Brugernavn: Kodeord:
Sifu HD på jeres summercamp // Martialarts.dk
Sifu HD på jeres summercamp
Super letvægts BJJ gi
Denne tråd er vist 6590 gange og besvaret 54 gange

(Du skal være logget ind for at kunne abonnere på tråde)
22/4-2005, 0:13

Jørgen Riis

Antal indlæg: 149
Online 0d 1t 17m
www.wingtsun.dk


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


JR
For et par dage siden blev jeg under en samtale med Dai Sifu Allan Jensen Scandinavian Chiefinstructor ærligt talt alvorligt rystet. I har kontaktet os med henblik på at stille med en instruktør til jeres summercamp (oven i købet uden betaling herfor- hvilket i sig selv er totalt absurd). Vi drøfter og undersøger muligheden for at bakke jer op i dette ønske og tilbyder dernæst at stille et par dage med en af de absolut førende kapaciteter i WT worldwide nemlig selveste stifteren af WT Fighter Fit og en blandt ganske få Chiefinstructor i Alliancen. I svarer at i på nuværende tidspunkt har fundet andre instruktører, men måske næste år ! helt ærligt hvad sker der for jer ????

Manden er dybt proffessionel, han lever rent faktisk af det her og er en af de mest kompetente om ikke den mest erfarne fighter/e indenfor WT worldwide. Dertil kommer at han er både sympatisk, velfunderet og velformuleret i en sådan grad at folk med 8-9-10 dan i div andre systemer med kyshånd tager imod undervisning af ham. Som det eks.vis fandt sted under World Martial Arts Convention, da vi var i Sverige sidste forår. Der kan ikke herske nogen tvivl om at alle ville kunne have drage nytte af hans ekspertise og så taler han tilmed på vort modersmål.

Manden har både ringerfaring og gadeerfaring, eks.vis har han vundet utallige boksekampe på knockout i første runde, overvundet adskillige af tidligere tiders største navne indenfor adskillige systemer og var bl.a. udset til at være en af de få kæmpere vi tilbød at stille med i sin tid da der var tale om at WT gutter skulle møde nogle af Gracie brødrene m.v. Uanset at i måtte være utilfredse med vor responstid (i såfald kender i nummeret og ku' blot ha' ringet)så har i i mine øjne atter optrådt dybt disrespektfuldt, uhensigtsmæssigt og tåbeligt.

Hvordan kan det være at hver eneste gang der er tendens til en opblødning mellem de fronter som nogen åbenbart har en interesse i at der er, så optræder i på en sådan måde at det bliver vanskeligt at tage jer seriøst og undgå en større kløft imellem os. Vi omtales tit som værende lukkede og endnu engang har vi rakt hånden frem - der er sgu' noget hos jer mma folk jeg ikke forstår ?????

Det at i indledningsvis kontakter os opfatter jeg naturligvis som værende åbent og positivt, men at i opstiller besynderlige betingelser og senere afvise vort unikke tilbud fatter jeg simpelthen ikke.

Lad mig endnu engang understrege at vi intet har imod andre stilarter herunder MMA, vi har eksempelvis netop afholdt Copenhagen Submission Cup og har et glimrende samarbejde med Mikenta og som det vel efterhånden er gået op for folk også med andre beslægtede klubber såsom Brasa.

Da jeg forventer at indlægget/tråden i vanlig stil slettes såfremt den ikke er i tråd med jeres overbevisning el. politiske dagsorden på dette såkaldt åbne forum og givetvis vil blive opfattet som WT propaganda vil jeg naturligvis poste den på WWW.wtmag.dk således at man kan referere hertil.

p.s. hvis man savner smileys i ovenstående kan i jo selv putte dem ind og vurdere hvorvidt de skal være gule el. røde.

m.v.h.
Sifu Riis
22/4-2005, 0:29

YssingAntal indlæg: 6504
Online 25d 13t 11m
www.kickboxing...


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


yssing ID #143361
Nu kender jeg personligt ikke til baggrunden for at man vælger Dai Sifu Allan fra.
Men jeg forstår ikke den bitterhed over det. Folk har da ret til at lave deres egne valg.

Desuden, så tror jeg ikke at det fører ret langt at "skælde" folk ud. Tværtimod, om noget, så vil det nok kun trække fronterne endnu mere op.

Det er fedt at De syntes så godt om Dai Sifu Allan, men det er jo ikke sikkert at alle syntes at WT er så spændende som De gør.

Blot lidt af de tanker der for igennem hovedet på mig, da jeg læste Deres indlæg.

M.v.h
Yssing
22/4-2005, 0:37

Søren Bjørn-An...

Antal indlæg: 41
Online 0d 0t 32m
københavn s


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


Papparazi ID #143365
Bare for en god ordens skyld:

Jeg går ud fra at Sifu Riis taler om Sifu Henning Daverne (jvf. overskriften) og ikke Dai-Sifu Allan
22/4-2005, 0:38

YssingAntal indlæg: 6504
Online 25d 13t 11m
www.kickboxing...


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


yssing ID #143366
nå ja, naturligvis

Men navnene er jo egentlig også lige meget her. Det er vist mere budskabet og ordene i budskabet.
22/4-2005, 1:02

M.A. GUULAntal indlæg: 193
Online 2d 8t 26m
Århus
Århus Freestyle...


