Brugernavn: Kodeord:

Ubevæbnet forsvar mod kniv angreb.
arrangeret af Kim Hansen træner for Copenhagen Combatives

Copenhagen Combatives afholder et intro til halv pris seminar den 1. og 2. september, lørdag 13-16 søndag 14-16, på vores første træningsdag. For at fejre vores nye sæson vil vi afholde et intro seminar.

Lær ubevæbnede forsvar mod kniv angreb.. Dette kursus vil ikke kun vise teknikker, men også hvordan man kan træne videre med hvilken som helst stilart du tidligere har erfaring med eller stadigt træner.

Brug behageligt hverdagstøj som jeans, sko du normalt bruger, og T-shirt. Sko er absolut nødvendige ellers kan man få nogle uheldige skader.

Nyttigt udstyr er MMA handsker, skridt beskytter, hjelm, underarm og øjenbeskyttelse, det vigtigste er underarmen beskyttelse, vi låner nogle ud til dem som ikke har nogen. Vi foretrækker at man ikke har beskyttelsesudstyr på, men hvis dit arbejde kræver finmotorik og ingen blå mærker, er det klogt at købe underarm beskyttelse som det vigtigste og handsker som det andet.
Vi foretrækker at man ikke har beskyttelsesudstyr på, men hvis dit arbejde kræver finmotorik og ingen blå mærker, er det klogt at købe underarms beskyttelse som det vigtigste og handsker som det andet.

Prisen er 200 kr. pr. per dag eller 300 for begge dage.
Normalt er prisen 300 kr. pr. per dag eller 500 kr. for begge dage.

For mere info send en mail til cph.combatives@gmail.com

Nyt...
links: http://www.practicalcombatives.com<...>

Arrangør: Kim Hansen træner for Copenhagen Combatives
Tidspunkt: 1.9.2012 kl. 13:00
Sted: Pigegymnastiksalen på Nyelandsvej Skole, Nyelandsv
Pris: 300 kr
Link: www.facebook.com/events/258443050939789


[ Tilbage ]

Copyright 2001-2018 by MartialArts.dk | Kontakt: graugart@gmail.com
Chart.dk