Brugernavn: Kodeord:
UFC KBH // Martialarts.dk
UFC KBH
Super letvægts BJJ gi
Denne tråd er vist 803 gange og besvaret 7 gange

(Du skal være logget ind for at kunne abonnere på tråde)
18/12-2016, 12:32

Brian Nielsen

Antal indlæg: 91
Online 0d 5t 23m
Slagelse


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


Hov hov....hvad var det? I Tues interview ift at han trækker stikket, siger han følgende:

"I also had a major role in opening the door for the wave of current Danish UFC-fighters, and now that the big show is coming to Denmark in May, I do feel I’ve made a difference for Danish MMA".

En mindre overset detalje. Ideen vidste vi godt var på tegnebrættet, men allerede i maj? Det har man vist ikke set noget om. Så er det jo meget godt, at man har signet en hel del danskere efterhånden. Det tyder på ren og skær forretning, der skal udvides og ikke så meget fokus på fighterne selv. Ikke noget ondt om de danske fightere, men der er blevet signet en hel del den sidste tid. Noget der normalt ikke bare lige blev. Det virker som ren og skær strategi for at få lokale til at gå til ufc show. Men det er der vel heller ikke noget galt i, eller hvad? Man kunne fristes til at tænke, at visse fightere fik en længere line af økonomiske årsager.
18/12-2016, 13:14

Christian Grau...Antal indlæg: 11686
Online 102d 3t 33m
Saint Barthélem...
Saint Barth BJJ
www.BJJglobetr...


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


Graugart ID #515266
Hvis en for-profit virksomhed ikke driver ren og skær forretning, hvad skulle de dog så gøre?
18/12-2016, 14:14

Brian Nielsen

Antal indlæg: 91
Online 0d 5t 23m
Slagelse


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


Briannielsen ID #515267
Det er klart :-) Min tanke går mere på, om et brand som UFC ændrer sig til noget mindre uopnåeligt og dermed få en masse mindre ønskværdige fightere, fordi man kun tænker profit. Det kan gøre UFC mindre "det forjættede land-agtig". Profit er selvfølgelig omdrejningspunktet i enhver virksomhed, men som det altid har været, så har UFC været det ypperste. Der hvor de fleste mma'er vil hen. Det ændrer sig jo nok på ingen måde, men det kan blive en blanding af skidt og guld. Jeg er en af dem, der sad og klappede i hænderne, da den ene dansker efter den anden blev signet til UFC. Jeg kan da ikke andet end reflektere over, om det "blot" er markedsføring og ikke en egentlig interesse i den enkelte fighters evner.

Jeg er stor fan af Dalby og synes, at han har gjort det godt. Rejste osse med glæde til Hamborg for at se ham kæmpe. Men fortsætter han med ikke at vinde kampe i UFC (uanset om han gør det godt eller ej), så vil man da sidde og tænke over, hvorfor de har ham i stalden. Det må han vel osse selv tænke, tænker jeg. Det samme scenarie gælder jo osse de andre. Jeg synes, at det er mindre gloværdigt at kunne kalde sig UFC fighter på den bekostning. Men hvad ved jeg egentlig om det? Ingenting. Det er blot tanker. Igen...stor respekt til Dalby. Det var blot et eksempel.

Mht selve nyheden om UFC i maj. Det er da sjovt, at det ikke står nogle steder. Hverken på mmadk osv.
18/12-2016, 21:27Antal indlæg: 272
Online 0d 1t 1m


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


Johnhansen (BRUGER SLETTET AF ADMIN) ID #515269
Forklarer hvorfor de ikke har cuttet Dalby og de andre danskere endnu. På nær Joachim c self
19/12-2016, 2:19

Christian Grau...Antal indlæg: 11686
Online 102d 3t 33m
Saint Barthélem...
Saint Barth BJJ
www.BJJglobetr...


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


Graugart ID #515270
Naturligvis er de nødt til at sænke standarden for kæmperne i takt med at de udvider forretningen til at have flere og flere shows verden over. Der skal jo mange til at udfylde kortene hvis der skal være et show stort set hver eneste uge. Så klart at de bare tager de bedste og giver chancen i et område de gerne vil ind på, det har de altid gjort og jeg kan ikke forestille mig hvad de ellers skulle gøre.

Giver ingen mening at lave et show i Danmark og så betale for at flyve alle kæmperne + Staff ind fra USA jo. Lokale kæmpere sælger også altid flere billetter.
21/12-2016, 8:03

Brian Nielsen

Antal indlæg: 91
Online 0d 5t 23m
Slagelse


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


Briannielsen ID #515272
Jeg synes bare ikke, at det har været præget af den samme aggressive model tidligere. Det hænger nok sammen med salget af UFC og de nye ejeres udmelding om udvidelse og større eksponering. Havde bare ikke tænkt yderligere over det, da jeg ikke tænkte lande som Danmark ind i en rolle hos UFC qua vores størrelse og måske minimale omsætningsmuligheder. Men deres økonomer ved nok mere om det kan betale sig, end jeg gør. Jeg tænker dog, at det må være peanuts set i forhold til større steder. Men de har jo nok en plan.

Men du har selvfølgelig ret i de ting, du siger. Det er ulogisk, hvis ikke det fungerede sådan. Jeg synes nok bare, at det er ærgerligt for dem, som "blot" holdes inde i varmen af de "forkerte" årsager end de rent sportslige. Jeg var nok naiv, da jeg troede, at de signede danskerne en efter en. Jeg troede faktisk, at det udelukkende var, fordi de så nogle evner i dem som kæmpere. Hos mig er det ufedt og ikke særlig gloværdigt, men har fuld forståelse for dem, som trækker Bendtner-kortet i MMAens Superliga. Det er jo stadig en chance.

Glæder mig dog stadig til UFC i Kbh og når det kommer til Hamborg igen.
21/12-2016, 16:25

N.H

Antal indlæg: 43
Online 0d 0t 35m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


renegadewarrior ID #515273
Er det derfor de har beholdt falskby og de andre ringe danskere? colombo skal nok vise flaget i hans næste kamp. Så kommer Barnø os med og banker en Roy nelson


---
Renegade !
21/12-2016, 18:51

Brian Nielsen

Antal indlæg: 91
Online 0d 5t 23m
Slagelse


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


Briannielsen ID #515274
Det ved jeg nu ikke, om man bare kan sige. Sandheden er nok mere nuanceret, men tanken strejfer da en, desværre. Colombo er jo sådan set i samme bås. Det er jo ikke resultatmæssigt gået for godt.

Super letvægts BJJ gi

Svar på indlæg
Emne:

Brugernavn:

Kodeord:


;-) = :tvp = :eek =
:-D = :pimp = :-P =
:\ = :smokin = :rofl =
:( = :lol = :ninja =
:) = :oel = :freak =

Citat:
Billede:
Youtube:

[quote=bruger]Citat[/quote]
[img]http://www.x.dk/billede.jpg[/img]
[youtube](youtube video id)[/youtube]
Tekst:

Preview


Copyright 2001-2018 by MartialArts.dk | Kontakt: graugart@gmail.com
Chart.dk