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


ADAM ID #143372
At Allan eller Henning (undskyld sifu selfølgelig) ikke kommer er da ærgerligt, da de uden tvivl ville kunne rette op på nogle af de misforståelser , der har været vdr. wt i tidens løb.Måske man kunne arrangere en wt`er som speciel guest repræsenterende rent selvforsvar i modsætning til kampsportsrepræsentanter.


---
amygdala styrer!!!
22/4-2005, 1:51

Nicolai Stig H...Antal indlæg: 3548
Online 113d 21t 52m
Rødovre
Hwarang, Rødovr...
www.hwarang.dk


Brunt forumbælte
(3000+ indlæg)


Sprocket ID #143376
Nu er det et ret stort arbejde at lave en træningslejr o gman bliver oftet nødt til at bruge "først til mølle" princippet, når man skal have instruktører og udøvere med på lejren.

Man kunne måske så overveje om man evt kunne lave en ekstratræning, når nu en serdelels kompetent instruktør melder sig senere og programmet _er_ fastlagt. Men hvis der ikke er plads til dette, er det vel lige så respektløst at meddele en anden instruktør at han/hun ikke kan undervise alligevel, fordi der er kommet en anden instruktør på banen.


Om ikke andet, så håber jeg at alle får en god sommmer, ligegyldigt hvor de træner.

Mvh
Nicolai


---
Hvis jeg er for gammel, hvorfor siger alle så jeg skal se at blive voksen?
22/4-2005, 2:50

NicolasAntal indlæg: 4905
Online 43d 3t 7m
København
www.rumblesport...
www.rumblespor...


Brunt forumbælte
(3000+ indlæg)


PimpDaddy ID #143383
Personligt syntes jeg at det er underligt at MA.dk summercampen vælger IKKE at få en WT instruktør med... Netop da der har været en del konfrontationer mellem WT og MMA kunne det jo måske løsne lidt op...!?!?!


---
Lets rock!
22/4-2005, 4:16

MagnusAntal indlæg: 110
Online 1d 15t 58m
London
Søsters Grasplæ...


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


Tal Rasha ID #143386
Stor Respekt til Sifu Henning!!!
Tåbeligt at takke nej til ham!!!22/4-2005, 4:47

Tina

Antal indlæg: 76
Online 0d 4t 2m
Nakskov
WingTsun Center...


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


Trippler1985 ID #143387
Nemlig... det er jo det, men der er en lil' ting bar ik lige forstår

Nu står der ik noget om en tidsfrist, så har der overhovedet været sådan en?? hvis ik, ville det så ik være en extremt smart ting, sådan at man ik havner i disse situationer?

Sprocket skrev:
Man kunne måske så overveje om man evt kunne lave en ekstratræning, når nu en serdelels kompetent instruktør melder sig senere og programmet _er_ fastlagt. Men hvis der ikke er plads til dette, er det vel lige så respektløst at meddele en anden instruktør at han/hun ikke kan undervise alligevel, fordi der er kommet en anden instruktør på banen.


Så sandt, men så burde man heller ikke invitere flere instruktører end der skal undervise, for så undgår man smart nok det problem.

En anden gang, burde man nok invitere nogle intruktører, sætte en tidsfrist så "tidligt", at man kan nå at invitere andre, hvis der stadig er "huller" i programmet.

Jeg synes da det er totalt respektløs at invitere vildt omkring sig "bare for at være sikker", for derefter at kassere fordi "nu har vi nok".

JR skrev:
Uanset at i måtte være utilfredse med vor responstid (i såfald kender i nummeret og ku' blot ha' ringet)

Well spoken!
Invitere man nogen, er det alm. høflighed og dannelse at man ikke afslår, når der så bliver svaret ja.

Derudover, forstår jeg simpelthen ikke i mit hoved, at nogen kan afslå et så unikt tilbud, som der er tale om her. Jeg er desværre ik selv blevet undervist særlig meget af selve Sifu Henning, kun på vore egne summercamps, men kan stadig kun anbefale manden! Min oplevelser med ham, har kun været gode, og så forstår han sq at forklare de sværeste ting, så selv dødelige som jeg kan forstå det. Jeg synes det er direkte dumt at afslå dette tilbud, dels pga. gnidningerne der i forvejen er systemerne imellem, og dels pga. denne yderste kompetente mand organisationen har fundet frem til jer
22/4-2005, 5:48

Antal indlæg: 473
Online 1d 3t 20m


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


stuphar ID #143388
Øhh nu er jeg ikke helt sikker på datoerne. Men kan huske at wt-summercamp og Ma-summercamp lå samtidig sidste år. Hvis det er tilfældet igen i år er jeg glad for at Henning ikke tager dertil.
Men ja tåbeligt at de ikke hiver ham over en eftermiddag. Det ville både være lærerigt for begge parter, og kunne have været med til at forbedre forholdet mellem mma og wt gevaldigt. Meget ærgerligt at mma har afvist denne mulighed.
men lad os nu ikke græde over spildt mælk og begynde at svine hinanden til igen.

men alligevel
22/4-2005, 8:57Antal indlæg: 2978
Online 1d 19t 29m


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


menace ID #143393
yssing - man har selv kontakte WTC får at høre om de kunne komme....
22/4-2005, 9:13Antal indlæg: 8847
Online 27d 3t 39m


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


Freeze ID #143395
At kontakte WT og spørge om de har lyst til at stille op med en instruktør og når de så vender tilbage med en af de mest kompetente personer jeg har mødt, så bare sige "desværre, vi har fundet på noget andet, men måske til næste år", synes jeg er direkte flabet og virker næsten som en dårlig aprilsnar uden for sæsonen, men det er jo også de samme personer der stod bag den sidste aprilsnar

Man kan bygge broer og man kan brænde broer, men dette tilsyneladende oprigtige forsøg på at bygge bro mellem organisationerne, ser ud til istedet at ende med en brændt bro og en endnu større afgrund end den der var før.

