 6t 59m


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


Uchida ID #514436
Hmm, citat funktionen virker åbenbart ikke - så...
IM osv. skrev: Er et naturligt talent for MMA noget man skal have?
Jeg tænker at du her implicit mener for at vinde, blive rigtig god eller stå øverst på skammelen. Talent er godt men det kan ikke stå alene. Der er en række af andre faktorer der har indflydelse på resultater. Klubmiljø og kultur, opbakning, træningsform, motivation (man kan sagtens komme til alle træninger uden at være motiveret for resultater). Gode trænere betyder også meget for ens resultater.


---
Det jeg siger - er ikke det jeg siger. Det jeg siger er det du høre mig sige.
20/5-2016, 16:25

HørnellAntal indlæg: 4579
Online 9d 15t 0m
Ballerup
Rumblesports/CS...
www.movementdo...


Brunt forumbælte
(3000+ indlæg)


Default ID #514437
De fysiske og neurologiske funktioner der gør dig skarpere, så som koordination, god muskelaktivering, afstandsbedømmelse, let ved at opbygge muskelmasse kropsbygning osv er naturligvis en fordel. Du bliver ikke en af de bedste uden dette. Men du kan komme langt uden alt dette er tip top hvis du træner klogt og er disciplineret


---
Som i resten af livet er MMA udgaven også her meget bedre -ADS-Newbie
21/5-2016, 20:44

Claus Jacobsen

Antal indlæg: 308
Online 1d 22t 17m


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


claus_jac1 ID #514443
følgende rækkefølge for at være succesrig - UANSET hvad du laver.

1. hjertet med! - uden det - glem det. alverdens talent kan ikke opveje de 1000vis af timers benhård arbejde der kræves. Det er vejen dertil og ikke selve slutningen man skal kunne lide. Enhver der siger JEG VIL VÆRE VERDENSMESTER - er dømt til at mislykkes. Den der gør sit absolut bedste hver eneste dag til hver eneste træning og elsker det på trods af sliddet, vil kunne komme langt længere.
2. talent. - evnen til optage specifik viden og ikke mindst omsætte det i den pågældende gren. (talent er sådan et underligt ord, for vi har hver især vores "talenter" men de er som regel så forskellige som nat og dag. nogle kan en ting, andre er godt til noget andet.
3. Hjernen med. Der var en gut der snakkede om lederskab ved hjælp af frygt, hvor jeg gravalvorligt måtte korrigere ham. taget i betragtning af at jeg havde brugt 14 år på at undervise i kampsport, så kunne jeg godt sige at den slags ikke er noget man kommer langt med. Men man skal trænes op. Det samme skal hjernen. Det kaldes også personlig udvikling! :-) vi laver ikke forsvar fordi vi er bange for at blive slået/kastet. Vi laver forsvar for at kunne komme i en favorabel angrebsposition. Forskellen mellem en erfaren og en begynder. Det er det der ændres når man træner i mange år.
4. fysisk komposition. langt hen ad vejen er det noget der kan trænes op. afhængig af grenen, så er smidighed, styrke og hastighed ting der trænes. man kan lære at udnytte sine shortcomings. så hvis stilen er mindre smidig, jamen så er der bare nogle andre ting man kan træne, og stadig komme på worldclass niveau.
5. forbindelser! - man skal være der på det rigtige tidspunkt, og nogle gange kræver det mere eller mindre hjælp udefra for at komme ind.


når det her så er sagt. - glem alt om pro mma og træn røven ud af bukserne. Så længe du synes det er sjovt, så er det det absolut vigtigste. det nytter ikke at gå og drømme for så bliver det målet der er det vigtigste og så kan man kun fejle.
23/5-2016, 13:27

HørnellAntal indlæg: 4579
Online 9d 15t 0m
Ballerup
Rumblesports/CS...
www.movementdo...


Brunt forumbælte
(3000+ indlæg)


Default ID #514450
Aldrig glemme, altid huske:

CLAUS_JAC1 skrev:
når det her så er sagt. - glem alt om pro mma og træn røven ud af bukserne. Så længe du synes det er sjovt, så er det det absolut vigtigste. det nytter ikke at gå og drømme for så bliver det målet der er det vigtigste og så kan man kun fejle.
---
Som i resten af livet er MMA udgaven også her meget bedre -ADS-Newbie
23/5-2016, 16:27

MartinAntal indlæg: 607
Online 5d 9t 35m
Århus


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


happy ID #514451
Du er nødt til ar definere hvad DU mener med talent. Ellers er det ret svært at svare på.
Det korte svar er "nej" det kræver ikke talent, det kræver vilje, motivation, gode trænere, opbakning fra dine nære, et vist fysisk og psykisk niveau.

Super letvægts BJJ gi

Svar på indlæg
Emne:

Brugernavn:

Kodeord:


;-) = :tvp = :eek =
:-D = :pimp = :-P =
:\ = :smokin = :rofl =
:( = :lol = :ninja =
:) = :oel = :freak =

Citat:
Billede:
Youtube:

[quote=bruger]Citat[/quote]
[img]http://www.x.dk/billede.jpg[/img]
[youtube](youtube video id)[/youtube]
Tekst:

Preview


Copyright 2001-2018 by MartialArts.dk | Kontakt: graugart@gmail.com
Chart.dk