Brugernavn: Kodeord:
Roskilde Festival 2017 ...vil du med ?? // Martialarts.dk
Roskilde Festival 2017 ...vil du med ??
Super letvægts BJJ gi
Denne tråd er vist 720 gange og besvaret 1 gang

(Du skal være logget ind for at kunne abonnere på tråde)
12/4-2017, 6:42

Mikkel Birch Ol...Antal indlæg: 1131
Online 13d 0t 36m
Roskilde MMA
FighterZone.dk ...
www.fighterzone...


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


Vil du med på Roskilde Festival 2017
Roskilde brydeklub og FighterZone.dk mangler DIN hjælp 😀

Vi tilbyder gode forhold... mad og drikke når man er på vagt... et team hvor der er styr på tingene... en fed oplevelse...mulighed for opladning af tlf...glade mennesker...det er ikke uden grund at vi har mange der kommer igen år efter år 😀
-----------
Nu er det blevet tid til at tilmelde sig til Roskilde Festivalen 2017, hvis du har lyst til at samarbejde med os fra FighterZone.dk og brydeklubben i et super team.

Vi har stadig ikke fået ret mange oplysninger om afviklingen i år, men ved at der er kommet nogle ændringer. Disse info vil blive sendt til alle der har tilmeldt sig så hurtigt som muligt.

Er I flere personer, som gerne vil have vagt sammen, er det vigtigt at oplyse om dette.

Vi vil gøre hvad vi kan for at I får samme vagtider, så længe der er plads til det, men det er som altid ”først til mølle”

Igen i år har vi fået åbningsvagten på Vest, og det betyder at vi igen i år kan ”nøjes” med 1 vagt under musikken, 1 nattevagt (nogle 2) og de to sidste vagter er frit valg.

Der skal bruges næsten 150 folk på vagt på åbningsdagene 23-24 juni 2017 så det er vigtigt at så mange som muligt vil tage denne vagt.

Det vil være muligt at tage 2 vagter allerede den første weekend, så man har afviklet halvdelen af de 4 x 8 timer som der kræves for at få et armbånd til festivalen.

Vi starter vagterne allerede fra fredag 23 juni 2017 og slutter med den sidste vagt søndag 02 juli 2017 fra kl. 15:00-23:00, hvor hele pladsen skal være tømt.

Det bliver ikke længere muligt for publikum, at komme ind på pladsen efter at vi har forladt den, da et privat vagtfirma vil overtage vores vagt, og sørge for, at velgørende foreninger har mulighed for at indsamle brugbare telte, soveposer etc. ind i ro og mag.

Vi håber selvfølgelig, at du har lyst til endnu engang at være en del af vort super team, og gøre en forskel for vores brydere, så alle uanset social status kan få den bedste træning og udvikling af verdens sejeste sportsgren

Er dette noget for dig, så skynd dig at tilmelde dig på:

www.roskilde-brydeklub.dk/festival

OBS... i feltet hvor man vælger [tilmeldt via] er det VIGTIGT at man sætter [×] i: FighterZone.dk / MMA

Opslaget må MEGET gerne deles 😀

---
www.FighterZone.dk...........................Roskilde MMA ............................................. (You should never let the fight up to the judges)....... # Karate er som varmt vand. hvis du stopper med at varme det op, bliver vandet koldt!
4/5-2017, 13:00

Mikkel Birch O...Antal indlæg: 1131
Online 13d 0t 36m
Roskilde MMA
FighterZone.dk ...
www.fighterzon...


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


fistfighter ID #515637
TTT
Vi har stadig en del ledige pladser... kom og få en fed oplevelse 😀


---
www.FighterZone.dk...........................Roskilde MMA ............................................. (You should never let the fight up to the judges)....... # Karate er som varmt vand. hvis du stopper med at varme det op, bliver vandet koldt!

MMAshop.dk

Svar på indlæg
Emne:

Brugernavn:

Kodeord:


;-) = :tvp = :eek =
:-D = :pimp = :-P =
:\ = :smokin = :rofl =
:( = :lol = :ninja =
:) = :oel = :freak =

Citat:
Billede:
Youtube:

[quote=bruger]Citat[/quote]
[img]http://www.x.dk/billede.jpg[/img]
[youtube](youtube video id)[/youtube]
Tekst:

Preview


Copyright 2001-2018 by MartialArts.dk | Kontakt: graugart@gmail.com
Chart.dk