Trist, jeg havde ellers et billede i hovedet hvor det i fremtiden kunne være naturligt at se WT-folk på MMA summercampen
22/4-2005, 9:45Antal indlæg: 2281
Online 4d 18t 5m


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


ddsab ID #143398
Se det fra Graugarts side. Han har en deadline han skal overholde og han vælger derfor at spille med åbne kort for at kunne være sikker på at få en god summercamp ud af dette. Han spørger så flere forskellige personer, og der er jo som bekendt folk der ikke er de hurtigste på aftrækkeren til at svare, så jeg mener da det er okay at tage det første og bedste tilbud og pænt takke nej til de resterende. Hav da lidt forståelse. Man sætter da ikke bare sin lid 100 % til én person med den forventning at personen svarer ja. Hvad nu hvis der bliver sagt nej? Ja, så finder man bare lige en ny men hvis andre instruktører så har sagt ja til at komme på wt camp, så er der ikke noget at gøre.

Jeg kan nu mere se det sjove i den børnehaveoptræden der stilles frem med ved direkte at pive over det hele.
22/4-2005, 10:11Antal indlæg: 2978
Online 1d 19t 29m


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


menace ID #143401
bomb-b, jeg kan se pointen i dit indlæg hvis man ikke ønsker de bedste instruktøre på summercampen, ikke for at svine nogen på nogen måde, men så vidt jeg kan se gør man ligesom sidst år, tager de første og ikke de bedste.

Sifu henning er ikke bare en instruktør, han er en Mester, jeg har endnu ikke set et seminar, som han afholdte, hvor der kom under 100 mennesker.

det er mig helt uforståeligt at man invitere og når der bliver sagt ja til invitationen så siger man "ellers tak"
invitationen var ikke engang møntet på en Sifu, men "bare" en eller anden WT instruktør.

da jeg så overskriften "Sifu HD på jeres summercamp" så tænkte jeg straks "heldige folk på den summercamp" og vil tro at "i" ville være overrendt med WT folk fra nær og fjern som ville med bare for at få lov at træne med Sifu HD, indtil jeg trykkede mig ind på emnet og læste Sifu JR's indlæg.

men anyway, held og lykke med summercampen
22/4-2005, 10:15

YssingAntal indlæg: 6504
Online 25d 13t 11m
www.kickboxing...


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


yssing ID #143403
Der er jo noget med tidsfriterne, jeg ved godt at det ikke er lige nemt at arrangre diverse arrangementer. Og når folk så ikke kan give et svar i tide, ja så må man bare komme videre.

Måske tager jeg fejl, men den kløft der er mellem MMA/TMA og WT bliver ikke mindre af at en Sifu går ind og skriver som der gøres ovenover.

22/4-2005, 10:39Antal indlæg: 2978
Online 1d 19t 29m


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


menace ID #143404
yssing - en åben invitaion uden tidsfrist...
22/4-2005, 10:44Antal indlæg: 2978
Online 1d 19t 29m


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


menace ID #143405
desuden kan jeg ikke se problemet med en tidsfrist (som ikke var der)

hvis man invitere chuck lidell, matt thorton, gracie, Sifu HD osv. og man ikke engang har smidt info op hvem som kommer på summercamp, så ville ALLE rykke tidsplanen hvis bare en af dem sagde ja.


jeg kan da godt se problemet med dig, yssing, da du åbenbart sammenligner dig selv, fordi du er instruktør, med Sifu HD.
så ville jeg nok også holde mig til tidsplanen......
22/4-2005, 11:05

KAntal indlæg: 2242
Online 24d 5t 2m
Trøjborg
Århus Street Ka...


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


K ID #143408
Personligt synes jeg ikke fronterne behøves blive trukket op igen, eller yderligere om man vil.

Først og fremmest, så synes jeg IKKE det skal diskutteres her. Men nærmere som en dialog mellem summercamp crewet og WTC. Det angår jo forså vidt ikke alle os andre.

Derudover, så vil jeg dog kommentere, at jeg IKKE tror det skal tolkes som et udtryk for manglende respekt.

Som jeg har forstået summercampen, så er det et NON-profit arrangement, hvor man inviterer instruktører men gør opmærksom på, de ikke vil modtage andet end mad / transport for ulejligheden.

Lever man af at undervise er der selvfølgelig nogen der vælger at takke nej. Man kan jo selv vælge om man vil bruge det som en slags reklame fremstød for sig selv, eller man mener man kan bruge sin tid bedre andre steder.

Med hensyn til de instruktører der bliver inviteret, har jeg det indtryk, at der bliver kastet en MASSE forslag op i luften (herunder også wt) og så bliver der sendt invitationer ud. Når der er fyldt op så er der fyldt op.

Personligt ser jeg frem til en masse spændene undervisning igen i år.


---
I don&#39;t know shit . But I try
22/4-2005, 11:08

Jacob W Larsen

Antal indlæg: 216
Online 2d 3t 1m
Nakskov
Krav Maga Survi...
http://kravmag...


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


Ribo ID #143409
Yssing - Forestil dig at du skal en tur til usa og du har købt billet...... Du kommer til lufthavnen og skal afsted, men æv hvor ærgeligt flyet er ovebooket og du får at vide at du ikke kan komme med........ Hvordan vil du så have det......... garanteret som Sifu Riis har det.

En anden ting er at graugart skal planlægge summercamp, men hvad med Sifu Henning Daverne Hvad har han måtte aflyse for at komme og undervise, Tja som jeg ser det er det ikke WT der er problemet, men at der er en der gaber over for meget når man invitere for mange instruktøre, Det kan man ikke blive ved med at gøre, men på et eller andet tidspunkt er det ikke sikkert at der komme flere instruktøre til jeres summercamp. Husk på at man ikke invitere 20 Kunstnerer til en stor koncert hvor man kun skal bruge 8....... Tænk over det inden i skriver næste gang............


---
”Vær aldrig for stolt til at lære mere” – Taiyo
22/4-2005, 11:15

KAntal indlæg: 2242
Online 24d 5t 2m
Trøjborg
Århus Street Ka...


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


K ID #143412
jeg skrev:
Med hensyn til de instruktører der bliver inviteret, har jeg det indtryk, at der bliver kastet en MASSE forslag op i luften (herunder også wt) og så bliver der sendt invitationer ud. Når der er fyldt op så er der fyldt op.


Men ærgerligt hvis det vælter en masse i andres planlægning, jeg har svært ved at forestille mig det er tilsigtet. Jeg kan kun foreslå JR at sende en mail Til LarsB eller Graugart og tage dialogen med dem. Og mon ikke der kan blive plads alligevel
---
I don&#39;t know shit . But I try
22/4-2005, 11:24Antal indlæg: 1808
Online 9d 15t 37m
360gym.dk


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


SirRender ID #143414
Er det nu man skal råbe "ulven kommer"? (næh!)
En ting er, at nogle bliver voldsomt stødt af at deres ikon ikke kan komme til at undervise - han er jo super prof. Men helt ærligt, er det ikke mere fremmende at få instruktører ud fra nogle af de mindre organisationer? Jeg mener; det er jo dem, der har svært ved at komme ud til det brede publikum - sammenlignet med eks.vis WT Alliancen.

Det, der for mig kunne være fedt var at prøve at træne noget, som ikke ret mange træner. I det tilfælde kan man kun blive overrasket.

Ingen kritik af Henning D... mere af den måde tråden er startet.


---
-- If you fuck up, fuck up good!
22/4-2005, 12:20

KAntal indlæg: 2242
Online 24d 5t 2m
Trøjborg
Århus Street Ka...


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


K ID #143418
RD på sin vis giver jeg dig ret.
MEN når DU nu skriver som DU vælger at gøre, tror du så ikke bare det er starten på ENDNU en lang diskussion?
---
I don&#39;t know shit . But I try
22/4-2005, 12:47

Antal indlæg: 3167
Online 29d 16t 4m


Brunt forumbælte
(3000+ indlæg)


Real deal ID #143420
K:Det er vejret sku for godt tilOg jeg skal til havefest med gratis mad og et par af disse her

God weekend
22/4-2005, 12:55

Christian Grau...Antal indlæg: 11686
Online 102d 3t 33m
Saint Barthélem...
Saint Barth BJJ
www.BJJglobetr...


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


Graugart ID #143422
HOLY SHIT Hvor i alverden kom det lige fra?!?!? Snak lige om en storm i et glas vand

Jørgen (og andre), måske I lige skulle forhøre jer hos enten mig eller Dai-Sifu Allan inden I kaster jeg ud i sådan en sviner og konspirationsteori brygning?!? Sikke noget at vække mig op til på en højhellig helligdag!

Ok, sådan her foregår det: (utroligt jeg egentlig gider at forklare sådan en bagatel )

For 3 ugers tid siden kontaktede jeg Dai-Sifu Allan med henblik på at få en WT instruktør på summercampen. Formålet skulle selvfølgelig være at sende et godt signal og skabe et bedre forhold "os og dem" imellem. Der gik et par uger før jeg hørte fra Allan at han ikke havde svaret endnu da han gerne ville have noget konkret inden han meldte ud og at det var svært at finde en der kunne fordi WT summercampen lå lige i forlængelse med skagen summercampen og de fleste nok bare gerne ville hjem efter en hård uge. Det er 100% fair, det forstår jeg helt igennem, hvilket jeg fortalte ham og samtidig pointerede at der var et begrænset antal pladser på summercampen og først til mølle princippet galdt så han skulle vende tilbage snarest hvis de skulle have en instruktør med.

Når vi skal finde instruktører til summercampen foregår det sådan at vi sender invitationer ud til en hel masse og dem der først vender tilbage med et "ja tak" får pladsen. Ligegyldig hvem det så er.

I mellemtiden var der derfor sendt en ordentlig bunke invitationer ud til højre og venstre, bl.a. Wing Tjun drengene, der svarede efter en enkelt dag at de gerne ville komme, og derfor vandt først-til-mølle princippet og dermed instruktør pladsen i år.

Jeg meddelte venligt dette til Dai-Sifu Allan og fik et venligt svar tilbage.

Et par dage senere mødte jeg Allan i Grøndal Centret og vi snakkede om det med summercamp. Her fik jeg af vide at Henning ellers ellers var klar til at komme, over hvilket jeg udtrykte min ærgelse, men først til mølle princippet gælder og en aftale er en aftale, selvom jeg MEGET gerne så HD undervise på summercamp, det kunne være super fedt. Der var fuld forståelse fra både mig og DS Allan over dette - "vi må bare gøre det næste år i stedet", no hard feelings!

Lad mig slå 100% fast:

Jeg har ikke valgt nogle over andre for at pisse nogle af eller fordi jeg bedre kan lide nogle over andre. Havde jeg vidst bare en uge før at Sifu Henning ville komme og undervise var han da 200% kommet på programmet, ingen tvivl, det ville være for fedt!! Så Jørgen, pak venligst dine konspirations teorier sammen og tag en slapper, der er INTET hold i dem.

Der er ingen grund til at trække fronterne op på denne måde. Jeg fik en god snak med både Dai-Sifu Allan og Sifu Lars sidste lørdag og synes det var meget konstruktivt. Ja jeg fik rent faktisk undskyldt til Sifu Lars for apilsnaren og dens konsekvenser Ligeledes har jeg en aftale i WT Centret med DS Allan til en snak om et par uger, så det er vanvid at antyde at jeg skulle være en ond, ond mand der kun er ude på at vanære Wing Tsun.

Jeg kender intet til interne forhold WT/Wtj imellem og jeg har heller ingen interesse i at sætte mig ind i det. Men hvis det i virkeligheden er disse stridigheder der ligger til grund for dit indlæg, Jørgen så meld gerne dette ud i stedet for at brygge en masse usandheder op omkring mig, min personlighed og mine bagtanker.

JEG HAR _INGEN_ INTERESSE I AT SKABE SPLID I DANSK KAMPSPORT/KUNST, TVÆRTIMOD HAR JEG ARBEJDET HÅRDT FOR DET MODSATTE I DE SIDSTE SNART 4 ÅR!!!!!


mvh og med håb om en god helligdag

Christian Graugart
tlf 29725007
22/4-2005, 13:23Antal indlæg: 1808
Online 9d 15t 37m
360gym.dk


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


SirRender ID #143423
YIR! Graugart's da man...


---
-- If you fuck up, fuck up good!
22/4-2005, 13:28Antal indlæg: 2978
Online 1d 19t 29m


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


menace ID #143424
sirrender - der kommer jo WT på summercamp..... bare ikke Sifu HD

BRUGER skrev:
Når vi skal finde instruktører til summercampen foregår det sådan at vi sender invitationer ud til en hel masse og dem der først vender tilbage med et "ja tak" får pladsen. Ligegyldig hvem det så er.


synes det er tyndt, men igen kommer det jo an på hvilke værdier man lægger en camp
om det skal være de bedste instruktøre eller om man bare skal drikke og fjumre hvor MA så bare et samlingspunktet, men det kunne lige så godt være en af jer havde fået en ny pool i skulle teste....

skuffende
22/4-2005, 13:40Antal indlæg: 1808
Online 9d 15t 37m
360gym.dk


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


SirRender ID #143425
Dennis >> Så lang var jeg også kommet. Men det var nu mere det, at han (CG) lige har manet al tvivl i jorden.

Skulle såmæn ikke opfattes som provo.

Kan sagtens se det hele med WT-briller. Det ville da være klart det fedeste at sende den bedste repræsentant...

Men det er aldrig fedt at blive misforstået, da der altid er nogen der får ondt i r....


---
-- If you fuck up, fuck up good!
22/4-2005, 13:47

KAntal indlæg: 2242
Online 24d 5t 2m
Trøjborg
Århus Street Ka...


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


K ID #143427
Gode pointer Dennis, omend det har uendelig lidt med emnet at gøre.

Summercampen sidste år var en kanon hyggelig weekend, hvor ALLE kunne være med, ligegyldigt om du var Verdensmester i mma, total N00b. Ligegyldig om du er MMA'er / TMA'er og ligegyldig hvor dygtig man er.

Summercampen var struktureret med "workshops" så hvis du kun havde lyst til at træne mma så gjorde du det. Og hvis man var ude og hamre bajere om aftenen var der ikke nogen der så skævt til det

Samtidig var der en fantastisk god stemning, og personligt synes jeg da det var nogle ret dygtige instruktører. Men det er jo en smagssag.

Summercamp er SKÆG---
I don&#39;t know shit . But I try
22/4-2005, 14:20Antal indlæg: 2978
Online 1d 19t 29m


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


menace ID #143428
BRUGER skrev:
Summercamp er SKÆG


ja da, det er der ingen tvivl om, det er lalandia jo også....


sirrender - hvem kommer fra KM ?
er det Carsten Horn eller Eyal Yanilov
22/4-2005, 14:26

Christian Grau...Antal indlæg: 11686
Online 102d 3t 33m
Saint Barthélem...
Saint Barth BJJ
www.BJJglobetr...


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


Graugart ID #143429
Dennis skrev:
synes det er tyndt, men igen kommer det jo an på hvilke værdier man lægger en camp
om det skal være de bedste instruktøre eller om man bare skal drikke og fjumre hvor MA så bare et samlingspunktet, men det kunne lige så godt være en af jer havde fået en ny pool i skulle teste....

skuffende

Formålet med hele Summercampen er, at folk skal mødes, have det sjovt og prøve at snuse lidt til hvad de normalt ikke laver. Formålet er IKKE at folk skal have den bedste undervisning og nå at blive så gode som muligt til alle mulige ting. Overhovedet. Det kan nok heller ikke nås på de to timer hver af instruktørerne får.

Så jeg må nok skuffe dig og sige at din beskrivelse af at det "bare" er til for at man skal drikke og fjumre med MA som samlingspunktet desværre er nok ret god

(men det er altså også super fedt )
22/4-2005, 14:28

MingAntal indlæg: 81
Online 0d 6t 39m


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


ming ID #143430
jesus christ!!

Fatter simpelthen ikke det indlæg. Det dummeste man kunne gøre for forholdet mellem wt og mma er dog, at skrive sådan noget.

MMA v WING TSUN debatten er efterhånden en meget tynd kop the og det bliver mere og mere tydeligt, at det ikke er studenterhuen som trykker rundt omkring.

Få en dejlig hvede og nyd bededagen.
22/4-2005, 14:40

YssingAntal indlæg: 6504
Online 25d 13t 11m
www.kickboxing...


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


yssing ID #143431
Dennis skrev:
jeg kan da godt se problemet med dig, yssing, da du åbenbart sammenligner dig selv, fordi du er instruktør, med Sifu HD.


klap lige hesten der mester. Jeg sammenligner mig ikke med nogen, og da slet ikke med HD.

Ribo skrev:
Yssing - Forestil dig at du skal en tur til usa og du har købt billet...... Du kommer til lufthavnen og skal afsted, men æv hvor ærgeligt flyet er ovebooket og du får at vide at du ikke kan komme med........ Hvordan vil du så have det......... garanteret som Sifu Riis har det.


Suk. nu er det næppe det samme. Desuden, så har HD vist ikke betalt nogle penge for at komme til at undervise.

Igen, klap hesten makker.

Det er sgu da helt okay at der bliver handlet efter "først til mølle" Så uanset hvem man e, så må man finde sig i at der kan forekomme et "nej".

Graugart >> Du må endelig fortsætte det gode stykke arbejde.
22/4-2005, 15:03Antal indlæg: 1808
Online 9d 15t 37m
360gym.dk


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


SirRender ID #143434
Dennis >>
Jeg ville ønske, jeg kunne sige, at det var Eyal der kom til SC'05... men vi må "nøjes" med Carsten, der da efter min mening helt sikkert har noget at gi'. Også på kun to timer.

Jeg håber der bliver taget godt imod alle... og selvf. især godt imod KM, da der ikke er ret mange der ved, hvad det egentlig handler om. Vi er jo ikke bare en flok tosser der kun har sigtekornet rettet mod nosserne på modstanderen. Vi er til gengæld en flok tosser der søger at få det optimale ud af enhver krise/ubehagelig situation man kan komme i... og til tider går dette ud over "posen".

Jeg glæder mig i hvert fald til at prøve en masse ting... og så har jeg aldrig været i Skagen, så også dér håber jeg at få en god oplevelse.


---
-- If you fuck up, fuck up good!
22/4-2005, 17:14

Nico

Antal indlæg: 5064
Online 3d 18t 53m


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


nico ID #143442
En skam hvis det stadig er for sent at arrangere noget! Personligt ville jeg meget gerne opleve Sifu HD i forbindelse med f.eks. summercamp. Hvis det virkelig er for sent, så håber jeg at man kan finde ud af noget til næste år!!

Mvh. nico
22/4-2005, 17:57Antal indlæg: 961
Online 0d 0t 34m


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


Mikkel2 ID #143443
Hvis man har en hammer, ligner alt søm.
22/4-2005, 18:30Antal indlæg: 295
Online 0d 16t 36m


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


deniz ID #143445
hold da helt kæft real deal, endnu et super indlæg fra din side, var der ikke en aftale om at du skulle holde dig væk fra indlæg der omhandlede WT, da du kun kan lukke l..t ud , og disrespektere vores sifu'er!

du har virkelig ingen respekter i dig overhovedet, ufatteligt og chokerende er det sq næsten at læse din indlæg!
22/4-2005, 18:45

Christian LundAntal indlæg: 108
Online 0d 9t 50m
Miami, Florida
Temple Arts


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


Puttegris ID #143447
Det kan jeg kun gi' dig ret i, Deniz... Det er utroligt, som den gode onkel Tom altid står på spring med sine bedrevidende indlæg, hver gang der er en ny tråd, som omhandler WT.
22/4-2005, 18:48

allan

Antal indlæg: 3069
Online 15d 4t 25m


Brunt forumbælte
(3000+ indlæg)


allan ID #143448
Graugart skrev:
Jeg meddelte venligt dette til Dai-Sifu Allan og fik et venligt svar tilbage.
22/4-2005, 18:50

Christian LundAntal indlæg: 108
Online 0d 9t 50m
Miami, Florida
Temple Arts


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


Puttegris ID #143449
Det er sjovt, at man kan snakke så meget om "den universelle ro" og fred mellem mennesker, når man nærmest har gjort det til sin hobby at genere WT-folket.
22/4-2005, 19:16

Anders RosendaAntal indlæg: 2514
Online 174d 3t 59m
København
Arte Suave
www.mma-cph.dk


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


qute ID #143451
Jeg kan også kun undre mig over at folk bliver ved med at brokke sig over det, når "hovedpersonen" (Allan Jensen) ER kommet over det.
Og hvis vi skal tro graugart, så kom han ret hurtigt over det!

Jeg synes de eneste der kan brokke sig over instruktørerne, er dem som møder op på summercamp - alle andre kan da være ligeglade!

Men det er nok håbløst at håbe på hvis jeg kender forummet

Nå, men god debat gutter, må den med de fleste indlæg vinde


---
Rickson + Fedor > nuclear bomb
22/4-2005, 19:34

KirubaAntal indlæg: 314
Online 1d 9t 55m
Pt. klubløs


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


the_phantom ID #143455
Hatten af for dig Graugardo! Super udmelding, helt igennem sober og intet at misforstå!

Respect!


---
Punish the deed, not the breed - gælder ikke kun kamphunde
22/4-2005, 21:26

Martin SkjødtAntal indlæg: 495
Online 1d 2t 8m
Rødovre
Mikenta
www.mikenta.dk


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


Skjoedt ID #143475
Det kunne vaere interessant at hoere hvad Dai-Sifu Allan mener om sagen.

Hvis han er enig med Graugarts version af sagen og foeler sig fair behandlet, saa har jeg svaert ved at se hvad Graugart har gjort forkert.

Hvis Graugart har informeret om at "foerst til moelle princippet gaelder" saa kan det ikke forventes at han skal droppe en anden instruktoer for at faa plads til Sifu Henning - uanset hvor stort et scoop det maatte vaere at have ham paa lejeren.

23/4-2005, 5:05

Antal indlæg: 473
Online 1d 3t 20m


Gult forumbælte
(300+ indlæg)


stuphar ID #143513
ja jeg synes CG har opført sig politisk-korrekt, og tror på hans udmelding.
Men jeg tror ikke mange folk herinde forstår hvor dygtig HD egentlig er.
BRUGER skrev:
Bare fordi manden er proffessionel er det jo ikke sikkert, at han er specielt interressant for udøvere af andre kampformer.
Det at han er proffessionel viser bare, at han kan sælge varen til de der vil betale.

dette er et godt eksempel på dette.
Slagmaskine for fanden... Det lyder som om du aldrig har haft en instuktør som inspirere sine elever. Kan læse i din profil du stadig arbejder på det psysiske... her skulle du prøve at træne med HD. Manden har foretaget mange rejser til østen og er højt respekteret foredragsholder om buddisme og lign. Også hos folk der intet har med kampsport at gøre.
På wt-instruktør-uddannelsen har han dedikeret nogle timer hver uge på at snakke filosofi ect.
Synes virkelig det du skriver viser en enorm uvidenhed. "erfaring kan ikke købes for penge" nej det er rigtig nok... oh HD har tjent sin tid.
23/4-2005, 8:27Antal indlæg: 2281
Online 4d 18t 5m


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


ddsab ID #143518
Stuphar:

Igen, så handler det ikke om hvem man er. Jeg er ærlig talt fuldstændig ligeglad med hvem der kommer. Jeg har ikke mere eller mindre respekt for Henning end alle mulige andre. Det var først til mølle princippet og Allan meldte ikke tilbage tids nok til at kunne få Henning med på summercampen. Der var en anden instruktør der sagde "ja" hurtigere, og så får han pladsen. Så simpelt er det. Ud over det så siger Graugart også, at Allan var helt nede på jorden med det hele og tog intet af det som en fornærmelse - derfor giver det ingen mening at folk bitcher over det.
23/4-2005, 9:59

Velsete UlvAntal indlæg: 4722
Online 12d 13t 15m


Brunt forumbælte
(3000+ indlæg)


Slagmaskinen ID #143529
Stuphar

Ja, jeg er uvidende på HD-feltet, havde faktisk aldrig hørt om ham før. Troede at HD var forkortelsen for hofteledsdysplasi hos hunde (det er det også).
Det er da dejligt at høre at WT-folk udøver det åndelige - jeg synes altid jeg hører om verdens bedste gadeselvforsvar, når talen er om WT.
Men jeg er nu ikke mere uvidende end så mange andre. Der er f.eks masser af taekwondo-folk der rejser til østen-træner i templer i bjergene og holder foredrag. De mennesker har jeg trænet under - det ved du ikke, men alligevel vil jeg ikke være bekendt at kalde dig uvidende - din horisont er bare ikke så bred.---
Erfaring kan ikke købes for penge
23/4-2005, 10:14

Webmaster

Antal indlæg: 1952
Online 2d 21t 17m
København S


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


Webmaster ID #143536
Ok og skal vi SÅ lige lade være med at dreje det over i endnu en totalt spil-af-liv diskussion, Yssing, Real Deal, Slagmaskinen, Dennis m.fl.?
23/4-2005, 18:32Antal indlæg: 295
Online 0d 16t 36m


Gråt forumbælte
(100+ indlæg)


deniz ID #143583
det er så fucking latterligt med alle de censurer og jeg ved ikke hvad! hvad med at lade indlæggene blive stående for en gangs skyld?
23/4-2005, 18:48

Webmaster

Antal indlæg: 1952
Online 2d 21t 17m
København S


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


Webmaster ID #143584
Deniz skrev:
det er så fucking latterligt med alle de censurer og jeg ved ikke hvad! hvad med at lade indlæggene blive stående for en gangs skyld?

Kære Deniz. Jeg sletter jo ikke indlæggene for sjov eller fordi jeg bare sidder her og hygger mig med det, men:

1) Der er nogle regler der skal overholdes for forummet. Reglerne står på forumforsiden og burde ikke være svære at hverken læse eller overholde. Disse indebærer bl.a. at man skal holde en generelt god tone. Dette blev ikke overholdt.

2) Når jeg beder folk om at lade være med at dreje tråden over i for det første noget den slet ikke handler om og for det andet noget der er blevet debatteret til hudløshed, og folk så alligevel bare gør det, så tillader jeg mig at slette deres indlæg. Især også når de alligevel næsten genposter det jeg har slettet og derfor åbenbart slet ikke forstår en hentydning.

Der er ikke censur på ma.dk, men der er nogle regler der skal overholdes.

I må skændes alt hvad I vil og svine hinanden alt det til I gider, men det skal ikke være på dette forum. It's as simple as that!
23/4-2005, 20:06

Antal indlæg: 3167
Online 29d 16t 4m


Brunt forumbælte
(3000+ indlæg)


Real deal ID #143587
Webmaster:Ja det er dit valg og jeg er ikke enig,men forummet er jo dit

Kloge unge mennesker lader sig jo heller ikke påvirke De tænker selv

Fortsat god aften....
23/4-2005, 20:29Antal indlæg: 8847
Online 27d 3t 39m


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


Freeze ID #143591
Deniz:
Den korrekte måde at gøre tingene på...

Du poster et indlæg, copy'er dit indlæg og gemmer det på din maskine. Hvis dit indlæg bliver slettet paster du dit slettede indlæg i tråden "WT på MA.dk" af Starkad på TWMAG.dk under overskriften "dette indlæg blev slettet af MA.dk".
Så har rette vedkommende mulighed for at gå ind og læse det og komme med en besvarelse til dig.

23/4-2005, 20:34

Shanti

Antal indlæg: 827
Online 17d 13t 23m
Vanløse
ArteSuave/Check...
www.artesuave....


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


queenpearl ID #143594
De som ikke er enig i forummets regler kan jo altid find sig et andet forum? Ingen tvinger jer til at være her. I kunne jo lave jeres egen forum hvor den eneste regel var at man skulle svine hinanden til?

23/4-2005, 20:36Antal indlæg: 8847
Online 27d 3t 39m


Sort forumbælte
(5000+ indlæg)


Freeze ID #143595
queenpearl: Hvad hvis din stilart, din organisation, du, bliver omtalt og/eller diskuteret på et forum, ville du så holde dig væk?
23/4-2005, 21:19

Velsete UlvAntal indlæg: 4722
Online 12d 13t 15m


Brunt forumbælte
(3000+ indlæg)


Slagmaskinen ID #143599
Qeenpearl

Hvem er blevet svinet til - det må være blevet slettet


---
Erfaring kan ikke købes for penge
23/4-2005, 21:41

Esben

Antal indlæg: 23
Online 0d 1t 5m
Århus


Hvidt forumbælte
(< 100 indlæg)


Esben ID #143605
Ærgerligt at Sifu Henning ikke kommer på Summercamp!

Samtidig; Stor respekt til Graugart for din måde at tackle denne og lignende situationer!

Og held og lykke med lejren!

Mvh Esben
23/4-2005, 22:01

Patrik Ivan Kr...

Antal indlæg: 1252
Online 0d 10t 20m
Randers


Blåt forumbælte
(500+ indlæg)


BIGE ID #143608
Esben> Det er ikke Alliancens summercamp der snakkes om..


Sifu Henning kommer da med garanti på "vores" summercamp.


---
Computers are like air conditioners: They stop working when you open Windows.
23/4-2005, 22:56Antal indlæg: 2978
Online 1d 19t 29m


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


menace ID #143615
jeg var enig med webmaster, der trænger til at blive ryddet ud i nogen indlæg
24/4-2005, 17:14

Webmaster

Antal indlæg: 1952
Online 2d 21t 17m
København S


Lilla forumbælte
(1500+ indlæg)


Webmaster ID #143717
Der var da utroligt...

Har slettet ca. 20 indlæg, gider simpelthen ikke se på det og slet ikke når jeg nu for 3. gang beder folk lade være med at køre diskussionen ud i noget så latterligt.

Læs mine ovenstående indlæg, jeg har forklaret hvad der skal forklares. Har man yderligere spørgsmål, eller føler man sig uretfærdigt behandlet træffes jeg på telefon 29725007 alternativt Folehaven 130, st. th. i Valby.

End of story.

The Brazilian Jiu Jitsu Globetrotter

Svar på indlæg

Dette emne er lukket for ydeligere debat!


Copyright 2001-2018 by MartialArts.dk | Kontakt: graugart@gmail.com
Chart.dk